Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 374 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
 fuzovelkifele.com/2017/01/22/patriots-steelers-nfl-conference-finals-here-come-the-assholes/
Miért temetik a Steelerst ennyire lekicsinylően?
prérifarkas
Párban érkeznek a cikkek. Itt a másik, hogy miért nyerhet a Steelers: http://fuzovelkifele.com/2017/01/22/terrible-towelbe-tekert-tom-terrific-new-england-patriots-pittsburgh-steelers-afc-championship/
Azt mondjuk adom, hogy az általad linkelt cikk stílusa egy nem Pats-szimpatizáns (főleg egy Steelers fan) szemszögéből kicsit bicskanyitogató lehet...
H_Marko
Sztem egy Pats-fannek sem tetszik feltétlenül ez a stílus. Nekem legalábbis nem. Bradyland...

Az a mókás, hogy Belichick, Brady vagy a csapat bármelyik tagja sosem beszélne ebben a hangnemben a Steelersről és egy kétszeres SB győztes vezette csapatot így lebecsülni tényleg goromba dolog.

Azért a mostani Steelers védelmet Steel Curtainnek nevezni barokkos túlzás.
több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Itt az NSO cikk róla:  www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-pihenes-helyett-tuzriadoval-hangolt-a-pittsburgh-2548013
Amit kiemelnék: "A Patriots ellen idegenben így sincs sok esélyük a pittsburghieknek"
Wyatt van közöd hozzá? 😀
tenorx
Annyira nincs, hogy mindjárt ki is szedem 😀 | Steelers-fan írta 😀 |

több mint 8 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 842 — fő libsi
Itt az NSO cikk róla:  www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-pihenes-helyett-tuzriadoval-hangolt-a-pittsburgh-2548013
Amit kiemelnék: "A Patriots ellen idegenben így sincs sok esélyük a pittsburghieknek"
Wyatt van közöd hozzá? 😀
több mint 8 éve
prérifarkas Pittsburgh Steelers 632
A tökéletes felkészülés jegyében hajnal 3-kor még egy tűzriadó is volt a csapat szállodájában. Sebaj, ez azt mutatja, hogy tartanak a Steelers-től. Mutassuk meg, hogy van is miért!
Soldados
Persze tök véletlen. Gondolom.

Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
A tökéletes felkészülés jegyében hajnal 3-kor még egy tűzriadó is volt a csapat szállodájában. Sebaj, ez azt mutatja, hogy tartanak a Steelers-től. Mutassuk meg, hogy van is miért!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
batyu New England Patriots 630
 fuzovelkifele.com/2017/01/22/patriots-steelers-nfl-conference-finals-here-come-the-assholes/
prérifarkas
Párban érkeznek a cikkek. Itt a másik, hogy miért nyerhet a Steelers: http://fuzovelkifele.com/2017/01/22/terrible-towelbe-tekert-tom-terrific-new-england-patriots-pittsburgh-steelers-afc-championship/
Azt mondjuk adom, hogy az általad linkelt cikk stílusa egy nem Pats-szimpatizáns (főleg egy Steelers fan) szemszögéből kicsit bicskanyitogató lehet...
H_Marko
ezeket az FK-s felvezető cikkeket szerintem elolvasni sem érdemes

több mint 8 éve
prérifarkas
H_Marko
Hát igen, így van. El kellene küldeni nekik az öltözőbe, nem gondolom, hogy csak Brady tudja hergelni magát a csak azért is dumával. Most is úgy gondolom hogy a Ravens legutóbbi győzelmét Lewis emelte arra a szintre, hogy átütöttek minden falat.
Abban bízom így teszünk most mi is, mert ezek a lehetőségek nem jönnek minden éveben.
Vagy hiába jön mint Bradynek, nem veszi ám ő sem mindig az akadályt.
Harrison megmondta ha ütik ő sem penge. Teljesen igaza van, és jól jön egy öreg traktor a háznál ami kihúz a szarból 😊

Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 8 éve
H_Marko Houston Texans 752 — Póker Champ
prérifarkas

több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 245 — 毎日何かを学ぶ
Húúú...., de nehezen telik az idő!!! Már most pörögne a vérnyomásmérő a karomon ha rajtam lenne... de szép lenne ha most, most! megszakítanánk a NE elleni rossz sorozatunkat és a rókalukban vennénk elégtételt!!! ( azt sem bánnám ha csupa FG al csak nyerjűnk!!😀) sőt azt is meg tudnám bocsájtani ha Saftykkel nyernénk) 🏉🏉😉
BenEdict
Én ma még előtte elmegyek egy jó kis MAC-UTE hoki rangadóra, ahol hazai győzelemért szurkolok, majd át a Dezsőbe és megnézem az NFC meccset, aztán a miénket. Jó kis délután, este lesz 😀
több mint 8 éve
Miért temetik a Steelerst ennyire lekicsinylően? Értem én a számok nem hazudnak.De egyszer minden véget ér. Mikor ha nem most, ugye 😊

Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 8 éve
BenEdict Pittsburgh Steelers 16
Húúú...., de nehezen telik az idő!!! Már most pörögne a vérnyomásmérő a karomon ha rajtam lenne... de szép lenne ha most, most! megszakítanánk a NE elleni rossz sorozatunkat és a rókalukban vennénk elégtételt!!! ( azt sem bánnám ha csupa FG al csak nyerjűnk!!😀) sőt azt is meg tudnám bocsájtani ha Saftykkel nyernénk) 🏉🏉😉
több mint 8 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Állítólag többen hasfájós és menős szarsággal küzdenek. (Az ESPN 5 játékost említ név szerint: DHB, Green, Boswell, Finnes, Mettenberger), a csapat azt tanácsolta nekik, hogy tartsák magukat távol BigBentől. 😊
Soldados
Be vannak fosva a meccstol? Ez nem Steeeeeelers besztfrencsajz style.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Állítólag többen hasfájós és menős szarsággal küzdenek. (Az ESPN 5 játékost említ név szerint: DHB, Green, Boswell, Finnes, Mettenberger), a csapat azt tanácsolta nekik, hogy tartsák magukat távol BigBentől. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
 www.facebook.com/penguins/videos/10155619510418765/
Tibi76
Óriási volt! nhl.com-on free meccs volt, ezért megnéztem élőben és már meccs közben is éltették a Steelers-t. Rengeteg pittsburghi volt a csarnokban. 😊

több mint 8 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 743 — Steelers fan
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/16120900_10155619520158765_8972165069068566528_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=WiIVvO-Y2YoQ7kNvwF8g-Lb&_nc_oc=Adnk_6sppN0Gw8L0GmUbmU_MNe3GxiRc9rCNEWl3Yz0dHDdCkrTig13PQnk9LUH839g&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=SyCzAxVqBg_YJiynPOP9DA&oh=00_Afq5MBWWdF6DRaykCWa_G2da6hqW1DkuCRgwpWm0G8SEZw&oe=696B195D
636.845 Aufrufe · 11.217 Reaktionen | Remember that time a "Here We Go" chant started at our game in Carolina? 😉 | Pittsburgh Penguins
Remember that time a "Here We Go" chant started at our game in Carolina? 😉

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Harmadszor jutottatok be az AFC döntőjébe úgy, hogy legalább 9 meccset nyertetek zsinórban. 1976-ban (Raiders–Steelers 24–7) és 2004-ben (Steelers–Patriots 27–41) is kikaptatok, szép lenne a harmadik 😊

A 9. hét óta Edelmané a legjobb yard/meccs mutató (98.3), Antonióé a második (92.4)

Big Ben és Brady is ugyanannyi TD és interceptiont dobott az AFC-döntőkben 😀 (5/5, 3–1; 12/12, 6–4)

Brady 16–3-ra áll otthon a PO-ban, ha nyerünk, meglesz a 17. győzelme. Senki másnak nincsen összesen 17 PO-győzelme (Montanának 16 van).

A szezonban 11(!) fumble-t hoztunk össze, ezzel uraljuk a ligát (a szám növelésétől ezúttal is eltekintenék mondjuk 😀)

több mint 8 éve
Vaspor Pittsburgh Steelers 83
 www.espn.com/nfl/story/_/id/18514341/pittsburgh-steelers-back-leveon-bell-long-journey-suspension-afc-championship-game

Ez is egy nagyon jó cikk Bellről. Egy részt kiemelnék belőle:
"Tomlin, who was the only NFL head coach at Bell's pro day at MSU, never tried to change his thinking."

Jövő évi célokról ezt montda Bell: "I'm trying to get 3,000 yards". 😊
Soldados
ha jól emlékszek akkor itt is sokan mégkérdőjelezték, hogy miért őt húztuk és nem a lacit
zzz888
Vessetek dühöngő mókusok elé, de én voltam az egyik. Szerencsére nem lett igazam.
vontod
Én meg igyekszem mindig leszarni, mert nálunk többet tudnak ők a játékosokról. Soldados szerintem jól gondolja, amikor a posztokat nézni.
Ez majdnem "draftbamacska"
több mint 8 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan
 www.espn.com/nfl/story/_/id/18514341/pittsburgh-steelers-back-leveon-bell-long-journey-suspension-afc-championship-game

"Tomlin, who was the only NFL head coach at Bell's pro day at MSU, never tried to change his thinking."

Soldados
ha jól emlékszek akkor itt is sokan mégkérdőjelezték, hogy miért őt húztuk és nem a lacit
zzz888
Vessetek dühöngő mókusok elé, de én voltam az egyik. Szerencsére nem lett igazam.

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 8 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Eleve ki épít direkt a saját csodafegyverébe olyan opciót, amivel könnyedén el lehet pusztítani?!
Sobri Jóska
Clevelandben keszult.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 202

Soldados
"Do or do not. There is no try."
Sobri Jóska
Ez mennyire illik ehhez 😀
...béna kép...
Wyatt
Amúgy ez jól kifejezi ezt a meccset. Ben ugyan nem a Star Wars-hoz nyúlt, hanem azt mondta, hogy a Pats a sárkány, akit le kell győzni. Mindenesetre én kiegyeznék a Star Wars happy endjével. 😊
Soldados
A Star Warsnak nincs happy endje.
Obi-Wan halott, Yoda halott, Han Solo halott, Leia halott, Luke kurva öreg, Kylo Ren pedig még azt se tudja, hogy merre van arccal előre.
De ha te az első 6 részre gondolsz, vagy a 4-6.-ra, akkor pláne nem áll a hasonlat, max. ha Brady a Steelersbe vonul vissza, fiának, Bennek a hugát meg Matt Ryan, a Falcon kapitánya dugja. Zagyvaság az egész.
Itt a két legnagyobb birodalom csap össze, nem az idealisták a lúzerekkel, mint a Star Warsban. Eleve ki épít direkt a saját csodafegyverébe olyan opciót, amivel könnyedén el lehet pusztítani?!
Mint már írtam, ez egy igazi ki-ki meccs, és aki egyáltalán nem, vagy csak kevesebbet ront, az nyer.

Inkább azt áruld el, lesz e valami közös Steelerses meccsnézés, szívesen elmennék, legalább legyen ott egy elégedett szurkoló. 😛

usatftw.files.wordpress.com/2017/01/darthbelichick.jpg?w=1000&h=600&crop=1
Sobri Jóska
Ki epit bele egy csodafegyverbe direkt egy opciot, amivel konnyen el lehet pusztitani? Nagyon jo a kerdes.

Ajanlom nezd meg a star wars legujabb reszet (kb az egesz majdnem errol szol) es erre a kerdesedre is valaszt kapsz. A Star wars Rogue Onet. 😀 De mivel latom nem igazan szereted segitek picit, | a fotervezo, aki nem szerette a birodalmat | de ha megnezed rajossz miert stb. Csak a teljesseg kedveert. Lol.

Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 907

Wyatt
Amúgy ez jól kifejezi ezt a meccset.
Soldados
Nem akarlak elkeseríteni Soldi, de 2 éve volt A Sith-ek bosszúja, tavaly Egy új remény, idén akárhogy is nézem A Birodalom visszavág-nak kell következnie 😊
ervinator
Azt már láttuk, nem ugorhatnánk rögtön a Jedi visszatérre! 😊
Soldados
Lucast hibáztasd 😊

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve

Wyatt
Soldados
Nem akarlak elkeseríteni Soldi, de 2 éve volt A Sith-ek bosszúja, tavaly Egy új remény, idén akárhogy is nézem A Birodalom visszavág-nak kell következnie 😊
ervinator
Azt már láttuk, nem ugorhatnánk rögtön a Jedi visszatérre! 😊

több mint 8 éve
Eleve ki épít direkt a saját csodafegyverébe olyan opciót, amivel könnyedén el lehet pusztítani?!

Sobri Jóska
Ezek szerint nem láttad a Zsivány Egyest. :p Pedig abból kiderült, hogy került az építésébe ilyen hiba. 😉

Lesz közös meccsnézés a Dezsőben, de ez az a meccs, amit itthon fogok nézni. Ma már nagyon kevés olyan meccs van (bármilyen sportágat tekintve), ami komoly érzelmeket és ezáltal akár nem túl szalonképes reakciókat vált ki belőlem, de ez ilyen lesz. 😊

több mint 8 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 907

Wyatt
Soldados

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 423 — #NoStress

Soldados
"Do or do not. There is no try."
Sobri Jóska
...béna kép...
Wyatt
Amúgy ez jól kifejezi ezt a meccset. Ben ugyan nem a Star Wars-hoz nyúlt, hanem azt mondta, hogy a Pats a sárkány, akit le kell győzni. Mindenesetre én kiegyeznék a Star Wars happy endjével. 😊
Soldados
A Star Warsnak nincs happy endje.
Obi-Wan halott, Yoda halott, Han Solo halott, Leia halott, Luke kurva öreg, Kylo Ren pedig még azt se tudja, hogy merre van arccal előre.
De ha te az első 6 részre gondolsz, vagy a 4-6.-ra, akkor pláne nem áll a hasonlat, max. ha Brady a Steelersbe vonul vissza, fiának, Bennek a hugát meg Matt Ryan, a Falcon kapitánya dugja. Zagyvaság az egész.
Itt a két legnagyobb birodalom csap össze, nem az idealisták a lúzerekkel, mint a Star Warsban. Eleve ki épít direkt a saját csodafegyverébe olyan opciót, amivel könnyedén el lehet pusztítani?!
Mint már írtam, ez egy igazi ki-ki meccs, és aki egyáltalán nem, vagy csak kevesebbet ront, az nyer.

Inkább azt áruld el, lesz e valami közös Steelerses meccsnézés, szívesen elmennék, legalább legyen ott egy elégedett szurkoló. 😛

usatftw.files.wordpress.com/2017/01/darthbelichick.jpg?w=1000&h=600&crop=1