Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Soldi!!! Kiment a kis kedvencem 😊
Igaz Nkemdiche még nem, de a 2. körös OG már igen...ez szép húzás volt 😀
Klaci79
Ő is kiment. 😊

Nekem meg Apple. Nem a legjobb cornernek tartották, és én sem, de nekem például így is ő volt a kedvencem, pont azért mert hihetetlen fizikálisan játssza ezt a posztot. 1/23-ra vittem az 1/10-et. 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Burns-t későbbre várták, azaz reach volt a behúzása. De nálunk őt tartották a legjobb elérhető CB-nek. Majd az élet eldönti, hogy helyes volt-e, mindenesetre elképesztő atléta, jó adottságokkal, csak még dolgozni kell vele.

Én örülök, nekünk CB kellett. Aki mást mond az nem ismeri a rosterünket. 😊
Soldados
Egyértelmű, hogy kellett CB és Burns kiváló alapanyag hozzá, csak az a kérdés mennyi időbe telik, hogy megtanítsuk focizni. Ezért sem várta senki ilyen magasan. Félek idén nem sokat fog segíteni a CB problémánkon, viszont hosszú távon remek játékos lehet.
Shilkor
a masodik reszere amen. az elsore pedig mondjon ellent. Marmint a masodik hogy hosszu tavon remek legyen, az elso pedig hogy iden nem tud segitenire...

Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Burns-t későbbre várták, azaz reach volt a behúzása. De nálunk őt tartották a legjobb elérhető CB-nek. Majd az élet eldönti, hogy helyes volt-e, mindenesetre elképesztő atléta, jó adottságokkal, csak még dolgozni kell vele.

Soldados
Egyértelmű, hogy kellett CB és Burns kiváló alapanyag hozzá, csak az a kérdés mennyi időbe telik, hogy megtanítsuk focizni. Ezért sem várta senki ilyen magasan. Félek idén nem sokat fog segíteni a CB problémánkon, viszont hosszú távon remek játékos lehet.
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Soldi!!! Kiment a kis kedvencem 😊
Igaz Nkemdiche még nem, de a 2. körös OG már igen...ez szép húzás volt 😀
több mint 8 éve
egy-két videó megnézése után, nekem máris jobban tetszik 😊
nem őt húztam volna, de nem tűnik rossz választásnak
Klaci79
azert az uj srac cockrell golson grant kozul mar csak berobban valaki nem... nem kell szupersztar eleg ha jo munkasember lenne mint ike volt. vagy nojenek fel gay melle.
több mint 8 éve
igen, csak az a baj (és ezt használták ki a cicák is) hogy olyan játékos, aki akár kezdő potenciállal bírhat (és Burns ilyen) nem fogunk később találni. Ha ők DL-be húznak, akkor nekünk egyértelmű, hogy marad a CB...így okozhatták a legnagyobb kárt...majd jól elpicsázzuk őket cserébe...
Klaci79
igy legyen. csunya rossz cica. gonosz cica.
több mint 8 éve
egy-két videó megnézése után, nekem máris jobban tetszik 😊
nem őt húztam volna, de nem tűnik rossz választásnak
több mint 8 éve
na akkor ahogy a vak is mondta majd meglatjuk. most legalabb elmondhatjuk hogy az jott akit vartunk. marmint posztra cbt vartunk. az jott. csak ne jarjunk ugy mint jj vel amikor mindenki hozzank irta es meg orultunk is neki hogy milyen szerencsesek vagyok jj vel es aztan utana kellett dupree. na jo ejt sracok. holnap follytatas.
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
wr nem lenne korai az s es dl need miatt. mer wr az van rosteren jopar es nem rossz nevek. az nem er ra boven 3 kor utan kb?
gabistar
Ez attól függ, ki marad bent a safety és NT-jelöltek közül.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
igen, csak az a baj (és ezt használták ki a cicák is) hogy olyan játékos, aki akár kezdő potenciállal bírhat (és Burns ilyen) nem fogunk később találni. Ha ők DL-be húznak, akkor nekünk egyértelmű, hogy marad a CB...így okozhatták a legnagyobb kárt...majd jól elpicsázzuk őket cserébe...
több mint 8 éve
wr nem lenne korai az s es dl need miatt. mer wr az van rosteren jopar es nem rossz nevek. az nem er ra boven 3 kor utan kb?
több mint 8 éve
billings bennt lehet meg, mert azert a kezdo nt/dt ment el tolunk es a hegy meg minden volt csak nem kesz?
gabistar
Ez a draft, azaz senki nem tudhatja. Annó azt se gondoltuk volna, hogy Tuitt bennragad a 2. körben is, mire mi jövünk.

több mint 8 éve
billings bennt lehet meg, mert azert a kezdo nt/dt ment el tolunk es a hegy meg minden volt csak nem kesz?
több mint 8 éve
most lettem volna kutya parti a cica huzas miatt. de az se lehetek a browns miatt. igy meg jobban kibasztak a macskak velem. meg utalni se tudom oket vagy lecserelni kutyara. mert nem akarok browns os lenni. lol
több mint 8 éve
akkor mi lesz a masodik korben sracok? mit vartok?
gabistar
Safety vagy DL. Esetleg WR.

több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Akkor most nézzük a cut-kat és onnan csipegessünk egy veteránt aki mint kezdő pályán lesz Gay-el. Aztán lehet a srác valami irtózatos fejlődést mutat majd és a szezon közben pályára kerülhet. Nem tudom. Egyenlőre nincs mosoly az arcomon, és ez nem csak a korai időpontnak köszönhető.
több mint 8 éve
Hőbörgőket egyáltalán nem értem. Se Golsonból, se Burns-ből nem láttatok egyetlen snapet sem Steelers-mezben. Majd ha nem válnak be, akkor lehet visszamutogatni, hogy szar pick volt. De egyelőre ugyanolyan jó esélyük van beválni. 😉

Csak példaként mondom, hogy annó sokan örültek/örültünk Jarvis Jones-nak. 😊

Nem most dől el, hogy pick volt-e Goldon és Burns, hanem majd 2-3 év múlva mondhatunk erről reális véleményt.

több mint 8 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Hát, needre jött, ezt tudom felhozni pozitívumnak.
Negatívumnak azt, hogy szerintem második körben is bent lett volna gyanúsan.

És tudom, hogy sokan nem szeretik itt a PFF-t, de azért ez beszédes.

twitter.com/PFF/status/725882496311808001

A cicák jól kibasztak velünk.
több mint 8 éve
akkor mi lesz a masodik korben sracok? mit vartok?
több mint 8 éve

Szerkesztette: Soldados

több mint 8 éve
elvileg jobb persze...illetve biztosabb pick lett volna...de hát ugye aki a végén draftol az ne ugráljon...benne volt, hogy ha mindenáron CB-t akarunk, akkor ő is jöhet, hiszen kimentek a többiek...hiába ez a nagy megtévesztés a DL prospectekkel
több mint 8 éve
hat ezt nem hiszem el, amikor tavaly volt eselyunk jo cbt huzni, huztuk golsont. most meg muszaj huznunk es csak ezert huzunk valakit aki talan ok. ne mar. ez a cb egy atok rajtunk. mindig need volt de meg mostanaban nem igazan talaltunk draftrol igazit.
több mint 8 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 307
CB jött!!!! 😊

Artie Burns a Miamiról.
Soldados
Akkor nézheted Cockrell-t mint kezdő cb, mert ő nem lesz first day starter...

több mint 8 éve
es a cica cb akkor tenyleg ennyivel jobb?
gabistar
A draft előtt annak tartják, aztán majd az élet eldönti.

több mint 8 éve
es a cica cb akkor tenyleg ennyivel jobb?