Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
A bye week-ig 2-4 a vége 8-7.
több mint 8 éve
Gizinéni
522
NFL 2016 Pittsburgh Steelers SchedulePreseason:
Week 1 Aug. 12 Fri 7:30 PM .......................... Lions
Week 2 Aug. 18 Thu 7:00 PM..........................Eagles
Week 3 Aug. 26 Fri 8:00 PM........................... at Saints
Week 4 Sept. 1 Thu 7:30 PM...........................at Panthers
Regular Season:
Szerkesztette: Gizinéni
több mint 8 éve
Állítólag a Washington vendégeként kezdünk és rögtön Monday Night Football lesz.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
akkor üdv újra 😀Íme az előszezon pontos menetrend:
Steelers 2016 Preseason Schedule
Friday, August 12 7:30 p.m. Detroit Lions/KDKA-TV
Thursday, August 18 7 p.m. Philadelphia Eagles/KDKA-TV
Friday, August 26 8 p.m. at New Orleans Saints/KDKA-TV
Thursday, September 1 7:30 p.m. at Carolina Panthers/KDKA-TV
Ma éjszaka már lesz alapszakasz is...
több mint 8 éve
Áááááhhhhhh 😀 de rég jártam itt 😊
több mint 8 éve
A USC Lynn Swann-t nevezte ki athletic director-nak.
több mint 8 éve
kriSTEELan
307
Oh én ettől kapnék agyfaszt... 😊 Ilyen D need-ek mellett, ilyen WR corp-al, WR húzni 2. körben.boyddal túlmutatnánk a hidrogénbombán..ha utána így jönne a S/NT akkor legyen...nekem kedvenc a srác
sutianap
Klaci79
Brown, Coates, DHB, Wheaton, aztán a két PS sztár Shakim Phillips, Eli Rogers nameg (Bryant). Itt bőven megvagyunk jövő-jövőre is. 😊 Amúgy jó mokk lett!
több mint 8 éve
Klemó
5 667
eddig kibírnám...bár Boyd furcsa lenne, de Hargrave tetszetős kárpótlásHát ezt a sort Én is bírnám, CB, SS, NT/DE...és még egy állat WR is...csak az a bibi, hogy Hargrave szinte biztos nem lesz bent 4. körben.
Klaci79
több mint 8 éve
ittavége fusselvéle7 246 Pittsburgh Steelers Elandron Roberts ILB (Houston)
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
7 229 Pittsburgh Steelers Davante Harris OL (App.State)
több mint 8 éve
kezd kurvajól alakulni6* 220 Pittsburgh Steelers Brandon Allen QB (Arkansas)
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
boyddal túlmutatnánk a hidrogénbombán..ha utána így jönne a S/NT akkor legyen...nekem kedvenc a srác
sutianap
több mint 8 éve
boyddal túlmutatnánk a hidrogénbombán..
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Hétfőn 8 emberrel találkoztunk a draft kapcsán...nem kevés:CB Ken Crawley; CB Cyrus Jones; LB Dadi Nicholas; S Justin Simmons; S Sean Davis; DT Robt Nkemdiche; S Karl Joseph; WR Pharoh Cooper
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
eddig kibírnám...bár Boyd furcsa lenne, de Hargrave tetszetős kárpótlás
több mint 8 éve
megjött a nose is4 123 Pittsburgh Steelers Javon Hargrave DT (South Carolina State)
több mint 8 éve
no flacco
317
A két legjobb cb kimegy, mire sorra kerülünk, a következő 6-8 pedig egyforma lutri. A safety kínálat minőségre 2. körös választást jelenthet. Szerintem mindenkit kiakasztva, ha bent marad a Reggie Ragland, akkor ő lesz a first pick, cb második és dl harmadik kör. Amennyiben elviszik, úgy dl, s, cb sorrendre tippelek.
több mint 8 éve
megérte türelmesnek lenni a lepattanóért3 89 Pittsburgh Steelers Jalen Mills S LSU
több mint 8 éve
2 58 Pittsburgh Steelers Tyler Boyd WR Pitt Pantherskiment az összes szóbajöhető S, így attam a killerBeenek
több mint 8 éve
mockdraftgameaz arcom elől behúzta a bengals Bilingzet, mekenzit én nem szeretem, így
1 25 Pittsburgh Steelers William Jackson, CB (Houston)
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Mit szólnátok Karl Josephez....tudom kicsi, de egy állat....egy steelers prototipus....(tudom ACL sérülés, de nyilván annak fényében mondom, ha a medical staff azt mondja jó lehet a TC-re...)túl agresszívnek tűnik, ami sok hibát okoz...nem tűnik jónak ha olyannal próbálkozunk, aki ACL-ből jön vissza...túl kockázatos (nekem)
Klemó
Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Mit szólnátok Karl Josephez....tudom kicsi, de egy állat....egy steelers prototipus....(tudom ACL sérülés, de nyilván annak fényében mondom, ha a medical staff azt mondja jó lehet a TC-re...)
több mint 8 éve
Többnyire jogos. De ha annyira ász lett volna akkor a bengals is adott volna ennyit. Versenyben voltak de ha nagy király akkor nem engedem el. Évi 6 azért ma nem olyan sok... Na de fosztogatók lett s ez azért nekünk nem baj 😊Hja...csak a lényeget.... 😊 Merthát azért nem tűnt úgy, hogy leszálló ágban lenne....Hja, hogy 35 éves...azt nem tudtam...így érthető, főleg, hogy a hírek szerint sokat is kért....32, de a lényegen csak közepesen változtat 😀
Klemó
Collapo
Klemó
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
Gizinéni
522
2016 preseason scheduleHall of Fame Game - Aug. 7: Green Bay Packers vs. Indianapolis Colts
Week 1 -- Aug. 11-15: Detroit Lions at Pittsburgh Steelers
Week 2 -- Aug. 18-22: Philadelphia Eagles at Pittsburgh Steelers
Week 3 -- Aug. 25-28: Pittsburgh Steelers at New Orleans Saints
Week 4 -- Sept. 1-2: Pittsburgh Steelers at Carolina Panthers
Szerkesztette: Gizinéni