Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Nem akarlak elkeseríteni Soldi, de 2 éve volt A Sith-ek bosszúja, tavaly Egy új remény, idén akárhogy is nézem A Birodalom visszavág-nak kell következnie 😊Ez mennyire illik ehhez 😀Amúgy ez jól kifejezi ezt a meccset.
Wyatt
Soldados
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
A Star Warsnak nincs happy endje.Amúgy ez jól kifejezi ezt a meccset. Ben ugyan nem a Star Wars-hoz nyúlt, hanem azt mondta, hogy a Pats a sárkány, akit le kell győzni. Mindenesetre én kiegyeznék a Star Wars happy endjével. 😊Ez mennyire illik ehhez 😀www.espn.com/nfl/story/_/id/18514341/pittsburgh-steelers-back-leveon-bell-long-journey-suspension-afc-championship-game"Do or do not. There is no try."
Ez is egy nagyon jó cikk Bellről. Egy részt kiemelnék belőle:
"Tomlin, who was the only NFL head coach at Bell's pro day at MSU, never tried to change his thinking."
Jövő évi célokról ezt montda Bell: "I'm trying to get 3,000 yards". 😊
Soldados
Sobri Jóska
...béna kép...
Wyatt
Soldados
Obi-Wan halott, Yoda halott, Han Solo halott, Leia halott, Luke kurva öreg, Kylo Ren pedig még azt se tudja, hogy merre van arccal előre.
De ha te az első 6 részre gondolsz, vagy a 4-6.-ra, akkor pláne nem áll a hasonlat, max. ha Brady a Steelersbe vonul vissza, fiának, Bennek a hugát meg Matt Ryan, a Falcon kapitánya dugja. Zagyvaság az egész.
Itt a két legnagyobb birodalom csap össze, nem az idealisták a lúzerekkel, mint a Star Warsban. Eleve ki épít direkt a saját csodafegyverébe olyan opciót, amivel könnyedén el lehet pusztítani?!
Mint már írtam, ez egy igazi ki-ki meccs, és aki egyáltalán nem, vagy csak kevesebbet ront, az nyer.
Inkább azt áruld el, lesz e valami közös Steelerses meccsnézés, szívesen elmennék, legalább legyen ott egy elégedett szurkoló. 😛
usatftw.files.wordpress.com/2017/01/darthbelichick.jpg?w=1000&h=600&crop=1
több mint 8 éve
Amúgy ez jól kifejezi ezt a meccset. Ben ugyan nem a Star Wars-hoz nyúlt, hanem azt mondta, hogy a Pats a sárkány, akit le kell győzni. Mindenesetre én kiegyeznék a Star Wars happy endjével. 😊Ez mennyire illik ehhez 😀www.espn.com/nfl/story/_/id/18514341/pittsburgh-steelers-back-leveon-bell-long-journey-suspension-afc-championship-game"Do or do not. There is no try."
"Tomlin, who was the only NFL head coach at Bell's pro day at MSU, never tried to change his thinking."
Soldados
Sobri Jóska
Wyatt
És még vmi. Ben future HoF QB, ez nem is kérdés, nyert már 2 gyűrűt. Mégis ez a meccs neki fontos(abb). Legyőzni a Patset idegenben egy AFC-döntőn, az hiányzik a karrierjéből, az ő megítélésén ez a siker dobna még egy szintet. Ilyen szempontból is érdemes lesz nézni ezt a meccset, vagy hogy visszatérjünk a Star Warshoz, sikerül-e Luke Skywalkerből egy igazi Jedi-lovaggá válnia, aki legyőzte és megfosztotta hatalmától a Sötét Nagyurat (BB) és hű tanítványát, Darth Vadert (TB). 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Ez mennyire illik ehhez 😀www.espn.com/nfl/story/_/id/18514341/pittsburgh-steelers-back-leveon-bell-long-journey-suspension-afc-championship-game"Do or do not. There is no try."
Soldados
Sobri Jóska

több mint 8 éve
www.espn.com/nfl/story/_/id/18514341/pittsburgh-steelers-back-leveon-bell-long-journey-suspension-afc-championship-game"Do or do not. There is no try."
Soldados
több mint 8 éve
Nagyon szeretem az ilyen kis blőd cikkeket, mert kicsit beleláthatunk, hogy milyen emberek is valójában:És egy cikk a védelmünkről, amely már nem öreg és nem lassú, 3-4 év alatt felépítettük ismét:
Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Green, Tuszibi és Harrison questionable. Ebből Harrison minden bizonnyal játszik. Greenre és Tuszira inkább nemet mondanék, mert továbbra is a protokoll alatt vannak és Green csak limitált edzést tolt. Mindenki más játszik, még besorolást sem kaptak.Pats-nél a szokásos, 7 játékos kérdéses, azt mindenki döntse el, hogy játszanak-e.

több mint 8 éve
De szerencsére Tomlin elment személyesen megnézni. 😊És milyen jó, hogy sokan annak tartották...Én úgy emlékszem, több draft értékelőben írták hogy Bell reach a 2. körben.www.espn.com/nfl/story/_/id/18514341/pittsburgh-steelers-back-leveon-bell-long-journey-suspension-afc-championship-gameha jól emlékszek akkor itt is sokan mégkérdőjelezték, hogy miért őt húztuk és nem a lacit
Soldados
zzz888
Jan
Klaci79
Ward pedig tökéletes választás erre a meccsre, mint tiszteletbeli csk. 😊

több mint 8 éve
És milyen jó, hogy sokan annak tartották...Én úgy emlékszem, több draft értékelőben írták hogy Bell reach a 2. körben.www.espn.com/nfl/story/_/id/18514341/pittsburgh-steelers-back-leveon-bell-long-journey-suspension-afc-championship-gameha jól emlékszek akkor itt is sokan mégkérdőjelezték, hogy miért őt húztuk és nem a lacit
Soldados
zzz888
Jan
több mint 8 éve
Én úgy emlékszem, több draft értékelőben írták hogy Bell reach a 2. körben.www.espn.com/nfl/story/_/id/18514341/pittsburgh-steelers-back-leveon-bell-long-journey-suspension-afc-championship-gameha jól emlékszek akkor itt is sokan mégkérdőjelezték, hogy miért őt húztuk és nem a lacit
Soldados
zzz888
több mint 8 éve
Emberek!!! Green edzett! Hihetetlen! 😂Én számítottam rá. Nem szoktak légből kapottak lenni azok a reportok, hogy arra számítunk, hogy hétvégén már játszhat.. 😊
Klaci79

több mint 8 éve
Én ezért szoktam mondani, hogy nem a név a lényeg, hanem a poszt. 😊www.espn.com/nfl/story/_/id/18514341/pittsburgh-steelers-back-leveon-bell-long-journey-suspension-afc-championship-gameha jól emlékszek akkor itt is sokan mégkérdőjelezték, hogy miért őt húztuk és nem a lacit
Soldados
zzz888
A csapat benne látta potenciált, más pedig másban. Egyszer bejön (Bell), egyszer nem (Jarvis). Pedig utóbbinak sokan örültek. Szóval engem nem érdekel kit húzunk személy szerint, sokkal inkább a poszt érdekel, sőt, csakis az érdekel.

több mint 8 éve
Emberek!!! Green edzett! Hihetetlen! 😂
több mint 8 éve
www.espn.com/nfl/story/_/id/18514341/pittsburgh-steelers-back-leveon-bell-long-journey-suspension-afc-championship-gameha jól emlékszek akkor itt is sokan mégkérdőjelezték, hogy miért őt húztuk és nem a lacit
Soldados
több mint 8 éve

több mint 8 éve
tudom, csak poénkodni akartam, de azóta asszem már edzettek egy teljeset akik influenzásak voltaksajnos nem, mert itt igen komoly. nem akarom felsorolni hogy ket harom napig milyen dolgokon mesz at es hogy elegge kiut. ez van a valtozo hideg, majd meleg, majd megint hideg, majd megint meleg valtozo idojaras miatt.Most ez az influenza járvány ez komoly?nyugi csak beetetjük őket 😀
bcsarli
zzz888
kutyahidegbol lett, kutya meleg mar 2x es most tegnap is enyhe volt. ez sokaknak okoz a testeben alapbol gondot. plussz terjed mindenhol ez a nyavaja. 😕 nekem is atment a csaladon.
gabistar
több mint 8 éve
Nem is lenne annál szebb, minthogy elmondhassuk, hogy még betegen is elvertük őket. 😊Tomlin:
Soldados
“We’re not making excuses. There won’t be any excuses. We’ll be there, we’ll be ready to play, this is just part of normal things that happen over the course of a season”
Ennyi. Nincs kifogás, Vagy nyerünk, vagy kiesünk. Ha betegek a játékosok, ha nem. Aki játszik, az egészséges és meg kell felelnie a nagyon magas követelményeknek. Lehet bírózni, különféle kifogásokat keresni, de ez felesleges. Amelyik csapat nyer, az a jobb.
Standard is standard. And the only standard is winning.

több mint 8 éve
Nem is lenne annál szebb, minthogy elmondhassuk, hogy még betegen is elvertük őket. 😊

több mint 8 éve
Áááá, ezt is tuti Belichick intézte 😊sajnos nem, mert itt igen komoly. nem akarom felsorolni hogy ket harom napig milyen dolgokon mesz at es hogy elegge kiut. ez van a valtozo hideg, majd meleg, majd megint hideg, majd megint meleg valtozo idojaras miatt.Most ez az influenza járvány ez komoly?nyugi csak beetetjük őket 😀
bcsarli
zzz888
kutyahidegbol lett, kutya meleg mar 2x es most tegnap is enyhe volt. ez sokaknak okoz a testeben alapbol gondot. plussz terjed mindenhol ez a nyavaja. 😕 nekem is atment a csaladon.
gabistar
több mint 8 éve
Hát k nagybajban van a humanitárius, ha szimpla hőingadozás kiüti a testet...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
sajnos nem, mert itt igen komoly. nem akarom felsorolni hogy ket harom napig milyen dolgokon mesz at es hogy elegge kiut. ez van a valtozo hideg, majd meleg, majd megint hideg, majd megint meleg valtozo idojaras miatt.Most ez az influenza járvány ez komoly?nyugi csak beetetjük őket 😀
bcsarli
zzz888
több mint 8 éve
Most ez az influenza járvány ez komoly?nyugi csak beetetjük őket 😀
bcsarli
több mint 8 éve
Most ez az influenza járvány ez komoly?