Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Golsont a kerethirdetési határidő után fogjuk IR-re tenni, aztán jön a helyére egy külsős corner vagy Grant.Nem is mondtam Ádi, hogy kell OT, csak azt, hogy Hubbard gáz. TE, az kell (kösz, Süti)
A két kezdő OT mögött ott van Ryan Harris, aki LT-t és RT-t is tud játszani, és idén Hubbardöt is játszatták mindkét tackle poszton, úgyhogy OT-igazolást én nem várok.
vassadi
Grant pedig továbbáll, úgyhogy újabb külsős lehet a megoldás, úgy, hogy dobáltuk a cetliket DB-re az utóbbi két évben.
több mint 8 éve
Golsont a kerethirdetési határidő után fogjuk IR-re tenni, aztán jön a helyére egy külsős corner vagy Grant.TEt akart írni, bár asszem Tóni Mókaakivel beszélgettünk
A két kezdő OT mögött ott van Ryan Harris, aki LT-t és RT-t is tud játszani, és idén Hubbardöt is játszatták mindkét tackle poszton, úgyhogy OT-igazolást én nem várok.
vassadi
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Elől jött a csikóhal, a reményhal meg utoljára. 😊 Green hol lesz, otthon várja a telefonokat... Nevör májnd...a rosterről:Golson-nál bármennyire se tetszik neked legalább a remény él, hogy lehet belőle valami, Grant-nél láthattuk a nagy semmit...Millner aztán nagyon vonzó opció, nyilván azért is vágta ki a Jets...7. héttől ott lesz Green, ennél több OT pedig amíg mindhárom egészséges, nem lesz a rosteren...
aki jó, hogy ott van: T. Matakevich, J. Dangerfield, D. Richardson, Z. Mettenberger
aki rossz, hogy odakerült: S. Golson, L. Jones, X. Grimble, C. Hubbard
aki hiányzik onnan: D. Grant (elviszi valaki, D. Milliner (Jets kivágta), egy TE és egy OT
legvékonyabb a tight end, a cornerback és az offensive tackle felhozatal.
AlterEgó
Klaci79
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Golsont a kerethirdetési határidő után fogjuk IR-re tenni, aztán jön a helyére egy külsős corner vagy Grant.A két kezdő OT mögött ott van Ryan Harris, aki LT-t és RT-t is tud játszani, és idén Hubbardöt is játszatták mindkét tackle poszton, úgyhogy OT-igazolást én nem várok.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
a rosterről:Golson-nál bármennyire se tetszik neked legalább a remény él, hogy lehet belőle valami, Grant-nél láthattuk a nagy semmit...Millner aztán nagyon vonzó opció, nyilván azért is vágta ki a Jets...7. héttől ott lesz Green, ennél több OT pedig amíg mindhárom egészséges, nem lesz a rosteren...
aki jó, hogy ott van: T. Matakevich, J. Dangerfield, D. Richardson, Z. Mettenberger
aki hiányzik onnan: D. Grant (elviszi valaki, D. Milliner (Jets kivágta), egy TE és egy OT
AlterEgó
több mint 8 éve
Gizinéni
522
a rosterről:aki jó, hogy ott van: T. Matakevich, J. Dangerfield, D. Richardson, Z. Mettenberger
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Nem rossz ez a Gilbert trade. Csodát persze nem kell tőle várni, de aki azt látja bele, hogy a Browns szimplán ránk sózott egy rakás hulladékot (még ha a semminél csak kicsivel is nagyobb ellenértékért), az téved. Ahogy már elhangzott, azon nem kell csodálkozni, hogy a clevelandi játékostemetőben nem lett belőle semmi, de nem a tehetségével volt/van a gond. Nálunk tiszta lappal indul, nagy elvárások nélkül, egyszerű project játékosként; meglátjuk, itt sikerül-e vállalható játékossá felépíteni.
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Most 53-ra megyünk le, a PSbe maj visszaigazolunk 10-et a napokban.Ayers, Hamilton, BBD, Feiler, Grant, Garner, Lyons, Feeney (???), S. Johnson (???), Long (őket tippelem vissza)
sutianap
több mint 8 éve
Bárcsak Bradybe állna bele 😀 egyfehérszérfiaranyatérHát olyan tehetségű qbt mint Vinopal kivágni, vadbaromság😊 én is figyeltem, hogy jobban áll bele, mint Brady 😊
sutianap
AlterEgó
több mint 8 éve
Most 53-ra megyünk le, a PSbe maj visszaigazolunk 10-et a napokban.
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Hát olyan tehetségű qbt mint Vinopal kivágni, vadbaromság😊 én is figyeltem, hogy jobban áll bele, mint Brady 😊
sutianap
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Teljesen felesleges tartogatni őket, egyik se mutatott semmi...sajnosteljesen logikus döntések a kivágásnálHm, azért az idei 7 pickből 2 out (Feeney, Ayers) 1 pedig dögrováson van (Hawkins)
Klaci79
A tavalyi 7 pickből 2 out (Holliman kapásból, Grant egy évre rá), 1 folyamatos betegség (Golson 😊 )
most kell örülni???
AlterEgó
Nem örülni kell vagy búslakodni, de kiderül 4 meccsen és az edzéseken, hogy van náluk 53+10 ember, aki hasznosabb
Én is sajnálom a kukába ment pick-eket, de tény, hogy momentumuk nem volt akkor amikor mondjuk az UDFA Richardson bizonyított és odatette magát...De pl Matakevich ott tudott ragadni és mindent meg is tett ezért
több mint 8 éve
Grant a trade miatt ment, majd PSbe visszagyönnek tizen, ha tudnak.teljesen logikus döntések a kivágásnálHm, azért az idei 7 pickből 2 out (Feeney, Ayers) 1 pedig dögrováson van (Hawkins)
Klaci79
A tavalyi 7 pickből 2 out (Holliman kapásból, Grant egy évre rá), 1 folyamatos betegség (Golson 😊 )
most kell örülni???
AlterEgó
több mint 8 éve
Hát olyan tehetségű qbt mint Vinopal kivágni, vadbaromság
több mint 8 éve
Gizinéni
522
teljesen logikus döntések a kivágásnálHm, azért az idei 7 pickből 2 out (Feeney, Ayers) 1 pedig dögrováson van (Hawkins)
Klaci79
A tavalyi 8 pickből 2 out (Holliman kapásból, Grant egy évre rá), 1 folyamatos betegség (Golson 😊 )
idén jobb a draft, mivel a tavalyi DB need húzások elszálltak mint a győzelmi zászló... ezért kellett bedobálni 2 picket idén is ide. most kell örülni???
Szerkesztette: Gizinéni
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
teljesen logikus döntések a kivágásnál
több mint 8 éve
Na ez igen, a tehetség meg van benne, csak ki kell hozni, ami hát ugye a barnáknál nem divat. Nagyon bízom benne, hogy bejön ez a húzás 😊
" class="embed">
több mint 8 éve
browns- ban ki volt az akire azt mondhatjuk hogy jó volt mostanában...(csak 1-2 ofalember) 😀valaki tudja, hogy gilbertnek fekszik e a mi alap cover2-nk, vagy miben jó, mert én évi 2 barna meccset látok, amin az ő szekönderijüket megesszük, szóval az nem mérvadó
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
2018/6 az övék...na erre nagyon kíváncsi vagyok....egy nagy rakás fos volt eddig nfl-ben, de a Browns-nál ezzel sokan így vannak....tehetsége van az tuti
több mint 8 éve
Gilbert in da house!! Yeah!
több mint 8 éve
Gizinéni
522
2012 CB DeMarcus Van DykeHát persze, hogy B.W. Webb, most kukázta a Titans 😊 (van választék már most is bőven: K'Waun Williams, Chris Clemons, Sterling Moore, Brandon Browner, Keenan Lewis) De inkább játszassuk az "égő RT"-t 😊
2013 CB Antwon Blake
2014 CB B.W. Webb
2015 CB Ross Cockrell
2016 CB ????
Klaci79
Szerkesztette: Gizinéni
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
2012 CB DeMarcus Van Dyke2013 CB Antwon Blake
2014 CB B.J. Webb
2015 CB Ross Cockrell