Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Ha már pár hete szóba került a Penguins. A tegnapi meccset megnéztem élőben és nem bántam meg. 3-4 éve nem láttam ennyire jól összerakott Penguins-t. Kezdem elhinni, hogy idén megint nagyon jók lehetünk. Lehet, nem nyerjük meg, de ez a csapat képes rá, vagy legalábbis ezzel a hokival bárkivel felveszi a versenyt szerintem. Aztán, hogy nyer-e, az majd kiderül. Félelmetesen jó hokit nyomtak, az első negyed pedig különösen élményszámba ment. Igazi Playoff hoki volt. A Pens gyorsabb, erőszakosabb, céltudatosabb, hatékonyabb volt és zseniálisan ölte meg az emberhátrányos helyzeteket. Ez a siker alapja. Az, hogy jók vagyunk előnyben, az számomra alap kell hogy legyen olyan játékosokkal, mint Malkin is Crosby.Én ezt mondtam már pár hete. Az utolsó 1,5 hónapban kezdett formába lendülni a csapat. Hosszú győzelmi széria, túléltük, sőt, Malkin sérülését. Most 4 ponttal tért vissza Geno. Volt, hogy a 3. számú kapus állt a kapuban. Most rettenetesen erősek vagyunk fejben. Az elmúlt években talán ez hiányzott. Én reménykedem. A döntőben legalább.
Külön öröm, hogy a Rangers-t most nagyon eltángáljuk az elmúlt 2 évért. 😊
Soldados
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Aztán jöttek a Rézbőrűek és túszként magukkal vitték Josh Normant, így lett a mi Normanünkből a legjobban fizetett NFL corner... 😊 (5 év, 75 millió dolcsi, amiből 50 garantált)Viszont ha a Draft-ig elkelne az előttünk húzó csapatok bármelyikéhez, az -1 #1 CB need előttünkJosh Norman FA lett! Gondolom ő egy vagyon lenne!?Állítólag 14-16 millaperév volt az igénye, namost ebben a kategóriában többen játszhatnak az FA piacon, de a Steelers az NEM. Bezzeg a Jaguárok (53M USD), az Aranyásók (52M USD) és a Titánok (29M USD), talán még a Macik (22M USD). A Jags tele van CB-vel, maradt három, akik közül a legerősebb need a 49ers. Itt kiköthet vagy marad otthon a 17M USD cap space Panthernél, max. 10 millaperévért.
steelwolf
Alter Egó
Spy
több mint 8 éve
Ha már pár hete szóba került a Penguins. A tegnapi meccset megnéztem élőben és nem bántam meg. 3-4 éve nem láttam ennyire jól összerakott Penguins-t. Kezdem elhinni, hogy idén megint nagyon jók lehetünk. Lehet, nem nyerjük meg, de ez a csapat képes rá, vagy legalábbis ezzel a hokival bárkivel felveszi a versenyt szerintem. Aztán, hogy nyer-e, az majd kiderül. Félelmetesen jó hokit nyomtak, az első negyed pedig különösen élményszámba ment. Igazi Playoff hoki volt. A Pens gyorsabb, erőszakosabb, céltudatosabb, hatékonyabb volt és zseniálisan ölte meg az emberhátrányos helyzeteket. Ez a siker alapja. Az, hogy jók vagyunk előnyben, az számomra alap kell hogy legyen olyan játékosokkal, mint Malkin is Crosby.Külön öröm, hogy a Rangers-t most nagyon eltángáljuk az elmúlt 2 évért. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Mondjuk lehet Billings nem jött vizitre, de ennél jobban, mint mi tettük nem lehetett körbeugrálni, Green papa vacsizik vele stb. Vicces volt, hogy utána Tomlin nyilatkozta, hogy az NT pick leértékelődött a ligában...és igaza van, csak ugye Billings pont attól érdekes, hogy nem tipikus NT...No és pro dayeken voltunk szépen, néztünk rendesen első körös CB-t is. Gondolom, hogy a 30-as maximum kapcsán arra koncentráltunk, hogy szépen belőjük a közepét. A class mély, és a vizitekre is alapozva is teljesen biztos, hogy lesz 3-4. körökben CB-SS pickünk. Kérdés, hogy duplázunk-e az első körrel együtt, de még az is benne van, hogy letrade-elünk, mivel azt gondolom értékben nem sokat vesztünk, ha 6-8 picket lemegyünk és lehet egy 4. kört be tudunk húzni plusszban.De engem nem tántorít el semmi: Billings első kör, aztán Joseph (lehet nem ideális a magassága/súlya, de egy tipikus steeler egyébként a stílusa) lesz a másodikban (lecsúszik mivel nem lesz kész a TC-re) és aztán harmadikban egy CB...negyedikre egy visszahordani is képes WR...aztán hatodikra behúzzuk a puntert...ás a végére jön egy jó kis OT/G és egy DE prospect. (és ez utóbbiakra koncentráluk az UDFA-knál is).
több mint 8 éve
www.steelersdepot.com/2016/04/steelers-pre-draft-visits-make-general-direction-clear/Ebben benne van, kik voltak nálunk viziten: 12 safety és 7 corner. Egyértelmű mi lesz a drafton. Csak jelzésértékkel a többi poszt számai: DE 3, WR 2, OT 2, EDGE 1, LB 1, RB 1, NT 1
Ami viszont nagyon érdekes, hogy alig volt 1. körbe várt prospect nálunk. És ami még érdekesebb, CB egy se. Volt 1 safety (Joseph) és 2 DL (Robinson és Nkemdiche).
Nagyon kíváncsi vagyok. Furcsállom, hogy nem hoztunk 1. körös CB-prospecteket, ennek ellenére azt gondolom, hogy Billings (aki szintén NEM volt nálunk viziten), vagy CB lesz. A lista alapján a safety-t is el tudom képzelni, de az nekem nagy csalódás lenne.
Az 1-1 CB-n és S-n kívül (összesen 3 DB lesz sztem) a lista alapján szinte biztosan húzunk DL-t és OT-t, de valszeg WR-pick is lesz.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
hát én azzal számoltam, hogy ők a browns- szóval 50-50% egy WTF húzásnak 😀ez a brónsz- ígölsz tréd akár jól is jöhet nekünk, ha páldául a barnák paxton lynchet húzzák, mert ugye kell nekik is qb, de őt meg az első kör vége felére jósolják, szóval akkor az elejéről- közepéről csúszkálnak lejjebb az emberkék , és egy-egy spot csúszás jól fog jönni, hogy billingset- vagy vj3 behúzzukNem hiszem, hogy őt húznák. Szerintem hátrébb húznak egy Cookot vagy egy Hackengerget. Van rengeteg needjük, akik közül egy igen jót lehet találni 1/8-on. Elliott például sanszos
zzz888
Klaci79
több mint 8 éve
Spy
2 337
Viszont ha a Draft-ig elkelne az előttünk húzó csapatok bármelyikéhez, az -1 #1 CB need előttünkJosh Norman FA lett! Gondolom ő egy vagyon lenne!?Állítólag 14-16 millaperév volt az igénye, namost ebben a kategóriában többen játszhatnak az FA piacon, de a Steelers az NEM. Bezzeg a Jaguárok (53M USD), az Aranyásók (52M USD) és a Titánok (29M USD), talán még a Macik (22M USD). A Jags tele van CB-vel, maradt három, akik közül a legerősebb need a 49ers. Itt kiköthet vagy marad otthon a 17M USD cap space Panthernél, max. 10 millaperévért.
steelwolf
Alter Egó
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Így nem lehet számolni. 😉 Vagyis lehet, csak nem érdemes. 😊 Simán lehet, hogy vki feltrédel 20. poziba és behúzza.Ja, de Reed és Robinson sem top15 pick.....és nem gondolom azért, hogy Billings megér egy feltrade-et....szóval bent lesz....és igen, vagy Tomlin felrúgja őket, ahogy süti mondja...
Soldados
Aztán a másodikban Joseph jön, akinél Tomlin elintézte, hogy az orvosi stáb azt mondja, hogy week4 lehet az első meccse....felkészül Williams, ránduló boka és behúzzuk a harmadikban figyeljétek....mágia indul... 😊)))
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Norman remek CB, de azért ez a Panthers D nem rajta áll, vagy bukik....így két választása van...vagy beéri 10 millia alatt nem sokkal per/annum, és bajnokesélyes csapatban játszik, vagy kimaxolja a szerződését és egy rebuilding részese lehet mondjuk Friscoban. No és ez utóbbinál jön elő szinte mindig, hogy az a CB önmagában nem is olyan jó CB....Panthers kapcsán az elit LB sor az ami a savát adja az egésznek, értelmetlen 15 millákat költeni DB posztra....
Egyébként hozzánk is jön, ezek szerint jó a kávé nálunk, másra nem tudok gondolni... 😊
Szerkesztette: Klemó
több mint 8 éve
Amilyen tehetségesek? Szerintem megint kihúzzák azt az egyetlen embert aki ordas bust lesz, irányítóként persze.ez a brónsz- ígölsz tréd akár jól is jöhet nekünk, ha páldául a barnák paxton lynchet húzzák, mert ugye kell nekik is qb, de őt meg az első kör vége felére jósolják, szóval akkor az elejéről- közepéről csúszkálnak lejjebb az emberkék , és egy-egy spot csúszás jól fog jönni, hogy billingset- vagy vj3 behúzzukNem hiszem, hogy őt húznák. Szerintem hátrébb húznak egy Cookot vagy egy Hackengerget. Van rengeteg needjük, akik közül egy igen jót lehet találni 1/8-on. Elliott például sanszos
zzz888
Klaci79
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Josh Norman FA lett! Gondolom ő egy vagyon lenne!?Állítólag 14-16 millaperév volt az igénye, namost ebben a kategóriában többen játszhatnak az FA piacon, de a Steelers az NEM. Bezzeg a Jaguárok (53M USD), az Aranyásók (52M USD) és a Titánok (29M USD), talán még a Macik (22M USD). A Jags tele van CB-vel, maradt három, akik közül a legerősebb need a 49ers. Itt kiköthet vagy marad otthon a 17M USD cap space Panthernél, max. 10 millaperévért.
steelwolf
több mint 8 éve
Josh Norman FA lett! Gondolom ő egy vagyon lenne!?
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
ez a brónsz- ígölsz tréd akár jól is jöhet nekünk, ha páldául a barnák paxton lynchet húzzák, mert ugye kell nekik is qb, de őt meg az első kör vége felére jósolják, szóval akkor az elejéről- közepéről csúszkálnak lejjebb az emberkék , és egy-egy spot csúszás jól fog jönni, hogy billingset- vagy vj3 behúzzukNem hiszem, hogy őt húznák. Szerintem hátrébb húznak egy Cookot vagy egy Hackengerget. Van rengeteg needjük, akik közül egy igen jót lehet találni 1/8-on. Elliott például sanszos
zzz888
Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
ez a brónsz- ígölsz tréd akár jól is jöhet nekünk, ha páldául a barnák paxton lynchet húzzák, mert ugye kell nekik is qb, de őt meg az első kör vége felére jósolják, szóval akkor az elejéről- közepéről csúszkálnak lejjebb az emberkék , és egy-egy spot csúszás jól fog jönni, hogy billingset- vagy vj3 behúzzuk
több mint 8 éve
Kicsit matekozzunk és gondolkozzunk fordítva és leegyszerűsítve és kifejezetten a Billings pick esélyeit latolgatva. 1-15 között a srác reach, bár a combine-on jól szerepelt, de azért nem döntött le a lábáról mindenkit, mint anno Poe. Szóval 16-tól lefelé nézzük. Nekem az is egyértelmű, hogy ő egy 3-4 NT egy 4-3 DT pozícióban magasabb, szikárabb emberre van szükség.benlesz vagy Tomlin felrúgja őket
Javítsatok tehát de az alapfelállásokról ezt tudni: Detroit (4-3), Atlanta (4-3), Indy(3-4), Buffalo (4-3, de talán ők is hybridek), Jets (3-4), Washington (3-4), Houston (3-4), Minnesota (4-3), Cincy (4-3)
Ha így szűkítek, akkor Indy, Jets, Washington és Houston. Nos, ebből a Jets Mcclendont elvitte nem gondolom hogy adnak első kört NT-ért és így marad 3 csapat.
Indynél talán sokkal inkább az OL az erősítendő, de a CB poszt is szóba jöhet. Ahol ők vannak egy Apple még simán ott lehet, A Houstonnál szinte biztosra gondolom, hogy meg akarják - végre - védeni a friss igazolást, vagyis OL lesz az első pick. Marad a Washington nagyjából, viszont náluk még ott lehet Reed és Robinson is....akik alkatra erősebbek jobbak.
Szóval Billings ott lesz...wanna bet? 😊
Klemó
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Így nem lehet számolni. 😉 Vagyis lehet, csak nem érdemes. 😊 Simán lehet, hogy vki feltrédel 20. poziba és behúzza.
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Kicsit matekozzunk és gondolkozzunk fordítva és leegyszerűsítve és kifejezetten a Billings pick esélyeit latolgatva. 1-15 között a srác reach, bár a combine-on jól szerepelt, de azért nem döntött le a lábáról mindenkit, mint anno Poe. Szóval 16-tól lefelé nézzük. Nekem az is egyértelmű, hogy ő egy 3-4 NT egy 4-3 DT pozícióban magasabb, szikárabb emberre van szükség.Javítsatok tehát de az alapfelállásokról ezt tudni: Detroit (4-3), Atlanta (4-3), Indy(3-4), Buffalo (4-3, de talán ők is hybridek), Jets (3-4), Washington (3-4), Houston (3-4), Minnesota (4-3), Cincy (4-3)
Ha így szűkítek, akkor Indy, Jets, Washington és Houston. Nos, ebből a Jets Mcclendont elvitte nem gondolom hogy adnak első kört NT-ért és így marad 3 csapat.
Indynél talán sokkal inkább az OL az erősítendő, de a CB poszt is szóba jöhet. Ahol ők vannak egy Apple még simán ott lehet, A Houstonnál szinte biztosra gondolom, hogy meg akarják - végre - védeni a friss igazolást, vagyis OL lesz az első pick. Marad a Washington nagyjából, viszont náluk még ott lehet Reed és Robinson is....akik alkatra erősebbek jobbak.
Szóval Billings ott lesz...wanna bet? 😊
több mint 8 éve
twitter.com/EvilMikeTomlin/status/722774174851317760:'DDD
| Remélem senki nem veszi túl komolyan |
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
ESPN draft szaki (Mel Kiper) aszongya, hogy az első három húzásunkból kettő is DB lesz: 1. CB Eli Apple, Ohio St. 2. OG Christian Westerman, Arizona St., 3. S Jeremy Cash, Duke 😊Josephnek a térde kérdéses, de amúgy sem tuti első kör, így pláne nem.
Szerintem meg nem. Ebből annyi az igaz, hogy az első háromban lesz egy offense pick, már csak a tisztesség kedvéért.
A PFF Steelers Draft Board első körre három nevet rajzolt a táblára: S Karl Joseph, West Virginia, LB Reggie Ragland, Alabama, OLB Shilique Calhoun, Michigan St.
Ebből én Calhount draftolnám, Ragland inkább inside LB, át kéne nevelni edge rushra. Ami viszont érdekes, hogy Tomlin már január végén edge rusherről beszélt egy interjúban. Hát legyen, csak ne Jarvis Jones tükörképe.. Nesze neked CB need! 😊
www.profootballfocus.com/blog/2016/04/19/draft-pff-draft-board-pittsburgh-steelers/
Vélemény?
Alter Egó
Regland első kör végén nem is vészes, nálatok még system fit is lenne Shazier mellé, de luxusnak érzem egy coverben vak LB-erre első kört lőni, Calhoun 3-4-be pedig nem megoldás, ő neki a 4-3-as end poszt feküdne, de az is inkább második körös pick. Én nagyobb esélyt látok arra, hogy egyikük se megy ki majd az első körben, mint hogy bármelyiket is behúzzátok.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
kriSTEELan
307
.. Ragland inkább inside LB, át kéne nevelni edge rushra. ...Őt belső LB-nek draftolnák amúgy. Több cikkben is foglalkoztak vele, hogy meglepő, de need lehet az ILB is, mivel Spence elment, jövőre meg FA lesz V.Williams meg Timmons is, Shazier meg sérülékeny, stb...
Vélemény?
Alter Egó
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Sokat pofáztunk az edbge-ről, mer az a legszűkebb az idei felhozatalban, de kötve hiszem, hogy elsőre gondolkoznánk benne. Volt Kozorának egy Kalhunos mokkja azt vette át a PFF, egy pánik mokk volt arra az esetre, ha Bilingz kimegy. Csak annyit változott a helyzet, hogy Lake-kel kicseszettük Allent, amiáltal most az ő állásáról van szó, meg egy firstCBről. Külömbe egy edge-et nyaltunk körbe mint a veszett kutya, az Kakifosi, s meg is lesz, ha benn ragad háromig. Dehát a jó védelem alapja, végy egy mormont.... Mindig mondom...Ja ettől a sok hülye tipptű már nekem is fölborul a mormonháztartásom. (Egyébiránt a Killerbrú is Mormondiából való)
sutianap
több mint 8 éve
Sokat pofáztunk az edbge-ről, mer az a legszűkebb az idei felhozatalban, de kötve hiszem, hogy elsőre gondolkoznánk benne. Volt Kozorának egy Kalhunos mokkja azt vette át a PFF, egy pánik mokk volt arra az esetre, ha Bilingz kimegy. Csak annyit változott a helyzet, hogy Lake-kel kicseszettük Allent, amiáltal most az ő állásáról van szó, meg egy firstCBről. Külömbe egy edge-et nyaltunk körbe mint a veszett kutya, az Kakifosi, s meg is lesz, ha benn ragad háromig. Dehát a jó védelem alapja, végy egy mormont.... Mindig mondom...
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
ESPN draft szaki (Mel Kiper) aszongya, hogy az első három húzásunkból kettő is DB lesz: 1. CB Eli Apple, Ohio St. 2. OG Christian Westerman, Arizona St., 3. S Jeremy Cash, Duke 😊A PFF nagy szar, mint mindig. 😊
Szerintem meg nem. Ebből annyi az igaz, hogy az első háromban lesz egy offense pick, már csak a tisztesség kedvéért.
A PFF Steelers Draft Board első körre három nevet rajzolt a táblára: S Karl Joseph, West Virginia, LB Reggie Ragland, Alabama, OLB Shilique Calhoun, Michigan St.
Ebből én Calhount draftolnám, Ragland inkább inside LB, át kéne nevelni edge rushra. Ami viszont érdekes, hogy Tomlin már január végén edge rusherről beszélt egy interjúban. Hát legyen, csak ne Jarvis Jones tükörképe.. Nesze neked CB need! 😊
www.profootballfocus.com/blog/2016/04/19/draft-pff-draft-board-pittsburgh-steelers/
Vélemény?
Alter Egó
Az 1. kör Billings vagy CB lesz szerintem. A második-harmadikban lesz egy Offense pick (legvalószínűbb, hogy OL), és egy Defense, ami az első körös választás függvénye, hogy hova érkezik.
több mint 8 éve
Gizinéni
522
ESPN draft szaki (Mel Kiper) aszongya, hogy az első három húzásunkból kettő is DB lesz: 1. CB Eli Apple, Ohio St. 2. OG Christian Westerman, Arizona St., 3. S Jeremy Cash, Duke 😊Szerintem meg nem. Ebből annyi az igaz, hogy az első háromban lesz egy offense pick, már csak a tisztesség kedvéért.
Vélemény?
Szerkesztette: Gizinéni