Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Ha vkit, akkor a FO-t nem hibáztatnám. Kínos CB-hiányban szenvedtünk, és hoztak egy jónak számító nickelbacket. Erre mi történt? Jószerivel nem játszott. Ez vagy a stáb, vagy a játékos hibája. Sose tudjuk meg. De az idény után egyértelmű volt, hogy Boykin nem marad, minek írt volna alá oda, ahol még úgy is csak alig látott pályát, hogy 5. kört adtak érte.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Hát ezzel nem értek egyet jelen esetben 26-7 éves neki játszani kell ahhoz, hogy valaha kaphasson egy nagyobb szerződést és nálunk valamiért ezt nem tehette. Lássuk be a 2m meg a vetmin+bónuszok+számítanak rám az neki többet érhetett mint a 2m nálunk és hol pad hol nem.De nemérted, a mi szempontunk a szempont- olyan tejesítményt köllött volna virítani, hogy megérje még a negyedik körünket is rápakolni. Ez valszeg nem ment, márpedig nemhiszem hogy Lake vagyakárki nem pröntyögött vón, hogy ne a Veszély nevű DB legyen pályán. Az ahogyan meg elment a Pántersszel karöltve, azt úgy hívják cumiztatás, tehát ezér fönntartom, hogy....
Razi
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Hát ezzel nem értek egyet jelen esetben 26-7 éves neki játszani kell ahhoz, hogy valaha kaphasson egy nagyobb szerződést és nálunk valamiért ezt nem tehette. Lássuk be a 2m meg a vetmin+bónuszok+számítanak rám az neki többet érhetett mint a 2m nálunk és hol pad hol nem.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Nem akart maradni... 2M+ ajánlottunk neki de inkább oda ment ahol FAIR körülmények várják... 5 ik körös botlás? Ugye ez komoly? mert viccnek túl durva 😊Nem az 5.kört sajnálom, hanem a szitut. Jó játékos, olcsóért odébbállt. De ha tényleg 2+-t ajánlottunk neki és nem maradt, akkor Sütit idézném: "mennyenapicsábagolyófejűhublák"
“Turned down 2 mil to go to a place where I can play fairly,” Boykin posted on Twitter.
Razi
több mint 8 éve
Nem akart maradni... 2M+ ajánlottunk neki de inkább oda ment ahol FAIR körülmények várják... 5 ik körös botlás? Ugye ez komoly? mert viccnek túl durva 😊mennyenapicsábagolyófejűhublák
“Turned down 2 mil to go to a place where I can play fairly,” Boykin posted on Twitter.
Razi
több mint 8 éve
Nem akart maradni... 2M+ ajánlottunk neki de inkább oda ment ahol FAIR körülmények várják... 5 ik körös botlás? Ugye ez komoly? mert viccnek túl durva 😊“Turned down 2 mil to go to a place where I can play fairly,” Boykin posted on Twitter.
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Laci, olvasd el a twitter üzenet váltásokat a depoval. Ami nyilvánvaló. Gyenge CB állományba jött, így joggal gondolta úgy, hogy folyamatosan a pályán lesz és az utolsó évében nagyot alkot. Ehelyett nem küldtük pályára még akkor sem, amikor a leggyengébb CB-nk sérült volt. Mézesek, mázosak voltak a nyilaktozatok, de a lenti üziből látszik, hogy mindegy volt a pénz most, csak olyan helyre kerüljön, ahol játszik.Azt szögezzük le, hogy akkor sem maradt volna itt, ha milliókat kínálunk, ez ugye világos....arról viszont vita nem lehet, hogy ezt az FO el...ta, de nagyon....és még ez akkor is igaz, ha nyilván nem tudunk mindent, nem tudjuk, hogy a csapattársaival mennyire volt összhangban, azon felül, hogy az FO-val nem...Azt nem olvastam sehol, hogy ne akart volna maradni. Persze lehet csak az én figyelmemet kerülte volna el. Csak a FO részéről olvastam azt, hogy nem is akarjuk megtartani. Én is pont erre gondoltam, hogy nem látunk a színfalak mögé, tehát lehet volt itt más is. Az biztos, hogy ha Golson bejön, akkor ez csak egy apró botlás lesz, ha viszont (ne adj Isten) mondjuk megsérül vagy nem úgy válik be, ahogy azt mi szeretnénk, akkor ez hatalmas baklövés. Hiszen lényegében vetmin-ért írt alá, annál olcsóbban pedig nem tudsz hozni senkit. Pláne nem egy egyébként elég jó teljesítményre képes játékost. De reméljük, minden úgy lesz, ahogy eltervezték és hamar elfelejtjük ezt a bakit, ami 5. körbe került.
Klemó
Klaci79
"@Steelersdepot your speculation has to stop. Bren wrong in every aspect all yr. turned down 2 mil to go to a place where I can play fairly."
Ott volt a hiba szerintem, hogy játékidőhöz kötöttünk egy 4. kört és így az elején nem játszattuk. Gondolom ekkor beszólt és onnantól elrúgta a pöttyöst....hozzáteszem rögtön, hogy ha játszik és jól, akkor 4. körünkbe kerül és várhatóan akkor az összeg miatt nem tudjuk megtartani.....(persze lehet, hogy ő lehetett volna difference maker a korábbi meccseinken, de ezt már soha nem tudjuk meg)
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Azt szögezzük le, hogy akkor sem maradt volna itt, ha milliókat kínálunk, ez ugye világos....arról viszont vita nem lehet, hogy ezt az FO el...ta, de nagyon....és még ez akkor is igaz, ha nyilván nem tudunk mindent, nem tudjuk, hogy a csapattársaival mennyire volt összhangban, azon felül, hogy az FO-val nem...Azt nem olvastam sehol, hogy ne akart volna maradni. Persze lehet csak az én figyelmemet kerülte volna el. Csak a FO részéről olvastam azt, hogy nem is akarjuk megtartani. Én is pont erre gondoltam, hogy nem látunk a színfalak mögé, tehát lehet volt itt más is. Az biztos, hogy ha Golson bejön, akkor ez csak egy apró botlás lesz, ha viszont (ne adj Isten) mondjuk megsérül vagy nem úgy válik be, ahogy azt mi szeretnénk, akkor ez hatalmas baklövés. Hiszen lényegében vetmin-ért írt alá, annál olcsóbban pedig nem tudsz hozni senkit. Pláne nem egy egyébként elég jó teljesítményre képes játékost. De reméljük, minden úgy lesz, ahogy eltervezték és hamar elfelejtjük ezt a bakit, ami 5. körbe került.
Klemó
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Azt szögezzük le, hogy akkor sem maradt volna itt, ha milliókat kínálunk, ez ugye világos....arról viszont vita nem lehet, hogy ezt az FO el...ta, de nagyon....és még ez akkor is igaz, ha nyilván nem tudunk mindent, nem tudjuk, hogy a csapattársaival mennyire volt összhangban, azon felül, hogy az FO-val nem...
több mint 8 éve
Pedig az, mer picket adtunk érte.Nopláne. Ez egy méretes blama és szegénységi bizonyítvány a FO-tól.Ehhez képest 840k-ért igazolt a Panthers-hez....Boykin 1 évre a Panthers-é....kurvára nem értem, hogy ez az ügy mire volt jó nekünk...adtunk érte pick-et nem használtuk és nem hiszem hogy nagyon sok pénzért írt volna most aláÁllítólag 3-3,5 millióért írt alá slot cornernek. És ha igaz, hogy Lake (DB edző) Doran Grantből FS-t akar csinálni, na akkor aztán adtunk a szarnak egy jó nagy pofont...
Klaci79
Alter Egó
Klaci79
Alter Egó
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Nopláne. Ez egy méretes blama és szegénységi bizonyítvány a FO-tól.Ehhez képest 840k-ért igazolt a Panthers-hez....Boykin 1 évre a Panthers-é....kurvára nem értem, hogy ez az ügy mire volt jó nekünk...adtunk érte pick-et nem használtuk és nem hiszem hogy nagyon sok pénzért írt volna most aláÁllítólag 3-3,5 millióért írt alá slot cornernek. És ha igaz, hogy Lake (DB edző) Doran Grantből FS-t akar csinálni, na akkor aztán adtunk a szarnak egy jó nagy pofont...
Klaci79
Alter Egó
Klaci79
több mint 8 éve
El akart jönni tőlünk ez elég egyértelmű volt, csak tudnám ki volt az akinek ezt sikerült összehozni????? Ez az utóbbi évek blamája kb.Ehhez képest 840k-ért igazolt a Panthers-hez....Boykin 1 évre a Panthers-é....kurvára nem értem, hogy ez az ügy mire volt jó nekünk...adtunk érte pick-et nem használtuk és nem hiszem hogy nagyon sok pénzért írt volna most aláÁllítólag 3-3,5 millióért írt alá slot cornernek. És ha igaz, hogy Lake (DB edző) Doran Grantből FS-t akar csinálni, na akkor aztán adtunk a szarnak egy jó nagy pofont...
Klaci79
Alter Egó
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Ehhez képest 840k-ért igazolt a Panthers-hez....Boykin 1 évre a Panthers-é....kurvára nem értem, hogy ez az ügy mire volt jó nekünk...adtunk érte pick-et nem használtuk és nem hiszem hogy nagyon sok pénzért írt volna most aláÁllítólag 3-3,5 millióért írt alá slot cornernek. És ha igaz, hogy Lake (DB edző) Doran Grantből FS-t akar csinálni, na akkor aztán adtunk a szarnak egy jó nagy pofont...
Klaci79
Alter Egó
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Jack Crawford DE (aki mintha tejtestvére lenne Shazier-nek, de nem!!) érkezett hozzánk egy kis tárgyalásra.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Aaron Wilson ✔ @AaronWilson_NFLSteven Johnson Steelers deal: $840,000, $25,000 signing bonus, $760,000 salary, $55,000 first game 53-man roster bonus
több mint 8 éve
Klemó
5 667
A tavalyi class legjobb slot corneret draftoltuk, aki csakis a meretei miatt nem volt elso koros. Nyilvan nem fogunk ide 3,5 millaert igazolni, raadasul cirka annyi penzert amiert Gayt itt tartottuk....Grant kapcsan mar tavaly szoba jott hogy adottsagai miatt inkabb FS lenne belole...meglatjuk....
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Boykin 1 évre a Panthers-é....kurvára nem értem, hogy ez az ügy mire volt jó nekünk...adtunk érte pick-et nem használtuk és nem hiszem hogy nagyon sok pénzért írt volna most aláÁllítólag 3-3,5 millióért írt alá slot cornernek. És ha igaz, hogy Lake (DB edző) Doran Grantből FS-t akar csinálni, na akkor aztán adtunk a szarnak egy jó nagy pofont...
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Boykin 1 évre a Panthers-é....kurvára nem értem, hogy ez az ügy mire volt jó nekünk...adtunk érte pick-et nem használtuk és nem hiszem hogy nagyon sok pénzért írt volna most alá
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Azért lássuk be, hogy az fura, hogy a szabályban egyetlen olyan jelző, utalás nincs, amit magyarázni kellene, a szabály eléggé fekete és fehér, vagyis ha (i) a tackle-boxon kívül van mind a két ember (ii) és nem vétlen az üzközés, akkor az szabálytalan...meg hát azért olyat se nagyon látok máshol, hogy a szabály nem változik, de az értelmezése (amiben ismételten semmi nincs amit magyarázni kellene) igen.....Az egész furcsasága, hogy bár az adott helyzetben úgy gondolhatta az ember a Steelers járt jobban ezzel az értelmezéssel, de ugye a történelem ismeretében nem lenne senki köztünk aki ne azt mondaná, hogy bárcsak 15 yard büntetés után jöhetett volna a Bengals. Mivel a TD-t nem adták meg a visszahordás után, csak egy komoly fordulópontja lett a meccsnek. Big Ben megsérült, a következő támadásból TD-t kaptunk, stb-stb. Egészen AB sérüléséig.
De igen, ezzel szemben már 2013-ban is, amikor bevezették ott van a szabálymagyarázatban a "line up" és a videón van is példa rá, hogy szabályos a hit, ha az oldalról, vagy szöget zárva érkezik, vagyis nem himi-humi magyarázkodásról beszélünk, de ez azért akkor is fura....
www.nfl.com/news/story/0ap1000000238662/article/new-nfl-rules-crownofhelmet-change-to-help-runner-defender
Mindegy lépjünk...ezt is tudjuk....persze azért annak örülök, hogy gabtsinak nem volt igaza... 😊))))))))))))))))))
Klemó
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Azért lássuk be, hogy az fura, hogy a szabályban egyetlen olyan jelző, utalás nincs, amit magyarázni kellene, a szabály eléggé fekete és fehér, vagyis ha (i) a tackle-boxon kívül van mind a két ember (ii) és nem vétlen az üzközés, akkor az szabálytalan...meg hát azért olyat se nagyon látok máshol, hogy a szabály nem változik, de az értelmezése (amiben ismételten semmi nincs amit magyarázni kellene) igen.....De igen, ezzel szemben már 2013-ban is, amikor bevezették ott van a szabálymagyarázatban a "line up" és a videón van is példa rá, hogy szabályos a hit, ha az oldalról, vagy szöget zárva érkezik, vagyis nem himi-humi magyarázkodásról beszélünk, de ez azért akkor is fura....
Mindegy lépjünk...ezt is tudjuk....persze azért annak örülök, hogy gabtsinak nem volt igaza... 😊))))))))))))))))))
több mint 8 éve
Hát pedig de 😊 Itt van egy video amiben elmagyarazza a szabály értelmezését.A testület már sok csodát művelt, szóval ez annyira már nem győz meg 😊 A szabálykönyben szó szerint ez szerepel:hát nem csak a bírók a meccsen, hanem utána a csekkíró testület sem találta ezt szabálytalannak: elkapás után megvolt a két lépése, elméletileg nem volt már védtelen, a sisakkal meg azért találta el saci, mert az amúgy sem túl magas gyerök még le is hajolt egy kicsitHa jól értem, jövőre már szabálytalan lesz Shazier ütközése a Bengals elleni mecsen:Ez eddig is szabálytalan volt. Sisakkal csak a rush boxban futó, labdát már birtokló játékost lehetett szerelni. A boxon kívül sisakkal szabálytalan volt szerelni már tavaly is. (Nem sisakra, hanem sisakkal.)
Klaci79
peterk2005
zzz888
"Rule 12, Section 2, Article 8. Initiating Contact With the Crown of the Helmet. It is a foul if a runner or tackler initiates forcible contact by delivering a blow with the top/crown of his helmet against an opponent when both players are clearly outside the tackle box (an area extending from tackle to tackle and from three yards beyond the line of scrimmage to the offensive team's end line). Incidental contact by the helmet of a runner or tackler against an opponent shall not be a foul."
A fogalmazás elég egyértelmű, nem nagyon lehet félreértelmezni. Illetve lehet ezek szerint. 😀
peterk2005
www.steelersdepot.com/2016/01/dean-blandino-explains-why-saturday-night-hit-by-steelers-lb-ryan-shazier-was-legal/
2016ra nem a szabály változik, hanem a szabály "értelmezése".
profootballtalk.nbcsports.com/2016/03/21/ryan-shaziers-hit-in-playoffs-will-now-be-a-penalty/
Szerkesztette: Roth
több mint 8 éve
Depth hiányunk volt/van ILB és interior OL poszton. Ennyi.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Stefen Wisniewski aki tavaly még a Jax centere volt nálunk vizitál...Dehogy minek? Cél az ellenség összezavarása. (ld. még Geoff Schwartz)
Klaci79
Nashville és Pittsburgh között lassan játékosbuszt lehet rendszeresíteni, mert miután Spence és Blake is ott kötött ki, úgy ILB Steven Johnson után most NT Mike Martin jön onnan, egyelőre csak látogatóba. 😊
Szerkesztette: Gizinéni
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Stefen Wisniewski aki tavaly még a Jax centere volt nálunk vizitál...
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
És a spec team is, ha jól gondolom! Újabb jó döntés...Steven Johnson lb érkezettILB depth rendezve olcsóbban, mint akik távoztak. 😊
Klaci79
Soldados