Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 202
Tuti lesz "random" vizsgálat, mert a védelem egyik legjobbja volt az öreg.
polamalu
Lol. Meg hat kari van. Ezt kapja a ligatol. Nem mintha a tobbiek csak eddzestol lettek ekkorak. Meg a sok hustol feherjetol. Azert jatszanak olyan utesek utan ami biztos korhaz nekunk. Nekik meg 1 play hiany. Csoda gatodrade es mar jok is.

Szerkesztette: gabor25
több mint 9 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 247 — 毎日何かを学ぶ
Tuti lesz "random" vizsgálat, mert a védelem egyik legjobbja volt az öreg.
több mint 9 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 202
Megvettem a repjegyemet Houstonba... 😊
AlterEgó
Golson nélkül azért nehéz lesz. :p

Más:
James Harrison doesn't want next Sun vs CLE off: "I just don't like to rest. I like to play football."

Ez a Steelers-mentalitás. Eszerint kell eljárni.
Soldados
Doesn't want what? Az kimaradhatott. Pl random vizsgalatot? Lol ugyis kapott eleget mar.
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
AlterEgó
Golson nélkül azért nehéz lesz. :p

Más:
James Harrison doesn't want next Sun vs CLE off: "I just don't like to rest. I like to play football."

Ez a Steelers-mentalitás. Eszerint kell eljárni.

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Egészségedre 😀
Klaci79
Köszi
polamalu
Ma még jönnel a tesóim 😀 nem merek olyan állapotba kerülni, pedig nekem is van. Nagyon finom meggy és körte is 😀
több mint 9 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
több mint 9 éve
no Baltimore Ravens 8 420
Elképesztő meccs volt...Brown és Bell is nagyot játszott...de ha egy valamit ki kell emelni, akkor az az O line volt. Nem kaptunk sack-et, Ben időnként meg is vacsorázhatott, Bell-nek pedig nyíltak a folyosók.
Pedig a Ravens-nek tényleg baromi jó védelme van...szemben néhány jó stat-ot mutató csapat védelmével.

De ez: 😀
 www.steelersdepot.com/wp-content/uploads/2016/12/StockAB3-777x437.jpg
Klaci79
Gratulalok.
Viszont a legtobb dolgot maskepp latjuk, egy eleg gyurma meccs volt egy semlegesnek, a legvege izgalma nelkul en mar elkapcsoltam volna, Bell akit ki lehet emelni, de halvany O es D# teljesitmenyek. A D# semmikepp nem elit, legyen kozep teteje, de egesz evben nem nagyon tudtunk szelrol nyomast gyakorolni, enelkul hatareset a kezdo sec. ( melysege 0 ). A run stop jo, de legalabb fele aranyba megegtek ott ahol jo a futas. Egy kreativabb D edzovel ( allashirdetesnel legalabb ketsejtuek jelentkezeset varjuk) lehetne jobb is. Az O egy tragedia, vallalhatatlan filozofiaval, de 1-2 ude egyeni szinfolttal. En inkabb agasztonak tartanam, hogy egy kis szerencse is kellett a win-hez ( termeszetesen megdolgoztatok erte), mert az utolso drive-nal nalam nem marad idotok es vagy TD es nyerunk vagy nem, de 15-20 msp alatt ti se jottok at a palyan. Egesz evben gyengek voltunk, de ez egy csoportrangado, tehat csak tul kellett lenni rajta. Soldados altal vart meg kell mutatni nem jott be, vagy nagyon nem tudja hogy kell show-off-olni. Ez a NE ellen irto keves lenne, de szerencsetekre az egy uj meccs lesz. Viszont majdnem mindenkit le tudunk rangatni a mi szintunkre vagy fel adott esetben. Drukkoljatok a DB ellen, mert a MD sokkal konnyebb lenne otthon, az OR-nek is mert ellenuk most mar idegenben is eselyesebbek vagytok. A NE-NFC gyoztese ellen egy meccsen boven van esely ( nem ezzel a jatekkal). Nem akarok hazudni, hogy drukkolok nektek, innentol mindig a legjobb D# drukkolok majd. Mar most elkezdhettek keszulni a NE-re, a tobbiek eleg bibisek, a KC-t egy kis szerencsevel elkerulitek, de nektek ok nem okoztak gondot. Jovore folytatjuk.
több mint 9 éve
Egészségedre 😀
Klaci79
Köszi
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Én meggypálinkázom. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 800
Egészségedre 😀
több mint 9 éve

Szépen fogy 😀
több mint 9 éve
Jajj! Még egy dolog: Eli Rogers! Na ilyen egy step up guy! A sorsdöntő (utolsó) drive-ban olyan elkapást csinált, amit AB is megirigyelhet! Na az ilyenekért érdemes footballt nézni.

Eli Rogers is a tremendous soldier for this team!

több mint 9 éve
Ez volt a Steelers 600. alapszakasz győzelme!
Soldados
Chicago Bears, Green Bay Packers és a New York Giants van még a klubban
több mint 9 éve
Ez volt a Steelers 600. alapszakasz győzelme!

több mint 9 éve
Szerintem ha nem is a "B" csapat lesz pályán, de nagyon csodálkoznék, ha Big Ben játszana a Browns ellen. Max ha játszik, akkor is csak egy félidőt. Eléggé húzta a lábát a végén, amit nem ártana rendesen kipihenni. Szintén épüljön csak fel rendesen Green, Coates, illetve lássunk kiegészítő embereket az OL-ben is, mert szükség lehet rájuk. Jó volt látni Ayers-et, remekül szállt be. DeWill-t kellene játszatni, hogy újra meccsbe lendüljön.
A védelemben Tuittnak kell a pihenés, egy hét extra sokat számíthat. Kisebb sérülések voltak ismét: Mitchell és asszem Shazier is valami kisebb sérülést összeszedett.
Szóval ha nem is pihentetés, de akin segíthet, azt tessék pihentetni.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 9 éve
Playoffs Baby, Playoffs! Eszméletlen találó az nfl.com címe: Stealing the win, sealing the North!

Egy rossz szót nem fogok mondani az O-ra! Mert pont erre vágytam, ilyen egy SB-contender CSAPAT! Szarok rá, ha 3 negyeden át nem megy, akkor kell megcsinálni a playt, amikor üt az óra! És az Offense éppen ezt csinálta. Gyalázatos teljesítmény 3 negyeden át, de a védelem meccsben tart, aztán amikor üt az óra, amikor már muszáj, akkor megcsinálják! Ez a bajnokcsapatok ismérve!

Instant classic, ahogy többen is írták! Ha most rosszat kéne mondanom akkor Def-et kárhoztatnám éppen azért, amiért korábban az O-t, amikor game is on the line volt, akkor TD-t engedtek. (Még ha előtte csakis a Def-nek köszönhetően maradtunk meccsben) A másik Boswell, két ilyen oldalra kirúgott kickoff megengedhetetlen.

De ilyen heroikus győzelem után beszéljünk a jó dolgokról! AB... Ez a play örökké emlékezetes marad. Elképesztő ez a pali. És végre neki dolgoztak az inchek, nem úgy, mint néhány éve a Fins elleni lateralos játéknál. Bell pedig szorgos katonaként gyűjtötte a yardokat. És Ben! Persze ott volt a 2 INT. De onnan és abból visszajönni a 4. negyedre és vezetni 3 (!) ilyen TD drive-ot. Na itt emelem a kalapom. Ilyen egy győztes irányító! Ebből felállni nem lehetett könnyű, de megtette! Brávó!

Szóval készen állunk, az O is megmutatta, hogy képes rá! Határ? Határ a csillagos ég! De csak szép sorjában, egyesével! Én vágyom rá, nem akarom, hogy kiessen a Pats, rájuk vágyom! Igenis azt akarom, hogy menjünk el a Rókalyukba! Hogy oda milyen út vezet mindegy, de menjünk el oda és méressük meg magunkat!

Pihentetés? Lóf.szt! Ez nem a 2000-es évek Colts-a. Igenis menjünk ki, és verjük meg a Browns-t is. Aki sérült (DHB, Tuitt), az pihenjen nyugodtan még egy hetet, de aki egészséges, az menjen ki, és mutassa meg, milyen a Steelers Football. A Steelers sosem pihentetett, most sem szabad, az nem a mi imidzsünk!

Tomlin 10 év alatt 7 PO, 5 Div bajnoki cím, 2 SB, 1 gyűrű, 0 negatív szezon! Well done Coach! To be continued! És most először sikerült sorozatban 3-szor PO-ba jutni!

Szerkesztette: Soldados

több mint 9 éve
prérifarkas Pittsburgh Steelers 632
Hát most a végét újra nézem.
Remek mikor így ott vannak fejben.

Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 9 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Elképesztő meccs volt...Brown és Bell is nagyot játszott...de ha egy valamit ki kell emelni, akkor az az O line volt. Nem kaptunk sack-et, Ben időnként meg is vacsorázhatott, Bell-nek pedig nyíltak a folyosók.
Pedig a Ravens-nek tényleg baromi jó védelme van...szemben néhány jó stat-ot mutató csapat védelmével.

De ez: 😀
 www.steelersdepot.com/wp-content/uploads/2016/12/StockAB3-777x437.jpg
Klaci79
Különben itt Weddle facemask büntit kellett volna kapjon...
több mint 9 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 365 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Igen, tuti....ha kikapunk a barnáktól, a 10-6 nem elég a Hou-nak, hogy megelőzzön minket, a Raiderst pedig már nem tudjuk utolérni
Klaci79
Akkor szerintem érdemes lenne kivenni egy bye-week-et az utolsó meccsre. A Browns szerintem a Practice Sqad-al is verhető.
bcsarli
esetleg ezt emlitsd meg a chargersnek 😊
xtaki
De nekünk mindegy, és nagyon kell a pihenő. Plusz nem kockáztatunk sérülést, ők meg nem akarják kockáztatni az 1/1-et, így hogy nem lesznek 0:16.

több mint 9 éve
A Mia-KC-Den hármasból kerül ki az ellenfél. Mégpedig a következő módon:
Ha ma nyer a KC, akkor a Den kiesik.
Utolsó fordulóban ha nyer a KC az SD ellen, akkor a Mia jön, függetlenül attól, hogy ők mit csinálnak a Pecc ellen. Ha a KC kikap az SD-től, akkor még jöhet a KC is, ha nyer a Mia Pecc ellen.
A Pecc, ha kikap és az Oak nyer, akkor sikeres első hét után Bostonba mehetünk.
Ja! Ha ma nyer a Denver és a jövő héten is, akkor még jöhetnek ők is. Ha a Mia kikap akkor a Denver jön, ha a KC kikap mindkét meccsen, akkor is érdekes a szitú, mert ők bejutnak, jönnek hozzánk, a Denver viszont kiesik, mert 10-6-nál jobb náluk a KC és a MIA is.

Ergo: bár bonyolult a szitu, de a kulcs a KC kezében van. Ők már biztosan bejutnak, csak kérdés kit visznek magukkal.
Az ESPN playoff machine szerint.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 9 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 794
Igen, tuti....ha kikapunk a barnáktól, a 10-6 nem elég a Hou-nak, hogy megelőzzön minket, a Raiderst pedig már nem tudjuk utolérni
Klaci79
Akkor szerintem érdemes lenne kivenni egy bye-week-et az utolsó meccsre. A Browns szerintem a Practice Sqad-al is verhető.
bcsarli
esetleg ezt emlitsd meg a chargersnek 😊

Szerkesztette: xtaki
több mint 9 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 365 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Klaci79

több mint 9 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 462 — Steelers fan
1:18-al a vége előtt nem gondoltam hogy ez meglesz.

A Ravens utolsó TD, mikor Mitchell lecsúszik az emberről, Dupree meg 2 lépésről nézi hogy viszik be, az megütött rendesen. Meg az áterőszakolt 3.downok, középső futások erőből, fizikálisan nagyon megverték a D-t a meccs jelentős részében. 😕

Szerencsére ezzel párhuzamosan a mi O falunk is villantott amikor kellett, és skill poziciókban egyénileg jobb játékosaink vannak, (legalábbis kettő) és ez szvsz döntő volt a végén. Most megyek iszom valamit, mert ezt máshogy nem lehet bírni. 😊
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Tuti a 3. kiemelés, vagy kell még a Browns meccs is?