Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 791
Az egyetlen éles különbség, hogy amíg leszedjük édelmant, jön egy hógen....a másik oldalon leszedik tónit és kóc meg kóbi is elejtet egy tuti labdát...
ha ezt a rz-t nem bénázzuk el, most a vezetésért mehetnénk...
kellene a + ami nagyon hiányzik...teljesen átlagos meccset nyomunk, ami sok csapat ellen akár elég is lehetne, de tudtuk hogy itt nem lesz elég
több mint 8 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 202
Jesse James, nem lesz klasszis TE, de felesleges draftolni (korán) TE-t!
steelwolf
orok mondas. mi a qb safety blanketje? egy jo te. JJ atlagos, es atlag feletti volt mult meccsen. De ha egy all around Te bent lesz akkor nem hinnem hogy kihagynank. Mar 2 eve is akartunk tet 2 korben. Nem tudom neked az koran van e, de itt delutan vagy este volt ha jol tudom. Lol. Na jo viccet felreteve. Most hogy a sec ugy ahogy megvan, meg ha nem is jol. Es van meg jolly joker. Olb kell, de egy masodik koros wr/te n nem lepodnek meg. De ez en vagyok, es ha egy heath kvalitasu TE lecsuszik valami miatt. Kizarni lehet felesleges, de gondolj bele abba, hogy ezek alapjan green is az lett volna 20 millaert. Na es ha o nem jatszik akkor meg kell a TE hidd el. Vagy ne. De green idehozasa inkabb arra mutat, hogy kelleni fog egy jobb kvalitasu te. Es ha ez draft akkor draft. Ha fa akkor fa. De szerintem lesz.

Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
Valaki mondja meg nekem, hogy Golden hogy kerülhetett védelmi snapen pályára!?
Pitt
uptempo volt, gondolom már nem kapott levegőt valaki....
több mint 8 éve
Pitt Pittsburgh Steelers Tennessee Volunteers 107 — Stairway to 7
Valaki mondja meg nekem, hogy Golden hogy kerülhetett védelmi snapen pályára!?

több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 450 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Jesse James, nem lesz klasszis TE, de felesleges draftolni (korán) TE-t!
több mint 8 éve
A sors fura fintora nyomán ma az NHL-ben is volt Pittsburgh-Boston párharc. A Pens megtette, amit kellett (5-1), most a Steelers jön.
Soldados
és Crosby persze belengette a TT-t 😀
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
A sors fura fintora nyomán ma az NHL-ben is volt Pittsburgh-Boston párharc. A Pens megtette, amit kellett (5-1), most a Steelers jön.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Hát nem Green lesz az X faktor
Ismét inaktív, akárcsak Ayers, Mattenberger, Shabazz, Fort, Maxey, Mihalik
Klaci79
20 misi ide vagy oda, alakul a TE pick
Jan
Hogyan ment át vajon Green az orvosi vizsgálatokon? Azért azt a doktorbácsit a holdig rugdosnám aki erre áldását adta...
Klaci79
lehet mondtak neki, hogy kell valaki aki jo lehet. es pici agyraszkodas nem nagy agyraszkodas. csak kiheverte fel ev alatt. de a masik ketto extra agyraszkodas meg mar tul sok volt. Szoval szerintem itt a vege fuss el vege.

Es meg mindig azt mondom, hogy miutan nem lett korai koros, azaz jo esellyel beepulheto kezdo atletikus kvalitasu te, erre kenyszerultunk. Hogy legyen egy klasszis Te wr kepessegekkel kb mint heath volt. Szoval lehet pont a steelers nyomta at hogy kell nekunk ez. Mert nem tudtak kit szerezni. Mindegy. Ez van. Jartunk mar igy kickerrel is aki floridabol ide koltozve azonnal vissza akart menni. Amikor meg ezt megirtam itt nektek, mert hideg volt ideat, es lehet hogy o ezt nem szereti akkor meg jott az ugyan mar o profi. Aztan megiscsak igy volt.

Menekult is vissza floridaba. Vagy az is jo volt amikor vudli helyett megtalaltuk vegre a hosszu tavu megoldast el woods ban. Aztan a love megkapasa utan jw leven, siman csak lelepett. Szoval sok itt az ember. Sok itt a szukseglet. Elofordulnak a hibak. De ezek kirivoak voltak.. Es ez a Green nagy hiba volt es nagy kar erte, mert jo lett volna. De nincs ilyen hogy volna...
több mint 8 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 459 — Steelers fan
Klaci79
Jan
Hogyan ment át vajon Green az orvosi vizsgálatokon? Azért azt a doktorbácsit a holdig rugdosnám aki erre áldását adta...
Klaci79
Lehet hogy aznap pont jobban volt. 😊
több mint 8 éve
Klaci79
Jan
több mint 8 éve
Klaci79
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Amúgy én Packset várom a döntőbe. Mondom, idén Payback Time van. A Fins és a Chiefs ellen egyenlítettünk a PO-mérlegben, a Pats ellen szépíthetünk, a Packs ellen szintén egyenlíthetünk. 😊
Soldados
A Packers topikban már október óta tudjuk, hogy a Green Bay-Pittsburgh SB elkerülhetetlen. A párhuzamok félelmetesek: ismét egy texasi dome-ban lesz a döntő, mi ismét egy futójáték nélküli kórházcsapat vagyunk, ti pedig ismét a Steelers. Kész.
Kampman
Mi szezonunk nagyban a 2005-ös bajnoki szezonra hajaz. 😊 És azt is mondom, hogy a Giants-Packers győztese lesz az ellenfél. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 334
Amúgy én Packset várom a döntőbe. Mondom, idén Payback Time van. A Fins és a Chiefs ellen egyenlítettünk a PO-mérlegben, a Pats ellen szépíthetünk, a Packs ellen szintén egyenlíthetünk. 😊
Soldados
A Packers topikban már október óta tudjuk, hogy a Green Bay-Pittsburgh SB elkerülhetetlen. A párhuzamok félelmetesek: ismét egy texasi dome-ban lesz a döntő, mi ismét egy futójáték nélküli kórházcsapat vagyunk, ti pedig ismét a Steelers. Kész.

több mint 8 éve
Barmi tortenjek is ezen a meccsen, en orulok, mert ezt vartam.
nyilvan az SB-t majd meg nagyobb elvezettel nezem, de mivel a peccet nem tudjuk sb-ben megverni, nekem ez a meccsek meccse.
xtaki
Én is hasonlóképpen érzek. Nekem ez a meccs fontosabb, mint az SB. Ezt komolyan mondom. A Patset idegenben elverni sokkal nagyobb dolog.

több mint 8 éve
Egyébként én abszolút verhető csapatnak érzem ezt a Pats-et. Jól össze vannak rakva, de nem érzem azt a pluszt már Tom Bradyben se, amivel meccseket lehet eldönteni (persze lehet rám fog cáfolni). Ellenben nálunk most ezt Bellbe, Brownban, és a Defenseben abszolút, és Benben is, ha jó napot fog ki 😊
tenorx
Könyörgöm mondjál még ilyeneket, olyan jó olvasni...nekem meg már a zabszem a helyén 😀
Klaci79
De hát mi tudjuk hogy sanszunk sincs 😊
bcsarli
De jó hallani, hogy akár nyerhetnénk is....persze nyilván nem fogunk, hiszen a Pecc simán nyeri a meccse 😉
több mint 8 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 363 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Egyébként én abszolút verhető csapatnak érzem ezt a Pats-et. Jól össze vannak rakva, de nem érzem azt a pluszt már Tom Bradyben se, amivel meccseket lehet eldönteni (persze lehet rám fog cáfolni). Ellenben nálunk most ezt Bellbe, Brownban, és a Defenseben abszolút, és Benben is, ha jó napot fog ki 😊
tenorx
Könyörgöm mondjál még ilyeneket, olyan jó olvasni...nekem meg már a zabszem a helyén 😀
Klaci79
De hát mi tudjuk hogy sanszunk sincs 😊

több mint 8 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 793
Barmi tortenjek is ezen a meccsen, en orulok, mert ezt vartam.
nyilvan az SB-t majd meg nagyobb elvezettel nezem, de mivel a peccet nem tudjuk sb-ben megverni, nekem ez a meccsek meccse.
több mint 8 éve
tenorx
több mint 8 éve
yooker New York Giants 7 477 — Expect the Best !
Most néztem az oddsokat, a fogadóirodáknál totál esélytelenek vagyunk. A 4 csapat közül a mi győzelmünk fizetné a legnagyobb pénzt.
Jan
rá se ránts !

íme egy biztató példa 😉

Closing Las Vegas NFL Odds Super Bowl XLII, 2008
Super Bowl Odds, Super Bowl 42
University of Phoenix Stadium, 2/3, 2008

Super Bowl 42 Futures Odds
Date & Time Favorite Spread Underdog Total Money Odds
2/3 6:18 ET New England -12.5 NY Giants 55 -$440 +$350
több mint 8 éve
tenorx
Akkor lehet ez kell nekik valoszinuleg.  www.youtube.com/watch?v=fXV54IwG6bk

több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Az tényleg nagy, de lehet, csak azért, mert túl sokan fogadtak eddig a Patriotsra, és csalogatják a Steelersre rakni hajlandókat 😊

több mint 8 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 839 — fő libsi
több mint 8 éve
Most néztem az oddsokat, a fogadóirodáknál totál esélytelenek vagyunk. A 4 csapat közül a mi győzelmünk fizetné a legnagyobb pénzt.
Jan
6 pontos favorit a Pats, az azért nem a világ vége.
Soldados
Múlt héten KC win:1,77 PS win:2,05 . Most NE win:1,35 PS win:3,10 - nagyjából. Azért ez markáns különbség.
több mint 8 éve
A tökéletes felkészülés jegyében hajnal 3-kor még egy tűzriadó is volt a csapat szállodájában. Sebaj, ez azt mutatja, hogy tartanak a Steelers-től. Mutassuk meg, hogy van is miért!
Soldados
Lehetett volna egy Mariachi zenekar is, akik egész éjjel próbálnak. Még igencsak jól jártatok.
Kampman
persze. 😀
ne vedd rossz neven, de ennyi erovel akkor most azt mondhatnank hogy

A, kar hogy nem nalatok volt ez is, mert ez semmiseg? lol (ps tudom ti meg majdnem gyalogoltatok)

B, velemenyed szerint meg jobban is jart mindenki azzal, hogy hajnali haromkor 30 percen at kinnt a hidegben, az ejszaka kellos kozepen allva kellett vegig asszisztalni egy tuzriadot? Ki tudja ki miben ment ki, mert nem tudhatod hogy kamu, vagy eles... Hidd el almodbol felketve barmi rosszul esik, foleg a friss levego... lol

C, Oruljunk hogy nem egy mariachi zenekar probalt egesz ejjel? Hat azokat csendhaboritas miatt azonnal vagy elcsondesitik, ha ki hivjak ra a rendoroket, vagy kidobhatjak oket a szallodabol. Meg nem hinnem, hogy a szalloda szeretne, hogy az egesz steelers csapat ezt allitana, hogy egy zenekart probalt egesz ejjel es nem tettek az usaban ellene semmit. lol

D, Nem igazi tuzriado volt, tehat "valoszinuleg" vagy a brown fele beszed miatt, vagy csak egyszeruen egy "helyi ember" mar csak azert is megzavarjuk oket csinalta. Ez megintcsak nem fair. Bar tok mindegy ki volt. Van aki, (koztuk en is), akit ha felebresztesz kora reggel es izgul valami miatt akkor nem tud visszaaludni. Szoval kizokken a ritmusabol. Es meg keveset is alszik. Ezert csinaltak 3 kor.

Az mar epp eleg ahhoz, hogy a test valoszinuleg pihent valamit ahhoz, hogy vagy nehezen aludj vissza, vagy ha izgulsz lehet sehogy. Mert aludtal par orat elodte es forgolodhatsz stb. Es barmilyen apro a palyan kivul szerzett elony is elony. Mindegy. Apa kezdodik. Kezdodik kezdodik, kezdodik. Lol.

PS: Nem kell masoknak most majd jol ide jonni nekem megmagyarazni miert volt a misztikus tuzriado. Ha ertitek mire gondolok, mertt nem ez a lenyeg. Volt es kesz. Sajnos nalunk es kesz.

De most viszont viccbol johetne a kep a karbantarto emberrol, amit korabban biraktatok. lol. Szoval lenyeg a lenyeg hidd el nem tudok es szerintem ok sem tudnak neki orulni. Tudom te is vicceltel. Akkor sem tudok orulni. Es valoszinuleg a jatekosok sem. Bar a vicced az jo. Jo estet jo szurkolast.