Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 8 éve
A 3 évre 7,5 millát kap GayMegpróbáljuk egy 1 éves szerződéssel megtartani Beachumot. Gondolom a jövő évben a cap akár egy nagyobb szerződés megadását is megengedi. A lojalitására apellálunk.
Foster aláírása már csak percek, órák kérdése. A felek megegyeztek állítólag.
Állítólag 3 év lesz szezononként 5-5 milla, de ez csak egy kósza hír egyenlőre!!!! (LaCanfora tollából)
Szerkesztette: polamalu
több mint 8 éve
az offseason legnagyobb igazolása eddig 😀 :www.steelers.com/videos/videos/Steelers-Jr-Reporter-Free-Agency/99d10af3-61af-4cf7-a271-95e218569076
több mint 8 éve
Az off-season egyik legfontosabb pontját Gay megtartásával kipipáltuk. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Klaci79
22 107
azért SB esélyes csapat nincs annyi, a többi pedig nem érdekli őtaz a baj, hogy Weddle másnak is vágya...úgyhogy tényleg csak rajta múlik mit szeretne...pl a Panthers megkeresését olvastam vele kapcsolatban, abban a cikkben, ahol kifejti, hogy 3-5 évet még biztosan játszana, de mindenképp olyan csapatban, ahol SB esélyek vannakWeddle a 32 csapatból kábé 30 vágyai közt szerepel. Ez nem jó jel..., neki sem 😊
Klaci79
Alter Egó
több mint 8 éve
Négy csapatot említett, Panthers, Pats, Steelers, Raidersaz a baj, hogy Weddle másnak is vágya...úgyhogy tényleg csak rajta múlik mit szeretne...pl a Panthers megkeresését olvastam vele kapcsolatban, abban a cikkben, ahol kifejti, hogy 3-5 évet még biztosan játszana, de mindenképp olyan csapatban, ahol SB esélyek vannakWeddle a 32 csapatból kábé 30 vágyai közt szerepel. Ez nem jó jel..., neki sem 😊
Klaci79
Alter Egó
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Gizinéni
522
az a baj, hogy Weddle másnak is vágya...úgyhogy tényleg csak rajta múlik mit szeretne...pl a Panthers megkeresését olvastam vele kapcsolatban, abban a cikkben, ahol kifejti, hogy 3-5 évet még biztosan játszana, de mindenképp olyan csapatban, ahol SB esélyek vannakWeddle a 32 csapatból kábé 30 vágyai közt szerepel. Ez nem jó jel..., neki sem 😊
Klaci79
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Gay is aláírt állítólagBingó! Újabb jó tipp! 😊
www.steelersdepot.com/2016/03/steelers-re-sign-cb-william-gay/
polamalu
több mint 8 éve
Mégpedig 3 évre! DeWill-t meg Tomlin eltíltotta a twittertől 😀Pedig Bell van megkergülve már napok óta...
Klaci79
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Klaci79
22 107
Mégpedig 3 évre! DeWill-t meg Tomlin eltíltotta a twittertől 😀
több mint 8 éve
Gay is aláírt állítólagwww.steelersdepot.com/2016/03/steelers-re-sign-cb-william-gay/
Szerkesztette: polamalu
több mint 8 éve
Klaci79
22 107
Azt gondolom, hogy egy db normális FA-t meg fogunk tudni fizetni, igaz a legfontosabb vagy úgy is mondhatnám, hogy mindennél fontosabb, hogy mi lesz az OL bal oldalával. Még mindig van két lehetőségünk pénzt megtakarítani nagyobb problémák nélkül: DeCastro és Timmons szerződésre gondolok. Szerintem most oda kellene tenni magunkat a piacon is, mert 2-3 lépésre (játékosra) vagyunk egy valóban SB esélyes csapattól. Persze vannak csapatok, akiknek olyan lehetőségeik vannak, ami nekünk sosem lesz, mégse cserélnék velük, még ha nem is lesz igazán komoly érkező. Akkor még mindig ott van Golson, reméljük eleget fejlődik majd Dupree és a teljes idei draft.
több mint 8 éve
Hát ja csak ha több az SB contender team amely akarja is őt, akkor az SB discount felejtős, amivel mi szépen ki is estünk a "csatából"....Ahogy általában, úgy most sem nagyon fogjuk valszeg.
Kiváncsi leszek mikor hallatjuk a hangunkat először a szabad ügynök piacon.....
Klemó
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Klemó
5 502
Hát ja csak ha több az SB contender team amely akarja is őt, akkor az SB discount felejtős, amivel mi szépen ki is estünk a "csatából"....Kiváncsi leszek mikor hallatjuk a hangunkat először a szabad ügynök piacon.....
több mint 8 éve
az a baj, hogy Weddle másnak is vágya...úgyhogy tényleg csak rajta múlik mit szeretne...pl a Panthers megkeresését olvastam vele kapcsolatban, abban a cikkben, ahol kifejti, hogy 3-5 évet még biztosan játszana, de mindenképp olyan csapatban, ahol SB esélyek vannakAz nálunk szerintem meg van, ha ez a vágya 😊
Klaci79
" class="embed">
több mint 8 éve
Klaci79
22 107
az a baj, hogy Weddle másnak is vágya...úgyhogy tényleg csak rajta múlik mit szeretne...pl a Panthers megkeresését olvastam vele kapcsolatban, abban a cikkben, ahol kifejti, hogy 3-5 évet még biztosan játszana, de mindenképp olyan csapatban, ahol SB esélyek vannak
több mint 8 éve
Nekem egyébként még mindíg az a vágyam FA-t illetően, hogy hozzuk el Weddle-t, Mitchell menjen SS-be, és Golden már ott van mögötte backupnak.
" class="embed">
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Wheaton sorsát abszolúte nem befolyásolja DHB újraszerződtetése. Azért tartottuk meg (ahogy ezt a szerződése is mutatja), mert az ST egyik alappillére. Persze az lett volna az ideális, ha tudjuk őt pótolni az ST-ben, és akkor olyan WR vehette volna át a helyét a rosteren, akiben elkapóként is van potenciál.
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Pos. Player Type Current Avg./Year ▾Update egy hónap múltán:
DT Steve McLendon UFA $2,416,667
DE Cam Thomas UFA $2,000,000
G Ramon Foster UFA $1,833,333
QB Bruce Gradkowski UFA $1,650,000
CB Antwon Blake UFA $1,542,000
S Robert Golden UFA $1,542,000
FB Will Johnson UFA $1,542,000
CB William Gay UFA $1,500,000
LS Greg Warren UFA $1,050,000
S Will Allen UFA $1,050,000
QB Michael Vick UFA $970,000
T Mike Adams UFA $885,913
DE Clifton Geathers UFA $825,000
WR Darrius Heyward-Bey UFA $825,000
WR David Nelson UFA $745,000
T Byron Stingily UFA $745,000
C Doug Legursky UFA $745,000
RB Jordan Todman UFA $745,000
T Kelvin Beachum UFA $536,474
ILB Sean Spence UFA $676,345
CB Brandon Boykin UFA $626,367
ILB Terence Garvin RFA $585,000
G Chris Hubbard ERFA $510,000
CB Ross Cockrell ERFA $510,000
T Mitchell Van Dyk ERFA $435,000
TE Rob Blanchflower ERFA $435,000
T Kelvin Palmer ERFA $435,000
FB Roosevelt Nix ERFA $435,000
21 UFA, 1 RFA, 6 ERFA
Ebből Ross Cockrell, Chris Hubbard és Roosevelt Nix már aláírt, az áthúzott nevek szerintem repülnek...
Alter Egó
Az áthúzott nevekből azóta "kipakolva": Kevin Palmer, Mitchell Van Dyk és Rob Blanchflower. A Steelers Depot szerint Robert Golden (újabb találat 😊 ) újraigazolása egyértelművé teszi, hogy Will Allen repül. A megtartásra tippeltek közül Darrius Heyward-Bey is "bejött".
Tehát a mai napig "csak" Greg Warren újraszerződtetését "buktam be" 😊
Lassan elmehetek időjósnak, mindenesetre holnap 38 fokra készüljetek, ebből 10 fok lesz Budapesten, 8 Szegeden, és így tovább...
Szerkesztette: Gizinéni
több mint 8 éve
Wheaton-ről korábban olyat is hallottam, hogy megpróbáljuk elcserélni...nem tudom mi lesz vele, idén néha nagyot villant és remek célpont lehet Bell, Brown és Bryant mellett. De hogy idén nem draftolunk a 7. kör előtt WR-t, arra mérget vehetünka cserére én is gondoltam, de szerintem 3. körösnél többet ér, 2. körös cetlit meg szerintem senki sem adna érte...
Klaci79
több mint 8 éve
Hát passz, mindkét szerződés eléggé discount-os. DHB-é kb egy spec teamer szerződésével ér fel. Ennyiért még 5. WR-nek is érdemes megtartani. Szóval ha beelőzi őt Coates, DHB akkor is maradhat, mert kb lószart se keres.ez Coates számára nem túl jó hírközben DHB-vel is hosszabbítottunkRapoport szerint 3 évre 3,8 millióért.
Klaci79
Soldados
Klaci79
Wheaton sztem mindenképpen távozni fog a köv. idény után, hiszen jövőre elég komoly szerződést kell adni Bellnek és Brownnak is, a 2-3. számú WR szerződése ebbe már nem fog beleférni, és pont az ő helyét kellene majd akkor átvennie Coates-nak.
Mindenesetre ez két nagyon jó szerződés volt a csapatnak. Felkészül: Gay.
több mint 8 éve
Klaci79
22 107
Wheaton-ről korábban olyat is hallottam, hogy megpróbáljuk elcserélni...nem tudom mi lesz vele, idén néha nagyot villant és remek célpont lehet Bell, Brown és Bryant mellett. De hogy idén nem draftolunk a 7. kör előtt WR-t, arra mérget vehetünk
több mint 8 éve
vagy márkus vítön számára, neki jövőre lejár a szerződése, és így valószínűleg nem próbáljuk megtartani...ez Coates számára nem túl jó hírközben DHB-vel is hosszabbítottunkRapoport szerint 3 évre 3,8 millióért.
Klaci79
Soldados
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
22 107
ez Coates számára nem túl jó hírközben DHB-vel is hosszabbítottunkRapoport szerint 3 évre 3,8 millióért.
Klaci79
Soldados
több mint 8 éve
közben DHB-vel is hosszabbítottunkRapoport szerint 3 évre 3,8 millióért.
Klaci79