Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
gabor25
5 144
Ha megtalalom a videot ami bemutatja, hogy ben dobott rosszul, vagy pedig az elkapok droppoltak. Vagy hogy mennyi buntetest kaptunk feleslegest stb stb. Akkor latnank tisztan. Es mint akkor is irtuk egyutt keszulnek fel. Es ben tul koran tert vissza. Azert volt annyi 3 and out. Mert lehetett latni hogy nem tert vissza szellemileg a palyara max testileg.Na most a 11 driveból 9 three and out-ot, 1 TO-t és 0 pontot ne fogjuk már néhány dropra... Az konkrétan botrányos stratégia, katasztrofális playhívás eredménye volt.Hat megosztottam akkor, hogy miert nem haley volt csak a hibas. hany droppolt passz volt videot. Meg a tobbieket. Szoval az eroltetett 2 pontosok, a 4. re nekimegyek es a tobbi ilyen miatt eleg nagy szazaleka a steelers fan eknek. Meg pl a steelers after game elemzo meg a tobbiek stb... Szoval kevesebb volt itt a haley go mint a tomlin go. Ha hiszed ha nem. Ezert is irtam akkor is , most is. Nem hozom peldanak a mai meccset, csak hogy itt is kikaphattunk volna es nem haley miatt, de ma nem is tomlin eroltetese miatt. Vissza vettek mind a ketten. De ha visszaviszik egyik int, es ha stb akkor ez ben en szaradt volna. Es megkeresek egy videot amikor azt mondtatok haley hibaja volt, es kielemezve meg inkabb a sok drop e, meg az hogy akkor tert vissza ben koran ha jol emlekszem. Es nem volt egeszseges. Stb. De ezt mar akkor is megosztottam.Igaz lenne, de amikor itt kikaptunk egymas utan, tomlin fejet kivantak, nem haley et. Csak azert osztottam meg, hogy amikor pl ben ennyiszer eladja a labdat akar mai meccsen is, vagy homaly passzokat nyom es ez miatt kikapunk nem haleyt hibaztatjak, hibaztatnak.Ki követelte Tomlin fejét? Komoly szakember biztos nem...
gabistar
Ha ma kikapunk, senki nem basztatta volna Haley-t. (Én sem, sőt, dicsértem az összefoglalómban) Mindenki látta, hogy Ben egyéni hibái, rossz döntései vezettek a pickekhez. De pl a Ravens elleni gyalázat egyértelműen Haley sara, ahogy még sok másik 10-15 pontos performance is. Meg az ostoba 3. és hosszúra hívott screenek, meg a 3. és 1-re hívott deep játékok.
Soldados
gabistar
Azt is tudom, hogy sok Steelers-fan nem szereti Tomlint. De komoly szakembert még nem hallottam, vagy olvastam, hogy azt mondaná, Tomlinnak mennie kell. Tomlin egy kiváló szakember, akinek persze vannak hibái, amiket szóvá is teszek. (De még az általam minden idők legjobb HC-jának tartott Belichicknek is vannak hibái, rossz meccsei)
Éveken át hallgattam itt, hogy csak örökségből él és szarok a draftjaink. Aha... Szinte csak draftból felépült egy SB-esélyes csapat. Néhány eszement és egy-egy vereség után felpaprikázott szurkolón kívül más nem mondta, hogy Tomlinnak mennie kéne.
Soldados
több mint 7 éve
Na most a 11 driveból 9 three and out-ot, 1 TO-t és 0 pontot ne fogjuk már néhány dropra... Az konkrétan botrányos stratégia, katasztrofális playhívás eredménye volt.Hat megosztottam akkor, hogy miert nem haley volt csak a hibas. hany droppolt passz volt videot. Meg a tobbieket. Szoval az eroltetett 2 pontosok, a 4. re nekimegyek es a tobbi ilyen miatt eleg nagy szazaleka a steelers fan eknek. Meg pl a steelers after game elemzo meg a tobbiek stb... Szoval kevesebb volt itt a haley go mint a tomlin go. Ha hiszed ha nem. Ezert is irtam akkor is , most is. Nem hozom peldanak a mai meccset, csak hogy itt is kikaphattunk volna es nem haley miatt, de ma nem is tomlin eroltetese miatt. Vissza vettek mind a ketten. De ha visszaviszik egyik int, es ha stb akkor ez ben en szaradt volna. Es megkeresek egy videot amikor azt mondtatok haley hibaja volt, es kielemezve meg inkabb a sok drop e, meg az hogy akkor tert vissza ben koran ha jol emlekszem. Es nem volt egeszseges. Stb. De ezt mar akkor is megosztottam.Igaz lenne, de amikor itt kikaptunk egymas utan, tomlin fejet kivantak, nem haley et. Csak azert osztottam meg, hogy amikor pl ben ennyiszer eladja a labdat akar mai meccsen is, vagy homaly passzokat nyom es ez miatt kikapunk nem haleyt hibaztatjak, hibaztatnak.Ki követelte Tomlin fejét? Komoly szakember biztos nem...
gabistar
Ha ma kikapunk, senki nem basztatta volna Haley-t. (Én sem, sőt, dicsértem az összefoglalómban) Mindenki látta, hogy Ben egyéni hibái, rossz döntései vezettek a pickekhez. De pl a Ravens elleni gyalázat egyértelműen Haley sara, ahogy még sok másik 10-15 pontos performance is. Meg az ostoba 3. és hosszúra hívott screenek, meg a 3. és 1-re hívott deep játékok.
Soldados
gabistar
Azt is tudom, hogy sok Steelers-fan nem szereti Tomlint. De komoly szakembert még nem hallottam, vagy olvastam, hogy azt mondaná, Tomlinnak mennie kell. Tomlin egy kiváló szakember, akinek persze vannak hibái, amiket szóvá is teszek. (De még az általam minden idők legjobb HC-jának tartott Belichicknek is vannak hibái, rossz meccsei)
Éveken át hallgattam itt, hogy csak örökségből él és szarok a draftjaink. Aha... Szinte csak draftból felépült egy SB-esélyes csapat. Néhány eszement és egy-egy vereség után felpaprikázott szurkolón kívül más nem mondta, hogy Tomlinnak mennie kéne.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
gabor25
5 144
Hat megosztottam akkor, hogy miert nem haley volt csak a hibas. hany droppolt passz volt videot. Meg a tobbieket. Szoval az eroltetett 2 pontosok, a 4. re nekimegyek es a tobbi ilyen miatt eleg nagy szazaleka a steelers fan eknek. Meg pl a steelers after game elemzo meg a tobbiek stb... Szoval kevesebb volt itt a haley go mint a tomlin go. Ha hiszed ha nem. Ezert is irtam akkor is , most is. Nem hozom peldanak a mai meccset, csak hogy itt is kikaphattunk volna es nem haley miatt, de ma nem is tomlin eroltetese miatt. Vissza vettek mind a ketten. De ha visszaviszik egyik int, es ha stb akkor ez ben en szaradt volna. Es megkeresek egy videot amikor azt mondtatok haley hibaja volt, es kielemezve meg inkabb a sok drop e, meg az hogy akkor tert vissza ben koran ha jol emlekszem. Es nem volt egeszseges. Stb. De ezt mar akkor is megosztottam.Igaz lenne, de amikor itt kikaptunk egymas utan, tomlin fejet kivantak, nem haley et. Csak azert osztottam meg, hogy amikor pl ben ennyiszer eladja a labdat akar mai meccsen is, vagy homaly passzokat nyom es ez miatt kikapunk nem haleyt hibaztatjak, hibaztatnak.Ki követelte Tomlin fejét? Komoly szakember biztos nem...
gabistar
Soldados
Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Igaz lenne, de amikor itt kikaptunk egymas utan, tomlin fejet kivantak, nem haley et. Csak azert osztottam meg, hogy amikor pl ben ennyiszer eladja a labdat akar mai meccsen is, vagy homaly passzokat nyom es ez miatt kikapunk nem haleyt hibaztatjak, hibaztatnak.Ki követelte Tomlin fejét? Komoly szakember biztos nem...
gabistar
Ha ma kikapunk, senki nem basztatta volna Haley-t. (Én sem, sőt, dicsértem az összefoglalómban) Mindenki látta, hogy Ben egyéni hibái, rossz döntései vezettek a pickekhez. De pl a Ravens elleni gyalázat egyértelműen Haley sara, ahogy még sok másik 10-15 pontos performance is. Meg az ostoba 3. és hosszúra hívott screenek, meg a 3. és 1-re hívott deep játékok, a sokszor rossz stratégiábal felépített 2 minute drillek.
De mindegy is, jövőre is ő lesz. Hacsak végre el nem viszik vhova HC-nak. 😊 Én ezt várom már 4-5 éve, eddig mindhiába. :/
Szerkesztette: Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Amúgy rettenetesen sajnálom, hogy Gay TD-jét megsemmisítették (jogosan). Gaynek a 6. INT ret TD-je lett volna, amivel egyedüliként tarthatná a franchise rekordot, ugyanis jelenleg Woodsonnal tartja közösen.Kár érte.
több mint 7 éve
gabor25
5 144
Igaz lenne, de amikor itt kikaptunk egymas utan, tomlin fejet kivantak, nem haley et. Csak azert osztottam meg, hogy amikor pl ben ennyiszer eladja a labdat akar mai meccsen is, vagy homaly passzokat nyom es ez miatt kikapunk nem haleyt hibaztatjak, hibaztatnak.www.youtube.com/watch?v=UYmcUppD2dMA tévé pont úgy működik, ha megy a szekér, dicsérnek, ha nem, akkor szidnak. Tök mindegy, hogy SB Winner QB, vagy egykori HC van bent. Ennyi.
Erre akkor csak ezt irom. Ez nem par meccs, ez miota egyutt nyomjak. Azert egy sb winner qb velemenyere csak adok, meg ha media is. Azert o jatszott is. Es az 5 meccsunkrol is van szo meccs kozben. Szoval kb ennyit er a mi haley takarodj monologunk. Nem hiszem, hogy ot hibaztatjak, eddig sem ot hibaztattak amikor kikaptunk annyiszor. Csak azert teszem ide, mert ha az en velemenyem is megvaltozik, akkor emlekezzunk ezekre is. Lol. De nem volt realis hogy kirugjak egy percig sem, esetleg ha csak veszitunk ev vegeig, es csak az o miatt. De mivel az o van magasabban rangsrorolva, es fokent tomlin hulyesegei miatt is kerultunk gaz helyzetbe. Extra pont vs 2 pont. Fg helyett 4 es nekimegyek stb. De az off is alatta is volt amikor gaz playeket hivtunk.
gabistar
A tény tény marad, Haley minden évben (talán tavaly nem) alulteljesített az O-val, ezért senki nem is hívta HC-nak, amióta nálunk van. Ennyi. Ez mutatja a valós értéket, nem az, hogy a tévében xy szakértő mit mond róla.
Soldados
több mint 7 éve
www.youtube.com/watch?v=UYmcUppD2dMA tévé pont úgy működik, ha megy a szekér, dicsérnek, ha nem, akkor szidnak. Tök mindegy, hogy SB Winner QB, vagy egykori HC van bent. Ennyi.
Erre akkor csak ezt irom. Ez nem par meccs, ez miota egyutt nyomjak. Azert egy sb winner qb velemenyere csak adok, meg ha media is. Azert o jatszott is. Es az 5 meccsunkrol is van szo meccs kozben. Szoval kb ennyit er a mi haley takarodj monologunk. Nem hiszem, hogy ot hibaztatjak, eddig sem ot hibaztattak amikor kikaptunk annyiszor. Csak azert teszem ide, mert ha az en velemenyem is megvaltozik, akkor emlekezzunk ezekre is. Lol. De nem volt realis hogy kirugjak egy percig sem, esetleg ha csak veszitunk ev vegeig, es csak az o miatt. De mivel az o van magasabban rangsrorolva, es fokent tomlin hulyesegei miatt is kerultunk gaz helyzetbe. Extra pont vs 2 pont. Fg helyett 4 es nekimegyek stb. De az off is alatta is volt amikor gaz playeket hivtunk.
gabistar
A tény tény marad, Haley minden évben (talán tavaly nem) alulteljesített az O-val, ezért senki nem is hívta HC-nak, amióta nálunk van. Ennyi. Ez mutatja a valós értéket, nem az, hogy a tévében xy szakértő mit mond róla.
Ami szintén tény, hogy itt is és más fórumokon is sokan szeretnék Haley távozását, ugyanakkor az állása nálunk egy percig sem volt veszélyben és valszeg a mostani idény végén sem lesz. Én speciel ezért örülnék, ha elvinnék HC-nak. 😊
több mint 7 éve
gabor25
5 144
www.youtube.com/watch?v=UYmcUppD2dMMeg mi szetszedjuk darabokra haleyt. Addig itt meccs kozben a szakkomentator es a masik kommentator dicsoitik, mennyire meg tudta haley valtoztatni bent es a jatekat. Nem tartja sokaig a labdat, sokkal erettebb lett ben, kevesebb eselyt ad serulesre. Gyorsabb lett a helyzetfelismerese, a labdatol valo megszabadulasa, szoval megtette amiert ide hoztak.A média így működik, ha van 2-3 jó meccs egymás után, egyből mindenki áradozik. Érdekes, akkor nem dicsérték, amikor a botrányos hívásai és game planjei nagyban hozzájárultak a négyes kudarcszériához. A tény az, hogy ezzel a kerettel, amivel rendelkezik, folyamatosan alulteljesít az egész idényeket nézve, így soha senki nem hívta HC-nak, amióta nálunk van. (Ettől ez még idén megtörténhet és én örömmel venném, ha elvinnék 😊)
Majd most latva a passz heavy offense bol atterve a run heavy be ezt mondtak. Mikor fog megint eselyt kapni haley egy hc allasra. Jo contrast, ami a mi haley takarodj vs ujra hc allast kaphatna, vagy megtette amiert idehoztak.
Tudom sok hulyeseget hiv, de az igaz, amit it mondanak rola. Ben jobb lett. Nem csinal mindig eletveszelyes jatekokat. Valamint megtanult gyorsabb lenni, eldobni oldalra a labdat ha kell, nem tuleroltetni. Szoval barmi van. Haley ezert lett idehozva. Es ezt meg is tette. Az hogy az o osszeomlik kulcs jatekosok serulese miatt mas teszta vagy hogy droppoltak stb.
CSak gondoltam erdekesseg ez, a mi szurkolo szemszogunkhoz kepest. Haley takarodj vs azt hiszem phil simms qb
| |
www.youtube.com/watch?v=5bIYJulIFrc
| |
gabistar
Az valóban tény, hogy amiért idehozták, azt megcsinálta. Bent megváltoztatta. De Ben nem jobb lett, csak a más. Például ez az "új" Ben még nem igazán mutatta meg, hogy új stílusában is tud-e nyerni. A régi, az igazi gunslinger tudott, az új még nem igazán győzött meg erről. Amúgy Haley munkáját nem kisebbítve, de nagyban segítette Munchak idehozatala, ugyanis az ő érkezésével állt össze a fal, ami előtte sosem védte Bent.
Soldados
Erre akkor csak ezt irom. Ez nem par meccs, ez miota egyutt nyomjak. Azert egy sb winner qb velemenyere csak adok, meg ha media is. Azert o jatszott is. Es az 5 meccsunkrol is van szo meccs kozben. Szoval kb ennyit er a mi haley takarodj monologunk. Nem hiszem, hogy ot hibaztatjak, eddig sem ot hibaztattak amikor kikaptunk annyiszor. Csak azert teszem ide, mert ha az en velemenyem is megvaltozik, akkor emlekezzunk ezekre is. Lol. De nem volt realis hogy kirugjak egy percig sem, esetleg ha csak veszitunk ev vegeig, es csak az o miatt. De mivel az o van magasabban rangsrorolva, es fokent tomlin hulyesegei miatt is kerultunk gaz helyzetbe. Extra pont vs 2 pont. Fg helyett 4 es nekimegyek stb.
De az off is alatta is volt amikor gaz playeket hivtunk.Vagy a hajmereszto hosszu jatek hivasok.... Itt van erre a stat erre az evre, eleg jo. Ezt amikor ateljuk hajunkat tepjuk, viszont elegge meggyozo ebben az evben ez is....
www.youtube.com/watch?v=Ouezo3leXIs
több mint 7 éve
Ezt értelmezni sem tudom. De mindegy is.Ez Saxonra vagy Mann-ra igaz lehet, Haley-re kevésbé. De a mantrád miatt határesetMeg mi szetszedjuk darabokra haleyt. Addig itt meccs kozben a szakkomentator es a masik kommentator dicsoitik, mennyire meg tudta haley valtoztatni bent es a jatekat. Nem tartja sokaig a labdat, sokkal erettebb lett ben, kevesebb eselyt ad serulesre. Gyorsabb lett a helyzetfelismerese, a labdatol valo megszabadulasa, szoval megtette amiert ide hoztak.A média így működik, ha van 2-3 jó meccs egymás után, egyből mindenki áradozik. Érdekes, akkor nem dicsérték, amikor a botrányos hívásai és game planjei nagyban hozzájárultak a négyes kudarcszériához. A tény az, hogy ezzel a kerettel, amivel rendelkezik, folyamatosan alulteljesít az egész idényeket nézve, így soha senki nem hívta HC-nak, amióta nálunk van. (Ettől ez még idén megtörténhet és én örömmel venném, ha elvinnék 😊)
Majd most latva a passz heavy offense bol atterve a run heavy be ezt mondtak. Mikor fog megint eselyt kapni haley egy hc allasra. Jo contrast, ami a mi haley takarodj vs ujra hc allast kaphatna, vagy megtette amiert idehoztak.
Tudom sok hulyeseget hiv, de az igaz, amit it mondanak rola. Ben jobb lett. Nem csinal mindig eletveszelyes jatekokat. Valamint megtanult gyorsabb lenni, eldobni oldalra a labdat ha kell, nem tuleroltetni. Szoval barmi van. Haley ezert lett idehozva. Es ezt meg is tette. Az hogy az o osszeomlik kulcs jatekosok serulese miatt mas teszta vagy hogy droppoltak stb.
CSak gondoltam erdekesseg ez, a mi szurkolo szemszogunkhoz kepest. Haley takarodj vs azt hiszem phil simms qb
| |
| |
gabistar
Az valóban tény, hogy amiért idehozták, azt megcsinálta. Bent megváltoztatta. De Ben nem jobb lett, csak a más. Például ez az "új" Ben még nem igazán mutatta meg, hogy új stílusában is tud-e nyerni. A régi, az igazi gunslinger tudott, az új még nem igazán győzött meg erről. Amúgy Haley munkáját nem kisebbítve, de nagyban segítette Munchak idehozatala, ugyanis az ő érkezésével állt össze a fal, ami előtte sosem védte Bent.
Soldados
Spy
több mint 7 éve
Klemó
5 668
Igen igen Nixet kihagytam....brutális volt....mint egy ágyúgolyó.....zseniális volt....
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Tomlinnak 157 meccs kellett a 100. alapszakasz W-hez. Természetesen a legkevesebb a Steelers rövid történelmében!
több mint 7 éve
Spy
2 337
Ez Saxonra vagy Mann-ra igaz lehet, Haley-re kevésbé. De a mantrád miatt határesetMeg mi szetszedjuk darabokra haleyt. Addig itt meccs kozben a szakkomentator es a masik kommentator dicsoitik, mennyire meg tudta haley valtoztatni bent es a jatekat. Nem tartja sokaig a labdat, sokkal erettebb lett ben, kevesebb eselyt ad serulesre. Gyorsabb lett a helyzetfelismerese, a labdatol valo megszabadulasa, szoval megtette amiert ide hoztak.A média így működik, ha van 2-3 jó meccs egymás után, egyből mindenki áradozik. Érdekes, akkor nem dicsérték, amikor a botrányos hívásai és game planjei nagyban hozzájárultak a négyes kudarcszériához. A tény az, hogy ezzel a kerettel, amivel rendelkezik, folyamatosan alulteljesít az egész idényeket nézve, így soha senki nem hívta HC-nak, amióta nálunk van. (Ettől ez még idén megtörténhet és én örömmel venném, ha elvinnék 😊)
| |
| |
gabistar
Soldados
több mint 7 éve
Na ez egy nagyszerű meccs volt, igazi klasszikus decemberi football. A régi Steelers-t idézte, kemény védelem és Smashmouth Football. Haley ezúttal nagyszerű game plant rakott össze, végre elfelejtettük a b.zi kétpontosokat, a screeneket 3. és 10-nél, a deepeket 3. és rövidnél. Igazi tradicionális foci volt és rögtön ki is derült milyen hatékony is ez. A kivitelezés is csillagos ötös volt. Az ilyen kemény védelem és ilyen hatékony futójáték gyilkos párosítás. Ez minden meccsen hatványozott győzelmi esélyt jelent. Nem véletlen, hogy így még Ben 3 pickjét is simán(!) elbírtuk.A Billsre nézve hízelgő a 27 szerzett pontunk és a 20 engedett is. Konkrétan lefociztuk az ellenfelet. Ez ma nagyon PO-képes csapat volt.
Nemcsak a rookie-k (Davis, Burns) fejlődése és egyre nagyobb magabiztossága repít minket, hanem a hosszú sérülés után visszatérők is kezdenek belelendülni: múlt héten Green jelezte, hogy megérkezett, ezen a héten Dupree és Nix. Utóbbinak elképesztően nagy érdemei vannak Bell karriernapjában. És ugye még várjuk vissza DeWill-t és DHB-t.
A védelemnél szintén kiemelendő, hogy nem gondoltam volna, hogy ilyen szinten megoldjuk azt, hogy a DL 2/3-a hiányzott. Shazier és Davis óriási meccset tolt megint. Ha minden szépen és jól alakul a jövő (remélhetőleg nagy) védelmének alappillérei már adottak: Heyward, Tuitt, Saci, Dupree, Davis. És azért Hargrave, Burns is reményteljes, Golsont pedig még nem is láttuk. 😊 -> Szépen felépítettük ezt is draftról.
Alakul ez. Egyre bizakodóbb vagyok ismét. Kezdünk nagyon összeállni és még mindig van fejlődési potenciál bennünk.
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Mondjuk a Dallas ellen éppen megmutatta volna...nem rajta múlt, hogy ez nem sikerült...amúgy a többi igaz. Haley-nek vannak furcsaságai, olyan érthetetlen dolgok, amik nem teszik őt alkalmassá HC-nek.Meg mi szetszedjuk darabokra haleyt. Addig itt meccs kozben a szakkomentator es a masik kommentator dicsoitik, mennyire meg tudta haley valtoztatni bent es a jatekat. Nem tartja sokaig a labdat, sokkal erettebb lett ben, kevesebb eselyt ad serulesre. Gyorsabb lett a helyzetfelismerese, a labdatol valo megszabadulasa, szoval megtette amiert ide hoztak.A média így működik, ha van 2-3 jó meccs egymás után, egyből mindenki áradozik. Érdekes, akkor nem dicsérték, amikor a botrányos hívásai és game planjei nagyban hozzájárultak a négyes kudarcszériához. A tény az, hogy ezzel a kerettel, amivel rendelkezik, folyamatosan alulteljesít az egész idényeket nézve, így soha senki nem hívta HC-nak, amióta nálunk van. (Ettől ez még idén megtörténhet és én örömmel venném, ha elvinnék 😊)
| |
| |
gabistar
Soldados
Neki is sokat kellene még fejlődnie, mert ugyanazokban a szituációkban szinte képtelen változtatni a hívásokon és ez néha sokba is kerül.
több mint 7 éve
Meg mi szetszedjuk darabokra haleyt. Addig itt meccs kozben a szakkomentator es a masik kommentator dicsoitik, mennyire meg tudta haley valtoztatni bent es a jatekat. Nem tartja sokaig a labdat, sokkal erettebb lett ben, kevesebb eselyt ad serulesre. Gyorsabb lett a helyzetfelismerese, a labdatol valo megszabadulasa, szoval megtette amiert ide hoztak.A média így működik, ha van 2-3 jó meccs egymás után, egyből mindenki áradozik. Érdekes, akkor nem dicsérték, amikor a botrányos hívásai és game planjei nagyban hozzájárultak a négyes kudarcszériához. A tény az, hogy ezzel a kerettel, amivel rendelkezik, folyamatosan alulteljesít az egész idényeket nézve, így soha senki nem hívta HC-nak, amióta nálunk van. (Ettől ez még idén megtörténhet és én örömmel venném, ha elvinnék 😊)
| |
| |
gabistar
több mint 7 éve
Klemó
5 668
Ha Ben jobban koncentrál ma, akkor ez nagyon sima lett volna.....és hogy mennyire igaz, hogy valaki sérülése, valaki esélye....Finney egészen elképesztő játékot hozott a falban, így nem hogy nem hiányzott Foster, a helyettesével tökéletes volt a fal.....Bell az Bell, de élvezet volt nézni, hogy Finney úgy mozog, mint egy FB.....Ami a D-t illeti....Dupree megérkezett....Davis pedig pro bowler teljesítményt tol már második meccs óta. Mivel a CB-k is koncrntráltak voltak addig ameddig nagyon fontos volt, szinte hibátlan meccset futottunk. Az nagyon fontos volt, hogy mi tettük fel a pontokat először, így Taylornak passzolnia (is) kellett. Le a kalappal viszont a D előtt, mert szinte olvastuk 3 negyeden keresztül mi jön....Davis pedig fantasztikus....
Nos és remélem DWill jön vissza a következő meccsre, mert a Bengals nélküle kemény lenne. Bellt muszáj lenne pihentetni...
több mint 7 éve
gabor25
5 144
Meg mi szetszedjuk darabokra haleyt. Addig itt meccs kozben a szakkomentator es a masik kommentator dicsoitik, mennyire meg tudta haley valtoztatni bent es a jatekat. Nem tartja sokaig a labdat, sokkal erettebb lett ben, kevesebb eselyt ad serulesre. Gyorsabb lett a helyzetfelismerese, a labdatol valo megszabadulasa, szoval megtette amiert ide hoztak.Majd most latva a passz heavy offense bol atterve a run heavy be ezt mondtak. Mikor fog megint eselyt kapni haley egy hc allasra. Jo contrast, ami a mi haley takarodj vs ujra hc allast kaphatna, vagy megtette amiert idehoztak.
| |
| |
több mint 7 éve
Na ez mi volt, Bent megzavarta hogy tél van? Pedig idén már minden meccsünk télen lesz... 😕
több mint 7 éve
A történet amúgy gyorsan le is zárult: az NFL közleményben jelezte, hogy semmi gond nem volt a labdákkal, illetve azt is, hogy a Giants hivatalosan soha nem kifogásolta a labdákat.
több mint 7 éve
ahogy mondod, remélem azért ma megcsapjátok a Billst /csak ne hagyátok vakvezető nélkül Tomlint mert esetleg besétál játék közben a pályára/=> bowl.one/forum/nfl-csapatforumok/new-england-patriots
Cuchulain82
több mint 7 éve
Ha szándékosan áthágod a szabályokat, azt csalásnak hívják. Tudom, hogy ez fáj. De ez a tény. Meg az, hogy ezek után is még a Pats (és szurkolóinak többsége) játssza a sértődöttet.nem tudom most mi bajod a patriots szurkolókkal, ne rajtunk vezesd le a frusztrációd, köszi. ugyan ilyen írasok voltak amugy nálunk is. én nem a vizsgálatra gondoltam, hanem a béna csalózásra. előbbi legyen, a másik gyerekes.Tudom, hogy a Pats-nél nem szokás elismerni a csalás tényét. Márpedig az bizonyított volt. A többin lehet vitatkozni.félreértés ne legyen tőlem Big Bent és Bellt és mindenki mást is eltilthatnak tőletek 10 évre semmi gondom vele, remélem olyan alapos "nyomozás" után történik majd mindez mint a mi esetünkbenNem, ott bizonyított volt, hogy laposak voltak a labdák és a Pats-nél tudtak róla, sőt, szándékos volt. Tehát jogosan kapták a büntetést, épp ezért nem kell a Pats-es sorsközösség vállalás. Ha mi is vétettünk a szabályok ellen, büntessék csak meg a csapatot akár 1. körös pick elvételével és mindenkit nyugodtan meszeljenek el akár 1 évre is, aki tudott róla. És ezt méltósággal fogadjuk el.Vicc ez az egész. Azt sem értem, hogy a Giants, hogyan szeretné ezt bizonyítani, így 1 hét távlatából.miért ezt bizonyítani kell? 😮
ervinator
a múltkori alapján én azt hittem ez bemondásra megy
Cuchulain82
Soldados
Cuchulain82
Soldados
a labdákat pedig ugy tudom lemérték és valóban mindkettő laposabb volt.
winston
több mint 7 éve
nem tudom most mi bajod a patriots szurkolókkal, ne rajtunk vezesd le a frusztrációd, köszi. ugyan ilyen írasok voltak amugy nálunk is. én nem a vizsgálatra gondoltam, hanem a béna csalózásra. előbbi legyen, a másik gyerekes.Tudom, hogy a Pats-nél nem szokás elismerni a csalás tényét. Márpedig az bizonyított volt. A többin lehet vitatkozni.félreértés ne legyen tőlem Big Bent és Bellt és mindenki mást is eltilthatnak tőletek 10 évre semmi gondom vele, remélem olyan alapos "nyomozás" után történik majd mindez mint a mi esetünkbenNem, ott bizonyított volt, hogy laposak voltak a labdák és a Pats-nél tudtak róla, sőt, szándékos volt. Tehát jogosan kapták a büntetést, épp ezért nem kell a Pats-es sorsközösség vállalás. Ha mi is vétettünk a szabályok ellen, büntessék csak meg a csapatot akár 1. körös pick elvételével és mindenkit nyugodtan meszeljenek el akár 1 évre is, aki tudott róla. És ezt méltósággal fogadjuk el.Vicc ez az egész. Azt sem értem, hogy a Giants, hogyan szeretné ezt bizonyítani, így 1 hét távlatából.miért ezt bizonyítani kell? 😮
ervinator
Cuchulain82
Soldados
Cuchulain82
Soldados
a labdákat pedig ugy tudom lemérték és valóban mindkettő laposabb volt.
több mint 7 éve
Cuchulain82
985
ahogy mondod, remélem azért ma megcsapjátok a Billst /csak ne hagyátok vakvezető nélkül Tomlint mert esetleg besétál játék közben a pályára/Tudom, hogy a Pats-nél nem szokás elismerni a csalás tényét. Márpedig az bizonyított volt. A többin lehet vitatkozni.félreértés ne legyen tőlem Big Bent és Bellt és mindenki mást is eltilthatnak tőletek 10 évre semmi gondom vele, remélem olyan alapos "nyomozás" után történik majd mindez mint a mi esetünkbenNem, ott bizonyított volt, hogy laposak voltak a labdák és a Pats-nél tudtak róla, sőt, szándékos volt. Tehát jogosan kapták a büntetést, épp ezért nem kell a Pats-es sorsközösség vállalás. Ha mi is vétettünk a szabályok ellen, büntessék csak meg a csapatot akár 1. körös pick elvételével és mindenkit nyugodtan meszeljenek el akár 1 évre is, aki tudott róla. És ezt méltósággal fogadjuk el.Vicc ez az egész. Azt sem értem, hogy a Giants, hogyan szeretné ezt bizonyítani, így 1 hét távlatából.miért ezt bizonyítani kell? 😮
ervinator
Cuchulain82
Soldados
Cuchulain82
Soldados
több mint 7 éve
Tudom, hogy a Pats-nél nem szokás elismerni a csalás tényét. Márpedig az bizonyított volt. A többin lehet vitatkozni.félreértés ne legyen tőlem Big Bent és Bellt és mindenki mást is eltilthatnak tőletek 10 évre semmi gondom vele, remélem olyan alapos "nyomozás" után történik majd mindez mint a mi esetünkbenNem, ott bizonyított volt, hogy laposak voltak a labdák és a Pats-nél tudtak róla, sőt, szándékos volt. Tehát jogosan kapták a büntetést, épp ezért nem kell a Pats-es sorsközösség vállalás. Ha mi is vétettünk a szabályok ellen, büntessék csak meg a csapatot akár 1. körös pick elvételével és mindenkit nyugodtan meszeljenek el akár 1 évre is, aki tudott róla. És ezt méltósággal fogadjuk el.Vicc ez az egész. Azt sem értem, hogy a Giants, hogyan szeretné ezt bizonyítani, így 1 hét távlatából.miért ezt bizonyítani kell? 😮
ervinator
Cuchulain82
Soldados
Cuchulain82
több mint 7 éve
Cuchulain82
985
félreértés ne legyen tőlem Big Bent és Bellt és mindenki mást is eltilthatnak tőletek 10 évre semmi gondom vele, remélem olyan alapos "nyomozás" után történik majd mindez mint a mi esetünkbenNem, ott bizonyított volt, hogy laposak voltak a labdák és a Pats-nél tudtak róla, sőt, szándékos volt. Tehát jogosan kapták a büntetést, épp ezért nem kell a Pats-es sorsközösség vállalás. Ha mi is vétettünk a szabályok ellen, büntessék csak meg a csapatot akár 1. körös pick elvételével és mindenkit nyugodtan meszeljenek el akár 1 évre is, aki tudott róla. És ezt méltósággal fogadjuk el.Vicc ez az egész. Azt sem értem, hogy a Giants, hogyan szeretné ezt bizonyítani, így 1 hét távlatából.miért ezt bizonyítani kell? 😮
ervinator
Cuchulain82
Soldados