Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
FleeeeeeeeeeeemWARmi lesz ebből oldalakon át 😀Klaci79TÖBB ÉVIG OKTATTAM EGYETEMEN JÁTÉKELMÉLETET (NYUGI, KÖZGAZDASÁGTAN!) EZ MINDEN CSAK NEM WIN-WIN... 😉desiderBikának a vörös posztó.😀tomi-tomi
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
mi lesz ebből oldalakon át 😀TÖBB ÉVIG OKTATTAM EGYETEMEN JÁTÉKELMÉLETET (NYUGI, KÖZGAZDASÁGTAN!) EZ MINDEN CSAK NEM WIN-WIN... 😉desiderBikának a vörös posztó.😀tomi-tomi
több mint 9 éve
TÖBB ÉVIG OKTATTAM EGYETEMEN JÁTÉKELMÉLETET (NYUGI, KÖZGAZDASÁGTAN!) EZ MINDEN CSAK NEM WIN-WIN... 😉desiderBikának a vörös posztó.😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Akkor most nyugodt legyek, vagy ideges? 😀
több mint 9 éve
Gizinéni
522
Azért kardomba nem dőlök..Worilds nem kúrt át senkit. ez win-win szitu volt. TÖBB ÉVIG OKTATTAM EGYETEMEN JÁTÉKELMÉLETET (NYUGI, KÖZGAZDASÁGTAN!) EZ MINDEN, CSAK NEM WIN-WIN... 😉
Sosem gondoltam volna, hogy egyszer offense központú csapat lesz a Steelers, dehát a Acélfüggöny a szemünk láttára omlik, szakad, dől, esik darabokra... és bizony nagyot szól majd egyszer... 😕Soldados
BB 100 millás szerződést fog aláírni... ELFOGYOTT A PAPÍR A NYOMTATÓBÓL? 😀
Draft: ahhoz képest, hogy "átlagos draftot" hozunk, felépítettünk csak draftból egy kiváló Offense-t. Ha ez átlagos lenne, akkor valszeg nem 11-5-tel és divgyőzelemmel zárunk. 😉 EZ RENDBEN IS VAN.
A játékosokat pedig rettenetesen leértékelted. Jarvis Jones MÉG nem bust. EBBEN NEM ÉRTÜNK EGYET!
Shazier "szódával elmegynek" minősíteni egyetlen sérülésekkel sújtott év után az elhamarkodott. VESSÜK ÖSSZE C.J. MOSLEY-VAL 😉 A tavalyi 7 pickből pedig már első évében(!) potens jeleket mutatott Shazier, Tuitt, Bryant, McCullers, ez szintén több mint egy átlagos drafteredmény. 😉 EZT ÍRTAM ÉN IS, PLUSZ AZT, HOGY ARCHER, JOHNSON ÉS RICHARDSON FÉLREMENT. EZT TE KIHAGYTAD. PEDIG A BOWL.HU NEM KÖZSZOLGÁLATI MÉDIA 😀
Szóval nem értem én ezt a drámai hangulatot és lesajnálást. NINCS SE DRÁMA, SE LESAJNÁLÁS. EZT SÉRTÉSNEK VESZEM TŐLED 😀 Tavaly volt egy divgyőztes PO-csapatunk, abból elvesztettünk egy kezdő OLB (MARADT SZUMMA HÁROM) és egy 4. CB-t (IKE FREE AGENT, C. ALLEN PEDIG SZÉP REMÉNY (VOLT, LESZ?) 😊 MARADT NEKÜNK GAY ÉS A SPECIAL TEAMER - SZEMÉLYES KEDVENCEM - BLAKE). Ellenben tele vagyunk fiatalokkal a labda mindkét oldalán, akik az évek múlásával jelenleg még fejlőd(het)nek, azaz önmagában is erősödünk és nem idősödünk. Ezek a fiatalok már most szupersztárok (O oldalán), vagy máris potens jeleket mutatnak (D oldalán). Az AFC North-ban a team to beat csapat a Steelers. ENNEK A VÉGÉRE JÖHETNE, HOGY JÓ ÉJSZAKÁT, GYEREKEK! MERT IGAZ, CSAK IRRELEVÁNS. DE NO PROBLEM, MAJD LEKÓLÁZZUK A KLAUZÁLON. 😊
több mint 9 éve
Dodó
253
Ha már a Saints kiárusítást tart, nem lenne onnan olyan ember, akit jó áron el tudnánk hozni, és meg hasznos is lenne? (Keenan Lewist kivéve)
több mint 9 éve
Csillagháború a Kendtaki derbin, Butler elment Düpréér vagy Zadáriuszt nézzük, a kísérője Héli - Heard?
több mint 9 éve
egy szó kimarattAmennyiben jól olvastam akkor 1,7 milla MÉG! kell ahhoz, hogy az újoncokat aláirassuk.HaggansJa, az 1. körösötök ír alá ennyiért.tomi-tomi
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Soldi, csak egy megjegyzés...most néhány hete jutott eszünkbe, hogy mi lenne ha csinálnánk egy 100 millás szerződést Bennek?!Klaci79Nem, de néhány héttel ezelőtt ért véget az előző idény, és szezon közben nálunk nem tárgyalnak szerződéshosszabbításról.
Tomlin együtt vacsorázott DeVante Parker-rel. Remélem csak mindketten éhesek voltak és beültek dumcsizni, mert a roppant tehetséges és ezért magasra taksált WR korai draftolása szerintem igazi meglepetés lenne...nekem mindenképp 😀Klaci79Ha jól emlékszem anno Geno Smith-t is elhívtuk privát workoutra. Úgyhogy nem minden esetben kell nagy jelentőséget tulajdonítani egy-egy ilyen találkozónak.
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Tomlin együtt vacsorázott DeVante Parker-rel. Remélem csak mindketten éhesek voltak és beültek dumcsizni, mert a roppant tehetséges és ezért magasra taksált WR korai draftolása szerintem igazi meglepetés lenne...nekem mindenképp 😀
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Soldi, csak egy megjegyzés...most néhány hete jutott eszünkbe, hogy mi lenne ha csinálnánk egy 100 millás szerződést Bennek?! Tényleg a szezon kezdetén kell pöcsölni ezzel....ez kissé amatőr hibának tűnik...bár ha eredetileg se akartunk senkit hozni FA-ról, akkor mondjuk leszarom, azonban ez mégis kissé furcsa nekem...de a többivel egyetértek. Kifejezetten jó volt ez a tavalyi draft és remélem még egy-két ember (Arcsi és Jordan Zumwalt) szép pillanatokkal fog megajándékozni minket
több mint 9 éve
Worilds nem kúrt át senkit. A klubnak és neki is jó megoldás volt a transition tag, ez win-win szitu volt. Tavaly szükségünk volt rá, és lehozott egy átlagos szintet. Idén meg visszavonult. Ebben nincs semmi átkúrás.Azért kardomba nem dőlök, hogy McCain eligazolt, noha magam is a megtartását szorgalmaztam volna, de ezek szerint a 3 éves ajánlatunkban kevés lehetett a garantált és gondolom a fizu is vetmin körül mozoghatott. 😀Hát Soldi, figyelve az egész free agency-t és hozzánézve a saját balfaszkodásunkat (pl.: hogy Worilds így átk..ja a az FO-t), vagy hogy nem csináljuk meg a Big Ben kontraktot, hogy legyen pénzünk, mindent a draftra teszünk fel, ahol az utóbbi években átlag körülit hoztunk (mert lássuk be, hogy az első körösök közül D. DeCastro idénre tanult bele, J. Jones bust, R. Shazier szódával, de elmegy, viszont legalább sérülékeny 😊 ), a tavalyi 7 pickből M. Bryant cool, S. Tuitt is az lesz, D. Archer vele eggyel többen vagyunk, S. Richardson bust (már máshol), J. Zumwalt (IR), R. Blanchflower (PS), W. Johnson (ellopták), D. McCullers jó (lesz egyszer)... Na most, ha egy csapat mindent a DRAFT-ra tesz fel, akkor ez így sovány.
Nekem Robinsonnal speciel nem lenne gondom, 4. CB-nek elmenne, arra kellene, ahogy McCain is arra kellett volna. (Gay-Allen-1/2. körös rookie-és ide kell egy veterán-5.-nek meg jó lesz Blake.Soldados
A jövő évi sorsolást tudva május 2. után sem leszünk vidámabbak, ami azért furcsa, mert kezdtünk "felpörögni" és PO potenssé lenni az utóbbi két évben.
Sosem gondoltam volna, hogy egyszer offense központú csapat lesz a Steelers, dehát a Acélfüggöny a szemünk láttára omlik, szakad, dől, esik darabokra... és bizony nagyot szól majd egyszer... 😕desider
BB 100 millás szerződést fog aláírni, ezt nem 2 nap alatt szokták tető alá hozni. Nincsen semmi gáz.
Draft: ahhoz képest, hogy "átlagos draftot" hozunk, felépítettünk csak draftból egy kiváló Offense-t. Ha ez átlagos lenne, akkor valszeg nem 11-5-tel és divgyőzelemmel zárunk. 😉
A játékosokat pedig rettenetesen leértékelted. Jarvis Jones MÉG nem bust. Ez az éve lesz a döntő. Shazier "szódával elmegynek" minősíteni egyetlen sérülésekkel sújtott év után az elhamarkodott. A tavalyi 7 pickből pedig már első évében(!) potens jeleket mutatott Shazier, Tuitt, Bryant, McCullers, ez szintén több mint egy átlagos drafteredmény. 😉
Szóval nem értem én ezt a drámai hangulatot és lesajnálást. Tavaly volt egy divgyőztes PO-csapatunk, abból elvesztettünk egy kezdő OLB és egy 4. CB-t. Ellenben tele vagyunk fiatalokkal a labda mindkét oldalán, akik az évek múlásával jelenleg még fejlőd(het)nek, azaz önmagában is erősödünk és nem idősödünk. Ezek a fiatalok már most szupersztárok (O oldalán), vagy máris potens jeleket mutatnak (D oldalán). Az AFC North-ban a team to beat csapat a Steelers.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Tomlin és Porter is Dupree nézőben jár
több mint 9 éve
Amennyiben jól olvastam akkor 1,7 milla kell ahhoz, hogy az újoncokat aláirassuk.HaggansJa, az 1. körösötök ír alá ennyiért.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Egy 4. számú cornert azért nem nagy cucc pótolni... Akár a 2 év 5,5 millánál olcsóbban, vagy McCainnél jobb játékossal.Azért kardomba nem dőlök, hogy McCain eligazolt, noha magam is a megtartását szorgalmaztam volna, de ezek szerint a 3 éves ajánlatunkban kevés lehetett a garantált és gondolom a fizu is vetmin körül mozoghatott. 😀Ps: mennyit is jatszott Cortaz Allen, milyen is volt tavaly? Mi a garancia ra, hogy nem ugyanigy leszunk vele kapcsolatban iden is. Szoval siman lehet hogy nem lesz o 2. cb. Es akkor leszunk bajban. Bar ne igy legyen. Es hatha hirtelen eszbekap.
Nekem Robinsonnal speciel nem lenne gondom, 4. CB-nek elmenne, arra kellene, ahogy McCain is arra kellett volna. (Gay-Allen-1/2. körös rookie-és ide kell egy veterán-5.-nek meg jó lesz Blake.Soldados
gabistar
Másrészt Cortez Allen bár tavaly szar volt, de egyrészt biztos volt, hogy idén megkapja az újabb esélyt, másrészt tavalyelőtt egész jó volt. (ezért is kapott hosszútávút.) A kulcskérdés a CB-poszton a draftolt játékosunk lesz, hogy jót húzunk, vagy bustot.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Amennyiben jól olvastam akkor 1,7 milla kell ahhoz, hogy az újoncokat aláirassuk. Szóval akár csak Ben vagy csak Pola helyzetét rendeznénk már sokkal jobban nézegethetnénk a piacon.
" class="embed">
több mint 9 éve
no flacco
317
Az mondjuk érdekes, hogy a Gilbert cut 7 milla pluszt jelentene
több mint 9 éve
Gizinéni
522
Azért kardomba nem dőlök, hogy McCain eligazolt, noha magam is a megtartását szorgalmaztam volna, de ezek szerint a 3 éves ajánlatunkban kevés lehetett a garantált és gondolom a fizu is vetmin körül mozoghatott. 😀Hát Soldi, figyelve az egész free agency-t és hozzánézve a saját balfaszkodásunkat (pl.: hogy Worilds így átk..ja a az FO-t), vagy hogy nem csináljuk meg a Big Ben kontraktot, hogy legyen pénzünk, mindent a draftra teszünk fel, ahol az utóbbi években átlag körülit hoztunk (mert lássuk be, hogy az első körösök közül D. DeCastro idénre tanult bele, J. Jones bust, R. Shazier szódával, de elmegy, viszont legalább sérülékeny 😊 ), a tavalyi 7 pickből M. Bryant cool, S. Tuitt is az lesz, D. Archer vele eggyel többen vagyunk, S. Richardson bust (már máshol), J. Zumwalt (IR), R. Blanchflower (PS), W. Johnson (ellopták), D. McCullers jó (lesz egyszer)... Na most, ha egy csapat mindent a DRAFT-ra tesz fel, akkor ez így sovány.
A jövő évi sorsolást tudva május 2. után sem leszünk vidámabbak, ami azért furcsa, mert kezdtünk "felpörögni" és PO potenssé lenni az utóbbi két évben.
Sosem gondoltam volna, hogy egyszer offense központú csapat lesz a Steelers, dehát a Acélfüggöny a szemünk láttára omlik, szakad, dől, esik darabokra... és bizony nagyot szól majd egyszer... 😕
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Azért kardomba nem dőlök, hogy McCain eligazolt, noha magam is a megtartását szorgalmaztam volna, de ezek szerint a 3 éves ajánlatunkban kevés lehetett a garantált és gondolom a fizu is vetmin körül mozoghatott. 😀Ja csak itt mar megint az jon a kepbe, hogy ki is szerezte a legtobb intet Gay utan?
Es ki volt az, aki a vadidegen csapatban 2 cb kent megallta a helyet, valamint utana ki is szoritotta pl ikot a kezdobol?
Hat Mccain. Tomlin mondta is, hogy Mccain egy olyan jatekos, aki miatt nem hivnak ossze sajtotajekoztatot, de hatalmas valtozast hozott a megtepazott sec eletebe. Es jol megallta a helyet. Ezt elmodhatjuk a helyette most gayen kivul rosteren levo jatekosokrol? Nem hinnem. Szoval nekem hatalmas veszteseg az o tavozasa. Nem veletlenul kapott jo fizetest. En nagyon birtam a jatekat. Latszott rajta a tuz, meg veszelyes is volt a labda kozeleben. Nem csak int miatt, hanem mert vissza is tudta hordani az intet stb.
Akkor most ki is lesz hozza hasonlo? Igen tudom a drafton hozott jo srac, aki lehet hogy kezdo kell hogy legyen, ami meg a vedelmi rendszerunkben az elmult evekben belelett egetve, hogy nem egyszeru eset. Szoval o jol jott volna, amig az uj cb beilleszkedik. Es nem kell mar megint kenyszerpalyara kerulnunk.
Ps: mennyit is jatszott Cortaz Allen, milyen is volt tavaly? Mi a garancia ra, hogy nem ugyanigy leszunk vele kapcsolatban iden is. Szoval siman lehet hogy nem lesz o 2. cb. Es akkor leszunk bajban. Bar ne igy legyen. Es hatha hirtelen eszbekap.
De a mostanaban hasznalt sok wrs felallasok miatt nagyon jol jott volna az o tamogatasa. Es nem erzem, hogy gayen kivul valaki mas is optimalis ember lenne a cb poszton. Gay ok, 2. cb allen egy nagy kerdojel es utana meg nagyobb kerdojelek. Nem is csoda hogy probalunk szerezni free agent rutinos embert. Es ez az fa lehet hogy 2. vagy 3. ember is kell hogy legyen cb poszton ha allen megint hozza a tavalyi formajat. Blakerol meg azt irtak tegnap idekinnt, hogy nem hinnek hogy fel tudna venni a versenyt az atlagos, manapsag divatos magasabb elkapokkal, vagy az atlagosakkal sem.
Szoval szerintem nagy kar hogy nem tudtuk Mccaint megtartani, o olyan volt, mint a 2. cb poszton jatszo lewis akit szinten ugyenigy nem tudtunk megtartani. Es hat azota is fajo volt a tavozasa. Kb ot eve varunk mar a drafton egy 1 szamu jo cbt. Aki gay mellett, aztan akar elott is lehetne a depth charton. Es mindenki mas draft szakember is ezt irta, evek ota. Mert mar nagy szuksegunk lenne egy shotdown cbre, aki meg ballhawk kepeseggel is bir. Ez mar evek ota a csapat rakfeneje, hogy nem tudtunk elegendo intet szerezni.
több mint 9 éve
Vállald be! Colbert egyből lemondja PatRob időpontját.Patrick Robinson CB iránt érdeklődünk állítólag...legalább valami életjel. Ugyanakkor 3-4 másik csapat is képben vanKlaci79Jézusom ne.tenorx
több mint 9 éve
Azért kardomba nem dőlök, hogy McCain eligazolt, noha magam is a megtartását szorgalmaztam volna, de ezek szerint a 3 éves ajánlatunkban kevés lehetett a garantált és gondolom a fizu is vetmin körül mozoghatott. 😀Nekem Robinsonnal speciel nem lenne gondom, 4. CB-nek elmenne, arra kellene, ahogy McCain is arra kellett volna. (Gay-Allen-1/2. körös rookie-és ide kell egy veterán-5.-nek meg jó lesz Blake.
több mint 9 éve
Már hogyne lett volna, 4-5 éves szerződésnél kiválóan lehet játszani úgy, hogy az idei capszáma ne legyen túl nagy. 😉Elnézve a CB árakat és a használható OLB FA-kat kevés esélyetek lett volna még akkor is igazi kezdőt szerezni ....malkavPénteken találkozik a csapat illetékeseivel DeAngelo Williams. Megfelelő összegért teljesen jó igazolás lehet, amivel az RB need meg is oldódhat.vassadiÉn nem vagyok elragadtatva a dologtól... Remélem, nem igazoljuk le. Rohadtul semmi szükségét nem látom 1-2-3 millás csere futónak, amikor így is alig vagyunk a cap alatt. Inkább hozzunk használható OLB-t és CB-t.
És őszintén szólva én azon is meglepődtem, hogy nem vágtuk ki Troyt a piacnyitás előtt, hogy legyen pénzünk hozni ennek a 2 posztnak az egyikére egy normális embert.Soldados
Inkább az van, hogy szokás szerint nem akartunk nagy FA-t igazolni, amit el tudok fogadni, mert ez a csapat filozófiája évtizedek óta.
több mint 9 éve
Mekkén delfinné lett ötésfélér kétévre
több mint 9 éve
@WorildsGreatestNakitől?