Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Én meg azt remélem Laci, hogy végre nem csak a hátsó körökből hozunk TE-t, vagyis végre komoly terveink is vannak. Miller nem lesz fiatalabb és Spaeth szabadügynök. Szinte minden csapatban kulcsszerepben vannak a passzjátékban a TE-k, de nálunk többnyire inkább a biztonsági játékoknál jönnek képbe, Speathet pedig szinte csak blokkolásban hasznájuk. (persze igen, ő ebben a műfajban a legjobb...)Klemó
Jogos. Abszolut need nálunk a TE. Van Miller. Spaeth FA, elkapásra használhatatlan. Palmer? sose semmire. Tavaly draftolt Blanchflower PS-ben ragadt. Szóval akkor mivan ha neadjisten Miller lesérül? 4-5 körben kelleni fog TE. FA piactól függően CB, OLB, RB van előtte need-ben csak szerintem.kriSTEELan
Én még hiányolom a felsorolásból a safetyt. Meg a nose tackle-t. De gyakorlatilag a védelemben (ILB kivételével) nem tudok olyan posztot mondani, ahova hülyeség lenne ellőni akár az első kört is (nyilván a fontossági sorrend az OLB, CB között mozog). A támadóknál más a helyzet, ott csak csere RB kell. Spaeth-et meg kell tartani, blokkolásban nélkülözhetetlen.

Továbbra is tartom: a legnagyobb hiányposzt a NT. Nem egy olyan fogjuk rá, elmegy NT, hanem egy igazi!
több mint 9 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 307
Én meg azt remélem Laci, hogy végre nem csak a hátsó körökből hozunk TE-t, vagyis végre komoly terveink is vannak. Miller nem lesz fiatalabb és Spaeth szabadügynök. Szinte minden csapatban kulcsszerepben vannak a passzjátékban a TE-k, de nálunk többnyire inkább a biztonsági játékoknál jönnek képbe, Speathet pedig szinte csak blokkolásban hasznájuk. (persze igen, ő ebben a műfajban a legjobb...)Klemó
Jogos. Abszolut need nálunk a TE. Van Miller. Spaeth FA, elkapásra használhatatlan. Palmer? sose semmire. Tavaly draftolt Blanchflower PS-ben ragadt. Szóval akkor mivan ha neadjisten Miller lesérül? 4-5 körben kelleni fog TE. FA piactól függően CB, OLB, RB van előtte need-ben csak szerintem.

több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Én meg azt remélem Laci, hogy végre nem csak a hátsó körökből hozunk TE-t, vagyis végre komoly terveink is vannak. Miller nem lesz fiatalabb és Spaeth szabadügynök. Szinte minden csapatban kulcsszerepben vannak a passzjátékban a TE-k, de nálunk többnyire inkább a biztonsági játékoknál jönnek képbe, Speathet pedig szinte csak blokkolásban hasznájuk. (persze igen, ő ebben a műfajban a legjobb...)
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Velük randiztunk a combine alatt:

TE Maxx Williams, Minn.
TE Clive Walford, Miami
TE Ben Koyack, Notre Dame
TE Jesse James, Penn State
TE Nick O’Leary, Florida State
TE Blake Bell, Oklahoma
TE Jeff Heuerman, Ohio State
TE AJ Derby, Arkansas
RB T.J. Yeldon, Alabama
RB David Cobb, Minnesota
RB Tevin Coleman, Indiana
RB David Johnson, Northern Iowa
WR Tre McBride, William & Mary
LT La’El Collins LSU
EDGE Davis Tull, Tennessee-Chatt
EDGE Owa Odighizuwa, UCLA
EDGE Alvin “Bud” Dupree, Kentucky
EDGE Trey Flowers, Arkansas
EDGE Lorenzo Mauldin, Louisville
EDGE Hau’oli Kikaha, Washington
DL Grady Jarrett, Clemson
DL Michael Bennett, Ohio State
CB Marcus Peters, Washington
CB Quandre Diggs, Texas
CB Kevin Johnson, Wake Forest
CB Charles Gaines, Louisville
FS Cody Prewitt, Mississippi

forrás:
 thesteelersfans.com/steelers-draft-prospect-meeting-tracker/
Nem tudom minek nézegetünk ennyire TE-et, de élek a gyanúperrel, hogy idén is fogunk ide draftolni. És ezek szerint az is könnyen lehet, hogy Spaeth helyére szeretnénk egy no2 TE-et hozni.
több mint 9 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Trey Flowers DE/bár nálunk inkább OLB-vel találkozott a vezetőség a combine-on...(Arkansas)Klaci79
Abban tudnál nekem segíteni, hogy hol tudom megnézni, hogy kivel beszéltek a combinenon Tomlinék?Haggans
amint lesz ilyen oldalam megosztom veled, de egyelőre én is csak twitteres beszámolók alapján látom, illetve a szokásos Steelers oldalak írják a találkozókatKlaci79
Köszönöm szépen!

" class="embed">
több mint 9 éve
Trey Flowers DE/bár nálunk inkább OLB-vel találkozott a vezetőség a combine-on...(Arkansas)Klaci79
Abban tudnál nekem segíteni, hogy hol tudom megnézni, hogy kivel beszéltek a combinenon Tomlinék?Haggans
amint lesz ilyen oldalam megosztom veled, de egyelőre én is csak twitteres beszámolók alapján látom, illetve a szokásos Steelers oldalak írják a találkozókat
több mint 9 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Abban tudnál nekem segíteni, hogy hol tudom megnézni, hogy kivel beszéltek a combinenon Tomlinék?

" class="embed">
több mint 9 éve
Trey Flowers DE/bár nálunk inkább OLB-vel találkozott a vezetőség a combine-on...(Arkansas)
több mint 9 éve
Egy kérdés kívülállóként: Markus Wheatontól mire lehet számítani a jövőben?😊Asbee
Remélem sok-sok jóra 😀
Az idei évnek kezdőként vágott neki, de az elvárások alatt teljesített, sokszor mintha nem lett volna egy hullámhosszon Ben-el. Volt, hogy nagyon kevés labda ment felé, de volt olyan is, hogy sok de pontatlan. Bryant ha így fejlődik mindenképp no2 elkapó lesz, de Wheaton slotban azért sok lehetőséget kaphat. Ráadásul még csak a 3. éve, úgyhogy szerintem most berobban majd a köztudatba.
több mint 9 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Egy kérdés kívülállóként: Markus Wheatontól mire lehet számítani a jövőben?😊

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 9 éve
Blake Bell az Oklahoma TE-je is találkozott a vezetőséggel (4,8-as 40 yard) ő a 2. TE akivel már biztosan beszéltünk a combine-on, pedig talán nem a legjobb év, hogy ezen a poszton frissítsünk
több mint 9 éve
Jesse James PSU TE 40 yardja 4,86/4,83 lett, vele is találkozott a vezetőség a combine alatt
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Közben meg Larry Foote-t kirakta a Cards a keretéből, de ha jól értelmeztem Arians nyilatkozatát, akkor szívesen látnák az edzői stábban, mint ILB coach.Haggans
Ez csak formalitás, már a "kivágása" előtt elfogadott egy segédedzői állást a Cardinalsnál. Vannak, akik még így sem tartják kizártnak, hogy esetleg visszatér a pályára, de térdműtét is vár rá, két szezonon belül a második.
több mint 9 éve
Közben meg Larry Foote-t kirakta a Cards a keretéből, de ha jól értelmeztem Arians nyilatkozatát, akkor szívesen látnák az edzői stábban, mint ILB coach.

" class="embed">
több mint 9 éve
És Yeldon mellett David Cobb-al is találkozott a vezetőség
több mint 9 éve
Alabama RB T.J. Yeldon said Eagles are one of four teams he's met with so far at combine. Others: Seattle, Pittsburgh and Jacksonville.
több mint 9 éve
Shamarko is szépen emlékezik róla:
@realrclark one of the best football players, mentor and older brother I had. He took me under his wing ASAP I remember first day of defensive meeting he made me sit between him and Troy and took care me like I was his own family. Made respect and much love family. My big bro retired today.
több mint 9 éve
Minden idők egyik legjobb védelme egy újabb játékossal lett szegényebb Clark visszavonulásával. A bejelentése szerint Steelerként fog visszavonulni. 13 idényéből 8-at töltött nálunk, Troyt tökéletes kiegészítő pár volt, egy igazi hard-hitter FS, aki még a mai modernkor szabályai szerint is alapvetően tisztán játszott, az ütéseket szinte kivétel nélkül vállal vezette. Ki felejtené el neki a Ravens elleni 2010-s PO-meccset, amikor a pokol legmélyebb bugyraiból jöttünk vissza többek között az ő 2 fantasztikus megmozdulásával, előbb 1 FF, aztán 1 INT. Ő indította meg a csapat szekerét. A leglátványosabb hitek közé pedig bekerülhet Welker detronizálása 2008-ból a Pats ellen, majd a PO-ban McGahee kiütése.

Egy szó mint 100, imádtam a játékát, tiszta volt, de kegyetlenül kemény.

Soldados
Ennél jobban nem lehet összefoglalni Ryan lényegét 😊

" class="embed">
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Minden idők egyik legjobb védelme egy újabb játékossal lett szegényebb Clark visszavonulásával. A bejelentése szerint Steelerként fog visszavonulni. 13 idényéből 8-at töltött nálunk, Troyt tökéletes kiegészítő pár volt, egy igazi hard-hitter FS, aki még a mai modernkor szabályai szerint is alapvetően tisztán játszott, az ütéseket szinte kivétel nélkül vállal vezette. Ki felejtené el neki a Ravens elleni 2010-s PO-meccset, amikor a pokol legmélyebb bugyraiból jöttünk vissza többek között az ő 2 fantasztikus megmozdulásával, előbb 1 FF, aztán 1 INT. Ő indította meg a csapat szekerét. A leglátványosabb hitek közé pedig bekerülhet Welker detronizálása 2008-ból a Pats ellen, majd a PO-ban McGahee kiütése.

Egy szó mint 100, imádtam a játékát, tiszta volt, de kegyetlenül kemény.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Szívesen látnék egy-egy elemzést kit lenne jó, kit szeretnénk első körben. (Ádira, Soldira kiváncsi lennék különösen)Klemó
Ha február közepén olyat mondanék, hogy "XY első körös kiválasztását már most aláírnám", annak annyi értelme lenne, mint ilyenkor azt írni Sheltonról (vagy akárkiről), hogy "nem létezik, hogy bent lesz 22. poziban". :p

Azt tudom mondani, hogy az első körben CB vagy OLB 99%, bármi más 1%, nagyjából így látom az esélyeket jelenleg, de az már régóta egyértelmű, hogy melyek a legfőbb hiányposztjaink.vassadi
Egyetértek Ádival. Majd Combine és Pro Dayek után térjünk erre vissza. Hiába mondanánk bármit, a combine és pro dayek után nagy csúszások és felemelkedések lehetnek. Vaktölténnyel pedig nem szeretek lövöldözni. 😊

A kiemelt rész az, ami most magabiztosan kijelenthető, a többi pedig több ismeretlenes egyenlet függvénye jelenleg.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Szívesen látnék egy-egy elemzést kit lenne jó, kit szeretnénk első körben. (Ádira, Soldira kiváncsi lennék különösen)Klemó
Ha február közepén olyat mondanék, hogy "XY első körös kiválasztását már most aláírnám", annak annyi értelme lenne, mint ilyenkor azt írni Sheltonról (vagy akárkiről), hogy "nem létezik, hogy bent lesz 22. poziban". :p

Azt tudom mondani, hogy az első körben CB vagy OLB 99%, bármi más 1%, nagyjából így látom az esélyeket jelenleg, de az már régóta egyértelmű, hogy melyek a legfőbb hiányposztjaink.vassadi
Jarvis Jones ilyen szinten done? | nem követtem | Amadeus91
Nem. Csak ő az egyetlen szerződés alatt lévő OLB-nk (a projekt játékosokat leszámítva). Worilds, Harrison és Moats szerződése is lejárt. Na most ebből Harrison max 1 év lehet, Moats pedig hasznos csere, Worilds legfeljebb jó játékos, de nem kiemelkedő. Ezek fényében az OLB a legnagyobb need a CB-poszttal együtt.

több mint 9 éve
Ryan tiszteletére, bár nem a legjobb minőség

www.youtube.com/watch?v=jjL1WiJjk70

" class="embed">
több mint 9 éve
 profootballtalk.nbcsports.com/2015/02/18/ryan-clark-announces-his-retirement/Blitzburgh
Istenem mennyire bírtam a játékát, igazi hardhitter volt....nélküle nem lett volna az a 2008-as védelem, az ami. Sok sikert neki a további életéhez.

Plussz, mint tudjuk, hogy aki egyszer Steeler volt az egész életére az is marad 😊

" class="embed">
több mint 9 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
 profootballtalk.nbcsports.com/2015/02/18/ryan-clark-announces-his-retirement/
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617

Jarvis Jones ilyen szinten done? | nem követtem | Amadeus91
Nem, ő egyértelmű kezdő ROLB, de rajta kívül csak a tavalyi undrafted Howard Jones és a CFL-ből igazolt Shawn Lemon van a keretben OLB poszton.