Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Soldi, Garoppolo nálad miért nem játszik? System QB?Egyrészt 3 meccset játszott, azt se igazán komoly téttel, elvégre a szezon elején még beleférhet 1-2 zakó, így óriási lutri lenne. Másrészt Pats-játékosok megítélése rendkívül nehéz, mert onnan kikerülve nagyon sokan nem váltak be igazán, BB alatt pedig császárok voltak.
Fast Willie

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
3. QB-val, aki mást várt el, az elrugaszkodott a valóság talajától.Világos, csak Musgrave megítélése általában- mint ahogy a Raiders O eredményessége is lásd PO - nagyban Carr-on múlikDe neki nem is fejlesztenie kellene senkit nálunk, hanem pofásan működtetni ezt a high power Offense-t és ez ment neki Oaklandben.Nekem Musgrave megítélése vegyes, ott Carr fejlődése meglátásom szerint nem neki, hanem a QB coach-nak köszönhető.Haley helyett is nehéz OC-t találni, mert Norv Turner és Kelly mellett nincsen igazán jó szakember szabadon. A legjobban én Mike McCoy-nak örültem volna, de az a hajó elment.Nekem Musgrave is tetszett volna, de az a hajó is elment, Oakland OC-ból denveri QB coach lett.
Fast Willie
Soldados
Persze képes Haley-nél jobb gameplant összerakni, de a script-től nehezen mozdult el, nem nagyon variált meccsek közben
Fast Willie
De sajna lényegtelen, ő már máshol van.
Soldados
Fast Willie
Nekem tetszett a Raiders O idén, amíg megvolt az alapanyag. Ez olyan, hogy ha Landry Jones játszik, akkor nem várom el, hogy az OC PO-meccset nyerjen.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Soldi, Garoppolo nálad miért nem játszik? System QB?
több mint 8 éve
Világos, csak Musgrave megítélése általában- mint ahogy a Raiders O eredményessége is lásd PO - nagyban Carr-on múlikDe neki nem is fejlesztenie kellene senkit nálunk, hanem pofásan működtetni ezt a high power Offense-t és ez ment neki Oaklandben.Nekem Musgrave megítélése vegyes, ott Carr fejlődése meglátásom szerint nem neki, hanem a QB coach-nak köszönhető.Haley helyett is nehéz OC-t találni, mert Norv Turner és Kelly mellett nincsen igazán jó szakember szabadon. A legjobban én Mike McCoy-nak örültem volna, de az a hajó elment.Nekem Musgrave is tetszett volna, de az a hajó is elment, Oakland OC-ból denveri QB coach lett.
Fast Willie
Soldados
Persze képes Haley-nél jobb gameplant összerakni, de a script-től nehezen mozdult el, nem nagyon variált meccsek közben
Fast Willie
Soldados
több mint 8 éve
Pete Carmichael lehetne még jó jelölt, a Saints OC-ja, szerintem ő Payton nélkül, önállóan is képes elnavigálni egy jó offense-t.
több mint 8 éve
De neki nem is fejlesztenie kellene senkit nálunk, hanem pofásan működtetni ezt a high power Offense-t és ez ment neki Oaklandben.Nekem Musgrave megítélése vegyes, ott Carr fejlődése meglátásom szerint nem neki, hanem a QB coach-nak köszönhető.Haley helyett is nehéz OC-t találni, mert Norv Turner és Kelly mellett nincsen igazán jó szakember szabadon. A legjobban én Mike McCoy-nak örültem volna, de az a hajó elment.Nekem Musgrave is tetszett volna, de az a hajó is elment, Oakland OC-ból denveri QB coach lett.
Fast Willie
Soldados
Fast Willie

több mint 8 éve
Nekem Musgrave megítélése vegyes, ott Carr fejlődése meglátásom szerint nem neki, hanem a QB coach-nak köszönhető.Haley helyett is nehéz OC-t találni, mert Norv Turner és Kelly mellett nincsen igazán jó szakember szabadon. A legjobban én Mike McCoy-nak örültem volna, de az a hajó elment.Nekem Musgrave is tetszett volna, de az a hajó is elment, Oakland OC-ból denveri QB coach lett.
Fast Willie
Soldados
több mint 8 éve
Haley helyett is nehéz OC-t találni, mert Norv Turner és Kelly mellett nincsen igazán jó szakember szabadon. A legjobban én Mike McCoy-nak örültem volna, de az a hajó elment.Nekem Musgrave is tetszett volna, de az a hajó is elment, Oakland OC-ból denveri QB coach lett.
Fast Willie

több mint 8 éve
Egyébként, ha Ben tényleg visszavonulna, akkor a Cutler felvetéshez mit szólnátok?Sztem ő nagyon alulértékelt QB, ilyen állat fala, mint a miénk az életben nem volt Chicagoban, futója is kb. egy-két évben, és mégis bírta a gyűrödést. Persze gunslinger, de Ben-ben is van ilyen hajlam és néha ő is hajmeresztő dolgokra képes.
több mint 8 éve
Haley helyett is nehéz OC-t találni, mert Norv Turner és Kelly mellett nincsen igazán jó szakember szabadon. A legjobban én Mike McCoy-nak örültem volna, de az a hajó elment.
több mint 8 éve
Ha már trade, akkor én inkább Garoppolora vagy McCarronra szavaznék! Romo kifut a Heinz Fieldre, megfújja a szél és már lesérült (hiába nagyobb tudású) !Garoppolo nálam semmiképpen, McCarron nekem tetszett, játszott már PO-ban is, nem is rosszul, mint azt a saját bőrünkön tapasztaltuk, de a Cincy nekünk soha nem adná el
steelwolf
(Mi is csak 28 csapatnak árultuk Holmes-t annó)

több mint 8 éve
Ha már trade, akkor én inkább Garoppolora vagy McCarronra szavaznék! Romo kifut a Heinz Fieldre, megfújja a szél és már lesérült (hiába nagyobb tudású) !Szerintem sem BB, sem Lewis nem tradelné őket közvetlen riválishoz, ahhoz túl nagy a potenciál bennük és egyik csapat sincs rászorítva a cserére.
steelwolf
Romo-nál vagy Cutlernél kézenfekvőbb megoldás nincs most tapasztalt QB-k terén, de szerintem Ben kijelentése nem a visszavonulásnak, hanem a személycseréknek szólt.
több mint 8 éve
Ha már trade, akkor én inkább Garoppolora vagy McCarronra szavaznék! Romo kifut a Heinz Fieldre, megfújja a szél és már lesérült (hiába nagyobb tudású) !
több mint 8 éve
és akkor kit lehetne az üstökös helyére hívni, aki változást hozna pozitív irányba?gyakorlatilag bárkit 😊
zzz888
több mint 8 éve
Igen, olvastam ezt, de Én abból indultam ki amit Brown viselkedése kapcsán mondott (DWill TD)Tomlin elmondta, hogy magánbeszélgetéseken Ben ezt már az előző szezonokban is pengette, csak a nyilvánosság elé nem állt vele. Ki tudja milyen sérülése lehet amiről nem beszélnek és folyamatosan hátráltatta picit. Vagy a sok sérülés összessége. Lehet érzi, hogy tudna jobbat, de a teste nem engedi.Nem a konkrétan azt kell komolyan venni, hogy Ben visszavonul. Ha összeolvassuk mit nyilatkozott még, akkor látjuk, hogy a jövővel is foglalkozott, ami azért jelzés. De, hogy mondani akart ezzel valamit az 1000%. Nyilván olvassuk majd a spekulációkat, de biztosan benne van Brown, biztosan ott van Bryant, nomeg Wheaton, de akár minden fiatal WR, mert lássuk be ez a WR corp idén nem állt össze egy egésszé, az eltiltás, a sérülések és a forma miatt. Biztos ott van az is, hogy Ben látványosan visszaesett idén főleg idegenben (ami nekem döbbenet volt az a nyomás során jött hibái, amiben ő az egyik legjobb volt...). De azt gondolom az O összességébeni alulteljesítése se motiválhatja. No és ezen felül lehet ott van az is, hogy szeretné, ha olyan OC-val dolgozhatna akivel 100% az összhang.www.steelersdepot.com/2017/01/leveon-bell-says-didnt-tell-team-groin-injury/Valszeg eleget hianyzott mar po ban. Es kb ugy volt vele, hogy most vagy soha. Es majd lejon es feljon dewill. Halottuk mar korabban, hogy jatekosok agyraszkodast titkoltak el csak hogy jatszhassanak kezdhessenek. O meg mar nem eloszor dolt ki, hianyzott volna po ban. Ugy lehetett vele, vagy bejon vagy lejon. Persze ez nem mentesit. De egy afc donton ki akarna nem ott lenni? Kar. Gyanus volt hogy olyan hamar lejott es hogy szinte semmi nagy dolog nem tortent vele. De az is lehet tereles volt. Nehogy dewillre keszuljenek. Lol.
Vagy egy lágyék sérülést eltitkolni a csapat előtt (is).......nem értem, de tényleg.....mindezek szerint teljes edzéseket nyomott fájdalom mellett, ahelyett, hogy jelezte volna és esetleg mondjuk úgy készül a csapat is, mármint a Bell nélküli játékra, vagy mondjuk arra, hogy inkább WR-ben álljon fel......persze lehet sumákoltunk, bár a liga ezt keményen bünteti, így nem hiszem....
Klemó
gabistar
Szóval összességében nem hiszem, hogy a visszavonulás fenyegetne, de komolynak gondolom az üzenetet......egész egyszerűen abból fakadóan is, hogy ezzel még Ben nem jött elő soha.....sőt, ő volt az egész csapat motivátora.....
Klemó
polamalu
“But you know what, he’s a great football player, and he will continue to grow, as we all need to. We all need to grow. We all have things we need to grow on. I’m happy he’s on our team. I’m excited about the future with AB, so we’ll look forward to the future.”
Persze ez sem jelent semmit, de talán azt igen, hogy a visszavonulásának belengetése üzenet sokkal inkább, mint valós veszély...
több mint 8 éve
Mióta NFL-t nézek, 2 ember volt, akiről azt mondták hogy olyan változást hozhat, ami akár a támadófoci teljes reformját okozhatja. Tebow és Kelly. Kelly potenciálját már akkor erősen vitattam, mert alapból nem nézek egyetemi focit, de ha van valami komoly draft prospect, vagy ennyire hypeolt coach mint Kelly, akkor annak utána szoktam nézni. Róla akkor azt gondoltam, hogy semmi újat nem csinál, csak a védők relatív lassúságára extrém mértékben épít. Amikor a Kelly O-ról néztem highlights videókat, olyan érzésem volt, mintha egy elhibázott szerelésekről szóló oktatófilm lenne. Biztos voltam benne, hogy ez a rendszer NFL-ben nem tud tartósan jól működni. Itt ennél profibb DC-k, és főleg sokkal gyorsabb és jobb D játékosok vannak.csip-csip-kellyés akkor kit lehetne az üstökös helyére hívni, aki változást hozna pozitív irányba?Ennyire nem látom át, hogy ki szabad, ki mozdítható, ki aki igazán jó, de én már ott tartok, hogy bárki mással megnézném, hogy mit tud ez az offense. Aztán persze az is benne van, hogy mással rosszabb lenne (kizártnak tartom 😉 )
zzz888
kriSTEELan
somoskovig
Egy éve volt amikor működött a rendszere, amíg új volt. Kielemezték, vége.
Amúgy szerintem Kelly nem is ilyen steelers-kompatibilis arc.
több mint 8 éve
Én Chip Kellyt nem szeretném. De lehet rám cáfolna. Végülis ilyen arzenálja sehol nem volt.Akinek nagyon örülnék, de semmi esély rá, az Hue. Vagy újra Arians. 😊
Szerkesztette: Soldados

több mint 8 éve
Azt viszont megnézném, mit csinálna Bell-lel. 😊Érdekes lenne 😊 az ő up tempo-jába jobban illik egy mobilisabb irányító, ami meg minden csak nem Ben.csip-csip-kellyés akkor kit lehetne az üstökös helyére hívni, aki változást hozna pozitív irányba?Ennyire nem látom át, hogy ki szabad, ki mozdítható, ki aki igazán jó, de én már ott tartok, hogy bárki mással megnézném, hogy mit tud ez az offense. Aztán persze az is benne van, hogy mással rosszabb lenne (kizártnak tartom 😉 )
zzz888
kriSTEELan
somoskovig
kriSTEELan
több mint 8 éve
Érdekes lenne 😊 az ő up tempo-jába jobban illik egy mobilisabb irányító, ami meg minden csak nem Ben.csip-csip-kellyés akkor kit lehetne az üstökös helyére hívni, aki változást hozna pozitív irányba?Ennyire nem látom át, hogy ki szabad, ki mozdítható, ki aki igazán jó, de én már ott tartok, hogy bárki mással megnézném, hogy mit tud ez az offense. Aztán persze az is benne van, hogy mással rosszabb lenne (kizártnak tartom 😉 )
zzz888
kriSTEELan
somoskovig
több mint 8 éve
csip-csip-kellyés akkor kit lehetne az üstökös helyére hívni, aki változást hozna pozitív irányba?Ennyire nem látom át, hogy ki szabad, ki mozdítható, ki aki igazán jó, de én már ott tartok, hogy bárki mással megnézném, hogy mit tud ez az offense. Aztán persze az is benne van, hogy mással rosszabb lenne (kizártnak tartom 😉 )
zzz888
kriSTEELan
több mint 8 éve
és akkor kit lehetne az üstökös helyére hívni, aki változást hozna pozitív irányba?Ennyire nem látom át, hogy ki szabad, ki mozdítható, ki aki igazán jó, de én már ott tartok, hogy bárki mással megnézném, hogy mit tud ez az offense. Aztán persze az is benne van, hogy mással rosszabb lenne (kizártnak tartom 😉 )
zzz888
több mint 8 éve
és akkor kit lehetne az üstökös helyére hívni, aki változást hozna pozitív irányba?
több mint 8 éve
Bent "ismerve" sérülés sose zavarta, én mást látok bele. Azt, hogy a "visszavonulását" nem mondta ki biztosra, másra vár. Talán személyi változásra. Mint ismert Ben, igen hisztizett Haleyre első időkben, aztán miután Tomlin egyértelművé tette,hogy Haley marad, beállt a sorba. Lehet eddig tartott a türelem... Egyébként kinti fórumokban is pedzegetik ezt (utalva meccs közbeni fejcsóválásra, és szájról olvasott, magyarázkodásként társaknak mondott "Haley hívta"), mindenesetre kíváncsi leszek.Tomlin elmondta, hogy magánbeszélgetéseken Ben ezt már az előző szezonokban is pengette, csak a nyilvánosság elé nem állt vele. Ki tudja milyen sérülése lehet amiről nem beszélnek és folyamatosan hátráltatta picit. Vagy a sok sérülés összessége. Lehet érzi, hogy tudna jobbat, de a teste nem engedi.Nem a konkrétan azt kell komolyan venni, hogy Ben visszavonul. Ha összeolvassuk mit nyilatkozott még, akkor látjuk, hogy a jövővel is foglalkozott, ami azért jelzés. De, hogy mondani akart ezzel valamit az 1000%. Nyilván olvassuk majd a spekulációkat, de biztosan benne van Brown, biztosan ott van Bryant, nomeg Wheaton, de akár minden fiatal WR, mert lássuk be ez a WR corp idén nem állt össze egy egésszé, az eltiltás, a sérülések és a forma miatt. Biztos ott van az is, hogy Ben látványosan visszaesett idén főleg idegenben (ami nekem döbbenet volt az a nyomás során jött hibái, amiben ő az egyik legjobb volt...). De azt gondolom az O összességébeni alulteljesítése se motiválhatja. No és ezen felül lehet ott van az is, hogy szeretné, ha olyan OC-val dolgozhatna akivel 100% az összhang.www.steelersdepot.com/2017/01/leveon-bell-says-didnt-tell-team-groin-injury/Valszeg eleget hianyzott mar po ban. Es kb ugy volt vele, hogy most vagy soha. Es majd lejon es feljon dewill. Halottuk mar korabban, hogy jatekosok agyraszkodast titkoltak el csak hogy jatszhassanak kezdhessenek. O meg mar nem eloszor dolt ki, hianyzott volna po ban. Ugy lehetett vele, vagy bejon vagy lejon. Persze ez nem mentesit. De egy afc donton ki akarna nem ott lenni? Kar. Gyanus volt hogy olyan hamar lejott es hogy szinte semmi nagy dolog nem tortent vele. De az is lehet tereles volt. Nehogy dewillre keszuljenek. Lol.
Vagy egy lágyék sérülést eltitkolni a csapat előtt (is).......nem értem, de tényleg.....mindezek szerint teljes edzéseket nyomott fájdalom mellett, ahelyett, hogy jelezte volna és esetleg mondjuk úgy készül a csapat is, mármint a Bell nélküli játékra, vagy mondjuk arra, hogy inkább WR-ben álljon fel......persze lehet sumákoltunk, bár a liga ezt keményen bünteti, így nem hiszem....
Klemó
gabistar
Szóval összességében nem hiszem, hogy a visszavonulás fenyegetne, de komolynak gondolom az üzenetet......egész egyszerűen abból fakadóan is, hogy ezzel még Ben nem jött elő soha.....sőt, ő volt az egész csapat motivátora.....
Klemó
polamalu
több mint 8 éve
Tomlin elmondta, hogy magánbeszélgetéseken Ben ezt már az előző szezonokban is pengette, csak a nyilvánosság elé nem állt vele. Ki tudja milyen sérülése lehet amiről nem beszélnek és folyamatosan hátráltatta picit. Vagy a sok sérülés összessége. Lehet érzi, hogy tudna jobbat, de a teste nem engedi.Nem a konkrétan azt kell komolyan venni, hogy Ben visszavonul. Ha összeolvassuk mit nyilatkozott még, akkor látjuk, hogy a jövővel is foglalkozott, ami azért jelzés. De, hogy mondani akart ezzel valamit az 1000%. Nyilván olvassuk majd a spekulációkat, de biztosan benne van Brown, biztosan ott van Bryant, nomeg Wheaton, de akár minden fiatal WR, mert lássuk be ez a WR corp idén nem állt össze egy egésszé, az eltiltás, a sérülések és a forma miatt. Biztos ott van az is, hogy Ben látványosan visszaesett idén főleg idegenben (ami nekem döbbenet volt az a nyomás során jött hibái, amiben ő az egyik legjobb volt...). De azt gondolom az O összességébeni alulteljesítése se motiválhatja. No és ezen felül lehet ott van az is, hogy szeretné, ha olyan OC-val dolgozhatna akivel 100% az összhang.www.steelersdepot.com/2017/01/leveon-bell-says-didnt-tell-team-groin-injury/Valszeg eleget hianyzott mar po ban. Es kb ugy volt vele, hogy most vagy soha. Es majd lejon es feljon dewill. Halottuk mar korabban, hogy jatekosok agyraszkodast titkoltak el csak hogy jatszhassanak kezdhessenek. O meg mar nem eloszor dolt ki, hianyzott volna po ban. Ugy lehetett vele, vagy bejon vagy lejon. Persze ez nem mentesit. De egy afc donton ki akarna nem ott lenni? Kar. Gyanus volt hogy olyan hamar lejott es hogy szinte semmi nagy dolog nem tortent vele. De az is lehet tereles volt. Nehogy dewillre keszuljenek. Lol.
Klemó
gabistar
Klemó
több mint 8 éve
Nem a konkrétan azt kell komolyan venni, hogy Ben visszavonul. Ha összeolvassuk mit nyilatkozott még, akkor látjuk, hogy a jövővel is foglalkozott, ami azért jelzés. De, hogy mondani akart ezzel valamit az 1000%. Nyilván olvassuk majd a spekulációkat, de biztosan benne van Brown, biztosan ott van Bryant, nomeg Wheaton, de akár minden fiatal WR, mert lássuk be ez a WR corp idén nem állt össze egy egésszé, az eltiltás, a sérülések és a forma miatt. Biztos ott van az is, hogy Ben látványosan visszaesett idén főleg idegenben (ami nekem döbbenet volt az a nyomás során jött hibái, amiben ő az egyik legjobb volt...). De azt gondolom az O összességébeni alulteljesítése se motiválhatja. No és ezen felül lehet ott van az is, hogy szeretné, ha olyan OC-val dolgozhatna akivel 100% az összhang.www.steelersdepot.com/2017/01/leveon-bell-says-didnt-tell-team-groin-injury/Valszeg eleget hianyzott mar po ban. Es kb ugy volt vele, hogy most vagy soha. Es majd lejon es feljon dewill. Halottuk mar korabban, hogy jatekosok agyraszkodast titkoltak el csak hogy jatszhassanak kezdhessenek. O meg mar nem eloszor dolt ki, hianyzott volna po ban. Ugy lehetett vele, vagy bejon vagy lejon. Persze ez nem mentesit. De egy afc donton ki akarna nem ott lenni? Kar. Gyanus volt hogy olyan hamar lejott es hogy szinte semmi nagy dolog nem tortent vele. De az is lehet tereles volt. Nehogy dewillre keszuljenek. Lol.
Klemó
gabistar