Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Unatkoztam, játszottam, ez lett belőle:Én is szórakoztam egy kicsit ezzel: www.first-pick.com/NFL/Home.aspx
1. kör: Sípolok az első körös CB választásoktól, mert véleményem szerint ez a poszt elsősorban rendszerfüggő. Rengeteg példa van arra, hogy első körös játékosok besülnek (érzésre több, mint a többi poszton), de normális OLB már nem maradt, így jött P.J Williams. Szerintem a stílusa illik a csapathoz és egy kis keménységet hoz az utóbbi időben puhuló védelembe.
2. kör: Titkos jelöltem, kedvencem nem hagyhattam bent a második körben: Jordan Phillips. Hampton után itt egy igazi NT, Cula lehet a cseréje, Mclendon mehet vissza endnek. Ezzel a védelemben két pozíció is megoldva, megfelelő mélységgel.
3. kör: Josh Show. Hazug kis geci, de harmadik körben már nem hagyhattam bent. CB-ből sose elég, főleg elnézve a mi rosterünket. ahol jó cb egy sincs, max néhány átlagos. Ha görénykedik itt is, akkor majd jön a vietnámi papucs a picsájába.
4. kör: Tevin Coleman, RB! Kell Bell mögé egy ember, nincs mese. Olyat kerestem, aki visszahordó is tud lenni, mert nem normális, hogy a liga legjobb elkapóját küldjük be a zúzdába rendszeresen. Egy atléta, akit majd megtanítanak focizni, egy kincs!
5. kör: Tetszett a kombányon (na nem az eredményei, hanem a mozgása), mást nem tudok róla mondani. Meg ár-érték arányban itt végre lehetett olb-t húzni. Ja, hogy kiről van szó? Martell Spaight úrról.
6. kör: Anthony Jefferson, safety: nagy sérülés, nagy kihagyás, de lehet nagy nyereség. 6. körben már bukni nem lehet vele, nyerni viszont annál többet.
7. kör: Leterrius Walton DT, mert normális punter már nem volt bent! 😊Szokol
Ez lett az végeredmény:
Round 1 Pick 22: Alvin Dupree, DE/OLB, Kentucky (A-)
Round 2 Pick 24: Jalen Collins, CB, LSU (A-)
Round 3 Pick 23: Jay Ajayi, RB, Boise State (A)
Round 4 Pick 22: Tyler Kroft, TE, Rutgers (A)
Round 5 Pick 24: Eric Rowe, CB/FS, Utah (B)
Round 6 Pick 23: Sean Hickey, OT, Syracuse (B)
Round 7 Pick 22: Tyeler Davison, DT, Fresno State (B+)
több mint 9 éve
Velem lehet beszélni...akkor írassuk vele alá március 11. napján a szerződését 😀 , de más csapat mezében nem akarom mégegyszer látni.Valahol olvastam, hogy az van, hogy mivel veterán minimumért játszott Harrison az elmúlt évben nálunk, így március 10. előtt ismét csak veterán minimumot (1 évre) tudunk vele hosszabbítani. Március 10-től (az NFL 2015 szezon kezdete) viszont bármilyen szerződés köthető vele, ezért nem kapkod Harrison sem, azért kicsit több pénz jár neki, mint a veterán minimum. Ha meg "harc" lesz érte a FA piacon, akkor még jobban is járhat... 😊mareschaÉn már nagy erőkkel íratnám alá vele a szerződését a következő évre, mert akkor még kevésbé lennénk kényszerpályán, plusz, mert a legnagyobb kedvencem xDHaggansJames Harrison Decides To Play One More Season. juhé😀Klaci79Kérdés, hogy nálunk fog-e játszani, vagy követi LeBeau-t Tennessee-be.vassadi
" class="embed">
több mint 9 éve
marescha
121
Valahol olvastam, hogy az van, hogy mivel veterán minimumért játszott Harrison az elmúlt évben nálunk, így március 10. előtt ismét csak veterán minimumot (1 évre) tudunk vele hosszabbítani. Március 10-től (az NFL 2015 szezon kezdete) viszont bármilyen szerződés köthető vele, ezért nem kapkod Harrison sem, azért kicsit több pénz jár neki, mint a veterán minimum. Ha meg "harc" lesz érte a FA piacon, akkor még jobban is járhat... 😊Én már nagy erőkkel íratnám alá vele a szerződését a következő évre, mert akkor még kevésbé lennénk kényszerpályán, plusz, mert a legnagyobb kedvencem xDHaggansJames Harrison Decides To Play One More Season. juhé😀Klaci79Kérdés, hogy nálunk fog-e játszani, vagy követi LeBeau-t Tennessee-be.vassadi
több mint 9 éve
Unatkoztam, játszottam, ez lett belőle:1. kör: Sípolok az első körös CB választásoktól, mert véleményem szerint ez a poszt elsősorban rendszerfüggő. Rengeteg példa van arra, hogy első körös játékosok besülnek (érzésre több, mint a többi poszton), de normális OLB már nem maradt, így jött P.J Williams. Szerintem a stílusa illik a csapathoz és egy kis keménységet hoz az utóbbi időben puhuló védelembe.
2. kör: Titkos jelöltem, kedvencem nem hagyhattam bent a második körben: Jordan Phillips. Hampton után itt egy igazi NT, Cula lehet a cseréje, Mclendon mehet vissza endnek. Ezzel a védelemben két pozíció is megoldva, megfelelő mélységgel.
3. kör: Josh Show. Hazug kis geci, de harmadik körben már nem hagyhattam bent. CB-ből sose elég, főleg elnézve a mi rosterünket. ahol jó cb egy sincs, max néhány átlagos. Ha görénykedik itt is, akkor majd jön a vietnámi papucs a picsájába.
4. kör: Tevin Coleman, RB! Kell Bell mögé egy ember, nincs mese. Olyat kerestem, aki visszahordó is tud lenni, mert nem normális, hogy a liga legjobb elkapóját küldjük be a zúzdába rendszeresen. Egy atléta, akit majd megtanítanak focizni, egy kincs!
5. kör: Tetszett a kombányon (na nem az eredményei, hanem a mozgása), mást nem tudok róla mondani. Meg ár-érték arányban itt végre lehetett olb-t húzni. Ja, hogy kiről van szó? Martell Spaight úrról.
6. kör: Anthony Jefferson, safety: nagy sérülés, nagy kihagyás, de lehet nagy nyereség. 6. körben már bukni nem lehet vele, nyerni viszont annál többet.
7. kör: Leterrius Walton DT, mert normális punter már nem volt bent! 😊
több mint 9 éve
Én már nagy erőkkel íratnám alá vele a szerződését a következő évre, mert akkor még kevésbé lennénk kényszerpályán, plusz, mert a legnagyobb kedvencem xDJames Harrison Decides To Play One More Season. juhé😀Klaci79Kérdés, hogy nálunk fog-e játszani, vagy követi LeBeau-t Tennessee-be.vassadi
" class="embed">
több mint 9 éve
vassadi
15 617
James Harrison Decides To Play One More Season. juhé😀Klaci79Kérdés, hogy nálunk fog-e játszani, vagy követi LeBeau-t Tennessee-be.
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
James Harrison Decides To Play One More Season. juhé😀
több mint 9 éve
James Harrison: "I decided to hold off on retirement, so it's time to pack up and head to AZ to start my training so I can be ready to play another year!"több mint 9 éve
Na rá én is áment mondanék 😊Dupree 270 fonttal nyomott egy 4.56 40 yardost.....hozzáteszem, hogy az összes edge rusher nagyon jó benyomást tett....Klemókevés jobb megoldást tudnék első körre, mint egy ilyen palit...Klaci79
" class="embed">
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Dupree 270 fonttal nyomott egy 4.56 40 yardost.....hozzáteszem, hogy az összes edge rusher nagyon jó benyomást tett....Klemókevés jobb megoldást tudnék első körre, mint egy ilyen palit...
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Dupree 270 fonttal nyomott egy 4.56 40 yardost.....hozzáteszem, hogy az összes edge rusher nagyon jó benyomást tett....
több mint 9 éve
Részemről felesleges húzás...bőven túl a zenitjén és az utolsó két éve a szezon végét jelentő sérülésekről szólt...nem tudom mennyivel tudna hasznosabb lenni, mint mondjuk Ike, aki azért a tavalyi sérüléséig nem volt annyira fogalmatlan, mint visszatérése utánKlaci79Én azt gondolom, hogy amennyiben hozunk valakit FA-ról ,az nem ő kell, hogy legyen.
" class="embed">
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Részemről felesleges húzás...bőven túl a zenitjén és az utolsó két éve a szezon végét jelentő sérülésekről szólt...nem tudom mennyivel tudna hasznosabb lenni, mint mondjuk Ike, aki azért a tavalyi sérüléséig nem volt annyira fogalmatlan, mint visszatérése után
több mint 9 éve
www.behindthesteelcurtain.com/2015/2/17/8056935/charles-tillman-to-the-steelersezt most olvastam...vélemények?
" class="embed">
több mint 9 éve
Persze...nem arról van szó, hogy behunyt szemmel járna az ember, de továbbra is tartom, hogy CB/OLB posztokra húznék 1.-2. körben, hátrébb meg nem tudom mennyire marad majd érdemleges NT, hozzátéve azt is, hogy kell még RB és TE is.Malcolm Brown-Jordan Phillipsre figyelnék, ha megyünk Longhorns prodayre vagy a soonershez....sutianapNyelván de jó nose-t csak fenn tudunk kaparni, az edge-rusher viszont több körön át jó. A mekCuláregeres példád egyben behúzható Fehérvirágra is. Itt a döntő szerintem az, hogy valami van Millerrel, valszeg az ageXinjury hatvány, tavaly sem villogtak a számai, s ugye ez kétoki lehet pléjbúkból vagy arra használjuk, amire tudjuk. Szóval nem Spétpótlásról van szó. De első körben a klassz miatt kicsuknám, másrészt a TreeBee tengely se igényli a magas pikket rá.Alapvetően értem amit mondasz, csak az ezzel a bajom, hogy én az idei NT felhozatalban nem látom Sheltonon kívül azt a játékost aki mondjuk McLendonhoz képest máris nagy előre lépés lenne és van előttünk szerintem egy pár csapat aki szívesen elnézegtené saját magánál.Ezzel szemben 1-2. CB.-ben meg van a potenciál, hogy stabilitást adjon hátul, akár már idén is. Ehhez még sikerülne találni egy jó OLB-t, szerintem akkor is rendben lennénk. Én nem találok kivetni valót a Heyward-McLendon-Tuitt/Szakáll sorban. Egy jó OLB páros kell és szerintem megint állatok lehetünk.
Az első három karikát mindenképp a Dbe kell elszórakozni, nekem a nose a veresrongy, akkor Mekklendül is mehetne endbe, azzal letudva az eleje. De mindenképp ha rendbevan a frontseven az szintén nem fogja igényelni a nagyonmagas secundary picket.
Amit szemelőtt kell tartanunk, hogy pluginplay játékos kell, mer annyira le van gyepálva a roszter, tehát nincs három év virágtápra, másrészt a tavalyi ugyanebből kifolyólag hátul húzott projekteket lehet most elöl ismételni, ha úgy láttyák a coachok.sutianap
Azt viszont simán el tudom képzelni, figyelve azt, hogy mennyi TE randink volt a combinenon, hogy a középső körök valamelyikében jönni fog erre a posztra vki.Haggans
" class="embed">
több mint 9 éve
Malcolm Brown-Jordan Phillipsre figyelnék, ha megyünk Longhorns prodayre vagy a soonershez....Nyelván de jó nose-t csak fenn tudunk kaparni, az edge-rusher viszont több körön át jó. A mekCuláregeres példád egyben behúzható Fehérvirágra is. Itt a döntő szerintem az, hogy valami van Millerrel, valszeg az ageXinjury hatvány, tavaly sem villogtak a számai, s ugye ez kétoki lehet pléjbúkból vagy arra használjuk, amire tudjuk. Szóval nem Spétpótlásról van szó. De első körben a klassz miatt kicsuknám, másrészt a TreeBee tengely se igényli a magas pikket rá.Alapvetően értem amit mondasz, csak az ezzel a bajom, hogy én az idei NT felhozatalban nem látom Sheltonon kívül azt a játékost aki mondjuk McLendonhoz képest máris nagy előre lépés lenne és van előttünk szerintem egy pár csapat aki szívesen elnézegtené saját magánál.Ezzel szemben 1-2. CB.-ben meg van a potenciál, hogy stabilitást adjon hátul, akár már idén is. Ehhez még sikerülne találni egy jó OLB-t, szerintem akkor is rendben lennénk. Én nem találok kivetni valót a Heyward-McLendon-Tuitt/Szakáll sorban. Egy jó OLB páros kell és szerintem megint állatok lehetünk.
Az első három karikát mindenképp a Dbe kell elszórakozni, nekem a nose a veresrongy, akkor Mekklendül is mehetne endbe, azzal letudva az eleje. De mindenképp ha rendbevan a frontseven az szintén nem fogja igényelni a nagyonmagas secundary picket.
Amit szemelőtt kell tartanunk, hogy pluginplay játékos kell, mer annyira le van gyepálva a roszter, tehát nincs három év virágtápra, másrészt a tavalyi ugyanebből kifolyólag hátul húzott projekteket lehet most elöl ismételni, ha úgy láttyák a coachok.sutianap
Azt viszont simán el tudom képzelni, figyelve azt, hogy mennyi TE randink volt a combinenon, hogy a középső körök valamelyikében jönni fog erre a posztra vki.Haggans
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Korai körökben Defense (CB/OLB) kell, de középső hátsó körökben kell RB és TE. Kb ez a 2 poszt kell az O-ban idén, illetve gondolom hozunk majd egy projekt OL-t, ami sosem árt. Meg persze 4-5. WR is kellhet a FA-függvényében.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Alapvetően értem amit mondasz, csak az ezzel a bajom, hogy én az idei NT felhozatalban nem látom Sheltonon kívül azt a játékost aki mondjuk McLendonhoz képest máris nagy előre lépés lenne és van előttünk szerintem egy pár csapat aki szívesen elnézegtené saját magánál.Ezzel szemben 1-2. CB.-ben meg van a potenciál, hogy stabilitást adjon hátul, akár már idén is. .HaggansMaradjunk annyiban, hogy Höri odaveri mindkettőnk focitudását, ellenben a 2012-es Seahawks draftot sikerült így értékelnie: www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-draftelemzes-a-seahawksnal-ismet-csak-fogtuk-a-fejunket-2134041
Ennyit arról, hogy ki, minek tűnik.. Még a szakértők is csak tippelgetnek, hát még mi. Ezért beszélek inkább csak posztokról, mert hidd el, idén is lesz olyan NT, akiért pár év múlva csorgatni fogjuk a nyálunkat. Csak meg kell találni!
több mint 9 éve
Nyelván de jó nose-t csak fenn tudunk kaparni, az edge-rusher viszont több körön át jó. A mekCuláregeres példád egyben behúzható Fehérvirágra is. Itt a döntő szerintem az, hogy valami van Millerrel, valszeg az ageXinjury hatvány, tavaly sem villogtak a számai, s ugye ez kétoki lehet pléjbúkból vagy arra használjuk, amire tudjuk. Szóval nem Spétpótlásról van szó. De első körben a klassz miatt kicsuknám, másrészt a TreeBee tengely se igényli a magas pikket rá.Alapvetően értem amit mondasz, csak az ezzel a bajom, hogy én az idei NT felhozatalban nem látom Sheltonon kívül azt a játékost aki mondjuk McLendonhoz képest máris nagy előre lépés lenne és van előttünk szerintem egy pár csapat aki szívesen elnézegtené saját magánál.Ezzel szemben 1-2. CB.-ben meg van a potenciál, hogy stabilitást adjon hátul, akár már idén is. Ehhez még sikerülne találni egy jó OLB-t, szerintem akkor is rendben lennénk. Én nem találok kivetni valót a Heyward-McLendon-Tuitt/Szakáll sorban. Egy jó OLB páros kell és szerintem megint állatok lehetünk.
Azt viszont simán el tudom képzelni, figyelve azt, hogy mennyi TE randink volt a combinenon, hogy a középső körök valamelyikében jönni fog erre a posztra vki.
" class="embed">
több mint 9 éve
Nyelván de jó nose-t csak fenn tudunk kaparni, az edge-rusher viszont több körön át jó. A mekCuláregeres példád egyben behúzható Fehérvirágra is. Itt a döntő szerintem az, hogy valami van Millerrel, valszeg az ageXinjury hatvány, tavaly sem villogtak a számai, s ugye ez kétoki lehet pléjbúkból vagy arra használjuk, amire tudjuk. Szóval nem Spétpótlásról van szó. De első körben a klassz miatt kicsuknám, másrészt a TreeBee tengely se igényli a magas pikket rá.Az első három karikát mindenképp a Dbe kell elszórakozni, nekem a nose a veresrongy, akkor Mekklendül is mehetne endbe, azzal letudva az eleje. De mindenképp ha rendbevan a frontseven az szintén nem fogja igényelni a nagyonmagas secundary picket.
Amit szemelőtt kell tartanunk, hogy pluginplay játékos kell, mer annyira le van gyepálva a roszter, tehát nincs három év virágtápra, másrészt a tavalyi ugyanebből kifolyólag hátul húzott projekteket lehet most elöl ismételni, ha úgy láttyák a coachok.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Félreértessz Laci. Én sem a 1-2. körökben gondolkodnék TE-ben. Minden kétséget kizáróan az OLB és CB pozíciókban kell legjobban az upgrade. A hátső körök és az 1-2. között viszont ott van a 3-4. Erre mondtam, hogy itt már esélyes és szükség is lenne rá. A class mélységét nem tudom megítélni viszont, fogalmam sincs ki jöhet(ne) itt és az megérné-e nekünk.Dehogy értelek! Csak egy jót beszélgetünk egy olyan témáról, ami mindenkit érdekel itt a fórumon 😀
Az NT érdekes kérdés, nem lennék Én sem szomorú, ha 1-3. körben hoznánk egy "fánkot" is. Sok függ viszont attól mit találunk a FA piacon más posztokon, hozunk-e CB-t, RB-t.Klemó
De ha az mondod: "Én meg azt remélem Laci, hogy végre nem csak a hátsó körökből hozunk TE-t,", abból én nyilván azt gondolom, hogy az első körök valamelyikén hoznál TE-t és erre írtam, hogy szerintem a védelemben vannak fontosabb need-ek. És kezdeném rögötn az OLB/CB-vel. Ott vagyunk igazán vékonykák. Természetesen nem fogom elfelejteni, hogy a McLendon-McCullers párosnál van jobb NT is a ligában, csak kérdés, hogy amikor van egy Jarvis Jones és egy Howard Jones a keretben OLB poszton akkor felmerül valakiben is, hogy ne oda hozzak valakit az első körben?! Vagy amikor egy évben nem tudom hányszor annyi hosszú játékot nyelünk be, mint korábban évekig együtt, akkor nem lenne fontosabb egy jó CB, mint egy NT?
Abban pedig nem reménkednék, hogy majd idén Hamptont vagy Poe típusú játékost fogunk találni, bármennyire is jó lenne. Ha pedig csak a hátsóbb körökben találunk akkor ugye az vagy bejön vagy nem. Például kellene még bőven időt adni Cullersnek, nem pedig egy újabb pick-et áldozni a NT posztra.
Safety poszta pedig nyilván azért nem beszélgetünk több játékossal, mert nem az a legfontosabb. Ott van 4 ember, akik közűl még Allen is egészen jól ellátta a feladatát. Természetesen mindenhova lehetne upgrade, de az kivitelezhetetlen.
Én a magam részéről egyébként O-ba az első 4-5 körben csak egy RB-t hoznék.
több mint 9 éve
2. Mert ugyebár a DL stabilnak tűnik, a S poszton pedig szintén megvan a csapat. Pola és Mitchell ugyebár adott és ott van rögtön Shamarko és Allen. Ráadásul úgy tűnik Landon Collins-on kívül igazi upgrade itt se lenne. Legalábbis azonnal nem. Klaci79A DL stabilnak tűnik, de nem az. Mióta Hampton visszavonult, azóta csak toldozzuk-foltozzuk a posztot, és csak habbal elmegy megoldások vannak azóta is. A Steelers védelem elvileg két dologra épül: nincs futás, nincs nagy játék. Előbb egy kiváló NT nélkül sose fog megvalósulni.
Utóbbi pedig ezzel a safety sorral. Mitchell teljesen inkonzisztens volt tavaly (de inkább gyenge átlagos), Pola már tavaly sem volt nyújtott többet az átlagnál, Allenre és Shamarkora pedig még véletlenül sem lehet egy egész szezont rábízni. Kell a frissítés!
Tehát:
- Az ILB-n kívül bármelyik posztra húzunk a védelembe, nagyon nem tévedhetünk posztot, mert mindenhol ráfér az egységre az upgrade.
- Nincs vita, az OLB és a CB a leggyengébbnek tűnő posztok most, de második blikkre nem marad el mögöttük nagyon a S és a NT poszt sem.
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Félreértessz Laci. Én sem a 1-2. körökben gondolkodnék TE-ben. Minden kétséget kizáróan az OLB és CB pozíciókban kell legjobban az upgrade. A hátső körök és az 1-2. között viszont ott van a 3-4. Erre mondtam, hogy itt már esélyes és szükség is lenne rá. A class mélységét nem tudom megítélni viszont, fogalmam sincs ki jöhet(ne) itt és az megérné-e nekünk.Az NT érdekes kérdés, nem lennék Én sem szomorú, ha 1-3. körben hoznánk egy "fánkot" is. Sok függ viszont attól mit találunk a FA piacon más posztokon, hozunk-e CB-t, RB-t.
több mint 9 éve
1., TE: volt szerencsém idén kicsit jobban megnézni, hogy mi várható a drafton. Ha nézted esetleg a combine-t is feltűnő volt, hogy talán egy olyan TE van, akit szívesen elhoznék, mondjuk őt se egy 22. helyen. Rajta kívül az idei drafton előzetesen nincs olyan TE, akiért érdemes lenne korai kört adni. De ott van pl a tavalyi 7. körös drafton Blanchflower, akit meg lehetne próbálni.Maximális egyetértés részemről. Az biztos, hogy CB és OLB a legagyobb need és ezeket a posztokat most meg is lehet oldani talán. Ember anyagát nézve az edge rusher felhozatal talán idén a legmélyebb, legjobb és a CB-k között is van olyna aki bőven megoldhatja a gondjainkat, sőt...semmilyen más posztoz nem érzek fontosabbnak ennél a kettőnél. Meg a vezetőség is elmondta, hogy ez a két poszt most prioritást élvez idén az FA paicon és a drafton is.
Szóval szerintem próbálkozhatunk, de most nem időszerű egy korai TE érkezése, hacsak nem FA-ról jön.
2., A védelem. Úgy tűnik nagyon erős lesz az idei edge rusher felhozatal. Ehhez és a CB poszthoz képest elenyésző hiányosság van a többi poszton. Mert ugyebár a DL stabilnak tűnik, a S poszton pedig szintén megvan a csapat. Pola és Mitchell ugyebár adott és ott van rögtön Shamarko és Allen. Ráadásul úgy tűnik Landon Collins-on kívül igazi upgrade itt se lenne. Legalábbis azonnal nem.
Úgyhogy szerintem igenis helyes helyes, ha edge rusherben és CB-ben gondolkozunk. A TE-t meg felfoghatjuk úgy is, hogy ezzel egyrészt terelünk, másrészt pedig hátsó körökben jöhet egy TE, de egyelőre oldjuk meg a hiányposztokat...Klaci79
" class="embed">
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
1., TE: volt szerencsém idén kicsit jobban megnézni, hogy mi várható a drafton. Ha nézted esetleg a combine-t is feltűnő volt, hogy talán egy olyan TE van, akit szívesen elhoznék, mondjuk őt se egy 22. helyen. Rajta kívül az idei drafton előzetesen nincs olyan TE, akiért érdemes lenne korai kört adni. De ott van pl a tavalyi 7. körös drafton Blanchflower, akit meg lehetne próbálni.Szóval szerintem próbálkozhatunk, de most nem időszerű egy korai TE érkezése, hacsak nem FA-ról jön.
2., A védelem. Úgy tűnik nagyon erős lesz az idei edge rusher felhozatal. Ehhez és a CB poszthoz képest elenyésző hiányosság van a többi poszton. Mert ugyebár a DL stabilnak tűnik, a S poszton pedig szintén megvan a csapat. Pola és Mitchell ugyebár adott és ott van rögtön Shamarko és Allen. Ráadásul úgy tűnik Landon Collins-on kívül igazi upgrade itt se lenne. Legalábbis azonnal nem.
Úgyhogy szerintem igenis helyes helyes, ha edge rusherben és CB-ben gondolkozunk. A TE-t meg felfoghatjuk úgy is, hogy ezzel egyrészt terelünk, másrészt pedig hátsó körökben jöhet egy TE, de egyelőre oldjuk meg a hiányposztokat...