NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
644
65
19-től, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Bell azért extra fontosságú, mert 2 posztot játszik egy személyben: no1 RB és no2 WR. Amikor ő kiesik, akkor nem csak a kezdő RB esik ki, hanem a második számú elkapó is.Utóbbi a tárgyalás tárgya nyilván. Mert egyébként nincs kétségem, hogy a legjobban fizetett futó lesz, de az, hogy az, hogy az utolsó 3 évben nem volt a végén egészséges és az, hogy 10 meccses eltiltásra van egy pipától komoly diszkont lehet, de csak a garantált összegekben, mert ha játszik, akkor minden kétséget kizáróan ma az egyik legjobb RB a ligában, de hogy a legsokoldalúbb az biztos.
Másrészt pont ez az a két poszt, ahová a legkönnyebb jó játékost találni (persze Bell hű meg ha, de azért DeWill is elkaristolt a helyén, nem rosszul) Figyelembe véve hogy egy futónak nemigen szokott 10 éve lenni a ligában, plusz Bell füvezése, plusz hogy gyakorlatilag egy szezont sem tudott elejétől végéig lejátszani, meg az AFC döntős performansza... nagyon csodálkoznék ha a liga legjobb RB fizetésével kinálnánk meg. Illetve úgy tudok elképzelni mega szerződést, hogy nagyon kevés benne a garantált.
Jan
több mint 8 éve
Bell azért extra fontosságú, mert 2 posztot játszik egy személyben: no1 RB és no2 WR. Amikor ő kiesik, akkor nem csak a kezdő RB esik ki, hanem a második számú elkapó is.Egyáltalán nem 2nd WR. Hanem egy fantasztikus menekülő lehetőség, vagy screen opció, aki a néhány yardból elkapásból is extrát tud hozni, de ez ettől még nem 2nd WR. Láttunk olyat is, legutóbb Bryanttől. Teljesen más a feladat, a szerepkör, teljesen más embereket köt le a védelemből. Attól, hogy Bell pályán van, ugyanúgy lehet duplázni AB-t a secondaryben. De ha van Bryant, na akkor rögtön nagyon más a helyzet.
Másrészt pont ez az a két poszt, ahová a legkönnyebb jó játékost találni (persze Bell hű meg ha, de azért DeWill is elkaristolt a helyén, nem rosszul) Figyelembe véve hogy egy futónak nemigen szokott 10 éve lenni a ligában, plusz Bell füvezése, plusz hogy gyakorlatilag egy szezont sem tudott elejétől végéig lejátszani, meg az AFC döntős performansza... nagyon csodálkoznék ha a liga legjobb RB fizetésével kinálnánk meg. Illetve úgy tudok elképzelni mega szerződést, hogy nagyon kevés benne a garantált.
Jan
Szerintem Bell number 1 RB-fizut kap, inkább csak a garantált tartalom a kérdés.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Bell azért extra fontosságú, mert 2 posztot játszik egy személyben: no1 RB és no2 WR. Amikor ő kiesik, akkor nem csak a kezdő RB esik ki, hanem a második számú elkapó is.Másrészt pont ez az a két poszt, ahová a legkönnyebb jó játékost találni (persze Bell hű meg ha, de azért DeWill is elkaristolt a helyén, nem rosszul) Figyelembe véve hogy egy futónak nemigen szokott 10 éve lenni a ligában, plusz Bell füvezése, plusz hogy gyakorlatilag egy szezont sem tudott elejétől végéig lejátszani, meg az AFC döntős performansza... nagyon csodálkoznék ha a liga legjobb RB fizetésével kinálnánk meg. Illetve úgy tudok elképzelni mega szerződést, hogy nagyon kevés benne a garantált.
több mint 8 éve
A fontossagi sorrend nalam akkor a falatok-Bell-AB-BB. Igen egy futonal az elhasznalodas nagyobb szerepet jatszik, de ki is futottunk az ervekbol. Egyszeruen BB-nel mar nem beszelhetunk jovorol, bar bizom benne hogy sokaig marad meg es jobb lesz mint tavaly ( tudom hihetetlen 😊 ) es igy eleg diplomatikusan fogalmaztam. Beszeltunk mar a statisztikai szamokrol is anno. BB regen nem hozott csucs szamokat, de mindenki mondta, hogyha kapna jatszotarsakat es nem mindent a "kicsi a rakas nagyobbat kivan" formaciobol dobna elit szamokat produkalna. Megkapta a pajtasokat es elt is a lehetoseggel. A tavalyi BB az akkori csapatban nem hozott volna 95-t. A SB run-hoz meg pont o nem hozta az extrat hogy teged idezzelek. Gyenge a BB altal magasra felrakott lecnel igaz termeszetesen meg igy is jobb mint a kezdok 2/3-aTovábbra is értelmezhetetlen a sorrended számomra. Bell fontossága elenyésző Benhez képest. Ben nélkül szenvedés az egész O, Bell nélkül nincs nagy gond, legfeljebb az extraszuper playek esnek ki. Ha game manager-típusú QB lenne, akkor lehetne hangsúlyosabb az RB fontossága. (Ahogy annó AP-nél) Bell fantasztikus játékos, de ebben a szerkezetben ő csak egy puzzle-darab. Nemhogy a tavalyi Ben nem csinált volna 95-ös ratnget, hanem pl 2008-ban nem is csinált (80), de mégis fantasztikus volt, konkrétan sztem az volt a csúcséve. Mellesleg nem Ben mondott csődött az SB-runhoz, hanem az egész O úgy ahogy van.
Es igen szerintem is ala fog irni Bell, meghozza sok penzert 😊
no
Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Az egesz eddigi kerdes az elso mondatodnal lezarult. Es en annyit tettem hozza, hogy mas akkor is meg fogja fizetni.Bellt meg fogjuk fizetni. (Ha lenne még egy füves balhéja, akkor nem). Ettől viszont nem lesz a csapat legfontosabb láncszeme/eleme. Ő egy RB. Az RB-k között baszott jól fog keresni, talán a legjobban. De a csapaton belüli szerepe ettől nem változik. Egy elit RB-től nem lesz jó csapatod a mai NFL-ben. Lásd AP... A Vikes is akkor ment el messzire, amikor QB-ja is volt. Egy RB sosem lesz képes messzire vinni, az kevés hozzá. Szóval Bellt kb utoljára választanám. BB kimagaslóan a legfontosabb eleme az O-nak. Aztán jön AB és az OL és csak ezután Bell. Bell az SB-runhoz kell. A jó/elit csapat státuszhoz nem kulcskérdés, bárki elfutkározna 1000-1200 yardot a falunk mögött, az extrát nem tenné hozzá, de attól még jó csapat lennénk. Viszont az SB-runhoz nagyon kell Bell. Ráadásul az RB a leggyorsabban elhasználódó poszt, szóval, ha egyet meg kellene jelölnöm, hogy ki a legkevésbé fontos akár rövid- akár hosszútávon, az Bell lenne. De szerencsére nem kell és Bell aláír majd 4-5 évre. 😊alapvetoen igazad van. Megatron meghatarozo WR volt, AB meg TOP 3 elitpenge. De Bell meghatarozobb foleg a posztjan A poziciokat nezve a Qb altalaban a legfontosabb foleg ha jo van mint BB. A csapat szemszogevel nezve Bell nelkul is jok lennetek mert nagyon jo az OFF allomany. BB es AB kivetelevel uez a helyzet, annyi kitetellel hogy egy uber QB a kozepesekkel is jobban tud mutatni. Valljuk be a tavalyi BB inkabb rossz volt mint jo, de jopar Qb tudta volna hozni ezt az eredmenyt. A tavalyi format nezve, vagy a jovot ( mindenfele szimpatia nelkul) Bell ( nalam ) a legfontosabb jatekos. Ot kernem ha lehetne valasztani. DE a legfontosabb mielott elkalandozok, nem a csapaton beluli szerepe, fontossagi sorrend volt a kerdes hanem Bell ara es az magasan lesz ( spanglival egyutt is) mert top1 RB. Az hogy ti esetleg nem fizetitek meg,( mert ugy is jok lesztek ) mas meg fogja. Mindenkinek mast erne meg es mas a lehetosege de talalna piszok sok penzert csapatot maganakEgy RB (és egy WR sem) soha semmilyen körülmények nem vetekedhet egy QB meghatározó szerepével.szerintem nem, max nemely csapatnal. Olyan meghatarozo jatekos mint kevesek a ligaban. AB es BB ketten talan egyutt vannak olyan meghatarozok, es mielott vita lenne ebbol, nagyon jo jatekosok ok is a krembe tartoznak (BB tavalyi enje nem de meg ugy is jo)A következő spangliért járó kb 10 meccses eltiltás pl elég sokat levenne az összegből.Szerintem nincs olyan forgatokonyv, hogy ne legyen baromira draga Bell iden-jovore-akarmikor ( ha jatekra tud jelentkezni)Matt Galambos ILB, Phazahn Odom TE és Corey Jones WR kapott lehetőséget eddig a próbajátékosok közül. Ma lesz 90-es kerethirdetés OTA-kra.Úgy tűnik ezt a Chris Rainey, Dri Archer típust nem tudja feladni a stáb.90-be PS-be beférnek az ilyen RB-k. 53-ba már más kérdés, ott most nem ez a típus van.
Spy
Arra vagyok kíváncsi, hogy mondjuk Tuittal hosszabbítunk e vajon, vagy Bell-el mi lesz. Ha Bell lehoz egy újabb tavalyihoz hasonló évet és mondjuk egészséges is tud maradni, jövőre baromi drága lesz.
Klaci79
no
Jan
no
Bell nélkül a Steelers ugyanúgy elitcsapat, Ben nélkül viszont legfeljebb átlagos. Ez a különbség.
Soldados
no
Arról beszélhetünk napestig, hogy jó volt-e Ben tavaly. Szerintem igen. Ha valakinek a 95-ös rating kevés, az azt jelenti, hogy rohadt magasan volt a léc. 😊 De gyengének semmiképpen sem nevezném.
Soldados
A tobbirol meg: Nem mondtam hogy nalatok o a legfontosabb, hanem a posztjan o a legmeghatarozobb. AB nagyon jo, de van meg par ilyen pl.JJ egyertelmuen jobb es egy Megatron magassagot vesszuk alapul akkor atlagon aluli ( tessssek jol erteni 😊 )
Abban egyet ertunk hogy egy fecske nem csinal nyarat, de AP nelkuli Vikes mennyire lett volna jo azt nem tudom. Ahogy Megatron se kepes ra es BB helyett is inkabb a DEF-re emlekszem. Persze ez egy komplex csapatsport es meg az egyeni statisztikaid is fuggnek a tobbiektol. Csak egy jo futo nem eleg, de nezd meg a Dallas-t- qva jo fal, egy tehetseges Qb es egy nagyon jo futo ( akik rookiek) es ha ez a konstalacio 3 ev tapasztalattal esik egybe akkor Boom. Abban is egyet ertunk hogy jo lenne a futojatekotok barkivel, de ha nem SB run van akkor BB is kiveheted mert egy manager QB PL AS is elkaristolna AB-Bell-Falatok mogott. De nalatok SB run van. A Qb a legfontosabb ha arra epitesz, ha nem akkor ugy csokken a szerepe ( KC, 2000 Ravens). Persze minden konnyebb ha van QB-d aki potens. A fontossagi sorrend nalam akkor a falatok-Bell-AB-BB. Igen egy futonal az elhasznalodas nagyobb szerepet jatszik, de ki is futottunk az ervekbol. Egyszeruen BB-nel mar nem beszelhetunk jovorol, bar bizom benne hogy sokaig marad meg es jobb lesz mint tavaly ( tudom hihetetlen 😊 ) es igy eleg diplomatikusan fogalmaztam. Beszeltunk mar a statisztikai szamokrol is anno. BB regen nem hozott csucs szamokat, de mindenki mondta, hogyha kapna jatszotarsakat es nem mindent a "kicsi a rakas nagyobbat kivan" formaciobol dobna elit szamokat produkalna. Megkapta a pajtasokat es elt is a lehetoseggel. A tavalyi BB az akkori csapatban nem hozott volna 95-t. A SB run-hoz meg pont o nem hozta az extrat hogy teged idezzelek. Gyenge a BB altal magasra felrakott lecnel igaz termeszetesen meg igy is jobb mint a kezdok 2/3-a
Es igen szerintem is ala fog irni Bell, meghozza sok penzert 😊
több mint 8 éve
Bellt meg fogjuk fizetni. (Ha lenne még egy füves balhéja, akkor nem). Ettől viszont nem lesz a csapat legfontosabb láncszeme/eleme. Ő egy RB. Az RB-k között baszott jól fog keresni, talán a legjobban. De a csapaton belüli szerepe ettől nem változik. Egy elit RB-től nem lesz jó csapatod a mai NFL-ben. Lásd AP... A Vikes is akkor ment el messzire, amikor QB-ja is volt. Egy RB sosem lesz képes messzire vinni, az kevés hozzá. Szóval Bellt kb utoljára választanám. BB kimagaslóan a legfontosabb eleme az O-nak. Aztán jön AB és az OL és csak ezután Bell. Bell az SB-runhoz kell. A jó/elit csapat státuszhoz nem kulcskérdés, bárki elfutkározna 1000-1200 yardot a falunk mögött, az extrát nem tenné hozzá, de attól még jó csapat lennénk. Viszont az SB-runhoz nagyon kell Bell. Ráadásul az RB a leggyorsabban elhasználódó poszt, szóval, ha egyet meg kellene jelölnöm, hogy ki a legkevésbé fontos akár rövid- akár hosszútávon, az Bell lenne. De szerencsére nem kell és Bell aláír majd 4-5 évre. 😊alapvetoen igazad van. Megatron meghatarozo WR volt, AB meg TOP 3 elitpenge. De Bell meghatarozobb foleg a posztjan A poziciokat nezve a Qb altalaban a legfontosabb foleg ha jo van mint BB. A csapat szemszogevel nezve Bell nelkul is jok lennetek mert nagyon jo az OFF allomany. BB es AB kivetelevel uez a helyzet, annyi kitetellel hogy egy uber QB a kozepesekkel is jobban tud mutatni. Valljuk be a tavalyi BB inkabb rossz volt mint jo, de jopar Qb tudta volna hozni ezt az eredmenyt. A tavalyi format nezve, vagy a jovot ( mindenfele szimpatia nelkul) Bell ( nalam ) a legfontosabb jatekos. Ot kernem ha lehetne valasztani. DE a legfontosabb mielott elkalandozok, nem a csapaton beluli szerepe, fontossagi sorrend volt a kerdes hanem Bell ara es az magasan lesz ( spanglival egyutt is) mert top1 RB. Az hogy ti esetleg nem fizetitek meg,( mert ugy is jok lesztek ) mas meg fogja. Mindenkinek mast erne meg es mas a lehetosege de talalna piszok sok penzert csapatot maganakEgy RB (és egy WR sem) soha semmilyen körülmények nem vetekedhet egy QB meghatározó szerepével.szerintem nem, max nemely csapatnal. Olyan meghatarozo jatekos mint kevesek a ligaban. AB es BB ketten talan egyutt vannak olyan meghatarozok, es mielott vita lenne ebbol, nagyon jo jatekosok ok is a krembe tartoznak (BB tavalyi enje nem de meg ugy is jo)A következő spangliért járó kb 10 meccses eltiltás pl elég sokat levenne az összegből.Szerintem nincs olyan forgatokonyv, hogy ne legyen baromira draga Bell iden-jovore-akarmikor ( ha jatekra tud jelentkezni)Matt Galambos ILB, Phazahn Odom TE és Corey Jones WR kapott lehetőséget eddig a próbajátékosok közül. Ma lesz 90-es kerethirdetés OTA-kra.Úgy tűnik ezt a Chris Rainey, Dri Archer típust nem tudja feladni a stáb.90-be PS-be beférnek az ilyen RB-k. 53-ba már más kérdés, ott most nem ez a típus van.
Spy
Arra vagyok kíváncsi, hogy mondjuk Tuittal hosszabbítunk e vajon, vagy Bell-el mi lesz. Ha Bell lehoz egy újabb tavalyihoz hasonló évet és mondjuk egészséges is tud maradni, jövőre baromi drága lesz.
Klaci79
no
Jan
no
Bell nélkül a Steelers ugyanúgy elitcsapat, Ben nélkül viszont legfeljebb átlagos. Ez a különbség.
Soldados
no
Arról beszélhetünk napestig, hogy jó volt-e Ben tavaly. Szerintem igen. Ha valakinek a 95-ös rating kevés, az azt jelenti, hogy rohadt magasan volt a léc. 😊 De gyengének semmiképpen sem nevezném.
Szerkesztette: Soldados

több mint 8 éve
A BB nelkuli atlagosra direkt nem irok mert itt olyan messze all az allaspontunk es itt vendeg vagyok es nem az a kerdes.Egy RB (és egy WR sem) soha semmilyen körülmények nem vetekedhet egy QB meghatározó szerepével.szerintem nem, max nemely csapatnal. Olyan meghatarozo jatekos mint kevesek a ligaban. AB es BB ketten talan egyutt vannak olyan meghatarozok, es mielott vita lenne ebbol, nagyon jo jatekosok ok is a krembe tartoznak (BB tavalyi enje nem de meg ugy is jo)A következő spangliért járó kb 10 meccses eltiltás pl elég sokat levenne az összegből.Szerintem nincs olyan forgatokonyv, hogy ne legyen baromira draga Bell iden-jovore-akarmikor ( ha jatekra tud jelentkezni)Matt Galambos ILB, Phazahn Odom TE és Corey Jones WR kapott lehetőséget eddig a próbajátékosok közül. Ma lesz 90-es kerethirdetés OTA-kra.Úgy tűnik ezt a Chris Rainey, Dri Archer típust nem tudja feladni a stáb.90-be PS-be beférnek az ilyen RB-k. 53-ba már más kérdés, ott most nem ez a típus van.
Spy
Klaci79
no
Jan
no
Soldados
több mint 8 éve
alapvetoen igazad van. Megatron meghatarozo WR volt, AB meg TOP 3 elitpenge. De Bell meghatarozobb foleg a posztjan A poziciokat nezve a Qb altalaban a legfontosabb foleg ha jo van mint BB. A csapat szemszogevel nezve Bell nelkul is jok lennetek mert nagyon jo az OFF allomany. BB es AB kivetelevel uez a helyzet, annyi kitetellel hogy egy uber QB a kozepesekkel is jobban tud mutatni. Valljuk be a tavalyi BB inkabb rossz volt mint jo, de jopar Qb tudta volna hozni ezt az eredmenyt. A tavalyi format nezve, vagy a jovot ( mindenfele szimpatia nelkul) Bell ( nalam ) a legfontosabb jatekos. Ot kernem ha lehetne valasztani. DE a legfontosabb mielott elkalandozok, nem a csapaton beluli szerepe, fontossagi sorrend volt a kerdes hanem Bell ara es az magasan lesz ( spanglival egyutt is) mert top1 RB. Az hogy ti esetleg nem fizetitek meg,( mert ugy is jok lesztek ) mas meg fogja. Mindenkinek mast erne meg es mas a lehetosege de talalna piszok sok penzert csapatot maganakEgy RB (és egy WR sem) soha semmilyen körülmények nem vetekedhet egy QB meghatározó szerepével.szerintem nem, max nemely csapatnal. Olyan meghatarozo jatekos mint kevesek a ligaban. AB es BB ketten talan egyutt vannak olyan meghatarozok, es mielott vita lenne ebbol, nagyon jo jatekosok ok is a krembe tartoznak (BB tavalyi enje nem de meg ugy is jo)A következő spangliért járó kb 10 meccses eltiltás pl elég sokat levenne az összegből.Szerintem nincs olyan forgatokonyv, hogy ne legyen baromira draga Bell iden-jovore-akarmikor ( ha jatekra tud jelentkezni)Matt Galambos ILB, Phazahn Odom TE és Corey Jones WR kapott lehetőséget eddig a próbajátékosok közül. Ma lesz 90-es kerethirdetés OTA-kra.Úgy tűnik ezt a Chris Rainey, Dri Archer típust nem tudja feladni a stáb.90-be PS-be beférnek az ilyen RB-k. 53-ba már más kérdés, ott most nem ez a típus van.
Spy
Klaci79
no
Jan
no
Soldados
több mint 8 éve
Egy RB (és egy WR sem) soha semmilyen körülmények nem vetekedhet egy QB meghatározó szerepével.szerintem nem, max nemely csapatnal. Olyan meghatarozo jatekos mint kevesek a ligaban. AB es BB ketten talan egyutt vannak olyan meghatarozok, es mielott vita lenne ebbol, nagyon jo jatekosok ok is a krembe tartoznak (BB tavalyi enje nem de meg ugy is jo)A következő spangliért járó kb 10 meccses eltiltás pl elég sokat levenne az összegből.Szerintem nincs olyan forgatokonyv, hogy ne legyen baromira draga Bell iden-jovore-akarmikor ( ha jatekra tud jelentkezni)Matt Galambos ILB, Phazahn Odom TE és Corey Jones WR kapott lehetőséget eddig a próbajátékosok közül. Ma lesz 90-es kerethirdetés OTA-kra.Úgy tűnik ezt a Chris Rainey, Dri Archer típust nem tudja feladni a stáb.90-be PS-be beférnek az ilyen RB-k. 53-ba már más kérdés, ott most nem ez a típus van.
Spy
Klaci79
no
Jan
no

több mint 8 éve
szerintem nem, max nemely csapatnal. Olyan meghatarozo jatekos mint kevesek a ligaban. AB es BB ketten talan egyutt vannak olyan meghatarozok, es mielott vita lenne ebbol, nagyon jo jatekosok ok is a krembe tartoznak (BB tavalyi enje nem de meg ugy is jo)A következő spangliért járó kb 10 meccses eltiltás pl elég sokat levenne az összegből.Szerintem nincs olyan forgatokonyv, hogy ne legyen baromira draga Bell iden-jovore-akarmikor ( ha jatekra tud jelentkezni)Matt Galambos ILB, Phazahn Odom TE és Corey Jones WR kapott lehetőséget eddig a próbajátékosok közül. Ma lesz 90-es kerethirdetés OTA-kra.Úgy tűnik ezt a Chris Rainey, Dri Archer típust nem tudja feladni a stáb.90-be PS-be beférnek az ilyen RB-k. 53-ba már más kérdés, ott most nem ez a típus van.
Spy
Klaci79
no
Jan
több mint 8 éve
A következő spangliért járó kb 10 meccses eltiltás pl elég sokat levenne az összegből.Szerintem nincs olyan forgatokonyv, hogy ne legyen baromira draga Bell iden-jovore-akarmikor ( ha jatekra tud jelentkezni)Matt Galambos ILB, Phazahn Odom TE és Corey Jones WR kapott lehetőséget eddig a próbajátékosok közül. Ma lesz 90-es kerethirdetés OTA-kra.Úgy tűnik ezt a Chris Rainey, Dri Archer típust nem tudja feladni a stáb.90-be PS-be beférnek az ilyen RB-k. 53-ba már más kérdés, ott most nem ez a típus van.
Spy
Klaci79
no
több mint 8 éve
Matt Galambos ILB, Phazahn Odom TE és Corey Jones WR kapott lehetőséget eddig a próbajátékosok közül. Ma lesz 90-es kerethirdetés OTA-kra.Úgy tűnik ezt a Chris Rainey, Dri Archer típust nem tudja feladni a stáb.az odom gyerek egy 6,8 magas, 250 fontos, kis TE, aki 4,79 alatt futotta a 40et
Spy
Szerkesztette: zzz888
több mint 8 éve
Szerintem nincs olyan forgatokonyv, hogy ne legyen baromira draga Bell iden-jovore-akarmikor ( ha jatekra tud jelentkezni)Matt Galambos ILB, Phazahn Odom TE és Corey Jones WR kapott lehetőséget eddig a próbajátékosok közül. Ma lesz 90-es kerethirdetés OTA-kra.Úgy tűnik ezt a Chris Rainey, Dri Archer típust nem tudja feladni a stáb.90-be PS-be beférnek az ilyen RB-k. 53-ba már más kérdés, ott most nem ez a típus van.
Spy
Klaci79
több mint 8 éve
Matt Galambos ILB, Phazahn Odom TE és Corey Jones WR kapott lehetőséget eddig a próbajátékosok közül. Ma lesz 90-es kerethirdetés OTA-kra.Úgy tűnik ezt a Chris Rainey, Dri Archer típust nem tudja feladni a stáb.90-be PS-be beférnek az ilyen RB-k. 53-ba már más kérdés, ott most nem ez a típus van.
Spy
több mint 8 éve
Matt Galambos ILB, Phazahn Odom TE és Corey Jones WR kapott lehetőséget eddig a próbajátékosok közül. Ma lesz 90-es kerethirdetés OTA-kra.Úgy tűnik ezt a Chris Rainey, Dri Archer típust nem tudja feladni a stáb.
több mint 8 éve
A vendeglatok: A 911 airlift wing pittsburghi csapata hercules ekkel.www.youtube.com/watch?v=Akuk4nZeUvU&t=16s
több mint 8 éve
A vendeglatok: A 911 airlift wing pittsburghi csapata hercules ekkel.youtu.be/fD-XO4HZ-SY
Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
C 17 Globemaster III pilota ulesebol nezet a Pittsburghi showra, repterre...youtu.be/-hVxUtz-dh4
több mint 8 éve
De akit erdekel ez, az szoljon es teszek fel tobb videot. Vagy kepet. youtu.be/BCkhoIOIlMs
több mint 8 éve
Itt is akartam egy elo dolgot csinalni, de sajnos csak bizonyos ideig tudtam ezt a faceval. Mindegy, legkozelebb... Ha ... photos.google.com/albums
Szerkesztette: gabor25