Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Megmondom mi lesz! A Saints rálicitá Robinsonral, szépen aláír vele egy zsíros szerződést, majd szépen egy negyedik körért cserébe ideengedi Lewist és szépen mindenki lenyugszik a p****ba...😊
több mint 9 éve
Patrick Robinson CB iránt érdeklődünk állítólag...legalább valami életjel. Ugyanakkor 3-4 másik csapat is képben vanKlaci79Jézusom ne.
több mint 9 éve
no flacco
317
A vidám vasárnapban ő lesz a dobos.
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Ez a nem semmi...............Na akkor várhatom, hogy itt csörögjön az ajtón "téríteni" 😀
Jim Wyatt @jwyattsports 3 p3 perccel ezelőtt
-> RT @EdBouchette: #Steelers Jason Worilds quitting football to work for Jehovah's Witnesses www.post-gazette.com/sports/steelers/2015/03/11/Steelers-free-agent-Jason-Worilds-announces-his-departure-from-football/stories/201503110155 …dande
több mint 9 éve
no flacco
317
Én pedig azt hittem, hogy amish
több mint 9 éve
Ez a nem semmi...............Jim Wyatt @jwyattsports 3 p3 perccel ezelőtt
-> RT @EdBouchette: #Steelers Jason Worilds quitting football to work for Jehovah's Witnesses www.post-gazette.com/sports/steelers/2015/03/11/Steelers-free-agent-Jason-Worilds-announces-his-departure-from-football/stories/201503110155 …
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Patrick Robinson CB iránt érdeklődünk állítólag...legalább valami életjel. Ugyanakkor 3-4 másik csapat is képben van
több mint 9 éve
no flacco
317
A futó posztra Karlos Williams kellene a 4. 5. körben. Brutális méretek, ennek ellenére kifejezetten gyors. Nem mellékesen safety előélettel, állítólag nagyon agresszív. A testvérével sem jártunk rosszul...
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Brice McCain pedig Miamiban kapott 2 éves szerződést....csak hogy tovább fokozzam a hangulatot...2 évre 5,5 millát kap
több mint 9 éve
kriSTEELan
307
Free agent OLB James Harrison is open to playing for a team other than the Steelers.Klaci79Reméljük, hogy csak a pénzét próbálja feljebb srófolni...mert így ugyebár már megteheti... most már kényszerpályán vagyunk... :-/
több mint 9 éve
Hát mi lesz itt??? OLB-k nélkül nem lesz egyszerű, most pedig talán a liga leggyengébb állománya van a keretben jelenleg 😕polamaluAz a bajom, hogy megint kényszer pályán vagyunk/ lehetünk... egyszerűen muszáj valami normális embert keríteni FA-n, mert csak a draftról nem fogjuk tudni megoldani.
" class="embed">
több mint 9 éve
Hát mi lesz itt??? OLB-k nélkül nem lesz egyszerű, most pedig talán a liga leggyengébb állománya van a keretben jelenleg 😕
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Free agent OLB James Harrison is open to playing for a team other than the Steelers.
több mint 9 éve
Állítólag Harrison iránt érdeklődik a Titans...nem meglepő. Nagyon gyorsan aláiratnám vele a szerződést, mert rohadt gyenge az állományunk.
" class="embed">
több mint 9 éve
malkav
2 468
Elnézve a CB árakat és a használható OLB FA-kat kevés esélyetek lett volna még akkor is igazi kezdőt szerezni ....Pénteken találkozik a csapat illetékeseivel DeAngelo Williams. Megfelelő összegért teljesen jó igazolás lehet, amivel az RB need meg is oldódhat.vassadiÉn nem vagyok elragadtatva a dologtól... Remélem, nem igazoljuk le. Rohadtul semmi szükségét nem látom 1-2-3 millás csere futónak, amikor így is alig vagyunk a cap alatt. Inkább hozzunk használható OLB-t és CB-t.
És őszintén szólva én azon is meglepődtem, hogy nem vágtuk ki Troyt a piacnyitás előtt, hogy legyen pénzünk hozni ennek a 2 posztnak az egyikére egy normális embert.Soldados
több mint 9 éve
no flacco
317
Justin will be just in...
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Úgy tűnik Worilds szeretne több időt és több munkát szentelni a vallásának...ezért hagyja abba a focit...no comment
több mint 9 éve
Amit már korábban beharangoztak, Mitchell és Gilbert után átstruktúráltuk Pouncey szerződését, ezzel 3,8 milliót takarítottunk ki a capből, így már majdnem 6 millával vagyunk már a cap alatt.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
3,75 millát felszabadítottunk Pouncey szerződésének változtatásával is...biztos, hogy nagyon szeretnénk valakit, de még mindig nem értem, hogy a két lényegesebb szerződéssel mi van már...
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Hát tavaly már rettentő szar volt, azon szurkoltunk szegény nehogy felkerüljön a pályára és elbassza a meccset.gabokockaTudom. De nálatok csak a szezon második felében lett hátrasorolva egyértelmű backuppá, nálunk pedig eleve így indulna, nem várnánk tőle ennél többet, és azért határozottan jobb fal dolgozna előtte. Továbbra is azt mondom, amire nekünk kell, arra bőven jó lehet.
több mint 9 éve
Hát tavaly már rettentő szar volt, azon szurkoltunk szegény nehogy felkerüljön a pályára és elbassza a meccset.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Én szurkolok DeWillnek, de sztem neki már lefőtt a kávé.Bell mögött egyértelműen csak második számú RB lenne, Blounthoz hasonló early-down / goal-line back szerepkörben, arra pedig simán jó lehet szerintem.
MoJo szintű szenvedés is benne van a pakliban.gabokocka
több mint 9 éve
Én szurkolok DeWillnek, de sztem neki már lefőtt a kávé.MoJo szintű szenvedés is benne van a pakliban.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Pénteken találkozik a csapat illetékeseivel DeAngelo Williams. Megfelelő összegért teljesen jó igazolás lehet, amivel az RB need meg is oldódhat.vassadiÉn nem vagyok elragadtatva a dologtól... Remélem, nem igazoljuk le. Rohadtul semmi szükségét nem látom 1-2-3 millás csere futónak, amikor így is alig vagyunk a cap alatt. Inkább hozzunk használható OLB-t és CB-t.
És őszintén szólva én azon is meglepődtem, hogy nem vágtuk ki Troyt a piacnyitás előtt, hogy legyen pénzünk hozni ennek a 2 posztnak az egyikére egy normális embert.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Pénteken találkozik a csapat illetékeseivel DeAngelo Williams. Megfelelő összegért teljesen jó igazolás lehet, amivel az RB need meg is oldódhat.