Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
Weddle varjú lett...akkor csak a pénz számított, nem akar SB-t nyerni
Klaci79
Hát igen, az elmúlt 5 évben sokkal messzebb volt a Ravens a bajnoki címtől, mint a Steelers... 😊

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Weddle varjú lett...akkor csak a pénz számított, nem akar SB-t nyerni
több mint 8 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
CamThomas sincs babák, nyilván egyesek, mint én úgy próbálják beállítani, nademilenne faszikáim egy rendes Nose-zal ugyan mi bújna ki a zsákból, ige a passrush, hogy a Heyward-Tuitt páros még pusztítóbb lehetne.
sutianap
Bővebben?
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
CamThomas sincs babák, nyilván egyesek, mint én úgy próbálják beállítani, nademilenne faszikáim egy rendes Nose-zal ugyan mi bújna ki a zsákból, ige a passrush, hogy a Heyward-Tuitt páros még pusztítóbb lehetne.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Szerintem 2016-ban érdemes lenne már elengedni ezt az őskori mantrát, hogy "kell a jó NT, mert első két downon megfogjuk a futást, harmadik és hosszúnál pedig muszáj passzolnia az ellenfélnek." Run-run-pass-nél ez tök jól működne, de - nem tudom kinek mennyire szúrt ez szemet, mantrázzák ezt is eleget - a mai NFL pass-heavy, és ha nem tudsz védekezni passz ellen, akkor szívbaj nélkül passzolni fognak ellened első és második downon is. Mondjuk mi, Steelers-szurkolók pont eleget is láthattuk ezt tavaly.

Nem azt mondom, hogy egy three-down NT ne lenne nagy érték, és még csak azt se, hogy adott esetben ne lehetne akár már az első körben NT-t húzni, de McLendon távozása közel sem lenne akkora érvágás, mint aminek egyesek próbálják beállítani. Mennyit is játszott ő tavaly? A snapek 34,2%-ában volt pályán, a lehetséges játékidő alig több mint egyharmadában, úgy, hogy minden meccsen tagja volt az aktív keretnek. A tények önmagukért beszélnek.
több mint 8 éve
nem azért mondom....nem hiszek benne, hogy érdemes korán NT-t hozni, ugyanakkor ne írjuk le a poszt jelentőségét...ha a futást meg tudjuk fogni és 3&10-ek jönnek, az baromi jól jön....úgyhogy lazán berántanék egy nagy darab állatot, jó mozgással az első körben
több mint 8 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 307
Na kezdődik a segíccsanyu - Meklendon mén Újorkba vizitelni, mánpedig ha azok elaggyák Wilkit, mer aláakarnak Fiztkapitánynal, akkor rákeféltünk a CBdraftra, mer Nose köll, akárcsak Texasba, tehát nekünk jutamaradék...

aztánszépcsenbekezdettebaszódnimindendeminden
sutianap
Ha a tavalyi év nem szükség-felállás volt D oldalon akkor abból kiindulva nem kell nekünk korai körös nóz. Nagyrészt 2-4-3-2 volt ugyebár a felállás, minden másra meg ott a McCullers. 😊

több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Na kezdődik a segíccsanyu - Meklendon mén Újorkba vizitelni, mánpedig ha azok elaggyák Wilkit, mer aláakarnak Fiztkapitánynal, akkor rákeféltünk a CBdraftra, mer Nose köll, akárcsak Texasba, tehát nekünk jutamaradék...

aztánszépcsenbekezdettebaszódnimindendeminden

Szerkesztette: sutianap

több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Okungnak ajánlatot tettünk, akkor Beachum valszinű megy...
kriSTEELan
Ma hozzánk hivatalos vizitre.
több mint 8 éve
Azért az legyen tiszta, hogy Okung rehabjából - saját bevallása alapján is - 5 hónap van vissza. Egy köztudottan sérülékeny LT-ről beszélünk emellett, bármennyire is pro bowl kaliber a tudása alapján. Sokkal inkább az a szitu, hogy a Katonában nem bízunk és emellett Adams visszatérésében. Okungot elvittük a serleg terembe is, így nagyjából azt sejtem, hogy adtunk neki egy "gyere ide ha bajnok akarsz lenni és ne a pénzt nézd" offert....(persze ha bajnok akar lenne újra... 😊
Klemó
Okungot a játékost, vagy Okungot az ügynököt vittetek el? 😀
A hírek szerint már kapott ajánlatot.

Sok pénzt nem tennék rá, hogy letol egy teljes szezont.
undisputedly
gyanítom sok pénzt mi se teszünk rá...különben már aláírt volna
több mint 8 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Azért az legyen tiszta, hogy Okung rehabjából - saját bevallása alapján is - 5 hónap van vissza. Egy köztudottan sérülékeny LT-ről beszélünk emellett, bármennyire is pro bowl kaliber a tudása alapján. Sokkal inkább az a szitu, hogy a Katonában nem bízunk és emellett Adams visszatérésében. Okungot elvittük a serleg terembe is, így nagyjából azt sejtem, hogy adtunk neki egy "gyere ide ha bajnok akarsz lenni és ne a pénzt nézd" offert....(persze ha bajnok akar lenne újra... 😊
Klemó
Okungot a játékost, vagy Okungot az ügynököt vittetek el? 😀
A hírek szerint már kapott ajánlatot.

Sok pénzt nem tennék rá, hogy letol egy teljes szezont.
több mint 8 éve
Nem, természetesen ne legyen elfogadott a drog fogyasztás ! A klub lehet h a mai naptól fél évre eltiltaná, azt okés vagy jöhetsz vissza! De miért a liga dönt mindenről? pl. én pékségben dolgozok , bebaszva bemegyek dolgozni -kirúgnak! De a ,Magyar Pék szövetség' nem fog eltiltani h másik pékségben dolgozhassak!
steelwolf
Mer a magyar pékszöveccség egy gittegylet, ittmeg milliárd dodókról van szó, sha edöntötték nincs gadzsamandzsa és szeszkófedzkó akkor az van, a tékozlófijúk meg pályán kivül, sanyi.

több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Nem, természetesen ne legyen elfogadott a drog fogyasztás ! A klub lehet h a mai naptól fél évre eltiltaná, azt okés vagy jöhetsz vissza! De miért a liga dönt mindenről? pl. én pékségben dolgozok , bebaszva bemegyek dolgozni -kirúgnak! De a ,Magyar Pék szövetség' nem fog eltiltani h másik pékségben dolgozhassak!
több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 666
több mint 8 éve
kriSTEELan
Attól függ mijen offert kapott Bicsum jáksóviliben, a pikantériája az a dolognak, hogy Bicsum meg Okung is találkoztak, így a szakelmélet aszondaná hogy mindenki hazajátszik, csak néhány helyen bevacsoráznak....
sutianap
Oké, persze még bármi lehet, csak ha már más OTkat ennyire offerálunk, akkor valszeg Bícsum nemhivatalosan aztmondta ennyiért nem... 😕

több mint 8 éve
kriSTEELan
Attól függ mijen offert kapott Bicsum jáksóviliben, a pikantériája az a dolognak, hogy Bicsum meg Okung is találkoztak, így a szakelmélet aszondaná hogy mindenki hazajátszik, csak néhány helyen bevacsoráznak....

több mint 8 éve

több mint 8 éve
8,5 milliót elköltöttünk ma a 2016-os cap-ből.Heyward 5, Pouncey 3,5 milliós roster bónuszt kapott. Közben Chris Hairston (Chargers OT) is jön látogatóba. Valamire pedig készülünk, mert jelenleg 3 milliónk van a cap alatt + a tavalyi többlet, ami nem sok...
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Beachum találkozott Okunggal 😀
 scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10352595_763484510453296_5161178352830857941_n.jpg?oh=c9947370b3a14be54a95ffd207258a20&oe=5787EF1F

Szerkesztette: polamalu
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Nem adott pozitív mintát. Kihagyta a tesztet. A megítélés pedig a szabályok miatt ugyanaz. A csapat szemében lehet más, hogy valóban be volt szívva vagy "csak elfelejtett" elmenni a tesztre. “Depression and coping issues. He didn’t fail a test. He missed tests. But a miss is a failure to comply.”
több mint 8 éve
marti menedzsere kinyilatkoztatta állítólag, hogy a " depresszió " miatt történt drogfogyasztás, és az ellenőrzések kihagyása...
nem tudom, hogy ez tényleg valós-e, vagy csak egy próbálkozás arra, hogy maradjon esélye, hogy ne vágjuk ki egyből a hivatalos döntés után példát statuálva, ha igaz akkor viszont segítségre szorul, nem csak a drogproblémák miatt, a depresszó sötét verem, nem lehet csak gyógyszer segítségével kisegíteni onnan
még olyant olvastam, hogy az ilyen típusú visszaesésnél 10-meccs-től 1 év eltiltás vár, talán az nfl-nek is megesik a "szíve", és mondjuk 15 meccset kap(aztán a rájátszásba már játszhatna)
zzz888
Végülis mekkő próbálni Sörmennek is benyalták, hogy tanulási nehézségek miatt van telepumpálva aderrallal...

több mint 8 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 268 — Steelers fan
Szvsz hülyeség a drog utáni eltiltás! Csináljon amit akar szabadidejében, de edzéseken, meccseken 100 % hozzon, csapatmegbeszélésen stsb stb meg jelenjen meg!
steelwolf
Szerintem meg a szabály az szabály és kész. Teljesen mindegy, hogy drogról, két sörröl, vagy a vezetési stílusról szól és egyet értünk-e vele vagy sem.
Ha valamit nem szabad akkor nem csinálom, főleg ha visszaeső vagyok, az egész karrierem, életem rámehet.
Ha ezt nem vagyok hajlandó megérteni akkor vállaljam a következményeket.
Ennyi.
több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 982 — Apu ökölbeszorított keze
Ezt ugye nem komolyan gondoltad?
Legyen elfogadott a drogozas?

több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Szvsz hülyeség a drog utáni eltiltás! Csináljon amit akar szabadidejében, de edzéseken, meccseken 100 % hozzon, csapatmegbeszélésen stsb stb meg jelenjen meg!
több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
annyira érthetetlen, hogy egy ilyen Isten áldotta tehetség ennyire ostoba legyen...
Klaci79
Sajnos elég sokan esnek ebbe a hibába, csak a legtöbbjükről nem hallani, mert nem húzóemberek. Josh Gordon még Bryantnél is jóval tehetségesebb fazon, az új Megatron lehetett volna...Erre mi lett csórikámból?...Mondjuk az ő esetét még talán meg is értem, Clevelandben csoda, hogy csak a mariskához nyúlt...😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."