Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 364 — Lájkold a zsűrit!
 twitter.com/AlbertBreer/status/707619973494153216

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
2 hír a twitter világából, állítólag rövidesen kivágjuk V Allen-t, jun 1-i hatállyal
Beachum iránt érdeklődik a Ravens...ez nem tudom igaz e, de elég ijesztő
Klaci79
Cortez Allen vékony jégen van, ezt eddig is tudtuk. Beachum elengedése engem annyira nem zavarna foster megtartása után, legfeljebb az bántana, ha a Ravens-nél kötne ki.
Soldados
Hogy változik a világ....emlékszem amikor arról győzködtél még valamelyik fővárosi kocsma előtt, hogy Beachum mennyire jó és Villanueva még semmit nem bizonyított. Nagyon rosszul jött ez a sérülés neki, mert a katona elkapta a fonalat szerencsére. Én azonban nagyon sajnálnám, ha Beachum elmenne, mert több éven kereszetül bizonyított és folyamatosan fejlődött, ráadásul nagyon szereti a Steelers-t is. + nincs senki jelenleg aki pótolni tudná valamelyiket egy sérülés esetén (Gilbertnek is volt már néhány) és nem fogunk tudni mindig ilyen OT-t előhalászni a semmiből. Maradjon csak és bizonyítson 😊
Klaci79
Azóta annyi történt, hogy Villanueva bevált. Ha nincs a sérülés, nincs az az Isten, hogy Beachumot elengedtük volna. 😊 így viszont nem létkérdés a megtartása. Persze jobb lenne ha maradna, de nem létkérdés, és ilyenkor mindig a csapat van jobb pozícióban a tárgyalásnál.

Pont az ilyenek miatt utálom, ha szezon közben bármikor draftról van szó. Annyi minden történik még addig, hogy teljesen felesleges szócséplés.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 107
2 hír a twitter világából, állítólag rövidesen kivágjuk V Allen-t, jun 1-i hatállyal
Klaci79
Cortez Allen vékony jégen van, ezt eddig is tudtuk. Beachum elengedése engem annyira nem zavarna foster megtartása után, legfeljebb az bántana, ha a Ravens-nél kötne ki.
Soldados
Hogy változik a világ....emlékszem amikor arról győzködtél még valamelyik fővárosi kocsma előtt, hogy Beachum mennyire jó és Villanueva még semmit nem bizonyított. Nagyon rosszul jött ez a sérülés neki, mert a katona elkapta a fonalat szerencsére. Én azonban nagyon sajnálnám, ha Beachum elmenne, mert több éven kereszetül bizonyított és folyamatosan fejlődött, ráadásul nagyon szereti a Steelers-t is. + nincs senki jelenleg aki pótolni tudná valamelyiket egy sérülés esetén (Gilbertnek is volt már néhány) és nem fogunk tudni mindig ilyen OT-t előhalászni a semmiből. Maradjon csak és bizonyítson 😊

Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
RG számai...hát ezzel se terheltük le nagyon az idei Cap-et:
2016 $760,000.00 $416,666.00 $0 $1,176,666.00
2017 $1,465,000.00 $416,667.00 $0 $1,881,667.00
2018 $1,475,000.00 $416,667.00 $0 $1,891,667.00
Klaci79
RG???? Nem RF?
polamalu
Robert Golden....de ha Foster-t is megússzuk ennyiből, akkor le a kalappal a FO előtt 😀
A 3. sor az érdekes, ott van, hogy mennyit visz a cap-ből...és nyilván az 51 érdekes, tehát egy vet.min-t nagyjából le lehet vonni belőle.

több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 629 — 毎日何かを学ぶ
Klaci79
RG???? Nem RF?
több mint 8 éve
Közben Porter részt vesz a CSU pro day-en. Halvány lila fingom nincs, hogy kit nézhet meg személyesen.
több mint 8 éve
több mint 8 éve
DHB "They bielived in me"
Talán ez is segítette a tárgyalásokat 😉
több mint 8 éve
A Ravens Burnell iránt is érdeklődik. Volt Steelerses csapat épül? 😀
Remélem Beachum nem megy oda. Ha menni akar bárhová, de oda ne.
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Klaci79

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Az első konkrét számok:
Darrius Heyward-Bey Steelers deal: three years, $3.8 million, $400,000 signing bonus, salaries $1M, $1.2M, $1.2M
William Gay three-year, Steelers deal: $7.5 million, $1.9M signing bonus, salaries $1.85M, $2M, $1.75M
Klaci79
Ezek valami elképesztő kedvezményes szerződések. 😊 Gay szerződése megmosolyogtató a Ravens CB-jének szerződéséhez képest. DHB-val pedig kb ingyen van egy teljesen használható 4. WR-ünk és spec team ászunk. 😊 Mondjuk DHB ahogy tavaly, úgy idén is lenyilatkozta, hogy nem is akar máshová menni, ez látszik is a szerződésén, hogy kb leszarta, csak maradhasson.
Soldados
A Depot gyorsan meg is írta, amiről beszélek. A saját játékosaink rendre hihetetlen kedvezményt adnak. Persze néha akad egy-egy kivétel (lásd Wallace), de általánosságban ez így zajlik évtizedek óta. Aki Steeler, az nem nagyon akar innen elmenni, akár kevesebbért is, mint amit máshol kapna, de inkább marad. Senki sem akar innen távozni. Stabilitás mind tulajdonosi, mind edzői, mind játékos szinten, soha nincs rebuilding, a célok mindig magasak. Ez biztosítja az otthont, a kiváló öltözőt, az SB-álmokat. Ki akarná ezt elhagyni a bizonytalanért?

www.steelersdepot.com/2016/03/steelers-contracts-product-stability-culture/

több mint 8 éve
Az első konkrét számok:
Darrius Heyward-Bey Steelers deal: three years, $3.8 million, $400,000 signing bonus, salaries $1M, $1.2M, $1.2M
William Gay three-year, Steelers deal: $7.5 million, $1.9M signing bonus, salaries $1.85M, $2M, $1.75M
Klaci79
Ezek valami elképesztő kedvezményes szerződések. 😊 Gay szerződése megmosolyogtató a Ravens CB-jének szerződéséhez képest. DHB-val pedig kb ingyen van egy teljesen használható 4. WR-ünk és spec team ászunk. 😊 Mondjuk DHB ahogy tavaly, úgy idén is lenyilatkozta, hogy nem is akar máshová menni, ez látszik is a szerződésén, hogy kb leszarta, csak maradhasson.

több mint 8 éve
Az első konkrét számok:

több mint 8 éve
Két dologról beszélünk. Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy ez a stratégia amit követünk nem racionális és még azt sem, hogy Én nem ezt követném. Arról beszélek, hogy azért ez a stratégia bőven hagy kérdőjeleket a D oldalán. Nem, ne mondjuk, hogy megvan az ember SS-ben, mert nincs. Ennyi erővel Beachum helyén a majd az egész szezont szolidan végigtoló Katona ugyanúgy ember, hanem komolyabb kandidáló, mint Golden, aki talán 1 meccsen volt kezdő tavaly. Egyértelműen az a stratégiánk, hogy a Ben előtt levő fal tekintetében fikarcnyi kockázatot sem vagyunk hajlandóak vállalni, ellenben a tavaly is lyukas poszt nem okozott látványos tragédiát.

Azzal viszont egyetértek és azt gondolom ez lehet a kulcs, hogy a mély DB class miatt ha valamikor akkor most megéri kockáztatni. Mindenesetre azért Én azt várom, hogy CB-SS oldalon azért valakiért elindulunk a "harcba", miután Mclendonnal is lezártuk a tárgyalásokat. (egész egyszerűen azt gondolom, hogy a sok sub package felállás miatt nem fogunk klasszikus NT-be invesztálni, főleg az 1-2. körben)
Klemó
A két dolog nem zárja ki egymást! Elég szerény szerződéseket kötöttünk (szerencsére) és még nem is tudjuk a pontos idei számokat. Még bőven beleférhet Weddle szerződése, lehet erre csak várni kell. De lehet nem érkezik és ezen szerintem az se segített volna, ha mondjuk Foster-t vagy Beachum-ot nem igazoljuk újra. Ha viszont Foster nem marad, akkor neki jelenleg nincs helyettese és bár én nagyon elégedett voltam a katonával, azért Beachum igazi klasszis teljesítményt nyújtott azon a poszton. Nem is véletlen, hogy Top 20 körül volt a FA ismertetőben, sérülése ellenére is. (nfl.com)
Bár magam is azt vallom, hogy nem a legfontosabb egy NT poszton játszó 300 fontos pali, mégis több olyan meccsünk is volt, ahol nagyon kellett volna egy ilyen nagy darab fickó középre. És azt se baj, ha csak 2 down-ot van pályán. Ha nincs nagy need, akkor megéri egy ilyen paliba fektetni. Már csak azért is, mert két igencsak veszélyes DE-ünk van, akiknek jól jönne ha duplázni kellene a NT-t is. Maradt még pénz úgyhogy majd lassan eldől sikerül e igazolni is valakit, főleg persze S posztra, mert ott nagyon vékonyak vagyunk és a jelenlegi drafton nem látom, hogy ki lenne az, aki azonnal segítség lenne. Minden más posztra lenne ilyen jelöltem.
több mint 8 éve
Foster, ahogy azt tegnap megszellőztették, 3 évre írt alá.

A TE-k közül nyilván azt hozzuk, aki olcsó és nincs nagy érdeklődés iránta. (Már ha hozunk, sztem továbbra sem prioritás, csak akkor ha olcsó) Ebben az Offense-ben még ha én lennék a TE, akkor is lehetne 4-500 yardot termelni. 😊

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 364 — Lájkold a zsűrit!
Egyre inkább azt gondolom, hogy kezdő emberért nem szállunk harcba FA-piacon. Amúgy se szoktunk (csak 3-4-5 évente egyszer), most se fogunk.
Soldados
 twitter.com/RapSheet/status/707562960349216769

Az OL egyben tartása meg tényleg prioritásnak tűnik:
RE  twitter.com/ProFootballTalk/status/707562378037071872

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Egyre inkább azt gondolom, hogy kezdő emberért nem szállunk harcba FA-piacon. Amúgy se szoktunk (csak 3-4-5 évente egyszer), most se fogunk.

több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 502
Két dologról beszélünk. Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy ez a stratégia amit követünk nem racionális és még azt sem, hogy Én nem ezt követném. Arról beszélek, hogy azért ez a stratégia bőven hagy kérdőjeleket a D oldalán. Nem, ne mondjuk, hogy megvan az ember SS-ben, mert nincs. Ennyi erővel Beachum helyén a majd az egész szezont szolidan végigtoló Katona ugyanúgy ember, hanem komolyabb kandidáló, mint Golden, aki talán 1 meccsen volt kezdő tavaly. Egyértelműen az a stratégiánk, hogy a Ben előtt levő fal tekintetében fikarcnyi kockázatot sem vagyunk hajlandóak vállalni, ellenben a tavaly is lyukas poszt nem okozott látványos tragédiát.

Azzal viszont egyetértek és azt gondolom ez lehet a kulcs, hogy a mély DB class miatt ha valamikor akkor most megéri kockáztatni. Mindenesetre azért Én azt várom, hogy CB-SS oldalon azért valakiért elindulunk a "harcba", miután Mclendonnal is lezártuk a tárgyalásokat. (egész egyszerűen azt gondolom, hogy a sok sub package felállás miatt nem fogunk klasszikus NT-be invesztálni, főleg az 1-2. körben)
több mint 8 éve
Egyet kell értenem Soldival. Ha az OL-t hagyjuk, akkor még Weddle-el is rosszabbul áll a szénánk a drafton. Így egy baromi ütős OL lenne, remek backup OT-vel is és látjuk, hogy az O mire volt képes eddig, most + egy év közös munka Munchakkal és remélhetőleg kevesebb kulcssérülés.
A védelemben szerintem McLendonnal meg fogunk tudni egyezni, hasonló kedvező áron, de ha nem mindenképp a NT lesz a legnagyobb prioritás, ami most úgy tűnik az első körben orvosolható. A S poszt marad persze kérdőjeles, de még mindig azt gondolom, hogy akár Weddle-re is lehet elég pénz, ha Timmons szerződése megváltozik.
Vagy C Allen, tőle jun 1 után 4,4 milla szabadul fel. Majdnem egy komplett draft ára...

több mint 8 éve
Minőségjavítás kell, de emberhiány nincs. Nekem ez az út jobban tetszik, mint vaskos FA-playák igazolása, de cserébe elengedtük volna a saját jó vagy hasznos játékosainkat. Gay és a két OL-playa legalább egyikének visszaigazolása kulcskérdés volt. Nélkülük Weddle halottnak a csók.

Én a magam részéről amúgy is megvagyok Weddle nélkül. (Persze qrva jó playa és jó lenne, ha jönne, de ez a Steelers, ilyen igazolásokat nem szoktunk csinálni, így most se vártam igazán) Nem (feltétlenül) innen kell minőséget nyernünk. Jön Golson és idén D-ben brutálisan erős a draft, azaz mintha nekünk találták volna ki ezt a draft classt. Onnan kell megszerezni a hiányzó láncszemeket a védelembe.

több mint 8 éve
Azért, hogy árnyaljam az örömködést kissé. Az tényleg jó hír, hogy az OL egyben marad, de ha ennek az az ára, hogy a D az FA piacról nem erősödik, akkor elgondolkodom. Persze Golden szerződése diszkontos és megéri nem kérdés, de egy jó spec teamer és egy kiegészítő ember, de bőven nem kezdő SS...és akkor még nem beszéltem arról ki van mögötte?

Nem mondom, hogy a másik megoldás (Weddle, vagyis egy kiemelkedő playa) és ezzel szemben az OL széthullása jó megoldás, de lássuk be, hogy azért Gay maradása, vagy Golson "eljövetele" ide, vagy oda eléggé féllábasak vagyunk a D-ben...és nem egy poszton....

Ezek után azt mondom, hogy Mclendonnal hosszabbítani kell nincs mese, mert a D-ben ennyi needdel nem lehet nekimenni a draftnak....aztán bízunk benne, hogy a 4 első pickből (borítékolhatóan) 3 D játékos betölti az űrt gyorsan...(sokat kell igyak, hogy ebben higgyek azért)

Szerkesztette: Klemó
több mint 8 éve
Ez a Gay 3 évre 7,5 milla ez elképesztő. Éveken át mondtam, hogy a szabadügynökök között a Pats szokott kedvezményt kapni, mi pedig a saját játékosainktól. Ez idén nagyon durván kijön. Ez konkrétan már-már vicces szerződés. De a Golden- és különösen a DHB-deal is nagyon akciós volt.

több mint 8 éve
Timmonsnál valamit úgyis kell csinálni. És szerintem irányából se lesz akadály. Annál, hogy az OL együtt marad nem nagyon tudok jobb hírt elképzelni. A többi fontos FA megtartásában biztos voltam. Kérdés még, hogy McLendonnal mit csinálunk, mert ha ő megy, akkor én biztosra veszem az első körös NT draftot. Will Johnsonnal is szeretnénk hosszabbítani, de ő megméreti magát a piacon is.
több mint 8 éve
Beachum kapcsán sem a lojalitást, sem a jövő évi nagyobb cap keretet nem érzem indoknak. Ez egy hűvös üzleti logika csupán. Az utóbbit azért nem, mert az idei cap hitet pont egy multiyear contracttal lehet(ne) lejjebb vinni. (emelkedő fizu, signing bonus) Az előbbit pedig azért nem, mert az 1 év alkalmas arra nekünk is, hogy megnézzük, hogy a Katona alkalmas-e kezdő LT pozícióra. A hűvös logika a szemszögéből is, mert sérülésből jön és nyilván nem tudná kimaxolni sehol a szerződését. Mi pedig ha pedig látjuk, hogy teljesít és mondjuk Adams végleg kiesik a swing T szerepből és a Katona jobbról is megállja helyét, akkor meg még mindig tudunk hosszúzni vele. Logikus, meglátjuk.

Én (Incognito ide, vagy oda) Foster szerződéséta tervezettek szerint túlárazottnak gondolom, de ő a csapat lelke, ezt tudjuk, és úgy néz ki, hogy az, bogy az OL egyben maradjon Bennek ez top priority volt versus egy jelentős FA a piacról. Együtt tudok élni vele, különösen azért, mert így itt marad az a játékos, akivel lepacsizhattam Londonban.... 😊

Nagyon kíváncsi vagyok viszont, hogy a Beachum 1 éves kontraktus mennyi lesz és/vagy mennyi marad egy esetleges szabad ügynökre...(ha marad). Lebegtetik a Timmons paycutot

Szerkesztette: Klemó