Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
előszezon meccsekHome: Detroit Lions and Philadelphia Eagles
Away: New Orleans Saints and Carolina Panthers
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Hja...csak a lényeget.... 😊 Merthát azért nem tűnt úgy, hogy leszálló ágban lenne....Hja, hogy 35 éves...azt nem tudtam...így érthető, főleg, hogy a hírek szerint sokat is kért....32, de a lényegen csak közepesen változtat 😀
Klemó
Collapo
több mint 8 éve
Florida S Keanu Neal látogatóban volt a csapatnál. Miután a Pro dayen is megnéztük.
több mint 8 éve
Hja, hogy 35 éves...azt nem tudtam...így érthető, főleg, hogy a hírek szerint sokat is kért....32, de a lényegen csak közepesen változtat 😀
Klemó
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Hja, hogy 35 éves...azt nem tudtam...így érthető, főleg, hogy a hírek szerint sokat is kért....
több mint 8 éve
A Raiders ellenben hízik, mint egy kisgömböc....persze majd Mack, vagy egy Carr szerződését is hosszabbítani kellene és ott szűk lehet a budget, de most az élet szebbik oldalán vannak....Nem véletlen kötnek a legtöbb veteránnal 2 éves szerződést, amik pont kifutnak mire hosszabbítani kell velük.
Klemó
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Azért nem bánom, hogy az Admirális nem ellenünk söpröget....biztos megvan az oka, de nem nagyon értem, hogy ilyen kulcsjátékost miért nem tart meg a Bengals. A Raiders ellenben hízik, mint egy kisgömböc....persze majd Mack, vagy egy Carr szerződését is hosszabbítani kellene és ott szűk lehet a budget, de most az élet szebbik oldalán vannak....Bár Nelson igen jó volt tavaly azért ha minden igaz 35 éves. Hány ilyen éve lesz még? Ha egynél több akkor bukik csak a macska banda. Ha nem akkor azért jókor meszelik még a dolgot.
Klemó
Btw én se bánom h elment a csoportból
.. Ettől viszont kisebbek se lesznek a korbepofozasok. 😉
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Viszont DWill tweet csatái egyre jobban idegesítenek....ez nem Steelers style, nem itt kell vívni a csatákat...még akkor sem, ha Burfict és Adams nekem sem a kedvencem....de egyébként Tomlin nem tiltotta már le a tweetterről?
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Azért nem bánom, hogy az Admirális nem ellenünk söpröget....biztos megvan az oka, de nem nagyon értem, hogy ilyen kulcsjátékost miért nem tart meg a Bengals. A Raiders ellenben hízik, mint egy kisgömböc....persze majd Mack, vagy egy Carr szerződését is hosszabbítani kellene és ott szűk lehet a budget, de most az élet szebbik oldalán vannak....
több mint 8 éve
Jaja.pedig pár hete még Pesszi Miska volt meg sünbalázsos fotókat posztolt a combjáról.Állítólag Benjámin nolbee ápdéte elhagyott 7 kilót. Mondjuk ráférne h jobban mozogjon.És a napi apró jó hírekből sosem elég: James Harrison azt mondta, jó úton jár, hogy még egy évet vállaljon.
kishaszi
Soldados
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
azért az milyen komoly, hogy szinte minden játékosunk ilyenekkel búcsúzkodik:"willjohnson_6#SteelerNation, first I would like to say thank you to the Rooney family, Coach Tomlin, Kevin Colbert and the entire #Steelers organization for the opportunity to play in the National Football League. They took a chance on me when no one else would, and for that, I am forever grateful. Next, I would like to thank my coaches, teammates and SteelerNation, some of the very best fans in football, for welcoming me. It's been a fun Journey in which I've made great relationships and memories that will last a lifetime."
több mint 8 éve
Állítólag Benjámin nolbee ápdéte elhagyott 7 kilót. Mondjuk ráférne h jobban mozogjon.És a napi apró jó hírekből sosem elég: James Harrison azt mondta, jó úton jár, hogy még egy évet vállaljon.
kishaszi
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Állítólag Benjámin nolbee ápdéte elhagyott 7 kilót. Mondjuk ráférne h jobban mozogjon.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
Fitzgerald Toussaint-tal mi a helyzet? Szerződése van a csapattal?igen
bl2008
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
bl2008
20
Fitzgerald Toussaint-tal mi a helyzet? Szerződése van a csapattal?
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Nézzük, hogy állunk...Pos. Player Type Current Avg./Year ▾
20 FA
DE Cam Thomas UFA $2,000,000
G Ramon Foster UFA $1,833,333
QB Bruce Gradkowski UFA $1,650,000
S Robert Golden UFA $1,542,000
CB William Gay UFA $1,500,000
LS Greg Warren UFA $1,050,000
S Will Allen UFA $1,050,000
QB Michael Vick UFA $970,000
DE Clifton Geathers UFA $825,000
WR Darrius Heyward-Bey UFA $825,000
C Doug Legursky UFA $745,000
1 RFA
6 ERFA
G Chris Hubbard ERFA $510,000
CB Ross Cockrell ERFA $510,000
FB Roosevelt Nix ERFA $435,000
FA market:
TE Ladarius Green <= Chargers
T Ryan Harris <= Broncos
ILB Steven Johnson <= Titans
DE Ricardo Mathews <= Chargers
Retired:
Suspended:
Released:
Szerkesztette: Gizinéni
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Will azért tudott nálunk ragadni, mert nem volt klasszikus FB, aki ST-ben is faktor és még TE-ben is használható. Mindegyik poszton átlagos volt. Ehhez képest tavalyra lett egy Nix és egy Jessie James, és főleg Green igazolásával semmi esélye nem lett volna rosterre kerülni már itt.A Nix sztori azért milyen már. Az utolsó előszezon meccsen egy gyönyörű ST játékkal rosterre pakoltatja magát, aztán pedig megmutatja, hogy FB-ként is faktor.
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Közben Will Johnson is távozott: 2 évre a Giants-hez írt alá.Adieu! Maradt helyette Nix.
Soldados
több mint 8 éve
Közben Will Johnson is távozott: 2 évre a Giants-hez írt alá.
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Egyébként az én álomdraftomban Su'a Cravenst húzzuk. Lehet, hogy nem a legnagyobb needre jön, de nagyon kivételes prospectnek tartom. Nagy közhely a következő Polamalut ráhúzni, de mégis kb. azt látom benne.Szimpatikus srác és "van benne valami" 😊 Ha kipottyan Billings és van vér a pucájukban nem "maradék" CB-t húzni, akkor tökéletes BPA.
tenorx
több mint 8 éve
Egyébként az én álomdraftomban Su'a Cravenst húzzuk. Lehet, hogy nem a legnagyobb needre jön, de nagyon kivételes prospectnek tartom. Nagy közhely a következő Polamalut ráhúzni, de mégis kb. azt látom benne.
több mint 8 éve
twitter.com/steelers/status/716763074284355585
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 8 éve
eperkét is elküldték a barnák, szerintem egy próbát megérne, ha nem tud játszani még mindig a térde miatt, akkor is csak egy 7. körös rookie fizetést buknánk, de ha tudna játszani...
több mint 8 éve
Lényegében véve a sec-be néztünk annyi embert mint a teljes O-ba.Eddigi~ visit list:+
kriSTEELan
Eli Apple, CB, Ohio State [Meeting at the Combine]
David Onyemata, DL, Manitoba [Meeting at Pro Day]
Joshua Garnett, G/C, Stanford [Meeting at the Combine]
Vonn Bell, S, Ohio State [Meeting at the Combine]
Ryan Malleck, TE, Virginia Tech [Meeting at Pro Day]
Klaci79