Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Amennyire rémisztő volt az első meccs, ez a harmadik annyira biztató volt. A 4-2-es győzelem még csak nem is tükrözi hűen a játék képét. Az első harmad még kiegyenlített volt, de utána feltöröltük a jeget a Bolts-szal. Ez a Kessel-Hagelin-Bonino sor konkrétan félelmetes. A Stanley Kupa-diadal óta mondom, hogy a Pens legnagyobb baja, hogy nem tud playoff-hokit játszani (főleg nem Crosby, idén sajna Malkinra is igaz). Na ez a sor viszont megtestesíti számomra a playoff-hoki fogalmát. Hátán viszi a csapatot. Ha megnyerjük a Stanley-t Kesselt akarom a PO legértékesebb játékosaként látni. Ez a pali külön félelmetes milyen elszántsággal megy, küzd, hajt és termeli a gólokat, pontokat. Messze a legjobb mezőnyjátékosunk.Nem tudom, lehet-e ezt az intenzív játékot huzamosabb ideig (értsd: még 1-2 meccsre) fenntartani, de a mai produktum megismétlésével nem lehet gondunk, az eredmény a Tampára nézve hízelgő.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Helyzetjelentés... 😊Pos. Player Type Current Avg./Year ▾
20 FA
G Ramon Foster UFA $1,833,333
QB Bruce Gradkowski UFA $1,650,000
S Robert Golden UFA $1,542,000
CB William Gay UFA $1,500,000
LS Greg Warren UFA $1,050,000
WR Darrius Heyward-Bey UFA $825,000
1 RFA
6 ERFA
G Chris Hubbard ERFA $510,000
CB Ross Cockrell ERFA $510,000
TE Rob Blanchflower ERFA $435,000
T Kelvin Palmer ERFA $435,000
FB Roosevelt Nix ERFA $435,000
FA market:
TE Ladarius Green <= Chargers
T Ryan Harris <= Broncos
ILB Steven Johnson <= Titans
DE Ricardo Mathews <= Chargers
FB/TE David Johnson <= Chargers
Retired:
Suspended:
Released:
Draft:
CB Artie Burns
S/CB Sean Davis
DT Javon Hargrave
OT Jerald Hawkins
OLB Travis Feeney
WR Demarcus Ayers
OLB Tyler Matakevich
Szerkesztette: Gizinéni
több mint 8 éve
Nagyon OFF. Nem foci és nem Pittsburgh. Vay Ádám leszerződött a Minnesota Wild-hoz. Ez hatalmas eredmény. Remélem a következő szezonban jégen is láthatjuk. Csak ennyi Off vége
több mint 8 éve
b5614o
6
Tudom naiv vagyok, de én ezt úgy is tudom értelmezni, hogy JH rögzíteni szerette volna az estet, hogy legyen képi bizonyítéka egy későbbi vita esetén (ami lesz is). Amit a tesztet végzők nem engedtek. Egyébként miért nem? Az meg hogy a videó + mintának számít... hmmm...Asszem Harrison háborúba került a DFS-sel, akik a teszteket végzik. Elmentek hozzá lakásra, ő meg főhítta az NFLPA-t. Dögség lesz, ha elkezdenek faszméricskélni....márpedig ebből biztosan lesz ügy, aminek tuti eltiltás a vége, ismerve az nfl-t
sutianap
még nagy videózás is volt Harrison részéről, de sajnos a felvételeket itt nem tudom megnézni
Klaci79
több mint 8 éve
Csak akarta videózni, de kérték, hogy ne, mert az előző videót megengedő ellenőrt kirúgták. meg ha videózik akkor az pozitív mintának számít.Van egy videó, de csak a szőnyeg látszik és kb ez a párbeszéd hallatszik. JH a mintaadást akarta megörökíteni nem a szőnyeget 😀
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Asszem Harrison háborúba került a DFS-sel, akik a teszteket végzik. Elmentek hozzá lakásra, ő meg főhítta az NFLPA-t. Dögség lesz, ha elkezdenek faszméricskélni....márpedig ebből biztosan lesz ügy, aminek tuti eltiltás a vége, ismerve az nfl-t
sutianap
még nagy videózás is volt Harrison részéről, de sajnos a felvételeket itt nem tudom megnézni
Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
Asszem Harrison háborúba került a DFS-sel, akik a teszteket végzik. Elmentek hozzá lakásra, ő meg főhítta az NFLPA-t. Dögség lesz, ha elkezdenek faszméricskélni....
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
David Johnson TE-t visszahoztuk 1 éves szerződéssel. David Reeves TE-t küldtük el cserébe.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
az egyik oldalon olvastam valami pletykát Worilds esetlege visszatéréséről az nfl világába
több mint 8 éve
Culáger lecserélte a 62-s számot a 93-ra. Cam Thomas volt számára. Reméli, hogy az új szám egy új kezdte lesz és sokkal jobb teljesítményt fog nyújtani.
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Panthers kidobta 2 hónap után Boykint....ha az ugye érthetetlen volt, hogy minimál szerződéssel aláír, akkor az méginkább, hogy most ebből még OTA-k előtt kiszáll a Panthers.....de ez is bizonyíték arra, hogy néha fogalmunk sincs mi megy a háttérben és mi a valós indok egy-egy igazolás/release mögött.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Azért hatalmas helyzetek nálunk is voltak most...Kunitz próbálkozása például, de Vasilevski többször is nagyot védett. Igaz persze Murray is...jó csapat nagyon ez a a Tampa...az első meccs után nem tudtam, hogy lehet megverni őket, de jó volt látni, hogy most tényleg tudtunk váltani. Nagyon kellene egy győzelem legalább idegenben, de biztosan baromi nehéz lesz
több mint 8 éve
Na most már azért jobban játszottunk és be is húztuk a hosszabbításban. De meg is érdemeltük, ma jobbak voltunk.Bár kapura lövésekben megint nagy volt a különbség a javunkra, de a Bolts-nak hatalmas helyzetei voltak, még a 3. harmadban is, amikor tényleg lehokiztuk őket.
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Kemény vagy Süti, akárcsak Csoki az Üvegtigrisben... 😊RohaggyonmegállvaBrandon Boykin-t kirakta a PanthersEbben a pillanatban olvastam én is
Klaci79
polamalu
sutianap
Egyébként meg a Titánok elhessegették maguktól Mettengbergert, Landry Jones helyett jobb lenne nálunk, legalább azért mert berger ő is. 😊
Szerkesztette: Gizinéni
több mint 8 éve
RohaggyonmegállvaBrandon Boykin-t kirakta a PanthersEbben a pillanatban olvastam én is
Klaci79
polamalu
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Brandon Boykin-t kirakta a PanthersEbben a pillanatban olvastam én is
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Brandon Boykin-t kirakta a Panthers
több mint 8 éve
Terry Bradshaw sorozatozik! ,Better Late Than Never: utazós reality-t koreai formátum (Grandpas Over Flowers) alapján. 4 veterán celeb indul hátizsákkal utazni Ázsiában, akiket egy fiatal srác fog mindenben segíteni – vagy éppen tévutakra téríteni. Szereplők: William Shatner, George Foreman, Henry Winkler, Terry Bradshaw és Jeff Dye'
több mint 8 éve
OFF Sziasztok. Csak információ, mert nem mindenkinek van FB-ja: Idén is lesz Pink Month. Várunk szeretettel minden céges támogatót. Akár sportcsapatot. Július végéig lehet jelentkezni a steelers.hu kukac gmail.com címen. Az idei év egy kicsit rendhagyó lesz az akció megnyitása szempontjából, de a részletekről majd később. Addig is az ismerősök körében hirdessétek, hogy van ez az akció. Kérdés esetén természetesen állunk a rendelkezésetekre. Az egyéni felajánlásokat is köszönjük, természetesen a rendszer ugyanaz lesz mint tavaly és az előző években.Bocs ha valakit zavart
több mint 8 éve
Boldin sokba kerül(ne)? Néztem h ő FA, és ha Brown mögött becsődölnek a WR-ek, akkor még jól is jöhet!miért csődölnének be?
steelwolf
maximum 4. / 5. számú lehetne azért meg nem éri meg fizetni
több mint 8 éve
Boldin sokba kerül(ne)? Néztem h ő FA, és ha Brown mögött becsődölnek a WR-ek, akkor még jól is jöhet!
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Hát sajnos a Tampával nagyon meg fogunk szenvedni, nagyon nem fekszik nekünk a hokijuk...Igen, szó szerint szenvedni fogunk! Az első pillanattól kezdve érezhető volt a különbség a ket csapat között úgyhogy taktikailag kell kitalálni valamit. Kapura se tudtunk lőni szinte az első harmadban, pedig szegény Bishop még csúnyán meg is sérült. De mar az alapszakszban se ment s Tampa ellen😢
Soldados
több mint 8 éve
Hát sajnos a Tampával nagyon meg fogunk szenvedni, nagyon nem fekszik nekünk a hokijuk...