Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Ezek után nem tudom elképzelni, hogy ne játszon. Egy állat, nem tudom miből van...
És ha még esetleg nyerünk is, a Marvel kezdheti kiegészíteni a névsort. Iron Man, Iceman, Spiderman, Steel Man...
kittli
ALőcs, inkább

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 268 — Steelers fan
Ezek után nem tudom elképzelni, hogy ne játszon. Egy állat, nem tudom miből van...
És ha még esetleg nyerünk is, a Marvel kezdheti kiegészíteni a névsort. Iron Man, Iceman, Spiderman, Steel Man...
több mint 8 éve
patriksteelers Pittsburgh Steelers 560
BB-nek tényleg szalagok is szakadtak a vallaban? Az nem hangzik vmi jól. ..
kolok1972
tegnap hivatalosan is bejelentették, hogy szalag is szakadt, de nem változott a státusza
viszont Tomlin azt is nyilatkozta, hogy mindenre fel kell készülni vasárnap. arra is, hogy Landry Jones kezd
mi már kezdjük megszokni 😕
Klaci79
ha landry jones játszik akkor annak kell szurkolni hogy vick ne játszon, mert ha játszik akkor landry már a sokadik eladott labdája után van.

több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
"Nem akarok ártani a csapatomnak. Ha nem tudok legalább 25-30 yardra dobni, azzal ártok a csapatomnak. Ha bármilyen gyógymóddal csökkenteni tudjuk a fájdalmak, vagy másnap nagyon fog fájni, akkor megoldom a dolgot és játszom. " Ben
Azért ez a másnap nagyon fog fájni duma kemény. Ha játszik az nagyon fog fájni. Nem felejtem el, hogy volt reggel amikor a fájdalomtól üvölteni tudtam volna úgy fájt, egyedül nem tudtam felemelni a karom, a másik kezemmel kellett segíteni. Szép kilátások
több mint 8 éve
Hát azt hiszem annyira esélytelenek leszünk a legjobbak nélkül, hogy pont ezért fogunk továbbjutni, bár a Denver simán győz.
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
DeWill-nek vissza kellett vennie a csizmát, Big Ben pedig még mindig nem dobált, úgyhogy nem tudja mennyire fogja bírni a hosszabb játékokat. Így ismét felmerült, hogy Landry Jones lehet a kezdő vasárnap.
Brown-ról egyelőre még ennyi hír sincs
több mint 8 éve
Roth Pittsburgh Steelers 277 — #HereWeGo
Okos Pacman azt mondta, higy bocsánatot kér AB-től ha nem játszik szombaton, de legkésőbb pénteken 24 órával a meccs előtt úgyis játékra alkalmas lesz. Szerinte szimulált. Igaz mi vasárnap játszunk, de ez ne zavarja szegény egysejtűt. Én meg boldog lennék, ha nem kellene bocsánatot kérnie mert AB játszhat.
polamalu
Gondoltam, hogy elobb-utobb valaki berakja a legfrissebb gyongyszemet tole. 😊
Masoknak tartozik o bocsanat keressel...

Szerkesztette: Roth

több mint 8 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Okos Pacman azt mondta, higy bocsánatot kér AB-től ha nem játszik szombaton, de legkésőbb pénteken 24 órával a meccs előtt úgyis játékra alkalmas lesz. Szerinte szimulált. Igaz mi vasárnap játszunk, de ez ne zavarja szegény egysejtűt. Én meg boldog lennék, ha nem kellene bocsánatot kérnie mert AB játszhat.
polamalu
Jó hát ez a faszi hülye. És nem azért, mert hülyeségeket mond, hanem azért, mert ha elmondják neki, hogy hülyeségeket mond, akkor utána mond valami még nagyobb hülyeséget.

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
The Pittsburgh Steelers against the WORLD, and that's just the way they like it.
Soldados
Tényleg ti vagytok az NFL Detroit Red Wingse. 😊

| Aki érti, érti, aki nem az így járt. 😛 |
Mikey
😊

Amúgy ez a mondat arra vonatkozik, hogy az ismert helyzetben (teljesen érthetően), azaz sérült BB-vel, AB-vel és DeWill-lel a nyolc versenyben maradt csapat közül a Steelers tűnik a leggyengébbnek, viszont a Steelers éppen akkor a legjobb, amikor leírják. Szóval magam is úgy látom, hogy jelen helyzetben nagyjából semmi esélyünk nincs papíron a Denver ellen, annyira minden ellenünk szól, hogy talán épp ezért nyerhetünk, mert ilyenkor szoktunk nagyon jók lenni. 😊

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 752
The Pittsburgh Steelers against the WORLD, and that's just the way they like it.
Soldados
Tényleg ti vagytok az NFL Detroit Red Wingse. 😊

| Aki érti, érti, aki nem az így járt. 😛 |
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Egy mondat, ami tökéletesen összefoglalja, mit gondolok a Denver elleni meccsről: The Pittsburgh Steelers against the WORLD, and that's just the way they like it.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
kolok1972
tegnap hivatalosan is bejelentették, hogy szalag is szakadt, de nem változott a státusza
viszont Tomlin azt is nyilatkozta, hogy mindenre fel kell készülni vasárnap. arra is, hogy Landry Jones kezd
mi már kezdjük megszokni 😕
több mint 8 éve
kolok1972 New England Patriots 2 669 — Pats fan

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Tutter az eszméletvesztés, a meccs után Gilbert vett fel vele egy BiznicIZBoooomot, de elég keresztbeálltak a szemei

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
tamaske (doki)
Szevasz Doki. Végre hallunk rólad. Hiányoltunk az elmúlt időszakban folyamatosan.
több mint 8 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
A két bengáli retardáltnál ezek alapjàn soha nem tudnának kimutatni semmit. Ezek alaphangon agyhalottak.
több mint 8 éve
A PFF-nél AB84 az év támadója!!
több mint 8 éve
Klaci79
tamaske (doki)
Köszi Doki,

Igen valóban vicces kedvében volt AB84 a meccs után, jött is rögtön, hogy csak szimulál.
Nem hangzik túl egyszerűnek amiket leírtál, rögtön az fordult meg a fejemben, hogy egyik másik játékosnál alapból nem gondolnám, hogy vissza tud mondani 5 szót fordított sorrendben. De biztos náluk ez az alap is, úgyhogy ehhez kell viszonyítani.
De köszi tényleg, érdekes amit írtál!!
több mint 8 éve
tamaske (doki) Pittsburgh Steelers 132
Az ESPN írta, hogy Brown nem ment át a teszten. Korábban lehetett olvasni, hogy ha limitált is lesz játszani fog, de ha nem sikerül átmenni a teszteken, akkor esély sincs a játékára.
Nem tudom amúgy milyen ez a teszt, hogy most minden nap próbálkozhat vagy csak adott számú alkalommal vagy hogy működik?!
Klaci79
Szia Laci, megpróbáltam utánanézni ezeknek a teszteknek. Amit sikerült kihámoznom, hogy minden játékosnak van egy egészséges állapotában készült alapállapot felmérése. Ennek az eredményeihez hasonlítják a sérülés utáni állapotot, és amíg nem éri azt el, addig nem játszhat.

Magukról a tesztekről annyit , hogy ezek ügyességi és mentális kihívások elé állítják a sérült játékost. Például mondanak neki x darab számot, és fordított sorrendben vissza kell mondani azokat. Mondanak neki 5 szót és vissza kell idéznie, ezt megcsinálják 3x , majd 5 perccel később váratlanulmegkérdezik, hogy sorolja fel ismét azelső 5ötmondjuk. ezzel a memóriát / tanulásiképességet tesztelik.

Továbbá vannak reakcióidőtmérő számítógépes tesztek stb.  static.nfl.com/static/content/public/photo/2014/02/20/0ap2000000327057.pdf
itt egy form, a tesztek kiértékléséhez.

Aztán még vannak mindenféle egyensúlyt tesztelő tesztek is.

Viszont a trükk az az egészben, hogy 5lépcsős visszaengedési procedúra van, miután nyugalomban képes tünetmentesen produkálni az egészséges állapotában mutatott eredményeket.

azatán a többi lépcsőn , egyre erősebb fizikai terhelés során is meg kell maradjon a teszteken mutatott teljesítmény. (biciklizés után, úszás után, futkorszás után , könnyű, majd full kontakt edzés után. (Mivel terhelésre romolhat az állapot, ésa tünetek, amik mondjuk pihenten nem jelentkeznek, előjöhetnek)

mindenmellett a végén is meg kell feleljen ,egy neurológiai vizsgálaton, ezt független neurológus/ideggyógyász szakemberek végzik.

viszont az NFL szabályzata ésa nemzetközi ajánlások sem írnak elő az egyes tesztelések közötti időintervallumot, hanem hangsúlyozzák, hogy minden eset egyedi. szóval nem hiszem , hogy meglehet jósolni, hogy mikor megy át Brown a teszteken, de ahogy nézem ezt elég komolyan veszik.

Mindenesetre reméljük a legjobbakat.

ja és az eufória és idétlenkedés is lehet tünete az agyrázódásnak 😊 (lejjebb olvastam, hogy AB vicceskedett a meccs után azöltözőben)

Amennyire láttam a közvetítésen, azért még azt is el tudom képzelni, hogy volt neki néhány pillanat eszméletvesztése is.

forrás :
 static.nfl.com/static/content/public/photo/2013/10/01/0ap2000000254002.pdf
 www.washingtonpost.com/news/football-insider/wp/2015/08/29/explaining-nfl-concussion-protocol-the-five-step-map-for-rgiiis-return/

Szerkesztette: tamaske (doki)
több mint 8 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 268 — Steelers fan
 www.nfl.com/videos/pittsburgh-steelers/0ap3000000621296/Ultimate-Highlight-Bryant-somersaults-for-six

Most vagy 100-szor megnéztem a TD-t, s ahogy a lábához szorítja a zsugát, onnantól nincs olyan pillanat, hogy ne kontrollálná a labdát és a két láb is megvan. 😊
Soldados
szerintem sokan osszetevesztik a kontroll alatt levo labdat az egyatalan nem mozgo labdaval
xtaki
Ugyanilyen catch volt AB-é 2010-ben a Ravens elleni div roundban. Csak ő a sisakjához szorította a labdát.

Amúgy betettem a cincy topikba Green false startját a TD-jénél - nulla reakció. 😊

Sebaj, a Seahawks mákos, a Pats csaló, a Steelers pedig a bírók kedvence. 😊
Soldados
Azt hittem eddig, hogy mindhárom a Pats 😕
Wyatt
Így már nem is olyan szerethető a Pats, hogy nem lehet mindenért utálni? 😉
több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
 www.nfl.com/videos/pittsburgh-steelers/0ap3000000621296/Ultimate-Highlight-Bryant-somersaults-for-six

Most vagy 100-szor megnéztem a TD-t, s ahogy a lábához szorítja a zsugát, onnantól nincs olyan pillanat, hogy ne kontrollálná a labdát és a két láb is megvan. 😊
Soldados
szerintem sokan osszetevesztik a kontroll alatt levo labdat az egyatalan nem mozgo labdaval
xtaki
Ugyanilyen catch volt AB-é 2010-ben a Ravens elleni div roundban. Csak ő a sisakjához szorította a labdát.

Amúgy betettem a cincy topikba Green false startját a TD-jénél - nulla reakció. 😊

Sebaj, a Seahawks mákos, a Pats csaló, a Steelers pedig a bírók kedvence. 😊
Soldados
Azt hittem eddig, hogy mindhárom a Pats 😕

több mint 8 éve
ilyet akarok
több mint 8 éve
Pittsburgh's Antwon Blake missed 28 tackles in the first 15 games of the season. He hasn't missed any in each of the past two weeks.
Klaci79
de ettol meg ki fogunk kapni a denvertol...ezt lefelejtetted
xtaki
csak nagyon szeretném ha valaki félmeztelenül üvöltözne a városban egy Blake pick6 után 😀

De természetesen nyer a Denver, mint a szél...😉
több mint 8 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 441
Nem akarom újranyitni, de ennyit a Grammy díjról....no és Krisznek egy respect, mert valóban jogosan vetette fel azt miért mond ilyen könnyen véleményt rögtön a vezérkar....
Klemó
Akkor már le sem írom, hogy Perreira szerint nem volt szabálytalan Béla ütközése. Persze tudom megvettük őt is, tényleg srácok az 5 ft-at amit megbeszéltünk a megvesztegetésre dobjátok be 😉
 www.steelersdepot.com/2016/01/shazier-hit-on-bernard-still-deemed-legal-by-several-analysts/
polamalu
engem csak az bant, hogy nem lett belole TD, mert a birok kedvencei epp akkor nem mi voltunk...illetve...mittudomen 😊