Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
sorozatjunkie
269
Állítólag Wallace meg visszajönne! Kell a f.sznak!!
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
valahogy nem hiszek az átkokban 😉Steven Jackson vetminért jönne Bell mögé?sorozatjunkieRemélem jó hosszú időre magatokhoz kötitek az "átkával együtt" 😀Blaise
több mint 9 éve
Steven Jackson vetminért jönne Bell mögé?sorozatjunkieRemélem jó hosszú időre magatokhoz kötitek az "átkával együtt" 😀
több mint 9 éve
malkav
2 468
Lehet én gondolom rosszul de pont SJ nem egy jó RB mögé jönne vetminért...inkább olyan csapatba menne ahol lesz játéklehetősége is ha már vetminért megy.
több mint 9 éve
sorozatjunkie
269
Steven Jackson vetminért jönne Bell mögé?
több mint 9 éve
és akkor ike meg befejezi?zzz888Ike sem akarja még befejezni, ő FA-ként sztem a Titans-nél fog kikötni.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
és akkor ike meg befejezi?
több mint 9 éve
NT-problémánk nincs, McLendon nagyon tisztességes teljesítményt nyújtott, úgyhogy Ngatának semmi esélyét és szükségét sem látom.Pola állítólag folytatni akarja, úgyhogy Harrison után rajta is kezdhet gondolkodni a csapatvezetés. Én Harrisonnal hosszabbítanék, ő még mindig hozzá tudott tenni a játékhoz, Pola viszont nálam cut, vagy hatalmas paycut és csere Shamarko mögé.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Bushra még egy halvány esélyt látnék is, ha vetminért eljönne és játszana, viszont Ngata szerintem esélytelen. Sokba is kerülne szerintem és a vezetőség sem gondolja szerintem annyira fontosnak a posztot perpillanat meg ott van még McCullers, akiből hátha sikerül faragni egy jó Nt-t. A méretei meg vannak hozzá, és az az igazság , hogy én nem is annyira szívesen nézegetnék egy ex-hollót nálunk.Reggie Bush leigazolására lát valaki némi esélyt és rációt? 😊mareschaÉn a magam részéről úgy vagyok vele, hogy vagy futó a 4. körtől lefele vagy egy vén róka veteránminimumért. Egyszerűen felesleges többet költeni egy csere pozícióra, főleg Bell mögé, aki egyedül végigvitt szinte egy szezont. Még ha több cserét is kap, akkor is fent fog maradni a snapek 80 százalékánál, mert rá épül a játék.
Más: Ngatat miért nem próbáljuk meg elhozni? Meg lenne oldva a NT problémánk.Szokol
" class="embed">
több mint 9 éve
marescha
121
Igaz, csak félek nehogy harmadik-negyedik évére Bell térdig koptassa a lábát, az első két meccsen sanszos nem lesz, és Archer nem adott okot a bizakodásra, hogy egy nyár alatt frankó backup válik belőle. Azért gondoltam, hogy Bush talán némileg logikus lenne, mert egész jól kap el és futni sem teljesen fogalmatlan. Ki van még RB piacon, akivel lehetne számolni? Draft persze lehet megoldás, de akkor is egy negyedik körös futót gyakorlatilag kezdővé tenni, amíg Bell büntizik (tényleg büntizik?).Reggie Bush leigazolására lát valaki némi esélyt és rációt? 😊mareschaÉn a magam részéről úgy vagyok vele, hogy vagy futó a 4. körtől lefele vagy egy vén róka veteránminimumért. Egyszerűen felesleges többet költeni egy csere pozícióra, főleg Bell mögé, aki egyedül végigvitt szinte egy szezont. Még ha több cserét is kap, akkor is fent fog maradni a snapek 80 százalékánál, mert rá épül a játék.
Más: Ngatat miért nem próbáljuk meg elhozni? Meg lenne oldva a NT problémánk.Szokol
Ngata Ferencvárosból Újpestre igazol? 😀 Szerintem a Front Office nem látja problémának az NT pozit, meg még a tenyésztésünk lehet jól sül el, tudjátok az a három embernyi valami... de én szurkolok, hátha jön 😀
több mint 9 éve
Reggie Bush leigazolására lát valaki némi esélyt és rációt? 😊mareschaÉn a magam részéről úgy vagyok vele, hogy vagy futó a 4. körtől lefele vagy egy vén róka veteránminimumért. Egyszerűen felesleges többet költeni egy csere pozícióra, főleg Bell mögé, aki egyedül végigvitt szinte egy szezont. Még ha több cserét is kap, akkor is fent fog maradni a snapek 80 százalékánál, mert rá épül a játék.
Más: Ngatat miért nem próbáljuk meg elhozni? Meg lenne oldva a NT problémánk.
több mint 9 éve
marescha
121
Reggie Bush leigazolására lát valaki némi esélyt és rációt? 😊
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Ez még nem elég fázni...142,264,237USD volt a helyzet...maximum 142 millás cap-et mondanak.Ha ebből levesszük a 9,5 millát, nagyságrendileg ugye 133 millánál tartunk. Ugyebár egy halom játékosnak lejárt a szerződése, akivel újra kell kötni. Moats vagy éppen McCain, esetleg Spaeth, ők azért benne lennének az 51 legjobban keresőbe.
Nem is beszélve Harrisonról vagy pláne Worilds, akinek ha most kifizetnénk valami normális összeget, akkor is elég szarul állnánk.
A FA-hoz inkább Bennel kellene megállapodni, meg látni kellene már valamit Pola szerződésének változásáról.
Igaz persze az is, hogy bőven van még idő ezekre
több mint 9 éve
Hát igen a hosszú hideg telek Pittsburghben 😛 😉FA-ra gyujtunk vajon???xtakiÁtalakítottuk Gilbert fizetését, így 3,7 milla felszabadult a tavaly aláírt szerződéséből jövőre.Klaci79Gilbert után Pouncey és Mitchell szerződése is át lett strukturálva, így már összesen 9,5 millió dollár cap space szabadult fel... 😊desider
több mint 9 éve
xtaki
3 442
FA-ra gyujtunk vajon???Átalakítottuk Gilbert fizetését, így 3,7 milla felszabadult a tavaly aláírt szerződéséből jövőre.Klaci79Gilbert után Pouncey és Mitchell szerződése is át lett strukturálva, így már összesen 9,5 millió dollár cap space szabadult fel... 😊desider
több mint 9 éve
Gizinéni
522
Átalakítottuk Gilbert fizetését, így 3,7 milla felszabadult a tavaly aláírt szerződéséből jövőre.Klaci79Gilbert után Pouncey és Mitchell szerződése is át lett strukturálva, így már összesen 9,5 millió dollár cap space szabadult fel... 😊
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Átalakítottuk Gilbert fizetését, így 3,7 milla felszabadult a tavaly aláírt szerződéséből jövőre.
több mint 9 éve
Jó húzás a Düpré, bár möglátásom szerint nagy esélye nincs, hogy 20 alá jusson, egyértelműen a posztján Top3nak tekintett játékos. Orcsárdot látnám megszerezhetőnek. Ugyanígy Kikaha se fog szánkázni a második kör végéig, bár ha egyre többször leírkálják, hogy csak limitáltan használható, az unhype működhet. Az én draftom kizárólag Kikahára ment, ehhez még a Jarvis Jones halmazt hozzátekerjük, akkor egyértelmű volt, hogy ott rettenet lukakat kell nekik csinálni, s én nem számoltam azzal, hogy Szakáll visszajön, s mivel bedupláztam iowából, így nem kellett matekoznom, hogy a CarlDavis/LTP duóból ki is a hasznosabb.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Round 1 Pick 22: Alvin Dupree, DE/OLB, Kentucky (A-)Round 2 Pick 24: Jalen Collins, CB, LSU (A-)
Round 3 Pick 23: Jay Ajayi, RB, Boise State (A)
Round 4 Pick 22: Ben Koyack, TE, Notre Dame (A)
Round 5 Pick 24: Anthony Jefferson, SS, UCLA (C+)
Round 6 Pick 23: Brandon Ivory, DT, Alabama (F)
Round 7 Pick 22: Dean Marlowe, FS, James Madison (D-)
Nekem ez jött ki. Az első négy körrel nagyon meg vagyok elégedve, a vége viszont nem sikerült.
" class="embed">
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Egy másik hasonlón én is játszottam egyet és ez lett az eredmény:22: R1P22
S LANDON COLLINS
ALABAMA
Nem is értem, hogy maradhatott bent. De ha véletlen így alakulna annak ellenére azonnal elhoznám, hogy a S poszt nem egy elsőrendű szükséglet idén. Hatalmas klasszis azonban, aki azonnal követelhetné magának a kezdő pozíciót. Nem hiszem azonban, hogy ezen el kell majd gondolkodni, mert jóval korábban ki fog menni a drafton.
56: R2P24
DE HAU'OLI KIKAHA
WASHINGTON
Már Sütinél is szerepelt, nagy tehetség és komoly passzsiettető lehet, ha korábbi sérülései nem hátráltatják. Egy próbát megér szerintem.
87: R3P23
CB KEVIN JOHNSON
WAKE FOREST
Kicsit meglepődtem, hogy volt még a 3. körben, de ha már így alakult nem szabad kihagyni. Elég jónak tűnik a CB class, de Kevin közülük is szerintem az egyik legjobb, ráadásul nagyszerű adottságai vannak, hogy felvegye a versenyt a magas elkapókkal. Darby és közte hezitáltam, mert Darby sebessége elképesztő...
118: R4P22
CB RONALD DARBY
FLORIDA STATE
erre valahogy itt maradt. Úgyhogy gondolkodás nélkül behúztam, mert az egység jelentős vérfrissítésre szorul.
4,38-as 40 yardja, csak 7 századra van Waynes legjobb eredményétől.
152: R5P24
TE JESSE JAMES
PENN STATE
Kell a vérfrissítés ide is. Beszélgettünk is a sráccal, a Penn State-ről is jönne, nekem több nem kell, hogy draftoljam.
183: R6P23
DT XAVIER COOPER
WASHINGTON STATE
Na itt ért még meglepetés. Nagy érték lenne a hatodik körben és ismét itt találhatnánk egy falembert. Kiesel és Tuitt az egyik, Heyward és Cooper a másik oldalon. Már nagyon várnám, hogy ezt lássam.
214: R7P22
RB CAMERON ARTIS-PAYNE
AUBURN
Az első két nap nem szívesen draftolnék RB-t. Persze ha a legjobbak közül valaki lecsúszik, akkor hajrá. Yeldon lenne még titkos favoritom de ő már a harmadik körben se lett volna bent. Cobb esetleg a negyedikben, de már nem volt elérhető. Utánuk viszont már azt gondolom, hogy 4-5. körben Artis-Payne is rendben van. Ha mégis lecsúszik a hetedik körig, akkor meg egy pillanatra se gondolkodnék...
Na hogy tetszik? Mert itt sajnos nincs osztályzat...http://fanspeak.com/
több mint 9 éve
Round 1 Pick 22: Carl Davis, DT/DE, Iowa (B-)Round 2 Pick 24: Hauoli Kikaha, OLB/DE, Washington (A-)
Round 3 Pick 23: Doran Grant, CB, Ohio State (B-)
Round 4 Pick 22: Ben Koyack, TE, Notre Dame (A)
Round 5 Pick 24: Anthony Jefferson, SS, UCLA (C+)
Round 6 Pick 23: Louis Trinca-Pasat, DT, Iowa (D+)
Round 7 Pick 22: Malcolm Brown, RB, Texas (A-)
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Valószínűleg kapunk egyet Ziggy Hood után, de ez még nem hivatalos, így a mock draft játékban sincs benne.+ lesz még egy 6. körös kompenzációs pikkünk is nem ?!zzz888Unatkoztam, játszottam, ez lett belőle:Én is szórakoztam egy kicsit ezzel: www.first-pick.com/NFL/Home.aspx
1. kör: Sípolok az első körös CB választásoktól, mert véleményem szerint ez a poszt elsősorban rendszerfüggő. Rengeteg példa van arra, hogy első körös játékosok besülnek (érzésre több, mint a többi poszton), de normális OLB már nem maradt, így jött P.J Williams. Szerintem a stílusa illik a csapathoz és egy kis keménységet hoz az utóbbi időben puhuló védelembe.
2. kör: Titkos jelöltem, kedvencem nem hagyhattam bent a második körben: Jordan Phillips. Hampton után itt egy igazi NT, Cula lehet a cseréje, Mclendon mehet vissza endnek. Ezzel a védelemben két pozíció is megoldva, megfelelő mélységgel.
3. kör: Josh Show. Hazug kis geci, de harmadik körben már nem hagyhattam bent. CB-ből sose elég, főleg elnézve a mi rosterünket. ahol jó cb egy sincs, max néhány átlagos. Ha görénykedik itt is, akkor majd jön a vietnámi papucs a picsájába.
4. kör: Tevin Coleman, RB! Kell Bell mögé egy ember, nincs mese. Olyat kerestem, aki visszahordó is tud lenni, mert nem normális, hogy a liga legjobb elkapóját küldjük be a zúzdába rendszeresen. Egy atléta, akit majd megtanítanak focizni, egy kincs!
5. kör: Tetszett a kombányon (na nem az eredményei, hanem a mozgása), mást nem tudok róla mondani. Meg ár-érték arányban itt végre lehetett olb-t húzni. Ja, hogy kiről van szó? Martell Spaight úrról.
6. kör: Anthony Jefferson, safety: nagy sérülés, nagy kihagyás, de lehet nagy nyereség. 6. körben már bukni nem lehet vele, nyerni viszont annál többet.
7. kör: Leterrius Walton DT, mert normális punter már nem volt bent! 😊Szokol
Ez lett az végeredmény:
Round 1 Pick 22: Alvin Dupree, DE/OLB, Kentucky (A-)
Round 2 Pick 24: Jalen Collins, CB, LSU (A-)
Round 4 Pick 22: Tyler Kroft, TE, Rutgers (A)
Round 5 Pick 24: Eric Rowe, CB/FS, Utah (B)
Round 6 Pick 23: Sean Hickey, OT, Syracuse (B)
Round 7 Pick 22: Tyeler Davison, DT, Fresno State (B+)Shilkor
több mint 9 éve
+ lesz még egy 6. körös kompenzációs pikkünk is nem ?!Unatkoztam, játszottam, ez lett belőle:Én is szórakoztam egy kicsit ezzel: www.first-pick.com/NFL/Home.aspx
1. kör: Sípolok az első körös CB választásoktól, mert véleményem szerint ez a poszt elsősorban rendszerfüggő. Rengeteg példa van arra, hogy első körös játékosok besülnek (érzésre több, mint a többi poszton), de normális OLB már nem maradt, így jött P.J Williams. Szerintem a stílusa illik a csapathoz és egy kis keménységet hoz az utóbbi időben puhuló védelembe.
2. kör: Titkos jelöltem, kedvencem nem hagyhattam bent a második körben: Jordan Phillips. Hampton után itt egy igazi NT, Cula lehet a cseréje, Mclendon mehet vissza endnek. Ezzel a védelemben két pozíció is megoldva, megfelelő mélységgel.
3. kör: Josh Show. Hazug kis geci, de harmadik körben már nem hagyhattam bent. CB-ből sose elég, főleg elnézve a mi rosterünket. ahol jó cb egy sincs, max néhány átlagos. Ha görénykedik itt is, akkor majd jön a vietnámi papucs a picsájába.
4. kör: Tevin Coleman, RB! Kell Bell mögé egy ember, nincs mese. Olyat kerestem, aki visszahordó is tud lenni, mert nem normális, hogy a liga legjobb elkapóját küldjük be a zúzdába rendszeresen. Egy atléta, akit majd megtanítanak focizni, egy kincs!
5. kör: Tetszett a kombányon (na nem az eredményei, hanem a mozgása), mást nem tudok róla mondani. Meg ár-érték arányban itt végre lehetett olb-t húzni. Ja, hogy kiről van szó? Martell Spaight úrról.
6. kör: Anthony Jefferson, safety: nagy sérülés, nagy kihagyás, de lehet nagy nyereség. 6. körben már bukni nem lehet vele, nyerni viszont annál többet.
7. kör: Leterrius Walton DT, mert normális punter már nem volt bent! 😊Szokol
Ez lett az végeredmény:
Round 1 Pick 22: Alvin Dupree, DE/OLB, Kentucky (A-)
Round 2 Pick 24: Jalen Collins, CB, LSU (A-)
Round 4 Pick 22: Tyler Kroft, TE, Rutgers (A)
Round 5 Pick 24: Eric Rowe, CB/FS, Utah (B)
Round 6 Pick 23: Sean Hickey, OT, Syracuse (B)
Round 7 Pick 22: Tyeler Davison, DT, Fresno State (B+)Shilkor