Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Nem volt szoros meccsünk, vagyis totálisan "torz" a szerzett pont statisztika, már amennyiben azt akarjuk lemérni hol állnak az egységek.Ezt a D és O összehasonlítást felesleges citálni, mert lassan hitvita lesz, hogy Beachum elmenetele, Bryant idényről kiesése, Green 8 meccses kiesése, Ben sérülése, Bell 3 meccses eltiltása, Wheaton sérülése mekkora kihatással a D-hez képest a 2. éves Dupree, a soha egy meccset nem játszó Golson kiesését, Heyward és Saci 2-2 meccses sérülését összeadva. Egy dolog biztos, hogy egy Rodgers, Hamilton, Coates 2-4 WR trióval elit O-ról beszélni elvakultság, és semmi más, annak ellenére is, hogy Hamiltonnak voltak szép megmozdulásai, ahogy Rodgersnek is.
Az idény előtt azt mondtam, hogy 2 meghatározó játékos kell, hogy a D domináljon. Ma már elbizonytalanodtam. Ha a blitzek sem eredményesek (döbbenet volt nézni mennyiszer késtünk el és ezekből is mennyi könnyed pasz jött) és az, hogy a nickel formációnkat rendre szétfutják komolyabb gondra utal. Sem Cocrellnek, sem Burnsnek nem erőssége a szerelés és emellé egy hard hitter, de a liga egyik leglassabb FS-e játszik nálunk. Mindez azt jelenti, hogy szinte borítékolható, hogy egy-egy játékban bizonyosan a harmadik szintre lendületből érkezik WR/RB, ami szinte borítékolhatóan nagy játék.
Hiszem, hogy vissza tudunk jönni ebből is, és Green egy-egy elkapását látva érződik, hogy az O ha bemelegszik nagyon nagy löketet fog kapni, de lássuk be, hogy ha Dupree nem fog dominálni a visszajövetele után, akkor lehet, hogy lesz PO, de maximum ennyi lesz ebben, komolyabb eredmény nem.
több mint 8 éve
Utólag nagyon egyszerű okosnak lenni megint. 2 éve rámegyünk majdnem mindig a 2 pontosra, és matematikailag ez megéri. Eddig miért nem volt okos mindenki, hogy ezt nem kéne? Azért, mert működött, most meg nem, ennyi, nem működhet mindig. Első nem jött be, utána már menni kellett a többire, ezt nem érzem edzői hibának.
Inkább azt nem értem, hogy lehet valaki ennyire nulla agyilag, hogy facemask-ot csinál ilyen szituban, úgy hogy megállt már az előrehaladás is.
Ahogy mondani szokták, ezért lett védő mennyi ennyi esze van. 😊
Mindenesetre iszonyat király meccs volt, eredménytől függetlenül. Ez volt az első jó Steelers meccs idén.
több mint 8 éve
malkav
2 468
Tudom Soldi, hogy neked ez a RZ vedelem a vesszöparipad, de azert a Y/G sem elhanyagolhato: Pl Ha szar/közepszerü a vedelemed, akkor egy mecs alatt 4 szer beneznek az RZ-be 50% RZvedelemnel ez 2 TD, ha viszont a vedelem folyamatosan 3&outolja az ellent, egyszer beengedi az RZ-be es ott 0% RZ vedelme van akkor is csak 1TD jött. Szoval nem hiszem, hogy attol hogy valaki jobban teljesit az RZ-ben de több tämadast is enged az RZ-ig az mar jobb vedelem lenne.De liga szinten ha jol hallottam azt mondtak 24. ek vagyunk, ami azert gyenge.Ez az engedett yardok. De az engedett yardok, vagy az engedett pontok a fontosabb. 😊 Én utóbbira voksolok. Abban 12. helyen voltunk féltávnál. Az O 16. volt a szerzett pontokban.
gabistar
Soldados
Az engedett pontok ebböl a szempontbol mar kicsit jobbak, de ott meg nagyon kicsi a különbseg a csapatok között.. alul kilog 3 csapat meg felül kilog 3 csapat, a több pedig egy TD belül ugyanaz.
Szoval nem igazan rangsorolgatnek egy-ket ertek alapjan, latszik hogy a ti vedelmetek nincs a toppon, aztan hogy most közepes, kozepszar vagy szar, az nem szamit, addig amig az O nem konzisztens.
Azt hiszem Bill Parcels mondta ezt de mar nem vagyok benne biztos: egy stat szamit, az a W/L az megmutatja hogy jo vagy rosz csapatod van... 😀
több mint 8 éve
gedam
5 908
talán négy vagy öt meccseteket láttam, de nem egy ájulat a védelmetek, mégha ragaszkodsz is a véleményedhez. amikor kellene nem tud pluszt hozzáadni és bénázik. nálunk az o ilyen, a baltimore steelers nyerné az sb-tNagyon szép a "csillogó" támadó oldal a maga sztárjaival, viszont a védelem katasztrófa. Van kettő falember, kettő belső linebacker és ennyi semmi több. A többi játékosunk a védelemben átlag alatti képességekkel megáldott játékos. Hová jutottunk?Az egész idényt nézve a védelem nyújt jobb teljesítményt. Nemcsak képességekhez mérten, hanem ligaszinten is. 12. engedett pontokban, az O 16 szerzettben az idény feléig. És ehhez hozzáteszem, hogy több és fontosabb sérülés sújtotta a D-t az idény során, mint az O-t.
pfefe8
Soldados
több mint 8 éve
De liga szinten ha jol hallottam azt mondtak 24. ek vagyunk, ami azert gyenge.Ez az engedett yardok. De az engedett yardok, vagy az engedett pontok a fontosabb. 😊 Én utóbbira voksolok. Abban 12. helyen voltunk féltávnál. Az O 16. volt a szerzett pontokban.
gabistar
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
A buta, felesleges szabálytalanságokat redukálni kell, ebben egyetértünk. De nekem nincs bajom a D-vel összességében, az egész idényt nézve. Cockrell CB-játéka tetszik, Burns, Sean Davis, a két újonc is mutat életjeleket, szép playeket, de teljesen természetes, hogy még vannak hibáik. Továbbra is tartom, hogy a Def egy vagy két jó passrusherre van attól, hogy jó legyen. Ha nincs nyomás, a legjobb sec-et is szétszedik, nemhogy TO-t szerezzen. De az igazsághoz akkor az is hozzátartozik, hogy a liga egyik legjobb (a forduló előtt legjobb) RZ D-je a minek. És ez igen fontos statisztikai mutató.Aha, a védelem. Ahol a két kezdő safety kilenc meccs óta nem képes labdát szerezni (fumble, interception), momentumot csinálni. Vagy a legrosszabb időben jövő felesleges szabálytalanságok (Cockrell, Davis), vagy az első körös cb-n (Artie Burns) csinált két nagy játék két meccs alatt (Dez Bryant, Mike Wallace). Nincs nagy játék! Ez volt LeBeau papa jelszava. De van. Ami nincs az a DB. De majd Golson, ugye Soldi? 😊Nagyon szép a "csillogó" támadó oldal a maga sztárjaival, viszont a védelem katasztrófa. Van kettő falember, kettő belső linebacker és ennyi semmi több. A többi játékosunk a védelemben átlag alatti képességekkel megáldott játékos. Hová jutottunk?Az egész idényt nézve a védelem nyújt jobb teljesítményt. Nemcsak képességekhez mérten, hanem ligaszinten is. 12. engedett pontokban, az O 16 szerzettben az idény feléig. És ehhez hozzáteszem, hogy több és fontosabb sérülés sújtotta a D-t az idény során, mint az O-t.
pfefe8
Soldados
AlterEgó
A BAL ellen kifejezetten jó volt a Def - még az egyetlen engedett hosszú játékkal együtt is. Tudva, hogy most az egyik legjobb O volt az ellenfél, most sem volt gázos a teljesítmény. A 85 yardos play persze most fájó volt, ezen a meccsen sokat rontott az összképen. A végével nem foglalkoznék újra, nagyon szar helyzetbe hozták a D-t, persze ettől még nem volt kötelező TD-t kapni.
De amit én állítottam, hogy engedett és szerzett pontokat tekintve a D jobb a ligában, mint az O, az igaz. És ez gáz ismerve a kereteket.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
gabor25
5 144
Fire Tomlin azért csak járja!lol, azert azzal is vigyaznek. Mint ahogy haleyvel is. De most megint belegorcsolt a 2 pontos fetishebe. lol. Nem kellene kirugni. De valaki mar ot es haleyt is helyre tehetne, amikor kibillenek a realitas talajarol. Mult heten haley, most tomlin. Bar mult heten sem haley droppolt, meg dobott benan. Es igy is tomlin fejet koveteltek. Na most lesz ra alap. De nem kene. Tul jo o ahhoz. De valaki a tulajdonos csaladbol raszolhatna, hogy mostmar azert ha 90% os esely az 1 pontra jo csapat ellen, ne erolkodj a 60 % os eselyuvel. Foleg hogy egy sem jott be ma. Es ha latod hogy nem jon be meccs kozben a 2 pontos, nem ego az 1 pont. Jobb mint a semmi. Szoval nem bun meccs kozben valtani. Inkabb ereny a hibadbol tanulni. Na ez ma neki sem ment.
sutianap
Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Fire Tomlin azért csak járja!majd megdicsőül, ha négy bukó után megverjük a Barnákat 😊
sutianap
több mint 8 éve
Fire Tomlin azért csak járja!
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
gabor25
5 144
o sem tul fenyes, ezert nem gondoltam korabban sem hogy sb contenderek vagyunk. Inkabb po contenderek. Aztan meg ki tudja, de mar lehet az is nehez lesz.a d rol meg ne is szoljunk. Hiaba eron felul teljesitenek akkor is....
PS: Igy meg meg tisztabb a kep miutan rekerestem a statjainkra, hirtelen felindulasbol, az elozo posztom utan. Tudom nem szamitanak annyit, de azert mutatnak valamit. pl hogy kicsit tulertekeljuk oket. En sem gondoltam volna hogy ilyen gaz statjaink vannak. De tudtam hogy sok sebbol verzunk. Vegre van viszonyitasi alap.
Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
Gizinéni
522
“It was totally shitty. We are quite terrible,” [James] Harrison said, according to Aditi Kinkhabwala of the NFL Network on Twitter.No comment.
több mint 8 éve
gabor25
5 144
Soldinak igaza van meg nem is. Vedelem eron felul off eron alul teljesit altalaban.Aha, a védelem. Ahol a két kezdő safety kilenc meccs óta nem képes labdát szerezni (fumble, interception), momentumot csinálni. Vagy a legrosszabb időben jövő felesleges szabálytalanságok (Cockrell, Davis), vagy az első körös cb-n (Artie Burns) csinált két nagy játék két meccs alatt (Dez Bryant, Mike Wallace). Nincs nagy játék! Ez volt LeBeau papa jelszava. De van. Ami nincs az a DB. De majd Golson, ugye Soldi? 😊Nagyon szép a "csillogó" támadó oldal a maga sztárjaival, viszont a védelem katasztrófa. Van kettő falember, kettő belső linebacker és ennyi semmi több. A többi játékosunk a védelemben átlag alatti képességekkel megáldott játékos. Hová jutottunk?Az egész idényt nézve a védelem nyújt jobb teljesítményt. Nemcsak képességekhez mérten, hanem ligaszinten is. 12. engedett pontokban, az O 16 szerzettben az idény feléig. És ehhez hozzáteszem, hogy több és fontosabb sérülés sújtotta a D-t az idény során, mint az O-t.
pfefe8
Soldados
AlterEgó
De liga szinten ha jol hallottam azt mondtak 24. ek vagyunk, ami azert gyenge. Es cb kozul gay cocrell ok. Artie burns was burned jo sokszor. Meg kozel nem kesz, de hat elso koros ugyhogy eroltetni kell hogy beleszokjon, meg nincs jobb.
A masik cbnk ugya serult. A kozepso futas tdnel pont shaziert nyomtak foldre. Aki a jobbak koze tartozik, de sokszor latni, hogy amennyit nyerunk vele a futas ellen pl tackle for loss, azt elveszitjuk amikor siman elltoltjak, kizarjak. Ebben meg pont vince williams sokkal jobb. De hat saci meg tud wrt, te t legtobbszor fedezni.
Szoval en ugy erzem hianyzik az ero, vagy fal kozeprol. D line ban heyward, tuit sztar, a tobbiek jo munkasemberek. Meg is erezzuk most mennyit szamitott az elengedett steve mcladon. Mindegy mint irtam, a kozepso oldalso futasoknal ha atmennek a dl en akkor kb vegunk van. Hol van mar pola. Hol van ryan clark. Mitchell is elveszett az utobbi meccseken. Robert golden meg Strong S amikor ugy pattant le az rb rol a td nel mitchellel egyutt mintha megkertek volna oket. Na ezt alternek kell adnom. Nem erzem meg kezdo keretbe valonak sem robert et. Mitchellnek voltak jo meccsei, de most az elmult par meccsen mar mind a ketten elvesztek. Hiaba fogtuk vissza a bal futasat 50 yardra, amikor akarki majnem siman fut ellenunk amikor kell a meccsen.
Ertem ezalatt szimpla futas kozepre 5-8 yard. Aztan meg vedekezzuk ki. Ja nem ment. sem most sem korabban. Nem jo ez a sok passz elenni vedekezesu uj fellallasunk. Mert vagy megfogjuk oket, vagy sima hosszu futas. Ez gaz. Az adatok nem erdekelnek. De nem ez az elso futo aki kivegzett minket. Tul konnyen futnak 5 yardokat. Vagy tobbet. Heyward meg tuitt meg hiaba sztar, sacival, meg timmonsal egyutt,
mindig tuljarnak az eszunkon. miami, pats, philly, bal, most meg dal is. ha a futas meg lenne oldva. Tudom ez a legjobban futo csapatok egyike. De akkor is se futas ellen se passz ellen se sehol nem vagyunk stabilak. Vagy kiemelkedoek. Csak neha o oldalon. Ennyi. D hiaba erolkodik, szakad meg, ha elbasszuk felesleges 2 pontosokkal.
Nem lett volna ez ha nem eroltetjuk megint a feles ketto pontokat. Ideje lenne mar rajonni. Csomo wr unk serult. Nem 2015 van ahol bejott tobbszor mint nem. Iden nem, mai meccsen nem jott be. Meg is bosszulta magat.
Nevek helyesirasat most nem ellenorzom nezzetek el nekem. Szerintem az a gaz, hogy foloslegesen eroltettuk megint egy jobb csapat ellen a 2. pontos kiserletet. Aztan meg szaladtunk utana tovabb eroltetni.
Egyszer megprobalod ok. Kettoszor ok.. De ennyiszer orulet. Es ez megint nem haley. Mondtam en hogy ben nem volt ok mult heten. Ezt megerositettek az itteni riporterek is a meccs elott, meg a mai meccs. Ma volt meccsre kesz. Mult heten nem.
Mindegy gondoltam hogy kikapunk, nem meglepo. De hogy sajat magunk miatt az mar igen.
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Aha, a védelem. Ahol a két kezdő safety kilenc meccs óta nem képes labdát szerezni (fumble, interception), momentumot csinálni. Vagy a legrosszabb időben jövő felesleges szabálytalanságok (Cockrell, Davis), vagy az első körös cb-n (Artie Burns) csinált két nagy játék két meccs alatt (Dez Bryant, Mike Wallace). Nincs nagy játék! Ez volt LeBeau papa jelszava. De van. Ami nincs az a DB. De majd Golson, ugye Soldi? 😊Nagyon szép a "csillogó" támadó oldal a maga sztárjaival, viszont a védelem katasztrófa. Van kettő falember, kettő belső linebacker és ennyi semmi több. A többi játékosunk a védelemben átlag alatti képességekkel megáldott játékos. Hová jutottunk?Az egész idényt nézve a védelem nyújt jobb teljesítményt. Nemcsak képességekhez mérten, hanem ligaszinten is. 12. engedett pontokban, az O 16 szerzettben az idény feléig. És ehhez hozzáteszem, hogy több és fontosabb sérülés sújtotta a D-t az idény során, mint az O-t.
pfefe8
Soldados
több mint 8 éve
pfefe8
1 203
Aláírom, hogy a védelem idáig erőn felül teljesített. A kritikát azok felé fogalmazom meg akik egy ilyen védelmet hoztak össze az évek során.Nagyon szép a "csillogó" támadó oldal a maga sztárjaival, viszont a védelem katasztrófa. Van kettő falember, kettő belső linebacker és ennyi semmi több. A többi játékosunk a védelemben átlag alatti képességekkel megáldott játékos. Hová jutottunk?Az egész idényt nézve a védelem nyújt jobb teljesítményt. Nem képességekhez mérten, hanem ligaszinten. 12. engedett pontokban, az O 16 szerzettben az idény feléig. És ehhez hozzáteszem, hogy több és fontosabb sérülés sújtotta a D-t az idény során, mint az O-t.
pfefe8
Soldados
Steelers fan
több mint 8 éve
Nagyon szép a "csillogó" támadó oldal a maga sztárjaival, viszont a védelem katasztrófa. Van kettő falember, kettő belső linebacker és ennyi semmi több. A többi játékosunk a védelemben átlag alatti képességekkel megáldott játékos. Hová jutottunk?Az egész idényt nézve a védelem nyújt jobb teljesítményt. Nemcsak képességekhez mérten, hanem ligaszinten is. 12. engedett pontokban, az O 16 szerzettben az idény feléig. És ehhez hozzáteszem, hogy több és fontosabb sérülés sújtotta a D-t az idény során, mint az O-t.
pfefe8
Szerkesztette: Soldados
több mint 8 éve
Örülök, hogy kikaptunk. Ha ez nem ébreszti rá Tomlint, hogy hagyja abba a felesleges brahizást, a túl agresszív playhívást, mert ez NEM tökös, hanem faszság, akkor semmi. Igazándiból ennyit szeretnék mondani erről a meccsről.Ha simán berugdossuk az XP-ket, akkor a DAL-nak TD kellett volna, ami teljesen más playhívást igényelt volna tőlük a hátralévő 40-50 mp-re és ennek megfelelően mi játszhattunk volna 2 mély safetyvel. (és akkor Elliott nem futhat olyan TD-t, mint a legvégén). Alapvetően a 85 yardos elkapott TD-t leszámítva kulturált léptéken tartottuk Elliottot, ami szép fegyvertény, amíg nem jött el a vége. Bár ez is érdekes, mert az utolsóelőtti TD-nél (2 perccel a vége előtt) én örültem, hogy "beengedtük" TD-re. A második meg már mindegy volt, megvolt a DAL-nak a FG-táv, így agresszív playcall volt, Elliottnak elég volt egy embert megvernie a TD-hez, azt az egyet (Saci) meg azért simán kivette előle az elit DAL OL. Ettől függetlenül nem akarom felmenteni a Def-et, mert a 35 kapott pont rengeteg, ennyit nem lehet. Persze az is tény, hogy elit Off volt az ellenfél és Tomlin szar helyzetbe hozta őket az ultraf.sz brahi döntéseivel.
Szóval ennyi a véleményem. Az első kétpontosra menésnél elvesztettük a meccset. Onnantól kb belekényszerítettük magunkat abba, hogy mindig rá kelljen menni és mindig el is basztuk.
Az egyetlen pozitívum, hogy végre megvolt az első szoros meccsünk. Novemberig kellett rá várni... El is vesztettük, a DAL (ebben is) harcedzettebb már. A CLE-t simán kéne hozni, de utána igenis szertnék szoros meccseket, mert ezeken múlik, hogy jó csapat vagy, vagy nem vagy jó csapat.
több mint 8 éve
pfefe8
1 203
Nagyon szép a "csillogó" támadó oldal a maga sztárjaival, viszont a védelem katasztrófa. Van kettő falember, kettő belső linebacker és ennyi semmi több. A többi játékosunk a védelemben átlag alatti képességekkel megáldott játékos. Hová jutottunk?
Szerkesztette: pfefe8
Steelers fan
több mint 8 éve
A fasz kétpontosokról ki dönt? Tomlin? Mert akkor húzzon a picsába.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 8 éve
Klemó
5 667
No big play....ez volt coach D jelmondata....no big play.....csak erről szólt ma a D.....tartjuk őket, tartjuk és rendre egy-egy nagy játék....Elliott háromszor vitte úgy be ma, hogy nem értek hozzá.....és az utolsó....30 másodperc alatt a money time-ban nem kapsz TD-t....egyszerűen nem kapsz.....már ha PO-ba akarsz kerülni. Kettő, azaz kettő alkalommal fogunk sisakrácsot az utolsó drive-ban úgy, hogy közben az egyik alkalommal a TE már a földön, a másik alkalommal pedig 3-an fogják.....az elsőt nem fújták be....erre jött a második....Persze, lehet magyarázni, hogy Tomlin hogy lőtte lábon magát a kétpontosokkal, és igaz is, és igazából a második fájt nagyon, mert nyilván nem azt kellett ott még nézni, hogy akkor hogy áll a játék, amikor tiszta volt, hogy lesz még TD és lehet FG is, ami után rohadtul hiányzott az extra pont (már a másodiktól számolva).
Óriási meccs volt, nagy meccs volt és ha valami jó lehet ebben, akkor az az, hogy ebből lehet tanulni, mert eddig ilyet nem játszottunk.
több mint 8 éve
Fájó vereség, de ilyen játékkal nyerni kell a csoportott! Aztán majd meglátjuk mi lesz a Pats ellen idegenben!
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Hol van az a csapat aki szarrá verte a KC-t? Jelzem mióta hazajöttem 4 meccs/4 vereség....
több mint 8 éve
A Penguinst is kitárgyaltuk mindig. 😊 Bármi, ami Pittsburgh és felvételről nézed, akkor ne gyere ide, vagy hagyj fel minden reménnyel. 😊Amúgy bocs, a spoilerért! De legalább olyan meccs, aminek az eredményét tudva is érdemes megnézni.
több mint 8 éve
én követem a Pitt meccseit...és "ímádom" amikor hajnalban meló előtt feljövök ide a Steelers-ről olvasni, majd azt olvasom, hogy a Pitt nyer a Clemson ellen, amikor azt felvételről amúgy visszanézném...maradjunk már az eredeti témáknál a rossebbegyemeg 😊Minek olvasgatsz 😛
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
én követem a Pitt meccseit...és "ímádom" amikor hajnalban meló előtt feljövök ide a Steelers-ről olvasni, majd azt olvasom, hogy a Pitt nyer a Clemson ellen, amikor azt felvételről amúgy visszanézném...maradjunk már az eredeti témáknál a rossebbegyemeg 😊