Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Nézzük pozitívan a dolgokat: Feeney 6. körös rookie szerződésével iszonyat király lesz, ezért leszarjuk, hogy JJ lelép FA-ként, Deebo pedig visszavonul. 😊Az addigi szezonjaihoz képest kiemelkedő volt a 4. éve 😛 Pont ez volt a gond, hogy annyira azért nem volt jó, hogy egyből hosszútávú szerződést adjunk neki és ennek lett a transition tag a vége, amit JJ esetében olcsóbban is megoldhatnánk az 5. éves opcióval. Idén a transition tag a linebackereknél 11 misi (gondolom jövőre több lesz), míg JJ 5.éves fizuja 8,3 lenne.Ez szerintem nem jó döntés - tudom nem sok az esélye, de - ha ő is tol egy kiemelkedő utolsó szezont, mint pár éve Worilds, akkor olcsóbban meg tudnánk tartani még egy évre. Ellenkező esetben meg ugyanúgy ki lehet rakni dead money nélkül.Azért a kiemelkedő szóval jellemezni Worilds játékát, enyhén szólva is túlzás. 😊
Shilkor
A lényeg átjött, csak ez böki a szemem azért. 😀
laby
Shilkor
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Az addigi szezonjaihoz képest kiemelkedő volt a 4. éve 😛 Pont ez volt a gond, hogy annyira azért nem volt jó, hogy egyből hosszútávú szerződést adjunk neki és ennek lett a transition tag a vége, amit JJ esetében olcsóbban is megoldhatnánk az 5. éves opcióval. Idén a transition tag a linebackereknél 11 misi (gondolom jövőre több lesz), míg JJ 5.éves fizuja 8,3 lenne.Ez szerintem nem jó döntés - tudom nem sok az esélye, de - ha ő is tol egy kiemelkedő utolsó szezont, mint pár éve Worilds, akkor olcsóbban meg tudnánk tartani még egy évre. Ellenkező esetben meg ugyanúgy ki lehet rakni dead money nélkül.Azért a kiemelkedő szóval jellemezni Worilds játékát, enyhén szólva is túlzás. 😊
Shilkor
laby
több mint 8 éve
Ez szerintem nem jó döntés - tudom nem sok az esélye, de - ha ő is tol egy kiemelkedő utolsó szezont, mint pár éve Worilds, akkor olcsóbban meg tudnánk tartani még egy évre. Ellenkező esetben meg ugyanúgy ki lehet rakni dead money nélkül.Azért a kiemelkedő szóval jellemezni Worilds játékát, enyhén szólva is túlzás. 😊
Shilkor
több mint 8 éve
Peter
1 224
Nem mindegy? 😊Valaki persze nem örül a mai nap:Labda már nincs Flacco kezében szóval ez nyilván egy sikeres passz után készült 😛
pbs.twimg.com/media/CheTiNQU4AEYiy3.jpg
Klaci79
malkav
Szerkesztette: Peter
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Évi majd 9 millára ez lószar, így kell ezt nézni. Nem mondom, hogy ezt bárki hozza, de majdnem. (9 milláért már épkézláb FA is szerezhető lehet a piacon) A kockázat nem ez, hanem az, ha úgy tolja, mint Worilds, vagyis a 4. évére mozogja ki magából a teljesítményt, ugrik egy szintet, akkor drágábban tudjuk megtartani. (FT asszem itt már 10 milla felett van) Lássuk be, hogy ez egy kellemes gond lenne és bár Én szurkolok neki, egyelőre nem mutat erre jel. Fejlődni fejlődik, mindig akad egy-egy momentuma, de ez egy első köröstől édeskevés...
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
De lehet ez egy jó jelzés neki is....ha tol egy jó szezont és érdemes lesz megtartani, akkor szerintem teljesen mindegy, hogy mennyiért tudjuk ,mert az 5. éves opció se kevés...de egyelőre annak lehetősége nagyobb, hogy nem így lesz és addig ez nem hiszem, hogy bírálható döntés.Ez szerintem nem jó döntés - tudom nem sok az esélye, de - ha ő is tol egy kiemelkedő utolsó szezont, mint pár éve Worilds, akkor olcsóbban meg tudnánk tartani még egy évre. Ellenkező esetben meg ugyanúgy ki lehet rakni dead money nélkül.www.thescore.com/news/1019880Épp ellenkezőleg, nem hívtuk le az 5. évet. Én amúgy azt hittem le fogjuk, miután nem hoztunk korai OLB-t a drafton.
JJ szerződésének 5. éve is lehívva 😕 Nem is értem minek. Tudom, hogy ha az öreg nem lesz kell az OLB, de ilyen áron 😕
polamalu
Soldados
Shilkor
több mint 8 éve
Ez szerintem nem jó döntés - tudom nem sok az esélye, de - ha ő is tol egy kiemelkedő utolsó szezont, mint pár éve Worilds, akkor olcsóbban meg tudnánk tartani még egy évre. Ellenkező esetben meg ugyanúgy ki lehet rakni dead money nélkül.www.thescore.com/news/1019880Épp ellenkezőleg, nem hívtuk le az 5. évet. Én amúgy azt hittem le fogjuk, miután nem hoztunk korai OLB-t a drafton.
JJ szerződésének 5. éve is lehívva 😕 Nem is értem minek. Tudom, hogy ha az öreg nem lesz kell az OLB, de ilyen áron 😕
polamalu
Soldados
több mint 8 éve
www.thescore.com/news/1019880Épp ellenkezőleg, nem hívtuk le az 5. évet. Én amúgy azt hittem le fogjuk, miután nem hoztunk korai OLB-t a drafton.
polamalu
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Mindig ez volt a baj. Csak az első két sorunk volt életképes. Most? Kb a harmadik sor (Hagalin, Bonino) húzza ezt a sorozatot a Caps ellen, de a Rangers ellen is számos gólt ütött. Ráadásként a negyedik sor sem teljesen halott, most is hoztak egy nagyon fontos gólt. Úgy vezetjük a Caps elleni sorozatot, hogy a Malkin-féle 2. sor totál észrevehetetlen eddig, még egyetlen gólt sem hoztak. Akárcsak egy éve, ez garantált zakót jelentett volna egy sorozatban, nemhogy a keleti konferencia legjobbja ellen.OFF:Az utolsó percet követtem ébredés után, mobilon. Le sem írom hogy hol 😀 Nagyon örülök, hogy végre van tartása a csapatnak. A következő hazait is be kell húzni és akkor nyugodtan mehetünk a Fővárosba. A fiatal kapus meg egyszerűen zseniális. Sajnálnám Fleuryt, de ha ez a srác ilyet tud már most akkor ha még fejlődik mi lehet. Az is tetszik, hogy a sztárokon kívül a többiek is hozzá tudnak tenni. Most pl Malkin és Crosby nem szerzett pontot, de a többiek pótolták. Go Pens
A Caps szétbombázta a kapunkat, de hasztalanul. Behúztuk. 😊 Kicsit olyan érzésem van ebben a párharcban, amit rengetegszer átéltem az elmúlt években Pens-drukkerként, csak akkor a f.sz rossz végén. Így jártunk a Bostonnal pár éve, vagy az elmúlt 2 évben a Rangers-szel. Szétbombáztuk az ellenfelet, de vagy mindent kihagytunk, vagy az ellenfél kapusa (Rask, Lundquist) babonázott meg minket. És hiába nyomtunk a meccs 80%-ban, mégis az ellenfél tartotta kézben a meccset és nyert is a végén. Na hát most is ez zajlik, csak Murray az a kapus, aki eldönti a meccset, ő pedig a mi kapunkat védi. 😊 Most éjjel 49 lövésből 47-et fogott. Igazából a nagy Caps-fölény ellenére végig kézben volt a meccs, mert első két lövésünk gól volt és már egy perc sem volt hátra, amikor a Caps felzárkózott egyre.
Az van, hogy szerintem megvan a Pens új kezdő kapusa. Már csak egy trédalanyt kell találni nyáron Fleuryre, mert padozni nem hiszem, hogy szeretne.
Soldados
polamalu
Fleuryt én is sajnálom. Sokat köszönhetünk neki. De ilyen az élet. Akadt egy jobb. Spillerrel már beszéltem, szerinte a köv. 10 év egyik legnagyobb kapusa lehet a srác, akire jelenleg a félliga ácsingózik. Nem csodálom, kezdem érteni, hogy az AHL-ben hogy csinált több mint 300 perces góltalansági csúcsot.
Amúgy NHL-ben is milyen lutri a draft... 😊 Murray-t 2012-ben a 3. körben hoztuk el, ahol 10. kapusként kelt el.
több mint 8 éve
www.thescore.com/news/1019880JJ szerződésének 5. éve is lehívva 😕 Nem is értem minek. Tudom, hogy ha az öreg nem lesz kell az OLB, de ilyen áron 😕
több mint 8 éve
OFF:Az utolsó percet követtem ébredés után, mobilon. Le sem írom hogy hol 😀 Nagyon örülök, hogy végre van tartása a csapatnak. A következő hazait is be kell húzni és akkor nyugodtan mehetünk a Fővárosba. A fiatal kapus meg egyszerűen zseniális. Sajnálnám Fleuryt, de ha ez a srác ilyet tud már most akkor ha még fejlődik mi lehet. Az is tetszik, hogy a sztárokon kívül a többiek is hozzá tudnak tenni. Most pl Malkin és Crosby nem szerzett pontot, de a többiek pótolták. Go Pens
A Caps szétbombázta a kapunkat, de hasztalanul. Behúztuk. 😊 Kicsit olyan érzésem van ebben a párharcban, amit rengetegszer átéltem az elmúlt években Pens-drukkerként, csak akkor a f.sz rossz végén. Így jártunk a Bostonnal pár éve, vagy az elmúlt 2 évben a Rangers-szel. Szétbombáztuk az ellenfelet, de vagy mindent kihagytunk, vagy az ellenfél kapusa (Rask, Lundquist) babonázott meg minket. És hiába nyomtunk a meccs 80%-ban, mégis az ellenfél tartotta kézben a meccset és nyert is a végén. Na hát most is ez zajlik, csak Murray az a kapus, aki eldönti a meccset, ő pedig a mi kapunkat védi. 😊 Most éjjel 49 lövésből 47-et fogott. Igazából a nagy Caps-fölény ellenére végig kézben volt a meccs, mert első két lövésünk gól volt és már egy perc sem volt hátra, amikor a Caps felzárkózott egyre.
Az van, hogy szerintem megvan a Pens új kezdő kapusa. Már csak egy trédalanyt kell találni nyáron Fleuryre, mert padozni nem hiszem, hogy szeretne.
Soldados
több mint 8 éve
OFF:A Caps szétbombázta a kapunkat, de hasztalanul. Behúztuk. 😊 Kicsit olyan érzésem van ebben a párharcban, amit rengetegszer átéltem az elmúlt években Pens-drukkerként, csak akkor a f.sz rossz végén. Így jártunk a Bostonnal pár éve, vagy az elmúlt 2 évben a Rangers-szel. Szétbombáztuk az ellenfelet, de vagy mindent kihagytunk, vagy az ellenfél kapusa (Rask, Lundquist) babonázott meg minket. És hiába nyomtunk a meccs 80%-ban, mégis az ellenfél tartotta kézben a meccset és nyert is a végén. Na hát most is ez zajlik, csak Murray az a kapus, aki eldönti a meccset, ő pedig a mi kapunkat védi. 😊 Most éjjel 49 lövésből 47-et fogott. Igazából a nagy Caps-fölény ellenére végig kézben volt a meccs, mert első két lövésünk gól volt és már egy perc sem volt hátra, amikor a Caps felzárkózott egyre.
több mint 8 éve
Én inkább fumble-re gyanakodnék. 😉Valaki persze nem örül a mai nap:Labda már nincs Flacco kezében szóval ez nyilván egy sikeres passz után készült 😛
Klaci79
malkav
több mint 8 éve
malkav
2 468
ilyen egy igazi sack :russellstreetreport.com/wp-content/uploads/2012/08/suggs_roethlisberger.jpg
több mint 8 éve
malkav
2 468
Valaki persze nem örül a mai nap:Labda már nincs Flacco kezében szóval ez nyilván egy sikeres passz után készült 😛
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Valaki persze nem örül a mai nap:pbs.twimg.com/media/CheTiNQU4AEYiy3.jpg
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Íme két másik draft értékelés, csak, hogy lássuk,hogy a rotoworld és a PFF nem minden! 😊CBSSPORTS.com (Pete Prisco):
Pittsburgh Steelers:
Best pick: Second-round pick Sean Davis played corner last year for Maryland, but he needs to slide inside and play safety, which is where he played early in his career. Davis will be a star in the Steelers secondary.
Questionable move: Not making a move up to get one of the top corners. I like Artie Burns, but he can be a bit of a project. Moving up to get William Jackson would have been a better pick.
Third-day gem: Sixth-round pick Travis Feeney is a slender outside rusher who can fly. He does need to add some weight, but he has talent.
Analysis: I like that the Steelers addressed need in the secondary with their first two picks. They used five picks on defense, which they had to do. This was a nice group for Kevin Colbert. I love Davis, and Burns is talented.
Grade: B
nfl.com (Chad Reuter):
Pittsburgh Steelers
Draft picks: Artie Burns (No. 25 overall), Sean Davis (No. 58 overall), Javon Hargrave (No. 89 overall), Jerald Hawkins (No. 123 overall), Travis Feeney (No. 220 overall), DeMarcus Ayers (No. 229 overall), Tyler Matakevich (No. 246 overall)
Day 1 grade: B+
Day 2 grade: A
Day 3 grade: C
Overall grade: A-
The skinny: Pittsburgh decided to let Cortez Allen go, so it was no surprise that they brought in another tall, long corner to take on opponents' big receivers. Burns will get a lot of penalties unless he stops being so handsy, but the potential is definitely there. Once again the Steelers play the board well, getting another versatile, tough-nosed defensive back in Davis. I thought they might look at Hargrave in the second round to build defensive line depth, so picking him up in the third was a no-brainer.
Pittsburgh addressed their offensive line with the Hawkins selection. He'll need time to mature, but has enough athleticism to play tackle on Sundays. It wouldn't be a Steelers draft without a couple of linebackers; Feeney and Matakevich will make their marks.
Az espn grade-je is B, egyedül a Foxsports.com húz le bennünket (C+), mert nem trédeltünk fel a Cincy elé és ellopták előlünk a kiszemeltünket William Jackson III-at.
több mint 8 éve
Nem arra gondolok, hogy ne beszéljünk a draftról, hanem az olyan típusú értékelést tartom hülyeségnek, amikor valaki most azt mondja hogy Kispista az 1. körben C- húzás, Nagyjóska meg a 3. körben A+, és ez alapján minősíti, hogy a csapat idén jól/rosszul draftolt.Világ egyik legfeleslegesebb tevékenysége draftot értékelni 2 nappal a húzás után. 😊Mi más értelmes téma lenne egy fan fórumban a draft utáni napokban, ha a draft értékelés nem az? Kb. annyira értünk ehhez is, mint idény közben a meccs értékeléshez, szóval igazából bármiről is esne szó, hozzá lehet úgy is állni, hogy felesleges, úgyse tudjuk. 😊
Csak fejből néhány az utóbbi évek értékeléseiből : Bell reach a 2. körben. Jarvis Jones jó pick 1/17-re. (vagy 1/15? mindegy) Curtis Brown hatalmas húzás 3. körben stb, stb... hagyjuk. 😊
Jan
(Én egyébként kifejezetten örülök, ha a csapattopicokban draft értékelőket olvasok, mert draft előtt se kedvem, se időm, se energiám a college prospectekkel foglalkozni. Számomra annyi haszna feltétlenül van, hogy megismerem a neveket, és elolvashatom, hogy a talking headek mit mondtak róluk - így augusztusra mire jönnek a preseason meccsek, legalább az újoncok egy részénél nem "ez meg ki a t*k*m" módon csodálkozom rájuk. 😀 )
peterk2005
Szvsz ha tények alapján, reálisan akarjuk értékelni hogy x, y vagy z adott helyen jó pick volt-e, akkor a 2013-as és azt megelőző draftokról beszélhetünk.
több mint 8 éve
Az elemzések azt írták róla, hogy már nem nagyon lehet rá izmot pakolni, mert így is csúcsra ki van pattintva. Pont ez okozza a limitációját, hogy a scoutok szerint neki nincs további fejlődési útja, mert fizikálisan korlátozott. A kérdés így nála az, hogy ezt tudja-e kompenzálni akarattal, technikával, szívvel, bármivel, ami belülről jön.No offense, teljesen laikusként. Mennyi hiányzik szerinted? 15-20 kg izom kb (szerintem kb az már a b@szott durva kategória, ergo mondjuk olyan minimum 10 kg)? Simán ellensúlyozhatja jó olvasással és úgy tűnik robbanékony is, azzal is kompenzálhat...etc (Amit te is mondasz). Mellesleg ilyen helyen nem kunszt annyit erősödni. Illetve minimum egy-két éve van rá, hogy erősödjön, és 7. körös, ergo ha bejön jó, ha nem nem.www.steelers.com/videos/videos/Matakevich_I_model_my_game_after_Luke_Kuechly/220d462e-3f20-4d12-99d1-da34bfc502bfMatakevich az egyik legérdekesebb prospect. Igazi vezér a pályán és kívül is, fantasztikus munkamorállal. De iszonyat fizikális hátrányban van NFL-szinten. Kíváncsi vagyok, az akaratával képes lesz-e ellensúlyozni testi hiányosságait.
Még a draft előtt....tetszik a gyerek....most mondom, hogy komoly gondja lesz Williamsnak is, hogy ne szorítsa ki....
Klemó
Soldados
fcancellara
több mint 8 éve
Azért, ha engem raknak oda akkor hidd el rosszabb leszJan leírta, hogy miért tök felesleges. Gigamega felháborodás volt ebben a topikban a Bell over Lacy picken 2013-ban. JJ-nek pedig kb mindenki örült. Most meg mindenki fordítva gondolja. 😊Világ egyik legfeleslegesebb tevékenysége draftot értékelni 2 nappal a húzás után. 😊Mi más értelmes téma lenne egy fan fórumban a draft utáni napokban, ha a draft értékelés nem az? Kb. annyira értünk ehhez is, mint idény közben a meccs értékeléshez, szóval igazából bármiről is esne szó, hozzá lehet úgy is állni, hogy felesleges, úgyse tudjuk. 😊
Csak fejből néhány az utóbbi évek értékeléseiből : Bell reach a 2. körben. Jarvis Jones jó pick 1/17-re. (vagy 1/15? mindegy) Curtis Brown hatalmas húzás 3. körben stb, stb... hagyjuk. 😊
Jan
(Én egyébként kifejezetten örülök, ha a csapattopicokban draft értékelőket olvasok, mert draft előtt se kedvem, se időm, se energiám a college prospectekkel foglalkozni. Számomra annyi haszna feltétlenül van, hogy megismerem a neveket, és elolvashatom, hogy a talking headek mit mondtak róluk - így augusztusra mire jönnek a preseason meccsek, legalább az újoncok egy részénél nem "ez meg ki a t*k*m" módon csodálkozom rájuk. 😀 )
peterk2005
Az hosszú évek tapasztalata után nálam 2 szempont van: needre jöttek-e és volt-e reachelés. Nálunk most két igen a válasz, a többi majd a pályán derül ki.
Amúgy ma épp lehetne jobb témánk: Harrison még egy évig terrorizálja a puhapöcs QB-kat. 😊 Nekem ez a bejelentés, hogy még egy évet vállal, többet ér, minthogy találgatás megy arról, hogy milyen lesz a 2. körös választottunk. Az egyik egy tény és óriásit jelenthet ennek a csapatnak a pályán és még inkább az öltözőben, a másik csak egy feltételezés, egy fikció. 😉 Ráadásul bárkit oda rakhatok CB-nek, Blake-nél rosszabb nem lehet, szóval nem aggódom. 😊
Soldados
több mint 8 éve
bl2008
20
Tyler Matakevichről mi a véleményetek? Hosszú távra jó lehet?
több mint 8 éve
Jan leírta, hogy miért tök felesleges. Gigamega felháborodás volt ebben a topikban a Bell over Lacy picken 2013-ban. JJ-nek pedig kb mindenki örült. Most meg mindenki fordítva gondolja. 😊Világ egyik legfeleslegesebb tevékenysége draftot értékelni 2 nappal a húzás után. 😊Mi más értelmes téma lenne egy fan fórumban a draft utáni napokban, ha a draft értékelés nem az? Kb. annyira értünk ehhez is, mint idény közben a meccs értékeléshez, szóval igazából bármiről is esne szó, hozzá lehet úgy is állni, hogy felesleges, úgyse tudjuk. 😊
Jan
peterk2005
Az hosszú évek tapasztalata után nálam 2 szempont van: needre jöttek-e és volt-e reachelés. Nálunk most két igen a válasz, a többi majd a pályán derül ki.
Amúgy ma épp lehetne jobb témánk: Harrison még egy évig terrorizálja a puhapöcs QB-kat. 😊 Nekem ez a bejelentés, hogy még egy évet vállal, többet ér, minthogy találgatás megy arról, hogy milyen lesz a 2. körös választottunk. Az egyik egy tény és óriásit jelenthet ennek a csapatnak a pályán és még inkább az öltözőben, a másik csak egy feltételezés, egy fikció. 😉 Ráadásul bárkit oda rakhatok CB-nek, Blake-nél rosszabb nem lehet, szóval nem aggódom. 😊
több mint 8 éve
Világ egyik legfeleslegesebb tevékenysége draftot értékelni 2 nappal a húzás után. 😊Mi más értelmes téma lenne egy fan fórumban a draft utáni napokban, ha a draft értékelés nem az? Kb. annyira értünk ehhez is, mint idény közben a meccs értékeléshez, szóval igazából bármiről is esne szó, hozzá lehet úgy is állni, hogy felesleges, úgyse tudjuk. 😊
Jan
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Nem én írtam, én csak olvastam és gondoltam érdekes lehet másoknak is. Tudod milyen hosszú football mentes hónapok várnak most ránk?! 😊...Világ egyik legfeleslegesebb tevékenysége draftot értékelni 2 nappal a húzás után. 😊
Grade: C-
Nem túl biztató a rotoworld írása, de úgysem ez számít. Nekünk szerintem elég annyi, hogy a secondary javuljon a tavaly sokszor siralmas képhez képest és ha ez megvan, akkor a többi már csak az offense-en múlik.
Klaci79
Van aki azt látja hogy kimentek a kiszemelt CB-k, nálunk bepánikoltak és behúztak 1/25-re egy 2. körös játékost. Én meg azt látom, hogy kellett egy kezdő CB, és az első kör végén behúztuk az elérhető legjobb CB-t. Hogy mennyire volt jó pick, az kb 2-3 év múlva fog eldőlni, nem ma.
Jan
több mint 8 éve
Deeeeboooooooooooooooooooooooooooooooooo: "I'm back!"Végre egy jó hír mára 😊. Ez rám fért 😊.
Championship, Baby, championship!!!!!!!!!!!!!
Soldados
" class="embed">