Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 502
Csodálkoztam is, hogy a steelers.com-on miért nyomják ennyire Coates-ot......pont azon gondolkoztam, hogy tavaly ugye Ben nyilatkozott Wheatonról és kifejezetten jelezte, hogy ő a második számú...
több mint 8 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Nem hiszem el...ennyit a tökéletes offseasonról. Óriási bukta, imádom a játékét a drop-ok ellenére, nagyon-nagyon rossz hír ez.
Áhhh, de felbosszantott most ez...

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 107
hatalmas csalódás ez mindenkinek...kivétel talán Coates, aki ezzel viszont komoly lehetőséget kapott...tavaly amikor bekerült nem volt rossz, most meg lehet mutatni
több mint 8 éve
Tul jo a cuthoz.
Gordon 2?
Amig nem tudni mit tett ne itelje el senki
Janek
Nem, még nem egy Bell, vagy egy Brown szint. Iszonyatos adottságai vannak, amiből megvillantott párat, de még nagyon nem kész játékos, ha tényleg 1 év lesz és bebizonyosodik, szinte biztos a cut...mi kivágtunk egy SB MVP-t is anno....nem nagyon fogunk ezen szerintem gondolkodni. (egy hiba benne van, de több nincs, ez Pittsburgh)
több mint 8 éve
Ha valaki ekkora balfasz, annak nincs helye a Steelersben....kezdem érteni, hogy Green miért volt ennyire fontos nekünk....nem hiszem, hogy már ne lett volna erről sejtés...Coates time.....
több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 921 — Apu ökölbeszorított keze
Tul jo a cuthoz.
Gordon 2?
Amig nem tudni mit tett ne itelje el senki

több mint 8 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 559 — kheanton@gmail.com
Akkor mehet is a cut...2 év alatt másodszorra.
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 446 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem nagyon akar összejönni az álom támadósor...... mi a nyavalyát csinálhatott szerencsétlen....
több mint 8 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 832
ajjaj...azt írják, hogy megint baj lehet Bryant-el 😕
Klaci79
Egy év pihi 😈

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
ajjaj...azt írják, hogy megint baj lehet Bryant-el 😕
több mint 8 éve
Én nem gondolom, hogy a Panthers offer sheetje is óriási összegről szól és valljuk meg, hogy ez az a két csapat, amely SB contender jövőre. Szerintem pont az a gondja, hogy az a csapat fizetné meg nagyon, ahol nem, vagy nem biztos, hogy a következő évben az SB a cél. Hozzáteszem rögtön, hogy az, hogy a Raiders remekül erősített, így mindenképpen PO csapatról beszélünk. (Én a Dallast és a Baltimore-t nem gondolom versenytársnak)

Az volt a manager mondása, hogy 2 csapatot választanak és velük beszélgetnek hétfőn tovább. Én is osztom azt a véleményt, hogy sokkal feljebb nem fogunk menni érte..30 feletti játékos, aki 2015-ben nem produkált észvesztő szezont...
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
A Panthers-t is emlegetik Weddle kapcsán.

Amúgy túlfizetni tuti nem fogjuk, pont az van, hogy mi sokalljuk az árát. Valszeg ide jönne szívesen, de (jóval) kevesebbet kínálunk neki, mint más. Hétfőig nem várható döntés Weddle managementje szerint.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
a weddle történethez: azt mondják, hogy 3-4 csapat van rajtunk kívül aki érdeklődi még komolyabban: szarkák, dallas, óklend
döntésénél figyelembe veszi a várost, a csapatot, iskolákat a gyerekei számára,és ugye a fizetés
város:
baltimór: lázadások, zavargások
óklend: rablások fővárosa
dallas: vigyázni kell az ewingékkal, mert azok mohó kis olajszűkítők 😀
piccbörg: minden oké

csapat erősség - esély gyűrűre:
piccbörg: nyerő ebben is

iskolák: piccbörgben több mint 20 egyetem/ főiskola van

az egyedüli ami miatt mást választ(hat), az a pénz, ha ad egy kis discount-ot akkor jöjjön, de nem lenne jó túlfizetni(5-6m max)
én úgy gondolom, hogy elég jó esélyünk van, hogy megszerezzük, de ehhez kellenek át struktúrálások, és még mindig nem vagyok benne biztos, hogy 30+ os játékost kéne hozni ennyiért, mert a korral könnyebben jön a sérülés
több mint 8 éve
Egyetértek, ha egy poszton az 1-3 játékos megvan, akkor nincs draft need. Legfeljebb egy hátsó körös prospectet tudok elképzelni. Tavaly voltunk eléggé luxus helyzetben ezen a poszton és emlékszem rá, hogy Garvinnál volt jobb is a camp-ben, de végül az ST teljesítmény miatt mellette tettük le a voksunk.Golden is maradt, HB is maradt, így még az sincs, hogy ST-ben lényegesen gyengültünk volna, szóval harcolni biztosan nem fogunk értük. Sajnos Spence nem ugrotta meg tavaly azt, amit mindenki várt tőle.
több mint 8 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Spence a Dolphins-al találkozott...elég érdekesen alakulna az ILB felhozatal...Garvin után ha Spence is elhagyja a csapatot, akkor egészen biztos, hogy egy ILB-vel találkozunk a drafton, mert mindössze 3 bevethető játékosunk marad....bár jut eszembe L.J. Fort-ról hallottam, hogy vele számolnánk még
Klaci79
Nem olyan biztos az, a két kezdő megvan, backupnak Vince Williams teljesen jó, egyáltalán nem lennénk rákényszerülve, hogy ILB-t draftoljunk.
több mint 8 éve
Spence a Dolphins-al találkozott...elég érdekesen alakulna az ILB felhozatal...Garvin után ha Spence is elhagyja a csapatot, akkor egészen biztos, hogy egy ILB-vel találkozunk a drafton, mert mindössze 3 bevethető játékosunk marad....bár jut eszembe L.J. Fort-ról hallottam, hogy vele számolnánk még

Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
WOW WOW WOW!

Heath Miller:
 www.youtube.com/watch?v=YhEnOzCwmMk

Ezt meg csak azért, mert hiányzik a futball és az egyik legnagyobb kedvencemről a kedvenc videóm:
 www.youtube.com/watch?v=6KPC5SbfMLw

"Hines Ward is the definition of what it means to be a Pittsburgh Steeler".

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Garvin pedig a Skins-hez megy látogatóba.

több mint 8 éve
McCainért kaptunk egy 6. körös (6/45) kompenzációs draftpicket. Ez elég jó hír, a többség 7. köröst várt érte. Aztán kiderült, hogy azért lett 6., mert idén nem is osztottak 7. köröset, csak 3-6. körösöket osztottak.

Így megvan 1-4. körünk, 5-6-at eladtuk (Boykin, Scobee), de most kaptunk egy 6-at, illetve a 7-ben kétszer húzunk, mert a saját mellett mienk a Giantsé (Wingért).

Szerkesztette: Soldados

több mint 8 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 390
Beachum-ot a Sea is keresi...ennek nem örülök annyira
Klaci79
reszemrol fontosabb lenne Beachum-t megtartani, mint egy esetleges ketes erteku D jatekost igazolni.
A D-re marad a draft es a remeny, hogy valaki bevalik rogton az elso evben
több mint 8 éve
Beachum-ot a Sea is keresi...ennek nem örülök annyira
több mint 8 éve
Bostonba és Tennessee-be látogat Blake...lehet elveszítjük...😉
Klaci79
Ez mekkora LOL! 😊 És további két csapattal tárgyal az ügynöke! 😊
Soldados
ez egy like-vadász beírás volt 😀
több mint 8 éve
Klaci79
Ez mekkora LOL! 😊 És további két csapattal tárgyal az ügynöke! 😊

több mint 8 éve
több mint 8 éve
a Jets is érdeklődik Beachum iránt

Tegnap a Clemsonon találkoztunk Jayron Kearse-vel is...Alexander és Lawson is érdekelt minket
ma pedig Taylor Decker-el meeting-eltünk

Szerkesztette: Klaci79