Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
bl2008
20
Csak arra gondoltam, hogy a draft lutri. A csapatnál jelenleg hány jobb CB van, mint Boykin? Kezdő CB lehet belőle a csapatnál?Szerintetek van rá esély, hogy Brandon Boykint visszaigazoljuk?Nem tartom valószínűnek, persze kizárni semmit nem lehet. De még ott van Allen, aki marad ha belemegy a fizetéscsökkentésbe. És Colbert nagyon arról beszélt, hogy komolyan figyeljük a jobb CB-ket a drafton.,
bl2008
Klaci79
több mint 8 éve
Jól emlékeztem:Steelers GM Kevin Colbert said the team never considered cutting suspended WR Martavis Bryant.
Bryant was suspended a minimum of one year after failing six drug tests. "He has to do what he has to do from a league standpoint. He has to do what he has to do from a personal standpoint. We have to prepare for what we have to do without him in 2016," Colbert said. "After all that is taken care of, we will revisit it, but as of right now, as [Steelers president Art Rooney II] said, we support him, but in all honesty, what happens is totally up to him." Bryant has checked into rehab. He will be eligible for reinstatement next spring.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
fcancellara
1 559
Ha minden igaz az egyéves eltiltást követően az a hír látott napvilágot, hogy legalább hat bukott tesztje volt az elmúlt időszakban, amelyek közül 2 vagy 3 volt olyan, hogy nem jelent meg mintát produkálni. Nem tudom ez mennyire igaz, de ha igen, azért sanszos, hogy intenzív fogyasztója a cuccnak...Akkor nem szóltam. Ez esetben valóban érdekes, hogy miért nem rúgtuk ki.
gabokocka
több mint 8 éve
fcancellara
1 559
Szerintem azért a hagyományosan jó PO csapatok előttünk vannak. Én csak remélni tudom, hogy ez a hatos nyerőszéria tendencia...Azért a Bruinstól, Rangerstől tartok. Capitals meg ki tudja, félelmetes reg. seasont futnak, de a PO-ban eddig nem nagyon ment nekik. Egyedül talán a Panthers, amelyik ellen akár söprés is lehetne (akiktől nagyon nem tartok).Mivel most kezd összeállni és javulni a forma, lehet több is 😀Nagyon állat meccs volt, szép gólok és nevetni való gólok. PO hangulat. Régen láttam így játszani a csapatot. Végre úgy játszik a csapat ahogy kell, ez hiányzott eddig! 2 kör a PO-ban benne van!Off: A Penguins megtáltosodni látszik, aztán meglátjuk meddig tart ez ki. Jelen állás szerint a Bruins jönne a PO-ban pályaelőnnyel (azért az Islanders még befigyelhet), ami nem tűnik túl rózsásnak, mert a Boston nagyon jó idegenben (igaz, cserébe otthon rosszabbak), és valahogy mindig könnyedén vernek minket.Most kezdem felvenni a fonalat...ez a mai meccs valami elképesztő volt...bőven van még lehetőség javulni, na de Malkin nélkül ez a játék azért elég reményteli
fcancellara
Klaci79
Fattyu
Végre a védelem is összeszedte már magát. Ezt a meccset most nem láttam még, de a múltkor már végre láttam bekkeket a pályán. PO hokit játszunk már most és ez sokat érhet a "simán" bejutók ellen.
polamalu
több mint 8 éve
Ha minden igaz az egyéves eltiltást követően az a hír látott napvilágot, hogy legalább hat bukott tesztje volt az elmúlt időszakban, amelyek közül 2 vagy 3 volt olyan, hogy nem jelent meg mintát produkálni. Nem tudom ez mennyire igaz, de ha igen, azért sanszos, hogy intenzív fogyasztója a cuccnak...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
fcancellara
1 559
Én csak félve annyit szeretnék megkérdezni a Bryant-üggyel kapcsolatban, hogy ha a Steelers annyira csodálatos, különleges csapat, hogy nem tűr meg csak koponyánként egy botlást (ugye pl Holmes esetében ez volt a magyarázat), akkor hogy-hogy nem lett még kirúgva a fiú? Puhul Rooney vagy a franchise-festés egy maszlag?Mert ugyan szabályszegés volt, de nem bizonyosodott be, hogy fogyasztott-e valami cuccot (ha jól tudom). Gondolom ártatlanság vélelme, még fiatal és túl nagy kincs.
Szokol
Szerkesztette: fcancellara
több mint 8 éve
Én csak félve annyit szeretnék megkérdezni a Bryant-üggyel kapcsolatban, hogy ha a Steelers annyira csodálatos, különleges csapat, hogy nem tűr meg csak koponyánként egy botlást (ugye pl Holmes esetében ez volt a magyarázat), akkor hogy-hogy nem lett még kirúgva a fiú? Puhul Rooney vagy a franchise-festés egy maszlag?
több mint 8 éve
Mivel most kezd összeállni és javulni a forma, lehet több is 😀Nagyon állat meccs volt, szép gólok és nevetni való gólok. PO hangulat. Régen láttam így játszani a csapatot. Végre úgy játszik a csapat ahogy kell, ez hiányzott eddig! 2 kör a PO-ban benne van!Off: A Penguins megtáltosodni látszik, aztán meglátjuk meddig tart ez ki. Jelen állás szerint a Bruins jönne a PO-ban pályaelőnnyel (azért az Islanders még befigyelhet), ami nem tűnik túl rózsásnak, mert a Boston nagyon jó idegenben (igaz, cserébe otthon rosszabbak), és valahogy mindig könnyedén vernek minket.Most kezdem felvenni a fonalat...ez a mai meccs valami elképesztő volt...bőven van még lehetőség javulni, na de Malkin nélkül ez a játék azért elég reményteli
fcancellara
Klaci79
Fattyu
Végre a védelem is összeszedte már magát. Ezt a meccset most nem láttam még, de a múltkor már végre láttam bekkeket a pályán. PO hokit játszunk már most és ez sokat érhet a "simán" bejutók ellen.
több mint 8 éve
Fattyu
1 919
Nagyon állat meccs volt, szép gólok és nevetni való gólok. PO hangulat. Régen láttam így játszani a csapatot. Végre úgy játszik a csapat ahogy kell, ez hiányzott eddig! 2 kör a PO-ban benne van!Off: A Penguins megtáltosodni látszik, aztán meglátjuk meddig tart ez ki. Jelen állás szerint a Bruins jönne a PO-ban pályaelőnnyel (azért az Islanders még befigyelhet), ami nem tűnik túl rózsásnak, mert a Boston nagyon jó idegenben (igaz, cserébe otthon rosszabbak), és valahogy mindig könnyedén vernek minket.Most kezdem felvenni a fonalat...ez a mai meccs valami elképesztő volt...bőven van még lehetőség javulni, na de Malkin nélkül ez a játék azért elég reményteli
fcancellara
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Off: A Penguins megtáltosodni látszik, aztán meglátjuk meddig tart ez ki. Jelen állás szerint a Bruins jönne a PO-ban pályaelőnnyel (azért az Islanders még befigyelhet), ami nem tűnik túl rózsásnak, mert a Boston nagyon jó idegenben (igaz, cserébe otthon rosszabbak), és valahogy mindig könnyedén vernek minket.Most kezdem felvenni a fonalat...ez a mai meccs valami elképesztő volt...bőven van még lehetőség javulni, na de Malkin nélkül ez a játék azért elég reményteli
fcancellara
több mint 8 éve
fcancellara
1 559
Off: A Penguins megtáltosodni látszik, aztán meglátjuk meddig tart ez ki. Jelen állás szerint a Bruins jönne a PO-ban pályaelőnnyel (azért az Islanders még befigyelhet), ami nem tűnik túl rózsásnak, mert a Boston nagyon jó idegenben (igaz, cserébe otthon rosszabbak), és valahogy mindig könnyedén vernek minket.
Szerkesztette: fcancellara
több mint 8 éve
Nincs esélyünk Boykin megtartására, már megy a Crockell kampány. TOP CBkről beszélt Kolbert.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Szerintetek van rá esély, hogy Brandon Boykint visszaigazoljuk?Nem tartom valószínűnek, persze kizárni semmit nem lehet. De még ott van Allen, aki marad ha belemegy a fizetéscsökkentésbe. És Colbert nagyon arról beszélt, hogy komolyan figyeljük a jobb CB-ket a drafton.,
bl2008
Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
bl2008
20
Szerintetek van rá esély, hogy Brandon Boykint visszaigazoljuk?
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Valahol a twitteren olvastam egy Colbert nyilatkozatot, amiben kerek-perec elmondta, hogy a FA az offense erősítéséről szólt (vagy erősen tartásáról nézőpont kérdése, de ez tudatos volt a részükről), míg a draft erősen a védelemről fog szólni.Nagyjából persze ezt is vártuk....
több mint 8 éve
Ez alapján úgy néz ki JH készen áll a 7. levadászására 😀scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/1004472_1118390578193073_824213245593010290_n.jpg?oh=fd2e105393b83b73ddbae59959960699&oe=578CA920
több mint 8 éve
Nekem kérdéses, hogy Laciékkal tudok.e tartani, de nekem pl. egy Torontót is útba kell ejtenem. Onnan Pitt. Meg onnan New York talán. Próbálok majd mindenhol ismerősöknél megszállni 😀 Ha egyedül megyek. Torontóban már megvan. NY sem lesz gond szerintem. Pitt még kérdés, de vannak ott távoli rokonok, szóval lehet az sem lesz gáz. 😀A meccsre, meg nem fogok a jegyen spórolni, inkább nem eszek 2 napig odakint csak a zászlónk látszódjon a tv-ben 😀 Meg a UK klub elnöke minden évben megy, szeretnék vele egy időben, mert neki nagyon jók a kapcsolatai és hátha egy kis közelférkőzés is beugrana 😀 Ha nem Laciékkal megyek, akkor jelentkezőket is várok, hogy többen legyünk ott a helyszínen 😀
több mint 8 éve
Gizinéni
522
A LEGFONTOSABB, HOGY MENNYI IDŐRE MÉSZ, MERT AZ USA 10 NAP FELETT OLCSÓBB, MINT HA HÉVÍZRE MENNÉL. ÉS EZ NEM VICC!Mennyibe kerül egy meccs? Átlagos hellyel, utazással stbstsb..Minden attól függ, mennyi időre mész.
steelwolf
Egy repjegy PIT-be elég drága most, de mi NY-ba megyünk és onnan kocsival Pit-Buf aztán vissza. Így 140 körül van a repjegy, 60 körül a kocsi 4 napra. A szállás se olcsó, de lehet lakást bérelni az kevesebből kijön, de úgy is nagyjából 15/éj. Benzin olyan 140-150 1l. Ketten megyünk, ha Zoli nem velünk jön és mivel más tervein is vannak ezért jobban belefér a kocsis történet, ugyanakkor lehet 230-240 körül a Pit-repülőjegy is benne van, egy Chicago vagy NY átszállással. De mondjuk csak Pit-be menni szerintem nem nagyon éri meg. Imádni való kis város, de jelentős részét egy nap alatt bejártuk, úgyhogy semmi extra. Inkább össze kell kötni egyéb nyaralással.
A meccsjegy most nem tudom. 2009-ben voltam a kick off meccsen a bajnoki cím után. akkor 35 USD volt a jegyár, de 70 volt mire kiszállították. Igaz ez magasra szólt szemben a kijelzővel. A normális hely persze lényegesen drágább...mondjuk az élmény akkora, hogy különösebben nem is érdekelt a hely...nagyjából ennyire emlékszem
Klaci79
Pittsburgh-be nem szabad repülővel menni, maximum belföldről. New York erre pont ideális. (A buffalói út számomra kérdéses, mert csak drágítja a dolgokat, dehát Laci tartozik Rexnek, ugye...)
A benzin nem tétel, az autó lehet az, de ebben tudok segíteni, az utóbbi 15 év tapasztalatai alapján. 😊
A szállás a város mellett, megoldható max. 20eFt-ból éjszakánként.
A game ticket, nos az már minimum 100 dollár (7 évvel később vagyunk), de 150 dolcsiért már kiváló helyed van. (lásd a profilképenet, 2011 október végi Patriots gyalázás a Heinz Fielden 😊 ) Nem kell kiszállíttatni, otthon kinyomtatod és a bejáratnál felmutatod.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Minden attól függ, mennyi időre mész.van kint Pit környékén valakinek jegyet vásárolni képes ismerőse?Mennyibe kerül egy meccs? Átlagos hellyel, utazással stbstsb..
áprilisban lesz sorsolás és utána gondolom lehet majd jegyet venni, de ezeket a ticketmaster meg ilyen oldalakon tapasztalatom szerint kétszer annyiért lehet megvenni, mint a normál ár
erre kellene nekem valamilyen megoldás, mert a klub se valami segítőkész....pedig amikor legutóbb voltam 70USD-ért vettem jegyet, egy 35 USD-s jegyet hozott a fedex
Klaci79
steelwolf
Egy repjegy PIT-be elég drága most, de mi NY-ba megyünk és onnan kocsival Pit-Buf aztán vissza. Így 140 körül van a repjegy, 60 körül a kocsi 4 napra. A szállás se olcsó, de lehet lakást bérelni az kevesebből kijön, de úgy is nagyjából 15/éj. Benzin olyan 140-150 1l. Ketten megyünk, ha Zoli nem velünk jön és mivel más tervein is vannak ezért jobban belefér a kocsis történet, ugyanakkor lehet 230-240 körül a Pit-repülőjegy is benne van, egy Chicago vagy NY átszállással. De mondjuk csak Pit-be menni szerintem nem nagyon éri meg. Imádni való kis város, de jelentős részét egy nap alatt bejártuk, úgyhogy semmi extra. Inkább össze kell kötni egyéb nyaralással.
A meccsjegy most nem tudom. 2009-ben voltam a kick off meccsen a bajnoki cím után. akkor 35 USD volt a jegyár, de 70 volt mire kiszállították. Igaz ez magasra szólt szemben a kijelzővel. A normális hely persze lényegesen drágább...mondjuk az élmény akkora, hogy különösebben nem is érdekelt a hely...nagyjából ennyire emlékszem
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
OK, élni fogok vele...áprilisban sorsolás, addig lezongorázzuk...van kint Pit környékén valakinek jegyet vásárolni képes ismerőse?Laci, beszéljünk erről, mert több kérdés is van itt. Elöljáróban csak annyi, hogy 100 USD alatt csak a stadionon kívülre kapsz helyet... 😊
áprilisban lesz sorsolás és utána gondolom lehet majd jegyet venni, de ezeket a ticketmaster meg ilyen oldalakon tapasztalatom szerint kétszer annyiért lehet megvenni, mint a normál ár
erre kellene nekem valamilyen megoldás, mert a klub se valami segítőkész....pedig amikor legutóbb voltam 70USD-ért vettem jegyet, egy 35 USD-s jegyet hozott a fedex
Klaci79
Zolinak megvan a számom, hívj nyugodtan.
Alter Egó
több mint 8 éve
Gizinéni
522
van kint Pit környékén valakinek jegyet vásárolni képes ismerőse?Laci, beszéljünk erről, mert több kérdés is van itt. Elöljáróban csak annyi, hogy 100 USD alatt csak a stadionon kívülre kapsz helyet... 😊
Klaci79
Zolinak megvan a számom, hívj nyugodtan.
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Minél többet nézem ezt a Billings gyereket annál jobban tetszik...egy állat...és közel, de közel sem csak egy run stuffer....mozgékony, atletikus....el tudnám képzelni....
több mint 8 éve
van kint Pit környékén valakinek jegyet vásárolni képes ismerőse?Mennyibe kerül egy meccs? Átlagos hellyel, utazással stbstsb..
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
van kint Pit környékén valakinek jegyet vásárolni képes ismerőse?áprilisban lesz sorsolás és utána gondolom lehet majd jegyet venni, de ezeket a ticketmaster meg ilyen oldalakon tapasztalatom szerint kétszer annyiért lehet megvenni, mint a normál ár