NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Éjjen Green, az ő húszmillája azt a annyira megéri vasszameg egytalicska kanmajom, hogy rohaggyakmeg ha értem, a viharba nem fér bele egy tizenkétmillás allpro ILB, persze a maradékér kapnánk még egy slotkornert. De ne má, ezt blődli szart, amit eddig leműveltünk FAn dobhattyuk a kukába.
sutianap
Igazán tudhatnád, hogy nem az offseasont kell megnyerni, hanem néhány meccset jövő január/februárban.
Azok meg sose előző év márciusában dőlnek el
Sobri Jóska
Mindig tavasszal dőlnek el. Csak akkor még nem tudod, hogy min fognak eldőlni. A XLIX eldőlt Butler UDFA szerződtetésével. Idén a Falcons bejutása eldőlt Mack szerződtetésével. (A vereségük a lábtörésével, és a 2. félidőre kiürülő fájdalomcsillapítóval.)

Ha végig visszük az egyenletben az egyszerűsítéseket.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 161
Saci azért tudott fickándozni, mert Timmons elvitte a meló dandárját. Ráadásul tavaly egy olyan szerepkört installáltunk rá, ami egyáltalán nem feküdt neki.
sutianap
Szerintem itt leírtad miért engedtük el ilyen könnyen.
Butler óta, folyamatosan alakítjuk át a védelmet, tesszük atletikusabbá, playmakerré, és ugyebár Timmons már nem fog gyorsulni, és ahogy írtad ez nem is feküdt neki. Ezért is húztuk olyan elől Golsont (mivel nálunk a slotcorner poszt kezdőnek számít, 3-4ből lett 2-4-3-2), és ezért fogunk ide hozni vagy egy nagyon atletikus TE cover ILB-t vagy egy safety-lb hibrid (Jabrill Peppers) féle embert. Tehát amit mondani akarok, hogy ez a védelem már nem a tipikus 3-4 ahová öregedő Timmons illene, és nélkülözhetetlen lenne.
kriSTEELan
Timmons pont hogy atletikussag es az erosseg ritka kettosegenek az egyik kiemelt peldakove. Pont o volt az aki ezeket amit most irsz meg tudta tenni. Meg iden is. Te wr rb fogasa stb. Es most akkor szerinted ezt vince megfogja tudni, aki sokkal lassabb? Ja nem. Szoval ez a nezet bedolt.

Es miert kell generalni 2 needet lb sorba, amig nincs jo csere? Ezt csak ugy kerdem. Nem kotekedes keppen.

Golsont meg inkabb hagyjuk. Illik a rendszerbe, csak nem tud jatszani. Pont ugy mint green. Ez sajnalatos mert nem lehet mit csinalni. De pl green nel volt red flag. Golsonnal meg mondtak, hogy serulesveszelyes lehet. Es hat igy is lett.

WEAKNESSES Worked primarily in zone and off-man coverage. Needs to show NFL evaluators that he can get in a receiver's pocket and stay there from press-man. Might be considered too small to play outside in the NFL. Three of his four touchdowns allowed came against receivers 6-foot-4 or taller. Smallish frame combined with aggressive tackling could lead to durability concerns.

De ezek utan o lesz az elso szamu cb akit kihuzunk. Ez vicc. Remelem meggyogyul, mert ideje lenne mar rank cafolnia.

Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 410 — #NoStress
Éjjen Green, az ő húszmillája azt a annyira megéri vasszameg egytalicska kanmajom, hogy rohaggyakmeg ha értem, a viharba nem fér bele egy tizenkétmillás allpro ILB, persze a maradékér kapnánk még egy slotkornert. De ne má, ezt blődli szart, amit eddig leműveltünk FAn dobhattyuk a kukába.
sutianap
Igazán tudhatnád, hogy nem az offseasont kell megnyerni, hanem néhány meccset jövő január/februárban.
Azok meg sose előző év márciusában dőlnek el
Egy contender csapatban ha nem tudnak pótolni 11 hónappal a SB elött 1-2 játékost, akkor az nem contender csapat, hanem 1-2 jó játékos, plusz a resztli.

több mint 8 éve
Saci azért tudott fickándozni, mert Timmons elvitte a meló dandárját. Ráadásul tavaly egy olyan szerepkört installáltunk rá, ami egyáltalán nem feküdt neki.

Szóval projekció, egy domináns NT nélkül, egy védelem esze Buck nélkül, ez akkori liga32. Futásvédelemnek néz ki, mint ide Makó. Ezt beszorozzuk a gyengécske OLBkkel akkor katasztrófa várható.

Azt még Márkus elegedésével háromfősre duzzadt offenz skillekről nem beszéltem, persze nyilvánvaló immárr, hogy oda megin nem lesz központosítva a draft...

Innettől a AFC North nyugodtan felveheti Isaac Sopoaga nevét, mer ez bűn, amit elművelnek ezek a csapatok.
sutianap
Miről beszélsz? Hargrave teljesen jó szezont futott NT-ként. Vince Williams teljesen jó iparos volt beugró ILB-ként, Dupree-Harrison páros mezőny első fele OLB-páros.

Simán mezőny első fele leszünk futás ellen, de én TOP10-et várok. 😉
Soldados
Sokra megyünk vele, ha szétkapnak minket passzokkal, mint szokták.
Bár látom a fényt a fiatal defensive backekben, de nem érzem azt, hogy sok támogatást kapnának a front seventől.
De ne legyen igazam 😊
tenorx
Sokat léptünk előre passz védekezésben. Fiatal az egység, így további fejlődési potenciál van benne. És reméljük Golson is végre kibírja a TC-t. Ha Burns, Davis csak egy szintet lép 2. évére, plusz Golson kibírja a TC-t, jók leszünk hátul.
Soldados
Lenyeg a pozitiv hozzaalas.
Ez jo. De akkor nezzuk a relativat is.
Ha golson megint leserul. Es mar colbert is elmondta, hogy aggodik a serulese utan, ha fel is epul mit tud majd tenni. Milyen cb lesz mert a serulese nagyban limitalhatja majd ot. Szoval ezt o mondta belso ember. Nem tunik valami biztatonak. Mert o azert csak jobban tudja.

Hatul jok leszunk. Hat ezt egy jo uj cb nelkul nem hiszem el. Ha talan golson csoda folytan kepes lenne jol jatszani akkor is ott van gay aki alig talalta helyet iden. Cockrell aki meglepetest nyujtott de azert nem elit cb. Burns is mutatta jeleit rookie siman bekapott td nek. Fejlodes lehet. Lesz e ez mas kerdes.

Olb sor top lesz harrison es a tobbiekkel. Hat ez megint csak jo kerdes. Nem tudjuk vince es saci mit ad egyutt ossze. Dupree jo volt. Harrison is jo volt. De azert kicsit tulzas oket elitnek hivni. Mert attol szerintem picit tavol allnak. Es ehhez adjuk meg hozza a jo iparos vincet. A serulekeny sacit. Ez kesz lutri nem tuti top def.

Az biztos hogy tudunk sporolni, de mikor is nyertunk utoljara sbt? Mikor is vertuk meg mondjunk utoljara playoffban a NE et? Es egy ilyen eros off oldallal biro csapatok ellen meg gyengitjuk a vedelmet. Hat ok. Amikor meg a tamadoink a krem kremje se tudott mit kezdeni pl kc ellen egy td se. NE ellen meg hat meg nagyobb szenvedes.

Ilyen csapatok ellen kell epitkezni. Tudjak ok hogy nincs eselyunk ne ellen. Es ugy erzem, hogy inkabb ratertek a nep szorakoztatasara, hogy sok pontot csinaljunk. Es tobb meccset nyerjunk. De az a plussz ami azt adna hogy legyen sb eselyunk nincs mar meg reg ota. Amiota nincs dominans def unk.

Csak megy a killer bees. Akiket jo nezni. De ha valami gebasz van, sajat magunkat vertuk meg. Pl bell kiesesevel semmi valtoztatassal ugyanazt probaltuk jatszani. Meg is lett az eredmenye.

Mindegy amugy se lenne eselyunk az NE ellen igy. Ok jo off ot es jo def et is epitenek. Mig mi csak jo off ot probalunk. De generalunk magunknak needeket, amikor nem kene.

Es timmons elengedese ugyanaz mint emmanuel sanderse volt. Nem eri meg a penzet. Nem jo jatekos stb. Aztan aham, latom. Veletlen kihasznaltak a kepessegeit es elit lett. Jol is tette hogy elment, mert o sbt nyert.

Es hova tunt a regi mentalitas, hogy rookie nem kezdhet. Meg a hasonloak? Ami persze kenyszer miatt mar nem is lett steeler szokas. Most mar kezdhet rookie. De ha mar ennyire ragaszkodtunk volna a steelerses gondolkodashoz, mar a play off ba se mentunk volna tavaly. Szoval a hibas lepest ne vedjuk ki azzal, hogy mi jol epitkezunk mar miota. Ez nem mentesit attol, hogy meg kellett volna tartani. Ahogy mar reg kellene egy harrison helyetti ember is. De ez sem megy. De most kell akkor ketto ember az lb sorba. Gratula. Miert is ne gyengitsuk meg magunkat jobban.

CB sor is vicc volt. Hany cbt hoztunk mar, aztan vagtunk ki a draft utan. Vagy a legkisebb cbt hoztuk golson szemelyeben, aki ugyanugy nem tud jatszani. Aztan megint kellett cbt huzni. Aham az is jo dontes volt. Amikor le volt irva, hogy serules veszelyes a golson. Egy alap nfl draft elemzesben. Amit en is olvastam.

Ez utan hoztunk egy TE t akinek mindig van valami baja. Csak hogy jatszania ne kelljen. De kitartunk mellette, ha mar elrontottuk es elkoltottunk ennyit ra. Ezt meg is ertem. Ha mar elrontottad, akkor vard ki hatha csoda lesz vele is es kilabal a hanyadik agyraszkodasabol?

Es akkor ezutan van ket fuves emberunk. Az egyik egy evet nem jatszhatott es az egesz idenyunkre beszivatott minket is ezzel. Generalva egy allando 2. 3 wr hianyt. Persze ha nincs meg serules a wr eknel kevesbe vettuk volna eszre wheatonnal es coatsal az ev elejen a serulesek elejeig jok voltunk.

De ide is csinalunk egy needet. Wheaton helyett, aki mar megint bizonyitott brown mellett csinalunk egy needet hogy kelljen egy wr. Ok ertem serult volt. De mivel lehet rosszabb a visszajovetele mint greenek? Ujabb hiba. Mert van wr aki 2. szamu volt. De inkabb nem kell. Mert ez steelerses mentalitas. A 6. szamu elkapok akik vegig droppoltak egeszsegesen jobbak lesznek. Vagy jobbak voltak? Ja nem.

Van akkor meg egy jo rbk, aki szinten egy szivasra van attol, hogy egy idenyt szivasson vegig velunk.
Szoval van rb needunk is. Mert ha ez lenne, akkor dewill mellett senkink sincs. De lehet itt is imadkozni, hogy nem mi szivjuk meg. Na szoval a tokeletes steelerses epitesnek is azert lassuk be vannak kockazatos huzasai. Es hibai. Hiaba hivjuk steelerses tradicionalis epitkezesnek. Mert ha nem valik be akkor gaz, ha igen akkor meg zsenialis az epitkezes.

Van egy ilyen mondas, hogy a biztosat ne csereld le egy bizonytalanra. Ezt se artana neha merlegelni. Pl timmons eseteben. Egeszen addig, amig pl iden huztunk volna valakit a helyere. Es a kinevelese utan engedtuk volna el timmons. Ez volt a steelers mentalitas. Mindegy. Mert mar ilyen sincs. A lenyeg olcso jatekosok legyenek jo sokan, de abbol ritkan lesz klasszis csapat. Ritkan van 5. koros ostehetseg. Vagy ufa, de tudom ha ezek egyszer osszeallnak akkor mazli van es jon az eredmeny. Csak hat ez nem jott ossze mar lassan 8 eve.
több mint 8 éve
Coffos86 Pittsburgh Steelers Iowa Hawkeyes 21 — coffos.molnar@gmail.com
Hát nem tudom, de lehet itt egyeseknek az a véleménye, hogy világvége van, de tavaly ez a védelem az év során rengeteget fejlődött és látható a koncepció, hogy milyen irányba akarják a védelmet alakítani.
Emellett még tart a szabadügynök piac is elöttünk a draft is.
Mondjuk free agent piacon nem várok sokat, de tovább fogjuk drafton erősíteni szerintem a védelmet.

Legalább azt várjuk meg míg túlleszünk a drafton és utána kezdjük el az egész vezetőséget szidni hogy milyen dilettáns, hogy egy olyan csapatot hoz össze évről évre ami a liga első felében van és az elmúlt szezonban pl afc döntőt játszott.

Nem akarom tovább ragozni, mert én főleg csak olvasni szoktam ezt a forumot, de nem értem egyeseknél a világvége hangulatot.
több mint 8 éve

Szóval projekció, egy domináns NT nélkül, egy védelem esze Buck nélkül, ez akkori liga32. Futásvédelemnek néz ki, mint ide Makó. Ezt beszorozzuk a gyengécske OLBkkel akkor katasztrófa várható.

Azt még Márkus elegedésével háromfősre duzzadt offenz skillekről nem beszéltem, persze nyilvánvaló immárr, hogy oda megin nem lesz központosítva a draft...

Innettől a AFC North nyugodtan felveheti Isaac Sopoaga nevét, mer ez bűn, amit elművelnek ezek a csapatok.
sutianap
Miről beszélsz? Hargrave teljesen jó szezont futott NT-ként. Vince Williams teljesen jó iparos volt beugró ILB-ként, Dupree-Harrison páros mezőny első fele OLB-páros.

Soldados
Bár látom a fényt a fiatal defensive backekben, de nem érzem azt, hogy sok támogatást kapnának a front seventől.
De ne legyen igazam 😊
tenorx
Szerintem a futas ellen jo vince el is esik majd vissza a futas elleni vedelmunk. Saci sokszor tul vallalja magat. Avagy eltoljak konnyebben. Ekkor jott a timmonsi sebesseg es a bivaly ero. Na most ezt a sebesseget kivesszuk az egyenletbol. Egy sima kettos dl 4 lb felallasnal, sima futas jobbra es saci blokkolva vince meg tavolrol nezheti majd a jobbra futast. Mert nem lesz meg a sebessege utolerni ezt...

Vagy a passz elleni felalasoknal vince fog te t wr t vagy egyeb rb ket fogni zonazni. Ez is sima vesztes lesz. Hanyszor volt pl hogy timmos kb 40 metert kellett fusson te ket fedezve vagy mas gyors embereket. Na ez lesz a masik szivo ag.

Es egy majd az egesz idenyt kihagyo jatekos 20 m nem sok. De egy jo jatekos, aki mindig megbizhato az meg igen? Na ez a vicc. Itt mar tudjak, hogy nem sb re gyurnak. Nekem ez azt mutatja, most kezdik el a def es egyeb dolgok epiteset. Es mondtak le a van meg ket evunk sbt nyerni mert jo a csapat jatekos anyagunk dologrol.

több mint 8 éve
Ne már... Timmons nagy kedvenc, de nagyon messze van a pótolhatatlantól... Klaci betette, nálunk csak Bennek van 30% feletti garantált pénze. Timmons-nak 90 akárhány százalékát garantálta a Miami. Ez azt jelenti, hogy persze hogy aláírt, másrészt azt, hogy persze hogy elengedtük. Sajnáljuk, de mindkét részről érthető a dolog.
Soldados
Kb ugy potoljuk mint harrisont. Mert annyira jok vagyunk. De a lenyeg, nekunk most kell kezdo es jo a helyere. De a spur mindensege elvitte a legkemenyebben dolgozo, legkevesebbet hianyzo az lb sor gerincet ado egyik legjobb lbt. Koszi. Nem potolhatatlan. Aha latom harrison se az. Mar miota. Jonnek majd a timmons 2.0 as vagy harrison potlasara valo 4.0 as probalkozasok.

Mert senki sem potolhatatlan. De most nincs potolva ez a lenyeg. Es csinaltunk harrison melle az lb sorba meg egy kezdo needet. Ehhez gratulalni tudok. Es saci kozel sem olyan jo mint timmons. Csak nezd meg ki hanyszor hibazott vallalta tul magat, vagy eppen mennyiszer nem tudott jatszani.

Persze lehet hogy lesz majd egy elso koros megint jo jatekos, de mikor. Jovo szezon elejere? Ja nem. Lattuk JJ es egyeb eseteket. Vagy hogy mi volt dupree nelkul. Erre meg mi ok nem adjuk meg a penzt amit meger. De konyorgom, hoztunk volna helyere most valakit es ha latjuk hogy van benne racio akkor elengedjuk. Ez logikus. Amit mi csinaltunk szimplan hulyeseg. Amikor ben nek mar csak egy ket eve van. Erre a gyengebb defet meg jobban gyengitjuk. Amikor a csapatnak most van eselye valamit csinalni. Ha ben megy ki tudja nem landry jones lesz a kezdo qb mert mas tul draga.

Koszi a harrison blama utan, hogy most ugyanezt nezhetjuk. Csak kevesbe fajdalmasan vince miatt. De majd meglatjatok milyen sebesseg hiany lesz az lb sorban. Es hogy ugyanugy fog hianyozni mint a harrison a posztjan.

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 787
Timmons helyét ki veheti át a csapatból?
bl2008
Egyértelmű: V Williams. Elég rég itt van, ismeri a rendszert. A baj inkább az, hogy nem egy playmaker, nem egy vezér és szerintem a jelenleginél több nincs benne.
több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 449 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
bl2008
Vince Williams
több mint 8 éve
bl2008 Pittsburgh Steelers 20

Szerkesztette: bl2008
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
 www.profootballweekly.com/2016/12/01/top-10-linebackers-in-pittsburgh-steelers-history/aoqrqqa/
Jó ezt hasonlítgassad a HoF játékos kamufejfájós barátoddal. Pont a megegyezés összege jelzi, hogy 1-2 milkán ment el a dolog, ami tuggyukinél van. Sanyi
sutianap
Nem 1-2 millán ment el, hanem nagyon sok milla garantálton.

Szerencsére előrelátó, jól kalkuláló agytrösztök vezetik ezt a klubot, mint Colbert és Khan. Akik nem esnek pánikba egy-egy távozótól és szisztematikusan építkeznek lassan két évtizede.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 712 — capitaine du château de Vienne 1487
 www.profootballweekly.com/2016/12/01/top-10-linebackers-in-pittsburgh-steelers-history/aoqrqqa/
Jó ezt hasonlítgassad a HoF játékos kamufejfájós barátoddal. Pont a megegyezés összege jelzi, hogy 1-2 milkán ment el a dolog, ami tuggyukinél van. Sanyi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 320
sutianap
Szerintem itt leírtad miért engedtük el ilyen könnyen.
Butler óta, folyamatosan alakítjuk át a védelmet, tesszük atletikusabbá, playmakerré, és ugyebár Timmons már nem fog gyorsulni, és ahogy írtad ez nem is feküdt neki. Ezért is húztuk olyan elől Golsont (mivel nálunk a slotcorner poszt kezdőnek számít, 3-4ből lett 2-4-3-2), és ezért fogunk ide hozni vagy egy nagyon atletikus TE cover ILB-t vagy egy safety-lb hibrid (Jabrill Peppers) féle embert. Tehát amit mondani akarok, hogy ez a védelem már nem a tipikus 3-4 ahová öregedő Timmons illene, és nélkülözhetetlen lenne.

több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 790
Az nekem nagyon visszataszító, amikor valamely játékost majmozik, ócsárol. Az pedig, hogy valaki csaját csapatának játékosával tegye ezt mert annak vannak egészségügyi problémái az nekem hányinger. Nincs gond azzal, ha ez a stílus marad hisz különbözőek vagyunk és ki vagyok Én, hogy megmondjam a frankót, csak akkor Én nem akarok idejönni, mert erre nekem nincs szükségem.

Ami pedig Timmonst illeti. Letettünk az asztalára egy szép ajánlatot, de ennek ellenére az volt a mondás, hogy megnézi a piacot. Mi azt mondtuk tegye az asztalunkra az ajánlatot. Ennek ellenére Miamiban egy 90%-ban garantált szerződést kapott és nem is jelzett vissza és aláírt. Miami volt az otthona sokáig, ezt el kell fogadni. Lehet pampogni, de felesleges, bár biztos egyesek tizmilláért is megtartotta volna őt, de szerencsére nem dilettánsak vezetik a csapatot.

Aki pedig azt mondja, hogy Timmons nélkül ez a védelem szétesik az hülyeséget beszél. Ez a Timmons egy erős, de nem pótolhatatlan tagja volt a D-nek. Király lett volna megtartani és kétségtelen, hogy pótolni kell.

Szintén muppet show öregeit idézi nekem az, aki a mi DL-unk kapcsán elégedetlen, egy Tuitt, Hargrave, Heyward trio mögé nekem depth kell, de semmi más....kiegészülve a Harrison, Dupree duóval pedig a mezőny elejében van.
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

sutianap

Soldados
De ne legyen igazam 😊
tenorx
Sokat léptünk előre passz védekezésben. Fiatal az egység, így további fejlődési potenciál van benne. És reméljük Golson is végre kibírja a TC-t. Ha Burns, Davis csak egy szintet lép 2. évére, plusz Golson kibírja a TC-t, jók leszünk hátul.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 792 — fő libsi

sutianap

Soldados
De ne legyen igazam 😊
több mint 8 éve

sutianap

több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 712 — capitaine du château de Vienne 1487

több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 449 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Mindig kettőn áll a vásár!

www.youtube.com/watch?v=vjKmV9hepMk
több mint 8 éve
Ne már... Timmons nagy kedvenc, de nagyon messze van a pótolhatatlantól... Klaci betette, nálunk csak Bennek van 30% feletti garantált pénze. Timmons-nak 90 akárhány százalékát garantálta a Miami. Ez azt jelenti, hogy persze hogy aláírt, másrészt azt, hogy persze hogy elengedtük. Sajnáljuk, de mindkét részről érthető a dolog.

több mint 8 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 958 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Timmons elengedése szerintem nem jó lépés, két okból sem:
- eddig is a linebacker poszt volt a csapat rákfenéje, most még tovább gyengültünk ezen a poszton.
- tele vagyunk a védelemben tucatjátékosokkal, akik ugyan nem rosszak, de nagy részük elit védelmekben nem lenne kezdő. Olyan játékosokkal, akik mellé kellenek húzóemberek.

Timmons ilyen. Tavaly még lelassulva is volt két meccsdöntő momentuma, ami kevesekről mondható el a védelemben. Csináltunk egy újabb lyukat, amit nehezebb lesz betömni, mint sokan gondolnák. Hogy sok a garantált? Kinek adsz garantáltat, ha nem neki, aki emberemlékezet óta nem hagyott ki meccset?
Szokol
Nagyon egyet tudok érteni veled.
Persze egyébként egy kurva jó védelemmel beleférne Timmons elengedése, de most én is gondolkoztam este, hogy milyen fura: amikor elkezdtem nézni az NFL-t volt egy brutál defensünk, ami bármire képes volt, és mellé ott volt BB, akiben bármikor benne volt a big play.
Most cserébe nálunk van a liga legjobb RB-je és (egyik) legjobb WR-e, viszont BB-ből mintha hiányozna valami, a defense meg egy-két jó meccs kivételével gyengeség inkább. Én nagyon remélem, hogy defensebe draftolunk, nagyon erősen, és be is válnak a játékosok, mert csúnya lenne, ha még lejjebb esne a defense színvonala.
tenorx
Előre leszögezném, hogy nagyon sajnálom Timmons távozását, de már nem pótolhatatlan. Ez a védelem már sokkal inkább szól Shazierről.Másrészt szerintem kettőn állt a vásár ebben a kérdésben.

Másrészt ez a védelem rengeteget javult tavaly év eleje óta. Egy gyengélkedő D-vel baromira nem játszottunk volna AFC döntőt. Hargrave, Burns és Davis rookieként lett stabil kezdő. Szóval alakul D szépen.

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 787
Állítólag évi 5 millás szerződést várta az asztalon. Nem tudom mennyi lett volna a garantált tartalom, de könnyen elképzelhető, hogy ő Miamiban akart levezetni.
Bőven lett volna pénzünk rá, úgyhogy ez a döntés kettőn múlt. Bár nagyon sajnálom, de előre kell nézni. Timmons már semmiképp sem pótolhatatlan, még ha nekünk most lyukat is csinált.
Abban biztos vagyok, hogy nagyon védelem orientált draft jön ismét és abban is | teljesen | biztos vagyok, hogy az első kör LB lesz ezek után.
Csak attól félek, hogy ha az új ilb hibázik egyet, akkor egyfolytában a károgást kell majd hallgatni, pedig Timmons sem volt hibátlan.

Egyébként Green-nél 21 jobban fizetett TE van a ligában. Igaz, tavaly nem játszott amennyit kellett volna, de egyből kukába dobni valakit, akiről tudtuk, hogy sérülten jött, vajon bölcs és előremutató dolog lenne?
több mint 8 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 792 — fő libsi
- eddig is a linebacker poszt volt a csapat rákfenéje, most még tovább gyengültünk ezen a poszton.
- tele vagyunk a védelemben tucatjátékosokkal, akik ugyan nem rosszak, de nagy részük elit védelmekben nem lenne kezdő. Olyan játékosokkal, akik mellé kellenek húzóemberek.

Timmons ilyen. Tavaly még lelassulva is volt két meccsdöntő momentuma, ami kevesekről mondható el a védelemben. Csináltunk egy újabb lyukat, amit nehezebb lesz betömni, mint sokan gondolnák. Hogy sok a garantált? Kinek adsz garantáltat, ha nem neki, aki emberemlékezet óta nem hagyott ki meccset?
Szokol
Nagyon egyet tudok érteni veled.
Persze egyébként egy kurva jó védelemmel beleférne Timmons elengedése, de most én is gondolkoztam este, hogy milyen fura: amikor elkezdtem nézni az NFL-t volt egy brutál defensünk, ami bármire képes volt, és mellé ott volt BB, akiben bármikor benne volt a big play.
Most cserébe nálunk van a liga legjobb RB-je és (egyik) legjobb WR-e, viszont BB-ből mintha hiányozna valami, a defense meg egy-két jó meccs kivételével gyengeség inkább. Én nagyon remélem, hogy defensebe draftolunk, nagyon erősen, és be is válnak a játékosok, mert csúnya lenne, ha még lejjebb esne a defense színvonala.
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 366 — Steelers fan