Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Óvatosan ezekkel a szavakkal...😀Ha egyszer oda jutunk, hogy Landry Jones a mi jövőnk, akkor valaki lőjön le!Mondjuk azért kíváncsi lennék, hogy mit vártál az évi Colbert megszólalástól?Rövidhíreink:Hogy ez mekkora kib@szott nagy bullshitelés! 😊
- Colbert szeretné visszaigazolni Timmonst és Landry Jonest - egyik sem meglepő.
- De valszeg mindkettőt kiengedik a piacra tesztelni az értéküket - ez is várható volt
- Colbert szerint rendben haladnak a tárgyalások AB-vel, jelenleg csak vele tárgyalnak hosszútávú szerződésről
- Colbert szerint BB marad 17-re, de előbb vagy utóbb muszáj lesz megtalálni az utódját - húha, ez aztán váratlan volt 😊
- Colbert Greentől azt kapta, amit megvettek, és jövőre visszavárják
- Colbert kissé aggódó Golson sérülései miatt, főleg, hogy a legutóbbi lábsérülés volt, s amíg nem látják nem tudni, hogy lassult-e, ami CB-knél ugyebár nem mindegy
- Colbert nem zárja ki a korai CB-draftot Golson sérülései és Gay némi visszaesése miatt - én ebben azért nem vagyok annyira biztos.
Soldados
Ezt akár a Lázár János is mondhatta volna a Kormányinfón vagy a Bödőcs a stand-up előadásán... 😊
AlterEgó
Maximum évi 3,2 milláért igazoljuk vissza Timmonst, úgyhogy nehogy ennél többet adjon neki valaki? Landry Jones-t mindenképpen megtartjuk, mert ő a mi jövőnk? Golson sérülése miatt a második körben megpróbálunk lecsapni Cameron Suttonra, úgyhogy kérünk mindenkit engedje lecsúszni, mert egyébként Gay már kuka?! 😀
Klaci79
laby
több mint 8 éve
Ha egyszer oda jutunk, hogy Landry Jones a mi jövőnk, akkor valaki lőjön le!Mondjuk azért kíváncsi lennék, hogy mit vártál az évi Colbert megszólalástól?Rövidhíreink:Hogy ez mekkora kib@szott nagy bullshitelés! 😊
- Colbert szeretné visszaigazolni Timmonst és Landry Jonest - egyik sem meglepő.
- De valszeg mindkettőt kiengedik a piacra tesztelni az értéküket - ez is várható volt
- Colbert szerint rendben haladnak a tárgyalások AB-vel, jelenleg csak vele tárgyalnak hosszútávú szerződésről
- Colbert szerint BB marad 17-re, de előbb vagy utóbb muszáj lesz megtalálni az utódját - húha, ez aztán váratlan volt 😊
- Colbert kissé aggódó Golson sérülései miatt, főleg, hogy a legutóbbi lábsérülés volt, s amíg nem látják nem tudni, hogy lassult-e, ami CB-knél ugyebár nem mindegy
- Colbert nem zárja ki a korai CB-draftot Golson sérülései és Gay némi visszaesése miatt - én ebben azért nem vagyok annyira biztos.
Soldados
Ezt akár a Lázár János is mondhatta volna a Kormányinfón vagy a Bödőcs a stand-up előadásán... 😊
AlterEgó
Maximum évi 3,2 milláért igazoljuk vissza Timmonst, úgyhogy nehogy ennél többet adjon neki valaki? Landry Jones-t mindenképpen megtartjuk, mert ő a mi jövőnk? Golson sérülése miatt a második körben megpróbálunk lecsapni Cameron Suttonra, úgyhogy kérünk mindenkit engedje lecsúszni, mert egyébként Gay már kuka?! 😀
Klaci79
több mint 8 éve
Colbert magyar hangja K.László 😀Mondjuk azért kíváncsi lennék, hogy mit vártál az évi Colbert megszólalástól?Rövidhíreink:Hogy ez mekkora kib@szott nagy bullshitelés! 😊
Soldados
AlterEgó
Klaci79
több mint 8 éve
Mondjuk azért kíváncsi lennék, hogy mit vártál az évi Colbert megszólalástól?Rövidhíreink:Hogy ez mekkora kib@szott nagy bullshitelés! 😊
Soldados
AlterEgó
több mint 8 éve
Az első 3 pont azért elég konkrét, még ha nem is meglepő, a többi tényleg klaviatúra pazarlás volt. 😊Rövidhíreink:Hogy ez mekkora kib@szott nagy bullshitelés! 😊
Soldados
AlterEgó

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Rövidhíreink:Hogy ez mekkora kib@szott nagy bullshitelés! 😊
Soldados
több mint 8 éve
Rövidhíreink:- Colbert szeretné visszaigazolni Timmonst és Landry Jonest - egyik sem meglepő.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Beachum opcióját nem hívta le a Jax (érthető okokból) apróért cserének jöhet 😊
több mint 8 éve
Az első UFA-nkat is újraigazoltuk 1 évre Steven Johnson LB személyében.

több mint 8 éve
Igen, Matthews pedig a Falcons LT Matthews tesója. 😊Újabb Futures Contractok:Akil Blount Mel Blount fia. 😊
ILB Akil Blount (Florida A&M, UDFA, 1 év, Dolphins)
OLB Jason Fanaika (Utah, UDFA, 1 év, 49ers)
C Kyle Friend (Temple, UDFA, 1 év, Jets)
OL Mike Matthews (Texas A&M, UDFA, 1 év, Browns)
RB Trey Williams (Texas A&M, UDFA, 2 év, Redskins)
CB Devonte Johnson (Weber State, UDFA, 1 év, Falcons)
AlterEgó
Soldados
több mint 8 éve
Újabb Futures Contractok:Akil Blount Mel Blount fia. 😊
ILB Akil Blount (Florida A&M, UDFA, 1 év, Dolphins)
AlterEgó

több mint 8 éve
Újabb Futures Contractok:ILB Akil Blount (Florida A&M, UDFA, 1 év, Dolphins)
Szerkesztette: Gizinéni
több mint 8 éve
Anthony Chickillo-val is szerződtünk. Ő is ERFA volt.remeljuk rendbe teszik jovo evre. minden ep kez lab ra szuksegunk van. mihamarabbi gyogyulast kivanok neki.
Közben Coates ágyéksérülését is megműtötték. 2 hét alatt a 2. műtétje volt
Klaci79
több mint 8 éve
Ha Ben mégis abbahagyná, már itt az utánpótlás 😀Mondjuk itt mar bizonyitott.
pbs.twimg.com/media/C4VV5NnWYAEHUac.jpg:large
Klaci79
img2.brain3.photobox.com/1421470400fb285871ed76f4b22a28c8495bc2070e097bc3e37250ff9005acb22ce46631.jpg
több mint 8 éve
Ha Ben mégis abbahagyná, már itt az utánpótlás 😀pbs.twimg.com/media/C4VV5NnWYAEHUac.jpg:large
több mint 8 éve
Hat nem volt nala jobb wr. Csak ps es gyerekek. Emlekszem amikor a hasahoz tartotta mind a ket kezet, es ugy szoritva probalta elkapni. Persze hogy a vedok leutottek. Amugy olvastam is valahol, hogy el tudja kapni, csak limitaltan. Ezert aztan ha megloktek stb vege is volt. Ev elejen nezd vissza, nagyon is jo deep threat volt. Utana meg decoy. Max. Es mivel nem maradt wr. Valaki kellett hogy legyen. Stb. De inkabb tomlint kene megkerdezni errol.Nála már előtte is volt bőven...egyébként pedig ha a törött ujjak miatt nem tud labdát elkapni, akkor miért dobják felé? Valahol ez nagyon sántít..meg siman is nehez elkapni az amcsi focit. Nem hogy dupla torott es serult kezzel. Nem csoda ha van drop. Elotte, marmint ev elejen jo volt.Tévedésben vagy Laci, Coates király, bezzeg NELSON AGHOLOR alias #kingofdrops ! 😊 😊 😉....
no
Még év elején voltak az O-nak komoly meccsei, amikor Coates (annak ellenére, hogy az nfl legnagyobb droppkirálya) vagy DHB vertikális célpontot nyújtottak.
Klaci79
AlterEgó
gabistar
Klaci79
több mint 8 éve
En nem irtam, hogy egyedul, sot en BB-t is annak tartom ( iden), mert egy elesebb ( remelem mindenkinek tetszik a jelzo) BB-vel AB is, es mindenki mas is jobban viritott volna.De en csak az O-rol irtam, nem arrol miert jobb a NE osszesegeben. Azert mert jo a NE D, azert nem ellenallhatatlanul dominans es el lehet verni oket, de az O-kel egyutt mar nehez diok. De direkt az AF-t hoztam,mert kimagaslottak O reszrol az egesz ligabol, egy kb Sanu kulonbseggel keretileg. A NE-el szemben elonybe is vagytok keretileg O reszrol, de jatekban ok a jobbak, ahol egy Hogan PO rekordot (fr) kapott el annal a FR-nal amelyik kb 20 eve "uralja" az AFC-t. Nem gondolom hogy ot szeretnetek Wr2-nek (de jol mutatott a palyan), de megforditva Rodgers lehet piszok jo lenne NE-ben.
En O reszrol WR2 nelkul se latok jobb keretet az AFC-ben a tieteknel.
[/quote]NE def jobb mint a mienk alapbol minden statban. NE off minimum olyan mint a mienk. De nekunk mint mondtuk nem a jatekosokkal van baj. Mert a kezdo sor jo. De a 6. 7. 8. szamu wr aki a ps bol jon be ev kozben es 3. wrt jatszik azt vegyuk mar eszre, hogy nem versenyezhet egy olyan csapat wr soraval, akik mar legalabb ossze vannak szokva. Ezt azert adod. Hiaba maradt nekunk brown es ben, bell out a meccsen NE ellen. Akkor most hol is az elony? AZ o def uk megette a mi off unkat. Mi def ensunket meg megettek az o azaz a ne off ja. Szoval nincs mirol beszelni ki a jobb. Ennyi. Mas teszta lenne de csak off oldalon, ha wheaton, bryant, coates, dhb, egeszseges egesz evben es jatszik ja es bell.
De mikor kidoltek vagy leserultek akkor jott a b wr csapatresz, egy jo deff elen es raadasul bell nelkul. Es egy kozepes jo def egy jo off ellen. Es lattuk az eredmenyet. Ez volt. Az off eddig is ketelu fegyver volt pl miaminal is. jott bell. brown. bell. brown. bell. bell. brown. stb. Na NE ellen bell sem volt sokaig. A ketelo fegyver egyeluve valt. Es vege is lett.
[/quote]En a keretrol beszelek nem a mutatott jatekrol. Persze jobb lenne meg tobb es jobb fegyverrel, de a NE elkapoi akik nem nevezhetok vilagsztaroknak ( azza fogja tenni a rendszer oket ) es osszeszokottnak sem- Hamilton, Rodgers vs Hogan, Mitchell. A rendszer, a bizalom, a picivel jobb teljesitmenyt nyujto QB a fo kulonbseg ami markans produkcio kulonbseget okozott az esetukben.
A NE ellen ( csak a sajat egyeni, meccs elott is hangoztatott velemenyem szerint ) nem volt eselyetek, de ennel szorosabbat vartam es potencialban meg tobbet varnek...
több mint 8 éve
Sean Davis-t beválogatták a 2016-os NFL All-Rookie team-be. Ennek nagyon örülök, nagyon jó volt látni az első 3 körös rookie fejlődését a 2016-os szezonban. Nekem ez volt az egyik meghatározó élmény, a ravens elleni győzelem és Bell futásai után, a 2016-os szezonban.
több mint 8 éve
Nála már előtte is volt bőven...egyébként pedig ha a törött ujjak miatt nem tud labdát elkapni, akkor miért dobják felé? Valahol ez nagyon sántít..meg siman is nehez elkapni az amcsi focit. Nem hogy dupla torott es serult kezzel. Nem csoda ha van drop. Elotte, marmint ev elejen jo volt.Tévedésben vagy Laci, Coates király, bezzeg NELSON AGHOLOR alias #kingofdrops ! 😊 😊 😉....
no
Még év elején voltak az O-nak komoly meccsei, amikor Coates (annak ellenére, hogy az nfl legnagyobb droppkirálya) vagy DHB vertikális célpontot nyújtottak.
Klaci79
AlterEgó
gabistar
több mint 8 éve
A tippek többsége továbbra is edge rushert jelez hozzánk első körben. Nem túl nagy meglepetésre WR a 2. legtöbb tipp és CB a 3.Switzer qrva jó, a következő Welker/Edelman sztem, tehát tuti a Patsbe megy.
Közben találkozunk Mobile-ban Ryan Switzer-el. Hogy ő tette e naggyá Mitch Trubisky-t vagy fordítva azt nem tudom (ha egyáltalán naggyá tette 😊 )
www.youtube.com/watch?v=D9moabrcPeQ
Klaci79
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
meg siman is nehez elkapni az amcsi focit. Nem hogy dupla torott es serult kezzel. Nem csoda ha van drop. Elotte, marmint ev elejen jo volt.Tévedésben vagy Laci, Coates király, bezzeg NELSON AGHOLOR alias #kingofdrops ! 😊 😊 😉....
no
Klaci79
AlterEgó
több mint 8 éve
Tévedésben vagy Laci, Coates király, bezzeg NELSON AGHOLOR alias #kingofdrops ! 😊 😊 😉....
no
Klaci79
több mint 8 éve
NE def jobb mint a mienk alapbol minden statban. NE off minimum olyan mint a mienk. De nekunk mint mondtuk nem a jatekosokkal van baj. Mert a kezdo sor jo. De a 6. 7. 8. szamu wr aki a ps bol jon be ev kozben es 3. wrt jatszik azt vegyuk mar eszre, hogy nem versenyezhet egy olyan csapat wr soraval, akik mar legalabb ossze vannak szokva. Ezt azert adod. Hiaba maradt nekunk brown es ben, bell out a meccsen NE ellen. Akkor most hol is az elony? AZ o def uk megette a mi off unkat. Mi def ensunket meg megettek az o azaz a ne off ja. Szoval nincs mirol beszelni ki a jobb. Ennyi. Mas teszta lenne de csak off oldalon, ha wheaton, bryant, coates, dhb, egeszseges egesz evben es jatszik ja es bell.En nem irtam, hogy egyedul, sot en BB-t is annak tartom ( iden), mert egy elesebb ( remelem mindenkinek tetszik a jelzo) BB-vel AB is, es mindenki mas is jobban viritott volna.Komolyan sracok a kezdo 11 O jatekosbol: a fal qva jo passznal-dobasnal egyarant, a futo ( min top3 futo, top1 elkapo-futo), top3 Wr1, es BB ( aki iden meg elvihetne a feleloseg egy reszet). Ez 8 piszok jo, persze konnyebb lenne ha lenne legitime WR2-WR3-TE, de a ligaban nem sok ilyen O van. Az AF szetszedte a ligat es nezzetek a 2 csapatresz kozotti kulonbsegeket. JJ jobb AB-nal, de Bell meg jobb a futoiknal es szerintetek Sanu a mutatott jatek kulonbsegenek a donto hanyada? Szerintem Shanny es az idei BB.az okfejtés kapcsán kb mintha a Moneyball-t látnám.
Ellenfelkent nem is tudom, Haley-vel is tul jok ( szerencsere nem konzekvensen), viszont az uj figuraval ki tudja mire mennetek, de az elejen lehet lenne visszaeses. DPees fel tudnam ajanlani, hogy duplan jol jarjunk 😊
no
nincs miről beszélni, Haley gyenge láncszem, de aki azt hiszi, egyedül övé a balhé, az szűk látókörű...AB csak akkor jó, ha megfelelő labdákat kap, Bell egyedül nem fog tudni nyerni egy Patriots védelem ellen, bármilyen OL is van, ami ugyan valóban elit közeli, de azért hasonló másik 3-4 van a ligában
rosszak voltak a playhívások, de pont a KC elleni meccsen Big Ben rossz RZO döntésénél kellett rájönnöm arra, hogy itt minimum kettőn áll a vásár.
És Ben se véletlen emlegeti a visszavonulás lehetőségét. Nem Haley-vel van baja, hanem a saját teljesítményével. Ő is tudja, hogy ennél azért több kell.
Ha most sikerül úgy lehozni az idényt, hogy Green néha játszani is tudjon és legyen normális WR2 a csapatban (remélem Bryant lesz az, mert nem bízom a frissen draftolt korai körös WR-einkben) akkor összeállhat amit látni szeretnénk.
Lehet nem Sanu a 2 csapat közti különbség, de a Patriots is bajban lett volna ha nem csinál nagy elkapásokat Edelman mellett még Amendola is vagy éppen Mitchell. AB mellett nem volt igazán jó célpont vagy egyszerűen nem bízott bennük Ben.
Még év elején voltak az O-nak komoly meccsei, amikor Coates (annak ellenére, hogy az nfl legnagyobb droppkirálya) vagy DHB vertikális célpontot nyújtottak. Év végére ez elfogyott, ahogy Haley tudománya is.
Klaci79
De en csak az O-rol irtam, nem arrol miert jobb a NE osszesegeben. Azert mert jo a NE D, azert nem ellenallhatatlanul dominans es el lehet verni oket, de az O-kel egyutt mar nehez diok. De direkt az AF-t hoztam,mert kimagaslottak O reszrol az egesz ligabol, egy kb Sanu kulonbseggel keretileg. A NE-el szemben elonybe is vagytok keretileg O reszrol, de jatekban ok a jobbak, ahol egy Hogan PO rekordot (fr) kapott el annal a FR-nal amelyik kb 20 eve "uralja" az AFC-t. Nem gondolom hogy ot szeretnetek Wr2-nek (de jol mutatott a palyan), de megforditva Rodgers lehet piszok jo lenne NE-ben.
En O reszrol WR2 nelkul se latok jobb keretet az AFC-ben a tieteknel.
no
De mikor kidoltek vagy leserultek akkor jott a b wr csapatresz, egy jo deff elen es raadasul bell nelkul. Es egy kozepes jo def egy jo off ellen. Es lattuk az eredmenyet. Ez volt. Az off eddig is ketelu fegyver volt pl miaminal is. jott bell. brown. bell. brown. bell. bell. brown. stb. Na NE ellen bell sem volt sokaig. A ketelo fegyver egyeluve valt. Es vege is lett.