Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
"Jött a csősz, és mindenkit kizavart az erdőből!" jeligére: Mindenki el van tiltva a pitába, hagyjáto h nyugodt legyen az 5.meccs nekem😊
Szerkesztette: kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
Én ma tartottam magam és csak ébredéstől, a 3. harmadot, néztem. Nem keltem fel. Nyertünk. Az utolsó meccset (remélem az lesz) is csak így nézem.
Nálam is ez jön be. Vasárnap hajnalban felkeltem, végignéztem, zakó. Most csak akkor kapcsolódtam be amikor magamtól felkeltem, és nyertünk. Mondjuk tv bekapcsolás után menetrend szerint (kb 5 percen belül) jön a SJ gól, ez egy kicsit idegesítő. De már ezt is tudom védeni, nem szabad fekve néznem, fel kell ülni akkor nyerünk .-)polamalu
több mint 8 éve
Nem, nem nézheted, te is el vagy tiltva!!!!!!!!!!Valóban jó lenne lezárni, mert az Eb alatt jó lenne már csak a focira koncentrálni. A tervek szerint viszont nézem az ötödik meccset élőben - immár Párizsban... 😊Tényleg nem szabad néznem a döntőt, ezt se láttam élőben. 😊 Innen nagyon nehéz elképzelni, hogy van visszaút a Sharks számára. 😊 (Idén még nem vesztettünk 3 meccset egymás után)Kezdődik az EB, 1 izgalom elég egyszerre, nyerjük meg pénteken az jónapot.
Soldados
polamalu
Soldados
több mint 8 éve
Valóban jó lenne lezárni, mert az Eb alatt jó lenne már csak a focira koncentrálni. A tervek szerint viszont nézem az ötödik meccset élőben - immár Párizsban... 😊Tényleg nem szabad néznem a döntőt, ezt se láttam élőben. 😊 Innen nagyon nehéz elképzelni, hogy van visszaút a Sharks számára. 😊 (Idén még nem vesztettünk 3 meccset egymás után)Kezdődik az EB, 1 izgalom elég egyszerre, nyerjük meg pénteken az jónapot.
Soldados
polamalu
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Tényleg nem szabad néznem a döntőt, ezt se láttam élőben. 😊 Innen nagyon nehéz elképzelni, hogy van visszaút a Sharks számára. 😊 (Idén még nem vesztettünk 3 meccset egymás után)Kezdődik az EB, 1 izgalom elég egyszerre, nyerjük meg pénteken az jónapot.
Soldados
több mint 8 éve
Tényleg nem szabad néznem a döntőt, ezt se láttam élőben. 😊 Innen nagyon nehéz elképzelni, hogy van visszaút a Sharks számára. 😊 (Idén még nem vesztettünk 3 meccset egymás után)
Szerkesztette: Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
na hát, ha a teljes meccsről akarunk valamit mondani....megint két olyan harmadot produkált a Pit, amit nem kell megmagyarázni. a játék minden elemében nagy volt a különbség (természetesen a statisztika annyi ér amennyit: most első alkalommal volt kevesebb kapuralövésünk). még az első percekben talán volt valami kiegyenlített játék, de lőttünk egy nagyon szép gólt kipattanóból és most kicsit sem éreztem azt, hogy bajban lehetünk...végre a 2. harmadban belőttük a PP-t, ami nagyon fontos volt (8mp alatt), majd pedig zörgettük a vasakat, de a sjs-nek túl sok volt a Pit védekezése...amikor pedig mégis sikerült eljutni a kapuig, Murray volt a helyénmind a 4 sor megtette a magáét és bár a 3. harmadnak természetesen voltak nehezebb pillanatai, én úgy éreztem nem volt veszélyben a győzelem...
teljes csapatként működtek a srácok, nagyszerű győzelem volt, és bár nem mondom, hogy nem lenne jó 7 döntő meccset végignézni, de igazán az lenne jó, ha ezt a következő meccset behúznánk, pont úgy ahogy egyébként teljesen meg is érdemelnénk!
több mint 8 éve
Én ma tartottam magam és csak ébredéstől, a 3. harmadot, néztem. Nem keltem fel. Nyertünk. Az utolsó meccset (remélem az lesz) is csak így nézem.Ma nem volt akkor a fölény, már amit láttam, de az ugyebár 2-0-nál volt már. Ahogy hallom a kapura lövésekben sem volt most akkora az első két harmad. Malkin végre meglőtte a gólját, meg ugyebár egy assist. Remélem felszakad az a gát és a hazain valami elképesztőt hoz.
több mint 8 éve
Hát úgy tűnik, most engem kell eltiltani a meccsnézéstől, ez volt az első, amit láttam...Szerintem ez elég gyenge meccs volt, mindkét csapat gyenge volt önmagához képest. Ami zavar, hogy óriási lehetőséget szalasztottunk el, mert ezzel nagyjából lezártuk volna a párharcot, ezzel szemben ismét éles lett, ráadásul úgy, hogy érzésem szerint kezdünk fáradni. (Persze a SJ is, de azt leszarom 😊 )
Továbbra is azt gondolom, hogy a kezünkben van a párharc, hangyányival jobbak vagyunk, és ha 3-1-gyel megyünk vissza, akkor behúzzuk előbb vagy utóbb. Ha 2-2 lesz, akkor a SJ-nál lesz a mentális előny.
több mint 8 éve
Minimálisan vagyunk jobbak, de könnyen elmehetnek az ilyen meccsek. Nincs, és nem is volt (2:0-nál sem) lefutva a párharc.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
bosszantó így kikapni, mert megint jobban játszottunk...ez a sjs lényegesen gyengébb csapatnak tűnik a tampánál, de annyire kevésen múlnak ezek a meccsek, hogy az ilyen 4 perces büntetések meg az emberelőny gyenge kihasználása nem fér belekétszer a kezünkben volt a döntő, de most magunknak tettük nehézzé....legalább nem kell már állandóan ezt hallgatni, hogy milyen jó lenne a sjs nyerné a meccset, mert ez elég unalmas
több mint 8 éve
Rynald
247
Megnyerhettük volna ezt is, de azért mák lett volna ha 3 ennyire szoros meccset mind mi húzunk be, azért a 2-1 jobban tükrözi a valóságot, mint a 3-0. A következőt viszont hozni kellene márJa így utólag persze nagy kár azért a kontrakísérletért a 4 perces emberhátrány végén, bosszantó volt saját hibánkból bekapni 3:59 hősies védekezés után
Rynald
több mint 8 éve
Rynald
247
Megnyerhettük volna ezt is, de azért mák lett volna ha 3 ennyire szoros meccset mind mi húzunk be, azért a 2-1 jobban tükrözi a valóságot, mint a 3-0. A következőt viszont hozni kellene már
több mint 8 éve
Most se láttam, de amit olvasok, az megnyugtat, egyelőre jobbak vagyunk. Nagyon nehezen látom, hogy 5 meccsből 4-et elbukjon ez a Pens. Perse nincs vége a párharcnak, nem ezt mondom, de innen már csak elveszthetjük.PP-t hagyjuk is, mert azt mint mondtam esetleges nálunk, és úgy tud eltűnni 25% a felére,mint szürke szamár a ködben, főleg a PO-ban. Viszont a helyzetkihasználásra jobban oda kéne koncentrálni a 3. meccsen már különben nem sokat érhet a mezőnyfölény.
Óriási hogy az újoncaink mit hozzátesznek a PO-meneteléshez. 😊
Soldados
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
Gizinéni
522
OT Jerald Hawkins is odakarcolta a nevét a lap aljára (4 év, 2,87 m$, aláírópénz 530,4 e$)!
több mint 8 éve
Most se láttam, de amit olvasok, az megnyugtat, egyelőre jobbak vagyunk. Nagyon nehezen látom, hogy 5 meccsből 4-et elbukjon ez a Pens. Perse nincs vége a párharcnak, nem ezt mondom, de innen már csak elveszthetjük.Ráadásul azt a terhet is elbírták a fiúk, hogy néztem élőben 😀
Óriási hogy az újoncaink mit hozzátesznek a PO-meneteléshez. 😊
Soldados
több mint 8 éve
Most se láttam, de amit olvasok, az megnyugtat, egyelőre jobbak vagyunk. Nagyon nehezen látom, hogy 5 meccsből 4-et elbukjon ez a Pens. Perse nincs vége a párharcnak, nem ezt mondom, de innen már csak elveszthetjük.Óriási hogy az újoncaink mit hozzátesznek a PO-meneteléshez. 😊
több mint 8 éve
Krúzi, Legenc, kisf.szom, hepiness - semmi negatívhullámAki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Még mindig az az érzésem, hogy mi játsszuk a hokit, San Joseban csak tördelik. Sajnos néha eredményesen. Nem igen mutatnak hatalmas játékokat. Crosby passza és meglátása a TO gól előtt, valami zseniális. De a többi passza is, szeme van a korongoknak. Geno is odatette, csak egyszerűen nem pattannak be azok, amik máskor szoktak. A 3. harmadban a kapu előtti belepiszkálása és laza kis lövése sztem 10-ből 9X utat talál, most nem.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
nagyon komoly meccs volt...a Pens sokkal jobban játszott, ugyanakkor annyival nem, hogy több gólos legyen az előny és ez megbosszulta magát, ahogyan az lenni szokott...de Crosby és az első sor amit megint elképesztő voltez most azért is komoly győzelem, mert a hazai pálya előnyével utazhatunk és sokkal nyugodtabban lehet készülni...úgy érzem még ennél egy kicsit több is van bennük, pl Malkin még mindig nem tudta megmutatni a klasszisát, pedig jól játszott most is összességében...na csak így tovább
több mint 8 éve
Sütikém, szépen gondolj arra a k..va hídra. Pozitív gondolatok 😀
több mint 8 éve
Gizinéni
522
pbs.twimg.com/media/CjztrI1UgAAp8rO.jpgAsszem ez a Senki Gólzon . Ennyicske...de tessék egy jó kép a srácokról
sutianap
Klaci79
Melyik ezek közül a Gólzon? 😊 az elmosódott sárga a baloldalon hátul... És hazamegy, vagy MRI-re? És visszajön még valaha? 😊