Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
A draftről annyit, hogy csak ne valami nagyon atletikus-gyors, nagyon kedves-aranyos, művelt, jófiú OLB-t válasszunk, mert akkor tökön szúrom magamat... jobban örülnék most már valami agresszív, tuskó verőlegénynek, aki megjárta a sittet, mert nekiment egyen öt embernek 😀.mareschaEzért is lenne nagyon fontos JH-t aláíratni és ezért nagyon jó döntés szerintem az , hogy Joey kezébe adták az OLB posztot, hátha ragad a srácokra ebből a két emberből valami jó értelemben vett vadállatiasság is. 😊
" class="embed">
több mint 9 éve
marescha
121
Jóslat 1.: Harrison március 10-én 00:01 perckor aláírja a több, mint veterán minimum szerződését a Steelers-be.Jóslat 2.: Woodley majd akkor jön vissza a csapathoz, amikor naponta kettő olyan workout videót posztol, mint Harrison bácsi szokott. Wallace pedig Pittsburgh közigazgatási határán belülre sem teheti/teszi be a lábát.
Jóslat 3.: Free Agent-ből (nem számítva a sajátjainkat) hozunk CB-t kezdőbe. Itt megjegyzendő, hogy a kristálygömb eléggé hangyás-kásás képet mutatott.
Vélemény:
Én az NT posztban azt érzem most, hogy nagyon kellene valami cupák csávó oda, mert!: olyan linebackereket szedtünk, szedünk össze, akik atletikusak, de egy feléjük rongyoló guardot nem igazán tudnak megoldani... Ezért kellene valami klasszikus monstrum, akit duplázás nélkül nem tudnak megoldani az ellenek... Én reménykedem a McCuláger projektben, hátha bejön 😊.
Ámbár ha Danny Shelton lecsúszna hozzánk a drafton valami oknál (pl. csoda) fogva, akkor őt választanám. Már azért is, mert már vagy öt éve CB-t jósolnak hozzánk az első körbe 😀.
A draftről annyit, hogy csak ne valami nagyon atletikus-gyors, nagyon kedves-aranyos, művelt, jófiú OLB-t válasszunk, mert akkor tökön szúrom magamat... jobban örülnék most már valami agresszív, tuskó verőlegénynek, aki megjárta a sittet, mert nekiment egyen öt embernek 😀.
több mint 9 éve
Nagy erőkkel voltunk jelen a Wake Forrest Pro Dayen Kevin Johnson CB miatt, akinek még a szüleit is meglátogattuk.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Szerencsére véleményszabadság van... Jó lenne, ha ezért nem szólnál meg senkit. 😉Hát perzse, mer ők DEnek képzelték el, de persze nyilván, és létezik olyan párhuzamos dimenzió is ahol elmondhatja bárki az akár laikus meglátásait is, azt nem harapják meg egyből a pitbullok, én nem tudom mér alakult ki így ez a topik de itt mindenki csak tuggya meg tuggya, a világeszének a harmadát piccbőrszurkolóknak osztották....sutianapWoodley-t már azonnal hozni kell! 5-6 milláért meg lehet fogni, annyit meg lazán összehoz, mint Worilds 10 millióért.SzokolMúltkor azt írtad, az NT a legnagyobb hiányposzt, majd Ngatát akartad leigazolni, most pedig 5-6 milliót fizetnél Woodley-nak - melyik párhuzamos dimenzióból írogatsz? 😊
Tavaly fizetett neki annyit a Raiders; egy hatmeccses, 0 sackes, IR-en befejezett szezon után, hozzátéve a közelmúltbeli többi sérülését, a veterán minimumnál lényegesen többre nem számíthat senkitől. De annyiért felőlem jöhetne is, nyilván cserének.vassadi
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Moore-ral 1,5 millát takarítottunk ki. Taget pedig a várakozásoknak megfelelően senki nem kapott.Ezt a Woodley-Worilds összehasonlítást nem is tudom értelmezni... Woodley-nak 3 éve nem volt értékelhető szezonja és ebből 2 még nálunk volt. 😉 Ellenben 4 éve folyamatos sérülések sújtják, örülhet ha egyáltalán kap még valahol szerződést. Worilds-nak volt 2013-ban egy jó féléve és egy átlagos teljes éve legutóbb. Tehát van egy játékos, aki 3 éve értékelhetetlen és van egy, aki fiatalabb és 1,5 éve legalább elfogadhatóan teljesít.
Sokkal inkább Harrison lesz érdekes, neki örülnék, ha megtartanánk, bebizonyította, hogy használható.
több mint 9 éve
vassadi
15 617
NT véleményemet továbbra is tartom (bár szerintem nem azt írtam, hogy a legnagyobb hiányposzt, hanem azt, hogy a legfontosabb posztja lenne a Steelers védelem filozófiájának, ehhez képest egy maximum "korrekt", "elfogadható" teljesítményt nyújtó játékos van ott, aki ráadásul más poszton többet tudna hozzárakni.)Szokol
Továbbra is tartom: a legnagyobb hiányposzt a NT.Szokol
Woodley veterán minimumért? Na szerintem ez az irreális! 😊 30 éves, még bőven lehet benne a Steelers rendszerében 2-3 jó éve. Worilds sose volt megoldás, továbbra is tartom, hogy a 8-10 millás hosszabbítás vele hatalmas hiba lenne. Woodley oaklandi teljesítménye számomra nem mérvadó, ott az is elromlik, ami máshol működik! 😊Szokol"Veterán minimumnál lényegesen többre nem számíthat senkitől", ezt írtam egészen pontosan. És bizony ennyit ér egy injury prone cserejátékos.
Ami Worildst illeti, nem értem, miért gondolják sokan még most is azt, hogy egy fél jó szezon után ilyen összegekbe fájna a hosszabbítás vele.
Közben a várakozásoknak megfelelően kivágtuk Lance Moore-t.
több mint 9 éve
Gizinéni
522
Steelers release veteran WR Lance Moore (nfl.com)
több mint 9 éve
Nincs harag, ennek más volt a hangulata, a stílusa, mint egyesek megnyilvánulása!Nem értettem egyet ezzel a "laikus meglátással", és leírtam az ellenvéleményemet. Úgy tudtam, ez a fórum lényege, a véleménycsere.vassadiHát perzse, mer ők DEnek képzelték el, de persze nyilván, és létezik olyan párhuzamos dimenzió is ahol elmondhatja bárki az akár laikus meglátásait is, azt nem harapják meg egyből a pitbullok, én nem tudom mér alakult ki így ez a topik de itt mindenki csak tuggya meg tuggya, a világeszének a harmadát piccbőrszurkolóknak osztották....sutianapWoodley-t már azonnal hozni kell! 5-6 milláért meg lehet fogni, annyit meg lazán összehoz, mint Worilds 10 millióért.SzokolMúltkor azt írtad, az NT a legnagyobb hiányposzt, majd Ngatát akartad leigazolni, most pedig 5-6 milliót fizetnél Woodley-nak - melyik párhuzamos dimenzióból írogatsz? 😊
Tavaly fizetett neki annyit a Raiders; egy hatmeccses, 0 sackes, IR-en befejezett szezon után, hozzátéve a közelmúltbeli többi sérülését, a veterán minimumnál lényegesen többre nem számíthat senkitől. De annyiért felőlem jöhetne is, nyilván cserének.vassadi
NT véleményemet továbbra is tartom (bár szerintem nem azt írtam, hogy a legnagyobb hiányposzt, hanem azt, hogy a legfontosabb posztja lenne a Steelers védelem filozófiájának, ehhez képest egy maximum "korrekt", "elfogadható" teljesítményt nyújtó játékos van ott, aki ráadásul más poszton többet tudna hozzárakni.)
Woodley veterán minimumért? Na szerintem ez az irreális! 😊 30 éves, még bőven lehet benne a Steelers rendszerében 2-3 jó éve. Worilds sose volt megoldás, továbbra is tartom, hogy a 8-10 millás hosszabbítás vele hatalmas hiba lenne. Woodley oaklandi teljesítménye számomra nem mérvadó, ott az is elromlik, ami máshol működik! 😊
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Nem értettem egyet ezzel a "laikus meglátással", és leírtam az ellenvéleményemet. Úgy tudtam, ez a fórum lényege, a véleménycsere.Hát perzse, mer ők DEnek képzelték el, de persze nyilván, és létezik olyan párhuzamos dimenzió is ahol elmondhatja bárki az akár laikus meglátásait is, azt nem harapják meg egyből a pitbullok, én nem tudom mér alakult ki így ez a topik de itt mindenki csak tuggya meg tuggya, a világeszének a harmadát piccbőrszurkolóknak osztották....sutianapWoodley-t már azonnal hozni kell! 5-6 milláért meg lehet fogni, annyit meg lazán összehoz, mint Worilds 10 millióért.SzokolMúltkor azt írtad, az NT a legnagyobb hiányposzt, majd Ngatát akartad leigazolni, most pedig 5-6 milliót fizetnél Woodley-nak - melyik párhuzamos dimenzióból írogatsz? 😊
több mint 9 éve
Hát perzse, mer ők DEnek képzelték el, de persze nyilván, és létezik olyan párhuzamos dimenzió is ahol elmondhatja bárki az akár laikus meglátásait is, azt nem harapják meg egyből a pitbullok, én nem tudom mér alakult ki így ez a topik de itt mindenki csak tuggya meg tuggya, a világeszének a harmadát piccbőrszurkolóknak osztották....Woodley-t már azonnal hozni kell! 5-6 milláért meg lehet fogni, annyit meg lazán összehoz, mint Worilds 10 millióért.SzokolMúltkor azt írtad, az NT a legnagyobb hiányposzt, majd Ngatát akartad leigazolni, most pedig 5-6 milliót fizetnél Woodley-nak - melyik párhuzamos dimenzióból írogatsz? 😊
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Woodley-t már azonnal hozni kell! 5-6 milláért meg lehet fogni, annyit meg lazán összehoz, mint Worilds 10 millióért.SzokolMúltkor azt írtad, az NT a legnagyobb hiányposzt, majd Ngatát akartad leigazolni, most pedig 5-6 milliót fizetnél Woodley-nak - melyik párhuzamos dimenzióból írogatsz? 😊
Tavaly fizetett neki annyit a Raiders; egy hatmeccses, 0 sackes, IR-en befejezett szezon után, hozzátéve a közelmúltbeli többi sérülését, a veterán minimumnál lényegesen többre nem számíthat senkitől. De annyiért felőlem jöhetne is, nyilván cserének.
több mint 9 éve
Tomlin Virzsiniába készül Eli Harold nézőbe, csak azt ne.Nem tudom mia pitykés lőfüttyöt követett el itt Vugyli, hogy ennyire köpködni kell, a rakat lóvé ami ráment nagyrészt az átstruktúrálásoknak köszönhető. Nyilván Bőrdiszre rakjunk, legyek inkább halott, mint egy Bőrdísz, JárvízJónás, EliHarald önfeladási pszichoterápia, neveccséges...
több mint 9 éve
Woodley-t már azonnal hozni kell! 5-6 milláért meg lehet fogni, annyit meg lazán összehoz, mint Worilds 10 millióért.SzokolFőleg, hogyha kb a szezon felénél nem kellene állandóan IR-re rakni, mint az elmúl években. Én inkább megpróbálnám Worildsot normális pénzért újraigazolni. Woodley már nem megoldás...
" class="embed">
több mint 9 éve
Woodley-t már azonnal hozni kell! 5-6 milláért meg lehet fogni, annyit meg lazán összehoz, mint Worilds 10 millióért.
több mint 9 éve
Minnesoota proday-en vagyunk, Maxxi vagy Cobb?
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
143,28 milla az új cap...ez elég jó nekünk😀
több mint 9 éve
Részemről se Woodley, se Wallace ne jöjjön, előbbi nem megoldás, utóbbira semmi szükségünk.
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Tuti, hogy Wallace kelleni fog valakinek jó pénzért is. Nekünk teljesen felesleges lenne. Nagyszerű elkapóink vannak, akik ráadásul elég keveset is keresnek Brown kivételével. FA-ról más elkapót várok inkább, de mindig benne van az is, hogy draftról hozunk valakit. Jelenleg 3.-4. és 6. körből érkezett a három kezdő elkapó, úgyhogy ezt elég jól meg szoktuk oldani.Woodley más...őt olcsón szívesen látná újra és szerintem az ő igényei is reálisabbak már.
több mint 9 éve
Valasz első-számú elkapó, lehet Barnatónit annyira megrespektálná, hogy egyönne, de YoungMoneyG, azt ugye nem gondolja senki, hogy olcsóér, persze a Dolphinz meg közbe megmutatná, hogy kell nekifutni egy offseasonnak elkapó nélkül :cool:
több mint 9 éve
Én meglepődnék, ha olcsóért és 4. számúnak eljönne.Felőlem 4. Wr-nek Lance Moore helyére jöhet olcsóért.ShilkorÁllítólag Wallace meg visszajönne! Kell a f.sznak!!sorozatjunkieIde ne jöjjön!!!!!!!!Haggans
" class="embed">
több mint 9 éve
Felőlem 4. Wr-nek Lance Moore helyére jöhet olcsóért.Állítólag Wallace meg visszajönne! Kell a f.sznak!!sorozatjunkieIde ne jöjjön!!!!!!!!Haggans
több mint 9 éve
Állítólag Wallace meg visszajönne! Kell a f.sznak!!sorozatjunkieIde ne jöjjön!!!!!!!!
" class="embed">
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Most mondom, hogy vele kapcsolatban is "benne leszünk a tv-ben"... 😊Kiváncsi leszek ki (melyik FA) lesz először viziten nálunk...
több mint 9 éve
Rice-al kapcsolatban is felmerültünk, Ő sem kell