Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Rohadt nehézzé tettük magunknak ezt a meccset. Egy szavunk sem lehetett volna ha kikapunk mert az első félidőben teljesen fogalmatlan volt a Bengals, ott kellett volna lezárni a mérkőzést.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 10 éve
Ő az egyetlen kivétel , aki folyamatosan és szándékosan igyekszik sérülést okozni1 sérülést okozott, az meg teljesen szabályos szerelés volt, azt BB baszta el. Utólag hálásak lehetünk hogy játszott .-)
no flacco
több mint 10 éve
Külön öröm, hogy az aljas féreg burflict hozta mekünk a meccset. Remélem làtom még törött làbbalSérülést nem kivanok neki, de fejben valami nagyon nincs rendben azzal az emberrel. Eltiltas mar raferne hatha az segitene neki, de ketlem.
no flacco
több mint 10 éve
Szimpatikus hozzáállás, köszönjük a Bengals szurkolóknak....ez baromi nagy AFC North meccs volt, egy nagy Pürrhoszi győzelem...ugyanakkor a Cinci is simán megérdemelte volna...nagyon túltolják a csapatok ezt a dolgot, olyan sok bennük a feszültség, hogy egyszerűen nem is értem
több mint 10 éve
Gratulálok, mi semmit nem érdemlünk ilyen végjáték után! Denverben sem lesz egyszerű, de ha sikerül megvédeni Bent, akkor 50-50.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Ő az egyetlen kivétel , aki folyamatosan és szándékosan igyekszik sérülést okozni
több mint 10 éve
hátha bejön vezze...Ááááá, a Denver már tuti elver minket .-)
Klaci79
több mint 10 éve
Külön öröm, hogy az aljas féreg burflict hozta mekünk a meccset. Remélem làtom még törött làbbalilyet meg egy budosbunkoferegnek se kivanj
no flacco
több mint 10 éve
Ezt nehéz lehet feldolgozni Cincy drukkerként, megérdemelték volna. Direkt nem írom be a topicjukba, nehogy lesajnálásnak nézzék. Inkább itt gratulálok nekik a tartásukhoz 15:0 után. Tényleg nagyon fájdalmas lehet.
több mint 10 éve
Jó meccs volt, kár a sérülésekért. Jövőre oda-vissza ütünk titeket, nehogy a PO-ba jussatok 😊
több mint 10 éve
jo volt a gameplan. egeszen BB seruleseig tartottuk is magunkat hozza.A D felulmulta magat, alig engedett futast, az idojaras meg kedvezett nekunk.
Futottunk, rovidet, kozephosszut passzoltunk.
Aztan jott LJ es nem folytattuk, hanem nekialltunk hosszukat passzolni.
Egy bemelegitetlen, 3-4 oraja ucsorgo csere QB-val.
Ha nincs az a ket barom a bengalsban, akkor nagy valoszinuseggel csak kerdeses FG tavolsagra jutunk.
Mazli volt.
Ellenben BBes AB nelkul a csaptnak sok eselye nem lesz. BB-t osszefoltoztak most.
Remelem nem derul ki, hogy egyre fajdalmasabb lesz es nem jatszhat.
Ellenben AB szinte biztosan akkorat kapott, hogy abbol agyrazkodas lett.
több mint 10 éve
Külön öröm, hogy az aljas féreg burflict hozta mekünk a meccset. Remélem làtom még törött làbbal
több mint 10 éve
hátha bejön vezze...
több mint 10 éve
Elvileg szabályos volt a Saci TDMVP
The new name
WizardOfBoz szükeszakálldartanyan

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
sokan mondták mert fejben dől elÉs akkor szezon elején még rúgó sem volt
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 10 éve
Gratula!!! 😉 Nagy tartás van a csapatban még mindig!!! BigBen pedig Vasember...Kívanom,hogy nyerjetek jövő héten is!! 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Ezzel a meccsel a Denver nyert a legtöbbet.
több mint 10 éve
nagy meccs volt, sok kérdőjellel, de....köszönjük Cincy
több mint 10 éve
Ígértem ha nyertek átjövök azzal, hogy jelenleg ti vagytok a jobb csapat.... Sajnos nyertetek, de nem voltatok jobbak, sőt..... Mi vesztettük el. Ennek ellenére sok sikert kívánok a PO-ban.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
Hátha eltakarodnak végre...
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 10 éve
nem is érdekel igazán, ha csak reggel óta izgulsz 😀most hogy olvasom milyen optimisták a Steelers szurkolók egy része én azt mondom simán nyer a Bengals, le se kell játszani...akkor én meg tök fölöslegesen izgulok már reggel óta?
Klaci79
Mikey
több mint 10 éve
most hogy olvasom milyen optimisták a Steelers szurkolók egy része én azt mondom simán nyer a Bengals, le se kell játszani...akkor én meg tök fölöslegesen izgulok már reggel óta?
Klaci79
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
most hogy olvasom milyen optimisták a Steelers szurkolók egy része én azt mondom simán nyer a Bengals, le se kell játszani...