Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Steven Johnson lb érkezett
Klaci79
ILB depth rendezve olcsóbban, mint akik távoztak. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Steven Johnson lb érkezett
több mint 8 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
A Brownsnak megvan RGIII! Így mehet a trade, aztán 1/2 behúzzuk Jalen Ramseyt! 😀
steelwolf
én kb kizárnám az előre fele trédelést, mivel néha elég jók vagyunk a 6., 7. körös húzásokban, meg túl sokat kéne egy 1/2 es pickért adni, de amúgy bírnám a csapatban ramzit is 😀
 i.imgur.com/h07lPZ6.jpg
több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
A Brownsnak megvan RGIII! Így mehet a trade, aztán 1/2 behúzzuk Jalen Ramseyt! 😀
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ha jól értem, jövőre már szabálytalan lesz Shazier ütközése a Bengals elleni mecsen:
Klaci79
Ez eddig is szabálytalan volt. Sisakkal csak a rush boxban futó, labdát már birtokló játékost lehetett szerelni. A boxon kívül sisakkal szabálytalan volt szerelni már tavaly is. (Nem sisakra, hanem sisakkal.)
peterk2005
hát nem csak a bírók a meccsen, hanem utána a csekkíró testület sem találta ezt szabálytalannak: elkapás után megvolt a két lépése, elméletileg nem volt már védtelen, a sisakkal meg azért találta el saci, mert az amúgy sem túl magas gyerök még le is hajolt egy kicsit
zzz888
A testület már sok csodát művelt, szóval ez annyira már nem győz meg 😊 A szabálykönyben szó szerint ez szerepel:

"Rule 12, Section 2, Article 8. Initiating Contact With the Crown of the Helmet. It is a foul if a runner or tackler initiates forcible contact by delivering a blow with the top/crown of his helmet against an opponent when both players are clearly outside the tackle box (an area extending from tackle to tackle and from three yards beyond the line of scrimmage to the offensive team's end line). Incidental contact by the helmet of a runner or tackler against an opponent shall not be a foul."

A fogalmazás elég egyértelmű, nem nagyon lehet félreértelmezni. Illetve lehet ezek szerint. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 559
Ezt a kis pecót vette AB84 Floridában
 www.trbimg.com/img-56f2cee7/turbine/antoniobrown2/1550/1550x872
Klaci79
blue box
több mint 8 éve
Geoff Schwartz OG csütörtökön nálunk vizitál.
több mint 8 éve
Ezt a kis pecót vette AB84 Floridában
 www.trbimg.com/img-56f2cee7/turbine/antoniobrown2/1550/1550x872
több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Ha jól értem, jövőre már szabálytalan lesz Shazier ütközése a Bengals elleni mecsen:
Klaci79
Ez eddig is szabálytalan volt. Sisakkal csak a rush boxban futó, labdát már birtokló játékost lehetett szerelni. A boxon kívül sisakkal szabálytalan volt szerelni már tavaly is. (Nem sisakra, hanem sisakkal.)
peterk2005
hát nem csak a bírók a meccsen, hanem utána a csekkíró testület sem találta ezt szabálytalannak: elkapás után megvolt a két lépése, elméletileg nem volt már védtelen, a sisakkal meg azért találta el saci, mert az amúgy sem túl magas gyerök még le is hajolt egy kicsit
zzz888
Nem, itt az mindegy volt, hogy magas, vagy kicsi. Szögben érkezett, vagyis nem a futásirányból, a szabálytalansághoz a futás irányában megegyező érkezés kellett. Ezt vették most ki, vagyis mindegy, hogy miként és honnan érkezik, nem lehet fejtetővel ütni és pont. (legalábbis az Én megértésem ez)
több mint 8 éve
Változik az IQ DR rule és logikusan. Ezen túl nem kell majd megjelölni előre, hogy ki az akit így teszünk fel, egy játékost visszahozhatunk az IR-ról, feltéve, hogy 6 hete már ott tartózkodik. Monjduk nem tudom, hogy Pouncey mellett lett volna-e valaki, akit visszahozhattunk volna, mert meggyógyult, de ha több a sérült, akkor ugye ez bárhol bárkinél előfordulhat, szóval jó, hogy liberalizálódik a szabály.
több mint 8 éve
Én kevés vörösért vagyok oda, de azokért nagyon. Ez a csaj közéjük tartozik. Szóval vele azért benne lennék egy hosszabbításos rájátszásos meccsben. 😊
Soldados
szerintem ott a bemelegítésnél már véget érne a meccs 😉 😀
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Én kevés vörösért vagyok oda, de azokért nagyon. Ez a csaj közéjük tartozik. Szóval vele azért benne lennék egy hosszabbításos rájátszásos meccsben. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Azért AB-t irigylem a táncpartneréért. 😊
Soldados
Soldi, Te kis ravasz... Vajon bírnád Vele a rájátszást is? 😊
 sharnaburgess.com/wp-content/uploads/2015/03/Sharna-Burgess-Dancer.jpg
Alter Egó
Hát nem tudom. Sosem voltam oda a vörikért. Akkor már inkább Von Miller klasszik szőke csaja.
 vignette3.wikia.nocookie.net/sytycd-soyouthinkyoucandance/images/9/9e/Witney9.jpg/revision/latest?cb=20120706182956
vontod
A kettő együtt és nincs vita 😉
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
 cdn0.vox-cdn.com/thumbor/y-CdbQ8Jp9llsZtTw6Jtxdq_j-4=/800x0/filters:no_upscale()/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/6224897/shazier_hit_bern_1_q3.0.gif
Klaci79
Volt róla szó, de a végső elfogadottban én nem láttam.
több mint 8 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
Klaci79
peterk2005
több mint 8 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan
Soldados
Alter Egó
Hát nem tudom. Sosem voltam oda a vörikért. Akkor már inkább Von Miller klasszik szőke csaja.

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Klaci79

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Soldados

Szerkesztette: Gizinéni
több mint 8 éve
 cdn0.vox-cdn.com/thumbor/y-CdbQ8Jp9llsZtTw6Jtxdq_j-4=/800x0/filters:no_upscale()/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/6224897/shazier_hit_bern_1_q3.0.gif
több mint 8 éve
Azért AB-t irigylem a táncpartneréért. 😊 AB egy showman, de azért táncolni kevésbé tud, ezt inkább shiowelemekkel helyettesíti, úgyhogy ő nem fog nyerni, mint Ward, de azért a partnere miatt mindig megnézem majd a műsort 😊

Amúgy Tomlin azt mondta, nyílt verseny lesz a WR2 posztért.

több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Nem tudom pontosan hogy vannak az ellenőrzések, de régről vmi olyasmi rémlik, hogy van egy az OTA napok idején egy meg Pre előtt (v után?) Ha ezen a kettőn átmész utána tolhatod "nyugodtan".
Azért vicces az egész, mert nem egy cikk volt már arról, hogy más ligákban és az NFL-ben is hányan élnek a fűvel. NBA-ben pont egy hete arról volt szó, hogy a játékosok 75-80%a (régebben olvastam 90% felettit is!) szív. NFL-ben is hasonló számokat tudok elképzelni (talán picit kevesebb, mert kevesebb a feka :'D). És ezért faszság 1-1 játékost megbaszni érte. Főleg vicces, hogy vannak államok, ahol legális, mégis a liga megbaszhatja érte a játékost. Pedig a legtöbben tényleg kikapcsolódásra/rekreációra/depresszióra használják.
Nagyon álszent az NFL, és egyben vicces is, hogy ha büntetésről van szó, akkor oda tudják tenni magukat, de arról, hogy mi elkapás és mi nem, évek óta megy a vita...

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Egyébként magát a füvezést én sem tartom erkölcsileg bűnnek, mit tesz isten én is ismerek olyat aki teszem azt egyszer-kétszer kipróbálta. | Az sem lehetetlen, hogy épp neked válaszol |
Viszont igyekszem nem szarni oda ahonnan eszek.
kittli
4 hónap fórum eltiltás!

több mint 8 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 269 — Steelers fan
Én meg azt gondolom, hogy ha nem a mi kutyánk kölykéről lenne szó akkor arról szólnának a kommentek, hogy "igaz a fű nem olyan vészes dolog, de a szabályokat azért hozták (még ha szarok is) hogy betartsák őket és vonatkozzanak mindenkire egyformán".
Ha a tulajdonos ezt a döntést hozta szíve joga, sőt pénze rajta, de ideológiát gyártani hozzá...
Arról nem beszélve, hogy neki is lehetett volna annyi esze, hogy elengedjen egy segelykiáltást (ha tényleg depresszió miatt szedi) hogy "baj van segitsetek!!!" ill. furcsa nekem, hogy a csapattól senkinek sem volt feladata felügyelni, hogy az ellenőrzéseken megjelent-e és minden rendben volt-e.
Tudom felnőtt emberről van szó, de nem egy megye II-es amatőr csapatról és sör -virsli meccsekről hanem dollár milliókról beszélünk.
kittli
Bocs, de az első mondatod nem értem. A szabály nem az, hogy cutolni kell egy ilyen játékost...az egy valid vita, hogy a Steelers management mennyire konzekvens belátom mert bizonyos, hogy mondjuk egy PS játékossal nem lennénk ennyire türelmesek. Egy viszont tény és nem ideológia gyártás. Értékes a srác nekünk és összességében nem bűnöző, és ezért kap még egy esélyt.
Klemó
Persze, hogy nem kötelező cutolni.
Csak Szokol kérdése motoszkált bennem is. Mennyire valós, vagy épp mennyire üres lózung ez az "erkölcserőegyetértés" szlogen. (nem, nem kevertem össze se a sportot, sem a csapatokat 😊)
Amennyire meglepett anno, hogy egy 6. körös cetliért odaadtuk a Jets-nek Santoniot most pont ennyire furcsállom, hogy nem. Pedig nem egy PS játékosról beszéltünk akkor sem, hanem egy SB MVP-ről. Tudom sok minden árnyalja a képet, volt ott rendőrségi ügy, itt nem, sőt azt gondolom Bryant-ban több a lehetőség mint Holmes-ban volt.
Szóval ezen gondolkoztam.
kittli
Értem mit mondasz, de Te azt mondod, hogy füvezni erkölcstelen....Én meg azt, hogy ez hülyeség....belátom, hogy ez egy vélemény, de akkor kérem azt is tedd hozzá, hogy aki gyakran részeg az is erölcstelen...mert ez így kerek....

Azért az megvan, hogy mindenkinek az ismerőse dzsankázik....ahaaam.... 😊
Klemó
Nem, nem érted.
Én azt mondtam, (már egy hete is) hogy számomra nem az a lényeg, hogy füvezett, ivott, vagy gyorsan hajtott. Ebben a kérdésben szerintem legalábbis ez sokadrangú.
Megszegett, egy szabályt amiért már eltiltották egyszer 4 mérkőzésre, majd tudva, hogy szopóágon lesz ha kiderül, csinálta tovább a hülyeséget.
Nem csak magát hozta szar helyzetbe, hanem a csapatot is. A WR2 eltiltatja magát egy évre, valószínűleg változtatni kell a draftpolitikánkon, stb, stb.. Persze valahogy majd megoldódik a pótlása, de rohadtul nem volt rá szükség és nulla garancia van arra, hogy a pátyolgatás után nem kerülünk hasonló helyzetbe.
Egyébként magát a füvezést én sem tartom erkölcsileg bűnnek, mit tesz isten én is ismerek olyat aki teszem azt egyszer-kétszer kipróbálta. | Az sem lehetetlen, hogy épp neked válaszol |
kittli
Nem akarom nyújtani, de "erkölcserőegyetértés" szlogenről beszéltél és erre reflektáltam....egyébként amit írsz fent abban nincs vita...a srác fasz volt, nehéz helyzetbe hozta a csapatát és megérdemelhette volna, hogy kidobják.
Klemó
Még valami. Mindezektől függetlenül szeretném remélni a nyilatkozata és bocsánatkérése teljesen őszinte volt (mert eddig baromira csíptem a srácot) és bebizonyítja, hogy tényleg megérdemli, hogy a nagyvízen túl kiáll mellette a család és a csapat. Most dühös vagyok rá, nem szeretném mondjuk két év múlva utálni a baromságai miatt.
több mint 8 éve
Én meg azt gondolom, hogy ha nem a mi kutyánk kölykéről lenne szó akkor arról szólnának a kommentek, hogy "igaz a fű nem olyan vészes dolog, de a szabályokat azért hozták (még ha szarok is) hogy betartsák őket és vonatkozzanak mindenkire egyformán".
Ha a tulajdonos ezt a döntést hozta szíve joga, sőt pénze rajta, de ideológiát gyártani hozzá...
Arról nem beszélve, hogy neki is lehetett volna annyi esze, hogy elengedjen egy segelykiáltást (ha tényleg depresszió miatt szedi) hogy "baj van segitsetek!!!" ill. furcsa nekem, hogy a csapattól senkinek se

Mért neked nincs ismerősöd ilyen? 😉 Egyébként az én ismerősöm sem rendszeresen, csak néha néha beleesik.
polamalu
Hogy ne vóna.... 😊
több mint 8 éve
Arról nem beszélve, hogy neki is lehetett volna annyi esze, hogy elengedjen egy segelykiáltást (ha tényleg depresszió miatt szedi) hogy "baj van segitsetek!!!" ill. furcsa nekem, hogy a csapattól senkinek sem volt feladata felügyelni, hogy az ellenőrzéseken megjelent-e és minden rendben volt-e.
Tudom felnőtt emberről van szó, de nem egy megye II-es amatőr csapatról és sör -virsli meccsekről hanem dollár milliókról beszélünk.
kittli
Bocs, de az első mondatod nem értem. A szabály nem az, hogy cutolni kell egy ilyen játékost...az egy valid vita, hogy a Steelers management mennyire konzekvens belátom mert bizonyos, hogy mondjuk egy PS játékossal nem lennénk ennyire türelmesek. Egy viszont tény és nem ideológia gyártás. Értékes a srác nekünk és összességében nem bűnöző, és ezért kap még egy esélyt.
Klemó
Persze, hogy nem kötelező cutolni.
Csak Szokol kérdése motoszkált bennem is. Mennyire valós, vagy épp mennyire üres lózung ez az "erkölcserőegyetértés" szlogen. (nem, nem kevertem össze se a sportot, sem a csapatokat 😊)
Amennyire meglepett anno, hogy egy 6. körös cetliért odaadtuk a Jets-nek Santoniot most pont ennyire furcsállom, hogy nem. Pedig nem egy PS játékosról beszéltünk akkor sem, hanem egy SB MVP-ről. Tudom sok minden árnyalja a képet, volt ott rendőrségi ügy, itt nem, sőt azt gondolom Bryant-ban több a lehetőség mint Holmes-ban volt.
Szóval ezen gondolkoztam.
kittli
Értem mit mondasz, de Te azt mondod, hogy füvezni erkölcstelen....Én meg azt, hogy ez hülyeség....belátom, hogy ez egy vélemény, de akkor kérem azt is tedd hozzá, hogy aki gyakran részeg az is erölcstelen...mert ez így kerek....

Azért az megvan, hogy mindenkinek az ismerőse dzsankázik....ahaaam.... 😊
Klemó
Nem, nem érted.
Én azt mondtam, (már egy hete is) hogy számomra nem az a lényeg, hogy füvezett, ivott, vagy gyorsan hajtott. Ebben a kérdésben szerintem legalábbis ez sokadrangú.
Megszegett, egy szabályt amiért már eltiltották egyszer 4 mérkőzésre, majd tudva, hogy szopóágon lesz ha kiderül, csinálta tovább a hülyeséget.
Nem csak magát hozta szar helyzetbe, hanem a csapatot is. A WR2 eltiltatja magát egy évre, valószínűleg változtatni kell a draftpolitikánkon, stb, stb.. Persze valahogy majd megoldódik a pótlása, de rohadtul nem volt rá szükség és nulla garancia van arra, hogy a pátyolgatás után nem kerülünk hasonló helyzetbe.
kittli
Nem akarom nyújtani, de "erkölcserőegyetértés" szlogenről beszéltél és erre reflektáltam....egyébként amit írsz fent abban nincs vita...a srác fasz volt, nehéz helyzetbe hozta a csapatát és megérdemelhette volna, hogy kidobják.