Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
A magasabb árkategóriát nem definiáltad, viszont Spillert hoztad fel példaként. De még ez az évi 3-3,5 millió is relatíve sok szerintem, ennél olcsóbban is lehet korrekt backupot igazolni, főleg úgy, hogy eléggé telített lesz az RB-piac.vassadiLegyen úgy! 😊
Ami pedig a draftot illeti, ne úgy gondolkozz, hogy csak "egy hátsó körös újoncot" hoznánk. Hanem ahogy írtam is, a középső körökben, harmadik nap elején számtalan olyan prospect lesz, aki nr. 1 RB potenciállal bír, mi pedig a depth chart második helyére válogathatunk majd ilyen játékosok közül. Ez több, mint jó value.vassadiEjj, ezt nem érzem még át 😊. Tudom, hogy az RB-k általános leértékelődése folyik a ligában (így a drafton is), de nekem ez a 3.-4. körben rántunk egy olyan palit, aki szeptemberben kezdő lesz, és tisztességes teljesítményt produkál... hát... van olyan jó a szakmai stáb? 😀 2 éve második körben telibe trafáltuk Bellel, és akkor most kvázi megint?
Várom már március 10-ét nagyon! 😀
Colbert mottója legyen addig is az, hogy "csak semmi panyenka"...marescha
nézd csak meg, hogy kiket várnak akár 3-4. körre és itt még csak nem is teljes a lista, mert akár egy Yeldon nevű srác is jöhet, akiről nincs még ismertető...
több mint 9 éve
marescha
121
A magasabb árkategóriát nem definiáltad, viszont Spillert hoztad fel példaként. De még ez az évi 3-3,5 millió is relatíve sok szerintem, ennél olcsóbban is lehet korrekt backupot igazolni, főleg úgy, hogy eléggé telített lesz az RB-piac.vassadiLegyen úgy! 😊
Ami pedig a draftot illeti, ne úgy gondolkozz, hogy csak "egy hátsó körös újoncot" hoznánk. Hanem ahogy írtam is, a középső körökben, harmadik nap elején számtalan olyan prospect lesz, aki nr. 1 RB potenciállal bír, mi pedig a depth chart második helyére válogathatunk majd ilyen játékosok közül. Ez több, mint jó value.vassadiEjj, ezt nem érzem még át 😊. Tudom, hogy az RB-k általános leértékelődése folyik a ligában (így a drafton is), de nekem ez a 3.-4. körben rántunk egy olyan palit, aki szeptemberben kezdő lesz, és tisztességes teljesítményt produkál... hát... van olyan jó a szakmai stáb? 😀 2 éve második körben telibe trafáltuk Bellel, és akkor most kvázi megint?
Várom már március 10-ét nagyon! 😀
Colbert mottója legyen addig is az, hogy "csak semmi panyenka"...
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Pont ezért érdekes, hogy lesz olyan, Spiller szintű futó aki ezt megtegye? Ha van pénzünk azt mindenképp olyan posztokra kell költeni, ahol a draft se jelentene feltétlen és azonnali megoldást. Például a már sokat emlegetett Cole, esetleg egy Langford vagy mondjuk eg Chris Culliver (hasmra ütve mondtam egy cb-t).Persze nem törvényszerű, hogy a draftról jó játékost hozzál, ugyanakkor az se, hogy ezek a FA igazolások beválnak. Nyilván nem sokon múlt, hogy Blount beváljon, de itt is volt egy olyan bibi, ami miatt aztán ez a nagy semmi lett az egészből. Egy másik esetleg magasabbra értékelt FA se fogja jól bírni azt, hogy Bell egyértelmű kezdő játékos, akit egyszerűen játszatnod kell akkora faktora lett a csapatnak. Igazán komoly játékos nem jön szívesen, mert ha jól teljesít sincs igazán esélye, hogy első számú futó legyen.Épp ezért szerintem fel sem merülne a Blount féle hókamóka eljátszása senki olyanban akit FA-ról hoznánk. Ha valaki aláírna az pontosan tudná mire és mennyire számítson.kittli
Ha megnézzük viszont a tavalyi draftot jól látható, hogy elég komoly erősítéseket lehet találni a középső, sőt a hátsó körökben is akár.
Példa erre Alfred Blue (Hou 6.kör), Lorenzo Taliaferro (BAL 4. kör), Andre Williams (NYG 4.kör).
Természetesen mint mindenben itt is nyúlhatsz mellé, de az idei draft class RB fronton egy kicsit szélesebbnek tűnik. Vannak igazán kiemelkedő játékosok, de olyanok is, akik bőven megfelelnének nekünk, de ott van bennük az, hogy Bell szintű játékosok legyenek...ráadásul ha a draftról választunk futót azt se felejtsük, hogy a fizetése is igen kedvező lesz évekigKlaci79
Rájuk tényleg kellene költeni, de ha már FA, akkor inkább például Tate megtartása mellett érvelnék, mint egy nagyobb volumenű ajánlatot adni egy FA RB-nek..
több mint 9 éve
Persze nem törvényszerű, hogy a draftról jó játékost hozzál, ugyanakkor az se, hogy ezek a FA igazolások beválnak. Nyilván nem sokon múlt, hogy Blount beváljon, de itt is volt egy olyan bibi, ami miatt aztán ez a nagy semmi lett az egészből. Egy másik esetleg magasabbra értékelt FA se fogja jól bírni azt, hogy Bell egyértelmű kezdő játékos, akit egyszerűen játszatnod kell akkora faktora lett a csapatnak. Igazán komoly játékos nem jön szívesen, mert ha jól teljesít sincs igazán esélye, hogy első számú futó legyen.Épp ezért szerintem fel sem merülne a Blount féle hókamóka eljátszása senki olyanban akit FA-ról hoznánk. Ha valaki aláírna az pontosan tudná mire és mennyire számítson.
Ha megnézzük viszont a tavalyi draftot jól látható, hogy elég komoly erősítéseket lehet találni a középső, sőt a hátsó körökben is akár.
Példa erre Alfred Blue (Hou 6.kör), Lorenzo Taliaferro (BAL 4. kör), Andre Williams (NYG 4.kör).
Természetesen mint mindenben itt is nyúlhatsz mellé, de az idei draft class RB fronton egy kicsit szélesebbnek tűnik. Vannak igazán kiemelkedő játékosok, de olyanok is, akik bőven megfelelnének nekünk, de ott van bennük az, hogy Bell szintű játékosok legyenek...ráadásul ha a draftról választunk futót azt se felejtsük, hogy a fizetése is igen kedvező lesz évekigKlaci79
több mint 9 éve
Dwyer szerintem off, ben tate-et az istemtuggya, bár nekem tecc a holló meccs elején, de egyből lekaptuk a fumblinál, pedig szerintem több fantázia lett volna benne, hogy tovább erőltessük.NoHarold párt vezetője vagyok, most úgy látom lejjebb kaparászunk, így szurkolhatunk páran egy firstpicknose-nak 😉
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
kriSTEELan
307
Kérdések: RB: esetleg Ben Tate vagy Dwyer? mindkettő FA és volt már nálunk...
CB: szerintem FA-ról jön egy kezdő kaliber, plusz biztosan van Gay, Allen, Blake szóval nálam CB csak második kör
Így 1. kör OLB: gondolom ha a Flower/Gregory/Basley/Ray/Dupree ötösből még valaki bent lesz 22-re akkor azt húzzuk, ha nem ki lehet itt még értékarányban jó nekünk? Sokan írják hozzánk ezt az EliHarold-ot, őróla mi a vélemény?
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Persze nem törvényszerű, hogy a draftról jó játékost hozzál, ugyanakkor az se, hogy ezek a FA igazolások beválnak. Nyilván nem sokon múlt, hogy Blount beváljon, de itt is volt egy olyan bibi, ami miatt aztán ez a nagy semmi lett az egészből. Egy másik esetleg magasabbra értékelt FA se fogja jól bírni azt, hogy Bell egyértelmű kezdő játékos, akit egyszerűen játszatnod kell akkora faktora lett a csapatnak. Igazán komoly játékos nem jön szívesen, mert ha jól teljesít sincs igazán esélye, hogy első számú futó legyen. Ha megnézzük viszont a tavalyi draftot jól látható, hogy elég komoly erősítéseket lehet találni a középső, sőt a hátsó körökben is akár.
Természetesen mint mindenben itt is nyúlhatsz mellé, de az idei draft class RB fronton egy kicsit szélesebbnek tűnik. Vannak igazán kiemelkedő játékosok, de olyanok is, akik bőven megfelelnének nekünk, de ott van bennük az, hogy Bell szintű játékosok legyenek...ráadásul ha a draftról választunk futót azt se felejtsük, hogy a fizetése is igen kedvező lesz évekig
több mint 9 éve
vassadi
15 617
A magasabb árkategóriát nem definiáltam 😊. Abban gondolkodok, hogy talán maxmax. évi 3-3,5 milliós átlagfizuért egy jobb fajta RB-t leakaszthatnánk, mert Bell mögé-mellé kell valaki, mert kezdenie kell majd az első 2 (nagyon rossz és valószínűtlen esetben 4) hétben. Összehasonlításképpen Blount 2 évre 3,85 millióért írt alá hozzánk.A magasabb árkategóriát nem definiáltad, viszont Spillert hoztad fel példaként. De még ez az évi 3-3,5 millió is relatíve sok szerintem, ennél olcsóbban is lehet korrekt backupot igazolni, főleg úgy, hogy eléggé telített lesz az RB-piac.
Most erre egy hátsókörös újoncot bízzunk meg, vagy egy veteránt? Igazából ez a kérdés. Én gabistarral értek egyet, hoznám a veteránt a piacról.
Lehet rosszul gondolkodom, mert nagyon féltem Bellt attól, hogy lesz még 2-3 agyonhasznált éve, aztán kiköpjük, mert térdig kopik csóri. (Willie Parker?)marescha
Ami pedig a draftot illeti, ne úgy gondolkozz, hogy csak "egy hátsó körös újoncot" hoznánk. Hanem ahogy írtam is, a középső körökben, harmadik nap elején számtalan olyan prospect lesz, aki nr. 1 RB potenciállal bír, mi pedig a depth chart második helyére válogathatunk majd ilyen játékosok közül. Ez több, mint jó value.
több mint 9 éve
Ááá...tudtam, hogy olvastam már valahol 😊.Valaki itt írta, hogy Worilds iránt érdeklődik az Eagles, ha ez így van és figyelembe vesszük a cap helyzetünket esetleg Cole szeirntetek számításba jöhet ? Én biztos, hogy felhívnám az ügynökét. Plussz aláíratnám JH-t 😊.Haggansbowl.hu/forum/nfl_-_csapatforumok/pittsburgh_steelers/1276438
😊vassadi
" class="embed">
több mint 9 éve
marescha
121
A magasabb árkategóriát nem definiáltam 😊. Abban gondolkodok, hogy talán maxmax. évi 3-3,5 milliós átlagfizuért egy jobb fajta RB-t leakaszthatnánk, mert Bell mögé-mellé kell valaki, mert kezdenie kell majd az első 2 (nagyon rossz és valószínűtlen esetben 4) hétben. Összehasonlításképpen Blount 2 évre 3,85 millióért írt alá hozzánk.Gondolkoztam az eddigi szerződés átalakításainkról, amivel spróroltunk kb. 9-10 millát. Amerikában is volt ki felvetette (Kaboly talán), hogy miért épp most, és minek? Talán csak nem valami nagyhalra utazunk?Miért pont most? Mert ilyenkor, az új ligaév kezdete előtt szoktak strukturálni captisztogatás céljából. Ez a világ legtermészetesebb dolga volt, nem kell mögélátni semmit. Olyan irdatlan pénzt ráadásul nem is szabadítottunk fel, hogy nagyhalakról beszéljünk. Most arra lett pénzünk, hogy saját embereket megtartsunk. A nagydellát BB hosszabbításával lehetne felszabadítani.
Az FA piaccal kapcsolatban én annak örülnék (a saját, értelmes áron, értelmes játékosok megtartásán kívül), hogyha RB-t, akár magasabb árkategóriában is hoznánk...marescha
A másik meg, hogy tökön is szúrnám magam, ha RB-re költenénk. 😀 Azt majd a draft középső köreiben megoldjuk. Bell mögé nem kell drága megoldás.Soldados
Most erre egy hátsókörös újoncot bízzunk meg, vagy egy veteránt? Igazából ez a kérdés. Én gabistarral értek egyet, hoznám a veteránt a piacról.
Lehet rosszul gondolkodom, mert nagyon féltem Bellt attól, hogy lesz még 2-3 agyonhasznált éve, aztán kiköpjük, mert térdig kopik csóri. (Willie Parker?)
Soldados, azért ha Polamalu cut/paycut/retire + BB hosszabbítás "összejön", akkor már elég csinos kis mozgásterünk lesz, igaz vannak fiatalok, akikkel meg hosszabbítani kell majd lassan (DeCastro, Beachum, Ramon Foster, Mike Adams, Heyward, Spence - most az ne legyen téma, hogy például Adams vagy Spence mennyire prioritás, mert nem annyira).
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Valaki itt írta, hogy Worilds iránt érdeklődik az Eagles, ha ez így van és figyelembe vesszük a cap helyzetünket esetleg Cole szeirntetek számításba jöhet ? Én biztos, hogy felhívnám az ügynökét. Plussz aláíratnám JH-t 😊.Haggans
😊
több mint 9 éve
Én azt gondolom az RB posztról, hogy max., ha van jó áron valaki FA-ról akkor jöhet, de csak normális pénzért backupnak ( esetleg Bush ). Amúgy pedig meglátásom szerint az idei RB corp a drafton elég mély lesz, szerintem 3. kör tájékán tuti bent lehet még akár Cobb, akár Yeldon is. Szóval bőven megoldható ez a kérdés a drafton.Valaki itt írta, hogy Worilds iránt érdeklődik az Eagles, ha ez így van és figyelembe vesszük a cap helyzetünket esetleg Cole szeirntetek számításba jöhet ? Én biztos, hogy felhívnám az ügynökét. Plussz aláíratnám JH-t 😊.
" class="embed">
több mint 9 éve
Te azt írtad, hogy akár magasabb árkategóriájú RB-t szeretnél FA-ről. Na olyan nem kell Bell mögé. Az olcsóknál pedig már egyszerűbb egy középső körös rookie.Ezekrol az jut az eszembe, hogy ha nem 1-2. koros rbt huzunk ( ami eleg valoszinu 😀 ), akkor elegge melle szoktunk loni, hogy ki lenne jo ember erre a posztra. Az elmult par evben volt ilyen kozepso koros probalkozas es lattuk mi lett a vege. Plusz hiaba jo bell, az jot tett nekunk is meg neki is, hogy nem egyedul kellett a hatan cipelnie az rb posztot, hanem fa rol hoztunk moge egy jo rbt.Gondolkoztam az eddigi szerződés átalakításainkról, amivel spróroltunk kb. 9-10 millát. Amerikában is volt ki felvetette (Kaboly talán), hogy miért épp most, és minek? Talán csak nem valami nagyhalra utazunk?Miért pont most? Mert ilyenkor, az új ligaév kezdete előtt szoktak strukturálni captisztogatás céljából. Ez a világ legtermészetesebb dolga volt, nem kell mögélátni semmit. Olyan irdatlan pénzt ráadásul nem is szabadítottunk fel, hogy nagyhalakról beszéljünk. Most arra lett pénzünk, hogy saját embereket megtartsunk. A nagydellát BB hosszabbításával lehetne felszabadítani.
Az FA piaccal kapcsolatban én annak örülnék (a saját, értelmes áron, értelmes játékosok megtartásán kívül), hogyha RB-t, akár magasabb árkategóriában is hoznánk, mert szerintem sok jó játékos elérhető, illetve egyre inkább lenézik a posztot, ami szerintem hiba (ld. kidőlt Bell nálunk, kampó az offense-nek) + ezért kevesebb pénzt áldoznak rá a csapatok. Megjegyzem, hogy a Billsből Spiller is piacon van már az Alonso-McCoy cserének köszönhetően - lehet eddig is piacon volt, csak most már nem akar a Billsben játszani. Nem akarom azt látni, hogy Bell 500-szor jut labdához egy szezonban, hozzunk egy normális RB-t mögé, aki hasonló skill-settel rendelkezik. Archer meg ott lesz goal-line backnek 😀 😀 .marescha
A másik meg, hogy tökön is szúrnám magam, ha RB-re költenénk. 😀 Azt majd a draft középső köreiben megoldjuk. Bell mögé nem kell drága megoldás.Soldados
Most akkor kerdem en, miert ne tennenk ugyanigy iden is? Miert ne valasztanank valakit olcsoert (vagy jo aron), aki mar latott nflt es bizonyitott is, mint tavaly blount. Nekem nem kell meg egy archer, meg frank summers, meg Chris Rainey stb projectek. Nekunk egy normalis kell aki az elso ket meccsen tud kezdeni, utana pedig hasznos kiegeszito, esetleg gyilkos paros lenne mint tavaly volt nekunk. Moore is free agentkent jott cserenek es jobb volt mint a rookiek.
Szoval ha nem fa, akkor pedig korai koros rbre gondoltok? Vagy ha nem korai koros, akkor meg hogy akarjuk kezdetni stb? En fa ra szavazok. Aki el tudja vinni az elso ket meccset (meg ha nem is bell szinten), meg utana is hasznos tagja lenne a csapatnak. De ez en vagyok 😀gabistar
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Azért az NT szerepét csak futás elleni síkon értékelni egy picit hiba. Bizony a jó NT amellett, hogy lefoglal két embert utat tud nyitni a hátulról jövő ILB-nek akik pedig képesek terrorizálni, így a passzjáték sem fog annyira menni. Persze nagy részben a középső futások ölése a feladata, de annál azért több. Én azt mondom, Culáger az idei holtszezont is végigcsinálva mutathat érdekes dolgokat. Senki nem várta, hogy pályára léphet, mégis volt nem egyszer fent, akkor elég jól megoldotta. Amellett, hogy rutintalan volt. Én benne nagyon bízom. Szerintem nyugodtan kivehetjük minden számításból az NT draftot. Kivéve, ha minden idők legtehetségesebb játékosa a 3. körben mondjuk még elérhető.Azt senki nem állította, hogy Ngata ne lenne upgrade nálunk. Én a magam részéről azt mondom, hogy szerezzünk egy jó edge rushert és egy CB-t, hogy a legfontosabb lyukakat betömjük és azon kívül a szükséges kiegészítőket WR, TE esetleg RB, akik nélkül nem vághatunk neki az új évnek."teljesen elenyésző előrelépés lenne Ngata McLendonhoz képest..."
Ngata tényleg a posztja egyik legjobbja, de minek ringatnám álomban magam, hogy posztja egyik legjobbja egy olyan csapatba fog kerülni, ahol 10 millió a cap space (lehet ha Ben aláír lesz 20).
Ráadásul ugye költeni kell arra is, hogy megtartsad a most lejárt szerződésű játékosokat, pl: Harrison, Moats és jelenleg éppen három CB van a keretben, ami nyilván nem maradhat.
Szóval én is szívesen álmodoznék mindenhová jó emberek szerződtetéséről, de teljesen felesleges, mert abban biztos vagyok, hogy Ngata nem lesz jövőre sem a mi játékosunk.
Hogy ha lecsúszik mondjuk Shelton a drafton 22. helyre és elhozzuk azt se tartom valószínűnek, de lehetséges.
Viszont ott rengeteg a variáció, | (mondjuk én magam jobban örülnék egy edge rushernek.) |
De azt azért remélem mindannyian tudjuk, hogy nem csak Hampton volt az, akinek köszönhetően nem futottak ellenünk. Azért egyelőre a Kiesel-Smith (csúcson lévő) kettős hiánya is érezhető, de az is, hogy Pola se a régi és az OLB poszton is elég nagy a hiányosság azokhoz az időkhöz képest. Úgyhogy ezt se tudnánk csak Ngatával pótolni.Klaci79
csak eme mondatreszre gondoltam. De tudom mit akartal vele mondani. Es egyetertek veled, hogy a fo szempont nem az nt poszt megerositese. De szerintem, egy hampton kaliberu nt is adna nagy lokest a fokent atletikus lbk melle, akiknek igy konnyitene a dolgat. Mint ahogy azt mar korabbi eveinkben lathattuk.
Nt poszt nem egeto, mert van egy kezdonk, meg egy prospect jatekusunk. Es az edzok elegedettek is mindket jatekossal stb. Ertem en ezt Soldi. De ha lenne egy hampton szintu es kaliberu ember, akkor a dl szintunk is fejlodne. Es hat konnyebb meglatni egy nt draftolando jatekosban a hampton szintet, mint pl az altalam is jonak gondolt JJ Olbt beloni hogy bevalik e.
Lasd az elmult evekben kezdobe szant es draftolt JJ valamint Worilds . Mind a ketten 1.-2. koros jatekosok voltak. Es hat egyikuk sem dominal ugy, mint ahogy mi szerettuk volna. Na most egy nt rol azert kicsit hamarabb meg lehet allapitani, hogy megvannak e az adottsagai az nflben valo helytallasahoz.
Mclendonnak az a szerencseje, hogy a csapatok most mar tobbnyire passzolnak, vagy ha futnak, tobbnyire fullback nelkul. Ha 10 evvel korabban lennenk, most o nem hiszem, hogy kezdhetne. Es valamiert csak nem elso koros valasztott volt. Nem mintha ez nalunk manapsag biztositek lenne mas poszton, de egy elso koros nt altalaban nem szokott bust lenni aranyaiban nezve. Es nalunk amikor jo volt a futas elleni vedelem, akkor megvolt hozza a szurke jatekos 3 dl man, aki utat nyitott az lbknek. Ez szerintem most is igy lenne egy elit ntvel. De ez csak jatek a gondolattal. Mert nem tehetjuk meg a csapat egesz hianyossagat nezve. Mert mashol nagyobb a gond. 😀gabistar
RB: Blount sem sok vizet zavart, inkább csak a szarba húzta Bell-t. Miért is ment el arról a meccsről?? Mert nem kapott carry-t vagyis milyen jó kiegészítő volt az FA-ról??????? Azután amikor a szezon felében lelépett a mostani állománnyal mentünk. Kell egy RB, de a középsőben elég, hiszen Bell talán a liga egyik legjobbja. Minek mellé még egy szupersztár?????
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Azt senki nem állította, hogy Ngata ne lenne upgrade nálunk. Én a magam részéről azt mondom, hogy szerezzünk egy jó edge rushert és egy CB-t, hogy a legfontosabb lyukakat betömjük és azon kívül a szükséges kiegészítőket WR, TE esetleg RB, akik nélkül nem vághatunk neki az új évnek."teljesen elenyésző előrelépés lenne Ngata McLendonhoz képest..."
Ngata tényleg a posztja egyik legjobbja, de minek ringatnám álomban magam, hogy posztja egyik legjobbja egy olyan csapatba fog kerülni, ahol 10 millió a cap space (lehet ha Ben aláír lesz 20).
Ráadásul ugye költeni kell arra is, hogy megtartsad a most lejárt szerződésű játékosokat, pl: Harrison, Moats és jelenleg éppen három CB van a keretben, ami nyilván nem maradhat.
Szóval én is szívesen álmodoznék mindenhová jó emberek szerződtetéséről, de teljesen felesleges, mert abban biztos vagyok, hogy Ngata nem lesz jövőre sem a mi játékosunk.
Hogy ha lecsúszik mondjuk Shelton a drafton 22. helyre és elhozzuk azt se tartom valószínűnek, de lehetséges.
Viszont ott rengeteg a variáció, | (mondjuk én magam jobban örülnék egy edge rushernek.) |
De azt azért remélem mindannyian tudjuk, hogy nem csak Hampton volt az, akinek köszönhetően nem futottak ellenünk. Azért egyelőre a Kiesel-Smith (csúcson lévő) kettős hiánya is érezhető, de az is, hogy Pola se a régi és az OLB poszton is elég nagy a hiányosság azokhoz az időkhöz képest. Úgyhogy ezt se tudnánk csak Ngatával pótolni.Klaci79
csak eme mondatreszre gondoltam. De tudom mit akartal vele mondani. Es egyetertek veled, hogy a fo szempont nem az nt poszt megerositese. De szerintem, egy hampton kaliberu nt is adna nagy lokest a fokent atletikus lbk melle, akiknek igy konnyitene a dolgat. Mint ahogy azt mar korabbi eveinkben lathattuk.
Nt poszt nem egeto, mert van egy kezdonk, meg egy prospect jatekusunk. Es az edzok elegedettek is mindket jatekossal stb. Ertem en ezt Soldi. De ha lenne egy hampton szintu es kaliberu ember, akkor a dl szintunk is fejlodne. Es hat konnyebb meglatni egy nt draftolando jatekosban a hampton szintet, mint pl az altalam is jonak gondolt JJ Olbt beloni hogy bevalik e.
Lasd az elmult evekben kezdobe szant es draftolt JJ valamint Worilds . Mind a ketten 1.-2. koros jatekosok voltak. Es hat egyikuk sem dominal ugy, mint ahogy mi szerettuk volna. Na most egy nt rol azert kicsit hamarabb meg lehet allapitani, hogy megvannak e az adottsagai az nflben valo helytallasahoz.
Mclendonnak az a szerencseje, hogy a csapatok most mar tobbnyire passzolnak, vagy ha futnak, tobbnyire fullback nelkul. Ha 10 evvel korabban lennenk, most o nem hiszem, hogy kezdhetne. Es valamiert csak nem elso koros valasztott volt. Nem mintha ez nalunk manapsag biztositek lenne mas poszton, de egy elso koros nt altalaban nem szokott bust lenni aranyaiban nezve. Es nalunk amikor jo volt a futas elleni vedelem, akkor megvolt hozza a szurke jatekos 3 dl man, aki utat nyitott az lbknek. Ez szerintem most is igy lenne egy elit ntvel. De ez csak jatek a gondolattal. Mert nem tehetjuk meg a csapat egesz hianyossagat nezve. Mert mashol nagyobb a gond. 😀
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Ezekrol az jut az eszembe, hogy ha nem 1-2. koros rbt huzunk ( ami eleg valoszinu 😀 ), akkor elegge melle szoktunk loni, hogy ki lenne jo ember erre a posztra. Az elmult par evben volt ilyen kozepso koros probalkozas es lattuk mi lett a vege. Plusz hiaba jo bell, az jot tett nekunk is meg neki is, hogy nem egyedul kellett a hatan cipelnie az rb posztot, hanem fa rol hoztunk moge egy jo rbt.Gondolkoztam az eddigi szerződés átalakításainkról, amivel spróroltunk kb. 9-10 millát. Amerikában is volt ki felvetette (Kaboly talán), hogy miért épp most, és minek? Talán csak nem valami nagyhalra utazunk?Miért pont most? Mert ilyenkor, az új ligaév kezdete előtt szoktak strukturálni captisztogatás céljából. Ez a világ legtermészetesebb dolga volt, nem kell mögélátni semmit. Olyan irdatlan pénzt ráadásul nem is szabadítottunk fel, hogy nagyhalakról beszéljünk. Most arra lett pénzünk, hogy saját embereket megtartsunk. A nagydellát BB hosszabbításával lehetne felszabadítani.
Az FA piaccal kapcsolatban én annak örülnék (a saját, értelmes áron, értelmes játékosok megtartásán kívül), hogyha RB-t, akár magasabb árkategóriában is hoznánk, mert szerintem sok jó játékos elérhető, illetve egyre inkább lenézik a posztot, ami szerintem hiba (ld. kidőlt Bell nálunk, kampó az offense-nek) + ezért kevesebb pénzt áldoznak rá a csapatok. Megjegyzem, hogy a Billsből Spiller is piacon van már az Alonso-McCoy cserének köszönhetően - lehet eddig is piacon volt, csak most már nem akar a Billsben játszani. Nem akarom azt látni, hogy Bell 500-szor jut labdához egy szezonban, hozzunk egy normális RB-t mögé, aki hasonló skill-settel rendelkezik. Archer meg ott lesz goal-line backnek 😀 😀 .marescha
Most akkor kerdem en, miert ne tennenk ugyanigy iden is? Miert ne valasztanank valakit olcsoert (vagy jo aron), aki mar latott nflt es bizonyitott is, mint tavaly blount. Nekem nem kell meg egy archer, meg frank summers, meg Chris Rainey stb projectek. Nekunk egy normalis kell aki az elso ket meccsen tud kezdeni, utana pedig hasznos kiegeszito, esetleg gyilkos paros lenne mint tavaly volt nekunk. Moore is free agentkent jott cserenek es jobb volt mint a rookiek.
Szoval ha nem fa, akkor pedig korai koros rbre gondoltok? Vagy ha nem korai koros, akkor meg hogy akarjuk kezdetni stb? En fa ra szavazok. Aki el tudja vinni az elso ket meccset (meg ha nem is bell szinten), meg utana is hasznos tagja lenne a csapatnak. De ez en vagyok 😀
több mint 9 éve
Miss staten vagyunk Preston Smith-t vizslatnisutianaprajta? 😛
több mint 9 éve
Miss staten vagyunk Preston Smith-t vizslatni
több mint 9 éve
Cutlert bekáppnak!
több mint 9 éve
sorozatjunkie
269
Peterson jöhetne íbell mögé 2. számú RB-nek! 😀😀
több mint 9 éve
Egyrészt egy ilyen "magasabb árkategóriájú" RB-igazolást még kevésbé tartanék jó ötletnek, mintha NT-t hoznánk nagy pénzért, másrészt ugyanúgy szinte kizártnak gondolom. Van egy All-Pro feature backünk, egy ilyen játékos mögé felesleges és irracionális lépés lenne relatíve nagy pénzért második számú RB-t hozni, egyetlen csapat sem építkezik így. "Csak" megbízható, korrekt backup(ok) kell(enek), ami viszonylag olcsón megoldható. Lásd pl. az idei draft tele lesz jobbnál jobb RB prospectekkel, jó eséllyel még a harmadik napon is számos feature back kaliberű játékos lesz elérhető, így meg aztán végképp nincs értelme komoly pénzeket áldozni a posztra a szabadügynök-piacon, amikor ligaelit játékos a kezdő.Pont mint nálunk Jarvis Jones. Csak mi akkora királyok vagyunk, hogy 1/17-et adtunk a semmiért, nem 3/83-at.
Amúgy vicces, hogy kb. minden második ember, aki ide ír, Shelton nevét emlegeti, kvázi mintha ő egészen biztosan klasszis megoldást jelentene NT poszton. Pont mint tavaly a Nix mánia. Ő is mennyire beválni látszik eddig Houstonban...vassadi
több mint 9 éve
Gerix
139
Vszinu h Jason Worilds is tavozik.Az eagles lecsapna ra szivesen allitolag.
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Én ő miatta (is) szerettem meg ezt a csapatot. Olyan ösztönei voltak és ehhez olyan fizikuma, amely egyedülálló volt. Sajnos ezekhez az ösztönökhöz már nincs meg a fizikum és így ez már csak vergődés. Ettől függetlenül Én még egy évet láttam benne "támogató" szerepkörben (is)...
több mint 9 éve
Én egy Ward-hoz hasonló sírós bejelentést várok, eljött az ideje, csak az nem látja aki vak. Mondom én aki valóban nagyon nagyon szerettem a játékát, és akkor még nem is fogalmaztam elég erősen, mint a nevem is mutatja 😀Nem fog máshová menni, elmondta pár éve, hogy nem szeretne. Szerintem már nincs is a tankban üzemanyag.
több mint 9 éve
És akkor a végére jöjjön a feketeleves. Állítólag a csapat nem számol Troyjal már 2015-re vonatkozóan sem és abban reménykedik, hogy visszavonul, mielőtt ki kellene vágni.Őszintén szólva én ezt vártam, az én terveimben sem szerepelt volna GM-ként és HC-ként. Ahogy az off-season várakozásaimban említettem is: eljött Shamarko ideje. Tudom, sokaknak nem fog tetszeni, de sztem ez a jó és ésszerű döntés.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!