Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Eddigi~ visit list:+
kriSTEELan
Eli Apple, CB, Ohio State [Meeting at the Combine]
David Onyemata, DL, Manitoba [Meeting at Pro Day]
Joshua Garnett, G/C, Stanford [Meeting at the Combine]
Vonn Bell, S, Ohio State [Meeting at the Combine]
Ryan Malleck, TE, Virginia Tech [Meeting at Pro Day]
több mint 8 éve
kriSTEELan
307
Eddigi~ visit list:CB - D.J. White - Georgia Tech
CB - DeAndre Elliott - ColoradoState(PRO)
CB - Harlan Miller - SoutheasternLouisiana(COM)
CB - Jonathan Jones - Auburn(PRI)
CB - Mackensie Alexander - Clemson(COM)
CB - Ryan Smith - NorthCarolinaCentral(PRI)
CB - Tavon Young - Temple(PRO
CB - William Jackson III - Houston (PROandDinner)
DE - Derrick Alexander - Tulsa(PRO)
DE/3-4DE - Carl Nassib - PennState(COM)
DE/3-4OLB - Shaq Lawson - Clemson(COM)
DT - Javon Hargrave - SouthCarolinaState(PRO)
DT/NT - Vernon Butler - LouisianaTech(COM)
DT/NT - Andrew Billings - Baylor
ILB - Elandon Roberts - Houston(WOR)
ILB/S - Su'a Cravens (Combine) - USC
OLB - Jatavis Brown - Akron
OLB - Kamalei Correa - BoiseState(PRO)
OL/G - Rees Odhiambo - BoiseState(PRO)
OL - Jerald Hawkins - LSU
OT - Jason Spriggs - Indiana(PRO)
OT - Taylor Decker - OhioState(PRO)
QB - Brandon Allen - Arkansas(PRO)
QB - Cody Kessler - USC(SR)
QB - Dak Prescott - MississippiState(COM
QB - Vernon Adams - Oregon(COM)
RB - Tyler Ervin - SanJoseState(COM)
S - Darian Thompson - BoiseState(PRI)
S - Deon Bush - Miami
S - Jayron Kearse - Clemson(STM)
S - Jeremy Cash - Duke
S - Keanu Neal - Florida(PRO)
TE - Austin Hooper - Stanford(COM)
TE - J.P. Holtz - Pittsburgh
WR - Jay Lee - Baylor(PRO)
WR - Tyler Boyd - Pittsburgh
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Apple fel van hypolva annyira, hogy nem hiszem, hogy bent lesz már ott lent....tudom tavaly is azt mondtam, hogy benne van a letrade, de most azt mondom, hogy ha nincs bent Billings, vagy Apple, akkor nagyon el tudom képzelni, hogy lemegyünk 5-10 helyet....
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Donte Whitner-t kivágta a Browns...tartok tőle, hogy nincs rá pénzünk, idén 6,2-t keresett volna....de azért el tudnám képzelni Mitchell mellettWhitner 30 éves elmúlt, leszálló ágban van és sokat kér(ne). Ebből egy (leszálló ág) javítható. Akkor inkább Will Allen re-sign vetminen +1 év.
Klaci79
De a legjobb megoldás, ha elcseréljük Cortez Allenre... 😊
Szerkesztette: Gizinéni
több mint 8 éve
minél több videót nézek meg apple-ről annál inkább remélem, hogy máshol köt ki: megvan a magassága, gyorsasága, csípőmozgás hogy levédekezzen wr-t, de ha megvan az elkapás, akkor nagy bajban van, félti magát a szerelésnél, és elhibázza a tackle-t, aztán a wr-ek nagyon könnyen megblokkolják, -későn szabadul belőle
a futó játékoknál is, félti magát
én kb mindenkinek jobban örülnék a hozzánk mockkolt D játékosok közül
az én álomdraftom olyan lenne, hogy
1: billings DT
2: kendall fuller CB
3: killebrew S
4: kevon seymour CB
6: Ronald Blair OLB
7:Temarrick Hemingway TE
7:Trent Matthews S
de az egész felborul ha deebo mégsem marad, és még kéne gradkovski, hogy ne LJ legyen a 2. számú, ha nem akkor valahol 3-4 körül még egy qb is kéne
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Donte Whitner-t kivágta a Browns...tartok tőle, hogy nincs rá pénzünk, idén 6,2-t keresett volna....de azért el tudnám képzelni Mitchell mellett
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Úgyhogy én úgy tippelek, csak a játék kedvéért (és ha más is leadja a tippeket, akkor akár összesíthetjük is a fődíj pedig egy sör a nyitómeccsen 😉 ), hogy DL, S és OT/OG fog jönni az első 3 körben. (aztán kicsit remélem, hogy elkiabálom és jön az a CB 😀 )Egy sörért bármilyen tippet mondok, lévén ki nem állhatom a sört, főleg ha csak egy! 😊
Klaci79
Szvsz első körben BPA lesz: ha Andrew Billings marad, akkor ő, ha épkézláb CB marad, akkor ő (Eli Apple, talán Kendall Fuller, inkább nem Mackensle Alexander), a másodikban behúzzuk az Offense needet (guard vagy tackle), aztán jöhet a safety vagy DE/OLB viadal.
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Olvasgatva a depot a srác SD-ben pontosan olyan playekben játszott ahová mi keresünk mélységet (és ahol pont egy Cam Thomas, vagy egy Mclendon is kevés volt), szóval nyilván megvolt a logika az igazolásban. Kiváncsi leszek mi lesz 1-2. körben. Billingset extrém módon körbejártuk, aztán Tomlin egy nyilatkozatban elmondta, hogy az NT pozi annyira nagyon nem is fontos már. (persze hozzátéve, hogy Billings adottságai a pass rush tekintetében átlagon felüliek)....megmondom őszintén Én Apple-n kívül más CB-nek első körben nem örülnék, már abból a szemszögből, hogy szerintem a 2. körben nem sokkal gyengébb CB-t is tudunk hozni (pl. egy Fuller simán ott lehet még). Minden attól függ mennyire lesz rush bizonyos posztokon amire nekünk szükségünk van.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Tökéletesen igazad van! 😀És hogy mi ez a DE/OLB? Talán megérzés. Hiába költöttünk sokat az elmúlt években arra, hogy kívülről is jöjjön a passrush, egyelőre ez várat magára és bár az ember mindig reménykedik, de úgy tűnik most, hogy már JJ-nek nem sok ideje van itt bizonyítani. Kamalei Correa, Shaq Lawson, Carl Nassib is olyan játékos akikkel már találkoztunk. Lehet persze pont ez a rész a parasztvakítás 😊Nassibet szvsz több értelme lenne DE-nek felhizlalni 3-4-ben, mint OLB-ként erőltetni, nagyon darabos lenne oda.
Klaci79
empty taxi
Nála az a kérdés leginkább, hogy mikor megy ki. Túl korán a DE nagy luxus lenne nekünk, később viszont már lehet nyoma sem lesz. A legtöbb mock-ban már a 2. körben kimegy...hogy aztán ez IRL is így lesz e azt majd meglátjuk. Első két körben nekünk nem fér bele.
több mint 8 éve
És hogy mi ez a DE/OLB? Talán megérzés. Hiába költöttünk sokat az elmúlt években arra, hogy kívülről is jöjjön a passrush, egyelőre ez várat magára és bár az ember mindig reménykedik, de úgy tűnik most, hogy már JJ-nek nem sok ideje van itt bizonyítani. Kamalei Correa, Shaq Lawson, Carl Nassib is olyan játékos akikkel már találkoztunk. Lehet persze pont ez a rész a parasztvakítás 😊Nassibet szvsz több értelme lenne DE-nek felhizlalni 3-4-ben, mint OLB-ként erőltetni, nagyon darabos lenne oda.
Klaci79
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
kriSTEELan
307
Szerintem is valahogy így van, de én simán nulláznám az O-t idén első körökben (1-3 mindenképp). TE max hátsó körökben, a három kezdőnk megvan JJ, Green, Spét ps-be meg luxus ilyen D need-ek mellett. O fallal is megvagyunk, oda meg akkor jön ember BPA alapon, ha kivittek minden számunkra érdekes embert. Éntipp: DL(cb)-S-CB(dl)-OLB (a sorrend meg az épp még bentlévőktől függ).Az első körök nálam az első három. Negyedik körben olyan játékost húzni, aki azonnal bevethető, már prémiumnak számít. Onnan lefelé, pedig aki gyakran talál kincseket, az hamar az SB-ben találhatja magát 😊Aki DE-ben valódi erősítés lett volna, azt nem tudjuk megfizetni. Jön a védelembe remélhetőleg egy jó NT, egy jó S és szerintem egy DE/OLB az első körökben aztán meglátjuk. Senki nem tudná Tuitt-Heywardot most megfelelően pótolni, ahogy nekünk tetszene.Az "első körökben egy-egy jó NT, DE/OLB, S" alatt mit értesz? Nincs ötödik körünk, nem fogjuk lenullázni az O-t (kellhet oda TE és OL is), továbbá a CB-t kifelejtetted, mint a 'méjnsztrím mokkolt' első körös picket... A hatodik kör pedig nálam már nem tartozik az elsők közé... 😊
Klaci79
Alter Egó
Bevallom őszintén tetszenek a hozzánk általában mock draftolt CB-k. Nem lennék szomorú, ha Alexander, Apple vagy Jackson érkezne (Apple különösen jó húzás szerintem, ráadásul a kötelező OSU pick is megvan). Ugyanakkor nem állnék be ebbe a fősodorba. Egyszerűen azért nem, mert az elmúlt években talán még inkább CB need-es csapat voltunk és ennek ellenére nem adtuk az első kört cornernek. Most a Gay-Cockrell párost nem tartom gyengének, Golson és Grant ugye még pályán se volt és ott van még Allen, akiről semmit nem tudunk. Ha nem megy bele a paycut-ba (szerintem bele fog) akkor még változhat egy kicsit az a kérdés, hogy mi is a legnagyobb need a csapatnál. De ha már a sec-el kezdtem, jelenleg csak Mitchell kezdő S a csapatban, márpedig ez baromi kevés. Hallottam, hogy W Allen még szívesen játszana (szaré-hugyé) 1 évet, de rá már nem alapozhatunk. Thomas próbál tanulni Pola-tól (elég reménytelennek tűnik, bár ne lenne igazam) és Golden pedig nem az a szint még aki kellene ott nekünk. Itt hatalmas a szakadék (szerintem) Mitchell és a többi játékos között és az a baj, hogy egyelőre egyik S se tudta meggyőzni a szakértőket, hogy első kört érne a draft-on. Viszont az első 3-ban igencsak elképzelhető. Megnéztük már Kearse-t a Clemson-ról, Cash-t a Duke-ról és Thompson-t a Boise State-ről is.
Ahonnan viszont meggyőző emberek jönnek az a DL. A DL közepén Culágeren kívül senki. A posztra egy megfelelő atléta azért jó lenne. Ide jelenleg csak Butler-t és Billings-et tudom első körben elképzelni, mivel mással nem is volt eddig találkozó. Ez pedig az elmúlt években igencsak meghatározta a draftunkat.
És hogy mi ez a DE/OLB? Talán megérzés. Hiába költöttünk sokat az elmúlt években arra, hogy kívülről is jöjjön a passrush, egyelőre ez várat magára és bár az ember mindig reménykedik, de úgy tűnik most, hogy már JJ-nek nem sok ideje van itt bizonyítani. Kamalei Correa, Shaq Lawson, Carl Nassib is olyan játékos akikkel már találkoztunk. Lehet persze pont ez a rész a parasztvakítás 😊
Úgyhogy én úgy tippelek, csak a játék kedvéért (és ha más is leadja a tippeket, akkor akár összesíthetjük is a fődíj pedig egy sör a nyitómeccsen 😉 ), hogy DL, S és OT/OG fog jönni az első 3 körben. (aztán kicsit remélem, hogy elkiabálom és jön az a CB 😀 )
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Az első körök nálam az első három. Negyedik körben olyan játékost húzni, aki azonnal bevethető, már prémiumnak számít. Onnan lefelé, pedig aki gyakran talál kincseket, az hamar az SB-ben találhatja magát 😊Aki DE-ben valódi erősítés lett volna, azt nem tudjuk megfizetni. Jön a védelembe remélhetőleg egy jó NT, egy jó S és szerintem egy DE/OLB az első körökben aztán meglátjuk. Senki nem tudná Tuitt-Heywardot most megfelelően pótolni, ahogy nekünk tetszene.Az "első körökben egy-egy jó NT, DE/OLB, S" alatt mit értesz? Nincs ötödik körünk, nem fogjuk lenullázni az O-t (kellhet oda TE és OL is), továbbá a CB-t kifelejtetted, mint a 'méjnsztrím mokkolt' első körös picket... A hatodik kör pedig nálam már nem tartozik az elsők közé... 😊
Klaci79
Alter Egó
Bevallom őszintén tetszenek a hozzánk általában mock draftolt CB-k. Nem lennék szomorú, ha Alexander, Apple vagy Jackson érkezne (Apple különösen jó húzás szerintem, ráadásul a kötelező OSU pick is megvan). Ugyanakkor nem állnék be ebbe a fősodorba. Egyszerűen azért nem, mert az elmúlt években talán még inkább CB need-es csapat voltunk és ennek ellenére nem adtuk az első kört cornernek. Most a Gay-Cockrell párost nem tartom gyengének, Golson és Grant ugye még pályán se volt és ott van még Allen, akiről semmit nem tudunk. Ha nem megy bele a paycut-ba (szerintem bele fog) akkor még változhat egy kicsit az a kérdés, hogy mi is a legnagyobb need a csapatnál. De ha már a sec-el kezdtem, jelenleg csak Mitchell kezdő S a csapatban, márpedig ez baromi kevés. Hallottam, hogy W Allen még szívesen játszana (szaré-hugyé) 1 évet, de rá már nem alapozhatunk. Thomas próbál tanulni Pola-tól (elég reménytelennek tűnik, bár ne lenne igazam) és Golden pedig nem az a szint még aki kellene ott nekünk. Itt hatalmas a szakadék (szerintem) Mitchell és a többi játékos között és az a baj, hogy egyelőre egyik S se tudta meggyőzni a szakértőket, hogy első kört érne a draft-on. Viszont az első 3-ban igencsak elképzelhető. Megnéztük már Kearse-t a Clemson-ról, Cash-t a Duke-ról és Thompson-t a Boise State-ről is.
Ahonnan viszont meggyőző emberek jönnek az a DL. A DL közepén Culágeren kívül senki. A posztra egy megfelelő atléta azért jó lenne. Ide jelenleg csak Butler-t és Billings-et tudom első körben elképzelni, mivel mással nem is volt eddig találkozó. Ez pedig az elmúlt években igencsak meghatározta a draftunkat.
És hogy mi ez a DE/OLB? Talán megérzés. Hiába költöttünk sokat az elmúlt években arra, hogy kívülről is jöjjön a passrush, egyelőre ez várat magára és bár az ember mindig reménykedik, de úgy tűnik most, hogy már JJ-nek nem sok ideje van itt bizonyítani. Kamalei Correa, Shaq Lawson, Carl Nassib is olyan játékos akikkel már találkoztunk. Lehet persze pont ez a rész a parasztvakítás 😊
Úgyhogy én úgy tippelek, csak a játék kedvéért (és ha más is leadja a tippeket, akkor akár összesíthetjük is a fődíj pedig egy sör a nyitómeccsen 😉 ), hogy DL, S és OT/OG fog jönni az első 3 körben. (aztán kicsit remélem, hogy elkiabálom és jön az a CB 😀 )
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Aki DE-ben valódi erősítés lett volna, azt nem tudjuk megfizetni. Jön a védelembe remélhetőleg egy jó NT, egy jó S és szerintem egy DE/OLB az első körökben aztán meglátjuk. Senki nem tudná Tuitt-Heywardot most megfelelően pótolni, ahogy nekünk tetszene.Az "első körökben egy-egy jó NT, DE/OLB, S" alatt mit értesz? Nincs ötödik körünk, nem fogjuk lenullázni az O-t (kellhet oda TE és OL is), továbbá a CB-t kifelejtetted, mint a 'méjnsztrím mokkolt' első körös picket... A hatodik kör pedig nálam már nem tartozik az elsők közé... 😊
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Aki DE-ben valódi erősítés lett volna, azt nem tudjuk megfizetni. Jön a védelembe remélhetőleg egy jó NT, egy jó S és szerintem egy DE/OLB az első körökben aztán meglátjuk. Senki nem tudná Tuitt-Heywardot most megfelelően pótolni, ahogy nekünk tetszene.
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Jelenleg a DL-ban kettő azaz kettő bizonyítottan első osztályú és bevethető emberünk van és ez Heyward és Tuitt. Mögöttük még Culáger említhető, de senki más. Persze nyilván a sok nickel D árnyalja a képet, de akkor sem gondolnám hogy a kezdő meglenne. Értem, hogy draft, de ennyi needdel draftnak vágni nem lehet, mert ugye azt se feledjük, hogy 5. pickünk nincs. (CB, SS, DE, DT) Félreértés, nem sztárigazolást várok, nekem egy "Moats" szintű iparos már megteszi/megtenné és hiszem, hogy fogunk is még igazolni akár draft/camp után is a zárójeles posztokra.Szerintem nem is volt más a cél FA piacon (D oldalon), mint depth-et, olcsó kiegészítő embereket hozni. A kezdőink megvannak + draft.Hát ha ő több is mint egy camp body, de nem látok benne mást, mint egy rosterhelyért küzdő játékost.....semmi, de semmi említendő eddig nincs a karrierjében, már csak ha az nem, hogy eddig mind a 6 évében rosteren tudott lenni....persze meglátjuk...DL Ricardo Mathews in da hauzHetedéves defensive end a Boltsból (korábban 4 év Colts), aki valszeg vetminért jött egy évre (talán még 80 ezer dolcsi aláíró pénzt kap hozzá). 191 cm és 133 kg, tehát védőfalba depth-nek és rotációban megállja a helyét. Bye bye Cam Thomas, csak nehogy ő legyen a Cam Thomas 2.0! 😊 A Tehenészfiú (Jack Crawford) is vizitált ma nálunk, de a fentiekből következően üres kézzel ment haza.
zzz888
Alter Egó
Klemó
kriSTEELan
több mint 8 éve
kriSTEELan
307
Szerintem nem is volt más a cél FA piacon (D oldalon), mint depth-et, olcsó kiegészítő embereket hozni. A kezdőink megvannak + draft.Hát ha ő több is mint egy camp body, de nem látok benne mást, mint egy rosterhelyért küzdő játékost.....semmi, de semmi említendő eddig nincs a karrierjében, már csak ha az nem, hogy eddig mind a 6 évében rosteren tudott lenni....persze meglátjuk...DL Ricardo Mathews in da hauzHetedéves defensive end a Boltsból (korábban 4 év Colts), aki valszeg vetminért jött egy évre (talán még 80 ezer dolcsi aláíró pénzt kap hozzá). 191 cm és 133 kg, tehát védőfalba depth-nek és rotációban megállja a helyét. Bye bye Cam Thomas, csak nehogy ő legyen a Cam Thomas 2.0! 😊 A Tehenészfiú (Jack Crawford) is vizitált ma nálunk, de a fentiekből következően üres kézzel ment haza.
zzz888
Alter Egó
Klemó
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Hát ha ő több is mint egy camp body, de nem látok benne mást, mint egy rosterhelyért küzdő játékost.....semmi, de semmi említendő eddig nincs a karrierjében, már csak ha az nem, hogy eddig mind a 6 évében rosteren tudott lenni....persze meglátjuk...DL Ricardo Mathews in da hauzHetedéves defensive end a Boltsból (korábban 4 év Colts), aki valszeg vetminért jött egy évre (talán még 80 ezer dolcsi aláíró pénzt kap hozzá). 191 cm és 133 kg, tehát védőfalba depth-nek és rotációban megállja a helyét. Bye bye Cam Thomas, csak nehogy ő legyen a Cam Thomas 2.0! 😊 A Tehenészfiú (Jack Crawford) is vizitált ma nálunk, de a fentiekből következően üres kézzel ment haza.
zzz888
Alter Egó
több mint 8 éve
Gizinéni
522
DL Ricardo Mathews in da hauzHetedéves defensive end a Boltsból (korábban 4 év Colts), aki valszeg vetminért jött egy évre (talán még 80 ezer dolcsi aláíró pénzt kap hozzá). 191 cm és 133 kg, tehát védőfalba depth-nek és rotációban megállja a helyét. Bye bye Cam Thomas, csak nehogy ő legyen a Cam Thomas 2.0! 😊 A Tehenészfiú (Jack Crawford) is vizitált ma nálunk, de a fentiekből következően üres kézzel ment haza.
zzz888
több mint 8 éve
DL Ricardo Mathews in da hauz
több mint 8 éve
Ha vkit, akkor a FO-t nem hibáztatnám. Kínos CB-hiányban szenvedtünk, és hoztak egy jónak számító nickelbacket. Erre mi történt? Jószerivel nem játszott. Ez vagy a stáb, vagy a játékos hibája. Sose tudjuk meg. De az idény után egyértelmű volt, hogy Boykin nem marad, minek írt volna alá oda, ahol még úgy is csak alig látott pályát, hogy 5. kört adtak érte.Ki másé lenne mint az FO? Ha olyan ember kellett volna aki 3 meccsenként van 20 snapet a pályán akkor olyan játékost hozunk akiért 5, ik kört kell adni? A teljesítményét meg beárazni sem nehéz mert Blake -nél rosszabb nem volt a ligában.
Soldados
több mint 8 éve
Aha persze kispadról simán lehet ilyet😊Hát ezzel nem értek egyet jelen esetben 26-7 éves neki játszani kell ahhoz, hogy valaha kaphasson egy nagyobb szerződést és nálunk valamiért ezt nem tehette. Lássuk be a 2m meg a vetmin+bónuszok+számítanak rám az neki többet érhetett mint a 2m nálunk és hol pad hol nem.De nemérted, a mi szempontunk a szempont- olyan tejesítményt köllött volna virítani, hogy megérje még a negyedik körünket is rápakolni. Ez valszeg nem ment, márpedig nemhiszem hogy Lake vagyakárki nem pröntyögött vón, hogy ne a Veszély nevű DB legyen pályán. Az ahogyan meg elment a Pántersszel karöltve, azt úgy hívják cumiztatás, tehát ezér fönntartom, hogy....
Razi
sutianap
több mint 8 éve
GiantsMLBhunter
1 290
docs.google.com/spreadsheets/d/1JceRx8oTBgGB_k22v7Tv7xLj0w0DL_NBUEdaO_ctWLE/edit?pref=2&pli=1#gid=0Sziasztok! Ti jöttök a 25. pickkel ! Hajrá srácok!
Pick után a ti nick nevetek zárójelbe! Olyat ne aki már volt 😀
több mint 8 éve
Gizinéni
522
OFFMegvilágosodtam, hogy a mindenki által halálra szapult Antwon Blake miért volt folyamatosan kezdő?
Carnell Lake (DB coach) az első azaz "A" Lake, ő pedig a második, azaz B "Lake". Bocsika! 😊
ON