Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 8 éve
Damon Harrisont akarom NT-nek a Jetstől és akkor máris jöhet DB a draft első körében!
több mint 8 éve
kriSTEELan
307
MA volt egy találkozó Mackensie Alexander-rel és Trapasso szerint érdeklődünk a Boise State játékosa Darian Thompson iránt. És Su’a Cravens-el is találkoztunk ma.Idén a safety drafton belül Thompson a kívánságom (tavaly Dupree bejött 😛 ), talán egy letréddel plusz pickért értékén húzható. Cravens pedig szintén jó lehet (2-3 körben) ha úgy alakul a draft, mivel mindkét poszton véknyak vagyunk/leszünk, így egy ilyen S/ILB hibriddel is tudnánk mit kezdeni szerintem.
Klaci79
több mint 8 éve
A már írt méreti hátrányok miatt a középső - hátsó köröktől egészen az UDFA is elcsúszhat. Bár szerintem legkésőbb 6.-7. körben valaki megpróbálja. Valóban csak nyerni lehet vele.Hát ez egy nagy kérdés. Nem vagyok nagy szekértő ebben, de a személyes véleményem, hogy a 3. kör után bármikor. Sokat fognak számítani a személyes beszélgetések és hogy ki az aki legkorábban be mer próbálkozni egy rizikós pick-el. Nagyot lehet nyerni, de lehet csak egy kidobott pick lesz. Nekem nagyon tetszik a srác személyisége, de az ő termetével (180 cm)nfl szinten ritka, hogy befussanak. Szerintem 4-5.körVernon Adams-el is találkozónk volt 😊Hányadik körben mehet ki?
Klaci79
steelwolf
Klaci79
Liverpool Fc fan
több mint 8 éve
Klaci79
22 107
Hát ez egy nagy kérdés. Nem vagyok nagy szekértő ebben, de a személyes véleményem, hogy a 3. kör után bármikor. Sokat fognak számítani a személyes beszélgetések és hogy ki az aki legkorábban be mer próbálkozni egy rizikós pick-el. Nagyot lehet nyerni, de lehet csak egy kidobott pick lesz. Nekem nagyon tetszik a srác személyisége, de az ő termetével (180 cm)nfl szinten ritka, hogy befussanak. Szerintem 4-5.körVernon Adams-el is találkozónk volt 😊Hányadik körben mehet ki?
Klaci79
steelwolf
több mint 8 éve
Vernon Adams-el is találkozónk volt 😊Hányadik körben mehet ki?
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
22 107
természetesen lesz ilyen 😊Vernon Adams-el is találkozónk volt 😊Olyan hűségesen írod a találkozókat, viszont nem feltétlenül tudom követni, kérhetnék majd egy összesítőt névre és posztra a találkozókról?
Klaci79
Csakhogy egyben legyen és alkalomadtán szabadidőben egy nagyobb lélegzetvétellel tudjak nekiülni a dolognak. 😊
kittli
több mint 8 éve
Vernon Adams-el is találkozónk volt 😊Olyan hűségesen írod a találkozókat, viszont nem feltétlenül tudom követni, kérhetnék majd egy összesítőt névre és posztra a találkozókról?
Klaci79
Csakhogy egyben legyen és alkalomadtán szabadidőben egy nagyobb lélegzetvétellel tudjak nekiülni a dolognak. 😊
több mint 8 éve
Klaci79
22 107
Vernon Adams-el is találkozónk volt 😊
több mint 8 éve
Klaci79
22 107
Ma találkozónk volt a Duke safety-jével Jeremy Cash-el. Részemről jöhet...
több mint 8 éve
Klaci79
22 107
Eli Apple nyilatkozta, hogy vele is beszélgettünk, miközben dolgozunk Beachum és Foster maradásán is
több mint 8 éve
Klaci79
22 107
uborkaszezon...Ezt sem igaz, mert a GDP is torzít. Mint tudjuk abba beleszámolnak bizonyos nem tiszta jövedelmeket (becsült jövedelmek mondjuk drogból) Ez ott sokkal nagyobb. A nagyságrendi érzékeltetés, "Akkora a zászlórúd mint az Eiffel torony" bármikor megállja a helyét. Hiszen ha azt mondom, hogy a zászlórúd 324 m magas fogalmunk sincs az igazából mit jelent. Itt Dezső szerintem a számok nagyságát akarta érzékeltetni, ahogyan írta is. Összehasonlításnak akkor van értelme, ha egy valós közös alapra tesszük és almát az almával próbáljuk. % ban kifejezett érték pl. A lakosság x%-a elhízott ott és Y%-a itt. Vagy ahogy Laci is írta. Tehát itt is és ott is van igazság. Hogy ez hogyan tartozik egy Steelers-el foglalkozó topicba foglmam sincs 😀Ha azt hasonlítjuk össze, hogy mondjuk a gdp hány %-át költi a két ország egészségügyre vagy oktatásra vagy a közpénz hány %-át versenysportra, akkor az tiszta képet ad. Mivel azonban egy kb 320 milliós ország esetében mindenre sokkal többet kell költeni, mint egy 9,8 millás ország esetében, így ez a rész nekem sánta, akárcsak, hogy itt bármi is jobban teljesítene, bár Zimbabwe jó példa, mert hozzájuk képest szinte minden jobban teljesít. Talán csak az egy főre eső vadon élő állatok számában nem 😊Szerintem USA és HU bármely számai között a párhuzam sánta...persze csak szerintemBármely száma? Hát közgazdászként ezzel nagyon nem értek egyet. Összehasonlítás nélkül nincs verseny. És akkor "Magyarország jobban teljesít, mint Zimbabwe!" - mondaná erre Bödőcs Tibor. 😊
Egyébként Carl Nassib-al meetingeltünk ma
Klaci79
DT Vernon Butler (Louisiana Tech) is találkozott volt nálunk meetingen.
Alter Egó
Klaci79
polamalu
egyébként mivel nem tiszta jövedelmek itt is és ott is vannak (nyilván ott azért több, mert több a lakosság is vagy harminckétszer), még mindig tartom, hogy a százalék jobban ki tudja fejezni, mint a puszta számok, amiket el kellene osztani a lakosság arányával...de majd ha lehagytuk Ausztriát visszatérünk a témára...utána majd a jenkik jönnek
Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
Ezt sem igaz, mert a GDP is torzít. Mint tudjuk abba beleszámolnak bizonyos nem tiszta jövedelmeket (becsült jövedelmek mondjuk drogból) Ez ott sokkal nagyobb. A nagyságrendi érzékeltetés, "Akkora a zászlórúd mint az Eiffel torony" bármikor megállja a helyét. Hiszen ha azt mondom, hogy a zászlórúd 324 m magas fogalmunk sincs az igazából mit jelent. Itt Dezső szerintem a számok nagyságát akarta érzékeltetni, ahogyan írta is. Összehasonlításnak akkor van értelme, ha egy valós közös alapra tesszük és almát az almával próbáljuk. % ban kifejezett érték pl. A lakosság x%-a elhízott ott és Y%-a itt. Vagy ahogy Laci is írta. Tehát itt is és ott is van igazság. Hogy ez hogyan tartozik egy Steelers-el foglalkozó topicba foglmam sincs 😀Ha azt hasonlítjuk össze, hogy mondjuk a gdp hány %-át költi a két ország egészségügyre vagy oktatásra vagy a közpénz hány %-át versenysportra, akkor az tiszta képet ad. Mivel azonban egy kb 320 milliós ország esetében mindenre sokkal többet kell költeni, mint egy 9,8 millás ország esetében, így ez a rész nekem sánta, akárcsak, hogy itt bármi is jobban teljesítene, bár Zimbabwe jó példa, mert hozzájuk képest szinte minden jobban teljesít. Talán csak az egy főre eső vadon élő állatok számában nem 😊Szerintem USA és HU bármely számai között a párhuzam sánta...persze csak szerintemBármely száma? Hát közgazdászként ezzel nagyon nem értek egyet. Összehasonlítás nélkül nincs verseny. És akkor "Magyarország jobban teljesít, mint Zimbabwe!" - mondaná erre Bödőcs Tibor. 😊
Klaci79
Alter Egó
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
22 107
Ha azt hasonlítjuk össze, hogy mondjuk a gdp hány %-át költi a két ország egészségügyre vagy oktatásra vagy a közpénz hány %-át versenysportra, akkor az tiszta képet ad. Mivel azonban egy kb 320 milliós ország esetében mindenre sokkal többet kell költeni, mint egy 9,8 millás ország esetében, így ez a rész nekem sánta, akárcsak, hogy itt bármi is jobban teljesítene, bár Zimbabwe jó példa, mert hozzájuk képest szinte minden jobban teljesít. Talán csak az egy főre eső vadon élő állatok számában nem 😊Szerintem USA és HU bármely számai között a párhuzam sánta...persze csak szerintemBármely száma? Hát közgazdászként ezzel nagyon nem értek egyet. Összehasonlítás nélkül nincs verseny. És akkor "Magyarország jobban teljesít, mint Zimbabwe!" - mondaná erre Bödőcs Tibor. 😊
Klaci79
Alter Egó
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Szerintem USA és HU bármely számai között a párhuzam sánta...persze csak szerintemBármely száma? Hát közgazdászként ezzel nagyon nem értek egyet. Összehasonlítás nélkül nincs verseny. És akkor "Magyarország jobban teljesít, mint Zimbabwe!" - mondaná erre Bödőcs Tibor. 😊
Klaci79
Szerkesztette: Gizinéni
több mint 8 éve
Klaci79
22 107
Szerintem USA és HU bármely számai között a párhuzam sánta...persze csak szerintemEgyébként Carl Nassib-al meetingeltünk ma
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Szerintem inkább a nagyságrendi érzékeltetés volt a célSzerintem is... 😊
polamalu
több mint 8 éve
Szerintem inkább a nagyságrendi érzékeltetés volt a cél
több mint 8 éve
Klaci79
22 107
Pápápáááámm!!!nem érdemes összehasonlítani az almát meg a körtét....😊
NFL 2016 Salary Cap: 155,27 millió $ (ez majdnem 12 millió dollárral több az előző évi sapkánál...)
És akkor forintosítsunk 😊
155 270 000 USD = 43 758 190 000 HUF
32 franchise esetén:
4 968 640 000 USD = 1 400 262 120 000 HUF
1.400 milliárd Forint, összehasonlításul Budapest költségvetése 2015-ben évben 324 milliárd Ft volt (23%). a 2015-ös költségvetés SZJA bevételi terve 1.634 milliárd Ft (117%), egészségügyi kiadás terv 1.903 milliárd Ft (136%), KLIK (közoktatás) finanszírozás (támogatás) 524 milliárd Ft (37%).
No question, no comment, 😊
Alter Egó
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Pápápáááámm!!!NFL 2016 Salary Cap: 155,27 millió $ (ez majdnem 12 millió dollárral több az előző évi sapkánál...)
És akkor forintosítsunk 😊
155 270 000 USD = 43 758 190 000 HUF
32 franchise esetén:
4 968 640 000 USD = 1 400 262 120 000 HUF
1.400 milliárd Forint, összehasonlításul Budapest költségvetése 2015-ben évben 324 milliárd Ft volt (23%). a 2015-ös költségvetés SZJA bevételi terve 1.634 milliárd Ft (117%), egészségügyi kiadás terv 1.903 milliárd Ft (136%), KLIK (közoktatás) finanszírozás (támogatás) 524 milliárd Ft (37%).
No question, no comment, 😊
Szerkesztette: Gizinéni
több mint 8 éve
Klaci79
22 107
a korábban említett Su'a Cravens a LB gyakorlatokat csinálja, így ott jöhet számításba a drafton isamúgy nekem Foster elengedése se sima ügy...nemcsak megbízható teljesítményt nyújtott, de az utolsó évére sokat fejlődött is...ráadásul nem hiszem, hogy nagy pénzt remélne máshol, olcsón meg jó lenne, mert nem kellene megbolygatni az OL-t
a helyére mondjuk lenne most pár jelöltem, de nem bánnám ha maradna
több mint 8 éve
Klemó
5 502
Randy Gregory 4 meccses....azért az a szép, ahogy a srác top10-es prospectként kezdte, aztán a második körből is majdnem kizuhant, most meg pufff neki...Beachummel tárgyalunk, de ez nekem egyértelmű volt. Ott van a Katona, de még nincs elit szinten, ellentétben Beachummel. Egy franchise LT-ért. Nekem Foster elengedése a sima 1-es.
több mint 8 éve
Klaci79
22 107
Tyler Ervin, RB, San Jose State és Austin Hooper, TE, StanfordVelük már meetingeltünk a combine-on
több mint 8 éve
Klaci79
22 107
azért azt írják, hogy Beachum előrébb szerepelne, ha nem épp egy ACL-ből térne vissza...de reméljük nem kap jó ajánlatot és marad nálunk...én örülnék...csak kár, hogy nem az nfl.com fejével gondolkodnakA Pro Football Talk közreadta a TOP 100 Free Agentet, melyben két Steelers FA található: 33. OT Kelvin Beachum, 88. ILB Sean Spence.Az nfl.com is ismertette a TOP 99 FA-t, itt három játékosunk szerepel a felsorolásban.
McLendon, Gay, W. Allen és Boykin még a kanyarban sincs...
Alter Egó
Superstars (1-4.): nobody
Difference makers (5-16.): nobody
Impact starters (17-31.): nobody
Starters with questions (32-67.): 43. OT Kelvin Beachum, 60. OG Ramon Foster
Needs the right roles (68-99.): 86. CB William Gay
Alter Egó