Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
fcancellara
1 559
a merevedésről? Poor Laci😊Laci erről álmodik, mióta a srác elkezdett az egyetemen játszani 😀Én írok egy vadat, mert ilyen tipp még úgy sem volt: Hackenberget be fogjuk húzni a 4. körben!Ilyeneket ne írj, mert merevedésem lesz 😀
Szokol
Klaci79
polamalu
több mint 8 éve
Laci erről álmodik, mióta a srác elkezdett az egyetemen játszani 😀Én írok egy vadat, mert ilyen tipp még úgy sem volt: Hackenberget be fogjuk húzni a 4. körben!Ilyeneket ne írj, mert merevedésem lesz 😀
Szokol
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Én írok egy vadat, mert ilyen tipp még úgy sem volt: Hackenberget be fogjuk húzni a 4. körben!Ilyeneket ne írj, mert merevedésem lesz 😀
Szokol
több mint 8 éve
Én írok egy vadat, mert ilyen tipp még úgy sem volt: Hackenberget be fogjuk húzni a 4. körben!
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Firstpickes draftom, egy ilyen letrade tetszene:Ez tetszene nekem is. Nincs olyan pick amit ne írnék alá rögtön. Úgyhogy éppen ezért kizártnak tartom, mert úgyis lesz majd olyan, akivel nem leszek elégedett 😊
Shilkor
több mint 8 éve
Firstpickes draftom, egy ilyen letrade tetszene:Round 1 Pick 31 (DEN): Vernon Butler, DT/DE, Louisiana Tech (B+)
Round 2 Pick 27: Sterling Shepard, WR, Oklahoma (A-)
Round 2 Pick 32 (DEN): Karl Joseph, SS/FS, West Virginia (B+)
Round 3 Pick 26: Cyrus Jones, CB, Alabama (A-)
Round 4 Pick 25: Sean Davis, FS/CB, Maryland (C+)
Round 6 Pick 45 (COMP): Caleb Benenoch, OT, UCLA (C-)
Round 7 Pick 8: Dean Lowry, DE, Northwestern (D+)
Round 7 Pick 25: Ryan Malleck, TE, Virginia Tech (C-)
több mint 8 éve
Bocsi elírtam, az nem Hargraves hanem Hargrave és nem pálcika, hanem Maci, az NT. 😊 WJ pedig lehet, hogy ebben a classban top3 CB, de szerintem egyértelmű reach ha 1-20-ban elmegy. Egész egyszerűen nem elég csiszolt a Ramsey és Haregraves pároson kívül senki.Akkor természetesen sry.. utóbbinál bőven benne van a pakliban hogy bennmarad, mea culpa. (Azt kerestem, milyen ügy jött ki Hargreaves-ről.. hogy mitől csúszik ennyit 😀, kijött valami drogos DUI dolog, miközben verte a barátnőjét és az anyját a kocsiban, és leestek az erkélyről.. valami ilyesmi esetén simán benne van hogy csúszik.
No persze álomszerű akkor is nem vitatom, dehát most még belelóghat a bilibe a kéz... 😊
Klemó
Sztem Jackson viszont elmegy 10-20 között (még az se lepne meg ha 10-15 között), igazából minden megvan benne, amit scoutok szeretnek (méret, sebesség, produktivitás.. egyre inkább mászik felfelé a legtöbb szakinál), és én sem örülnék ha lecsúszna hozzátok .P
De Hargrave-t is csipázom 😕 ő se mennyen má Piccbörgbe, mer szomorú leszek..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Ez azért elég álomszintü 😊 mindenki jóval magasabbra várható ennél...Jóvanám', mi nem értük el azt a szintet, hogy a 6. helyen húzhassunk, mi csak álmodozhatunk egy- egy játékosról, hogy hozzánk csúszik... 😀
Az oké hogy 1 vagy 2 ebböl csúszik, de pl érdekelne, hogy marad meg
WJ, meg Hargreaves (utóbbi a 2.kör végére???), mikor mindkettö TOP 3 CB.
Mondjuk az a lenti ábra aztán még majdnem ezt is felülmúlja (Tunsil 10-re, Buckner 16-ra 😀 mondjuk a WR poszton se kutya, vagy a safety, vagy Nassib.. 😀)
Abbahagytam. 😉
Igor
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Bocsi elírtam, az nem Hargraves hanem Hargrave és nem pálcika, hanem Maci, az NT. 😊 WJ pedig lehet, hogy ebben a classban top3 CB, de szerintem egyértelmű reach ha 1-20-ban elmegy. Egész egyszerűen nem elég csiszolt a Ramsey és Haregraves pároson kívül senki. No persze álomszerű akkor is nem vitatom, dehát most még belelóghat a bilibe a kéz... 😊
Szerkesztette: Klemó
több mint 8 éve
Ez azért elég álomszintü 😊 mindenki jóval magasabbra várható ennél...Az oké hogy 1 vagy 2 ebböl csúszik, de pl érdekelne, hogy marad meg
WJ, meg Hargreaves (utóbbi a 2.kör végére???), mikor mindkettö TOP 3 CB.
Mondjuk az a lenti ábra aztán még majdnem ezt is felülmúlja (Tunsil 10-re, Buckner 16-ra 😀 mondjuk a WR poszton se kutya, vagy a safety, vagy Nassib.. 😀)
Abbahagytam. 😉
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Letrade és William Jackson az első kör legvégén, második kör legelején (kapunk egy 3. kört), majd a Hargraves a másodikban, harmadik körben pedig felmegyünk Thompsonért, aki kicsúszik a 3. körbe. Ezért a feltrade-ért odaadjuk 4. körünket. Az eredeti 3. körünkért pedig elhozzuk Bronson Kaufusit, vagy Shepardot, csak, hogy az O is kapjon.William III Jackson
Hargraves
Thompson
Kaufusi/Shepard
+ egy OG prospect és a resztli
Tudom tudom nem vagyunk az a keresztbe kasul tradelő csapat, de Én ezzel kiegyeznék. Thompson egy okos, workaholic srác és van egy érzésem, hogy még a másodikban is behúzzuk, ha odajutunk. Pont miatta gondolom, hogy nem lesz Safety első kör.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
a friss mock-okban egyre több alkalommal találkozni Karl Joseph, S, West Virginia nevével. Érdekes eset lenne....remek safety és gondolom ha valóban jönne, akkor jól megnézték az orvosok, de vannak ott azért egyéb problémák is. Billingsben reménykednék, de neki 3 csapat is szóba jöhet korábban. Így kettejük mellett William Jackson III és Apple is jöhetne részemről. Ha ők kimennek, bár szerintem ez Joseph esetében kizárt, na akkor nagyon kíváncsi lennék.
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Az én tippem:A 2CB-s draft nem, vagy nem feltétlenül lesz Colbert nyilatkozata alapján (megvárjuk a májusi cut köröket, sőt Én még egy draft közbeni cserét is el tudok képzelni mondjuk az első körös lecsúszás ellentételezésére). Egyébként egyetértek, egy Joseph azért messze nem egy Miller a saját posztján...vagyis sérüléssel együtt nekem ő második kör.
2 CB, 1 S, 1 DL, 1 LB, 1 OL és 1 WR fog érkezni.
1. kör: Jackson, Billings, Apple, letréd (egy 3. körös pickért 5-6 helyet) - nálam ez a prioritási sorrend.
A többi kör már azon múlik, hogy kit választunk az elsőben, szóval abba nem mennék bele. Még annyit tennék hozzá, hogy 1. körös safetynek én nem igazán örülnék. Nálam inkább ez a sorrend játszik: CB/DL, CB/DL, WR, S, CB, OL, LB
Soldados
Én sokkal inkább gondolom, hogy DL oldalon lesz duplázás, egy korai és egy késői pick formájában ugyanis amellett, hogy Mclendont azért pótolni kell(ene) legalább a Culáger mögött/mellett, DE poszton sem állunk mélységben veretesen.
több mint 8 éve
deion bushJa idén egy hátrányunk van, nem közölték még a vacsora- listát. Ami a leglényegesebb volt eddig a Tomlin draftokba.,Én kettőt tudok, Bilingzet biztos megtömtük, valamint Deon Bust is elvittük a pro dayje után. Ha valaki tud még az netarcsa magában.Nomen est omen ilyen névvel, hogy Bust 😉
sutianap
polamalu
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Ja idén egy hátrányunk van, nem közölték még a vacsora- listát. Ami a leglényegesebb volt eddig a Tomlin draftokba.,Én kettőt tudok, Bilingzet biztos megtömtük, valamint Deon Bust is elvittük a pro dayje után. Ha valaki tud még az netarcsa magában.Nomen est omen ilyen névvel, hogy Bust 😉
sutianap
több mint 8 éve
Az én tippem:2 CB, 1 S, 1 DL, 1 LB, 1 OL és 1 WR fog érkezni.
1. kör: Jackson, Billings, Apple, letréd (egy 3. körös pickért 5-6 helyet) - nálam ez a prioritási sorrend.
A többi kör már azon múlik, hogy kit választunk az elsőben, szóval abba nem mennék bele. Még annyit tennék hozzá, hogy 1. körös safetynek én nem igazán örülnék. Nálam inkább ez a sorrend játszik: CB/DL, CB/DL, WR, S, CB, OL, LB
Szerkesztette: Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Ja idén egy hátrányunk van, nem közölték még a vacsora- listát. Ami a leglényegesebb volt eddig a Tomlin draftokba.,Én kettőt tudok, Bilingzet biztos megtömtük, valamint Deon Bust is elvittük a pro dayje után. Ha valaki tud még az netarcsa magában.William Jacksont is megetettük a pro day után.
sutianap
több mint 8 éve
kriSTEELan
307
Talán végre sikerült a képet feltőltenem:Az én álomdraftom:
www.kepfeltoltes.hu/160425/abcd_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Klaci79
1. Billings (NT)
2. Thompson (S)
3. D.J.White (CB)
4. Kearse (S) ...de mivel mindig kell O ember: Odhiambo (OL)
6. Dadi Nicolas (OLB)
7. Derrick Alexander (DT)
Szerkesztette: kriSTEELan
több mint 8 éve
Ja idén egy hátrányunk van, nem közölték még a vacsora- listát. Ami a leglényegesebb volt eddig a Tomlin draftokba.,Én kettőt tudok, Bilingzet biztos megtömtük, valamint Deon Bust is elvittük a pro dayje után. Ha valaki tud még az netarcsa magában.
több mint 8 éve
Először Preskottot bámultuk, hű wáow, beh, űű - de mire beletekeredtünk csinált egy ótvar baromságot, szóval redflag. Aztán gyors malacvágtában kessler, driskel, allan. Ezekbűl bluecollar chip, mentalitásban, faszagyerekségben only Allan, igaz nem prostyle, de első feladatos qb rangebe, hogy mindig megtuggya dobni a TE-t verhetetlen. Mán pedig nálam az alap, mikor berakod a menekülő embert tuggya hogy hol a colos akire fölmehet.Brandon Allent a hatodikba, drága barátom, látom nem sikerült megszeretni a gunsligeristákat, - sima négybe visszükbocsi Süti...épp kérni akartalak titeket, hogy bíráljátok meg nyugodtan, csak még a szöveget nem sikerült leírnom 😊
sutianap
nem volt egyszerű összerakni a morzsákból és lehet ki is hagytam valamit....
Allen is érdekes eset, mert őt is csak pro day-en néztük meg
Klaci79
több mint 8 éve
Talán végre sikerült a képet feltőltenem:Ez alapján a tippem:
www.kepfeltoltes.hu/160425/abcd_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Persze kell némi magyarázat is. Eltöltöttem néhány órácskát, hogy felkészülten várhassuk a draftot. A táblázatban azok a játékosok szerepelnek, akikre figyelmet fordítottunk az elmúlt hetekben hónapokban. Pirossal azok a játékosok akik egészen Pittsburgh-ig jöttek. Nyilván a helyi játékosokkal kapcsolatban félrevezető lehet ez, de őket sem tudtam másképp jelölni. Zöld színnel jelölve azok akiknek a pro day-én megjelent a FO. Korábban főképp azokból választottunk, akik nálunk is voltak, de most pl Billings-et eléggé körbeudvaroltuk, de el nem jött hozzánk. Így az is eszembe jutott, hogy szeretnénk rá felhívni a figyelmet, hogy aztán egy másik DT vagy éppen Joseph megmaradjon nekünk. Hát Nkemdichen nagyon meglepődnék, de Robinsonon már kevésbé. Joseph kapcsán eléggé húznám a számat. De lehet őt én lőttem be rosszul és második körben már nagyon jó lenne.
Az is jól látható, hogy benne van egy olyan szcenárió, hogy az első két körben safety és DT jön. Más poszton játszó játékos nem is volt nálunk, akiket első két körbe várnék. Ugyanakkor a 3. körben is van bőven safety jelölt. Itt van is egy hiba, de már nem akartam újra feltölteni a képet: Cash safety ugyebár. Bocsánat.
Itt ugyanakkor a jelöltek közül csak Booker akit nem tudok elképzelni nálunk. Miért ne lehetne WR éppen. Bár nem lenne igazán ésszerű, nem tudni mi lesz a kis füvesünkkel, Wheaton szerződése lejár, stb. de kellene a mélység is Tuitt-Heyward mögé, van itt CB is végre, de ha nem jött korábban akkor safety poszt is szóba jöhet.
4. kör, én CB-t várok, persze safety itt is volt nézegetve, Brown szerintem itt elég korai lenne
Hátul pedig nézelődtünk mindenfelé, hát így van rendjén....
Klaci79
1. JaxonVili
2. Hargrave
3. Sean Davis (majd lemeccselik Doran Granttel, hogy ki a CB és ki a FS)
4. Odhiambo
Bár lehet, hogy a 2-3 fordítva reálisabb.
Brandon Allent a hatodikba, drága barátom, látom nem sikerült megszeretni a gunsligeristákat, - sima négybe visszükTegnap 7/34-re vittem GM drafton 😊
sutianap
Szerkesztette: Shilkor
több mint 8 éve
Én különösen örülnék neki, mert GM drafton én húztam be, szóval 24 órája Apple-vagonon vagyok. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Laci megint jinxelésbe kezdtél profilkép által? 😀Én örülnék neki, de nem látok rá nagy esélyt...de őszintén szólva most meglepne ha olyat húznánk, akinek nem örülnék. A mostani mock draftokban nem volt ilyen (mióta a TE Henry-t végre nem hozzánk teszik)
most akkor jöjjön eli vagy ne ?
zzz888