Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 8 éve
Klaci79
22 107
nem azért mondom....nem hiszek benne, hogy érdemes korán NT-t hozni, ugyanakkor ne írjuk le a poszt jelentőségét...ha a futást meg tudjuk fogni és 3&10-ek jönnek, az baromi jól jön....úgyhogy lazán berántanék egy nagy darab állatot, jó mozgással az első körben
több mint 8 éve
kriSTEELan
307
Na kezdődik a segíccsanyu - Meklendon mén Újorkba vizitelni, mánpedig ha azok elaggyák Wilkit, mer aláakarnak Fiztkapitánynal, akkor rákeféltünk a CBdraftra, mer Nose köll, akárcsak Texasba, tehát nekünk jutamaradék...Ha a tavalyi év nem szükség-felállás volt D oldalon akkor abból kiindulva nem kell nekünk korai körös nóz. Nagyrészt 2-4-3-2 volt ugyebár a felállás, minden másra meg ott a McCullers. 😊
aztánszépcsenbekezdettebaszódnimindendeminden
sutianap
több mint 8 éve
Na kezdődik a segíccsanyu - Meklendon mén Újorkba vizitelni, mánpedig ha azok elaggyák Wilkit, mer aláakarnak Fiztkapitánynal, akkor rákeféltünk a CBdraftra, mer Nose köll, akárcsak Texasba, tehát nekünk jutamaradék...aztánszépcsenbekezdettebaszódnimindendeminden
Szerkesztette: sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Okungnak ajánlatot tettünk, akkor Beachum valszinű megy...Ma hozzánk hivatalos vizitre.
kriSTEELan
több mint 8 éve
Klaci79
22 107
gyanítom sok pénzt mi se teszünk rá...különben már aláírt volnaAzért az legyen tiszta, hogy Okung rehabjából - saját bevallása alapján is - 5 hónap van vissza. Egy köztudottan sérülékeny LT-ről beszélünk emellett, bármennyire is pro bowl kaliber a tudása alapján. Sokkal inkább az a szitu, hogy a Katonában nem bízunk és emellett Adams visszatérésében. Okungot elvittük a serleg terembe is, így nagyjából azt sejtem, hogy adtunk neki egy "gyere ide ha bajnok akarsz lenni és ne a pénzt nézd" offert....(persze ha bajnok akar lenne újra... 😊Okungot a játékost, vagy Okungot az ügynököt vittetek el? 😀
Klemó
A hírek szerint már kapott ajánlatot.
Sok pénzt nem tennék rá, hogy letol egy teljes szezont.
undisputedly
több mint 8 éve
Azért az legyen tiszta, hogy Okung rehabjából - saját bevallása alapján is - 5 hónap van vissza. Egy köztudottan sérülékeny LT-ről beszélünk emellett, bármennyire is pro bowl kaliber a tudása alapján. Sokkal inkább az a szitu, hogy a Katonában nem bízunk és emellett Adams visszatérésében. Okungot elvittük a serleg terembe is, így nagyjából azt sejtem, hogy adtunk neki egy "gyere ide ha bajnok akarsz lenni és ne a pénzt nézd" offert....(persze ha bajnok akar lenne újra... 😊Okungot a játékost, vagy Okungot az ügynököt vittetek el? 😀
Klemó
A hírek szerint már kapott ajánlatot.
Sok pénzt nem tennék rá, hogy letol egy teljes szezont.
több mint 8 éve
Nem, természetesen ne legyen elfogadott a drog fogyasztás ! A klub lehet h a mai naptól fél évre eltiltaná, azt okés vagy jöhetsz vissza! De miért a liga dönt mindenről? pl. én pékségben dolgozok , bebaszva bemegyek dolgozni -kirúgnak! De a ,Magyar Pék szövetség' nem fog eltiltani h másik pékségben dolgozhassak!Mer a magyar pékszöveccség egy gittegylet, ittmeg milliárd dodókról van szó, sha edöntötték nincs gadzsamandzsa és szeszkófedzkó akkor az van, a tékozlófijúk meg pályán kivül, sanyi.
steelwolf
több mint 8 éve
Nem, természetesen ne legyen elfogadott a drog fogyasztás ! A klub lehet h a mai naptól fél évre eltiltaná, azt okés vagy jöhetsz vissza! De miért a liga dönt mindenről? pl. én pékségben dolgozok , bebaszva bemegyek dolgozni -kirúgnak! De a ,Magyar Pék szövetség' nem fog eltiltani h másik pékségben dolgozhassak!
több mint 8 éve
Klemó
5 504
Azért az legyen tiszta, hogy Okung rehabjából - saját bevallása alapján is - 5 hónap van vissza. Egy köztudottan sérülékeny LT-ről beszélünk emellett, bármennyire is pro bowl kaliber a tudása alapján. Sokkal inkább az a szitu, hogy a Katonában nem bízunk és emellett Adams visszatérésében. Okungot elvittük a serleg terembe is, így nagyjából azt sejtem, hogy adtunk neki egy "gyere ide ha bajnok akarsz lenni és ne a pénzt nézd" offert....(persze ha bajnok akar lenne újra... 😊
több mint 8 éve
kriSTEELan
307
Oké, persze még bármi lehet, csak ha már más OTkat ennyire offerálunk, akkor valszeg Bícsum nemhivatalosan aztmondta ennyiért nem... 😕Okungnak ajánlatot tettünk, akkor Beachum valszinű megy...Attól függ mijen offert kapott Bicsum jáksóviliben, a pikantériája az a dolognak, hogy Bicsum meg Okung is találkoztak, így a szakelmélet aszondaná hogy mindenki hazajátszik, csak néhány helyen bevacsoráznak....
kriSTEELan
sutianap
több mint 8 éve
Okungnak ajánlatot tettünk, akkor Beachum valszinű megy...Attól függ mijen offert kapott Bicsum jáksóviliben, a pikantériája az a dolognak, hogy Bicsum meg Okung is találkoztak, így a szakelmélet aszondaná hogy mindenki hazajátszik, csak néhány helyen bevacsoráznak....
kriSTEELan
több mint 8 éve
Klaci79
22 107
8,5 milliót elköltöttünk ma a 2016-os cap-ből.Heyward 5, Pouncey 3,5 milliós roster bónuszt kapott. Közben Chris Hairston (Chargers OT) is jön látogatóba. Valamire pedig készülünk, mert jelenleg 3 milliónk van a cap alatt + a tavalyi többlet, ami nem sok...
több mint 8 éve
Beachum találkozott Okunggal 😀scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10352595_763484510453296_5161178352830857941_n.jpg?oh=c9947370b3a14be54a95ffd207258a20&oe=5787EF1F
Szerkesztette: polamalu
több mint 8 éve
Nem adott pozitív mintát. Kihagyta a tesztet. A megítélés pedig a szabályok miatt ugyanaz. A csapat szemében lehet más, hogy valóban be volt szívva vagy "csak elfelejtett" elmenni a tesztre. “Depression and coping issues. He didn’t fail a test. He missed tests. But a miss is a failure to comply.”
több mint 8 éve
marti menedzsere kinyilatkoztatta állítólag, hogy a " depresszió " miatt történt drogfogyasztás, és az ellenőrzések kihagyása...Végülis mekkő próbálni Sörmennek is benyalták, hogy tanulási nehézségek miatt van telepumpálva aderrallal...
nem tudom, hogy ez tényleg valós-e, vagy csak egy próbálkozás arra, hogy maradjon esélye, hogy ne vágjuk ki egyből a hivatalos döntés után példát statuálva, ha igaz akkor viszont segítségre szorul, nem csak a drogproblémák miatt, a depresszó sötét verem, nem lehet csak gyógyszer segítségével kisegíteni onnan
még olyant olvastam, hogy az ilyen típusú visszaesésnél 10-meccs-től 1 év eltiltás vár, talán az nfl-nek is megesik a "szíve", és mondjuk 15 meccset kap(aztán a rájátszásba már játszhatna)
zzz888
több mint 8 éve
Szvsz hülyeség a drog utáni eltiltás! Csináljon amit akar szabadidejében, de edzéseken, meccseken 100 % hozzon, csapatmegbeszélésen stsb stb meg jelenjen meg!Szerintem meg a szabály az szabály és kész. Teljesen mindegy, hogy drogról, két sörröl, vagy a vezetési stílusról szól és egyet értünk-e vele vagy sem.
steelwolf
Ha valamit nem szabad akkor nem csinálom, főleg ha visszaeső vagyok, az egész karrierem, életem rámehet.
Ha ezt nem vagyok hajlandó megérteni akkor vállaljam a következményeket.
Ennyi.
több mint 8 éve
Ezt ugye nem komolyan gondoltad?Legyen elfogadott a drogozas?
több mint 8 éve
Szvsz hülyeség a drog utáni eltiltás! Csináljon amit akar szabadidejében, de edzéseken, meccseken 100 % hozzon, csapatmegbeszélésen stsb stb meg jelenjen meg!
több mint 8 éve
annyira érthetetlen, hogy egy ilyen Isten áldotta tehetség ennyire ostoba legyen...Sajnos elég sokan esnek ebbe a hibába, csak a legtöbbjükről nem hallani, mert nem húzóemberek. Josh Gordon még Bryantnél is jóval tehetségesebb fazon, az új Megatron lehetett volna...Erre mi lett csórikámból?...Mondjuk az ő esetét még talán meg is értem, Clevelandben csoda, hogy csak a mariskához nyúlt...😀
Klaci79
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
marti menedzsere kinyilatkoztatta állítólag, hogy a " depresszió " miatt történt drogfogyasztás, és az ellenőrzések kihagyása...nem tudom, hogy ez tényleg valós-e, vagy csak egy próbálkozás arra, hogy maradjon esélye, hogy ne vágjuk ki egyből a hivatalos döntés után példát statuálva, ha igaz akkor viszont segítségre szorul, nem csak a drogproblémák miatt, a depresszó sötét verem, nem lehet csak gyógyszer segítségével kisegíteni onnan
még olyant olvastam, hogy az ilyen típusú visszaesésnél 10-meccs-től 1 év eltiltás vár, talán az nfl-nek is megesik a "szíve", és mondjuk 15 meccset kap(aztán a rájátszásba már játszhatna)
Szerkesztette: zzz888
több mint 8 éve
Klaci79
22 107
annyira érthetetlen, hogy egy ilyen Isten áldotta tehetség ennyire ostoba legyen...még most is előttem van, ahogy játszi könnyedséggel pakolta a yardokat a denveri védelem ellen, erre tessékilyenkor mondják ugye, hogy ha valamiből Isten többet ad, akkor máshonnan elvesz
Okung engem meglepett, nem mondom, hogy nem örülnék neki, de vajon jobb megoldás, mint Beachum?
Azt hiszem neki talán vállműtétje volt!?
több mint 8 éve
Fuck U Bryant! Te lehettél volna a 4.B! Most akkor Wheaton marad (mármint hosszútávon, lentebb írták az urak h jövőre menne a $ miatt)? Remélem Coates robbant, a Denver ellen jól mozgott! Természetesen pedig jöhet a draftról Braxton Miller( érdekes ott a ,B' )í! Ben sérül játszik QB-t, ha nem akkor meg 4. WR!
több mint 8 éve
Okung vizit, most hozz lavórt...