Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Szívesen látnék egy-egy elemzést kit lenne jó, kit szeretnénk első körben. (Ádira, Soldira kiváncsi lennék különösen)Klemó
Ha február közepén olyat mondanék, hogy "XY első körös kiválasztását már most aláírnám", annak annyi értelme lenne, mint ilyenkor azt írni Sheltonról (vagy akárkiről), hogy "nem létezik, hogy bent lesz 22. poziban". :p

Azt tudom mondani, hogy az első körben CB vagy OLB 99%, bármi más 1%, nagyjából így látom az esélyeket jelenleg, de az már régóta egyértelmű, hogy melyek a legfőbb hiányposztjaink.vassadi
Jarvis Jones ilyen szinten done? | nem követtem |

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 344 — capitaine du château de Vienne 1487
Nagy camufage-t nem szoktunk tolni, ahol Tomlin leáll potya-pacsizni ott tutter lesz húzás, azt kell skubizni merre mozog Butler-Tomlin egybe.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Igazából az érdekelt, hogy a CB-k és OLB-k közül ki az aki nekünk igazán feküdne, bejönne és ki az aki nem. (méretek, erősségek stb.) Olvasok Én is mindenfélét mindenhol, de gondoltam nagy itt a tudás és tágítható lenne a kobakom, mert hát nem hibátlan, amelyre fel is hívod figyelmem, köszönöm...😉
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Szívesen látnék egy-egy elemzést kit lenne jó, kit szeretnénk első körben. (Ádira, Soldira kiváncsi lennék különösen)Klemó
Ha február közepén olyat mondanék, hogy "XY első körös kiválasztását már most aláírnám", annak annyi értelme lenne, mint ilyenkor azt írni Sheltonról (vagy akárkiről), hogy "nem létezik, hogy bent lesz 22. poziban". :p

Azt tudom mondani, hogy az első körben CB vagy OLB 99%, bármi más 1%, nagyjából így látom az esélyeket jelenleg, de az már régóta egyértelmű, hogy melyek a legfőbb hiányposztjaink.
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
kinek kell még NT?sutianap

több mint 9 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Én módosítom az álláspontomat. most, hogy van már egy kis időm jobban megnézegetni a prospecteket, így azt mondom, hogy 1. körben továbbra is CB picket várnék, viszont, az Trae Waynes lenne. Szerintem van rá esély, hogy leérjen hozzánk. Ezt akkor is tartanám, ha esetleg a FA-n hoznánk CB-t.

Amennyiben passrusherben gondolkodnánk esetleg egy Dupree? Én el tudnám képzelni nálunk, akár le is csúszhatna hozzánk.

" class="embed">
több mint 9 éve
Valóban, ez érdekes(ebb) kérdés, de a Chicagonak bizonyosan..
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 344 — capitaine du château de Vienne 1487
kinek kell még NT?

több mint 9 éve
Ja, de red flag is volt körülötte nem is egy. Shelton esetében ilyenről nem tudok.
több mint 9 éve
Nix is bennvót, később is

több mint 9 éve
Tudom süti, ezt már benyomtad korábban 😊 Őt Én is komálnám minden needünk ellenére, de nem létezik, hogy bent lesz 22. poziban...
több mint 9 éve
Shelton a sellőlány

több mint 9 éve
Szívesen látnék egy-egy elemzést kit lenne jó, kit szeretnénk első körben. (Ádira, Soldira kiváncsi lennék különösen)

Most jött egy elemzés, hogy Dupree ideális OLB lenne, de kérdés nem nyers ő ahhoz, hogy első körben elvigyük. Kétség kívül őserőnek tűnik, ellentétben JJ-vel...
több mint 9 éve
Az ügynöke szerint Harrison még az új ligaév kezdete előtt bejelenti a jövőre vonatkozó terveit.
több mint 9 éve
Mivel nem rakunk rá tag-et, így értelemszerű, hogy az ügynöke fogadni fog ajánlatokat, érdeklődéseket, amellett, hogy velünk is tárgyal. A lenti Colbert mondat pedig amúgy ránk is vonatkozik/vonatkozhat ugyanúgy...mi is nézelődünk nyilván.
több mint 9 éve
GM-etek szerint hagyjátok Worilds-nek, hogy tesztelje a piacot.Beki
Ezt nem tudom, hol olvastad, de a legjobb tudomásom szerint, éppen azt jelentette ki, hogy megpróbáljuk újraigazolni.Soldados
"Jason had a good year for us last year. He’s still a young player. He’s probably still an ascending player. I don’t think you’ve seen the best of him, either with the Steelers or as a potential player for someone else’s team. He’s definitely someone we will consider keeping. We will see where the market goes."

prod.www.steelers.clubs.nfl.com/news/article-1/Colbert-Talks-with-Ben-have-begun/01858cf2-afae-435e-ad8a-46cf002465b0
több mint 9 éve
yoki New England Patriots 9
Bocsi az OFF-ért. A Fórum/ Egyéb témák/ Boltok, üzletek részre nézzen rá, akit érdekelne egy Pittsburghi-i széldzseki.
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
GM-etek szerint hagyjátok Worilds-nek, hogy tesztelje a piacot.Beki
Ezt nem tudom, hol olvastad, de a legjobb tudomásom szerint, éppen azt jelentette ki, hogy megpróbáljuk újraigazolni.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 010
És a Titans komoly érdeklődő lehet.gabokocka
Worilds 4-3ban????Amadeus91
Ha jól tudom a Titans 3-4-et tol jelenleg

több mint 9 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
És a Titans komoly érdeklődő lehet.gabokocka
Worilds 4-3ban????

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
1db 6. körös komp pick lesz a miénk...Hood-ért kapjuk majdKlaci79
Ez egyelőre csak feltételezés, az éves tulajdonosi találkozó ideje alatt hirdetik ki a kompenzációs pickeket, március végén.
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
1db 6. körös komp pick lesz a miénk...Hood-ért kapjuk majd
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
És a Titans komoly érdeklődő lehet.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
GM-etek szerint hagyjátok Worilds-nek, hogy tesztelje a piacot.
több mint 9 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
 instagram.com/p/zDC8OeJFnT/

remélem azért edz deebo mert marad még legalább egy évet mentorálni a fiatalokat