Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 10 éve
ujranezem a meccset...ti is? 😊
több mint 10 éve
www.nj.com/eagles/index.ssf/2016/01/watch_cincinnati_bengals_fans_hurl_trash_at_pittsb.html?utm_campaign=Contact+SNS+For+More+Referrer&utm_medium=twitter&utm_source=snsanalyticsno comment...
Szerkesztette: Klaci79
több mint 10 éve
nagyot csalodtam az amerikai foci szurkolokban. Amit cincinneti-ben csinaltak az guszustalan voltnem tudom elfogadni, de meg tudom érteni a Bengals szurkolókat....25 éve nem tudnak PO meccset játszani, olyan szintű lehet a frusztráltság ami, könnyen ilyen dolgokba meg Burfict féle ostobaságokban nyilvánul meg aztán. Amiben talán a Bengals OC a legnagyobbat hibázott, hogy nem tudta leállítani a játékosait. Néha jó ez, lásd amikor Shazier fumblinál mi jöhettünk és Big Ben sérülés lett a vége meg egy 4@30-as szitu, de az egész meccsen ez sokba került a Bengalsnak.
i0.wp.com/usatftw.files.wordpress.com/2016/01/ap_steelers_bengals_football_78750534.jpg?w=1000
xtaki
Persze mi aztán hamar felvesszük ezt a kesztyűt, ez is igaz.
több mint 10 éve
Annyit még, hogy 2010-ben a rookie AB-nek volt a PO-ban egy "helmet catch" elkapása....hát most másodéves éves Bryantnak most van egy "hamy catch" elkapása.....nem akarok párhuzamot rakni, de az, ahogy a vizes labdát "kontrollálta" az nagyjátékosos volt....(persze hozzáteszem, hogy ha nem adják meg a TD-t, akkor bezony pirosra nem adják meg, de ez így volt szép)
Klemó
több mint 10 éve
nagyot csalodtam az amerikai foci szurkolokban. Amit cincinneti-ben csinaltak az guszustalan voltMármint a kintiekben. A fórumon nagyon normálisak a szurkolóik a meccs kapcsán.
i0.wp.com/usatftw.files.wordpress.com/2016/01/ap_steelers_bengals_football_78750534.jpg?w=1000
xtaki
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 10 éve
Annyit még, hogy 2010-ben a rookie AB-nek volt a PO-ban egy "helmet catch" elkapása....hát most az első éves Bryantnak most van egy "hamy catch" elkapása.....nem akarok párhuzamot rakni, de az, ahogy a vizes labdát "kontrollálta" az nagyjátékosos volt....(persze hozzáteszem, hogy ha nem adják meg a TD-t, akkor bezony pirosra nem adják meg, de ez így volt szép)
több mint 10 éve
nagyot csalodtam az amerikai foci szurkolokban. Amit cincinneti-ben csinaltak az guszustalan volti0.wp.com/usatftw.files.wordpress.com/2016/01/ap_steelers_bengals_football_78750534.jpg?w=1000
több mint 10 éve
Boswellről se eset szó, szerintem ő nagyon jó volt!Folytatás? Őszintén szólva erre nem lehet mit írni. Nem tudjuk milyen állapotban lehet Ben jövő vasárnapra és abban sem vagyok biztos (sőt... mint a rongybábu úgy esett össze...), hogy AB kiheveri az agyrázkódását. Nélkülük pedig... Nélkülük pedig futunk Tüszivel és nyerünk. 😊 Nem tudom, mindegy is. Az egész idényben embertelenül nagyot küzdött ez a csapat, hogy most ott legyen, ahol van. Csakis büszkék lehetünk rá, akkor is, ha esetleg így megtépázva nagyon kikapnánk Denverben. Jövőre talán szerencsésebbek leszünk a sérülésekkel. De egy meccsen bármi lehet, ez jutalomjáték lesz, így kell felfogni.SoldadosAdom. Én már előtte is úgy álltam hozzá, hogy ha ezt a meccset behúzzuk, és öt év után végre nyerünk egy playoff-meccset, csoportrivális ellen, akkor onnantól jöhet bármi, ez egy sikeres szezon. Így meg aztán pláne, hogy elképzelhető, hogy az offense-ünk két legjobb és legfontosabb játékosa közel sem lesz száz százalékos állapotban. De ahogy mondod, innentől minden további siker már csak hab a tortán.
Úgy láttam Bryantről még nem esett szó, őt is érdemes kiemelni. Nyugodtan mondhatjuk, hogy Ben nyilvános kritikája után fel tudott nőni a feladathoz. Szerintem a TD-je is szabályos volt, először még dadogott nála a labda, de utána, amikor már a lábához szorította, volt egy pillanat, amikor mindkét lába lent volt, onnantól pedig már végig birtokolta.
vassadi
több mint 10 éve
Hát felesleges itt elemezgetni, de annyi biztos...- hogy Ádi jövő héten sem lesz velünk
- hogy Laci továbbnyomja a woodoot
- hogy nekünk "nem volt futónk" és a két "noname" simán lefutotta az első számúkat a túloldalon és találtunk DWill utánra is bezony futót/futókat
- hogy "never give up" (ezt a kabit felvett Dezsősöknek is.. 😊
- hogy Shazier megmutatta miért hoztuk őt első körben tavaly
- hogy Bryant felnőtt a feladathoz
- hogy TH megint megmutatta, hogy feleslegesen túlgondolja a playeket (igen, kapitális faszság volt LJ kapcsán az az agresszivitás)
- hogy Blake pickje után 1 másodperccel nekem is begrott, hogy lehet esőben pörgetek félmeztelenül...
- hogy tök mindegy mi lesz jövő héten, az nekünk már tényleg örömjáték és jövő héten sem lesz alvás
- hogy nem gondoltam volna mennyire fényesen bizonyítja Burfict azt amiről beszéltem itt (zseniális playek, dominancia, de aljasság)
Szerkesztette: Klemó
több mint 10 éve
Vezéráldozatokkal járó W volt, de a sebzett vad a legveszélyésebb...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Mi volt ez a Joey Porter vs Bengals?Feltűnt a huddle-ban. Az bünti lett volna, de felesleges ezzel foglalkozni, mert magayarázkodásnak tűnhet. Az viszont biztos, hogy a North pokol lesz, ha magához tér a Ravens, esetleg Clevelandben is elindul valami. Na jó, utóbbi vicc volt.
steelwolf
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Folytatás? Őszintén szólva erre nem lehet mit írni. Nem tudjuk milyen állapotban lehet Ben jövő vasárnapra és abban sem vagyok biztos (sőt... mint a rongybábu úgy esett össze...), hogy AB kiheveri az agyrázkódását. Nélkülük pedig... Nélkülük pedig futunk Tüszivel és nyerünk. 😊 Nem tudom, mindegy is. Az egész idényben embertelenül nagyot küzdött ez a csapat, hogy most ott legyen, ahol van. Csakis büszkék lehetünk rá, akkor is, ha esetleg így megtépázva nagyon kikapnánk Denverben. Jövőre talán szerencsésebbek leszünk a sérülésekkel. De egy meccsen bármi lehet, ez jutalomjáték lesz, így kell felfogni.SoldadosAdom. Én már előtte is úgy álltam hozzá, hogy ha ezt a meccset behúzzuk, és öt év után végre nyerünk egy playoff-meccset, csoportrivális ellen, akkor onnantól jöhet bármi, ez egy sikeres szezon. Így meg aztán pláne, hogy elképzelhető, hogy az offense-ünk két legjobb és legfontosabb játékosa közel sem lesz száz százalékos állapotban. De ahogy mondod, innentől minden további siker már csak hab a tortán.
Úgy láttam Bryantről még nem esett szó, őt is érdemes kiemelni. Nyugodtan mondhatjuk, hogy Ben nyilvános kritikája után fel tudott nőni a feladathoz. Szerintem a TD-je is szabályos volt, először még dadogott nála a labda, de utána, amikor már a lábához szorította, volt egy pillanat, amikor mindkét lába lent volt, onnantól pedig már végig birtokolta.
több mint 10 éve
Mi volt ez a Joey Porter vs Bengals?
több mint 10 éve
Ha az ember nem látja a meccset és csak a box score-t nézi, kb el se hiszi, hogy ez hogy lehetett ilyen szoros. 90 yarddal többet csináltunk és 2-vel több labdaszerzésünk volt. Ennek ellenére kb bemákoltuk a W-t a két jómadárnak köszönhetően. Hihetetlen... Agyon kellett volna nyerni a meccset az első három negyedben.Grat!
Soldados
azért elég szépen bejött a tippem, hogy ha BB nem sérül le akkor ez egy teljesen lefutott meccs...
aztán kapott egy esélyt a Bengals, hát nem élt vele...ezzel a végjátékkal eléggé eldőlt hogy nem egy győztes franchise!
Denverben hasonló lehet a helyzet számotokra, bár azért a Broncos O, még az összefércelt Peytonnal is klasszissal jobb lesz mint ez a tegnapi fatökű Bengals...
több mint 10 éve
Ez volt a 34. PO-győzelmünk, ezzel utolértük a Dallast az örökranglista élen.BB és AB mellett Will Johnson (szalag) és Golden (váll) sérült még meg.
Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
TD öröm a Dezsőben www.facebook.com/janos.katanics/videos/10201296408248583/?theater
Szerkesztette: polamalu
több mint 10 éve
Shazier amúgy mit játszott ezen a meccsen... 13 szerelés, 2 FF (abból az egyik a season saver) és 1 FR. Pfff. És amúgy Eiferten többször is kurva jól védekezett, pedig alapból eléggé missmatch.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Amúgy mekkora sztori lenne innen megnyerni az SB-t. Esküszöm küldenék Búrkiflinek egy gyűrűt azzal a szöveggel, hogy "nélküled nem jött volna össze". 😊

több mint 10 éve
Ha az ember nem látja a meccset és csak a box score-t nézi, kb el se hiszi, hogy ez hogy lehetett ilyen szoros. 90 yarddal többet csináltunk és 2-vel több labdaszerzésünk volt. Ennek ellenére kb bemákoltuk a W-t a két jómadárnak köszönhetően. Hihetetlen... Agyon kellett volna nyerni a meccset az első három negyedben.

több mint 10 éve
Brutál meccs volt, nagyon kíváncsi leszek, hogy milyen állapotban lesz majd Big Ben egy hét múlva, illetve, hogy Brown kiheveri-e az agyrázkódást.Ezek szerint egyedül én nem láttam racionális döntésnek nekimenni a kétpontosnak, az extrával, két kétpontos kellett volna a Bengalsnak, én sztem egy ilyen meccsen be kellett volna húzni az egy pontot és bízni abban, hogy ha két TD-is csinál a Bengals, legalább az egyik kétpontost elbasszák.
Mondjuk amit Haley művelt a QB csere után, azért jobb helyen azonnal agyonlövik.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Igen, írtam is, hogy értem miért csináltuk. Csak azt is leírtam, hogy azt is látni kell, hogy ennek vannak hátulütői.ezért mentünk a 2 pontosra, hogy meglegyen a 3 possessionCsakhogy XP-vel 16 pontunk lett volna és a Bengalsnek így már az első TD-nél is kétpontosra kellett volna mennie.A 2pontost értettem (ezt csináltuk egész évben), mert 17 pontos különbséget akartunk (2TD+1FG), és pont most nem jött be, és ki is derült, hogy azért ez elég fájdalmas tud lenni, mert nagyon hiányzott az az egy pont a végén...Nem hiányzott a kétpontos a végén, mert ha ott XP-t rúgunk, akkor a Bengals sem ment volna rá a kétpontosra és ugyanúgy 1 pont oda. Viszont nekünk volt értelme rámenni a 2 pontosra, mert ha sikerül, akkor 2 helyett 3 labdabirtoklás lett volna a különbség.
Soldados
Shilkor
Soldados
Shilkor
Amúgy én is nekimentem volna az egész szezont ismerve, mert BB-vel asszem csak egyszer rontottuk el, meg akkor azért erősen úgy tűnt, hogy a Bengals 2 értelmes drive-ot sem tud vezetni, nemhogy 3-at.

több mint 10 éve
Egyszer megnéznék egy Steelers mecset ezzel a fallal Pouncey-val Wallace helyén és Bell-lel, de félek sose fog ez összejönniAlways next year. 😊
Klaci79