Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Kit húzhatunk?
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
25 lesz Burns mezszáma. Robinson kimen, nem bánom. Mibe, hogy Billingset a cinci viszi? 😀
több mint 8 éve
gabor25
5 144
remeljuk jot huzunk es nem lepodunk meg. 😀
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
azt gondolom a Bell, Billings, Thompson...esetleg Robinson lehet érdekes nekünk. Talán Davis és Simmons...ebből a szempontból eddig jó
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Correa a Ravensben. Szép húzás....figyeltük mi is őt.
több mint 8 éve
gabor25
5 144
ok en itt leszek meg a koveton is...
több mint 8 éve
én talán a 2. kört megnézem, de a 3. az kb 5 kor kezdődik azt nem hiszem, hogy megvárom
több mint 8 éve
gabor25
5 144
soldi vagy itt vagy segitesz a kozvetitesben eloben?
több mint 8 éve
gabor25
5 144
klaci itt vagy koveted ma is. es meg ki mas?
több mint 8 éve
gabor25
5 144
JO ESTET JO SZURKOLAST.
több mint 8 éve
Én a második nap is Cravensért szorítok.
több mint 8 éve
örülnék egy feltrédnek akár robinsonért, billingzért vagy von bellért, akár egy 17'-es picket 2.kört adnék( 2/32 😀 ),
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
twitteren olvastam, meg azt is, hogy WJIII meglepődött amikor csörgött a Bengals"Sounds like William Jackson III wanted to be a Steeler."Ez hol??
no comment...😊
Klaci79
Klemó
persze az ilyen híreket illik fenntartásokkal kezelni, hiszen ki lenne az az újonc aki elkotyogja, hogy a riválishoz szeretett volna menni
espn.go.com/blog/cincinnati-bengals/post/_/id/22483/william-jackson-iii-steelers-bengals-stolen-nfl-draft-surprised-by-call
Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
Klemó
5 667
"Sounds like William Jackson III wanted to be a Steeler."Ez hol??
no comment...😊
Klaci79
több mint 8 éve
Nomenclatura:CB Bőr
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
"Sounds like William Jackson III wanted to be a Steeler."no comment...😊
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Amúgy igen, Jackson konkrétan jobb atléta, mint Burns, és egy 6 INT-es szezon után azért még nem jelenteném ki kategorikusan, hogy kettejük közül utóbbinak jobbak a playmaker képességei.mostanság védelemben a sebességre és a playmaker ability-re megyünk rá, ez pedig Burns és nem Jackson.Hogymicsoda? (:
Soldados
Sebességben Jackson elit és a playmaker ability-je is elég komoly.
(nem mellesleg remek press corner)
Bazzani
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Ha pusztán Burns skill setje alapján valaki számára nem lenne világos, hogy man-to-man és press-heavy séma felé akarunk elmenni, akkor érdemes belehallgatni Tomlin és Colbert sajtótájékoztatójába, ott is többször elhangzik a "natural bump and run corner" kifejezés. Mellesleg az előző szezonban látottakból kiindulva is logikus, hogy ezt az irányvonalat választjuk.No egyébként ennyit arról, hogy WJ már rég kimegy....nem tudom őt húztuk volna-e, de nekem van egy olyan gyanúm, hogy ebbe a zónázásba kerestünk embert és ide Burns az akit az atletikus képességei miatt a legjobbnak ítéltünk. Golson is ezért volt választva, de ő slot CB-ként, így hát most uccu neki meg lehet mutatni....Igen, pont a sémával van baja a legtöbb újságírónak.
Klemó
"In a mismatch of skillsets and scheme, the Steelers take Burns with the hope that they can develop his 6-foot plus frame into a dependable player. The problem here, much like the Apple pick to the Giants, is that the Steelers played more zone coverage than any team in the league last year and that’s where Burns has his struggles. His +2.8 coverage grade ranked 42nd in the draft class, and though he does show skills as a man coverage cornerback, but his overall game remains raw. If Pittsburgh plans on altering their scheme to play more man coverage, this pick makes more sense, but at this point, it’s an example of a cornerback’s size and speed moving him up a draft board at the expense of his on-field play."
tenorx
több mint 8 éve
mostanság védelemben a sebességre és a playmaker ability-re megyünk rá, ez pedig Burns és nem Jackson.Hogymicsoda? (:
Soldados
Sebességben Jackson elit és a playmaker ability-je is elég komoly.
(nem mellesleg remek press corner)
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
tavaly év elején nagy védekezési mizéria volt nálunk...ott nem pont valami olyasmi volt a gond, hogy megpróbáltunk átállni a zónázásról az emberfogásra, vagy valami vegyes rendszerre? én már a rossz dolgokra nem emlékszem ennyi idő után 😊
több mint 8 éve
Dodó
253
Eddig pont azt hianyoltak nalunk, hogy nem igazan voltak vezerek a csapatban. Lehet ebben a pickben az is, hogyha bevalik 2-3 even belul,van/lesz annyi lelki ereje, hogy kialljon mint leader, mert a mult ot igazolja.
több mint 8 éve
No egyébként ennyit arról, hogy WJ már rég kimegy....nem tudom őt húztuk volna-e, de nekem van egy olyan gyanúm, hogy ebbe a zónázásba kerestünk embert és ide Burns az akit az atletikus képességei miatt a legjobbnak ítéltünk. Golson is ezért volt választva, de ő slot CB-ként, így hát most uccu neki meg lehet mutatni....Igen, pont a sémával van baja a legtöbb újságírónak.
Klemó
"In a mismatch of skillsets and scheme, the Steelers take Burns with the hope that they can develop his 6-foot plus frame into a dependable player. The problem here, much like the Apple pick to the Giants, is that the Steelers played more zone coverage than any team in the league last year and that’s where Burns has his struggles. His +2.8 coverage grade ranked 42nd in the draft class, and though he does show skills as a man coverage cornerback, but his overall game remains raw. If Pittsburgh plans on altering their scheme to play more man coverage, this pick makes more sense, but at this point, it’s an example of a cornerback’s size and speed moving him up a draft board at the expense of his on-field play."
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
már kicsit se érzem bizonytalannak azt a CB-S első két kört és valóban az a DL-S választás most nagyon adná magát...sőt, ha így megyünk tovább, akkor jöhet Green is, esetleg holnap Jonathan Jones...és akkor tényleg bármilyen futóversenyt megnyerünk 😊