Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Megvannak Spaeth szerződésének számai is: 275 000 aláírási pénz, 2015-re 925k, 2016-ra 1 millás fizetés. Így jelenleg valamivel kevesebb mint 2 millával vagyunk a cap alatt.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Egyetértek....Mccain-ért is verseny lesz/van, az ő megtartása sem lesz egyszerű, pedig, ha Ike kiesik nem mehetünk úgy a draftra, hogy OLB és CB poszton is lyukasak, vagy legalábbis nagyon vékonyak vagyunk...KlemóMoatsot is úgy sikerült megtartani, hogy érdeklődött iránta a Bengals, a Cards, sőt, sokáig úgy tűnt, hogy a Falconshoz alá is ír.
McCainért az eddigi hírek szerint az Eagles és a Vikings jelentkezett be.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Egyetértek....Mccain-ért is verseny lesz/van, az ő megtartása sem lesz egyszerű, pedig, ha Ike kiesik nem mehetünk úgy a draftra, hogy OLB és CB poszton is lyukasak, vagy legalábbis nagyon vékonyak vagyunk...
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Arról már nem is beszélve, hogy nagyon meg kell becsülni az értékeinket, vagyis akik már bizonyították, hogy lehet rájuk számítani. Mostanában sajnos socceres ferdített hasonlattal élve, amelyik CB egy egyeneset tud rúgni a labdába, máris sok milliós szerződést kap, úgyhogy mi, ezzel a cap helyzettel nagyon nem ugrálhatunk és nem válogathatunk...A Blake még sámliról sem tudja szerelni a jobb elkapókat. Én ennyiért inkább a Keiselt tartottam volna meg.no flaccoBlake rászolgált a tenderezésre, spec teamben hasznos és CB-ként is többet nyújtott, mint ami elvárható lett volna. A capszáma pedig csökkenthető (ahogy a többi RFA-é is), ha esetleg kötünk vele egy 2-3 éves szerződést.Soldados
több mint 9 éve
A Blake még sámliról sem tudja szerelni a jobb elkapókat. Én ennyiért inkább a Keiselt tartottam volna meg.no flaccoBlake rászolgált a tenderezésre, spec teamben hasznos és CB-ként is többet nyújtott, mint ami elvárható lett volna. A capszáma pedig csökkenthető (ahogy a többi RFA-é is), ha esetleg kötünk vele egy 2-3 éves szerződést.
több mint 9 éve
no flacco
317
A Blake még sámliról sem tudja szerelni a jobb elkapókat. Én ennyiért inkább a Keiselt tartottam volna meg.
több mint 9 éve
Walter Thurmondról mit gondoltok? Elvileg még FA. Talán elérhető lenne, és szerintem megoldást is jelente, legalábbis jobb lenne mint a korábban felvetett Tillman.
" class="embed">
több mint 9 éve
Ergo nagyon nem ártana Bennel megállapodni és Polaval is kezdeni valamit.Robert Golden, Will Johnson és Blake is RFA tendert kapottMoats 3 éves szerződése 1,9 milla aláírási pénzt 850k, 2,5 milla és 2,25 milla fizetést tartalmaz
1,483millát foglal majd az idei capből MoatsKlaci79
A 3 RFA tuti hogy mind minimum tendert kapott, ami 1,542 millás fizetést jelentene 2015-re. A csapatok megkereshetik őket, a Steelers pedig dönthet, hogy matcheli-e az ajánlatot, illetve természetesen megállapodhat velük hosszútávú szerződésben is.
Jelenleg legfeljebb 2 millával vagyunk a cap alatt.Soldados
" class="embed">
több mint 9 éve
Robert Golden, Will Johnson és Blake is RFA tendert kapottMoats 3 éves szerződése 1,9 milla aláírási pénzt 850k, 2,5 milla és 2,25 milla fizetést tartalmaz
1,483millát foglal majd az idei capből MoatsKlaci79
A 3 RFA tuti hogy mind minimum tendert kapott, ami 1,542 millás fizetést jelentene 2015-re. A csapatok megkereshetik őket, a Steelers pedig dönthet, hogy matcheli-e az ajánlatot, illetve természetesen megállapodhat velük hosszútávú szerződésben is.
Jelenleg legfeljebb 2 millával vagyunk a cap alatt.
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Robert Golden, Will Johnson és Blake is RFA tendert kapott1,483millát foglal majd az idei capből Moats
több mint 9 éve
sajnálom mert sérüléséig meg volt a :
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Az lesz, hogy Kiesel apó - ha felgyógyul - edzésben marad és ha ég a ház jönni fog...
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Ami itt megy azt most nem tudom követni..Nekünk Willis, Gore, nektek Keisel..Mi lesz itt? Elkülditek Bell, Roethlisberger kombót is?😀😀😀Coolearieaz azért túlzás lenne...Ben éppen a hosszabbításról tárgyal, Bell pedig még egy ideig kis pénzért szerzi a yardokat...sajnos Kieselnél ez is benne volt a pakliban, nyilván Tuittot úgy értékelik, hogy kész a kezdő pozícióra
nálatok is érthető a dolog...nem működött már idén a csapat, ráadásul a Cards és a Rams is egyre erősebb...meg kell próbálni váltani egy kicsit, hátha az jobban működik majd
több mint 9 éve
Ami itt megy azt most nem tudom követni..Nekünk Willis, Gore, nektek Keisel..Mi lesz itt? Elkülditek Bell, Roethlisberger kombót is?😀😀😀
több mint 9 éve
Keiselt kivágtuk... 1,5 millát nyertünk a capben.De ennek nem örülök, inkább Cam Thomast basztuk volna ki...
több mint 9 éve
Zsír, már csak McCain van hátra, plusz remélem Harrison, ha kap érdeklődést mástól.
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
na tessék újabb jó hír 😀 2 éves szerződésMcCain nagyon remélem, hogy marad...Spéttel nem tudom most hogy is állunk...Klaci79Épp most igazoltuk újra. 😊vassadi
több mint 9 éve
Na ennek rohadtul örülök! 😊McCain nagyon remélem, hogy marad...Spéttel nem tudom most hogy is állunk...Klaci79Épp most igazoltuk újra. 😊vassadi
" class="embed">
több mint 9 éve
vassadi
15 617
McCain nagyon remélem, hogy marad...Spéttel nem tudom most hogy is állunk...Klaci79Épp most igazoltuk újra. 😊
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
McCain nagyon remélem, hogy marad...Spéttel nem tudom most hogy is állunk...
több mint 9 éve
Moats 3 évre 7,5 millio, ha jól néztem.
" class="embed">
több mint 9 éve
Ez az FA piacnyitása előtti legfontosabb feladat volt. McCain és Spaeth megtartását is szorgalmaznám a magam részéről és ha lesz érdeklődője, akkor remélem, Harrisont is visszahozzuk, amíg nincs érdeklődője, addig vele ráérünk.Moats aláírt hozzánk ismét...egy problémával kevesebbKlaci79ez jó hír, szerintem jó kiegészítő ember!zzz888
több mint 9 éve
Moats aláírt hozzánk ismét...egy problémával kevesebbKlaci79ez jó hír, szerintem jó kiegészítő ember!
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Roto azt írja TE/T....megnéztem a méretét...277 font a pali, na mondom ez túl szép darab TE-nek...de azt mondod...tőlem jöhet így is 😀Houston Reportedly Unhappy With ChiefsSenki sem fog érte két első kört adni. Főleg nem a gigászi fizetését és azt figyelembe véve, hogy milyen minőségű az edge rusher class a drafton. És főleg nem a Steelers.
Saturday, March 7
Mike Florio of Pro Football Talk reported that "per multiple sources, Houston is very upset with the Chiefs. It’s believed that he’ll actively solicit an offer sheet in the hopes the Chiefs won’t match it. If an offer sheet doesn’t happen before the 2015 draft, something could happen after the draft, because at that point a team signing him would give up first-round picks in 2016 and 2017."no flacco
Cameron Clear a Texas A&M OT-je akit hátsó körös prospektnek tartanak jön hozzánk vizitálni...az utóbbi időkben igencsak sokszor választottunk olyan játékost a drafton, aki hasonló látogatáson vett résztKlaci79Tight endje.vassadi
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Moats aláírt hozzánk ismét...egy problémával kevesebb