Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 8 éve
Klemó
5 502
Ha Ben kidől, akkor minden képen gáz van, szóval részemről jó lesz Jones csere QB-nak.Ez oké, de az nem lehet, hogy mi pont a sok hibrid felállás miatt keresünk olyan embert, aki egy OLB/DE keverék...?
Én Jason Jones-nak nem örülnék. Nincs igazán posztja. Persze használhatjuk csere OLB-nek (minek, annyi van belőle nálunk, mint a szemét), számomra pedig DE-nek kicsi, hiába írják, hogy megvan ahhoz is a mérete.
Soldados
több mint 8 éve
Klaci79
22 107
ki gondolta volna, hogy Tomlin és Colbert az OSU pro day-en? 😊
több mint 8 éve
xtaki
3 390
Beachum-ról annyi csordogált, hogy a BAL is a kérők között van. Átsrukturálták Jimmy Smith szerződését, szóval igazolni készülhetnek valakit, de náluk akár Wallace is képbe kerülhet (sőt akár Cincy-ben is). BAL mindenképp nyer a beszélgetéssel, mertMcLendon annyira kozepes, hogy nem fognak erte versenyezni.
1. kezdőt hozhat el óccsóért
2. tőlünk hozná el
3. legrosszabb esetben felveri nekünk az árat
Így hogy FA lett, jelentősen csökkent az esélye, hogy visszajön.
McLendon kellene nagyon, hogy DL-ben előre tudjunk lépni
Spy
több mint 8 éve
Spy
2 337
Beachum-ról annyi csordogált, hogy a BAL is a kérők között van. Átsrukturálták Jimmy Smith szerződését, szóval igazolni készülhetnek valakit, de náluk akár Wallace is képbe kerülhet (sőt akár Cincy-ben is). BAL mindenképp nyer a beszélgetéssel, mert 1. kezdőt hozhat el óccsóért
2. tőlünk hozná el
3. legrosszabb esetben felveri nekünk az árat
Így hogy FA lett, jelentősen csökkent az esélye, hogy visszajön.
McLendon kellene nagyon, hogy DL-ben előre tudjunk lépni
Szerkesztette: Spy
több mint 8 éve
Ha Ben kidől, akkor minden képen gáz van, szóval részemről jó lesz Jones csere QB-nak.Én Jason Jones-nak nem örülnék. Nincs igazán posztja. Persze használhatjuk csere OLB-nek (minek, annyi van belőle nálunk, mint a szemét), számomra pedig DE-nek kicsi, hiába írják, hogy megvan ahhoz is a mérete.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Klaci79
22 107
Beachum körül (túl)nagy a csend. Róla nem csordogál vmi infó?szerintem az ő jövője attól is függ, hogy kit akarunk/tudunk hozni még a piacon, ha mondjuk nem jön Weddle, akkor több pénz marad, ergo visszaigazoljuk. Én örülnék ennek a verziónak is, mert jövőre azért Villanueva szerződése is lejár, ki tudja majd mit kérhet abban az évben, amikor újra kell szerződni Bell-el is.
b5614o
Ez hogy hangzana? Heywardék kapnának egy kis segítséget.Nagyjából Cam Thomas helyére tenném, kicsi upgrade-el.
Steelers Depot @Steelersdepot 6h6 hours ago
#Steelers Depot: Report: Steelers Interested In Lions Free Agent DE Jason Jones bit.ly/1TyxnaQ
polamalu
több mint 8 éve
Klaci79
22 107
Laci, Pola -ha már fizetik az utat dolgozzon is valamit 😊
Megvan a CSU rejtvényetek:
Deandre Elliot CB vót a bámulda célpontja
sutianap
a colts és a panthers is diskurált vele...hátsóbb körökben jó lehet
több mint 8 éve
Ez hogy hangzana? Heywardék kapnának egy kis segítséget.Steelers Depot @Steelersdepot 6h6 hours ago
#Steelers Depot: Report: Steelers Interested In Lions Free Agent DE Jason Jones bit.ly/1TyxnaQ
több mint 8 éve
Greenek van valami sarok problémája és műtik, vagy műtötték, de júliusra felépül. Ez pontosan mi? Az árát azért ez is befolyásolhatta. Van valakinek infója?
több mint 8 éve
b5614o
6
Beachum körül (túl)nagy a csend. Róla nem csordogál vmi infó?
több mint 8 éve
Nem tudom ki hogy van vele, de Jones-ból szerintem sosem lesz énekes halott. Grad-ba sokkal jobban megbízok, de kellene egy "hátha beleválasztunk valami jó QB-ba húzás" is,akkor viszont erősen bajtban vagyunk ha a Jones+Új kombónak kellene egy sérülés után pótolni Big Bent.Késő van már, megint butaságot írtam. Landry Jones-nak van még szerződése. Így két verzió van, vagy hozunk egy veteránt még (Grad pl) és megvagyunk, vagy húzunk 4. körben egy QB-t harmadikszámúnak Jones mögé.1. Ki az a veterán qb akit hozhatunk?Én azért húznék egy QB-t a draft hátsó körében! Mert ha BB megsérül akkor Landry,Grad (vick) nem tudja pótolni! Én jobban bíznék egy rookieban mint bennünk(Prescott, Cardale Jones)!?Nem kizárt, hogy húzunk egy QB-t a drafton, de az csak 3. számú lesz rookie-ként. Előbb-utóbb egy veterán QB-t tuti igazolunk 2. számúnak.
steelwolf
Soldados
2. Vicket vagy Gradot nem tartjuk meg?
3. Reálisan kit húzhatunk drafton?
steelwolf
Soldados
több mint 8 éve
Laci, Pola -Megvan a CSU rejtvényetek:
Deandre Elliot CB vót a bámulda célpontja
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Késő van már, megint butaságot írtam. Landry Jones-nak van még szerződése. Így két verzió van, vagy hozunk egy veteránt még (Grad pl) és megvagyunk, vagy húzunk 4. körben egy QB-t harmadikszámúnak Jones mögé.1. Ki az a veterán qb akit hozhatunk?Én azért húznék egy QB-t a draft hátsó körében! Mert ha BB megsérül akkor Landry,Grad (vick) nem tudja pótolni! Én jobban bíznék egy rookieban mint bennünk(Prescott, Cardale Jones)!?Nem kizárt, hogy húzunk egy QB-t a drafton, de az csak 3. számú lesz rookie-ként. Előbb-utóbb egy veterán QB-t tuti igazolunk 2. számúnak.
steelwolf
Soldados
steelwolf
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
1. Ki az a veterán qb akit hozhatunk?Én azért húznék egy QB-t a draft hátsó körében! Mert ha BB megsérül akkor Landry,Grad (vick) nem tudja pótolni! Én jobban bíznék egy rookieban mint bennünk(Prescott, Cardale Jones)!?Nem kizárt, hogy húzunk egy QB-t a drafton, de az csak 3. számú lesz rookie-ként. Előbb-utóbb egy veterán QB-t tuti igazolunk 2. számúnak.
steelwolf
Soldados
több mint 8 éve
Én azért húznék egy QB-t a draft hátsó körében! Mert ha BB megsérül akkor Landry,Grad (vick) nem tudja pótolni! Én jobban bíznék egy rookieban mint bennünk(Prescott, Cardale Jones)!?Nem kizárt, hogy húzunk egy QB-t a drafton, de az csak 3. számú lesz rookie-ként. Előbb-utóbb egy veterán QB-t tuti igazolunk 2. számúnak.
steelwolf
több mint 8 éve
Én azért húznék egy QB-t a draft hátsó körében! Mert ha BB megsérül akkor Landry,Grad (vick) nem tudja pótolni! Én jobban bíznék egy rookieban mint bennünk(Prescott, Cardale Jones)!?
több mint 8 éve
Jaja, elb.sztam. 😊Green a 80-as számot fogja viselni, mivel az eddigi 89-ese DHB-n feszül.szerintem spét-en van a 89, dhb-n a 88
Állítólag Weddle továbbra is érdekel minket, de jelenleg túl drágának tartjuk (kurva magasan mentek ki az átlagosnál nem jobb safety-k is), és azt reméljük, hogy lejjebb megy az ára. A legnagyobb vetélytársunk pedig a Raiders.
Soldados
zzz888
több mint 8 éve
Green a 80-as számot fogja viselni, mivel az eddigi 89-ese DHB-n feszül.szerintem spét-en van a 89, dhb-n a 88
Állítólag Weddle továbbra is érdekel minket, de jelenleg túl drágának tartjuk (kurva magasan mentek ki az átlagosnál nem jobb safety-k is), és azt reméljük, hogy lejjebb megy az ára. A legnagyobb vetélytársunk pedig a Raiders.
Soldados
Szerkesztette: zzz888
több mint 8 éve
Green a 80-as számot fogja viselni, mivel az eddigi 89-ese DHB-n feszül.Állítólag Weddle továbbra is érdekel minket, de jelenleg túl drágának tartjuk (kurva magasan mentek ki az átlagosnál nem jobb safety-k is), és azt reméljük, hogy lejjebb megy az ára. A legnagyobb vetélytársunk pedig a Raiders.
több mint 8 éve
Klaci79
22 107
hát Weddle esetében lassan tényleg kiderül majd, hogy mennyit ér az SB esély vagy vonzóbb lehet a nagy pénz
több mint 8 éve
Klaci79
22 107
Gyerekek azt jól láttam, hogy Osweiler 4 évre 75, azaz hetvenötmisiért szerződött le???? Hogy lehet egy szezonnyi kezdést nem produkáló játékosra ennyi pénzt kiadni???? Hozzon képbe valaki, hogy ez milyen szemszögből lehet értelmes....Hát én is csodálkozom rajta...na de ennyire hiány van komoly irányítóból, hogy akiben már csak a csíráját látják, azt azonnal teletömik. Houstonban rég nincs normális QB, most mindenképpen akartak egyet, még ha csak 3 normálisabb meccse is volt csak...ki tudja mit fogunk gondolni majd 3-4 év múlva amikor Big Ben pótlása lesz a téma
Klemó
több mint 8 éve
Klemó
5 502
Gyerekek azt jól láttam, hogy Osweiler 4 évre 75, azaz hetvenötmisiért szerződött le???? Hogy lehet egy szezonnyi kezdést nem produkáló játékosra ennyi pénzt kiadni???? Hozzon képbe valaki, hogy ez milyen szemszögből lehet értelmes....
több mint 8 éve
Klaci79
22 107
Bár az enyém lenne 😊Tomlinnal van. Lehet. NCAA-ben nem vagyok jártas. Az Laci és Ádi szakterülete 😀Colbert a Clemsonnál van. Csak ennyi hír van, sem az, hogy kiért, vagy kikért nincs.Lehet Mackensie Alexandert lesi meg.
polamalu
Gergőke
polamalu
de azért köszönöm a bizalmat...