Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 8 éve
Klaci79
22 107
közben DHB-vel is hosszabbítottunk
több mint 8 éve
Goldennel hosszabbítottunk. 3 évre 5 milláért írt alá. Szerintem ez kifejezetten jó hír, ő a spec team captain és ki tudja, tán kezdő potenciált is látnak benne. Ha nem hozunk safetyt FA-piacról, akkor ő lesz a kezdő SS-poszt várományosa.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Hát ha a nehezen kimondható név a feltétel akkor ő a nyerő .-)ő a ti emberetek www.umassathletics.com/sports/m-footbl/mtt/blake_frohnapfel_884717.htmlQB Dak Prescott-ról is kiderült, hogy a combine-on találkoztunk vele...nagyon keressük azt a lehetséges QB utódot az idei draftonHackenberg legyen az utód, nehogy már könnyű és rövid nevű irányítót válasszunk 😀
valamint a Southeastern Louisiana CB-jével Harlan Miller-rel is
Klaci79
1,93 magas, 100 kg, vagyis méretekben hasonló mint Ben
polamalu
Höri
több mint 8 éve
Pacman Jones beszélt arról, hogy nem lenne baja azzal, ha a Steelersben kellene játszani...Persze, hogy nem lenne baja, mert rájött, hogy a bengirllel soha nem fog WC körnél tovább jutni és szeretne bajnokként távozni. 😊
pit.247sports.com/Bolt/Bengals-Adam-Jones-talks-about-playing-for-rival-Steelers-44042892
Dodó
Szerkesztette: Gergőke
" class="embed">
több mint 8 éve
ő a ti emberetek www.umassathletics.com/sports/m-footbl/mtt/blake_frohnapfel_884717.htmlQB Dak Prescott-ról is kiderült, hogy a combine-on találkoztunk vele...nagyon keressük azt a lehetséges QB utódot az idei draftonHackenberg legyen az utód, nehogy már könnyű és rövid nevű irányítót válasszunk 😀
Klaci79
polamalu
több mint 8 éve
Pacman nem lesz Steeler, ettől nem kell tartani. 😉
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Nekünk viszont lenne. Nem akarom Steelers mezben látni. Egyáltalán nem szimpatikus. Tudom nem én fogok dönteni.
több mint 8 éve
Dodó
253
Pacman Jones beszélt arról, hogy nem lenne baja azzal, ha a Steelersben kellene játszani...pit.247sports.com/Bolt/Bengals-Adam-Jones-talks-about-playing-for-rival-Steelers-44042892
több mint 8 éve
Megedződött legalább 😀 Tudod ott ahol eltört egyszer már nem fog még egyszer. Edzette a csontjait, hogy a profi időszakba már ne legyen gond 😀szívemből beszélsz....ugyanakkor míg Big Ben elpusztíthatatlan Hackenberg sokat sérült, mondjuk nem volt könnyű dolga az egyetemenQB Dak Prescott-ról is kiderült, hogy a combine-on találkoztunk vele...nagyon keressük azt a lehetséges QB utódot az idei draftonHackenberg legyen az utód, nehogy már könnyű és rövid nevű irányítót válasszunk 😀
Klaci79
polamalu
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
22 107
szívemből beszélsz....ugyanakkor míg Big Ben elpusztíthatatlan Hackenberg sokat sérült, mondjuk nem volt könnyű dolga az egyetemenQB Dak Prescott-ról is kiderült, hogy a combine-on találkoztunk vele...nagyon keressük azt a lehetséges QB utódot az idei draftonHackenberg legyen az utód, nehogy már könnyű és rövid nevű irányítót válasszunk 😀
Klaci79
polamalu
több mint 8 éve
QB Dak Prescott-ról is kiderült, hogy a combine-on találkoztunk vele...nagyon keressük azt a lehetséges QB utódot az idei draftonHackenberg legyen az utód, nehogy már könnyű és rövid nevű irányítót válasszunk 😀
Klaci79
több mint 8 éve
kriSTEELan
307
Oh.. jogos, rosszul értelmeztem a waive-t... :S(Vissza)Hoztunk egy OT-t, Micah Hatchie -t.Szerintem őt most vágtuk ki...nem lenne amúgy egy életbiztosítás
Így az O FA-ink szerződés tárgyalása előtt, reméljük csak biztosításképp...
kriSTEELan
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
22 107
hát McCain-ről lemaradtunk...Löbó nem engedte vissza hozzánk....úgyhogy jöhet Apple...😀
több mint 8 éve
Klaci79
22 107
(Vissza)Hoztunk egy OT-t, Micah Hatchie -t.Szerintem őt most vágtuk ki...nem lenne amúgy egy életbiztosítás
Így az O FA-ink szerződés tárgyalása előtt, reméljük csak biztosításképp...
kriSTEELan
több mint 8 éve
Klaci79
22 107
Shaq Lawson-nal is beszélgettünk.
több mint 8 éve
Mathieu FS/NCB szerepkörben villog, így ő nem illik a felsorolásba.Jogos-jogos, kösz a javítást.
Kukacoskodás OFF 😊
empty taxi
több mint 8 éve
Cubehead
2 536
Egyetértek...egy 5-10 magassággal már jó rugókkal simán ott lehet lenni, pláne 5-11 magassággal. Ne feledjük azt sem, hogy egy dolog csak a magasság, a WR-t le is kell követni, hogy a végén legyen esély elhalászni/leütni a lasztit.Jól irja a kolléga a magasságon túl a sebesség,robbanékonyság es a csípő mozgás legalább annyira fontos tulajdonság egy cb-nél.
(Én Golson kapcsán sem félek annyira a magasságtól, az elővételező képesség, a csípőmozgás, robbanékonyság sokkal fontosabbak nálam, főleg egy slot CB esetében)
Klemó
A magasság azon túl persze hogy fizikai előny abszolút nem feltétel kivéve ha nem egy a wr-t folyamatosan zaklató /jam-lös végig az arcodba mászok man covert játszik a védelem. Lásd Seattle vagy mi is ezzel.próbálkozunk csak gyerekcipőben még 😁
több mint 8 éve
Klemó
5 502
Egyetértek...egy 5-10 magassággal már jó rugókkal simán ott lehet lenni, pláne 5-11 magassággal. Ne feledjük azt sem, hogy egy dolog csak a magasság, a WR-t le is kell követni, hogy a végén legyen esély elhalászni/leütni a lasztit.(Én Golson kapcsán sem félek annyira a magasságtól, az elővételező képesség, a csípőmozgás, robbanékonyság sokkal fontosabbak nálam, főleg egy slot CB esetében)
több mint 8 éve
Mathieu FS/NCB szerepkörben villog, így ő nem illik a felsorolásba.Állítólag beteg volt Thompson...Nem az a baj, hogy 5'11-es CB-ink kicsik a szélére, sokkal inkább az, hogy gyengék a kezdőbe. Gay-jen kívül nincs olyan teljesítmény amit minimum elvársz egy kezdőtől. Ez pedig nem (csak) a magasságától függ.
Sztem (sajnos) idén sem lesz elsőkörös CB pick, csak ha úgy alakul, hogy Ramsey vagy Apple lecsúszik.
Kb, ezt az 5 playat tartják első körösnek:
JALEN RAMSEY 6'1"=185cm
VERNON HARGREAVES 5'11"=180cm
MACKENSIE ALEXANDER 5'11"=180cm
ELI APPLE 6'1"=185cm
KENDALL FULLER 6'0"=182cm
5'11 magas CB-ink megvannak, szélre kellene nagyobb darab abból meg Ramsey biztos kimegy hamarabb, meg sztem Apple is elviszik pont emiatt, Fuller-al pedig eddig nem nagyon barátkoztunk egyelőre... Meglátjuk, Apple-nek örülnék én is.
kriSTEELan
Csak hogy az ismertebbeket mondjam C.Harris, D.Revis, J.Norman, , T.Mathieu, B.Grimes (igaz Ő csaló, mert akkora rugói vannak, mintha 6'4 lenne 😀)...egyik sem a magas CB csoportot képviseli, még is szélen játszanak, és a liga legjobbjai között vannak.
Szóval a magasság az jó dolog, de szerintem 5'10, vagy inkább 5'11-től már bárki szóba jöhet, hogyha jó játékos.
laby
Kukacoskodás OFF 😊
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Állítólag beteg volt Thompson...Nem az a baj, hogy 5'11-es CB-ink kicsik a szélére, sokkal inkább az, hogy gyengék a kezdőbe. Gay-jen kívül nincs olyan teljesítmény amit minimum elvársz egy kezdőtől. Ez pedig nem (csak) a magasságától függ.
Sztem (sajnos) idén sem lesz elsőkörös CB pick, csak ha úgy alakul, hogy Ramsey vagy Apple lecsúszik.
JALEN RAMSEY 6'1"=185cm
ELI APPLE 6'1"=185cm
5'11 magas CB-ink megvannak, szélre kellene nagyobb darab abból meg Ramsey biztos kimegy hamarabb, meg sztem Apple is elviszik pont emiatt, Fuller-al pedig eddig nem nagyon barátkoztunk egyelőre... Meglátjuk, Apple-nek örülnék én is.
kriSTEELan
Csak hogy az ismertebbeket mondjam C.Harris, D.Revis, J.Norman, , T.Mathieu, B.Grimes (igaz Ő csaló, mert akkora rugói vannak, mintha 6'4 lenne 😀)...egyik sem a magas CB csoportot képviseli, még is szélen játszanak, és a liga legjobbjai között vannak.
Szóval a magasság az jó dolog, de szerintem 5'10, vagy inkább 5'11-től már bárki szóba jöhet, hogyha jó játékos.
több mint 8 éve
kriSTEELan
307
(Vissza)Hoztunk egy OT-t, Micah Hatchie -t.Így az O FA-ink szerződés tárgyalása előtt, reméljük csak biztosításképp...
több mint 8 éve
Bell elkezdhette a futóedzéseket.Harrison pedig tisztázta, hogy mikor dönt pontosan a köv. szezonról. Március 13-án elmegy a szokásos hathetes arizonai edzőtáborába és utána, azaz április végén dönti el, hogy vállalja-e a 2016-os szezont.
több mint 8 éve
kriSTEELan
307
Állítólag beteg volt Thompson...Ijesztően rossz volt a combine-on Thompson. Szerintem most esik az értéke bőven. Én akinek nagyon tudnék örülni az Apple. Amiket láttam feladatokat abban nagyon meggyőző volt. A második körre én nem mondok senkit, amíg ki nem derül, hogy mi lesz az OL fontos tagjaival. Ha nem tudjuk megtartani Fostert és Beachum-ot, akkor az OG nagy need lesz. ILB-ben a kezdők legalább megvannak és ott is van FA például Spence, akit szerintem olcsón visszaigazolunk.MA volt egy találkozó Mackensie Alexander-rel és Trapasso szerint érdeklődünk a Boise State játékosa Darian Thompson iránt. És Su’a Cravens-el is találkoztunk ma.Idén a safety drafton belül Thompson a kívánságom (tavaly Dupree bejött 😛 ), talán egy letréddel plusz pickért értékén húzható. Cravens pedig szintén jó lehet (2-3 körben) ha úgy alakul a draft, mivel mindkét poszton véknyak vagyunk/leszünk, így egy ilyen S/ILB hibriddel is tudnánk mit kezdeni szerintem.
Klaci79
kriSTEELan
Klaci79
JALEN RAMSEY 6'1"=185cm
ELI APPLE 6'1"=185cm
több mint 8 éve
Klaci79
22 107
Ijesztően rossz volt a combine-on Thompson. Szerintem most esik az értéke bőven. Én akinek nagyon tudnék örülni az Apple. Amiket láttam feladatokat abban nagyon meggyőző volt. A második körre én nem mondok senkit, amíg ki nem derül, hogy mi lesz az OL fontos tagjaival. Ha nem tudjuk megtartani Fostert és Beachum-ot, akkor az OG nagy need lesz. ILB-ben a kezdők legalább megvannak és ott is van FA például Spence, akit szerintem olcsón visszaigazolunk.MA volt egy találkozó Mackensie Alexander-rel és Trapasso szerint érdeklődünk a Boise State játékosa Darian Thompson iránt. És Su’a Cravens-el is találkoztunk ma.Idén a safety drafton belül Thompson a kívánságom (tavaly Dupree bejött 😛 ), talán egy letréddel plusz pickért értékén húzható. Cravens pedig szintén jó lehet (2-3 körben) ha úgy alakul a draft, mivel mindkét poszton véknyak vagyunk/leszünk, így egy ilyen S/ILB hibriddel is tudnánk mit kezdeni szerintem.
Klaci79
kriSTEELan