Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 082
Párszor már olvastam ezt a pletykát:
Peter King says on Mike and Mike he thinks the Steelers will look hard at Darrelle Revis at CB
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Én is azt gondolom, hogy Timmons csak akkor kap szerződést, ha leszarja a lóvét. Van ugyan cap helyünk most, de évente lesz kritikus hosszabbítás majd.

Jarvis Jones nem hiszem, hogy komoly. Inkább csak toljuk felfelé az árát másnak. Egyébként azon gondolkodtam, hogy egy 4-3-as OLB-nek nem lenne rossz, de mint passz siettető totális betli. Akkor jár jól szerintem, ha így gondolkozik...
Klemó
JJ-t is a piac árazza be. Ha nem kell sehova kezdőnek, akkor cserének bagóért visszajöhet.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 972
Én is azt gondolom, hogy Timmons csak akkor kap szerződést, ha leszarja a lóvét. Van ugyan cap helyünk most, de évente lesz kritikus hosszabbítás majd.

Jarvis Jones nem hiszem, hogy komoly. Inkább csak toljuk felfelé az árát másnak. Egyébként azon gondolkodtam, hogy egy 4-3-as OLB-nek nem lenne rossz, de mint passz siettető totális betli. Akkor jár jól szerintem, ha így gondolkozik...
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Hubbard is kapott egy eredeti körös tendert.
Ahogy a közösségi médiát olvasom Timmons jöhet. Nem tudom, hogy mennyi lenne a relis az ő esetében. A 13 milla tavaly csak azért volt, mert strukturáltuk korábban a szerződését. Ő is sokat segített a csapatnak, amikor gyengébb pénzügyi helyzetben voltunk, így azt gondolom nem fognak garasoskodni vele. 30 éves, 4-5 millió körül lehet az értéke/év.
Colbert most a combine-on van, úgyhogy nem tudom az elkövetkező napokban lesz e tárgyalás.
Klaci79
Biztos, hogy nem lesz tárgyalás egyelőre. Kiengedik a piacra tesztelni (ahogy ezt jelezték is) és az első 1-2 hétben dől el a sorsa.
Soldados
According to Jeremy Fowler of ESPN.com, the Steelers are continuing to talk with agent Drew Rosenhaus this week at the NFL scouting combine in Indianapolis about possibly re-signing linebacker Lawrence Timmons.
Klaci79
Az ESPN azt is jelentette, hogy Bell nem taget kap, hanem hosszútávút...

Én annak hiszek, amit Colbert mondott. Csakis AB-vel tárgyalnak hosszútávúról (meg is lett), Timmons-t kiengedik a piacra, Bell-lel nyárig kell megállapodni a hosszútávúban.

szerk: max azt tudom elképzelni, ha Timmons totálisan leszarja a pénzt és egyáltalán nem akar kimenni a piacra, csak nálunk akar maradni és akkor baszott olcsón aláír.

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Ahogy a közösségi médiát olvasom Timmons jöhet. Nem tudom, hogy mennyi lenne a relis az ő esetében. A 13 milla tavaly csak azért volt, mert strukturáltuk korábban a szerződését. Ő is sokat segített a csapatnak, amikor gyengébb pénzügyi helyzetben voltunk, így azt gondolom nem fognak garasoskodni vele. 30 éves, 4-5 millió körül lehet az értéke/év.
Colbert most a combine-on van, úgyhogy nem tudom az elkövetkező napokban lesz e tárgyalás.
Klaci79
Biztos, hogy nem lesz tárgyalás egyelőre. Kiengedik a piacra tesztelni (ahogy ezt jelezték is) és az első 1-2 hétben dől el a sorsa.
Soldados
According to Jeremy Fowler of ESPN.com, the Steelers are continuing to talk with agent Drew Rosenhaus this week at the NFL scouting combine in Indianapolis about possibly re-signing linebacker Lawrence Timmons.
több mint 9 éve
Klaci79

Szerkesztette: Soldados

több mint 9 éve
több mint 9 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 273 — 毎日何かを学ぶ
közben Colbert nem zárta ki, hogy megegyezzenek Jarvis Jones-al valamiféle folytatásban...mondjuk nem tudom hova kellene
Azt is mondta, hogy őt is meglepte az extra 3. kör, mert ez az új rendszer nagyon bonyolult

Fontos a kétkedőknek 23 millióval vagyunk a cap alatt!
Klaci79
Biza. Most a mindenféle kiegészítők újraigazolása zajlik, közben gondolom Bellel már folynak a puhatolózások. Amikor már mindenki megvan akit elképzeltek akkor pedig élesben leülnek csengettyűvel és egymás markába csapnak. Hely lesz ez szinte biztos.
polamalu
Nem hinném, hogy bármi is zajlik. Júli 15-ig kell vele megállapodni, hogy ne tagértéken játsszon. Sztem legkorábban az FA első néhány hete után kezdődhetnek a tárgyalások, amikor a csapat már reálisan látja, hogy nagyjából mennyi cap áll rendelkezésre idén (és a köv. években) az esetleges igazolások függvényében.
Soldados
Soldi, mintha ugyanezt írtam volna csak más betűkkel. Először mindenki más. Timmons pl. Aztán majd ha már látszik akkor Bell. Addig lehet kérdezték, kérdezik mi a kb elképzelés.
több mint 9 éve
közben Colbert nem zárta ki, hogy megegyezzenek Jarvis Jones-al valamiféle folytatásban...mondjuk nem tudom hova kellene
Azt is mondta, hogy őt is meglepte az extra 3. kör, mert ez az új rendszer nagyon bonyolult

Klaci79
Biza. Most a mindenféle kiegészítők újraigazolása zajlik, közben gondolom Bellel már folynak a puhatolózások. Amikor már mindenki megvan akit elképzeltek akkor pedig élesben leülnek csengettyűvel és egymás markába csapnak. Hely lesz ez szinte biztos.
polamalu
Nem hinném, hogy bármi is zajlik. Júli 15-ig kell vele megállapodni, hogy ne tagértéken játsszon. Sztem legkorábban az FA első néhány hete után kezdődhetnek a tárgyalások, amikor a csapat már reálisan látja, hogy nagyjából mennyi cap áll rendelkezésre idén (és a köv. években) az esetleges igazolások függvényében.

több mint 9 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 273 — 毎日何かを学ぶ

Klaci79
több mint 9 éve

Szerkesztette: Klaci79
több mint 9 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 194 — Steelers fan
Jó ég Harrison. Istenkirály fazon. Temettem már
Mikor eltévedt.
Nem 100 a csávó ezt sokszor igazolta, újfent, új módon: de hogy egyre nehezebb elképzelni a Fricsi által emlegetett "akkora arca van, hogy még a csapattagok se mennek a közelébe" habitust, ezek után..,

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
Harrisonnál nem lehet tudni. Ha menni fog neki a játék, akkor vállal még egyet, mert élvezi. 😊

Amúgy BigBen példaképe, Elway utolsó két évében nyerte a 2 gyűrűjét. Én valami ilyesmi búcsút képzelek el kettejüknek. 😊 Még két év két gyűrűvel, azaz címvédéssel és aztán el lehet menni pihenni és kivárni néhány évet, amikor Cantonban szólítják őket. 😊

több mint 9 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 813
Deebo 2 évre kap 3,5 millát. Imádom a csávót, bagóért aláír, egyszerűen imádja a játékot. Muszáj Cantonba kerülnie, nem létezik, hogy ő nem Hall of Famer!
Soldados
Imádja...meghát' egy gyűrű mind felett......😊
Klemó
Egy harmadik! 😊
Soldados
ha iden osszejon a hetedik, akkor nem lesz abbol ket ev, de en mar a tavalyi evnek is orultem, az idei mar csak extra raadas!
több mint 9 éve
Deebo 2 évre kap 3,5 millát. Imádom a csávót, bagóért aláír, egyszerűen imádja a játékot. Muszáj Cantonba kerülnie, nem létezik, hogy ő nem Hall of Famer!
Soldados
Klemó
Egy harmadik! 😊

több mint 9 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 3 018 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa és AC Milan fa
Soldados
Annyira, de annyira egyetértek.

több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 972
Soldados
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 3 018 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa és AC Milan fa
Harrison aláírt 2 évre!!!!!!!!

Jupijéééé!
Soldados
Akkor még 2 évig nézhetem a legnagyobb kedvencemet 😊

több mint 9 éve
Harrison aláírt 2 évre!!!!!!!!

Jupijéééé!

több mint 9 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Colbert megerősítette, hogy az edzői karban nem lesznek változások idén. (szorri gájz) Viszont, aminek mindenki örülhet, ez azt is jelenti, hogy Mann nem vonul vissza.

Szerkesztette: Spy
több mint 9 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
ha már AB 😀 😀 😛

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/17018186_1440882779291342_26192299708907520_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=9sxUv-pS6YkQ7kNvwE61zD0&_nc_oc=AdrMTW7bHun7Rw8_4GbzO0GZQlDzY-89E7nmWEe_AzhbukNICSlbYecMJn40E0bPn1w&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=PAsK2zmhfA59wLxdXi22Fg&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af46L8urIMRH5Saw-PmRieQOykz9_fP_kfC7dLMG8P1lSg&oe=6A09FAEC
32.890 Aufrufe · 188 Reaktionen | Antonio Brown Be Like 😂 via: Hayernamic Duo | Whistle Sports
Antonio Brown Be Like 😂 via: Hayernamic Duo
több mint 9 éve
AB 19 millás aláírási pénzt kapott, plusz 18-ra 6, 19-re pedig 2,5 milla roster bonus jár neki. A fizetési pedig így néz ki:
910 000
7 875 000
12 625 000
11 300 000
12 500 000

több mint 9 éve
Örülök a deal-nek, viszont ez az évi 17 misi amit lehoztak, elsőre elég soknak tűnik. Remélhetőleg nem esünk abba a hibába, hogy 2-3 emberünket túlfizetjük, ezáltal egy idő után nem marad pénz a többi fontos kulcsjátékosra. Gondolok itt Bell-Shazier-Tuitt hamarosan bekövetkező szerződésére.
Dodó
Nem kell félni, hogy beleesünk, már beleestünk.
Lassan a draftra való pénz sem lesz meg. Vicc! 😊
AlterEgó
Miről beszélsz? 😊
24 millió dollár szabad pénz van még. És kell kb 5 millió a draftra. Baromi jól csinálták eddig Colberték. És semmi szerződésátstrukturálás meg ilyenek, amik korábban kellettek ahhoz, hogy ne legyünk mínuszban.
több mint 9 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Örülök a deal-nek, viszont ez az évi 17 misi amit lehoztak, elsőre elég soknak tűnik. Remélhetőleg nem esünk abba a hibába, hogy 2-3 emberünket túlfizetjük, ezáltal egy idő után nem marad pénz a többi fontos kulcsjátékosra. Gondolok itt Bell-Shazier-Tuitt hamarosan bekövetkező szerződésére.
Dodó
Nem kell félni, hogy beleesünk, már beleestünk.
Lassan a draftra való pénz sem lesz meg. Vicc! 😊