Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 202
Csak a jol megszokott teritett betli a Foxborough-ban a labda mind2 oldalan... Bredi azt csinal ellenunk amit akar, akkora pudingok vagyunk hogy szanalmas. Azert szep sezlony volt osszessegeben! Talan jovore csak 10ponttal basz meg minket a Pats, remenykedjunk ebben... 😕
The terrible towel
Asszem tomlin nyilatkozata, hogy jol felterkepeztuk azokat az ah okat, most inkabb csak visszafele igaz. Mert semmit sem latok abbol, amit mondott. Es ezt 1.5 napig plusz egy hetig csinaltak. Az eleg keves.

Persze a trukkos jatekot is benyeltuk (asszem akkor tort el a mecses, meg a robert golden td n amikor csak setalt kozepen egy ev elejen meg kezdo safety lol), a fumbet se mi szereztuk meg, amikor a mi kezunkben volt.

De a trukkos jatekig legalabb volt eletjel. Utana viszont agyondominaltak minket ahogy varhato volt. Es gaz hogy ok tudtak valtoztatni, mi meg semmit. Marmint nekik nem nagyon kellett. De egy het alatt es rank szabni a jatekokat. Stb.

Amugy meg mar mas is megmutatta, hogy hogy lehet megverni minket. Vagy mennyit erunk bell, meg brown nelkul. Sajnos most nem ki vettek a jatekbol bellt. Hanem nem jatszott. De nem hiszem hogy sokat futott volna az elejen. Ab mellett meg nincs senki. Es sem rogers sem hamilton sem coates sem dhb nevet most egy jo darabig hala istennek nem kell hallanom. Nem azert mert nem jok. Csak mert nem tudtak azt tenni, amire valok. Egy hogen vagy ki agyondominal minket nalunk meg vannak elkapasok. De nem elegek. Lol. Ja es persze a fumble. Na ezert kell korai koros WR es vegre jo. Es most meg jobban azt mondom 2 jo elkapo TE is a rosteren. Egynek jo jj. Meg kell egy gronk nekunk is. Lol. Ab edelman. Az mar ugy is meglenne. 😀

Az orvosi stabunkak mar kb itt a masodik koros cb valasztasanal elmehetett a villany az elemzes olvasasakor. WEAKNESSES Might be considered too small to play outside in the NFL. Three of his four touchdowns allowed came against receivers 6-foot-4 or taller. Smallish frame combined with aggressive tackling could lead to durability concerns

Csak ugy mint Green nel is. Hm miert jon el chargers tol. Sorozatos agyraszkodas miatt. Ok miert nem tudott jatszani itt nalunk? Je ugyanez. Szoval remelem a scouting orvosi es egyeb csoportunk nem szalad bele ilyen masodik koros, vagy 20 millas blamaba. Sokba kerultek ezek nekunk.

Es a lelkesito szoveg is inkabb az marad tomlintol mint igazi munkanak. Ab is tudta lehet, hogy ott mar talan vege a korhintanak. Es azert is tette fel. Lol. Ha visszanezi a rekordunkat NE ellen (ami akkor persze meg nem tartalmazta a jovo heti meccs eredmenyet, mert akkor igazan konnyu lett volna.... de  www.footballdb.com/teams/nfl/pittsburgh-steelers/teamvsteam?opp=19 ) nem kell nagy eszunek lenni ehhez. Vagy hogy a jo def juk ellen megint valszeg szenved majd az o. Es a NE mindig leveszi a legjobb egy ketto fegyveredet. Es hat erre nem keszultunk fel. Vagy nem volt meg az emberanyag. Lol.

A harminc pont is megvan barmelyik heten felteve a def nek. Ahogy az off nyilatkozta. Csak nem a jo oldalon. Lol.

Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
Nekem meg a masik legnagyobb buntetes amit kiosztott a steelers. Az az, ahogy jol megbuntettuk Blountot. Aki most masodik super bowljara megy. Szegeny biztos sir, hogy nem tudott beilleszkedni a steelersbe, vagy hogy bell lel spangaztak. Es jol megbuntettuk mert rossz hatassal volt bellre, meg a csapatra. Es tudom, igy is volt. Valoszinuleg. De most biztos azon rohog, hogy elete legjobb hibaja volt, amit akkor csinalt. Es most ezt enekli...  www.youtube.com/watch?v=WFWkm8F9G-w

több mint 8 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Csak a jol megszokott teritett betli a Foxborough-ban a labda mind2 oldalan... Bredi azt csinal ellenunk amit akar, akkora pudingok vagyunk hogy szanalmas. Azert szep sezlony volt osszessegeben! Talan jovore csak 10ponttal basz meg minket a Pats, remenykedjunk ebben... 😕
több mint 8 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
rohadtul nem a TE hiányzik, hanem egy valid Number 2 WR és Bell. Csak Rogers van slotban, nincs 2. WR-ünk ez jön ki a meccsen.
Soldados
Egyetértek. Lehetőleg nem AB testfelépítésű elkapó kellene, hanem egy magas redzone célpont. Ahogy szezon előtt is említettem, nincs magas célpontunk akit a beszűkült pályán lehetne keresni.
Coates meg borzalmas sajnos.

több mint 8 éve
Az influenza járvány margójára:

Nem mondjuk, hogy igaz, de..... 😀
Tényleg csak egy jó poén, no offense 😀
polamalu
Talan meg a tuzriadira is jo lol.
több mint 8 éve
mostmar beteszem, asszem felrobbant a hid, lol... Ahogy az elozo videomban volt.  www.footballdb.com/teams/nfl/pittsburgh-steelers/teamvsteam?opp=19

több mint 8 éve
rohadtul nem a TE hiányzik, hanem egy valid Number 2 WR és Bell. Csak Rogers van slotban, nincs 2. WR-ünk ez jön ki a meccsen.
Soldados
Te jatszhato wr kent is. Ahogy gronk is. Es a wr t mar kb ev eleje ota en mondom, hogy kell. Szoval nem kell meggyoznod azzal sem. lol. Ti mondtatok van jo sok wr nem kell vs en big ben mar lenyilatkozta hogy szerinte kell nr 2 wr szoval nem en voltam okos. Csak figyeltem mit mond. Lol. Mindegy ez a pecc mindig tudja hogy szivasson meg minket, mi meg kb sose. Ez a gaz. Mikor nyertunk ellenuk po ban? Volt ilyen a bb es tom brady era alatt nem emlekszem ra. Akkor lettunk sbk amikor ok nem voltak bent vagy mas kiverte oket. Orok mumus. Lol. Az indi colts volt igy vele. De ok legalabb a vegen csak megleptek a szinte lehetetlennek tunot. Mi meg csak mindig almodozunk. Hajnali haromkor nathasan a hidegben a hotel elott. lol. Es igen klaci. Nem ertem miert nem lehet oket leutkozni, minek adjuk tudtara bradynek ki hol all. Tudom hogy a gyors elkapoknal sajnos kell, de mig ok brownt foldre tepertek 5 yardon belul mi hatramegyunk es csodalkozunk..

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 791
Bon Jovi meg sz.pjon egy lovat 😀
Na jó éjt...
több mint 8 éve
és még sok más sincs sajnos....ez a pecc sokkal érettebb csapat...a zónát meg mit játszunk dugja fel magának Butler...
azért szép idén volt...
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
TE nem kell, teljesen megbízható JJ. Number 2 WR viszont nagyon kell.
Soldados
Szoval most nem orulnel Greennek? Meg ha igy volna minek hoztak ide ot 20 m ert ev elejen amikor mar megvoltunk? Csak kerdes. Csak azert mert azt hiszem david johnson is droppolt mar ma. Es ha van ket TE d aki tud elkapni is, akkor a playbook is mas. Nem?
gabistar
egyrészt 20 millát nem dobunk ki 1 év után, 2 Jesse teljesen potens pótló ember.
Soldados
Ha green nem tud soha tobbet jatszani akkor mar kidobtunk kb. Vagy ha annyit jatszik mint iden. Es a draft meg nem 20 m. Ilyet nem mondtam. Csak hogy akar egy fa is johet Te olcson. Ennyi. Nem 20 m. Csak mint TE. Nem tudom mi a szerzodese Green nek, de ha nem jatszik meglatjuk potoljak e. En szerintem igen. Es olcson draft. 2. 3. kor. Attol fuggoen. Mert wr unk van eleg. Csak meg nem eleg jok (fiatalok tapasztalat, hianya). De Te elkapo van egy. JJ. Szoval Olb wr te sorrenden nem lepodnek meg vagy akar olb te wr sorrenden sem. De nem kell meggyozni. Mert tevedhetek. De a wr jeinkkel is bejott amit mondtam egesz evben. Mindegy. Nem ez a lenyeg.

több mint 8 éve
Na mindegy csak azert irom a wr melle a TE t is, mert most mennyivel jobb volna, ha green jatszana egeszsegesen. Es ket oldalon lehetne ket elkapasra alkalmas TE. Vagy akar mint gronkot, Greent kitenni wr poszt szerusegre. Aztan vedjek le. Szoval Jo lenne Egy atlagos Te, meg egy heath szeru vagy legalabb magas red zone target es jol futo wr szeru. Mint amire ide is hoztuk greent nem veletlenul. Es ugy mar jj vel most talan mashogy allna a meccs. De legalabbis egyre eletveszelyesebb elkapo lett green es ha nem lett volna agyraszkodasa most ezt lathatna a NE def is. Vagy mi mint 2. elkapo. stb...
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Soldados
Szoval most nem orulnel Greennek? Meg ha igy volna minek hoztak ide ot 20 m ert ev elejen amikor mar megvoltunk? Csak kerdes. Csak azert mert azt hiszem david johnson is droppolt mar ma. Es ha van ket TE d aki tud elkapni is, akkor a playbook is mas. Nem?
gabistar
egyrészt 20 millát nem dobunk ki 1 év után, 2 Jesse teljesen potens pótló ember.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Egyszerűen nem értem, hogy egy lépés után miért nem verik telibe Hogan-t??? Ők ezt tökéletesen csinálják a mi elkapóinkkal....
több mint 8 éve
Soldados

több mint 8 éve

több mint 8 éve
Az egyetlen éles különbség, hogy amíg leszedjük édelmant, jön egy hógen....a másik oldalon leszedik tónit és kóc meg kóbi is elejtet egy tuti labdát...
ha ezt a rz-t nem bénázzuk el, most a vezetésért mehetnénk...
kellene a + ami nagyon hiányzik...teljesen átlagos meccset nyomunk, ami sok csapat ellen akár elég is lehetne, de tudtuk hogy itt nem lesz elég
Klaci79
Szoval kell a nr 2 megbizhato wr, meg egy jo elkapo all around TE mint green. Ezert mondtam, hogy jok ok, meg fiatalok, de meg ket szint van koztuk meg ab kozott. Aki most kellene hogy live ba bizonyitson. Ne a fb live on. Persze nehez 3 emberrel a nyakadon, de a falconsos jones kb megcsinalta meg igy is.

több mint 8 éve
Pitt Pittsburgh Steelers Tennessee Volunteers 107 — Stairway to 7
Az egyetlen éles különbség, hogy amíg leszedjük édelmant, jön egy hógen....a másik oldalon leszedik tónit és kóc meg kóbi is elejtet egy tuti labdát...
kellene a + ami nagyon hiányzik...teljesen átlagos meccset nyomunk, ami sok csapat ellen akár elég is lehetne, de tudtuk hogy itt nem lesz elég
Klaci79
Pontosan, viszont azt tudjuk, hogy ha valami benne van ebben a D-ben akkor az a labdaszerzés és az azzal járó fordulópont. Mondjuk nyilván jó lenne ha ez nem majd 30-12-nél jönne. Addig is az O-nak tapadnia kell minden áron.

több mint 8 éve
több mint 8 éve
Jesse James, nem lesz klasszis TE, de felesleges draftolni (korán) TE-t!
steelwolf
orok mondas. mi a qb safety blanketje? egy jo te. JJ atlagos, es atlag feletti volt mult meccsen. De ha egy all around Te bent lesz akkor nem hinnem hogy kihagynank. Mar 2 eve is akartunk tet 2 korben. Nem tudom neked az koran van e, de itt delutan vagy este volt ha jol tudom. Lol. Na jo viccet felreteve. Most hogy a sec ugy ahogy megvan, meg ha nem is jol. Es van meg jolly joker. Olb kell, de egy masodik koros wr/te n nem lepodnek meg. De ez en vagyok, es ha egy heath kvalitasu TE lecsuszik valami miatt. Kizarni lehet felesleges, de gondolj bele abba, hogy ezek alapjan green is az lett volna 20 millaert. Na es ha o nem jatszik akkor meg kell a TE hidd el. Vagy ne. De green idehozasa inkabb arra mutat, hogy kelleni fog egy jobb kvalitasu te. Es ha ez draft akkor draft. Ha fa akkor fa. De szerintem lesz.

több mint 8 éve
Valaki mondja meg nekem, hogy Golden hogy kerülhetett védelmi snapen pályára!?
Pitt
uptempo volt, gondolom már nem kapott levegőt valaki....
több mint 8 éve
Pitt Pittsburgh Steelers Tennessee Volunteers 107 — Stairway to 7
Valaki mondja meg nekem, hogy Golden hogy kerülhetett védelmi snapen pályára!?

több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 450 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Jesse James, nem lesz klasszis TE, de felesleges draftolni (korán) TE-t!
több mint 8 éve
A sors fura fintora nyomán ma az NHL-ben is volt Pittsburgh-Boston párharc. A Pens megtette, amit kellett (5-1), most a Steelers jön.
Soldados
és Crosby persze belengette a TT-t 😀
több mint 8 éve
A sors fura fintora nyomán ma az NHL-ben is volt Pittsburgh-Boston párharc. A Pens megtette, amit kellett (5-1), most a Steelers jön.