Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Matek is aláfirkált
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
DeMarcus Ayers az első! 4 éves szerződés aláírva
több mint 8 éve
OFF:Hát meg estünk ki 2 éve pont a a Rags ellen 3-1-ről úgy, hogy addig esélyük sem volt, meg. Tampa ellen is.
Jó, innentől hivatalos: ez a Pens bármire képes! WOW! Maata és főképp Letang nélkül lehoztunk egy elképesztően éles meccset. Én viszonylag sima Caps-sikerre tippeltem volna, ehelyett egy végig izgalmas és szoros meccs hosszabbításba torkollott, majd megnyertük. Óriási fegyvertény ez Letang és Maata nélkül. (Letang nélkül 2-8-1 volt a mérlegünk az alapszakaszban...) Bár tényleg végső sikerre is esélyesnek gondolom most már a Pens-t, de ennek a párharcnak még közel sincs vége. A Rangers 3-1-nél megvolt, nem volt egy súlycsoportban ezúttal a két csapat, itt viszont minden meccs egy gólon múlik, ráadásul kettő csak hosszabbításban dőlt el, szóval a Caps nem fogja olcsón adni magát.
Soldados
MaAtA Amúgy homály. Cullen amúgy a kinder surprise. Plusz itt a PO a csapatokról szól, ahol nincs 3-4 . sor ott semmi nincs sztárok ide v oda. Mindig csak a következő lépére koncentráljunk.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
Hátha valaki használná de riktán jár az Aláírások topikban:bowl.one/forum/alairasok/kirakat/1483653
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
fcancellara
1 559
én sem azt állítottam, hogy értett volna a játékosok nyelvén, jó edző lett volna, de tény, hogy jelenleg jó pár hasznos játékos jött a "regnálása" alatt (és én is utáltam, csupán elismerem a félig-meddigi érdemeit a keret átalakításánál)Ezzel semmi újat nem fogok mondani...Ez a játék, vagyis ennek a játéknak a potenciálja évek óta benne van a Pingvinekben. Mike Johnston is szerintem már jó átalakításokat kezdett el a keretet illetően ((pl. jött Hornquist,Kessel, Bonino, Cullen, Fehr) + Hagelin már Sullivan keze nyomán. és az sem utolsó, hogy Fleurynél találtunk jobbat, akármennyire szeretjük, nem NHL top kapus) Annyi a változás, hogy Sullivan remek pedagógus - szerintem. Most már nem Crosbytól és Malkintól várja mindenki a csodát, hanem konkrétan CSAPAT lettünk. Mindenki felnőtt melléjük (és minőségibb a keret). Mindenki motivált, megvan a kohézió a sorokban és a sorok közt is. Mindenki éhes a sikerre.Én Mike Johnstont konkrétan utáltam. Én már réges régen elküldtem volna a picsbe.
fcancellara
Soldados
Szerkesztette: fcancellara
több mint 8 éve
Nem túl nagy meglepetésre kivágtuk Adams-et, az utóbbi idők legrosszabb 2. körben draftolt Steelers játékosátA másik két áldozat Ty Long K és Abou Toure RB volt. Le kellett menni 90 főre a rosterben és eddig 93-an voltunk.
Klaci79
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Nem túl nagy meglepetésre kivágtuk Adams-et, az utóbbi idők legrosszabb 2. körben draftolt Steelers játékosát
több mint 8 éve
Ezzel semmi újat nem fogok mondani...Ez a játék, vagyis ennek a játéknak a potenciálja évek óta benne van a Pingvinekben. Mike Johnston is szerintem már jó átalakításokat kezdett el a keretet illetően ((pl. jött Hornquist,Kessel, Bonino, Cullen, Fehr) + Hagelin már Sullivan keze nyomán. és az sem utolsó, hogy Fleurynél találtunk jobbat, akármennyire szeretjük, nem NHL top kapus) Annyi a változás, hogy Sullivan remek pedagógus - szerintem. Most már nem Crosbytól és Malkintól várja mindenki a csodát, hanem konkrétan CSAPAT lettünk. Mindenki felnőtt melléjük (és minőségibb a keret). Mindenki motivált, megvan a kohézió a sorokban és a sorok közt is. Mindenki éhes a sikerre.Én Mike Johnstont konkrétan utáltam. Én már réges régen elküldtem volna a picsbe.
fcancellara
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
fcancellara
1 559
Ezzel semmi újat nem fogok mondani...Ez a játék, vagyis ennek a játéknak a potenciálja évek óta benne van a Pingvinekben. Mike Johnston is szerintem már jó átalakításokat kezdett el a keretet illetően ((pl. jött Hornquist,Kessel, Bonino, Cullen, Fehr) + Hagelin már Sullivan keze nyomán. és az sem utolsó, hogy Fleurynél találtunk jobbat, akármennyire szeretjük, nem NHL top kapus) Annyi a változás, hogy Sullivan remek pedagógus - szerintem. Most már nem Crosbytól és Malkintól várja mindenki a csodát, hanem konkrétan CSAPAT lettünk. Mindenki felnőtt melléjük (és minőségibb a keret). Mindenki motivált, megvan a kohézió a sorokban és a sorok közt is. Mindenki éhes a sikerre.
Szerkesztette: fcancellara
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
És most én is felkeltem, ha már adta a TV 😀Erre jó a tv, amin fel lehet venni az éjszakai meccset 😊
polamalu
Én is azt emelném ki, hogy lényegében a két legjobb védő nélkül sikerült ezt a meccset hozni. Volt is néha komoly kavarodás a védelemben, na de hát kinél ne lenne.
Megint kiemelném a 4. sort, elképesztően dolgoznak. Malkin sora átkerült már "csak" harmadik számú, viszont ezzel meg azt értük el, hogy ott is könnyedén fölénybe tudunk kerülni. És bár Hornqvist lett az mvp nem érdemtelenül, nálam Cullen játéka volt a csúcs. Meccsek óta figyelem és hatalmasat játszik. De sokakat ki lehetne emelni mellette még.
több mint 8 éve
És most én is felkeltem, ha már adta a TV 😀
több mint 8 éve
OFF:Jó, innentől hivatalos: ez a Pens bármire képes! WOW! Maata és főképp Letang nélkül lehoztunk egy elképesztően éles meccset. Én viszonylag sima Caps-sikerre tippeltem volna, ehelyett egy végig izgalmas és szoros meccs hosszabbításba torkollott, majd megnyertük. Óriási fegyvertény ez Letang és Maata nélkül. (Letang nélkül 2-8-1 volt a mérlegünk az alapszakaszban...) Bár tényleg végső sikerre is esélyesnek gondolom most már a Pens-t, de ennek a párharcnak még közel sincs vége. A Rangers 3-1-nél megvolt, nem volt egy súlycsoportban ezúttal a két csapat, itt viszont minden meccs egy gólon múlik, ráadásul kettő csak hosszabbításban dőlt el, szóval a Caps nem fogja olcsón adni magát.
Szerkesztette: Soldados
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Adam Schefter @AdamSchefter 4m4 minutes agoSuper Bowl odds via @BovadaLV:
Patriots 7/1
Seahawks 8/1
Packers 10/1
Steelers 10/1
Panthers 11/1
Cardinals 14/1
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Néhány nappal a draft után én így látom a keretet:Offense(25)
QB(3): Ben, Grad, Jones
Nem hiszem, hogy itt vannak vitás kérdések. Örülök, hogy Gredkowski aláírt és tulajdonképpen örülök annak is, hogy ha ég a ház, akkor Jones is egy-egy meccsen tud elfogadhatót nyújtani. A jövő évi drafton nem várhat tovább az utánpótlás. És a házégésből meg tavaly bőven elég volt.
RB(3): Bell, DeWill, Toussaint
Örülnék ha Bell végig tudná nyomni az évet. DeWill-t többet kell használni év elején is. Az előbbi mondat a házégésről ide is elférne.
FB(1): Nix
Tavaly lényegében remek játékkal mutatta meg, hogy jó választás volt
WR(5): Brown, Wheaton, Coates, DHB, Rogers vagy Ayers (ezt majd az idő eldönti)
Nagyon ütős lenne ebben a csapatban Bryan, na de ebből kell főzni most. Coates-nak nagyot kell fejlődni, mert rá sok teher hárul. A többiek csak hozzák amit tudnak. AB rendszeresen, de néha Wheaton is megmutatta, hogy képpes akár 200 yardot is hozzátenni egy meccsen. Ha Wheatonnek jó éve lesz, akkor valahol nagy és zsíros szerződés vár rá.
TE(3): Green, Spaeth, James
Nem várok nagy visszaesést Miller távozásával. Igaz Bennek most Greent kell megszokni, de egyrészt Green remek játékos, másrészt talán a TE játék annyira nem szerves része Haley offensenek, hogy nem lesz itt probléma. Jesse remélem szépen fejlődik tovább. Egész korrekt volt az első éve.
OL(10): Villanueva/Harris, Foster, Pouncey, DeCastro, Gilbert illetve Hawkins, Hubbard, Wallace, Adams
Sajnálom Beachum-ot. Ugyanakkor nem fért bele. Ráadásul Villanueva bizonyított és Harris se volt rossz a Denverben. A fal közepe megbízható, őket tudjuk, hogy elit teljesítményre képesek. Hát a cserék olyanok amilyenek, de olyan szerencse, mint hogy például LT posztra a csere LT is hasonlóan jó teljesítményre képes, nem túl gyakori ebben a ligában. Finney-ben még reménykedem egy kicsit.
Defense(25)
DL(5):Tuitt, Heyward, Culáger, Hargrave, Lyons? vagy Walton?
Itt csak azért vagyunk hatan, mert kell annyi ember. Nem tudom mit csinálnánk ha Tuitt vagy Heyward megsérülne, mert nem tudom, hogy a helyetteseik mire képesek. Amíg vannak addig bárki ellen nyerhetünk a LOS-on. Ha középen sikerül fejlődni az baromi jó, remélem Hargravenek nem kell sok idő, hogy felvegye az nfl ritmusát.
LB(10): Dupree/Moats, Shazier, Timmons, Jones/JH, Williams és a Chickillo?, Fort?, Zumwalt? erős kérdőjelekkel, hogy közülük ki lehet a keretben. Nincs itt változás tavalyhoz képest. Dupree-től joggal várhatunk fejlődést, Moats megbízható ha pályára kerül, olyan erős átlagos, semmi extra. A két ILB nagyszerű, mint ahogy akkor sem kell beszarni, ha Williams kerül pályára a rotálás miatt. JH az Isten, tudjuk mit várhatunk tőle, de fiatalabb és gyorsabb nem lesz. JJ viszont utolsó évét tapossa szerződéséből. Ez sok Steelers játékost sarkalt már remek teljesítményre. Én többet várok tőle is.
CB(5): Gay, Cockrell, Golson, Burns, Grant
Az elején szerintem Cockrell kezd, aztán meglátjuk. Burns nem nfl érett még, de nem hiszem, hogy messze van. Golsonról csak jókat hallottam, remélem szinte berobban. Tényleg olyan a mostani secondary, mintha két 2. körünk lett volna, de azért Golson már beleszagolt az nfl levegőjébe. Hogy Grant marad e CB vagy inkább safety lesz, azt még nem lehet tudni.
S(5): Mitchell, Davis, Golden, Thomas, Ventrone
Davis szerintem kezdeni fog. CB-ként tényleg nem volt nagy szám, de mint SS szerintem igazán ütős lesz. Golden továbbra is a spec-be kell, Thomasnak pedig remélem megjön végre az esze. Neki nagy lehetősége volt, most állítólag Pola még foglalkozott vele. Hát kellene is hogy átadjon neki valamit, mert ez így édeskevés.
Spec:
Jordan Berry, Boswell (innen még várok Szusiért egy 7. kört valakitől jövőre) és Warren
PS:
Ayers WR, Finney C, Manhart OG, Phillips WR, Grimble TE, Mihalik DE, Feeney LB, Matakevich LB, Dangerfield S, Frey CB,
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Ezt Én értem és igazad van, de egy és egy okból lehet szívás az opció le nem hívása. Még pedig akkor, ha (i) óriási szezont tol 10 sack felett, nyerőembere lesz a D-nek hirtelen ÉS (ii) a szezon folyamán, vagy akár a végén nem sikerülne vele hosszúzni VAGY (iii) a szezon után az FA piacon 2017-re 8,4 milláért nem találsz egy szolid OLB-t.... Sokkal inkább az a realitás kicsit rózsaszínben, hogy hoz egy jó szolid szezont és ugyan megtartanánk, de évi 5-6 milla fizetésért (de ezen is erősen kellene gondolkoznom hogyan). No ekkor ott vagy "betárazva" 2017-re egy 8,4 millával....(az ugye elég furi, hogy cutolod, majd hosszabbítasz....) Szóval, ahogy a depot is írja. Csak abban az esetben hívd le az 5. évest, ha hiszel benne, hogy neked ennyit megér majd.....és lássuk be, hogy ennek az elmúlt 3 évben nyújtott teljesítménye alapján kevés esélye van.Ha olyan teljesítményt nyújt, hogy nem tartjuk meg az 5. évére, akkor mástól sem fog akkora szerződést kapni, ami komoly kompenzációs picket érne.Nem is lenne kérdés egy harmadik-negyedik körös játékosnál ez, de ha jól tudom viszont, ekkor elveszted a kompenzációs picket, ami JJ esetében ugye egy harmadik (negyedik) kör talán....mindenképpen értékes pick....versus franchise tag és az a rizikó, hogy nem tudsz megegyezni vele a folytatásról....Azért nem veszíthetünk vele, mert az opciós év nem garantált jövő márciusig, tehát ha szar lesz idén is, akkor ugyanúgy ingyen kivághatjuk.Most úgy beszéltek, mint ha arra lenne nagyobb esély, hogy JJ megtáltosodik az ucsó évében...de mivel is nem veszthetünk gyerekek? 9 milla a CAP-ből egy átlagos fosra, mikor ippeg Bell és Brown szerződéséhez szedünk össze minden centet? Hát hogy a fenébe ne veszthetnénk ezzel...mondjuk lehet az egyik legjobbunkat, ha nem jönnek ki a számok....Ámen. Ettől még hibás lépésnek tartom, mert semmit sem veszíthetünk azzal, hogy lehívjuk az opciót, viszont sokat nyerhetnénk vele, ha mégis beválna JJ.Nézzük pozitívan a dolgokat: Feeney 6. körös rookie szerződésével iszonyat király lesz, ezért leszarjuk, hogy JJ lelép FA-ként, Deebo pedig visszavonul. 😊Az addigi szezonjaihoz képest kiemelkedő volt a 4. éve 😛 Pont ez volt a gond, hogy annyira azért nem volt jó, hogy egyből hosszútávú szerződést adjunk neki és ennek lett a transition tag a vége, amit JJ esetében olcsóbban is megoldhatnánk az 5. éves opcióval. Idén a transition tag a linebackereknél 11 misi (gondolom jövőre több lesz), míg JJ 5.éves fizuja 8,3 lenne.Ez szerintem nem jó döntés - tudom nem sok az esélye, de - ha ő is tol egy kiemelkedő utolsó szezont, mint pár éve Worilds, akkor olcsóbban meg tudnánk tartani még egy évre. Ellenkező esetben meg ugyanúgy ki lehet rakni dead money nélkül.Azért a kiemelkedő szóval jellemezni Worilds játékát, enyhén szólva is túlzás. 😊
Shilkor
A lényeg átjött, csak ez böki a szemem azért. 😀
laby
Shilkor
Soldados
Shilkor
És egyébként is. JJ megtáltosodik....rátesszük az FT-t, aztán kötünk vele egy hosszút amelynek az első éve ugyanúgy maximum 8 milla....(aláírási bónusz, emelkedő fizu stb.)
Nem értelek benneteket....
Klemó
Shilkor
Klemó
Shilkor
Mondom egyébként ezt úgy, hogy Én amúgy nem rühelem JJ-t, de be kellett lássam, hogy a fizikuma nem NFL elit szint.
Szerkesztette: Klemó
több mint 8 éve
Ha olyan teljesítményt nyújt, hogy nem tartjuk meg az 5. évére, akkor mástól sem fog akkora szerződést kapni, ami komoly kompenzációs picket érne.Nem is lenne kérdés egy harmadik-negyedik körös játékosnál ez, de ha jól tudom viszont, ekkor elveszted a kompenzációs picket, ami JJ esetében ugye egy harmadik (negyedik) kör talán....mindenképpen értékes pick....versus franchise tag és az a rizikó, hogy nem tudsz megegyezni vele a folytatásról....Azért nem veszíthetünk vele, mert az opciós év nem garantált jövő márciusig, tehát ha szar lesz idén is, akkor ugyanúgy ingyen kivághatjuk.Most úgy beszéltek, mint ha arra lenne nagyobb esély, hogy JJ megtáltosodik az ucsó évében...de mivel is nem veszthetünk gyerekek? 9 milla a CAP-ből egy átlagos fosra, mikor ippeg Bell és Brown szerződéséhez szedünk össze minden centet? Hát hogy a fenébe ne veszthetnénk ezzel...mondjuk lehet az egyik legjobbunkat, ha nem jönnek ki a számok....Ámen. Ettől még hibás lépésnek tartom, mert semmit sem veszíthetünk azzal, hogy lehívjuk az opciót, viszont sokat nyerhetnénk vele, ha mégis beválna JJ.Nézzük pozitívan a dolgokat: Feeney 6. körös rookie szerződésével iszonyat király lesz, ezért leszarjuk, hogy JJ lelép FA-ként, Deebo pedig visszavonul. 😊Az addigi szezonjaihoz képest kiemelkedő volt a 4. éve 😛 Pont ez volt a gond, hogy annyira azért nem volt jó, hogy egyből hosszútávú szerződést adjunk neki és ennek lett a transition tag a vége, amit JJ esetében olcsóbban is megoldhatnánk az 5. éves opcióval. Idén a transition tag a linebackereknél 11 misi (gondolom jövőre több lesz), míg JJ 5.éves fizuja 8,3 lenne.Ez szerintem nem jó döntés - tudom nem sok az esélye, de - ha ő is tol egy kiemelkedő utolsó szezont, mint pár éve Worilds, akkor olcsóbban meg tudnánk tartani még egy évre. Ellenkező esetben meg ugyanúgy ki lehet rakni dead money nélkül.Azért a kiemelkedő szóval jellemezni Worilds játékát, enyhén szólva is túlzás. 😊
Shilkor
laby
Shilkor
Soldados
Shilkor
És egyébként is. JJ megtáltosodik....rátesszük az FT-t, aztán kötünk vele egy hosszút amelynek az első éve ugyanúgy maximum 8 milla....(aláírási bónusz, emelkedő fizu stb.)
Klemó
Shilkor
Klemó
Szerkesztette: Shilkor
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Nem is lenne kérdés egy harmadik-negyedik körös játékosnál ez, de ha jól tudom viszont, ekkor elveszted a kompenzációs picket, ami JJ esetében ugye egy harmadik (negyedik) kör talán....mindenképpen értékes pick....versus franchise tag és az a rizikó, hogy nem tudsz megegyezni vele a folytatásról....Azért nem veszíthetünk vele, mert az opciós év nem garantált jövő márciusig, tehát ha szar lesz idén is, akkor ugyanúgy ingyen kivághatjuk.Most úgy beszéltek, mint ha arra lenne nagyobb esély, hogy JJ megtáltosodik az ucsó évében...de mivel is nem veszthetünk gyerekek? 9 milla a CAP-ből egy átlagos fosra, mikor ippeg Bell és Brown szerződéséhez szedünk össze minden centet? Hát hogy a fenébe ne veszthetnénk ezzel...mondjuk lehet az egyik legjobbunkat, ha nem jönnek ki a számok....Ámen. Ettől még hibás lépésnek tartom, mert semmit sem veszíthetünk azzal, hogy lehívjuk az opciót, viszont sokat nyerhetnénk vele, ha mégis beválna JJ.Nézzük pozitívan a dolgokat: Feeney 6. körös rookie szerződésével iszonyat király lesz, ezért leszarjuk, hogy JJ lelép FA-ként, Deebo pedig visszavonul. 😊Az addigi szezonjaihoz képest kiemelkedő volt a 4. éve 😛 Pont ez volt a gond, hogy annyira azért nem volt jó, hogy egyből hosszútávú szerződést adjunk neki és ennek lett a transition tag a vége, amit JJ esetében olcsóbban is megoldhatnánk az 5. éves opcióval. Idén a transition tag a linebackereknél 11 misi (gondolom jövőre több lesz), míg JJ 5.éves fizuja 8,3 lenne.Ez szerintem nem jó döntés - tudom nem sok az esélye, de - ha ő is tol egy kiemelkedő utolsó szezont, mint pár éve Worilds, akkor olcsóbban meg tudnánk tartani még egy évre. Ellenkező esetben meg ugyanúgy ki lehet rakni dead money nélkül.Azért a kiemelkedő szóval jellemezni Worilds játékát, enyhén szólva is túlzás. 😊
Shilkor
laby
Shilkor
Soldados
Shilkor
Klemó
Shilkor
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Sajnos Letang 1 meccses eltiltást kapott...igencsak hiányozhat a következő meccsen. Így is hatalmas volt a Was fölénye időnként. Persze ez sokat nem jelentett az éjjel, szerencsére
több mint 8 éve
Azért nem veszíthetünk vele, mert az opciós év nem garantált jövő márciusig, tehát ha szar lesz idén is, akkor ugyanúgy ingyen kivághatjuk.Most úgy beszéltek, mint ha arra lenne nagyobb esély, hogy JJ megtáltosodik az ucsó évében...de mivel is nem veszthetünk gyerekek? 9 milla a CAP-ből egy átlagos fosra, mikor ippeg Bell és Brown szerződéséhez szedünk össze minden centet? Hát hogy a fenébe ne veszthetnénk ezzel...mondjuk lehet az egyik legjobbunkat, ha nem jönnek ki a számok....Ámen. Ettől még hibás lépésnek tartom, mert semmit sem veszíthetünk azzal, hogy lehívjuk az opciót, viszont sokat nyerhetnénk vele, ha mégis beválna JJ.Nézzük pozitívan a dolgokat: Feeney 6. körös rookie szerződésével iszonyat király lesz, ezért leszarjuk, hogy JJ lelép FA-ként, Deebo pedig visszavonul. 😊Az addigi szezonjaihoz képest kiemelkedő volt a 4. éve 😛 Pont ez volt a gond, hogy annyira azért nem volt jó, hogy egyből hosszútávú szerződést adjunk neki és ennek lett a transition tag a vége, amit JJ esetében olcsóbban is megoldhatnánk az 5. éves opcióval. Idén a transition tag a linebackereknél 11 misi (gondolom jövőre több lesz), míg JJ 5.éves fizuja 8,3 lenne.Ez szerintem nem jó döntés - tudom nem sok az esélye, de - ha ő is tol egy kiemelkedő utolsó szezont, mint pár éve Worilds, akkor olcsóbban meg tudnánk tartani még egy évre. Ellenkező esetben meg ugyanúgy ki lehet rakni dead money nélkül.Azért a kiemelkedő szóval jellemezni Worilds játékát, enyhén szólva is túlzás. 😊
Shilkor
laby
Shilkor
Soldados
Shilkor
Klemó
Szerkesztette: Shilkor
több mint 8 éve
Mondjuk minden snapben sackeli az irányítót 😉 Vagy minden másodikban a köztesekben labdát szerez 😀 Akkor mondjuk megérdemelné a pénzt 😀
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
És mennyire kell megtáltosodnia ahhoz, hogy 8-10 millákról beszéljünk egy jó év után...hát...bármennyire is szeretném és bármennyire is optimista vagyok, egyszerűen nem látom ezt a történetbeInkább abban bízom, hogy Dupree fejlődik és már az is nagy segítség lenne. Meg persze a JH/JJ legalább a tavalyi szintet hozza. Az egész csapat legnagyobb problémája a két OLB bizonytalan formája. Pedig fontos lenne de nagyon, hogy ne kelljen mindenkinek bliccelnie.
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Most úgy beszéltek, mint ha arra lenne nagyobb esély, hogy JJ megtáltosodik az ucsó évében...de mivel is nem veszthetünk gyerekek? 9 milla a CAP-ből egy átlagos fosra, mikor ippeg Bell és Brown szerződéséhez szedünk össze minden centet? Hát hogy a fenébe ne veszthetnénk ezzel...mondjuk lehet az egyik legjobbunkat, ha nem jönnek ki a számok....Ámen. Ettől még hibás lépésnek tartom, mert semmit sem veszíthetünk azzal, hogy lehívjuk az opciót, viszont sokat nyerhetnénk vele, ha mégis beválna JJ.Nézzük pozitívan a dolgokat: Feeney 6. körös rookie szerződésével iszonyat király lesz, ezért leszarjuk, hogy JJ lelép FA-ként, Deebo pedig visszavonul. 😊Az addigi szezonjaihoz képest kiemelkedő volt a 4. éve 😛 Pont ez volt a gond, hogy annyira azért nem volt jó, hogy egyből hosszútávú szerződést adjunk neki és ennek lett a transition tag a vége, amit JJ esetében olcsóbban is megoldhatnánk az 5. éves opcióval. Idén a transition tag a linebackereknél 11 misi (gondolom jövőre több lesz), míg JJ 5.éves fizuja 8,3 lenne.Ez szerintem nem jó döntés - tudom nem sok az esélye, de - ha ő is tol egy kiemelkedő utolsó szezont, mint pár éve Worilds, akkor olcsóbban meg tudnánk tartani még egy évre. Ellenkező esetben meg ugyanúgy ki lehet rakni dead money nélkül.Azért a kiemelkedő szóval jellemezni Worilds játékát, enyhén szólva is túlzás. 😊
Shilkor
laby
Shilkor
Soldados
Shilkor
több mint 8 éve
Egyetértek. Engem is meglepett, hogy nem hívtuk le.Ámen. Ettől még hibás lépésnek tartom, mert semmit sem veszíthetünk azzal, hogy lehívjuk az opciót, viszont sokat nyerhetnénk vele, ha mégis beválna JJ.Nézzük pozitívan a dolgokat: Feeney 6. körös rookie szerződésével iszonyat király lesz, ezért leszarjuk, hogy JJ lelép FA-ként, Deebo pedig visszavonul. 😊Az addigi szezonjaihoz képest kiemelkedő volt a 4. éve 😛 Pont ez volt a gond, hogy annyira azért nem volt jó, hogy egyből hosszútávú szerződést adjunk neki és ennek lett a transition tag a vége, amit JJ esetében olcsóbban is megoldhatnánk az 5. éves opcióval. Idén a transition tag a linebackereknél 11 misi (gondolom jövőre több lesz), míg JJ 5.éves fizuja 8,3 lenne.Ez szerintem nem jó döntés - tudom nem sok az esélye, de - ha ő is tol egy kiemelkedő utolsó szezont, mint pár éve Worilds, akkor olcsóbban meg tudnánk tartani még egy évre. Ellenkező esetben meg ugyanúgy ki lehet rakni dead money nélkül.Azért a kiemelkedő szóval jellemezni Worilds játékát, enyhén szólva is túlzás. 😊
Shilkor
laby
Shilkor
Soldados
Shilkor
több mint 8 éve
Ámen. Ettől még hibás lépésnek tartom, mert semmit sem veszíthetünk azzal, hogy lehívjuk az opciót, viszont sokat nyerhetnénk vele, ha mégis beválna JJ.Nézzük pozitívan a dolgokat: Feeney 6. körös rookie szerződésével iszonyat király lesz, ezért leszarjuk, hogy JJ lelép FA-ként, Deebo pedig visszavonul. 😊Az addigi szezonjaihoz képest kiemelkedő volt a 4. éve 😛 Pont ez volt a gond, hogy annyira azért nem volt jó, hogy egyből hosszútávú szerződést adjunk neki és ennek lett a transition tag a vége, amit JJ esetében olcsóbban is megoldhatnánk az 5. éves opcióval. Idén a transition tag a linebackereknél 11 misi (gondolom jövőre több lesz), míg JJ 5.éves fizuja 8,3 lenne.Ez szerintem nem jó döntés - tudom nem sok az esélye, de - ha ő is tol egy kiemelkedő utolsó szezont, mint pár éve Worilds, akkor olcsóbban meg tudnánk tartani még egy évre. Ellenkező esetben meg ugyanúgy ki lehet rakni dead money nélkül.Azért a kiemelkedő szóval jellemezni Worilds játékát, enyhén szólva is túlzás. 😊
Shilkor
laby
Shilkor
Soldados