Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Mondjuk Brown ünneplésére a sárga megint valami vicc volt. Ilyen alapon Cruz is kaphatna a Salsára. Lassan tényleg a mosolygásra a TD után is dobnak majd.
polamalu
Le kellett volna rakni a labdát, de magánáltartotta. Mungyuk ezt a kikakas pöcsköszörűt megkönnyeztem, igaz ami igaz.
sutianap
Állítólag 12.154 $ a büntije érte. Mondjuk a 12.000-t nem értem a 154 még csak kijött valahogy 😀
polamalu
A tizenkettedik majom, meg a kamat.
Kérdezz nyugottan.
😀

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Mondjuk Brown ünneplésére a sárga megint valami vicc volt. Ilyen alapon Cruz is kaphatna a Salsára. Lassan tényleg a mosolygásra a TD után is dobnak majd.
polamalu
Az viszont tetszett, hogy ezen kívül alig kaptunk büntiket. Talán még volt egy hosszú DPI. Mondjuk 81 yard lett az összbünti, de az ebből a kettőből jött össze túlnyomó részt. Összesen 4 zászló, az nagyon rendben van.
bcsarli
A Skins ellenben számszakilag gyűjtögetett rendesen. Az O falukkatasztrófa volt. Hazai pályán ennyit bakizni.....
polamalu
Falsestarts lesz az új név

több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
polamalu
Le kellett volna rakni a labdát, de magánáltartotta. Mungyuk ezt a kikakas pöcsköszörűt megkönnyeztem, igaz ami igaz.
sutianap
Állítólag 12.154 $ a büntije érte. Mondjuk a 12.000-t nem értem a 154 még csak kijött valahogy 😀
több mint 8 éve
polamalu
Az viszont tetszett, hogy ezen kívül alig kaptunk büntiket. Talán még volt egy hosszú DPI. Mondjuk 81 yard lett az összbünti, de az ebből a kettőből jött össze túlnyomó részt. Összesen 4 zászló, az nagyon rendben van.
bcsarli
A Skins ellenben számszakilag gyűjtögetett rendesen. Az O falukkatasztrófa volt. Hazai pályán ennyit bakizni.....
több mint 8 éve
polamalu

több mint 8 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
polamalu

több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Shazier azt mondta meccs után, hogy nincs komoly baja. Remélem, így is van.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Azé fireHéli belefér
Shinegame 😀
sutianap
Mondjuk én qrvára nem értek egyet az ilyen 4. és 1-re hívok egy deep passt a double coverage-be. 😊 (Azzal igen, hogy nekimegyünk, azzal nem, hogy mi a play)
Soldados
Mit fájörhéli, hiszen már Zoli is úgy akar kinézni, mint a Mester 😊
AlterEgó
Nana, a mester utánoz engem!!! Nekem hamarabb kezdett nőni.
több mint 8 éve
Azé fireHéli belefér
Shinegame 😀
sutianap
Mondjuk én qrvára nem értek egyet az ilyen 4. és 1-re hívok egy deep passt a double coverage-be. 😊 (Azzal igen, hogy nekimegyünk, azzal nem, hogy mi a play)
Soldados
Mit fájörhéli, hiszen már Zoli is úgy akar kinézni, mint a Mester 😊
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Azé fireHéli belefér
Shinegame 😀
sutianap

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Azé fireHéli belefér
Shinegame 😀
sutianap
Az mindenképp, de az Laci dolga
több mint 8 éve
Azé fireHéli belefér
Shinegame 😀

több mint 8 éve
Ha így megyünk tovább jó lesz ez. Bélát sajnálom. Hatalmas klasszis lehetne, ha nem sérülne meg rendszeresen. Még vannak hibák, de ez a helyzet javulhat. Idén is komoly esélyünk lehet.
több mint 8 éve
Elején kicsit rozsdásan kezdtünk, de aztán szépen elkaptuk a ritmust. Ez az O még Bell, Bryant és Green nélkül is karcol, pedig 3 kezdő van kiszedve belőle skill posztokon. Eli Rogers-ben meg lehet az újabb WR-gyöngyszemünk, elképesztő, hogy ezen a poszton állandóan megütjük a főnyereményt középső-hátsó körökből vagy akár UDFA-val, pedig 2006 óta nem volt 1-2. körös WR-pickünk. 😊 (Ja de, Limas Sweed 2008-ban 2. körös volt, de bust lett 😀) Őszintén szólva a TE-játéktól nem féltem, BB-vel már tavaly is jól működött Jesse James, nem volt ez másként most se és blokkolásban is jó volt. Az OL brutál jó, félidőnként egyszer értek oda Benhez. A tökösség pedig már tavaly is megvolt és ahogy akkor, úgy most is párosul a hatékonysággal. Mondjuk a kétpontost kicsit hiányoltam. 😊

A védelem is azt hozza, amit várni lehetett, yardokban sebezhető, de áll a lábán, megvannak a playmakerei és bizony az elején volt rajta nyomás és csak 6 pontot engedett nehéz helyzetben, amíg az O felfogta, hogy elkezdődött a szezon. Szóval amikor kell, akkor a helyén van. Ami zavart, hogy a passrusherek továbbra sem érnek oda a QB-hoz, Dupree-t nagyon várom vissza.

Persze ez még csak az 1. hét volt, de ez bíztató volt a labda mindkét oldalán.

Remélem, Shazier térde rendben van - kb ez az egyetlen negatívum, hogy nem fejezte be a meccset.

Szerkesztette: Soldados

több mint 8 éve
Urak,
akik még nem olvasták a steelers.hu pofakönyves oldalán, a ma éjszakai Washington Redskins elleni meccset a Neked Csak Dezsőben (Budapest, Dohány utca 7.) nyomjuk ÉLŐBEN!
Világ proletárjai egyesüljetek!

Szerkesztette: Gizinéni
több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Anyucit szerintetek megdicsérik otthon majd?
 www.steelersdepot.com/2016/09/video-mother-redskins-p-tress-way-burns-steelers-terrible-towel/
Idióta....ennél jobb extra motiváció nem is kell....amellett, hogy szegénykém mit fog érezni egy-egy punt kapcsán..... 😊

Szerkesztette: Klemó
több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Ez a Brown-Rogers-trió láthatóan nagyon jól működött az előszezonban....persze ott van DHB és Coates, de velük inkább mélyen lehet játszani. James és az RB játék felértékelődik....

Érdekes meccs lesz....
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
DHB teljesen jó deep threat, AB az AB, ráadásul így legalább élesben láthatjuk Coates-ot és Rogers-t. Jesse Jamestől sem tartok, BB-vel a center mögött mindig hozta amit kellett.
Soldados
persze, teljesen igaz...de azért mégse ugyanaz, mint ahogy az év elindult...aztán reméljük jó sül ki belőle, de az AB, Wheaton, Bryant hármas azért mindenképp vonzó opció lett volna az első pillanattól..hát ez van
több mint 8 éve
DHB teljesen jó deep threat, AB az AB, ráadásul így legalább élesben láthatjuk Coates-ot és Rogers-t. Jesse Jamestől sem tartok, BB-vel a center mögött mindig hozta amit kellett.

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Így lesz aztán még érdekesebb ez a WR kérdés...míg év elején olyan lelkesek voltunk, ezen a ponton most ez kicsit alábbhagyott...AB84 mellett egy ügyes másodéves UDFA, egy nem túl jó előszezont produkáló másodéves és DHB van, akit pontosan ismerünk. És még Bell sincs, aki azért elég jó elkapásokban. Hogy a TE-ekről már ne is beszéljek...
Rogersen a világ szeme az biztos...bár AB84 ha úgyis rekordokat akar dönteni...
több mint 8 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/ajdwc0kzi8k51qxbrhxc
Steelers rule Markus Wheaton out vs. Redskins
The Pittsburgh Steelers will be without another starting offensive playmaker Monday night. Receiver Markus Wheaton will miss the opener with a shoulder injury.

The Pittsburgh Steelers officially ruled out from MNF against the Washington Redskins:
WR Markus Wheaton (shoulder), FB Roosevelt Nix (back), CB Senquez Golson (foot) and C Cody Wallace (knee).

Szerkesztette: Gizinéni
több mint 8 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante
Szombat 18 órától óriási meccs lesz a Heinz Fielden, a Pittsburgh Panthers 16 év után újraéleszti a rivalizálást az állam másik nagy egyetemének futballprogramjával, a Penn State Nittany Lions-szal! A derbit az ESPN adja, a telt ház már garantált.

grfx.cstv.com/photos/schools/psu/sports/m-footbl/auto_a_astorywide/12053814.jpeg

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Üdv mindenkinek! Elég régen jártam errefelé, de most visszatértem 😀
Csináltam magamnak egy "City of Champions" falióra hátlapot a Pens győzelme után és gondoltam, hogy megosztom veletek is. Akit érdekel, az innen tudja letölteni (tif és jpg formátumban). Nálam ez ketyeg a falon - piros-sárga-kék mutatókkal tök jó.
 www.dropbox.com/sh/dn6py50zww5wofm/AAClZFGnfdv-EyBU1_Fykh8aa?dl=0
Igaz, hogy csak februárig lesz érvényes, mert akkor az egyik (6) szám remélem, hogy változni fog 😉 Használjátok egészséggel!

Haszi! Még nálam van a csináltatott Steelers pólód - igaz már nem adom oda, mert elkoptattam.
Soldi! A Tiéd hogy bírja?
Joelee
Kicsit elkopott, de azért még hordom, ha épp nem bálba megyek! 😊