Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
A befektetesedet akarod megvedeni. Van 6 sb cimunk. Itt mar megengedheti maganak, hogy magara es az uzleti oldalra fokuszal. Es ezt meg is tette, mert nem lett negativ merlegunk stb. Es voltunk tomlinnal 2x sb ban. Egyszer nyertunk is. Es a masodikban bice boca volt. Ezert is gondolhatjak ugy hogy egy egeszseges ben kb az egyik legnagyobb eselyunk sbt nyerni, ha aprobb serulesekkel bajlodik mint a greenbay ellen, akkor eselyunk sincs hiaba jutunk oda. Volt egy boka serulese, meg egy cevlar mellenye a mellkasi serulese miatt. Es ki is kaptunk. Na ezek utan jott a bent megvedeni gondolat. Szerintem jogosan. Hogy hogy viteleztek ki az mas teszta. De meccseket akarnak nyerni es hogy az emberek jarjanak ki nezzek oket stb. Es mivel ilyen qbd ritkan van, ezert akarjak az elettartamat elnyujtani a jatekban.

gabistar
Egy tulajdonos mindig gazdaságilag fogja nézni az NFL-t döntéshozatalnál, mivel ő üzletember. Én viszont, aki szurkoló vagyok, mindig szakmailag fogom nézni. Ennyire egyszerű ez.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
no Baltimore Ravens 7 305
En szeretem Rex R-t DC-nak, HC-nak nem ertem ot. TT a Kaep fele jo futo QB-hoz kepest, qva jo QB egy futohoz kepest, de gyenge alja QB QB-nak nezve. Egesz egyszeruen egy 10 evvel ezelotti Ravens-t probal csinalni, de ez a d# jo, de nem tud olyan dominans lenni ( a liga is valtozott elonytelenul ehhez), hogy tudjon nyerni Qb nelkul popec futassal felepitett csapattal. Az OFF-ek ha elerik, hogy hatranyba keruljenek, vagy a D#-ek megallitjak a futast gyakorlatilag jon az orosz rulett TT-nak a kezebe kell venni a labdat. En probaltam a Bengals-osokat rabeszelni, hogy irjanak a Mikulasnak, de a papirforma jott be. ( sztem nem is irtak neki). 😊

Olyan sokszor olvasom toletek, hogy azert jott Haley, mert meg kell vedeni BB-t, meg ki a jobb Arians v Haley. Rooney ezt dontotte, uzletre fokuszal. Ezeket en nem ertem. Ha 100m Qb-d van akkor kell egy jo fal, ha egy bena GM QB-d van akkor meg azert kell egy jo fal. "Ma" piszok jo fala van BB-nek ( persze mondtatok hogy nem, de en akarmikor nezem jok, de ti az osszeset nezitek szoval nem vitatkozom). En most lehet sok baromsagot irok mivel a vasas Off resze azert nem ivodott be annyira. Arians idejeben nem emlekszem a sok draft eleje OL emberekre, max ott kezdodott. Az o idejeben futo csapat voltatok, ma dobo. Az hogy "kifogtatok" azt a futot akinek nem kell luk a futashoz ( a Giants ellen teljesen semlegeskent huledezve neztem, hogy be van zarva es csinal belole meg 5yardot. Nem csodalkoznek, ha o lenne a kovetkezo Avenger. Ha vallasos, lehetne a neve Hole-y-man) + passznal is eletveszelyes. Ugyan irtam, HinesW-AB kozul HW valasztanam. A kulonbseg ott jon ki, hogy dobok vagy futok prioritasban jatszol+ a liga eltero hozzaallasaban. AB egyetemleges sztar a posztjan, ahogy Bell is, a fal is jobb ( legalabb kicsivel) es BB is jobb lett ezek vonzataban ( bar en szerettem BB regi jatekat, a mamutot 5 kardfogu tigris probalja ledonteni a labarol. kedvenc play: fu.k me blue39, HW elfut a 43-es vonalig majd visszaslampog a 39-re, mig BB a hatan a D#-el addig rohangal keresztbe-kastba mig HW egyedul nem all es akkor odadobja). Mindketto edzo teszi a dolgat, de BB kivetelevel szinte minden mas kulonbozo, a statisztikai szamokon kivul nehez osszehasonlitani oket ( arrol meg meg van a velemenyem). Az hogy ki hogy teljesitene a masik OFF-vel az remek tema, de nehezen eldontheto.

A tulajoknak ez uzlet, mert penzt hozzz, de nekik van penzuk eleve nem ebbol akarnak meggazdagodni. Ez egy automata biznisz, mint a legtobb franchise szigoru keretek, szabalyok kozott. Lehet van egy ket kivetel, de az NFL a franchisor es o donti el ki vehet franchise-t, a helyukben en sem adnam el annak aki a profit maximalizasara torekszik.
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Igen ezt irtam hogy a jatekosanyagot nezve van csak ilyen. Meroszam nincs. Szoval csak szemre lehet mondani. Amit igy is latunk, de nem tudjuk merni szamszeruve tenni stb. Es igen, arians jo lett indiben. Es most is az uj csapata hc je kent. Es igaz hogy gaz volt az o line es nem volt korlatolva ben.

De volt a run run passz, avagy run run semmi es hosszu es gyere ben old meg magad o. Na ezt nem engedhettek meg, hogy igy jatszon es osszetorjek. Elvegre eleget fizetnek neki bennenk. Aztan hoztak jo ol embereket hala egnek. Es munchak elott se volt tul jo az ol. Szoval arians ideje alatt nem volt o itt ha jol emlekszem. Es o munkassaga munchak kiemelkedo minden szempontbol. Gondolkodtam is rajta ma, hogy nem e lehetne o esetleg az off cord nalunk. Ha mar ilyen jol teljesit. De valamiert csak haleyt hoztak. Es valamiert csak elengedtek arians.

Az ok pedig a szemleletvaltas, es a dink and dunk, a labdatol valo gyors megszabadulas es stb lehetett. Es irtam is hogy ben ki volt akadva mindenkire amikor elengedtek arianst.

De nem tudjuk meg mi lett volna ha. Mert ha nincs. De lehet engedte volna bennek amit eddig csinalt es ezt nem engedhettek meg a 100 millas franchise qb es a sok serulese miatt.

Es hidd el volt itt is arians takarodj is elegszer a run run passz miatt. Mar mi megmondtuk mi lesz a jatek innen mo rol vagy tv rol . Akkor az ellen dc je meg konnyebben tudta ezt. Lehet ezert kellett mennie. Es hogy ujrakezdes egy ismeretlennel legyen. De ha annyira jo lett volna nalunk nem ertem miert kuldtek engedtek el arianst? Tudjuk hogy mashol helytalt stb. De akkor miert mehetett el? Nem hc nek ment ha jol tudom csak az lett betegseg miatt.

Szoval miert engedtek el?
gabistar
A szurkolók nem szeretik a konzervatív felfogást, pedig amifociban az nagyon is kifizetődő, főleg tudva, hogy elit Def segíti a csapatot, mint akkor. Itt is mindenki szidta Arians-t, pedig az egyik legjobb OC volt. Előnyben igenis jöjjön a rush, rush, pass, ahogy ma. Ezt utálta mindenki. Pedig ez kell. Nem véletlen tetszett a mai felfogás. De emellett Arians kifejezetten kratív volt, csak előnyben vált konzervatívvá. Voltak személyre szabott playek, trips formációk, gadget playek, jól időzített big playek, győztes mentalitás.

De jött a tulaji ukáz - üzleti érdekből, a 100 millás QB-t óvni kell: új stratégia kell, amihez új OC kell, hogy Ben kevesebb ütést kapjon. Ben azóta valóban kevesebb ütést kap, de ugyanúgy megsérül kb minden szezonban. Tehát a kért eredményt elérte Haley, de a célt nem. Az O meg szarabb az állományhoz képest.

Én ezért nem szeretem az ilyen felfogást. A kevesebb ütés nem jelent kevesebb sérülést. Szóval ha AB legjobb punt returner, akkor ne spóroljunk vele. Ahogy Bell-lel se. Ő a legjobb RB a ligában, szóval a snapek 90%-ában a pályán a helye. Non-contact szituban is meg lehet sérülni, de addig kell a vasat ütni, amíg vki csúcson van. Szóval nem vagyok a spórolás híve. Persze tudom én, a kockázatot lehet csökkenteni, de éppen Ben példája mutatja, hogy ez egy téves eszme. A magam részéről Ben, Bell, AB játsszon 3 évvel kevesebbet, de nyerjünk 1-2-3 bajnoki címet, minthogy spórjunk és egyet se.

Szóval sose fogok egyetérteni a Rooney-család döntésével, hogy Arians-szal nem hosszabbítottak. Ez gazdaságilag elhiszem, hogy biztonságosabb volt, de szakmailag semmiképpen.
Soldados
A befektetesedet akarod megvedeni. Van 6 sb cimunk. Itt mar megengedheti maganak, hogy magara es az uzleti oldalra fokuszal. Es ezt meg is tette, mert nem lett negativ merlegunk stb. Es voltunk tomlinnal 2x sb ban. Egyszer nyertunk is. Es a masodikban bice boca volt. Ezert is gondolhatjak ugy hogy egy egeszseges ben kb az egyik legnagyobb eselyunk sbt nyerni, ha aprobb serulesekkel bajlodik mint a greenbay ellen, akkor eselyunk sincs hiaba jutunk oda. Volt egy boka serulese, meg egy cevlar mellenye a mellkasi serulese miatt. Es ki is kaptunk. Na ezek utan jott a bent megvedeni gondolat. Szerintem jogosan. Hogy hogy viteleztek ki az mas teszta. De meccseket akarnak nyerni es hogy az emberek jarjanak ki nezzek oket stb. Es mivel ilyen qbd ritkan van, ezert akarjak az elettartamat elnyujtani a jatekban.
En ezzel is egyet ertek. Es azzal is, hogy ne nyuzzuk tul bellt sem, ha nem muszaj. Legyen meg ami kell, de legyen jo csere mint dewill aki majdnem ugyanazt hozza. Es ev vege fele minden apro utes szamit. Egy ket serules mint lattuk tavaly ab bell es vegunk volt a bal ellen.
Szoval itt is kell jatszani, de minimum risk el.

Lattad azt a bell levegobe ugrasat, amikor at ugrotta a vedot? Na tomlin utana el is beszelgetett vele, hogy nem kene. Az orvosa meg mondta hogy sziv infarktust hozott ra . Es kimelje meg oket a folosleges serulesveszelytol. Szoval szep volt a jatek, de folosleges. Es ez igy is van rendjen ha akarsz valamit. Es az ellen nem kenyszerit ra.

Egyetertek a konzervativ felfogast sokszor szidtak, akar az 1 xra pont vs 2 pont. Avagy negyedik es nekimegyek a tuti fg helyett. De sok pici sokra megy alapon es altalaban a meccs hajrajaban ut vissza a tulzott agresszivitas es erre mar lattunk tobbszor peldat. Tudom te nem erre irtad. De tomlin ebben ma lepett eloszor vissza szerintem a helyes iranyba. Nem tul eroltetni amikor siman megvan a pont. De most feltek az ellen rush off jetol igy talan nem eroltettek tul az agressziv hivasokat. Es lasd ki is fizetodott.

Nem azt mondom persze hogy puntoljuk a negyedik negyedben amikor 2 perc van hatra es adjuk vissza a labdat az ellennek. De volt pl aki ezt is megcsinalta bizva az akkori def ben. Es utana onside kickkel meg is nyertek a meccset. Szoval mindennek van hatara. Es jo volt latni hogy ma a steelers nemcsak megfogott egy jo rush off t. Hanem hogy nem is volt nagyon futasuk. Es mindezt kulcs serultek hianyaban.

Vegre lattam hogy kifozott valamit butler is es ez jol allt a def nek . jol ereztek magukat ebben a rendszerben. Tudom mivel nem vartak passzt es agyon blitzeltek az ellen qb jet, de ezt csak ugy lehet ha oda is ersz. Mert ha nem akkor lattuk mi volt hosszu passz stb.

Szoval mintha most mind a ket csapategyseg orrommel jol jatszott volna. Mondom ezt ugy hogy ben 2 int je vegzetes is lehetett volna. Meg az a jopar droppolt int esely is. De megis biztosabbnak tuntek az off oldalrol a meccs elejen. Persze a kozepen megint jott a visszaeses es az ellen visszaengedese a 2 short int miatt. De kontrollalni tudtuk a meccset orat es az ellen offenset is. Es vegre az o es d megint egyszerre jatszott jol. Ez megint ritka eset. Szoval orulhetunk. Foleg ha a tobbiek atmennek a teszten es visszajonnek. hargrave es shamarko is.

Nix hatalmasat jatszott. A beugro csere gard is jol nyomta. Talan ben homaly megmozdulasai, dobasai voltak csak szamot tevoen furak. A tobbiek def oldalrol egy ket kommunikacios hiba, vagy tulkapast leszamitva oromvolt nezni ahogy az ellen qb jat 4 ember uldozte. Es vegul dupree tette foldre. A tobbiekebol meg valahogy kiszokott. Pedig dupree elotte foldon volt, egy elotte nem sikerult szereles miatt. Majd felpattant es harrisont is megviccelo qbt a foldre vitte. Saci most nagyon jo volt futas ellen is. Egyszer volt talan hogy tulvallalta magat. Davis meg veszelyes volt akarhanyszor ment bliccre. Team work. Igy tovabb. Bar ha lesz valaki aki mind futni mind passzolni is tud nehezebb dolgunk lesz.

De a lenyeg megoldottuk az ellen futas levedekezeset a futas elleni ket dl ember hianyaban is. JJ nem is lattam palyan. Harrison es dupree jok voltak egyutt. Mint ugy timmons es saci is. Tuitt megint alkotott. A tobbi dl embert nem lattam csak atlagosnak. De igy egyutt minimum 4 fole 5 bol a d nek. Csak mert nem tudom mi lett volna ha tudnak passzolni is.

Az o jol kezdett de buta hibak miatt egy siman dominalt meccsbe visszahoztuk az ellent int ekkel. De utana megint ledaraltuk oket. Szoval 4 es nekik. Mert volt int es hagytak feljonni az ellenfelet, a sima lejatszas a palyarol helyett. Bell 5 fole. Nagyon fole. Ab szokasos 5. A tobbiek atlagos. Most green sem alkotott nagyot talan csak egyik elkapasanal amikor megcsinalta first downra. Nem tudom miert, de azt mondtak o wr tipusu te aki nagyon jol futja a routokat. En ugy latom mintha toredezett mozgasu, kicsit lassu, de magas massziv ember lenne. Tudom nem heath, de azt mondtak heathnel jobb elkapo te lehet, ehelyett rola volt az egyik int. Ben rovidett dobott vagy lassan menot amit egy cb jol olvasva a kb alo green ele beugorva leszedett. Mig egy masik esetnel kb ugyanez volt, de akkor tuldobta greent es a ket cb osszeutkozott es utottek ki egymas kezebol az intet. Szoval itt siman lehetett volna 4 int lazan.

De nyertunk es jo volt nezni. Szerencse is velunk volt. Igy tovabb.

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Golson ennyire jó (lehet) h ennyien emlegetik?
steelwolf
Fogalmunk sincs. 😊 Még nem láttuk NFL-ben játszani sajnos. De nagy reményekkel várjuk, nem véletlen húztuk tavaly a 2. körben. És még egy snapet se láthattunk tőle. :/

Ami az edzőtábor alapján biztos, hogy kezdőnek szántuk idén, de megint megsérült.

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
steelwolf
Jó lehetne....az egyetemen nagyon jó volt, az SEC konferencia egyik legjobb cornere...
Lehet dícsérni, de csak az egyetemi számai alapján, ami nem sokat jelent itt. Sérülése előtt az edzéseken nagyon elégedettek voltak vele...nagyon fájó, hogy két különböző sérülés miatt is ilyen szarul kezdődik az NFL karrierje...reméljük ezek után tényleg jó lesz látni ezt a fiút a pályán Steelers mezben.
Dezső, Te ezt ne olvasd! 😀
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 7 éve
Igen ezt irtam hogy a jatekosanyagot nezve van csak ilyen. Meroszam nincs. Szoval csak szemre lehet mondani. Amit igy is latunk, de nem tudjuk merni szamszeruve tenni stb. Es igen, arians jo lett indiben. Es most is az uj csapata hc je kent. Es igaz hogy gaz volt az o line es nem volt korlatolva ben.

De volt a run run passz, avagy run run semmi es hosszu es gyere ben old meg magad o. Na ezt nem engedhettek meg, hogy igy jatszon es osszetorjek. Elvegre eleget fizetnek neki bennenk. Aztan hoztak jo ol embereket hala egnek. Es munchak elott se volt tul jo az ol. Szoval arians ideje alatt nem volt o itt ha jol emlekszem. Es o munkassaga munchak kiemelkedo minden szempontbol. Gondolkodtam is rajta ma, hogy nem e lehetne o esetleg az off cord nalunk. Ha mar ilyen jol teljesit. De valamiert csak haleyt hoztak. Es valamiert csak elengedtek arians.

Az ok pedig a szemleletvaltas, es a dink and dunk, a labdatol valo gyors megszabadulas es stb lehetett. Es irtam is hogy ben ki volt akadva mindenkire amikor elengedtek arianst.

De nem tudjuk meg mi lett volna ha. Mert ha nincs. De lehet engedte volna bennek amit eddig csinalt es ezt nem engedhettek meg a 100 millas franchise qb es a sok serulese miatt.

Es hidd el volt itt is arians takarodj is elegszer a run run passz miatt. Mar mi megmondtuk mi lesz a jatek innen mo rol vagy tv rol . Akkor az ellen dc je meg konnyebben tudta ezt. Lehet ezert kellett mennie. Es hogy ujrakezdes egy ismeretlennel legyen. De ha annyira jo lett volna nalunk nem ertem miert kuldtek engedtek el arianst? Tudjuk hogy mashol helytalt stb. De akkor miert mehetett el? Nem hc nek ment ha jol tudom csak az lett betegseg miatt.

gabistar
A szurkolók nem szeretik a konzervatív felfogást, pedig amifociban az nagyon is kifizetődő, főleg tudva, hogy elit Def segíti a csapatot, mint akkor. Itt is mindenki szidta Arians-t, pedig az egyik legjobb OC volt. Előnyben igenis jöjjön a rush, rush, pass, ahogy ma. Ezt utálta mindenki. Pedig ez kell. Nem véletlen tetszett a mai felfogás. De emellett Arians kifejezetten kratív volt, csak előnyben vált konzervatívvá. Voltak személyre szabott playek, trips formációk, gadget playek, jól időzített big playek, győztes mentalitás.

De jött a tulaji ukáz - üzleti érdekből, a 100 millás QB-t óvni kell: új stratégia kell, amihez új OC kell, hogy Ben kevesebb ütést kapjon. Ben azóta valóban kevesebb ütést kap, de ugyanúgy megsérül kb minden szezonban. Tehát a kért eredményt elérte Haley, de a célt nem. Az O meg szarabb az állományhoz képest.

Én ezért nem szeretem az ilyen felfogást. A kevesebb ütés nem jelent kevesebb sérülést. Szóval ha AB legjobb punt returner, akkor ne spóroljunk vele. Ahogy Bell-lel se. Ő a legjobb RB a ligában, szóval a snapek 90%-ában a pályán a helye. Non-contact szituban is meg lehet sérülni, de addig kell a vasat ütni, amíg vki csúcson van. Szóval nem vagyok a spórolás híve. Persze tudom én, a kockázatot lehet csökkenteni, de éppen Ben példája mutatja, hogy ez egy téves eszme. A magam részéről Ben, Bell, AB játsszon 3 évvel kevesebbet, de nyerjünk 1-2-3 bajnoki címet, minthogy spórjunk és egyet se.

Szóval sose fogok egyetérteni a Rooney-család döntésével, hogy Arians-szal nem hosszabbítottak. Ez gazdaságilag elhiszem, hogy biztonságosabb volt, de szakmailag semmiképpen.

több mint 7 éve
De beszéljünk fontosabb dolgokról, mert ez csak parttalan vita.

Úgy tűnik, Tomlinék abbahagyták a komolyabb OLB-rotációt. Szinte végig Harrison és Dupree volt a pályán. Alig várom a snap countot, de a másik 3 sztem nem sok snapet kapott D-ben. Alakul ez, úgy tűnik megtaláltuk 2016-ra a lehető legjobb felállást. és ez nagyon jó hír. 😊
Soldados
Mar csak golson hianyozna a secbol, es talan meg tobb int lenne. Es stb... Persze nem egy passzra hegyezett csapat volt ez a bills sem, sem a giants megis hoztak amit kellett sec szinten. De azert voltak, homaly megmozdulasok is. De hat ket rookie van most fennt a palyan kezdokent. Igy ez elofordul. Meg egy jo cb golson jol jonne. Valamint jot tett dupree visszajovetele is. Igy ket iranybol jon az aldas.
több mint 7 éve
És talán még ennél is fontosabb, hogy úgy tűnik megúsztuk komolyabb sérülés nélkül. Tomlin csak Mitchell-t említette, akinek ki kellett hagynia valamennyit.
Klaci79
ott egy kicsit felultem amikor halottam hogy leserult. Na mondom, nem is kell mas mint hogy a regen kivesezett emberunk legyen helyette es pont egy futo csapat ellen. Az lehetett volna kulcs, ha az lb sor es davis es keith butler nem agyal ki vegre egy jo rendszert. Meg igy is hogy sem heyward sem hargrave nem volt. De megis orom volt nezni oket. Teszem ezt hozza, hogy futas ellen alltunk fel kb mindig. Aztan hala istennek valahogy meg is oldottak szepen.

több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
LöVajonBell
OffenzivPléjerOfDaYeah
300y egy BilzD ellen, nemkúbíként

Imához térdeljünk evtársak, és most sírni.....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
 www.youtube.com/watch?v=jBokYxuV-d4 ez erdekes kepet mutat. Nem kell elfogultnak lenni. Csak lassunk a szemunkkel. lol. Meg ha mast is latunk. De ha vegignezzuk azert lehet jobban latni a hibakat mint csak ugy meccs kozben tettuk. Szerintem.
gabistar
Engem aztán győzködhetsz, hogy Haley milyen fasza volt, csak a csúnya játékosok szabadnapot vettek ki... 😊 Én másik meccset láttam, olyat, amelyiken botrányos playhívások megölték az O-t (amely amúgy sem játszott jól).

De a tény tény marad: Haley-t senki nem hívta HC-nak, amióta nálunk van. Ez nem véletlen. De én továbbra is reménykedem, hogy a 31 GM közül lesz egy, aki ugyanúgy gondolkodik, mint Te. 😉
Soldados
Nem hiszem hogy elmegy, ide kotodik. Nem tudom melyik rokona dolgozott korabban a steelersel. Szoval nincs szerencsed. Szerencsenk. De arians alatt mond azt mikor mondtak hogy dominans az o? Vagy mikor volt killer bees. Stb. Szoval hiaba latjuk mashogy, akkor is volt hiba, most is. De az o javult. A def meg romlott teljesitmenyben. Jatekosanyagban. Mutatokban. Akkor top def, kozepes o. Most kozepes def. Es jo kozepes o. De az o a wr ek miatt esett vissza kozepes szintre. De meg mindig elobb van mutatokban mint def. Hiaba teljesit a d eron felul. Mert ilyen mutato nincs. Vagy olyan sincs hogy eron alul teljesit az o. Csak az van hogy hogyan teljesit. De az igaz hogy a jatekosanyag jobb az oban, ezert varhato lenne a jobb o....
gabistar
1. Ha HC-nak hívják, azonnal menne. Amúgy apja dolgozott a Steelers-nél.
2. A D teljesít jobban. Minden tekintetben.
3. Arians alatt nem voltunk dominánsak, de nem is volt domináns kerete az O-nak. Konkrétan a liga egyik legrosszabb OL-je volt akkor nálunk. Ez alaposan behatárolja a lehetőségeket. Mégis működött az O. Nemhogy működött, nyerni tudott, maximális bizalmam volt az egység felé, hogy amikor üt az óra, akkor a legjobbját hozza. Nem véletlen, azonnal elvitte a csoportrivális DC-ből HC-vá avanzsált Pagano a Colts-hoz. Ő aztán igazán ismerhette Arians-t, szóval nem véletlen volt a választása. Ott is parádés volt, Luck talán legjobb éve volt rookie-ként, öröm volt nézni azt az O-t. Azóta kétszer lett HC of the year.

Szóval hidd el, hogy igenis van olyan, hogy erőn felül, vagy alul teljesít - még ha ez egzakt statisztikával nem is mutatható ki. Ha az O felülteljesítene, Haley-t már rég elvitték volna HC-nak. De nem vitték, mert folyamatosan alulteljesítés van, pedig a liga TOP5 OL-jével és QB-jával, TOP3 RB-jével és WR-jével dolgozik. És még csak TOP10 scoring O-ban sem vagyunk. Ez a szomorú valóság, ez az alulteljesítés.
Soldados

több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
És talán még ennél is fontosabb, hogy úgy tűnik megúsztuk komolyabb sérülés nélkül. Tomlin csak Mitchell-t említette, akinek ki kellett hagynia valamennyit.
több mint 7 éve
De beszéljünk fontosabb dolgokról, mert ez csak parttalan vita.

Úgy tűnik, Tomlinék abbahagyták a komolyabb OLB-rotációt. Szinte végig Harrison és Dupree volt a pályán. Alig várom a snap countot, de a másik 3 sztem nem sok snapet kapott D-ben. Alakul ez, úgy tűnik megtaláltuk 2016-ra a lehető legjobb felállást. és ez nagyon jó hír. 😊

több mint 7 éve
 www.youtube.com/watch?v=jBokYxuV-d4 ez erdekes kepet mutat. Nem kell elfogultnak lenni. Csak lassunk a szemunkkel. lol. Meg ha mast is latunk. De ha vegignezzuk azert lehet jobban latni a hibakat mint csak ugy meccs kozben tettuk. Szerintem.
gabistar
Engem aztán győzködhetsz, hogy Haley milyen fasza volt, csak a csúnya játékosok szabadnapot vettek ki... 😊 Én másik meccset láttam, olyat, amelyiken botrányos playhívások megölték az O-t (amely amúgy sem játszott jól).

De a tény tény marad: Haley-t senki nem hívta HC-nak, amióta nálunk van. Ez nem véletlen. De én továbbra is reménykedem, hogy a 31 GM közül lesz egy, aki ugyanúgy gondolkodik, mint Te. 😉
Soldados
Nem hiszem hogy elmegy, ide kotodik. Nem tudom melyik rokona dolgozott korabban a steelersel. Szoval nincs szerencsed. Szerencsenk. De arians alatt mond azt mikor mondtak hogy dominans az o? Vagy mikor volt killer bees. Stb. Szoval hiaba latjuk mashogy, akkor is volt hiba, most is. De az o javult. A def meg romlott teljesitmenyben. Jatekosanyagban. Mutatokban. Akkor top def, kozepes o. Most kozepes def. Es jo kozepes o. De az o a wr ek miatt esett vissza kozepes szintre. De meg mindig elobb van mutatokban mint def. Hiaba teljesit a d eron felul. Mert ilyen mutato nincs. Vagy olyan sincs hogy eron alul teljesit az o. Csak az van hogy hogyan teljesit. De az igaz hogy a jatekosanyag jobb az oban, ezert varhato lenne a jobb o....
gabistar
1. Ha HC-nak hívják, azonnal menne. Amúgy apja dolgozott a Steelers-nél.
2. A D teljesít jobban. Minden tekintetben.
3. Arians alatt nem voltunk dominánsak, de nem is volt domináns kerete az O-nak. Konkrétan a liga egyik legrosszabb OL-je volt akkor nálunk. Ez alaposan behatárolja a lehetőségeket. Mégis működött az O. Nemhogy működött, nyerni tudott, maximális bizalmam volt az egység felé, hogy amikor üt az óra, akkor a legjobbját hozza. Nem véletlen, azonnal elvitte a csoportrivális DC-ből HC-vá avanzsált Pagano a Colts-hoz. Ő aztán igazán ismerhette Arians-t, szóval nem véletlen volt a választása. Ott is parádés volt, Luck talán legjobb éve volt rookie-ként, öröm volt nézni azt az O-t. Azóta kétszer lett HC of the year.

Szóval hidd el, hogy igenis van olyan, hogy erőn felül, vagy alul teljesít - még ha ez egzakt statisztikával nem is mutatható ki. Ha az O felülteljesítene, Haley-t már rég elvitték volna HC-nak. De nem vitték, mert folyamatosan alulteljesítés van, pedig a liga TOP5 OL-jével és QB-jával, TOP3 RB-jével és WR-jével dolgozik. És még csak TOP10 scoring O-ban sem vagyunk. Ez a szomorú valóság, ez az alulteljesítés.

több mint 7 éve
gabistar

Soldados
Csak nezd vegig,vagy barki akit erdekel nezze vegig ki van elemezve mutatva a hibank stb. Erdemes. Nem mondom hogy haley jo. Csak azt hogy amiert ide jott azt megtette. Ben meg el sok ev utan. Az o ha nem hianyozna a komplett wr sor akkor meg dominansabb lenne es olyan lenne mint kb tavaly volt. Bell 1000 yard nal jar. Stb. Szoval azert volt rosszabb is, lehetne rosszabb is. Lol.

Valamint ha visszanezed sem kell egyet ertened, de lehet latni hogy ki mit hibazott a palyan. Es mik voltak behivva jatekok. A szurkolok mint tudjuk sokszor elvakultak erre vagy arra. Szoval legyunk nyitottak. Nem arra hogy jo haley, hanem arra hogy nezd vegig a videot es mond azt csak az o azaz csak haley hibaja volt. Es a jatekosainke sem. Bene sem. Wr ek, tek e sem. lol. Aztan johet a mantra hogy haley takarodj ameddig nyerunk utana megint.
gabistar
Amikor először betetted, akkor is megnéztem. De a véleményem nem változott, voltak egyéni hibák, de az Offense 9 three and out-os és 1 turnoveres, nullapontos teljesítményére ez nem magyarázat. Ebben a sportban sosincs olyan, hogy egy meccs egyetlen ember hibája lenne. Ezt sosem mondtam Haleyre sem, ezután sem fogom. Ettől még a csapat egyik leggyengébb pontjának tartom. Ahogy a Ravens ellen az is volt.

Amiért idehozták, megtette. De ettől egy fikarcnyit sem lettünk jobbak. Egyrészt megváltoztatta Bent, de ami a kulcs, Munchak elé tett egy olyan falat, ami méltó hozzá. Ennek ellenére az O évről évre alulteljesít, irányításával egyáltalán nem győztes típus az egység és nem nyerünk semmit.

Nagyon szeretném, hogy rám cáfoljon, az elmúlt meccseken tetszik az irány, ami felé tartunk, mert elkezdtünk konzervatívabbak lenni stratégiában és mentalitásban is. De a bizalom évek, de legalábbis meccsek sokasága alatt épül ki és az nálam nincs az O felé, mert irányítása alatt teljesen inkonzisztens. A papíron gyengébb erőkből álló D-ben viszont nagyszerűen épül a bizalmam.
Soldados
Korrekt. Jo lenne ha rad cafolna szerintem mindenkinek es igy legyen. Amen. Lol.
több mint 7 éve
gabistar

Soldados
Csak nezd vegig,vagy barki akit erdekel nezze vegig ki van elemezve mutatva a hibank stb. Erdemes. Nem mondom hogy haley jo. Csak azt hogy amiert ide jott azt megtette. Ben meg el sok ev utan. Az o ha nem hianyozna a komplett wr sor akkor meg dominansabb lenne es olyan lenne mint kb tavaly volt. Bell 1000 yard nal jar. Stb. Szoval azert volt rosszabb is, lehetne rosszabb is. Lol.

Valamint ha visszanezed sem kell egyet ertened, de lehet latni hogy ki mit hibazott a palyan. Es mik voltak behivva jatekok. A szurkolok mint tudjuk sokszor elvakultak erre vagy arra. Szoval legyunk nyitottak. Nem arra hogy jo haley, hanem arra hogy nezd vegig a videot es mond azt csak az o azaz csak haley hibaja volt. Es a jatekosainke sem. Bene sem. Wr ek, tek e sem. lol. Aztan johet a mantra hogy haley takarodj ameddig nyerunk utana megint.
gabistar
Amikor először betetted, akkor is megnéztem. De a véleményem nem változott, voltak egyéni hibák, de az Offense 9 three and out-os és 1 turnoveres, nullapontos teljesítményére ez nem magyarázat. Ebben a sportban sosincs olyan, hogy egy meccs egyetlen ember hibája lenne. Ezt sosem mondtam Haleyre sem, ezután sem fogom. Ettől még a csapat egyik leggyengébb pontjának tartom. Ahogy a Ravens ellen az is volt.

Amiért idehozták, megtette. De ettől egy fikarcnyit sem lettünk jobbak. Egyrészt megváltoztatta Bent, de ami a kulcs, Munchak elé tett egy olyan falat, ami méltó hozzá. Ennek ellenére az O évről évre alulteljesít, irányításával egyáltalán nem győztes típus az egység és nem nyerünk semmit.

Nagyon szeretném, hogy rám cáfoljon, az elmúlt meccseken tetszik az irány, ami felé tartunk, mert elkezdtünk konzervatívabbak lenni stratégiában és mentalitásban is. De a bizalom évek, de legalábbis meccsek sokasága alatt épül ki és az nálam nincs az O felé, mert irányítása alatt teljesen inkonzisztens. A papíron gyengébb erőkből álló D-ben viszont nagyszerűen épül a bizalmam.

több mint 7 éve
gabistar

Soldados

több mint 7 éve
gabistar

Soldados

több mint 7 éve
gabistar

több mint 7 éve
Akkor ha emlekszel mond el hany passz volt drop, vagy ment fole ala melle? Tul sok ez is benne volt. Nem csak haley. Meg a buntetesek. Meg hogy nem volt 2.nd wr. Csak ben bell brown ra epitettunk es oket kivettek a jatekbol. De voltak jo hivasok, es tul sok volt tiszta drop. Mind a ket wr, mind jessie james mind brown mindenki droppolt. Bell meg nem tudott futni. Es ehhez jott hogy ben meg akkor jott vissza a mutet utan es o is homaly volt. En a meccs elemzest a bird eye, coaching view bol neztem utana es lattam mennyi kihagyott lehetosegunk volt. Ben 59 rate. Az sem haley volt csak. De mindegy. Ez volt
gabistar
3-4 drop volt. És? A 9 Three and out 27 playből áll. És volt turnover is. Az egy stratégiailag elb.szott meccs volt, amihez még egyéni hibák is hozzájárultak.

És nekem senki ne jöjjön ilyen hülyeséggel, hogy nincs 2nd WR-ünk... 9 three and out-ra még a Budapest Wolves is képes...

több mint 7 éve

több mint 7 éve
Xtra Points: Ben returns, penalties mount
Posted Nov 6, 2016
Teresa Varley
Steelers.com
@Teresa_Varley
It was a disappointing day for the Steelers, losing to the Ravens, 21-14.
Ben is back: Ben Roethlisberger returned to the starting lineup, but he wasn’t able to get the offense going until late in the game. At halftime Roethlisberger completed just seven of 14 passes for 50 yards, with a quarterback rating of 58.6. Roethlisberger finished the game completing 23 of 45 passes for 264 yards, one touchdown, and one interception and a 67.3 quarterback rating. He also added a rushing touchdown.

“We had a game plan coming in, and we got behind the chains a little too much," said Roethlisberger. "We were in third-and-long a lot. It’s tough to convert against a good defense like that.

“It’s frustrating. We don’t take anything away from them. They are a good team. We did not make plays. I did not make plays. I did not convert third downs. I turned the ball over. It’s frustrating. I hold myself to a higher standard.”

Sack master: One of the few bright spots for the Steelers was the performance of James Harrison. Harrison had two sacks, taking down Ravens’ quarterback Joe Flacco. Harrison has 76.5 sacks in his Steelers’ career, only half a sack shy of tying Jason Gildon as the team’s all-time sack leader with 77.

Penalties hurt: Penalties were costly for the Steelers, with a total of 13 for 99 yards. At halftime the Steelers had 10 penalties for 84 yards, while only running 24 offensive plays for 66 yards in the first half.

“The bottom line is we put ourselves in a hole with some adversity, some of which was created by us,” said Coach Mike Tomlin. “Largely we were a highly penalized group that created some third down situations that were insurmountable. We made the going tougher for us because of that.”

Nowhere to run: Running back Le’Veon Bell had nowhere to run against the Ravens. Bell had 14 carries for just 32 yards. Bell had six receptions for just 38 yards.

“I think it was just us not executing," said Bell. "We stuck to our game plan and did what we did, but they had a good game plan, too. They kind of kept us off our rhythm, so you have to give those guys credit. Obviously, we can’t allow it to keep on happening. We’re not perfect guys; we make mistakes. We’ve got to go and correct them. Mistakes are going to cost us and dropped balls and turnovers, things like that.”

Numbers game: The Steelers ended up outgaining the Ravens by just a small margin, with 277 yards of total offense to the Ravens 274 yards of total offense. But in the first half the Steelers were outgained 232-66. The majority of the Steelers yardage came in the fourth quarter when the offense, down 21-0, was playing catch-up.

Catching on: Roethlisberger went to Eli Rogers late in the game and the young receiver was there for him. Rogers, who didn’t catch a pass until the fourth quarter when the Steelers almost solely went to the air game, caught six passes for 103 yards.
több mint 7 éve
Igaz lenne, de amikor itt kikaptunk egymas utan, tomlin fejet kivantak, nem haley et. Csak azert osztottam meg, hogy amikor pl ben ennyiszer eladja a labdat akar mai meccsen is, vagy homaly passzokat nyom es ez miatt kikapunk nem haleyt hibaztatjak, hibaztatnak.
gabistar
Ki követelte Tomlin fejét? Komoly szakember biztos nem...

Ha ma kikapunk, senki nem basztatta volna Haley-t. (Én sem, sőt, dicsértem az összefoglalómban) Mindenki látta, hogy Ben egyéni hibái, rossz döntései vezettek a pickekhez. De pl a Ravens elleni gyalázat egyértelműen Haley sara, ahogy még sok másik 10-15 pontos performance is. Meg az ostoba 3. és hosszúra hívott screenek, meg a 3. és 1-re hívott deep játékok.
Soldados
Hat megosztottam akkor, hogy miert nem haley volt csak a hibas. hany droppolt passz volt videot. Meg a tobbieket. Szoval az eroltetett 2 pontosok, a 4. re nekimegyek es a tobbi ilyen miatt eleg nagy szazaleka a steelers fan eknek. Meg pl a steelers after game elemzo meg a tobbiek stb... Szoval kevesebb volt itt a haley go mint a tomlin go. Ha hiszed ha nem. Ezert is irtam akkor is , most is. Nem hozom peldanak a mai meccset, csak hogy itt is kikaphattunk volna es nem haley miatt, de ma nem is tomlin eroltetese miatt. Vissza vettek mind a ketten. De ha visszaviszik egyik int, es ha stb akkor ez ben en szaradt volna. Es megkeresek egy videot amikor azt mondtatok haley hibaja volt, es kielemezve meg inkabb a sok drop e, meg az hogy akkor tert vissza ben koran ha jol emlekszem. Es nem volt egeszseges. Stb. De ezt mar akkor is megosztottam.
gabistar
Na most a 11 driveból 9 three and out-ot, 1 TO-t és 0 pontot ne fogjuk már néhány dropra... Az konkrétan botrányos stratégia, katasztrofális playhívás eredménye volt.

Azt is tudom, hogy sok Steelers-fan nem szereti Tomlint. De komoly szakembert még nem hallottam, vagy olvastam, hogy azt mondaná, Tomlinnak mennie kell. Tomlin egy kiváló szakember, akinek persze vannak hibái, amiket szóvá is teszek. (De még az általam minden idők legjobb HC-jának tartott Belichicknek is vannak hibái, rossz meccsei)

Éveken át hallgattam itt, hogy csak örökségből él és szarok a draftjaink. Aha... Szinte csak draftból felépült egy SB-esélyes csapat. Néhány eszement és egy-egy vereség után felpaprikázott szurkolón kívül más nem mondta, hogy Tomlinnak mennie kéne.
Soldados
Ha megtalalom a videot ami bemutatja, hogy ben dobott rosszul, vagy pedig az elkapok droppoltak. Vagy hogy mennyi buntetest kaptunk feleslegest stb stb. Akkor latnank tisztan. Es mint akkor is irtuk egyutt keszulnek fel. Es ben tul koran tert vissza. Azert volt annyi 3 and out. Mert lehetett latni hogy nem tert vissza szellemileg a palyara max testileg.
gabistar
Nem kell megkeresned újra. Láttam a meccset, láttam, milyen stratégiával, milyen playhívásokkal dolgoztunk. Nyilván voltak egyéni hibák is, de a 11/9 three and out nem emiatt volt.
Soldados
Akkor ha emlekszel mond el hany passz volt drop, vagy ment fole ala melle? Tul sok ez is benne volt. Nem csak haley. Meg a buntetesek. Meg hogy nem volt 2.nd wr. Csak ben bell brown ra epitettunk es oket kivettek a jatekbol. De voltak jo hivasok, es tul sok volt tiszta drop. Mind a ket wr, mind jessie james mind brown mindenki droppolt. Bell meg nem tudott futni. Es ehhez jott hogy ben meg akkor jott vissza a mutet utan es o is homaly volt. En a meccs elemzest a bird eye, coaching view bol neztem utana es lattam mennyi kihagyott lehetosegunk volt. Ben 59 rate. Az sem haley volt csak. De mindegy. Ez volt
több mint 7 éve
Igaz lenne, de amikor itt kikaptunk egymas utan, tomlin fejet kivantak, nem haley et. Csak azert osztottam meg, hogy amikor pl ben ennyiszer eladja a labdat akar mai meccsen is, vagy homaly passzokat nyom es ez miatt kikapunk nem haleyt hibaztatjak, hibaztatnak.
gabistar
Ki követelte Tomlin fejét? Komoly szakember biztos nem...

Ha ma kikapunk, senki nem basztatta volna Haley-t. (Én sem, sőt, dicsértem az összefoglalómban) Mindenki látta, hogy Ben egyéni hibái, rossz döntései vezettek a pickekhez. De pl a Ravens elleni gyalázat egyértelműen Haley sara, ahogy még sok másik 10-15 pontos performance is. Meg az ostoba 3. és hosszúra hívott screenek, meg a 3. és 1-re hívott deep játékok.
Soldados
Hat megosztottam akkor, hogy miert nem haley volt csak a hibas. hany droppolt passz volt videot. Meg a tobbieket. Szoval az eroltetett 2 pontosok, a 4. re nekimegyek es a tobbi ilyen miatt eleg nagy szazaleka a steelers fan eknek. Meg pl a steelers after game elemzo meg a tobbiek stb... Szoval kevesebb volt itt a haley go mint a tomlin go. Ha hiszed ha nem. Ezert is irtam akkor is , most is. Nem hozom peldanak a mai meccset, csak hogy itt is kikaphattunk volna es nem haley miatt, de ma nem is tomlin eroltetese miatt. Vissza vettek mind a ketten. De ha visszaviszik egyik int, es ha stb akkor ez ben en szaradt volna. Es megkeresek egy videot amikor azt mondtatok haley hibaja volt, es kielemezve meg inkabb a sok drop e, meg az hogy akkor tert vissza ben koran ha jol emlekszem. Es nem volt egeszseges. Stb. De ezt mar akkor is megosztottam.
gabistar
Na most a 11 driveból 9 three and out-ot, 1 TO-t és 0 pontot ne fogjuk már néhány dropra... Az konkrétan botrányos stratégia, katasztrofális playhívás eredménye volt.

Azt is tudom, hogy sok Steelers-fan nem szereti Tomlint. De komoly szakembert még nem hallottam, vagy olvastam, hogy azt mondaná, Tomlinnak mennie kell. Tomlin egy kiváló szakember, akinek persze vannak hibái, amiket szóvá is teszek. (De még az általam minden idők legjobb HC-jának tartott Belichicknek is vannak hibái, rossz meccsei)

Éveken át hallgattam itt, hogy csak örökségből él és szarok a draftjaink. Aha... Szinte csak draftból felépült egy SB-esélyes csapat. Néhány eszement és egy-egy vereség után felpaprikázott szurkolón kívül más nem mondta, hogy Tomlinnak mennie kéne.
Soldados
Ha megtalalom a videot ami bemutatja, hogy ben dobott rosszul, vagy pedig az elkapok droppoltak. Vagy hogy mennyi buntetest kaptunk feleslegest stb stb. Akkor latnank tisztan. Es mint akkor is irtuk egyutt keszulnek fel. Es ben tul koran tert vissza. Azert volt annyi 3 and out. Mert lehetett latni hogy nem tert vissza szellemileg a palyara max testileg.
gabistar
Nem kell megkeresned újra. Láttam a meccset, láttam, milyen stratégiával, milyen playhívásokkal dolgoztunk. Nyilván voltak egyéni hibák is, de a 11/9 three and out nem emiatt volt.

több mint 7 éve
 www.steelers.com/news/article-1/Xtra-Points-Ben-returns-penalties-mount/f3500deb-98b0-4ba2-a59a-cdf412afd1f6