Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 8 éve
Weddle egyre érdekesebb. Ryan Clark twitteren írta, ha a Steelers-be szerződik, akkor csak egy kérése van hozzá, hogy az ő egykori számát, a 25-öst viselje. Weddle nem éppen kitérő vagy diplomatikus választ adott: neki lenne megtiszteltetés.Ez nekem kicsit azt jelenti, hogy csak a Steelersön és a pénzen múlik az érkezése.
Másrészt érdekes azért Weddle, mert ő FS, az pedig van nálunk, nekünk inkább SS kéne. Szóval ha leigazoljuk, akkor sztem Mitchell lenne a SS.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Köszi Laci a választ.Február 26-29 lesz az ami téged érdekel:Állítólag Beachumot kiengedjük az FA-piacra, hogy ő is és a klub is felmérje az értékét.Vagyis Beachum megtartása nem prioritás. Nem tudom ilyen sérülés után fog-e kapni valahol nagy pénzt, az tény, hogy a posztja egyik legjobbja (egészségesen) és ez egy értékes poszt. Érdekes lesz. Végül is a ranger egészen jól pótolta kis pénzért. Ha Ő megy akkor Foster maradhat. Gondolom.
Továbbá úgy tűnik, nemcsak mi szurkolók, de a front office-ban is szívesen látnák újra a csapatban McCaint. A Tampához ma látogat, a Titans-hez a combine után, hozzánk pedig a tervek szerint márciusban.
Soldados
Mikor lesz a Combine?
McCain helyzete is érdekes lesz. Legalább ismeri valamennyire a rendszert.
Én JH-ben szinte tutira biztos vagyok, hogy letol még egy szezont. Ez a mennyire fog fájni fals duma, fáj az már az elejétől kezdve. Ha nem érezne fájdalmat már nem élne. Lebegtetés.
A fiatalok gondolom megint mennek vele és üti őket, remélem legalábbis. Ha nem is mint húzó játékosra, inkább mint vezérre van szüksége rá ennek a fiatal D-nek. Bár a teljesítménye (korához nézve) sem volt azért rossz.
polamalu
Feb. 26: RB, OL, ST
Feb. 27: QB, WR, TE
Feb. 28: DL, LB
Feb. 29: DB
Beachum nem lehet igazi prioritás, mert egyszerűen nem tudsz és felesleges is 3 kezdő OT-t tartani a keretben. Ő pedig nem akar és lehet jobb is így OG-t játszani. Szerintem a sérülése rendben lesz és fog is kapni valahol jó pénzt. Erős ugyan most a FA piac a posztján, de mivel ő még fiatal is, ez is előnyére válhat.
6-7. kör valamelyikében kellene megint kifogni egy hasonló tehetséget, ez persze csak a reményem, valójában nem hiszem, hogy újra sikerülhet.
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
22 107
Február 26-29 lesz az ami téged érdekel:Állítólag Beachumot kiengedjük az FA-piacra, hogy ő is és a klub is felmérje az értékét.Vagyis Beachum megtartása nem prioritás. Nem tudom ilyen sérülés után fog-e kapni valahol nagy pénzt, az tény, hogy a posztja egyik legjobbja (egészségesen) és ez egy értékes poszt. Érdekes lesz. Végül is a ranger egészen jól pótolta kis pénzért. Ha Ő megy akkor Foster maradhat. Gondolom.
Továbbá úgy tűnik, nemcsak mi szurkolók, de a front office-ban is szívesen látnák újra a csapatban McCaint. A Tampához ma látogat, a Titans-hez a combine után, hozzánk pedig a tervek szerint márciusban.
Soldados
Mikor lesz a Combine?
Én JH-ben szinte tutira biztos vagyok, hogy letol még egy szezont. Ez a mennyire fog fájni fals duma, fáj az már az elejétől kezdve. Ha nem érezne fájdalmat már nem élne. Lebegtetés.
A fiatalok gondolom megint mennek vele és üti őket, remélem legalábbis. Ha nem is mint húzó játékosra, inkább mint vezérre van szüksége rá ennek a fiatal D-nek. Bár a teljesítménye (korához nézve) sem volt azért rossz.
polamalu
Feb. 26: RB, OL, ST
Feb. 27: QB, WR, TE
Feb. 28: DL, LB
Feb. 29: DB
Beachum nem lehet igazi prioritás, mert egyszerűen nem tudsz és felesleges is 3 kezdő OT-t tartani a keretben. Ő pedig nem akar és lehet jobb is így OG-t játszani. Szerintem a sérülése rendben lesz és fog is kapni valahol jó pénzt. Erős ugyan most a FA piac a posztján, de mivel ő még fiatal is, ez is előnyére válhat.
6-7. kör valamelyikében kellene megint kifogni egy hasonló tehetséget, ez persze csak a reményem, valójában nem hiszem, hogy újra sikerülhet.
több mint 8 éve
Állítólag Beachumot kiengedjük az FA-piacra, hogy ő is és a klub is felmérje az értékét.Vagyis Beachum megtartása nem prioritás. Nem tudom ilyen sérülés után fog-e kapni valahol nagy pénzt, az tény, hogy a posztja egyik legjobbja (egészségesen) és ez egy értékes poszt. Érdekes lesz. Végül is a ranger egészen jól pótolta kis pénzért. Ha Ő megy akkor Foster maradhat. Gondolom.
Soldados
Mikor lesz a Combine?
több mint 8 éve
Állítólag Beachumot kiengedjük az FA-piacra, hogy ő is és a klub is felmérje az értékét.Továbbá úgy tűnik, nemcsak mi szurkolók, de a front office-ban is szívesen látnák újra a csapatban McCaint. A Tampához ma látogat, a Titans-hez a combine után, hozzánk pedig a tervek szerint márciusban.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Klaci79
22 107
Harrison márciusban tol egy hathetes edzőtábort Arizonában és ha utána nincs fájdalma, bírja a teste, akkor vállalja a játékot 2016-ban is.HA az ő teste nem fáj, az másnak fájni fog 😉
Soldados
több mint 8 éve
Harrison márciusban tol egy hathetes edzőtábort Arizonában és ha utána nincs fájdalma, bírja a teste, akkor vállalja a játékot 2016-ban is.
több mint 8 éve
Teljesen véletlenszerűen ellenőrizték ma JH-t doppingellenőrök. Persze ennek semmi köze ahhoz, hogy kiszivárgott tegnap, hogy valószínűleg folytatja. 😀
több mint 8 éve
Talib maga mondta, hogy nem játszott ellene, de AB-nek így is mindenképpen helye van a sorban. Gondolom, Chris Harris sírt neki egy sort az alapszakaszmeccs után. 😊Talibot megkérdezték, melyik 5 WR-t volt a legnehezebb őriznie: Demarius Thomas, Megatron, Steve Smith, Desean Jackson és bár sosem fogta, AB.Vagy talib annyira sötét, hogy nem vágja, hogy nem játszott még ellene. Sztem ez is egy valós opció 😀
Ennél nagyobb elismerés nem kell vkinek, minthogy a híre is elég. 😊
Soldados
peach
több mint 8 éve
Talibot megkérdezték, melyik 5 WR-t volt a legnehezebb őriznie: Demarius Thomas, Megatron, Steve Smith, Desean Jackson és bár sosem fogta, AB.Vagy talib annyira sötét, hogy nem vágja, hogy nem játszott még ellene. Sztem ez is egy valós opció 😀
Ennél nagyobb elismerés nem kell vkinek, minthogy a híre is elég. 😊
Soldados
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Talibot megkérdezték, melyik 5 WR-t volt a legnehezebb őriznie: Demarius Thomas, Megatron, Steve Smith, Desean Jackson és bár sosem fogta, AB.Ennél nagyobb elismerés nem kell vkinek, minthogy a híre is elég. 😊
több mint 8 éve
És tessék:Nem, sajnos még nem hivatalos. Az alapján írták ezt, hogy a Steelerstől Colbert kinyilvánította, hogy visszavárják még 1 évre és Harrison ügynöke pedig a hátralévő 1 év tiszteletben tartásáról beszélt.
On Tuesday, James Harrison ended a month of speculation, as he officially announced that he will be returning for a 13th NFL season in 2016.
Klaci79
Csakhogy Harrison twitteren egyértelművé tette, hogy még nem hozott végleges döntést: "It's 1 thing to want to come back but it's another to get the body back to where it needs to be. We'll see."
Szóval a szándék megvan a Steelers-től és Harrisontól is, de kérdés, hogy a teste bírja-e.
De ő az NFL vasembere, szóval bírni fogja. One more year! 😊
több mint 8 éve
És tessék:Flacco ezt tuti nem likeolja! 😀
On Tuesday, James Harrison ended a month of speculation, as he officially announced that he will be returning for a 13th NFL season in 2016.
Klaci79
több mint 8 éve
Nagy szentimentalizmus közben viszont kivágtunk 3 embert: köztük Blanchflower TE-t (2014 7. körös). A másik kettő Mitchell Van Dyk OT és Kelvin Palmer OT. Mindhármat sérülésük miatt vágtuk ki.Igazoltunk is kettő camp bodyt: Lavon Hooks NT és Matt Dooley LS.
több mint 8 éve
Akkor itt van neked az én kedvenc összefoglalóm róla:www.youtube.com/watch?v=CGLt0A0v7_A
És a két kedvenc interjúm vele:
www.youtube.com/watch?v=ixCH6neaDqc
www.youtube.com/watch?v=W-dG_Oyhixc
több mint 8 éve
Én, ha nagyon szűk elitet szeretnék mondani, akkor az Deebo és Blount, de ha egy embert kell megneveznem az James Harrison 😊Nálam az a baj, hogy sok nagy kedvenc van már, nem tudok köztük különbséget tenni: Mean Joe, Lambert, Blount, Greg Lloyd, Bettis, Ward, Aaron Smith, Troy és ide nőtt fel Harrison. És ide tart még AB.- A Steelers visszavárja James Harrisont szerződése utolsó évére és Deebo ügynökének nyilatkozata arra utal, hogy Harrison is azt tervezi, hogy vállal még egy utolsó évet.Nagyon találó összefoglaló róla. Pont ezért írom, hogy nekem nem az egyik, hanem A legnagyobb kedvencem. Saci kezd zárkózni a sorban 😊
De kurvára szeretném, hogy Harrison egy harmadik gyűrűvel menjen nyugdíjba. Piszkosul megérdemelné, ahogy teltek-múltak az évek, egyre jobban megkedveltem (persze mindig szerettem, de mostanra az egyik legnagyobb kedvencem lett), s nemcsak játékosként, hanem sportolóként, egyéniségként és emberként is. Nagyon nagy személyiség fejlődésen ment keresztül, példátlan munkamorálja van, olyan vezér a pályán és azon kívül is, aki mögé felsorakozik egy egész csapat, aki attitűdöt ad egy egész egységnek, hihetetlen család- és gyerekcentrikus, és karakánul vállalja a többséggel szembemenő értékrendjét. Ki tudja, tán egy harmadik gyűrű, egy Steelers sack-rekord (3-ra van tőle) és egy esetleges újabb signature play már elég lehetne a HoF-hoz, amit nagyon-nagyon kívánok neki
Soldados
Gergőke
Soldados
" class="embed">
több mint 8 éve
Nálam az a baj, hogy sok nagy kedvenc van már, nem tudok köztük különbséget tenni: Mean Joe, Lambert, Blount, Greg Lloyd, Bettis, Ward, Aaron Smith, Troy és ide nőtt fel Harrison. És ide tart még AB.- A Steelers visszavárja James Harrisont szerződése utolsó évére és Deebo ügynökének nyilatkozata arra utal, hogy Harrison is azt tervezi, hogy vállal még egy utolsó évet.Nagyon találó összefoglaló róla. Pont ezért írom, hogy nekem nem az egyik, hanem A legnagyobb kedvencem. Saci kezd zárkózni a sorban 😊
De kurvára szeretném, hogy Harrison egy harmadik gyűrűvel menjen nyugdíjba. Piszkosul megérdemelné, ahogy teltek-múltak az évek, egyre jobban megkedveltem (persze mindig szerettem, de mostanra az egyik legnagyobb kedvencem lett), s nemcsak játékosként, hanem sportolóként, egyéniségként és emberként is. Nagyon nagy személyiség fejlődésen ment keresztül, példátlan munkamorálja van, olyan vezér a pályán és azon kívül is, aki mögé felsorakozik egy egész csapat, aki attitűdöt ad egy egész egységnek, hihetetlen család- és gyerekcentrikus, és karakánul vállalja a többséggel szembemenő értékrendjét. Ki tudja, tán egy harmadik gyűrű, egy Steelers sack-rekord (3-ra van tőle) és egy esetleges újabb signature play már elég lehetne a HoF-hoz, amit nagyon-nagyon kívánok neki
Soldados
Gergőke
több mint 8 éve
- A Steelers visszavárja James Harrisont szerződése utolsó évére és Deebo ügynökének nyilatkozata arra utal, hogy Harrison is azt tervezi, hogy vállal még egy utolsó évet.Nagyon találó összefoglaló róla. Pont ezért írom, hogy nekem nem az egyik, hanem A legnagyobb kedvencem. Saci kezd zárkózni a sorban 😊
Soldados
" class="embed">
több mint 8 éve
Ezt azért nem írtam, mert ebben semmi hírérték nincs. 4 CB-nk van szerződés alatt (Golson, Cockrell, Cortez Allen, Grant), és különböző okok miatt (2 például még pályát sem látott az NFL-ben) egyik sem életbiztosítás, így nem lehet nekimenni egy off-seasonnak, szóval teljesen nyilvánvaló, hogy kell visszahozni embert (legfontosabb Gay, szinte kizártnak tartom, hogy ne hozzuk vissza). De ez egyáltalán nem jelenti, hogy nem kell korai CB a drafton. 😉Colbert is nyilatkozott az off-seasonnal kapcsolatban...Soldi, Soldi... Te újságíró vagy, nem? 😊 Sikerült kiragadnod a jót, ami viszont kehesebb, arról csak a néma csend.
Soldados
Nos, Colbert azt is mondta, hogy Gay (UFA), W. Allen (UFA), Blake (UFA), Boykin (UFA) és (uramisten!) C. Allen is "számít", azaz egyikőjük sem írta ki magát a csapatból. Ergo Cockrell visszaigazolva, Golson meggyógyul és már nem is kell CB-t húzni az elején? A yardokat meg nyeljük, mint kacsa a nokedlit...
Alter Egó
A csapat eddigi nyilatkozataiból is nyilvánvaló, hogy a CB és SS poszt vár megoldásra. Colbert ezen nyilatkozata nem mond ennek ellent.
Szerkesztette: Soldados
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Colbert is nyilatkozott az off-seasonnal kapcsolatban...Soldi, Soldi... Te újságíró vagy, nem? 😊 Sikerült kiragadnod a jót, ami viszont kehesebb, arról csak a néma csend.
Soldados
Nos, Colbert azt is mondta, hogy Gay (UFA), W. Allen (UFA), Blake (UFA), Boykin (UFA) és (uramisten!) C. Allen is "számít", azaz egyikőjük sem írta ki magát a csapatból. Ergo Cockrell visszaigazolva, Golson meggyógyul és már nem is kell CB-t húzni az elején? A yardokat meg nyeljük, mint kacsa a nokedlit...
Szerkesztette: Gizinéni
több mint 8 éve
One more year, fuck you Goodell! 😊www.youtube.com/watch?v=W7IPF6SWS54
több mint 8 éve
Klaci79
22 107
És tessék:On Tuesday, James Harrison ended a month of speculation, as he officially announced that he will be returning for a 13th NFL season in 2016.
több mint 8 éve
Colbert is nyilatkozott az off-seasonnal kapcsolatban és 2 fontos dolgot említett:- nem fogunk sok lóvét költeni az FA-piacon -> ez nekem arra utal, hogy legfeljebb 1 kezdő érkezhet, de lehet az sem lesz és csak kiegészítő playák jönnek majd
- A Steelers visszavárja James Harrisont szerződése utolsó évére és Deebo ügynökének nyilatkozata arra utal, hogy Harrison is azt tervezi, hogy vállal még egy utolsó évet.
Szerkesztette: Soldados
több mint 8 éve
Hát ez az, a 4. kör után a 7.-ben draftolnánk újra. Én nem tartom valószínűnek a feltrédet idén.