NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
DHB és DeWill mellett Shamarko nem edzett. Grimble és Dangerfield limitált volt, Coates edzett.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Az viszont nevetséges, hogy úgy gondolod hogy Te mennyivel okosabb vagy (és hozzáértőbb) Magyarországról, mint egyébként bármely NFL edző... Kicsit komplexebb döntéseket kell hozniuk, mint amit innen mi látunk, és gondolunk.
laby
Én ismerem Soldit, tényleg okosabb és hozzáértőbb.
Ha nem hiszed, kérdezd meg tőle.
Sobri Jóska
No question about that! 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
Az viszont nevetséges, hogy úgy gondolod hogy Te mennyivel okosabb vagy (és hozzáértőbb) Magyarországról, mint egyébként bármely NFL edző... Kicsit komplexebb döntéseket kell hozniuk, mint amit innen mi látunk, és gondolunk.
laby
Én ismerem Soldit, tényleg okosabb és hozzáértőbb.
Ha nem hiszed, kérdezd meg tőle.

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Ha Indy-be megyünk ez mindig eszembe jut:
 www.youtube.com/watch?v=FUcDGLHCOi4
több mint 8 éve
Ha neked az jó, hogy 6-0 az állás 28 perc játék után a 0-11-es Browns ellen, és aztán kockáztatva kell nekimenni TD-re a botrányos time management és szörnyű playcalling miatt, akkor lelked rajta.
Soldados
Miért kell passzolni hármat 2 yardról, amikor Bell simán futkorászta a 4-5 yardokat? Ahogy neki adtuk a labdát, rögtön TD volt.Soldados
Folyamatosan egyik szavad üti a másikat, annyira elvakultan rámentél erre a túlzott agresszió elméletedre...
Te magad is leírtad, hogy Bell akkor futott 4-5 yardot amikor akart. Miért lett volna rossz döntés nekimenni 1 yardról úgy, hogy az offense fal dominált futás blokkolásba, ráadásul red zone felállásban még üresen is hagyták nekünk a boxot?!
Egyértelmű volt, hogy középfutást kell hívni és jó eséllyel össze is fog jönni.

Hozzávesszük, hogy 2 (vagy 1) yardról az összejött kísérletek száma nagyobb, mint ami nem jön össze.
Egyértelmű volt, hogy vállalható, legalább annyira vállalható, mint amennyire az is érthető lett volna, ha nem megyünk neki.
Én személy szerint híve vagyok annak, hogy menjünk neki az ilyennek, és a két pontosoknak is, mert ez kifizetődőbb.

Azt is elfogadnám, hogyha azt mondanád, hogy Te nem vagy híve ennek, és jobban örülnél a biztos rúgásnak. Az viszont nevetséges, hogy úgy gondolod hogy Te mennyivel okosabb vagy (és hozzáértőbb) Magyarországról, mint egyébként bármely NFL edző... Kicsit komplexebb döntéseket kell hozniuk, mint amit innen mi látunk, és gondolunk.

Ez kb. ugyan olyan, mint egy meglepő onside kick. Ha nem jön be akkor persze hülye az edző, amikor meg bejön (Saints SB), akkor meg egyből zseniális húzás.
laby
Márpedig nagy edzők is hibáznak hatalmasakat. Még Belichick is. És ezt nyugodtan ki lehet jelenteni. Ettől még ő marad minden idők legjobb HC-ja a szememben.

Amúgy meg nem ütik egymást a szavaim, csak nem érted az egymásra épülést. Először is f.szság egy low scoring meccsen (6-0 a félidő végén) nem a biztos 2 drive-os különbségre menni egy FG-vel. A második, ha már elkövetjük azt a faszságot, hogy mégis nekimegyünk, akkor nem olyan okádék playeket kell hívni hármat, mint amit hívtunk. szóval csak tetéztük a faszságainkat. Ha úgy tetszik dupla hiba, amit csak a bíróknak köszönhetünk, hogy nem szívtunk meg.

Szóval Tomlin, vagy bármelyik HC nyilván sokkal jobban ért a játékhoz, nagyobb lexikális tudással rendelkezik. Ez viszont nem azt jelenti, hogy ne csinálnának ordas nagy butaságokat. És ezt nyugodtan le lehet írni.

több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Azt is elfogadnám, hogyha azt mondanád, hogy Te nem vagy híve ennek, és jobban örülnél a biztos rúgásnak. Az viszont nevetséges, hogy úgy gondolod hogy Te mennyivel okosabb vagy (és hozzáértőbb) Magyarországról, mint egyébként bármely NFL edző... Kicsit komplexebb döntéseket kell hozniuk, mint amit innen mi látunk, és gondolunk.laby
Ez egy marhaság, ne is haragudj. Mindennapos, hogy nagyszerű, nagy tudású edzők nyilvánvaló game/óra managelési hibákat követnek el, ahogy az is mindennapos, hogy milliókat kereső profi játékosok csinálnak megmagyarázhatatlanul hülye dolgokat, pedig egész életükben ezt csinálták, és a világon a legjobbak benne. És mégis elkapnak 2 yardon puntokat, meg hasonlók. Tegnap pl. Osweiler az ellenfél 1 yardosán beledobta a védőbe a labdát, majd az onnan visszapattanó labdát ahelyett hogy hagyja simán leesni, elkapta, és elkezdett vele futni teljesen reménytelen helyzetben. Vesztettek is 5 yardot, harmadikra mehettek vissza a 6 yardosra, egyértelmű passz szituációba kényszerülve. Az egy dolog, hogy végül megcsinálták, de attól még Osweiler ott hülyeséget csinált. Olyan hülyeséget, ami nekem a fotelből abban a pillanatban azonnal leesett, hogy nem kéne, neki meg nem. Pedig nyilván milliószor többet tud a játékról, mint én. És mégis.

Az NFL edzők is emberek, nem hibátlanok. Ráadásul, mivel valóban ezer másik dologra is figyelniük kell - kulcs szituációkban lehet, hogy úgy kell dönteniük, hogy másik 3 dologban is dönteni kell közben -, a figyelem-megoszlás is növelheti a hiba lehetőségét. És ezért követnek el egészen amatőr hibákat is időnként. Ami fotelből nézve is az. Namost viszont, velünk ellentétben ők évi 5-10 millió dollárt kapnak azért, hogy ilyesmiket ne kövessenek el. Akkor is, ha ez majdnem lehetetlen. Egy szurkolónak pedig az a dolga, hogy üljön a fotelben, és ha mégis elkövetik, akkor szidja őket. Különösen akkor, ha úgy érzi, hogy a másik 5-10 milliót kereső edzőhöz képest a saját csapatának edzője többször hibázik.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Ha neked az jó, hogy 6-0 az állás 28 perc játék után a 0-11-es Browns ellen, és aztán kockáztatva kell nekimenni TD-re a botrányos time management és szörnyű playcalling miatt, akkor lelked rajta.
Soldados
Miért kell passzolni hármat 2 yardról, amikor Bell simán futkorászta a 4-5 yardokat? Ahogy neki adtuk a labdát, rögtön TD volt.Soldados
Folyamatosan egyik szavad üti a másikat, annyira elvakultan rámentél erre a túlzott agresszió elméletedre...
Te magad is leírtad, hogy Bell akkor futott 4-5 yardot amikor akart. Miért lett volna rossz döntés nekimenni 1 yardról úgy, hogy az offense fal dominált futás blokkolásba, ráadásul red zone felállásban még üresen is hagyták nekünk a boxot?!
Egyértelmű volt, hogy középfutást kell hívni és jó eséllyel össze is fog jönni.

Hozzávesszük, hogy 2 (vagy 1) yardról az összejött kísérletek száma nagyobb, mint ami nem jön össze.
Egyértelmű volt, hogy vállalható, legalább annyira vállalható, mint amennyire az is érthető lett volna, ha nem megyünk neki.
Én személy szerint híve vagyok annak, hogy menjünk neki az ilyennek, és a két pontosoknak is, mert ez kifizetődőbb.

Azt is elfogadnám, hogyha azt mondanád, hogy Te nem vagy híve ennek, és jobban örülnél a biztos rúgásnak. Az viszont nevetséges, hogy úgy gondolod hogy Te mennyivel okosabb vagy (és hozzáértőbb) Magyarországról, mint egyébként bármely NFL edző... Kicsit komplexebb döntéseket kell hozniuk, mint amit innen mi látunk, és gondolunk.

Ez kb. ugyan olyan, mint egy meglepő onside kick. Ha nem jön be akkor persze hülye az edző, amikor meg bejön (Saints SB), akkor meg egyből zseniális húzás.

több mint 8 éve
Luck concussion protocol. Tekintve, hogy csütörtöki meccsünk lesz, ez nem túl jó hír a Colts-nak.
Soldados
Állítólag a Colts úgy készül, hogy Tolzien fog kezdeni. Eddig két meccsen kezdett, még 2013-ban Green Bayben, akkor jó gyenge volt.
Soldados
Szinte eselytelen hogy valaki 3 nap alatt atmenjen a protokollon... ugyhogy ez nektek eleg nagy mak igy, plane hogy rovid heten kell Tolziennek keszulni.
Igor
Az. Eléggé fáztam ettől a meccstől, noha az elmúlt években vhogy a Colts ellen mindig sziporka volt és blowout.

Így kaptunk 2 felhozó meccset, hogy helyreállítsuk a megtépázott önbizalmat és kijavítsuk a hibákat a hajrára, amit így talán mentálisan jobb állapotban várhatunk majd.

Szerkesztette: Soldados

több mint 8 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Luck concussion protocol. Tekintve, hogy csütörtöki meccsünk lesz, ez nem túl jó hír a Colts-nak.
Soldados
Állítólag a Colts úgy készül, hogy Tolzien fog kezdeni. Eddig két meccsen kezdett, még 2013-ban Green Bayben, akkor jó gyenge volt.
Soldados
Szinte eselytelen hogy valaki 3 nap alatt atmenjen a protokollon... ugyhogy ez nektek eleg nagy mak igy, plane hogy rovid heten kell Tolziennek keszulni.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Soldados

több mint 8 éve

több mint 8 éve
Bár ma nem volt edzés, de a csütörtöki meccs miatt ki kellett dobni egy sérültlistát: ezen 6 játékos szerepelt. Coates tudott volna edzeni, és szinte biztosan játszik a Colts elleni, de azt most is láthattuk, hogy csak limitált lehetőséget kap. Dangerfield, Grimble és Thomas limitáltan edzett volna, állítólag előbbi kettőnek van komolyabb esélye a csütörtöki játékra. DeWill és DHB nem edzett volna, egyikük játéka sem valószínű.

több mint 8 éve
... Meg úgy unblock a második félidőben jó lett volna néhány pont, de 4 drive-ból sikerült 1 FG és 3(!) three and out, ebből kettő mindössze 7 pontos vezetésnél a 4. negyedben. Qrva büszkék lehetünk rá...
Soldados
AZ OFFENSE EN BLOC BOTRÁNYOSAN GYENGE! 😊 😊
Az unblock azt jelenti, hogy nincs blokkolás? Esetleg a francia eredetű 'en bloc' kifejezésre gondoltál? 😊
AlterEgó
Utóbbi. 😉

több mint 8 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Győztünk egy 0.500 alatti csapat ellen. Megszakadt a 4 meccse tartó zuhanásunk (hogy tartósan-e az majd most kiderül). Volt fantázia a Def playhívásokban és intenzitás a végrehajtásban. Kiakaptak a csoportellenfeleink egytől-egyig. Harrison rekordot döntött. Nem volt számottevő sérülésünk -csak kis Boo-boo. ÖRÜLÜNK. Ha most akarsz edzőt kirúgni, akkor kezdjük a HC-al. Mennyi is az esélye? Tudjuk. Béke van. Majd ha lesz egyebünk a 3B-n kívül,és úgy sem megy, újratárgyaljuk.
Spy
Tisztára olyan mintha a 9. heti Steelers-Ravens meccsről írnál Ravens szemmel 😀
malkav
Tetszik, nem tetszik, a csapataink nagy mértékben hasonlítanak egymásra, a szezonunk is hasonlóan alakul egyelőre. Két jobb időket megélt SB contender. Ti talán kicsit konzisztensebben hozzátok ezt a szintet, mi szokásos hullámvasút. Ezek amiket soroltam mind olyan dolgok, amiknek örülni lehet (van aminek nem csak idén) és most kell is. És ez csak egy meccs volt a 16-ból. De Harrison-otok nincs 😊 A fotel GM-eknek viszont ez a dolga...ezt is megértem.
több mint 8 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
... Meg úgy unblock a második félidőben jó lett volna néhány pont, de 4 drive-ból sikerült 1 FG és 3(!) three and out, ebből kettő mindössze 7 pontos vezetésnél a 4. negyedben. Qrva büszkék lehetünk rá...
Soldados
AZ OFFENSE EN BLOC BOTRÁNYOSAN GYENGE! 😊 😊
Az unblock azt jelenti, hogy nincs blokkolás? Esetleg a francia eredetű 'en bloc' kifejezésre gondoltál? 😊
több mint 8 éve
Botrányosan gyenge offense a Ravens ellen volt. Most szép hosszú támadásokat vezettek, csak a RZ betegség szépen előjött. De ha kellett volna biztos vagyok benne, hogy többet is kihoznak magukból. Ez nem volt kérdéses ezen a meccsen, de ennyi is elég volt.
Klaci79
Úgy látom, teljesen más meccset néztem. 😊 Sztem 0-0-nál, 3-0-nál minél több pont kell, vagy amikor 7-tel vezetsz, a vége előtt, akkor se ártana legalább egy FG, hogy eldöntsd a meccset. Meg úgy unblock a második félidőben jó lett volna néhány pont, de 4 drive-ból sikerült 1 FG és 3(!) three and out, ebből kettő mindössze 7 pontos vezetésnél a 4. negyedben. Qrva büszkék lehetünk rá...

Szóval az van, hogy kellett volna több, de nem tudtunk többet. Ennyit tud(t)unk. És ez fájdalmasan kevés egy ilyen gyenge D ellen. ez csak egy fokkal volt jobb teljesítmény, mint a BAL jó védelme ellen, ugyanis ez meg egy rendkívül gyenge védelem volt.

Szerkesztette: Soldados

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Viharos szél (legalábbis az elsőben), hóesés és Te az O brillírozását és pontzuhatagod kérsz számon Soldi? Kérheted, de már unom és fáraszt az egyoldalú látásmód.

A D-ben benne van az engedett nagy play, így ha az O-d ott van 1 yardon és egy play-jel, hogy lerendezze a meccset, tudva még azt is, hogy Te kezded a másodikat, akkor nekem valid opció, hogy a hétpontosra mész. Én sem biztos ezt választom, de hogy erre ilyen flame-et nyomj, az meglep. A két penalty pedig tankönyvi volt, ahogy az utolsó negyed hosszú játékában is, csak az utóbbit nem fújták be....hozzáteszem, hogy Én sem értettem jó néhány hívást, de emellett megint nem láttam, hogy Brown és Bell mellé felzárkózna más....így azért nehéz....

De hagyjuk is, mert ez a meccs tényleg a jó öreg James-ről szólt. Csúcstartó lett, megérdemli, nagyon megérdemli.
Klemó
hagyjad

babák, a két tizperces drive kivett az észből...

sutianap
Amiből felraktunk összesen 6 pontot?
Soldados
isztenem
ez adott esély utána a TDre meg a kétpontosra, már a seggükön vették a levegőt -
szerinted hogy néz ki egy D ami a letekert 26 percből huszat a pályán töltött?
sutianap
Soldados
egy pillanatig nem izgultam, inkább az volt az érzésem, hogy már mindenki a visszarepülőn akar ülni
sutianap
Mint mondtam, én sem izgultam. Ettől még botrányosan gyenge volt az Offense.
Soldados
Botrányosan gyenge offense a Ravens ellen volt. Most szép hosszú támadásokat vezettek, csak a RZ betegség szépen előjött. De ha kellett volna biztos vagyok benne, hogy többet is kihoznak magukból. Ez nem volt kérdéses ezen a meccsen, de ennyi is elég volt.
több mint 8 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Győztünk egy 0.500 alatti csapat ellen. Megszakadt a 4 meccse tartó zuhanásunk (hogy tartósan-e az majd most kiderül). Volt fantázia a Def playhívásokban és intenzitás a végrehajtásban. Kiakaptak a csoportellenfeleink egytől-egyig. Harrison rekordot döntött. Nem volt számottevő sérülésünk -csak kis Boo-boo. ÖRÜLÜNK. Ha most akarsz edzőt kirúgni, akkor kezdjük a HC-al. Mennyi is az esélye? Tudjuk. Béke van. Majd ha lesz egyebünk a 3B-n kívül,és úgy sem megy, újratárgyaljuk.
Spy
Tisztára olyan mintha a 9. heti Steelers-Ravens meccsről írnál Ravens szemmel 😀
több mint 8 éve
Én legelőször nem OC-t és nem HC-t cserélnék.
Soldit akarom GM-nek. 😉
Utána jöhet minden és mindenki más.
kittli
Jajj, az nagyon jó lenne. 😊 Bár Colbert sztem jól végzi munkáját. Mindenesetre én Tomlint azonnal kötelezném time management assistant felvételére (bár mondjuk ezt is elvállalnám bónuszként) és Haley menesztésére. 😉

több mint 8 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 276 — Steelers fan
Én legelőször nem OC-t és nem HC-t cserélnék.
Soldit akarom GM-nek. 😉
Utána jöhet minden és mindenki más.
több mint 8 éve
Viharos szél (legalábbis az elsőben), hóesés és Te az O brillírozását és pontzuhatagod kérsz számon Soldi? Kérheted, de már unom és fáraszt az egyoldalú látásmód.

A D-ben benne van az engedett nagy play, így ha az O-d ott van 1 yardon és egy play-jel, hogy lerendezze a meccset, tudva még azt is, hogy Te kezded a másodikat, akkor nekem valid opció, hogy a hétpontosra mész. Én sem biztos ezt választom, de hogy erre ilyen flame-et nyomj, az meglep. A két penalty pedig tankönyvi volt, ahogy az utolsó negyed hosszú játékában is, csak az utóbbit nem fújták be....hozzáteszem, hogy Én sem értettem jó néhány hívást, de emellett megint nem láttam, hogy Brown és Bell mellé felzárkózna más....így azért nehéz....

De hagyjuk is, mert ez a meccs tényleg a jó öreg James-ről szólt. Csúcstartó lett, megérdemli, nagyon megérdemli.
Klemó
hagyjad

sutianap
Soldados
isztenem
ez adott esély utána a TDre meg a kétpontosra, már a seggükön vették a levegőt -
sutianap
Soldados
egy pillanatig nem izgultam, inkább az volt az érzésem, hogy már mindenki a visszarepülőn akar ülni
sutianap
Mint mondtam, én sem izgultam. Ettől még botrányosan gyenge volt az Offense.

több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487

Klemó
hagyjad

sutianap
Soldados
isztenem
sutianap
Soldados

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
több mint 8 éve

Klemó
hagyjad

sutianap
Soldados
isztenem
sutianap

több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Az első félidőben volt szélvihar, ami a másodikban már alábbhagyott.....kaptunk is egy TD-t egy hosszú passzból ugye....