Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 8 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
amit én tudok róla az csak annyi, hogy nem egy nagy durranás, viszont a tavalyi csapatnak alapembere volt

Talán majd Ádiék mesélnek róla
Klaci79
most látom, hogy tavaly 16 meccs alatt 4 sack-et engedett
van tapasztalata, kb közepes szint
remélem munch majd őt is feljavítja
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 107
amit én tudok róla az csak annyi, hogy nem egy nagy durranás, viszont a tavalyi csapatnak alapembere volt

Talán majd Ádiék mesélnek róla
A fizetése az rendben van: 2016-ban 1,7;2017-ben 2,2 millió

Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
Mi is igazoltunk:
BREAKING: LT Ryan Harris has signed two-year, $3.9 million deal with #Steelers. Was stabilizing force for #Broncos last yr.All-time good guy
Klaci79
róla mit kell tudni?
nem nagyon ismerem...
több mint 8 éve
Mi is igazoltunk:
BREAKING: LT Ryan Harris has signed two-year, $3.9 million deal with #Steelers. Was stabilizing force for #Broncos last yr.All-time good guy
több mint 8 éve
Ravens are giving former Vikings WR Mike Wallace a 2-year, $11.5 million deal, per source.

hihetetlen, hogy még mindig nem kell fizetnie, hogy játsszon valahol 😊
 twitter.com/Crosbythegoat/status/709809293952950273

Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
Ray Fittipaldo ‏@rayfitt1 2m2 minutes ago
Free agent tackle Ryan Harris, who started 16 games for the Broncos last season, is at the Steelers facility for a visit today.
Lassan csak találunk egy OT-t. Nagyon sajnálnám, ha az nem Beachum lenne, aki végül tegnap nem írt alá a Jaguars-nál, pedig ha jól hallottam nagyon szerették volna.
több mint 8 éve
Martavis Bryant nemfellebezi meg az 1 éves eltiltását.
kapitnono
nem egészen tudom a szabályt, de nem felebez és már el is kezdődött az eltiltása így
több mint 8 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 103 — WHO DAT!!!!
Martavis Bryant nemfellebezi meg az 1 éves eltiltását.

több mint 8 éve
Gorcsev Pittsburgh Steelers 500
Gorcsev
itt teljesen le van írva ezzel kapcsolatban minden:
 www.behindthesteelcurtain.com/nfl-pittsburgh-steelers-news/2016/3/14/11217908/how-does-the-potential-suspension-of-martavis-bryant-affect-the
zzz888
Köszönöm 😊

"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 8 éve
Megtudja mondani valaki, hogy Bryant 2016-os fizetésével mi lesz? Gondolom az eltiltás miatt nem kapja meg. Ilyenkor az adott évre az összeg felszabadul és elkölthető más játékosokra vagy ezt hogyan könyvelik? Tudom hogy sokat nem számít, mert még rookie szerződése van, csak érdekelne a dolog.
Gorcsev
itt teljesen le van írva ezzel kapcsolatban minden:
 www.behindthesteelcurtain.com/nfl-pittsburgh-steelers-news/2016/3/14/11217908/how-does-the-potential-suspension-of-martavis-bryant-affect-the
több mint 8 éve
Gorcsev Pittsburgh Steelers 500
Megtudja mondani valaki, hogy Bryant 2016-os fizetésével mi lesz? Gondolom az eltiltás miatt nem kapja meg. Ilyenkor az adott évre az összeg felszabadul és elkölthető más játékosokra vagy ezt hogyan könyvelik? Tudom hogy sokat nem számít, mert még rookie szerződése van, csak érdekelne a dolog.

"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 629 — 毎日何かを学ぶ
Steelers Depot ‏@Steelersdepot 22h22 hours ago
Sunday homework; Name the legitimate places Beachum could land and be the starting LT. We already know a few visits. Go!!!!!!!
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 629 — 毎日何かを学ぶ
Statement By Steelers General Manager Kevin Colbert on Martavis Bryant

"We are very disappointed that Martavis Bryant has put himself in this current situation of being suspended by the League. He is at a crossroads of his professional life, and he needs to understand significant changes need to occur in his personal life if he wants to regain his career as a Pittsburgh Steeler. We are hopeful that Martavis will take the necessary steps to develop the discipline in his personal life to become a successful player and a good teammate."
több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 490 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
"Steelers announced Martavis Bryant officially suspended without pay for a minimum of one year."
Hát ennyi.
Alter Egó
fellebbez, de ha jól olvastam többször is kihagyta a tesztet. úgyhogy ezt vehetjük szerintem véglegesnek...majd megy az autómosóba ő is dolgozni kicsit
Klaci79
Ian Rapoport ‏@RapSheet 43 min43 perccel ezelőtt
#Steelers WR Martavis Bryant is dropping his appeal of his suspension. He's going to be suspended a year.

Ian Rapoport ‏@RapSheet 36 p36 perccel ezelőtt
Like Josh Gordon, Martavis Bryant is eligible to apply for reinstatement no sooner than 60 days before 1-year anniversary of the suspension

szal nem fellebbez és majd egy év letelte előtt 60 nappal fellebbezhet először

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
"Steelers announced Martavis Bryant officially suspended without pay for a minimum of one year."
Hát ennyi.
Alter Egó
fellebbez, de ha jól olvastam többször is kihagyta a tesztet. úgyhogy ezt vehetjük szerintem véglegesnek...majd megy az autómosóba ő is dolgozni kicsit
több mint 8 éve
Weddle varjú lett...akkor csak a pénz számított, nem akar SB-t nyerni
Klaci79
4.5 millió/éves fizu, kétlem h a pénz számított.
Inkább arra gyanakszom, hogy jóval kisebb volt a piaca, mint amire számított.
empty taxi
nem nagy összeg (de amúgy 6,5 millió/év {4év/26milla nálam}) az egész szerződést nézve, de első évben rögtön 9-et megkap...de amúgy igazad van...már abból lehetett tudni, hogy nincs nagy piaca, hogy szóba került nálunk, bár nem tudom léptünk e az ügyben, mert folyamatosan csak OT-t keresünk
több mint 8 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Klaci79
Hát igen, az elmúlt 5 évben sokkal messzebb volt a Ravens a bajnoki címtől, mint a Steelers... 😊
somoskovig
a peccre gondoltam
Klaci79
Arra hiába. Mostanság még a Pats vizes fiúknak is "S" betű volt hímezve a partedlijükre.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Hát ennyi.
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 364 — Lájkold a zsűrit!
Klaci79
4.5 millió/éves fizu, kétlem h a pénz számított.
Inkább arra gyanakszom, hogy jóval kisebb volt a piaca, mint amire számított.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Klaci79
Hát igen, az elmúlt 5 évben sokkal messzebb volt a Ravens a bajnoki címtől, mint a Steelers... 😊
somoskovig
a peccre gondoltam vagy a panthers-re...mi nem is tettünk érte ajánlatot 😊

Steelers didn't make a formal offer on Weddle I'm told. Stop monitoring his market over weekend. Focused on signing a tackle

— Jason La Canfora (@JasonLaCanfora) March 14, 2016
több mint 8 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 293 — 49ers GM
Klaci79

több mint 8 éve
több mint 8 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
CamThomas sincs babák, nyilván egyesek, mint én úgy próbálják beállítani, nademilenne faszikáim egy rendes Nose-zal ugyan mi bújna ki a zsákból, ige a passrush, hogy a Heyward-Tuitt páros még pusztítóbb lehetne.
sutianap
Bővebben?
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 321 — capitaine du château de Vienne 1487
CamThomas sincs babák, nyilván egyesek, mint én úgy próbálják beállítani, nademilenne faszikáim egy rendes Nose-zal ugyan mi bújna ki a zsákból, ige a passrush, hogy a Heyward-Tuitt páros még pusztítóbb lehetne.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Szerintem 2016-ban érdemes lenne már elengedni ezt az őskori mantrát, hogy "kell a jó NT, mert első két downon megfogjuk a futást, harmadik és hosszúnál pedig muszáj passzolnia az ellenfélnek." Run-run-pass-nél ez tök jól működne, de - nem tudom kinek mennyire szúrt ez szemet, mantrázzák ezt is eleget - a mai NFL pass-heavy, és ha nem tudsz védekezni passz ellen, akkor szívbaj nélkül passzolni fognak ellened első és második downon is. Mondjuk mi, Steelers-szurkolók pont eleget is láthattuk ezt tavaly.

Nem azt mondom, hogy egy three-down NT ne lenne nagy érték, és még csak azt se, hogy adott esetben ne lehetne akár már az első körben NT-t húzni, de McLendon távozása közel sem lenne akkora érvágás, mint aminek egyesek próbálják beállítani. Mennyit is játszott ő tavaly? A snapek 34,2%-ában volt pályán, a lehetséges játékidő alig több mint egyharmadában, úgy, hogy minden meccsen tagja volt az aktív keretnek. A tények önmagukért beszélnek.