Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Houston Reportedly Unhappy With Chiefs
Saturday, March 7
Mike Florio of Pro Football Talk reported that "per multiple sources, Houston is very upset with the Chiefs. It’s believed that he’ll actively solicit an offer sheet in the hopes the Chiefs won’t match it. If an offer sheet doesn’t happen before the 2015 draft, something could happen after the draft, because at that point a team signing him would give up first-round picks in 2016 and 2017."no flacco
Senki sem fog érte két első kört adni. Főleg nem a gigászi fizetését és azt figyelembe véve, hogy milyen minőségű az edge rusher class a drafton. És főleg nem a Steelers.

Cameron Clear a Texas A&M OT-je akit hátsó körös prospektnek tartanak jön hozzánk vizitálni...az utóbbi időkben igencsak sokszor választottunk olyan játékost a drafton, aki hasonló látogatáson vett résztKlaci79
Tight endje.
több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
azon se lepődnék már meg, ha valaki odavágna Worilds-hoz egy 5 éves 40 millás szerződést...kissé furcsa az árazás mostanság...Klaci79
Rengeteg csapat fogja a fejét fogni egy év múlva, amellett, hogy jónéhány csapatnál olyan bérfeszültség lesz, hogy öröm lesz nézni....Maxvell esetében például nem tudni mi lesz, ha nem lesz a légió mellette/mögötte, ugyanígy Mcphee esetében is kérdés, hogy a növelt snap számot mennyire bírja és persze Worilds és a 10 millió is végtelenül messze van a realitásoktól...
több mint 9 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
Houston Reportedly Unhappy With Chiefs
Saturday, March 7
Mike Florio of Pro Football Talk reported that "per multiple sources, Houston is very upset with the Chiefs. It’s believed that he’ll actively solicit an offer sheet in the hopes the Chiefs won’t match it. If an offer sheet doesn’t happen before the 2015 draft, something could happen after the draft, because at that point a team signing him would give up first-round picks in 2016 and 2017."
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Cameron Clear a Texas A&M OT-je akit hátsó körös prospektnek tartanak jön hozzánk vizitálni...az utóbbi időkben igencsak sokszor választottunk olyan játékost a drafton, aki hasonló látogatáson vett részt
több mint 9 éve
Lehet, hogy alakul a cap space, de a hiányposztokon nagy névként lassan csak Justin Houston marad. Végül is, nem lennék szomorú...no flacco
Ő már régen nincs...tag-et kapott a KC-től
Hozzá kell szokni, hogy nem fogunk soha nagy neveket igazolni ilyenkor...ez sosem volt a mi stílusunk
több mint 9 éve
Lehet, hogy alakul a cap space, de a hiányposztokon nagy névként lassan csak Justin Houston marad. Végül is, nem lennék szomorú...
több mint 9 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
azon se lepődnék már meg, ha valaki odavágna Worilds-hoz egy 5 éves 40 millás szerződést...kissé furcsa az árazás mostanság...Klaci79
Jerry Hughes is most kapott a Billstől 5 évre 45 millát....ezek után én sem lepődnék meg, ha Worildsot is megtalálná mondjuk a Titans hasonló ajánlttal.

" class="embed">
több mint 9 éve
azon se lepődnék már meg, ha valaki odavágna Worilds-hoz egy 5 éves 40 millás szerződést...kissé furcsa az árazás mostanság...
több mint 9 éve
Maxwell Phillybe ment. Brandon Flowers meg maradt a Chargersnél 4 évre 36 milláért.

Nem semmi pénzeket csengetnek ki CB-kért.Haggans
Egy ideje így van már ez...az utóbbi években nagyon elszaladtak a cb árak, most pedig, hogy a cap is emelkedik, különösen mélyen a zsebükbe nyúlnak...de nem kell kétségbeesni, mert van azért olyan aki olcsóbban is megszerezhető
több mint 9 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Maxwell Phillybe ment. Brandon Flowers meg maradt a Chargersnél 4 évre 36 milláért.

Nem semmi pénzeket csengetnek ki CB-kért.

" class="embed">
több mint 9 éve
Deangelo Williamsbe lehet még kraft? Én nagyon bírom el lehetne hozni 2 évre 3-4 millióért(amibe nem hiszem h belemegy)!sorozatjunkie
Ha azt a 3-4 milliót a szerződés összértékére érted, és nem az éves átlagra, akkor esetleg.
több mint 9 éve
sorozatjunkie Pittsburgh Steelers 269
Deangelo Williamsbe lehet még kraft? Én nagyon bírom el lehetne hozni 2 évre 3-4 millióért(amibe nem hiszem h belemegy)!
több mint 9 éve
Kareem Jackson 4 éves 34 millás szerződést kapott a Texans-tól...félek kicsit elszabadulnak az árak megint a CB fronton..
több mint 9 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Remélem kipróbáljuk Jesse Williamst.
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Landry Jonesnak eljött a végzet napj, Boyd a fedélzeten, fanteknikus feltréd ügy bekerült a black mappába.sutianap
Egyszer és mindenkorra jó lenne megérteni, hogy a feltréd az Shamarkóért volt és nem Landry Jonesért.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Gondolkoztam az eddigi szerződés átalakításainkról, amivel spróroltunk kb. 9-10 millát. Amerikában is volt ki felvetette (Kaboly talán), hogy miért épp most, és minek? Talán csak nem valami nagyhalra utazunk?

Az FA piaccal kapcsolatban én annak örülnék (a saját, értelmes áron, értelmes játékosok megtartásán kívül), hogyha RB-t, akár magasabb árkategóriában is hoznánk...marescha
Miért pont most? Mert ilyenkor, az új ligaév kezdete előtt szoktak strukturálni captisztogatás céljából. Ez a világ legtermészetesebb dolga volt, nem kell mögélátni semmit. Olyan irdatlan pénzt ráadásul nem is szabadítottunk fel, hogy nagyhalakról beszéljünk. Most arra lett pénzünk, hogy saját embereket megtartsunk. A nagydellát BB hosszabbításával lehetne felszabadítani.

A másik meg, hogy tökön is szúrnám magam, ha RB-re költenénk. 😀 Azt majd a draft középső köreiben megoldjuk. Bell mögé nem kell drága megoldás.Soldados
A magasabb árkategóriát nem definiáltam 😊. Abban gondolkodok, hogy talán maxmax. évi 3-3,5 milliós átlagfizuért egy jobb fajta RB-t leakaszthatnánk, mert Bell mögé-mellé kell valaki, mert kezdenie kell majd az első 2 (nagyon rossz és valószínűtlen esetben 4) hétben. Összehasonlításképpen Blount 2 évre 3,85 millióért írt alá hozzánk.

marescha
Én meg tökön szúrnám magam, ha évi 3 millát kidobnánk egy cserefutóra. 😊 De ez szerencsére nem is fog megtörténni. 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 344 — capitaine du château de Vienne 1487
Landry Jonesnak eljött a végzet napj, Boyd a fedélzeten, fanteknikus feltréd ügy bekerült a black mappába.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Azt senki nem állította, hogy Ngata ne lenne upgrade nálunk. Én a magam részéről azt mondom, hogy szerezzünk egy jó edge rushert és egy CB-t, hogy a legfontosabb lyukakat betömjük és azon kívül a szükséges kiegészítőket WR, TE esetleg RB, akik nélkül nem vághatunk neki az új évnek.
Ngata tényleg a posztja egyik legjobbja, de minek ringatnám álomban magam, hogy posztja egyik legjobbja egy olyan csapatba fog kerülni, ahol 10 millió a cap space (lehet ha Ben aláír lesz 20).
Ráadásul ugye költeni kell arra is, hogy megtartsad a most lejárt szerződésű játékosokat, pl: Harrison, Moats és jelenleg éppen három CB van a keretben, ami nyilván nem maradhat.
Szóval én is szívesen álmodoznék mindenhová jó emberek szerződtetéséről, de teljesen felesleges, mert abban biztos vagyok, hogy Ngata nem lesz jövőre sem a mi játékosunk.
Hogy ha lecsúszik mondjuk Shelton a drafton 22. helyre és elhozzuk azt se tartom valószínűnek, de lehetséges.
Viszont ott rengeteg a variáció, | (mondjuk én magam jobban örülnék egy edge rushernek.) |
De azt azért remélem mindannyian tudjuk, hogy nem csak Hampton volt az, akinek köszönhetően nem futottak ellenünk. Azért egyelőre a Kiesel-Smith (csúcson lévő) kettős hiánya is érezhető, de az is, hogy Pola se a régi és az OLB poszton is elég nagy a hiányosság azokhoz az időkhöz képest. Úgyhogy ezt se tudnánk csak Ngatával pótolni.Klaci79
"teljesen elenyésző előrelépés lenne Ngata McLendonhoz képest..."
csak eme mondatreszre gondoltam. De tudom mit akartal vele mondani. Es egyetertek veled, hogy a fo szempont nem az nt poszt megerositese. De szerintem, egy hampton kaliberu nt is adna nagy lokest a fokent atletikus lbk melle, akiknek igy konnyitene a dolgat. Mint ahogy azt mar korabbi eveinkben lathattuk.

Nt poszt nem egeto, mert van egy kezdonk, meg egy prospect jatekusunk. Es az edzok elegedettek is mindket jatekossal stb. Ertem en ezt Soldi. De ha lenne egy hampton szintu es kaliberu ember, akkor a dl szintunk is fejlodne. Es hat konnyebb meglatni egy nt draftolando jatekosban a hampton szintet, mint pl az altalam is jonak gondolt JJ Olbt beloni hogy bevalik e.

Lasd az elmult evekben kezdobe szant es draftolt JJ valamint Worilds . Mind a ketten 1.-2. koros jatekosok voltak. Es hat egyikuk sem dominal ugy, mint ahogy mi szerettuk volna. Na most egy nt rol azert kicsit hamarabb meg lehet allapitani, hogy megvannak e az adottsagai az nflben valo helytallasahoz.

Mclendonnak az a szerencseje, hogy a csapatok most mar tobbnyire passzolnak, vagy ha futnak, tobbnyire fullback nelkul. Ha 10 evvel korabban lennenk, most o nem hiszem, hogy kezdhetne. Es valamiert csak nem elso koros valasztott volt. Nem mintha ez nalunk manapsag biztositek lenne mas poszton, de egy elso koros nt altalaban nem szokott bust lenni aranyaiban nezve. Es nalunk amikor jo volt a futas elleni vedelem, akkor megvolt hozza a szurke jatekos 3 dl man, aki utat nyitott az lbknek. Ez szerintem most is igy lenne egy elit ntvel. De ez csak jatek a gondolattal. Mert nem tehetjuk meg a csapat egesz hianyossagat nezve. Mert mashol nagyobb a gond. 😀gabistar
Azért az NT szerepét csak futás elleni síkon értékelni egy picit hiba. Bizony a jó NT amellett, hogy lefoglal két embert utat tud nyitni a hátulról jövő ILB-nek akik pedig képesek terrorizálni, így a passzjáték sem fog annyira menni. Persze nagy részben a középső futások ölése a feladata, de annál azért több. Én azt mondom, Culáger az idei holtszezont is végigcsinálva mutathat érdekes dolgokat. Senki nem várta, hogy pályára léphet, mégis volt nem egyszer fent, akkor elég jól megoldotta. Amellett, hogy rutintalan volt. Én benne nagyon bízom. Szerintem nyugodtan kivehetjük minden számításból az NT draftot. Kivéve, ha minden idők legtehetségesebb játékosa a 3. körben mondjuk még elérhető.
RB: Blount sem sok vizet zavart, inkább csak a szarba húzta Bell-t. Miért is ment el arról a meccsről?? Mert nem kapott carry-t vagyis milyen jó kiegészítő volt az FA-ról??????? Azután amikor a szezon felében lelépett a mostani állománnyal mentünk. Kell egy RB, de a középsőben elég, hiszen Bell talán a liga egyik legjobbja. Minek mellé még egy szupersztár?????polamalu
Nem sztar rbre gondoltam, hanem egy megbizhato backupra, aki megbizhato lenne az elso ket meccsen. Majd pedig jo kiegeszito jatekos lenne. Es tehermentesiteni bellt, mert az ok hogy birja az uteseket stb. De lattuk mi lett a vege annak, amikor csak o vitte egyedul szinte az rb posztot. Serules. Szoval egy olyan jatekosra gondoltam mint anno volt Mewelde Moore es nem premium fizetesert.

Blount es bell jateka gyilkos volt egyutt ezt nem mondhatja senki. A csapat bonto es egyeb ugyei mellett a jatekara nem lehetett kifogasunk. Es ha nem lett volna ilyen buta, most nem lenne sb gyoztes. Szoval en arra akartam kijutni, hogy egy alacsony fizetesu fa biztosabb, mint egy nflt nem latott rookie. Ennyi. Es 2 meccs is perdonto lehet, ebben az idenyben.
több mint 9 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Gondolkoztam az eddigi szerződés átalakításainkról, amivel spróroltunk kb. 9-10 millát. Amerikában is volt ki felvetette (Kaboly talán), hogy miért épp most, és minek? Talán csak nem valami nagyhalra utazunk?

Az FA piaccal kapcsolatban én annak örülnék (a saját, értelmes áron, értelmes játékosok megtartásán kívül), hogyha RB-t, akár magasabb árkategóriában is hoznánk, mert szerintem sok jó játékos elérhető, illetve egyre inkább lenézik a posztot, ami szerintem hiba (ld. kidőlt Bell nálunk, kampó az offense-nek) + ezért kevesebb pénzt áldoznak rá a csapatok. Megjegyzem, hogy a Billsből Spiller is piacon van már az Alonso-McCoy cserének köszönhetően - lehet eddig is piacon volt, csak most már nem akar a Billsben játszani. Nem akarom azt látni, hogy Bell 500-szor jut labdához egy szezonban, hozzunk egy normális RB-t mögé, aki hasonló skill-settel rendelkezik. Archer meg ott lesz goal-line backnek 😀 😀 .marescha
Miért pont most? Mert ilyenkor, az új ligaév kezdete előtt szoktak strukturálni captisztogatás céljából. Ez a világ legtermészetesebb dolga volt, nem kell mögélátni semmit. Olyan irdatlan pénzt ráadásul nem is szabadítottunk fel, hogy nagyhalakról beszéljünk. Most arra lett pénzünk, hogy saját embereket megtartsunk. A nagydellát BB hosszabbításával lehetne felszabadítani.

A másik meg, hogy tökön is szúrnám magam, ha RB-re költenénk. 😀 Azt majd a draft középső köreiben megoldjuk. Bell mögé nem kell drága megoldás.Soldados
Ezekrol az jut az eszembe, hogy ha nem 1-2. koros rbt huzunk ( ami eleg valoszinu 😀 ), akkor elegge melle szoktunk loni, hogy ki lenne jo ember erre a posztra. Az elmult par evben volt ilyen kozepso koros probalkozas es lattuk mi lett a vege. Plusz hiaba jo bell, az jot tett nekunk is meg neki is, hogy nem egyedul kellett a hatan cipelnie az rb posztot, hanem fa rol hoztunk moge egy jo rbt.

Most akkor kerdem en, miert ne tennenk ugyanigy iden is? Miert ne valasztanank valakit olcsoert (vagy jo aron), aki mar latott nflt es bizonyitott is, mint tavaly blount. Nekem nem kell meg egy archer, meg frank summers, meg Chris Rainey stb projectek. Nekunk egy normalis kell aki az elso ket meccsen tud kezdeni, utana pedig hasznos kiegeszito, esetleg gyilkos paros lenne mint tavaly volt nekunk. Moore is free agentkent jott cserenek es jobb volt mint a rookiek.

Szoval ha nem fa, akkor pedig korai koros rbre gondoltok? Vagy ha nem korai koros, akkor meg hogy akarjuk kezdetni stb? En fa ra szavazok. Aki el tudja vinni az elso ket meccset (meg ha nem is bell szinten), meg utana is hasznos tagja lenne a csapatnak. De ez en vagyok 😀gabistar
Te azt írtad, hogy akár magasabb árkategóriájú RB-t szeretnél FA-ről. Na olyan nem kell Bell mögé. Az olcsóknál pedig már egyszerűbb egy középső körös rookie.Soldados
A magasabb árkategóriát marescha irta, nem en. En azt irtam jo aron. De...

Igen ertem ezt, de egy rb poszton kozepso koros rookiet kezdetni? Nem tul nagy falat? Azok utan, hogy van ugyebar jopar mellelott rb pickunk. Es bell erkezeseig dwyer, frank summers stb emberekrol ugyanezt hittuk. Sot meg azt, hogy kezdok lesznek. Nem cserek es nem sult tul jol el. Ezert felek a rookie majd megoldjatol. Es a blount fele nem tul draga szerzodes miert nem lenne jo megoldas? Bar a rookie ha bevalik jo, de ezzel van a legnagyobb baj, hogy ha bevalik. Mig fa rol mar tapasztalt futot lehetne hozzni.

Es ha jo aron, akkor miert ne?

Ha nem az lenne, hogy bell nem jatszhat ket meccset, akkor ok kockaztassunk a rookieval. De kezdenie kell valakinek es ki lesz az bell hianyaban? A tavalyi srac a ps bol, vagy arcsi akire ha raneznek osszetorik?

Mar megint osszekevertetek valakivel. De nem gond. 😀
En eddig is ezt mondtam, hogy kell egy rb fa rol. Es nem nagy penzert, de kell.
Es nem lesz eleg a csak draftolt kozepso koros jatekos, mert kell az elso ket meccsen kezdenie valakinek, majd pedig tehermentesites bellnek.

Masok irtak, hogy nem kell farol senki, mert eleg max egy kesei koros draft pick rb poszton.
Szoval a magasabb arkategorias rb fat megint nem en irtam. 😀 Tudom reg volt, de nem en.

Csak azt, ami most lett, jo arban de kellett fa rb. Es nem volt eleg a csak draft kozepso koros rb.
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 344 — capitaine du château de Vienne 1487
Seltonistáknak itt egy kis gyúanyag, Asbeetől
 giantsfootball.blog.hu/2015/02/16/draft_prospectek_danny_shelton_dt_washington#more7177369

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Mel Kiper mock draftolta hozzánk a Bama safety-t Landon Collins-t. Ma ugye kijött a cikk, hogy Bell mennyire nem szívleli Kiper-t, azt gondolja aki hallgat rá az idióta, vagy valami ilyesmi 😀
Ezek után pláne nem hiszem, hogy Collins hozzánk kerülne, bár eddig se volt kétségem afelől, hogy hamarabb elkél a kiváló játékos...
több mint 9 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
emlékszek, hogy itt beszéltünk arról, hogy mekszvell milyen jó lenne ha hozzánk jönne(+ biztos sokba fájna ), most azt nyilatkozta, hogy csak olyan csapathoz megy, ahol cover 3 védelmi sémát alkalmaznak...
javítsatok ki ha tévedek, de ha jól gondolom, mi is ezt használjuk.
több mint 9 éve
Joey Porter a Clemson pro day-en képviselte a csapatotKlaci79
Ha valaki számára eddig nem lett volna nyilvánvaló, miért van ott Joey és Colbert is... 😊

| A kép jobb oldalán Vic Beasley. |
több mint 9 éve
Ejj, ezt nem érzem még át 😊. Tudom, hogy az RB-k általános leértékelődése folyik a ligában (így a drafton is), de nekem ez a 3.-4. körben rántunk egy olyan palit, aki szeptemberben kezdő lesz, és tisztességes teljesítményt produkál... hát... van olyan jó a szakmai stáb? 😀 2 éve második körben telibe trafáltuk Bellel, és akkor most kvázi megint?marescha
Ez a kérdés akkor is fennáll, ha egy veterán RB-nek kell majd helyettesítenie Bellt. Tőle sem várható el, hogy ugyanazt a szintet hozza, mint egy All-Pro RB, így ez esetben éppúgy adott lenne a feladat a stáb számára, hogy végrehajtsák a szükséges módosításokat, a helyzetnek megfelelő game plannel készüljenek az érintett meccsekre, stb. Bőven lesz idejük kitalálni mindezt, Bell helyettesének felkészítéséhez is rendelkezésre áll szinte egy teljes offseason, a liga egyik legjobb RB edzője dolgozik nálunk, és az OL is adott. Szóval nem látom, hogy adott esetben miért ne tudnánk megoldani ezt akár egy rookie-val is.
több mint 9 éve
Sziasztok !

Nekem egy kis csereberével a következő draft sikerült:

Round 1 Pick 27 (DAL): Eli Harold, OLB, Virginia (B+)
Round 2 Pick 24: Jalen Collins, CB, LSU (A-)
Round 2 Pick 25 (CAR): Hauoli Kikaha, OLB/DE, Washington (C+)
Round 2 Pick 26 (BALT): Dorial Green-Beckham, WR, Oklahoma (A)
Round 2 Pick 28 (DAL): David Johnson, RB, Northern Iowa (B)
Round 3 Pick 23: Derron Smith, FS, Fresno State (A)
Round 3 Pick 26 (BALT): Ronald Darby, CB, Florida State (C-)
Round 3 Pick 27 (DAL): Rob Havenstein, OT, Wisconsin (C+)
Round 4 Pick 22: Henry Anderson, DE, Stanford (A)
Round 4 Pick 26 (BALT): Chris Conley, WR, Georgia (A-)
Round 4 Pick 28 (DAL): Steven Nelson, CB, Oregon State (B+)
Round 5 Pick 24: Adrian Amos, FS, Penn State (C-)
Round 6 Pick 23: Kyle Loomis, P, Portland State (B-)
Round 7 Pick 22: Dezmin Lewis, WR, Central Arkansas (A)