NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
506
57
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Hát ha Te Bryantet és Wheatont ugyanolyannak láttad, akkor ez mindent el is mond. A jelenlegi Steelers Offense-nek nem WR-k, Miller hiányzik, hanem Bryant. Bryant egy kegyetlen nagy playmaker olyan fizikai adottságokkal, ami verhetetlen. Na szóval, amikor Wheaton és Bryant - valóban hasonló - számait összehasonlítod, akkor gyorsan szembe tűnik, hogy Wheaton 2014-ben 6, tavaly pedig 5 meccsel többet játszott. És most figyelj, Bryant 8 TD-vel szerzett többet 2 év alatt, mint Wheaton 4 év alatt. Másrészt azt se felejtsd el, hogy Wheaton folyamatosan egy évvel Bryant előtt járt tapasztalati szinten. Ennek ellenére, Bryant hamar beelőzte Wheatont a DC-on. Ég és föld a két játékos. Ha csak egy pici szerencsénk van és Bryant legalább 2 évet kibír füvezés nélkül, akkor az AB-Bryant páros az NFL legjobbja lehet. Az teljesen új szegmenst nyithatna hosszú távon. Wheaton sajna még az átlagos number 2 WR- szintet sem éri el, ezt a posztot nem véletlenül vesztette el már kétszer is nálunk a DC-n.A pikírt megjegyzésed figyelembe se veszem, inkább leírom, hogy Bryant szinte teljesen ugyanezeket a számokat hozta 2014-ben és 2015-ben, azaz 549 és 765 yardot (igaz, ha jól emlékszem, akkor kevesebb meccsen). A rendszer működéséhez kellett mindkettő, amelyben Bryant inkább egy mélységi célpont szerepét töltötte be, sokkal kevesebb elkapása volt forgalomban.Azért szeretem Soldados írásait, mert mindig tanulok valami újat. Most például azt tanultam meg, hogy hiába kapott el Wheaton 2014-ben 644 yardot, 2015-ben pedig 749 yardot, az lófasz. Az a fontos, hogy egy olyan évben, amikor sérüléssel bajlódik, akkor gyengén teljesít.Amikor játszott, akkor is szar volt: 3 meccsen volt vagy 5-6 dropja, köztük egy TD... Contract yearben ez édeskevés. Wheaton kuka, nem véletlen előzte be a DC-n DHB. Nagyon szívesen fogadok veled, hogy a Steelers meg sem próbálja majd megtartani. (Esetleg úgy, hogy senkinek nem kell és kb vetminért 1-2 évre aláír, de a vicc az, hogy abban sem vagyok biztos, hogy úgy kellene nekünk).
Szokol
Mellesleg Wheaton számai nagyon gyenguskák tekintve, hogy kb lóf.sz figyelmet sem kapott az ellenfél védőitől, mivel AB és Bryant rohangált mellette, akik két lábon járó sorscsapás az ellenfeleknek. A 2015-ös év második felében nyújtott olyat, ami érdemleges, ez nagyon kevés 4 év alatt egy új szerződéshez.
Bár az általam hasonlóan nagyra becsült észjárásod szerint nyilván erről is a védelem tehet. 😊
Soldados
Wheaton megtartása nem kulcskérdés, mert nem több egy átlagos nr2 elkapónál. Annak viszont jó, így ne írjunk már le olyanokat, hogy egy jó idénye volt és semmi, miközben ugyanazokat a számokat hozta, mint az egyik két lábon járó sorscsapás, aki ráadásul erősen hajlamos dropokra (2015-ben azt hiszem minden meccsére jutott egy elejtett passz, ami kurva sok!).
Ha aláír jó áron, érdemes megtartani, mert tudjuk, hogy vele működik a rendszer. Ha nem ír alá, akkor fogja tudni pótolni a Steelers, mert közel sem pótolhatatlan. Viszont értékes játékos.
Szokol
És azt még megjegyezném, hogy Te kezdted a személyeskedő megjegyzést, úgyhogy ne várj mást ilyenkor. 😉
Szerkesztette: Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Spy
2 337
"Wheaton adottságait telintve nr1 wr contender. Ezt nálunk nem tudta kihozni belőle senki. Releváns kérdés, hogy kirúgjuk a wr edzőnket ezért." De valaki nyilván megfizeti neki azt amit mi nem fogunk.Nálunk max.4-5sz. pénzt kapna. (mondjuk annak jó lenne) Mann-nak meg úgyis ez az utolsó szezonja.😀
több mint 7 éve
no
7 305
Hat irigylesre melto a helyzetetek. WR4-5 kell elmelkedni ( nalunk SSS hivatalosan megkapta a nyugdij igazolasat es a kedvezmenykartyajat, Wallace-t lehet le se igazoljuk bar remelem tanultunk Q-bol, a tobbin jol all a mez).Arrol nem is beszelve, hogy csak OLB hianyotok van. Ha ebbol indulok ki, nem tud maradni W, draft 1. Olb 2. WR 3.Olb 4-5-6 melyseg+ projectek 7. Wr ( wr5 nek)
több mint 7 éve
A pikírt megjegyzésed figyelembe se veszem, inkább leírom, hogy Bryant szinte teljesen ugyanezeket a számokat hozta 2014-ben és 2015-ben, azaz 549 és 765 yardot (igaz, ha jól emlékszem, akkor kevesebb meccsen). A rendszer működéséhez kellett mindkettő, amelyben Bryant inkább egy mélységi célpont szerepét töltötte be, sokkal kevesebb elkapása volt forgalomban.Azért szeretem Soldados írásait, mert mindig tanulok valami újat. Most például azt tanultam meg, hogy hiába kapott el Wheaton 2014-ben 644 yardot, 2015-ben pedig 749 yardot, az lófasz. Az a fontos, hogy egy olyan évben, amikor sérüléssel bajlódik, akkor gyengén teljesít.Amikor játszott, akkor is szar volt: 3 meccsen volt vagy 5-6 dropja, köztük egy TD... Contract yearben ez édeskevés. Wheaton kuka, nem véletlen előzte be a DC-n DHB. Nagyon szívesen fogadok veled, hogy a Steelers meg sem próbálja majd megtartani. (Esetleg úgy, hogy senkinek nem kell és kb vetminért 1-2 évre aláír, de a vicc az, hogy abban sem vagyok biztos, hogy úgy kellene nekünk).
Szokol
Mellesleg Wheaton számai nagyon gyenguskák tekintve, hogy kb lóf.sz figyelmet sem kapott az ellenfél védőitől, mivel AB és Bryant rohangált mellette, akik két lábon járó sorscsapás az ellenfeleknek. A 2015-ös év második felében nyújtott olyat, ami érdemleges, ez nagyon kevés 4 év alatt egy új szerződéshez.
Bár az általam hasonlóan nagyra becsült észjárásod szerint nyilván erről is a védelem tehet. 😊
Soldados
Wheaton megtartása nem kulcskérdés, mert nem több egy átlagos nr2 elkapónál. Annak viszont jó, így ne írjunk már le olyanokat, hogy egy jó idénye volt és semmi, miközben ugyanazokat a számokat hozta, mint az egyik két lábon járó sorscsapás, aki ráadásul erősen hajlamos dropokra (2015-ben azt hiszem minden meccsére jutott egy elejtett passz, ami kurva sok!).
Ha aláír jó áron, érdemes megtartani, mert tudjuk, hogy vele működik a rendszer. Ha nem ír alá, akkor fogja tudni pótolni a Steelers, mert közel sem pótolhatatlan. Viszont értékes játékos.
több mint 7 éve
Amúgy állítólag Jarvis Jones válik létszámfelettivé az OLB-rotációban, ugyanis Dupree visszatérésével 5 OLB-nk van, de Tomlinék kijelentették, hogy továbbra is négy játékost fognak rotálni, ebből Harrison és Dupree helye biztos.A mai hírek alapján Moats és Chickillo marad rotációban, azaz Jarvis Jones napjai épp úgy meg vannak számlálva Pittsburgh-ben, mint Wheatoné. Teljesen érthető, contract year, gyenge teljesítmény, jöjjenek a fiatalok, mutassák meg ők, hogy lehet rájuk építeni, mert előbbi kettő már megmutatta, hogy rájuk nem lehet.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Nem kotekedeskent de ezt anno elmondtad sandersrol is. Hogy nem kell nekunk, meg nem is olyan jo. Es lass csodat. Csak jo lett, es nem pm miatt csak stb.Ez így nem igaz. Wheaton nem visszaesett, hanem nem is volt jó. Játszott, szar volt, beelőzték. Ennyire egyszerű ez. Őt nem nehéz pótolni. Olcsóbban jobbal, így működik az NFL.
Szoval ertem amit irsz, de azert en orulnek ha maradna olcson, es ev elejen o volt nr 2 es csak serules utan esett vissza, mivel kiesett a ritmusbol es serult volt. Es igy tudta barki beelozni. Ezert ez nem egy nyomos erv. Akkor lenne az, ha nem serulten esik vissza valaki moge. De ilyen nem volt. Mert a tobbi balkezu sem bizonyitott sokkal tobbet iden, max annyit hogy a 2 szamu wr unk az rb, ez sokatmondo. Ben evei mennek, nem kene ezert ugyanilyen hibat ejteni.
De a teny az teny. Bryant egy ketyego bomba es lattuk mar hogy aki tobbszoros visszaeso annak hany szazaleka esik megint bele a csapdaba. De ne legyen igazam.
Eli, hamilton, dhb meg nem wheaton szint most, ez szerintem teny.
Igy en megtartanam olcson, mivel azt is mondta maradna, igy olcso lenne o is.
gabistar
Sanders sem volt jó nálunk, így el kellett engedni. Jót tett neki a környezetváltozás, Denverben jó lett. Amit nálunk csinált, azt simán tudtuk pótolni. (Amúgy én ma se hullajtok érte egyetlen könnycseppet sem, nálunk voltak egészen botrányos hibái, pl amikor kulcshelyzetben eldobta a labdát... Big play helyett turnover, ilyen ügyes dolgokat csinált nálunk)
Bryant-re valóban nem szabad alapozni, ezért AB-Bryant-Rogers-DHB mögé (plusz ugye Hamilton és Ayers is van) fog jönni egy WR a draftról, akár korai körben is, mert OLB-n kívül jelen állás szerint nincs komoly needünk.
több mint 7 éve
gabor25
5 144
Shabbazt kirahtuk és leigazoltuk Bullock kickert, mert Boswell questionable lett....Mondom en hogy el vagyunk atkozva ezekkel a serulesekkel mostanaban.
Soldados
több mint 7 éve
gabor25
5 144
Nem kotekedeskent de ezt anno elmondtad sandersrol is. Hogy nem kell nekunk, meg nem is olyan jo. Es lass csodat. Csak jo lett, es nem pm miatt csak stb.Azért szeretem Soldados írásait, mert mindig tanulok valami újat. Most például azt tanultam meg, hogy hiába kapott el Wheaton 2014-ben 644 yardot, 2015-ben pedig 749 yardot, az lófasz. Az a fontos, hogy egy olyan évben, amikor sérüléssel bajlódik, akkor gyengén teljesít.Amikor játszott, akkor is szar volt: 3 meccsen volt vagy 5-6 dropja, köztük egy TD... Contract yearben ez édeskevés. Wheaton kuka, nem véletlen előzte be a DC-n DHB. Nagyon szívesen fogadok veled, hogy a Steelers meg sem próbálja majd megtartani. (Esetleg úgy, hogy senkinek nem kell és kb vetminért 1-2 évre aláír, de a vicc az, hogy abban sem vagyok biztos, hogy úgy kellene nekünk).
Szokol
Soldados
Szoval ertem amit irsz, de azert en orulnek ha maradna olcson, es ev elejen o volt nr 2 es csak serules utan esett vissza, mivel kiesett a ritmusbol es serult volt. Es igy tudta barki beelozni. Ezert ez nem egy nyomos erv. Akkor lenne az, ha nem serulten esik vissza valaki moge. De ilyen nem volt. Mert a tobbi balkezu sem bizonyitott sokkal tobbet iden, max annyit hogy a 2 szamu wr unk az rb, ez sokatmondo. Ben evei mennek, nem kene ezert ugyanilyen hibat ejteni.
Egyik egy ev ir. Utana most kezdi a fejlodest rogers. (jo lesz, de hany ilyen alacsony es gyors wr unk van) A masik ujjtoressel bajlodva kell hogy jatszon, elotte jo volt, azota erthetoen nem. De ez a teny hogy igy kell hogy jatszon ujjtoressel egy wr elszomorito. Marmint hogy jatszania kell mert nincs wr.
Ezt szeretnem elkerulni es ezert irom hogy wheaton aki 2. szamu volt ev elejen kapjon eselyt az off tamogatasara mindegy milyen szamukent. Mert jobb mint eli, jobb mint coates, vagy hamilton per pillanat. Jovore ez valtozhat.
Mas, arra hogy bryant tudott a nr 3 szamu cb mellett jo lenni ennyi erovel ugyanaz amit wheatonrol irsz hogy nem ra figyeltek nem? Meg meg egy, ha tudjak hogy wheaton gyengus nem hiszem hogy nem ot hagytak volna szabadon, es abt es bryantet fedeztek volna csak. Szoval ez megint csak haromukon allt a vasar. Kozos erdem. Nem csak egyeni.
De ertem hogy nem eleg jo, nem tetszik neked, de azert jo lenne ha jovore nem esnenk az idei csapdaba megegyszer. Lathatjuk milyen az ha nincs jo wr depth. Ezert kellene o. Es eli, hamilton, dhb szamait siman hozna. Es nem veletlen volt o a kezdo tobbszor is serules elott nem a tobbiek. Ha nem lenne bryant egy mozzanatra a kirugastol/eltiltastol akkor picit mas a kep, de nem valtoztat azon, hogy a tobbieknel jobb volt wheaton.
De a teny az teny. Bryant egy ketyego bomba es lattuk mar hogy aki tobbszoros visszaeso annak hany szazaleka esik megint bele a csapdaba. De ne legyen igazam.
Eli, hamilton, dhb meg nem wheaton szint most, ez szerintem teny.
Igy en megtartanam olcson, mivel azt is mondta maradna, igy olcso lenne o is.
Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Azért szeretem Soldados írásait, mert mindig tanulok valami újat. Most például azt tanultam meg, hogy hiába kapott el Wheaton 2014-ben 644 yardot, 2015-ben pedig 749 yardot, az lófasz. Az a fontos, hogy egy olyan évben, amikor sérüléssel bajlódik, akkor gyengén teljesít.Amikor játszott, akkor is szar volt: 3 meccsen volt vagy 5-6 dropja, köztük egy TD... Contract yearben ez édeskevés. Wheaton kuka, nem véletlen előzte be a DC-n DHB. Nagyon szívesen fogadok veled, hogy a Steelers meg sem próbálja majd megtartani. (Esetleg úgy, hogy senkinek nem kell és kb vetminért 1-2 évre aláír, de a vicc az, hogy abban sem vagyok biztos, hogy úgy kellene nekünk).
Szokol
több mint 7 éve
Azért szeretem Soldados írásait, mert mindig tanulok valami újat. Most például azt tanultam meg, hogy hiába kapott el Wheaton 2014-ben 644 yardot, 2015-ben pedig 749 yardot, az lófasz. Az a fontos, hogy egy olyan évben, amikor sérüléssel bajlódik, akkor gyengén teljesít.
több mint 7 éve
Shabbazt kirahtuk és leigazoltuk Bullock kickert, mert Boswell questionable lett....
több mint 7 éve
Wheaton volt a 2. szamu wr iden es tavaly is. Szoval ez elmondja mit gondoltak rola. Utana serules utan vissza esett ezert johettek a gyengebb tobbiek fel. Pl dhb kezdobe szoval dhb ben bizol az egy dolog az eddzok wheatonban biztak. Es a wheaton ab bryant trio jo volt. A tobbiek nem. Ezert pl jo lenne o.Persze, hogy Wheaton volt a 2. számú az idény eleji depth charton. Bryant eltiltott, DHB-t pedig megelőzi, mivel Wheatonról meg kellett tudnunk contract yearben, hogy mit tud full time 2nd WR-ként. Megtudtuk. Semmit. Ezért DHB meg is előzte a DC-n, mert szimplán jobb volt nála. Ez is sokat mond, hogy mennyire értékeli az edzői stáb Wheatont. Semennyire.
gabistar
Az AB-Bryant-Rogers-DHB négyes nekem nagyon is tetszik. 5-6. WR-nek pedig jó lesz Coates és Hamilton. Plusz ott van még Ayers és sztem fogunk draftolni is egyet szokásosan.
DHB egyelőre rosteren van, valszeg szombaton derül ki, hogy felhozzuk-e Ayers-t és ha igen, ki helyett.
több mint 7 éve
gabor25
5 144
DHB és DeWill out, a többiek játszanak.
Soldados
Wheaton volt a 2. szamu wr iden es tavaly is. Szoval ez elmondja mit gondoltak rola. Utana serules utan vissza esett ezert johettek a gyengebb tobbiek fel. Pl dhb kezdobe szoval dhb ben bizol az egy dolog az eddzok wheatonban biztak. Es a wheaton ab bryant trio jo volt. A tobbiek nem. Ezert pl jo lenne o.Wheaton mit tett hozzá a Steelers-höz? Egy jó idénye volt (tavaly). Egy petákot nem ér nekünk.DHB állítólag befejezte az idényt, így Demarcus Ayers jön fel helyette a PS-ből. Csak DeWill jöjjön rendbe már!Ujjabb johir. 😕 Na ezert kellene talan olcson megtartanunk wheatont jovore.
AlterEgó
gabistar
Jövőre - remélhetőleg - újra lesz Bryant, ott van DHB baszott olcsóért, és a fiatalok (Rogers, Hamilton, Coates) immár némi tapasztalattal felvértezve remélhetőleg még jobbak lesznek. Semmi szükség még csak évi 3 millás 4-5. WR-re. Konkrétan én jobban bízom DHB-ban és Rogersben, mint Wheatonben.
Soldados
Es eddig nem lehet mondani hogy amit most latsz az alapjan van jo masodik wr unk. Szoval inkabb olcson es irtam olcson o mint olcson rogers, hamilton, dhb. Egyik sem nyujtott jobbat nala, pedig van volt lehetoseguk.
Szoval bryant 2. szamu lesz ok. De meddig? Az elso drog tesztig. Akkor coates 3 az is ok. De ez hamar lesz 2. es en wheatont valasztanam most epp ugy mint regen sanderst, mint a mar regota itt levo dhbt. Vagy a meg nem erett rogerst. Vagy hamiltont. Szoval kell nekunk o, olcson.
Ha nem lett volna jobb akkor miert o volt a kezdo nem a tobbiek? Dhb miota van itt? Eli mas meg hamilton is, de talan eli lesz ott jovore mint most iden van wheaton. Ben meg oreg. Es nem kene kockazat. Erre irom. Tudom talan folosleges. De lathatjuk milyen az amikor kiborul a bili es nincs egy jo beugro masodik wr unk. Wheaton legalabb ellenne 2. 3. szamukent. Es o heavy fociban meg kell tobb jo wr csakugy mint tobb jo cb. Nem ugy mint regen.
Szoval ab-bryant-wheaton/coates -eli/dhb. Nekem ez az erosorrend. Es ebbol nem vennem ki ot. De ez en vagyok. Coates korai koros volta miatt, meg a serulese elotti teljesitmenye miatt fog bevagni wheaton ele es tobb potencial miatt. A tobbiek meg ha fejlodnek, ha beernek. Eli ben szerint nagyon jo lesz majd. Dhb nek meg mar volt, vagy kellett volna hogy legyen eleg ideje bizonyitani.
Dhb most akkor ir iden vagy nem?
több mint 7 éve
Mivel azt a visszajelzést kaptuk, hogy van rá igény, ezért itt az újabb podcast sutianap segítségével. Enjoy!21. Podcast - Steelers-Giants
több mint 7 éve
DHB és DeWill out, a többiek játszanak.
több mint 7 éve
Pedig Senki Alfonz nag király 😊Az ízlés dolga, hogy kinek ki a legnagyobb kedvence. Troy nekem is óriási kedvenc, de nem a legnagyobb. Az állításom arra vonatkozott, hogy nem ő jelképezi legjobban azt, amit a Steelers megtestesít. Az sokkal inkább Ward, Harrison, vagy Bettis, korábbról pedig pl Greg Lloyd, a 70-ből pedig Mean Joe, Lambert és Blount.Soldi, és SENQUEZ GOLSON senki Neked? 😊
Soldados
AlterEgó
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Wheaton mit tett hozzá a Steelers-höz? Egy jó idénye volt (tavaly). Egy petákot nem ér nekünk.DHB állítólag befejezte az idényt, így Demarcus Ayers jön fel helyette a PS-ből. Csak DeWill jöjjön rendbe már!Ujjabb johir. 😕 Na ezert kellene talan olcson megtartanunk wheatont jovore.
AlterEgó
gabistar
Jövőre - remélhetőleg - újra lesz Bryant, ott van DHB baszott olcsóért, és a fiatalok (Rogers, Hamilton, Coates) immár némi tapasztalattal felvértezve remélhetőleg még jobbak lesznek. Semmi szükség még csak évi 3 millás 4-5. WR-re. Konkrétan én jobban bízom DHB-ban és Rogersben, mint Wheatonben.
több mint 7 éve
gabor25
5 144
DHB állítólag befejezte az idényt, így Demarcus Ayers jön fel helyette a PS-ből. Csak DeWill jöjjön rendbe már!Ujjabb johir. 😕 Na ezert kellene talan olcson megtartanunk wheatont jovore.
AlterEgó
több mint 7 éve
Gizinéni
522
DHB állítólag befejezte az idényt, így Demarcus Ayers jön fel helyette a PS-ből. Csak DeWill jöjjön rendbe már!
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
A PFF statisztikája szerint az egész liga legjobb RT-je Gilbert ha pass-blocking hatékonyságról van szó...97,5%-os...
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Deangelo, DHB és DeCastro nem edzett ma...utóbbi betegség miatt...mindenki más full edzést nyomott
több mint 7 éve
no
7 305
Hat erre csak fiatalon kepes az ember, nekunk nem volt "csapatunk" akkoriban, de minden meccsen szurkoltunk valakinek (a "nagynak" vagy a "kicsinek" a beallitottsagod szerint).Hat ez igaz, akkor 1998 ota nezem. Eleinte en sem ertettem a szabalyokat, hiaba volt egy ps1 foci jatek, annyit tudtam, hogy valamiert 4 tamadas utan a masik tamad. Lol. Aztan kimentem egy kozepiskolai friday night meccset nezni eloben, onnantol kezdve tudtam mi mit jelent. Azutan 2000 ben egy evig eloben tv, Utana itthonrol kovettem mivel hazakoltoztem. Akkor meg szinte senki sem tudta korulottem mi fan terem, vagy tudtak de ugy voltak mint en korabban hogy nem ertettek. Utana fertoztem meg baratokat vele. Stb. Aztan neztem barhonnan ahonnan csak lehetett. Ten yard T. , sport tv, amig ki nem koltoztem pitbe 2010 ig. Azota meg kicsit konnyebben siman tvrol dvr/vagy elo.Par evet most ugrottal, de latogatoban lenni viszont mindig jo. 😊hat en 1998 ban parat neztem tvben amikor latogatoban volam. Utana meg itthon sport egy vagy ten yard t. Kesobb elo tv kdka.Hat ram csak az oreg igaz, de valaszolok. Nyomon kovetni sehogy. Osztalytars Apja tengeresz volt es 2-3 videokazit hozott ( meg ruhakat). Az eredmenye furcsa lett, baseballoztunk az udvaron ( abban az idoben csak a foci volt, ugy neztek rank hogy vartak a vicc csattanojat ). Ma ha nem vagyok kepben valamivel utanajarsz 10 perc alatt, akkor a videorol a folyo meccs alatt kellett megerteni mi a picsaert fogja meg kezzel a "kirugast" mindezt ugy, hogy nem a oroszul volt a kozvetites ( bar rajtam az se segitett volna). Kepzelhetitek 5-6 oras vitak mig konszenzusra jutottunk, mi miert tortent, es egy masik meccsen egy 4 msp jatek alatt megdolt. 2 ev alatt a fociangolom jobb lett mint az x eve "tanult" oroszom. persze idovel jobb es jobb lett a helyzett, de az elejen ugy vartuk a kazikat mint gyerekek a Telapot. Amugy 1. baseball 2. hoki-kosar 3. foci volt a sorrend. bb tudtuk jatszani, hoki-kosar az ertheto volt alappol, de a foci egy ursport volt nekunk, en nem is haragudtam a Sport1-re, hogy mindig elmondtak az alapokat az uj embereknek.Akik ,öreg,' Steelers szurkolok azok régen hol nézték a meccseket, hol/hogy tudták nyomon követni a csapatot?Mi az öreg? 10 éve? 20 éve?
steelwolf
polamalu
Ui: Atlanta H volt az elso polom, de az se valasztottam, az jutott. De imadtam.
no
gabistar
no
A vicc az, hogy a noveremnekk 10 eves koraban volt egy steelerses meze (most 38 eves) amit kapott ajandekba, canadai rokonoktol. Szoval most amikor meglattam ezt a regi kepet, mondtam is neki ez durva, hogy nem is tudtunk rola de te hamarabb voltal steelers fan mint en. Mert az volt az egyik kedvenc felsoje. A legnagyobb vicc/veletlen meg az, hogy pont azt a mezt kapta, ahova vegul kikoltoztunk. Kiveve ot.
Es barmikor, amikor latogatoba jottem elaleltem, hogy van egy ado nfl network ami 24/7 ben nyomatja a hireket combinet, draftot, regi meccseket. Es minden nap nflt. Maga volt a menyorszag. Aztan mentem haza, ahol nem nagyon tudtam hozzajutni a megfelelo nfl adaghoz. 😀
gabistar
De ha ma egy Pakisztan-India crikett meccset kellene helyi dialektussal kozvetitve megertenem, ma lehet feladnam, pedig tized olyan bonyolultnak tunik ( meg persze tized olyan jonak)
több mint 7 éve
Egyik se. Az ifjú Soltész Rezsővel se Pali, se Jimmy nem vetexik. 😉Na most akkor ki is?Balázs Pali! 😀Zambo Jimmy? 😊Akik ,öreg,' Steelers szurkolok azok régen hol nézték a meccseket, hol/hogy tudták nyomon követni a csapatot?Screen sport a 80-as évek végén, 90-es évek elején.
steelwolf
De még nem Steelers, csak a játék. No meg néhány klasszis miatt.
Montana, Emmitt Smith...
Utána majd 10 évig szinte semmi, később a sport tv és akkor megragadott egy bondor hajú zseni játéka és már nem érdekeltek a sztár elkapók és irányítók hanem a kőkemény védelmek tetszettek meg.
Így maradt a Steelers.
Bár a kőkemény védelem már a múlté, de a csapat az maradt. 😊
kittli
no
zzz888
gabistar
több mint 7 éve
gabor25
5 144
Na most akkor ki is?Balázs Pali! 😀Zambo Jimmy? 😊Akik ,öreg,' Steelers szurkolok azok régen hol nézték a meccseket, hol/hogy tudták nyomon követni a csapatot?Screen sport a 80-as évek végén, 90-es évek elején.
steelwolf
De még nem Steelers, csak a játék. No meg néhány klasszis miatt.
Montana, Emmitt Smith...
Utána majd 10 évig szinte semmi, később a sport tv és akkor megragadott egy bondor hajú zseni játéka és már nem érdekeltek a sztár elkapók és irányítók hanem a kőkemény védelmek tetszettek meg.
Így maradt a Steelers.
Bár a kőkemény védelem már a múlté, de a csapat az maradt. 😊
kittli
no
zzz888
több mint 8 éve
gabor25
5 144
Hat ez igaz, akkor 1998 ota nezem. Eleinte en sem ertettem a szabalyokat, hiaba volt egy ps1 foci jatek, annyit tudtam, hogy valamiert 4 tamadas utan a masik tamad. Lol. Aztan kimentem egy kozepiskolai friday night meccset nezni eloben, onnantol kezdve tudtam mi mit jelent. Azutan 2000 ben egy evig eloben tv, Utana itthonrol kovettem mivel hazakoltoztem. Akkor meg szinte senki sem tudta korulottem mi fan terem, vagy tudtak de ugy voltak mint en korabban hogy nem ertettek. Utana fertoztem meg baratokat vele. Stb. Aztan neztem barhonnan ahonnan csak lehetett. Ten yard T. , sport tv, amig ki nem koltoztem pitbe 2010 ig. Azota meg kicsit konnyebben siman tvrol dvr/vagy elo.Par evet most ugrottal, de latogatoban lenni viszont mindig jo. 😊hat en 1998 ban parat neztem tvben amikor latogatoban volam. Utana meg itthon sport egy vagy ten yard t. Kesobb elo tv kdka.Hat ram csak az oreg igaz, de valaszolok. Nyomon kovetni sehogy. Osztalytars Apja tengeresz volt es 2-3 videokazit hozott ( meg ruhakat). Az eredmenye furcsa lett, baseballoztunk az udvaron ( abban az idoben csak a foci volt, ugy neztek rank hogy vartak a vicc csattanojat ). Ma ha nem vagyok kepben valamivel utanajarsz 10 perc alatt, akkor a videorol a folyo meccs alatt kellett megerteni mi a picsaert fogja meg kezzel a "kirugast" mindezt ugy, hogy nem a oroszul volt a kozvetites ( bar rajtam az se segitett volna). Kepzelhetitek 5-6 oras vitak mig konszenzusra jutottunk, mi miert tortent, es egy masik meccsen egy 4 msp jatek alatt megdolt. 2 ev alatt a fociangolom jobb lett mint az x eve "tanult" oroszom. persze idovel jobb es jobb lett a helyzett, de az elejen ugy vartuk a kazikat mint gyerekek a Telapot. Amugy 1. baseball 2. hoki-kosar 3. foci volt a sorrend. bb tudtuk jatszani, hoki-kosar az ertheto volt alappol, de a foci egy ursport volt nekunk, en nem is haragudtam a Sport1-re, hogy mindig elmondtak az alapokat az uj embereknek.Akik ,öreg,' Steelers szurkolok azok régen hol nézték a meccseket, hol/hogy tudták nyomon követni a csapatot?Mi az öreg? 10 éve? 20 éve?
steelwolf
polamalu
Ui: Atlanta H volt az elso polom, de az se valasztottam, az jutott. De imadtam.
no
gabistar
no
A vicc az, hogy a noveremnekk 10 eves koraban volt egy steelerses meze (most 38 eves) amit kapott ajandekba, canadai rokonoktol. Szoval most amikor meglattam ezt a regi kepet, mondtam is neki ez durva, hogy nem is tudtunk rola de te hamarabb voltal steelers fan mint en. Mert az volt az egyik kedvenc felsoje. A legnagyobb vicc/veletlen meg az, hogy pont azt a mezt kapta, ahova vegul kikoltoztunk. Kiveve ot.
Es barmikor, amikor latogatoba jottem elaleltem, hogy van egy ado nfl network ami 24/7 ben nyomatja a hireket combinet, draftot, regi meccseket. Es minden nap nflt. Maga volt a menyorszag. Aztan mentem haza, ahol nem nagyon tudtam hozzajutni a megfelelo nfl adaghoz. 😀