Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Sőt, helyenként nagyon is rossz színben próbáltad feltüntetni (lásd Bengals-meccs, hogy semmi közünk nem volt az GW FG-hez), ami kábé nettó hazugság volt.Soldi, egy dolgot kérek, hogy ezt a Goebbels-féle ótvar-genny szöveget (aka kormányzati kommunikációt) mellőzd itt. Ide nem kell behozni, főleg nem a másikat minősítve... Köszi!
Soldados
több mint 8 éve
De pusztán a játék kedvéért: amikor LeBeau, Butler meg mindenki tüntetett hogy Sean Lee-t húzzuk be, akkor én Tomlin helyében megfogadtam volna. Ezt csináltam volna másképp.És az mitől lenne jobb? Most van két qrva jó ILB-nk. 😊 És egyik helyett se kérném Sean Lee-t. Mert ha egy CB-t mondtál volna, akivel beljebb lennénk, akkor azt mondom oké. De most egy Sean Lee-vel fikarcnyit se lennénk közelebb a Hetedik Mennyországhoz. 😉
Jan
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Csak pusztán a játék kedvéért kérdem, Te mit csinálnál másképp? Vagy inkább mit várnál Tomlinéktől, hogy másképp csináljanak, amivel elégedett lennélÉn semmit. Szurkoló vagyok, semmilyen hatással nem vagyok a dolgok menetére, annyit tudok tenni hogy utólag kommentálom a történéseket. Ha nyerünk örülök, ha vesztünk mérgelődök, és próbálom megfejteni hogy mi miért történt.
Klaci79
De pusztán a játék kedvéért: amikor LeBeau, Butler meg mindenki tüntetett hogy Sean Lee-t húzzuk be, akkor én Tomlin helyében megfogadtam volna. Ezt csináltam volna másképp.
több mint 8 éve
Az csak egy tény, hogy hány pontot hoztak, de ezt ha nem helyezed kontextusba, akkor nem ad valós képet. Sőt, helyenként nagyon is rossz színben próbáltad feltüntetni (lásd Bengals-meccs, hogy semmi közünk nem volt az GW FG-hez), ami kábé nettó hazugság volt.Nem fikázom az O-t, leírtam tényszerűen hogy a PO meccseken hány pontot értek el. Azt is leírtam, hogy pillanatnyilag nem az O a gyenge láncszem, hanem a D miatt, azon belül is a passz védekezés miatt nem vagyunk SB esélyesek. Ennyi a véleményem röviden....Egyrészt a Bengals ellen totál domináltuk a meccset, amíg BB volt a pályán. Tizenakárhányx-nulla volt az állás. És hogy mennyi közünk volt az uccsó 3 ponthoz? Qrva sok! Szerinted hogy jutottunk el a félpályán túlra a saját 10 körülről egy olyan Bennel, aki 10 yardnál messzebb nemigen tudott dobni?
Jan
Hogy az utolsó 30 yardot ajándékba kaptuk? Ja. És az előtte levő 50-et? Azt qrvára nem. És lett volna 20 mp-nk megtenni önerőből azt a 15 yardot, ami még kellett, de a Bengirls besegített. Ezért sem én, sem Benék nem fognak elnézést kérni, de nem is kell, mert alaposan megdolgoztak érte.
És még egyszer, Te egy olyan O-t fikázol, amelyik épp a legjobbjait nélkülözte. Nem szimpla kezdőket nélkülözött RB, WR és LT poszton, hanem két All-Prot, akik a liga legjobbjai. És egyiknek még a kezdő szintű helyettese is hiányzott a Denver ellen. Ha Te ezt szarnak ítéled, lelked rajta. Sztem meg baszott nagyot nyújtott az egység látva, hogy a többiek teljes harci díszben mire mentek a Denver D ellen. Mondom, a Panthers-nek momentuma sem volt, mi ezzel szemben jónéhány playben nagyon megsz.pattuk a Denver D-t, ami önmagában bravúr, nemhogy megtizedelve. Mi ezer sebből vérezve is hoztuk azt, amit mások közel 100%-osan sem.
Soldados
Jan
Az pedig szimplán nem igaz, hogy nem vagyunk SB-esélyesek. 😊 Az SB-győztes Denverrel nyomtunk egy olyan ki-ki meccset, amit meggyőződésem szerint csak AB-vel megnyertünk volna. De tudod mit, nem nyertük volna meg vele sem. Az viszont tisztán látszott, hogy közel vagyunk hozzájuk. És ők SB-t nyertek. Közel vagyunk ahhoz a csapathoz, amelyik SB-t nyert. Ja, ezt a csapatot rommá aláztuk pár héttel korábban. Igen, akkor volt AB és DeWill. Ez a különbség, nem több.
De mindegy. Felőlem gondolhatod, hogy nem vagyunk SB-esélyesek. Ezzel kábé egyedül vagy. Jelenleg nincs olyan szaki, aki ne gondolná TOP5 csapatnak a Steelers-t. Ez pedig az SB-esélyes kategória. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Nem fikázom az O-t, leírtam tényszerűen hogy a PO meccseken hány pontot értek el. Azt is leírtam, hogy pillanatnyilag nem az O a gyenge láncszem, hanem a D miatt, azon belül is a passz védekezés miatt nem vagyunk SB esélyesek. Ennyi a véleményem röviden....Egyrészt a Bengals ellen totál domináltuk a meccset, amíg BB volt a pályán. Tizenakárhányx-nulla volt az állás. És hogy mennyi közünk volt az uccsó 3 ponthoz? Qrva sok! Szerinted hogy jutottunk el a félpályán túlra a saját 10 körülről egy olyan Bennel, aki 10 yardnál messzebb nemigen tudott dobni?
Jan
Hogy az utolsó 30 yardot ajándékba kaptuk? Ja. És az előtte levő 50-et? Azt qrvára nem. És lett volna 20 mp-nk megtenni önerőből azt a 15 yardot, ami még kellett, de a Bengirls besegített. Ezért sem én, sem Benék nem fognak elnézést kérni, de nem is kell, mert alaposan megdolgoztak érte.
És még egyszer, Te egy olyan O-t fikázol, amelyik épp a legjobbjait nélkülözte. Nem szimpla kezdőket nélkülözött RB, WR és LT poszton, hanem két All-Prot, akik a liga legjobbjai. És egyiknek még a kezdő szintű helyettese is hiányzott a Denver ellen. Ha Te ezt szarnak ítéled, lelked rajta. Sztem meg baszott nagyot nyújtott az egység látva, hogy a többiek teljes harci díszben mire mentek a Denver D ellen. Mondom, a Panthers-nek momentuma sem volt, mi ezzel szemben jónéhány playben nagyon megsz.pattuk a Denver D-t, ami önmagában bravúr, nemhogy megtizedelve. Mi ezer sebből vérezve is hoztuk azt, amit mások közel 100%-osan sem.
Soldados
több mint 8 éve
Klaci79
22 108
Jan-tól természetesen...csak kimaradt az elején a megszólítás, bocsánatCsak pusztán a játék kedvéért kérdem, Te mit csinálnál másképp? Vagy inkább mit várnál Tomlinéktől, hogy másképp csináljanak, amivel elégedett lennélEzt TŐlem kérdezed, Laci? Én nem mondtam, hogy elégedetlen vagyok. Csak Golsont és C. Allent imádom 😊
Klaci79
Alter Egó
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Csak pusztán a játék kedvéért kérdem, Te mit csinálnál másképp? Vagy inkább mit várnál Tomlinéktől, hogy másképp csináljanak, amivel elégedett lennélEzt TŐlem kérdezed, Laci? Én nem mondtam, hogy elégedetlen vagyok. Csak Golsont és C. Allent imádom 😊
Klaci79
több mint 8 éve
Egyrészt a Bengals ellen totál domináltuk a meccset, amíg BB volt a pályán. Tizenakárhányx-nulla volt az állás. És hogy mennyi közünk volt az uccsó 3 ponthoz? Qrva sok! Szerinted hogy jutottunk el a félpályán túlra a saját 10 körülről egy olyan Bennel, aki 10 yardnál messzebb nemigen tudott dobni?a po meccsen sem nyírták ki az o-tA nem nyírták ki az O-t gyakorlatban azt jelenti, hogy a 3 PO meccsen 16-17-18 pontot írtunk fel. (ebből a Bengals elleni utolsó 3-at mindenki látta, hogy mennyi közünk volt ahhoz a 25y-os előrehaladáshoz ami a FG-hoz kellett, de nem ez a lényeg) Szóval 17 pontot átlagol a ligaelit O-nk a PO meccseken. Akkor mondjuk úgy hogy nem nyírták ki, csak képességeihez viszonyítva rendkívül kevés ponton tartották. 😊
a D csak a passz ellen volt középszer, vagy az alatti, azon kívül mindenben elvárásokon felül teljesített a védelem: futás ellen 5. , sack 3. , interceptions-ben 6. holtversenyben, fumble 12., engedett pontokban 11.
de nézd meg, hogy ténylegesen kezdő kaliberű, és erősítést is jelentő FA játékosok mennyiért írtak alá, +ha nem lenne ilyen erős a D draft idén akkor biztosan hogy FA-n is próbálták volna colberték valamennyire erősíteni a védelmet, középső körökben is faszipántos játékosokat lehet húzni
zzz888
Védelem: tényszerűen 30.-ak vagyunk passz ellen. Nálunk többet csak a Saints és a Giants nyalt, ez nálam nem középszer.
Az idei statokat részleteiben nem néztem, de biztos stimmel amit leírtál, viszonyításképpen leírom hogy amikor SB közelébe jutottunk, ahhoz milyen statok kellettek:
Steelers D rank
pass: 2008: 1 2010: 12
rush: 2008: 2 2010:1
tot.yard 2008: 1 2010: 2
points 2008: 1 2010: 1 (ez a lényeg)
Int 2008: 6 2010: 5
sack 2008: 2 2010: 1
A sack és a benyelt passz yardok összefüggéséről egy észrevétel: a sackek száma önmagában jó. Az a baj, hogy a sikeres években nem kellett boldog-boldogtalant az irányítóra küldeni, mert a 2 OLB stabilan hozta a 20+ sacket. Most a két kezdő OLB Jones és Moats 6 sacket bírt összehozni, a cseréik JH és Dupree 9-et, azaz az összes OLB 15-öt. Ez a baj. Minden DC álma, hogy az alap 4 emberrel tudjon nyomást generálni, így 7-en maradhatnak a skill poz.-ban játszók levédekezésére. Mivel nálunk a 2DE okés, de a 2 OLB a fenti számokat hozta, muszáj volt blitzelni, és váratlan helyekről betámadni a QB-t. Ha megnézed az ILB-k és a sec játékosok kb ugyanannyi (több) sacket hoztak mint az OLB-k. Az pedig ugye nyilvánvaló, hogy a ha a CB vagy S sokszor megy blitzre, akkor sokszor a LB-re marad az elkapó, és máris nyeljük a passz yardokat. Ilyen problémára két megoldás szokott lenni: vagy tudomásul veszük hogy gyenge a passrush, akkor a secondaryt töltjük fel átlagnál jobb játékosokkal, vagy fordítva: tudomásul vesszük hogy gyenge a sec. akkor brutál nyomást generálunk (nálunk ez ment általában). De egy liga 30. passz D-nek valamilyen irányba muszáj lépni, mert jelenleg ez az amiért nem SB contender a csapat. Erre a problémára sajnos az O erősítése nem jelent megoldást, és ha valaki azt gondolja hogy majd a drafton fogunk hozni olyan edge rushert és/vagy CB-t aki azonnal, már rookie évében upgradet jelent, annak nagyobb a hite mint nekem. 😊
Jan
A 2008-as D-hez való hasonlítás nem igazságos. Sem most, sem máskor. A személyes megítélésem szerint All Time TOP5 Defense volt. Nekünk most ligaelit O-nk van, így ahhoz kell viszonyítani, hogy ilyen csapatok milyen D-vel tudtak SB-t nyerni (Pats, Colts, Saints). Nem néztem utána, de sztem ez a szint megvan. Igen, van gyenge pont, a passzvédekezés, de ezt vannak pontok, ahol ellensúlyozni tudjuk, ilyen a rush D és turnover szám. Hogy kell-e fejlődni? Persze. Mert azzal még jobb esélyünk lenne SB-t nyerni. De a D az elmúlt 2 év után már olyan szinten volt, amellyel meg lehet csinálni. Voltak meccsek, amelyeket megnyert nekünk egymaga! És nem szar csapatok ellen, lásd ARI. Erre lehet építeni. Kell javulni, de a Steelers úgy vág neki a 2016-nak, hogy TOPfavorit az SB-győzelmet illetően. Ilyenből van 4-5 csapat. Az, hogy odaérünk-e az más kérdés. Csak egy nyerhet, nem biztos, hogy mi leszünk. De ez a csapat képes rá. Nem szerintem, hanem minden szaki szerint.
Szerkesztette: Soldados
több mint 8 éve
Gizinéni
522
De egy liga 30. passz D-nek valamilyen irányba muszáj lépni, mert jelenleg ez az amiért nem SB contender a csapat. Erre a problémára sajnos az O erősítése nem jelent megoldást, és ha valaki azt gondolja hogy majd a drafton fogunk hozni olyan edge rushert és/vagy CB-t aki azonnal, már rookie évében upgradet jelent, annak nagyobb a hite mint nekem. 😊Jól beszélsz, Jan.
Jan
JJ fejlődött, de első pick-ént ez kötelező volt neki, mivel előtte igencsak bust volt. Dupree jó pick volt, de amire utaltál is: első éves. Moats "döcögős", Deebo pedig nyomja, de "öreg". Tomlin kábé 1 hónapja véletlenül (?) "elkotyogta" hogy edge rushert szeretne húzni. Na, de 3 OLB pick az utóbbi 4 évre kicsit sok lenne. Ezért húznak középre valakit McLendon helyére, szvsz. A CB-k meg majdcsak ellesznek. Bár én már várom, hogy Senquez Golson mezt vehessek, miután tavaly majdnem kidobtam a TV-t az ablakon, mikor behúzták. 😊
több mint 8 éve
a po meccsen sem nyírták ki az o-tA nem nyírták ki az O-t gyakorlatban azt jelenti, hogy a 3 PO meccsen 16-17-18 pontot írtunk fel. (ebből a Bengals elleni utolsó 3-at mindenki látta, hogy mennyi közünk volt ahhoz a 25y-os előrehaladáshoz ami a FG-hoz kellett, de nem ez a lényeg) Szóval 17 pontot átlagol a ligaelit O-nk a PO meccseken. Akkor mondjuk úgy hogy nem nyírták ki, csak képességeihez viszonyítva rendkívül kevés ponton tartották. 😊
a D csak a passz ellen volt középszer, vagy az alatti, azon kívül mindenben elvárásokon felül teljesített a védelem: futás ellen 5. , sack 3. , interceptions-ben 6. holtversenyben, fumble 12., engedett pontokban 11.
de nézd meg, hogy ténylegesen kezdő kaliberű, és erősítést is jelentő FA játékosok mennyiért írtak alá, +ha nem lenne ilyen erős a D draft idén akkor biztosan hogy FA-n is próbálták volna colberték valamennyire erősíteni a védelmet, középső körökben is faszipántos játékosokat lehet húzni
zzz888
Védelem: tényszerűen 30.-ak vagyunk passz ellen. Nálunk többet csak a Saints és a Giants nyalt, ez nálam nem középszer.
Az idei statokat részleteiben nem néztem, de biztos stimmel amit leírtál, viszonyításképpen leírom hogy amikor SB közelébe jutottunk, ahhoz milyen statok kellettek:
Steelers D rank
pass: 2008: 1 2010: 12
rush: 2008: 2 2010:1
tot.yard 2008: 1 2010: 2
points 2008: 1 2010: 1 (ez a lényeg)
Int 2008: 6 2010: 5
sack 2008: 2 2010: 1
A sack és a benyelt passz yardok összefüggéséről egy észrevétel: a sackek száma önmagában jó. Az a baj, hogy a sikeres években nem kellett boldog-boldogtalant az irányítóra küldeni, mert a 2 OLB stabilan hozta a 20+ sacket. Most a két kezdő OLB Jones és Moats 6 sacket bírt összehozni, a cseréik JH és Dupree 9-et, azaz az összes OLB 15-öt. Ez a baj. Minden DC álma, hogy az alap 4 emberrel tudjon nyomást generálni, így 7-en maradhatnak a skill poz.-ban játszók levédekezésére. Mivel nálunk a 2DE okés, de a 2 OLB a fenti számokat hozta, muszáj volt blitzelni, és váratlan helyekről betámadni a QB-t. Ha megnézed az ILB-k és a sec játékosok kb ugyanannyi (több) sacket hoztak mint az OLB-k. Az pedig ugye nyilvánvaló, hogy a ha a CB vagy S sokszor megy blitzre, akkor sokszor a LB-re marad az elkapó, és máris nyeljük a passz yardokat. Ilyen problémára két megoldás szokott lenni: vagy tudomásul veszük hogy gyenge a passrush, akkor a secondaryt töltjük fel átlagnál jobb játékosokkal, vagy fordítva: tudomásul vesszük hogy gyenge a sec. akkor brutál nyomást generálunk (nálunk ez ment általában). De egy liga 30. passz D-nek valamilyen irányba muszáj lépni, mert jelenleg ez az amiért nem SB contender a csapat. Erre a problémára sajnos az O erősítése nem jelent megoldást, és ha valaki azt gondolja hogy majd a drafton fogunk hozni olyan edge rushert és/vagy CB-t aki azonnal, már rookie évében upgradet jelent, annak nagyobb a hite mint nekem. 😊
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Nézzük, hogy állunk...Pos. Player Type Current Avg./Year ▾
21 FA
DE Cam Thomas UFA $2,000,000
G Ramon Foster UFA $1,833,333
QB Bruce Gradkowski UFA $1,650,000
S Robert Golden UFA $1,542,000
FB Will Johnson UFA $1,542,000
CB William Gay UFA $1,500,000
LS Greg Warren UFA $1,050,000
S Will Allen UFA $1,050,000
QB Michael Vick UFA $970,000
T Mike Adams UFA $885,913
DE Clifton Geathers UFA $825,000
WR Darrius Heyward-Bey UFA $825,000
WR David Nelson UFA $745,000
T Byron Stingily UFA $745,000
C Doug Legursky UFA $745,000
CB Brandon Boykin UFA $626,367
1 RFA
6 ERFA
G Chris Hubbard ERFA $510,000
CB Ross Cockrell ERFA $510,000
FB Roosevelt Nix ERFA $435,000
FA market:
TE Ladarius Green <= Chargers
T Ryan Harris <= Broncos
Retirement:
"Boldolva" a boldogok, akik új szerződést kaptak. Az áthúzottak kirúgva és keresgélnek, vagy máshol próbálnak szerencsét.
több mint 8 éve
Klaci79
22 108
Na de most nem azért mondom, mert ezekben a szituációkban én is sokat bosszankodom, de az amit Haley-ék összeraktak csapatot még együtt nem nagyon volt a pályán. Tényleg vannak néha érdekes döntések, amik nem magyarázhatóak azzal, hogy most Bell vagy DeWill van a pályán (például amit a Ravens visszahordott vagy 97 yardos TD-re, érthetetlen próbálkozás volt), de nyilván egyszerűbb lenne az élete az OC-nek, ha nem 10 körül lenne azon játékok száma, amikor a teljes csapat játszani tud.
több mint 8 éve
Soldi ugye megegyezetünk, hogy ha a kulcsjátékosai nélkül is az O áll a lábán és szedi szét a legjobb D-t, akkor ott az OC (is) király...😊Alapvetően igen. A rendszer(e) működik nálunk, de hozzáteszem, ennél jobb állományt nem is kívánhatna. Aki ezzel nem képes teljesíteni, az vonuljon vissza. A problémám szituációs jellegű. Bizonyos esetekben stratégiailag rossz playek kerülnek elő és ez rettenetesen bosszant, mert pontokba és meccsekbe kerülnek.
Klemó
Ha összegeznem kéne, Haley egy olyan OC, akinek jól működik a rendszere, de stratégiailag rossz megoldásokat választ konkrét helyzetekben, emiatt nem tudja csúcsteljesítményre fokozni az egységet.
több mint 8 éve
Csak az a baj Soldi h a Panthers elleni Broncos is más szint volt, mint amit ellenünk láttunk... de lehet csak nekem tűntek sokkal jobbnak.Persze hogy más volt. Más volt a fal, mások voltak az elkapók, más volt a QB. A Steelers O-nál jelenleg nem tudok jobb O-t mondani személyi állományt illetően. Az az O, amely a legjobbjait nélkülözve is olyan képet fest, mint mi a Denver D ellen, annak tényleg a csillagos ég a határ. Ezt láttuk az alapszakaszban és töredékeiben a PO-ban is. Csak ott az a "pici" hiányzott, amit AB, vagy DeWill tudott volna hozni.
kishaszi
több mint 8 éve
Klemó
5 504
És érdekes lesz majd még DeCastro szerződése is, illetve így, hogy Bryant szerződése még két évig él, jövőre lejár Wheaton, aki ha idén összehoz egy jó teljesítményt, akár a zsebünkbe is nyúlhatunk.Őt el is felejtettem igen, a falunk jobboldala ligaelit és ebben DeCastronak óriási szerepe van.
Klaci79
több mint 8 éve
Soldi mi újság a kért 2008-as meccsekkel,nem mintha türelmetlen lennék(na jó kissé már igen ☺)csak mert már elvonási tüneteim vannak.
több mint 8 éve
Klaci79
22 108
És érdekes lesz majd még DeCastro szerződése is, illetve így, hogy Bryant szerződése még két évig él, jövőre lejár Wheaton, aki ha idén összehoz egy jó teljesítményt, akár a zsebünkbe is nyúlhatunk.
több mint 8 éve
Klemó
5 504
blake 2016-ban, 2,25 M-et fog keresni, persze játékidő, meg stb kérdése, de akkor is, egy ilyen kornerért ennyit fizetni? 😀Nem lesz a pályán....ST-be hozta szerintem az Öreg és rutinja miatt kiegészítő embernek. Ha meg beverekszi magát a csapatba, akkor kereshet...nem fog....de tényleg nevetséges, hogy március elején már nincs a szabadügynökök között...
zzz888
több mint 8 éve
Klemó
5 504
Soldi ugye megegyezetünk, hogy ha a kulcsjátékosai nélkül is az O áll a lábán és szedi szét a legjobb D-t, akkor ott az OC (is) király...😊Nem hagyta a csapat magára Bryantet, de azt gondolom ez a fellebbezés visszavonás jelezte, hogy egy az út, mégpedig a rehab, aminek MOST kell kezdődnie és nem később, 10 meccs, vagy a szezon mindegy. Fiatal srác és apuka, és azt gondolom ez utóbbi miatt döntött így a csapat, hogy ad még egy - utolsó - esélyt. Onnantól azt gondolom az lesz, hogy belső ellenőrzések jönnek és ha bukik, akkor automatikus cut.
A szabad ügynökeinkről. Nevetséges, hogy Blake ilyen hamar szerződést kapott, ahogy a semmit nem mutató Spence és Garvin is. Könnyen, nagyon könnyen pótolható játékosokról beszélünk és mindezek közül talán Garvin lehet az, akit az ST munkája miatt lehet megérzünk, de senki mást. És ez még akkor is igaz volna, ha ILB poszton nem lenne meg az egyértelmű 1-3. player. Így meg aztán azt mondom hiba lett volna millió felett áldozni egyik játékosra is. A campben szépen meglesz az a 4. és lehet olyan, akit még nem is ismerünk. Mclendon már más tészta, mert itt draft kényszerben vagyunk, viszont olyan játékosra koncentrálhatunk - végre - aki a mi hybrid szisztémánknak megfelel, a futásblokkolásra pedig ott van Culáger, de simán elképzelhetőnek tartok egy korai DE draftot is, egész egyszerűen azért, mert ebben a D-ben ez a kulcs. Beachum tiszta logikai döntés volt. Mi azt mondtuk, hogy adunk neki egy évet és szerintem adtunk volna neki mi is 4 millió körül, de nem akartunk semmilyen más opciót adni (ne legyen kétség ugyanis, hogy Beachumnek is van opciója, gondolom aktív gamplayhez, snapszámhoz kötve) hiszen nekünk ott van/lehet még a Katona. Ideális lett volna ha itt marad, de lássuk be, hogy Harris-szel egy biztos pontot választottunk, aki nem elit Tackle, de a swing T szerepére tökéletesen alkalmas.
No és még egy dolog. Nekünk a következő évre kell(ett) optimalizálni és ezt tudomásul kell venni mindenkinek. Bell és Brown megtartása kulcs lesz és itt kell a cap room, nem dobálgathatjuk szét olyan játékosra akit - lehet nem elit szinten - de pótolni tudunk. Ehhez képest azt gondolom mintaszerű volt eddig az offseason, csak olyan játékos ment el, aki előtt/mögött van player, vagy tudjuk pótolni majd gond nélkül. (persze valakit könnyen, valakit nehezebben)
több mint 8 éve
blake 2016-ban, 2,25 M-et fog keresni, persze játékidő, meg stb kérdése, de akkor is, egy ilyen kornerért ennyit fizetni? 😀
több mint 8 éve
Klemó
5 504
RIP Walker!! 😕((
több mint 8 éve
Csak az a baj Soldi h a Panthers elleni Broncos is más szint volt, mint amit ellenünk láttunk... de lehet csak nekem tűntek sokkal jobbnak.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
Miért is? 😊Azt most is tartom, hogy elit D-vel könnyebb SB-t nyerni, mint elit O-val. Ebben nincs vita köztünk. De amikor Bell nyilatkozatára ilyen lekicsinylő véleményt olvasok, akkor azért érdemes megnézned, hogy mit is ért el ez az O. Konkrétan darabjaira szedte a liga legjobb védelmét, amikor csak Bell hiányzott. Amikor meg kb mindenki, akkor is sz.patta azért rendesen, még akkor is, ha a pontok nem jöttek.Szóval egy offense úgy szopatott egy defense-t, hogy mindössze csak a pontok nem jöttek? A 2008-as Soldatos azt hiszem ezen csak röhögne 😀 Esetleg kanyarítana mellé egy két kolumnás postot is, mint habot a tortára. 😉
Soldados
peterk2005
Konkrétan B csapattal is nyalta a Denver D a big playeket, mint kacsa a nokedlit. Az pedig sz.patás, pontosabban a D részéről szopás, mert a f.sz rossz vége. 😉 Ahhoz képest milyen tartalékosak voltunk, brutális yardot tettünk fel és a ponttermés sem volt gáz tekintve a körülményeket. Igen, a pontokat nem mindig sikerült feltenni a végén, ahhoz kellett volna AB (én ezt kifejtettem, ő egyedül már elég lett volna a hiányzók közül), Bell, DeWill. És az a Denver megpusztult volna. 😊 Ahogy meg is tette alig pár héttel korábban. 😊
Amikor csak Bell hiányzott, darabjaira szedtük a Denver D-t, amikor AB és DeWill is hiányzott akkor is, csak nélkülük már nem tudtuk befejezni az akciókat. Bryant number 1 WR-ként is sz.patott, vajon mi lett volna, ha AB is játszik? 😊 (Költői kérdés 😉 ) A Steelers végig irányította azt a meccset, a game changer play minő meglepetés éppen a 3. RB-n történt, akinek csak félig ideális helyzetben (azaz ha csak egyik futónk sérült) pályán se kellett volna lennie.
De nincs ha! Ez amúgy semmit nem von le a Denver győzelméből, vagy akár bajnoki címéből. Azt kell megverni, aki szembejön és a Denver megtette, sőt a Denver D mutatta be a game changer playt a Steelers ellen. De ne tegyünk úgy, mintha ők uralták volna azt a meccset, mert az nettó hazugság lenne. 😊 Amit írtam, azt most is tartom. Pl a Panthers O-nak momentuma sem volt, a Steelers O-nak a legjobb játékosai nélkül is voltak komoly pillanatai, a Denver D-nek pedig nagy nehézségei. Ez volt az állításom, csak kissé vulgárisabban. 😊 De ettől az még helytálló volt.
Szerkesztette: Soldados
több mint 8 éve
Azt most is tartom, hogy elit D-vel könnyebb SB-t nyerni, mint elit O-val. Ebben nincs vita köztünk. De amikor Bell nyilatkozatára ilyen lekicsinylő véleményt olvasok, akkor azért érdemes megnézned, hogy mit is ért el ez az O. Konkrétan darabjaira szedte a liga legjobb védelmét, amikor csak Bell hiányzott. Amikor meg kb mindenki, akkor is sz.patta azért rendesen, még akkor is, ha a pontok nem jöttek.Szóval egy offense úgy szopatott egy defense-t, hogy mindössze csak a pontok nem jöttek? A 2008-as Soldatos azt hiszem ezen csak röhögne 😀 Esetleg kanyarítana mellé egy két kolumnás postot is, mint habot a tortára. 😉
Soldados
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)