Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 502
Ha Ben kidől, akkor minden képen gáz van, szóval részemről jó lesz Jones csere QB-nak.

Én Jason Jones-nak nem örülnék. Nincs igazán posztja. Persze használhatjuk csere OLB-nek (minek, annyi van belőle nálunk, mint a szemét), számomra pedig DE-nek kicsi, hiába írják, hogy megvan ahhoz is a mérete.
Soldados
Ez oké, de az nem lehet, hogy mi pont a sok hibrid felállás miatt keresünk olyan embert, aki egy OLB/DE keverék...?
több mint 8 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 814 — Pittsburgh Pirates, Aston Villa fan!
ki gondolta volna, hogy Tomlin és Colbert az OSU pro day-en? 😊
Klaci79
Ez most derült égből villámcsapáként ért 😊

Szerkesztette: Gergőke

" class="embed">
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 107
ki gondolta volna, hogy Tomlin és Colbert az OSU pro day-en? 😊
több mint 8 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 390
Beachum-ról annyi csordogált, hogy a BAL is a kérők között van. Átsrukturálták Jimmy Smith szerződését, szóval igazolni készülhetnek valakit, de náluk akár Wallace is képbe kerülhet (sőt akár Cincy-ben is). BAL mindenképp nyer a beszélgetéssel, mert
1. kezdőt hozhat el óccsóért
2. tőlünk hozná el
3. legrosszabb esetben felveri nekünk az árat

Így hogy FA lett, jelentősen csökkent az esélye, hogy visszajön.
McLendon kellene nagyon, hogy DL-ben előre tudjunk lépni
Spy
McLendon annyira kozepes, hogy nem fognak erte versenyezni.
több mint 8 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Beachum-ról annyi csordogált, hogy a BAL is a kérők között van. Átsrukturálták Jimmy Smith szerződését, szóval igazolni készülhetnek valakit, de náluk akár Wallace is képbe kerülhet (sőt akár Cincy-ben is). BAL mindenképp nyer a beszélgetéssel, mert
1. kezdőt hozhat el óccsóért
2. tőlünk hozná el
3. legrosszabb esetben felveri nekünk az árat

Így hogy FA lett, jelentősen csökkent az esélye, hogy visszajön.
McLendon kellene nagyon, hogy DL-ben előre tudjunk lépni

Szerkesztette: Spy
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ha Ben kidől, akkor minden képen gáz van, szóval részemről jó lesz Jones csere QB-nak.

Én Jason Jones-nak nem örülnék. Nincs igazán posztja. Persze használhatjuk csere OLB-nek (minek, annyi van belőle nálunk, mint a szemét), számomra pedig DE-nek kicsi, hiába írják, hogy megvan ahhoz is a mérete.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Beachum körül (túl)nagy a csend. Róla nem csordogál vmi infó?
b5614o
szerintem az ő jövője attól is függ, hogy kit akarunk/tudunk hozni még a piacon, ha mondjuk nem jön Weddle, akkor több pénz marad, ergo visszaigazoljuk. Én örülnék ennek a verziónak is, mert jövőre azért Villanueva szerződése is lejár, ki tudja majd mit kérhet abban az évben, amikor újra kell szerződni Bell-el is.

Ez hogy hangzana? Heywardék kapnának egy kis segítséget.

Steelers Depot ‏@Steelersdepot 6h6 hours ago
#Steelers Depot: Report: Steelers Interested In Lions Free Agent DE Jason Jones  bit.ly/1TyxnaQ
polamalu
Nagyjából Cam Thomas helyére tenném, kicsi upgrade-el.
több mint 8 éve
Laci, Pola -
Megvan a CSU rejtvényetek:
Deandre Elliot CB vót a bámulda célpontja
sutianap
ha már fizetik az utat dolgozzon is valamit 😊
a colts és a panthers is diskurált vele...hátsóbb körökben jó lehet
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 629 — 毎日何かを学ぶ
Ez hogy hangzana? Heywardék kapnának egy kis segítséget.

Steelers Depot ‏@Steelersdepot 6h6 hours ago
#Steelers Depot: Report: Steelers Interested In Lions Free Agent DE Jason Jones  bit.ly/1TyxnaQ
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 629 — 毎日何かを学ぶ
Greenek van valami sarok problémája és műtik, vagy műtötték, de júliusra felépül. Ez pontosan mi? Az árát azért ez is befolyásolhatta. Van valakinek infója?
több mint 8 éve
b5614o Pittsburgh Steelers 6
Beachum körül (túl)nagy a csend. Róla nem csordogál vmi infó?
több mint 8 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 238 — Steelers fan
Én azért húznék egy QB-t a draft hátsó körében! Mert ha BB megsérül akkor Landry,Grad (vick) nem tudja pótolni! Én jobban bíznék egy rookieban mint bennünk(Prescott, Cardale Jones)!?
steelwolf
Nem kizárt, hogy húzunk egy QB-t a drafton, de az csak 3. számú lesz rookie-ként. Előbb-utóbb egy veterán QB-t tuti igazolunk 2. számúnak.
Soldados
1. Ki az a veterán qb akit hozhatunk?
2. Vicket vagy Gradot nem tartjuk meg?
3. Reálisan kit húzhatunk drafton?
steelwolf
Késő van már, megint butaságot írtam. Landry Jones-nak van még szerződése. Így két verzió van, vagy hozunk egy veteránt még (Grad pl) és megvagyunk, vagy húzunk 4. körben egy QB-t harmadikszámúnak Jones mögé.
Soldados
Nem tudom ki hogy van vele, de Jones-ból szerintem sosem lesz énekes halott. Grad-ba sokkal jobban megbízok, de kellene egy "hátha beleválasztunk valami jó QB-ba húzás" is,akkor viszont erősen bajtban vagyunk ha a Jones+Új kombónak kellene egy sérülés után pótolni Big Bent.
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 321 — capitaine du château de Vienne 1487
Laci, Pola -
Megvan a CSU rejtvényetek:
Deandre Elliot CB vót a bámulda célpontja

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Én azért húznék egy QB-t a draft hátsó körében! Mert ha BB megsérül akkor Landry,Grad (vick) nem tudja pótolni! Én jobban bíznék egy rookieban mint bennünk(Prescott, Cardale Jones)!?
steelwolf
Nem kizárt, hogy húzunk egy QB-t a drafton, de az csak 3. számú lesz rookie-ként. Előbb-utóbb egy veterán QB-t tuti igazolunk 2. számúnak.
Soldados
steelwolf
Késő van már, megint butaságot írtam. Landry Jones-nak van még szerződése. Így két verzió van, vagy hozunk egy veteránt még (Grad pl) és megvagyunk, vagy húzunk 4. körben egy QB-t harmadikszámúnak Jones mögé.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 387 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
steelwolf
Soldados
több mint 8 éve
steelwolf

több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 387 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 8 éve
Green a 80-as számot fogja viselni, mivel az eddigi 89-ese DHB-n feszül.

Állítólag Weddle továbbra is érdekel minket, de jelenleg túl drágának tartjuk (kurva magasan mentek ki az átlagosnál nem jobb safety-k is), és azt reméljük, hogy lejjebb megy az ára. A legnagyobb vetélytársunk pedig a Raiders.
Soldados
szerintem spét-en van a 89, dhb-n a 88
zzz888
Jaja, elb.sztam. 😊

több mint 8 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com

Állítólag Weddle továbbra is érdekel minket, de jelenleg túl drágának tartjuk (kurva magasan mentek ki az átlagosnál nem jobb safety-k is), és azt reméljük, hogy lejjebb megy az ára. A legnagyobb vetélytársunk pedig a Raiders.
Soldados
szerintem spét-en van a 89, dhb-n a 88

Szerkesztette: zzz888
több mint 8 éve

több mint 8 éve
hát Weddle esetében lassan tényleg kiderül majd, hogy mennyit ér az SB esély vagy vonzóbb lehet a nagy pénz
több mint 8 éve
Gyerekek azt jól láttam, hogy Osweiler 4 évre 75, azaz hetvenötmisiért szerződött le???? Hogy lehet egy szezonnyi kezdést nem produkáló játékosra ennyi pénzt kiadni???? Hozzon képbe valaki, hogy ez milyen szemszögből lehet értelmes....
Klemó
Hát én is csodálkozom rajta...na de ennyire hiány van komoly irányítóból, hogy akiben már csak a csíráját látják, azt azonnal teletömik. Houstonban rég nincs normális QB, most mindenképpen akartak egyet, még ha csak 3 normálisabb meccse is volt csak...ki tudja mit fogunk gondolni majd 3-4 év múlva amikor Big Ben pótlása lesz a téma
több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 502
Gyerekek azt jól láttam, hogy Osweiler 4 évre 75, azaz hetvenötmisiért szerződött le???? Hogy lehet egy szezonnyi kezdést nem produkáló játékosra ennyi pénzt kiadni???? Hozzon képbe valaki, hogy ez milyen szemszögből lehet értelmes....
több mint 8 éve
Colbert a Clemsonnál van. Csak ennyi hír van, sem az, hogy kiért, vagy kikért nincs.
polamalu
bőven van lehetőség a Clemsonról...de Alexander biztosan az egyik opció
volt is ma vele egy találkozónk, a Jets is érdeklődik még, ők is találkoztak

Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
Colbert a Clemsonnál van. Csak ennyi hír van, sem az, hogy kiért, vagy kikért nincs.
polamalu
Lehet Mackensie Alexandert lesi meg.
Gergőke
Tomlinnal van. Lehet. NCAA-ben nem vagyok jártas. Az Laci és Ádi szakterülete 😀
polamalu
Bár az enyém lenne 😊
de azért köszönöm a bizalmat...