Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Elkezdődtek a tárgyalások Ben szerződéshosszabbításáról.vassadi
És most már deklarált tény (Colbert által), hogy Worildsot is megpróbáljuk újraigazolni.Soldados
Ez sajnos kényszerpálya. Ezekkel a 7-8 sackes szezonjaival messze van az elittől, de ha nem tartjuk meg, még ilyen közepes OLB-nk sem lesz. Kérdés persze hogy mennyiért akar játszani? Idén eléggé túl lett fizetve...Jan
Teljesen jó volt mindkét félnek. Egyrészt számunkra kiderült, hogy nem kaphat "elitszerződést", ő pedig jól keresett. Nagyszerű döntés volt a transition tag.Soldados
Azt értem, csak most vagyunk kényszerhelyzetben.
Nem hiszem hogy FA piacról hoznánk kezdő, jó OLB-t, és azt sem hogy draftról tudnánk hozni azonnali kezdőt. Tehát muszáj megtartanunk, gondolom ő is tudja, nyilván ebből szeretne profitálni.Jan
Még ha így is van, most olcsóbban meg lehet tartani, mint amennyiért tavaly lehetett volna hosszútávúval.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
na akkor végre van hír a tavalyi CB draftunkróol, még ha nem is feltétlenül jó:
Shaquille Richardson aláírt a Chiefs-hez
több mint 9 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
És most már deklarált tény (Colbert által), hogy Worildsot is megpróbáljuk újraigazolni.Soldados
Ez sajnos kényszerpálya. Ezekkel a 7-8 sackes szezonjaival messze van az elittől, de ha nem tartjuk meg, még ilyen közepes OLB-nk sem lesz. Kérdés persze hogy mennyiért akar játszani? Idén eléggé túl lett fizetve...Jan
Teljesen jó volt mindkét félnek. Egyrészt számunkra kiderült, hogy nem kaphat "elitszerződést", ő pedig jól keresett. Nagyszerű döntés volt a transition tag.Soldados
Azt értem, csak most vagyunk kényszerhelyzetben.
Nem hiszem hogy FA piacról hoznánk kezdő, jó OLB-t, és azt sem hogy draftról tudnánk hozni azonnali kezdőt. Tehát muszáj megtartanunk, gondolom ő is tudja, nyilván ebből szeretne profitálni.
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Teljesen jó volt mindkét félnek. Egyrészt számunkra kiderült, hogy nem kaphat "elitszerződést", ő pedig jól keresett. Nagyszerű döntés volt a transition tag.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
Ez sajnos kényszerpálya. Ezekkel a 7-8 sackes szezonjaival messze van az elittől, de ha nem tartjuk meg, még ilyen közepes OLB-nk sem lesz. Kérdés persze hogy mennyiért akar játszani? Idén eléggé túl lett fizetve...
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Bell állítólag el lesz tiltva az első két meccsről.

több mint 9 éve
Mi játszunk a Hall of Fame-meccsen augusztus 9-én! Az ellenfél a Vikings lesz.

Hatodszor játszunk HoF-meccset, ami annyit jelent, hogy eggyel több, azaz 5 pre-season meccsünk lesz idén, és ha akarjuk, akkor 15 nappal korábban kezdődhet számunkra a TC.

több mint 9 éve
És most már deklarált tény (Colbert által), hogy Worildsot is megpróbáljuk újraigazolni.

több mint 9 éve
sorozatjunkie Pittsburgh Steelers 269
Egy kis AB--)  goingdeep.postr.hu/miert-olyan-jo-antonio-brown-vendegposzt
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Elkezdődtek a tárgyalások Ben szerződéshosszabbításáról.
több mint 9 éve
Keisel kisebb vállműtéten esett át, megtisztották az ízületet.

több mint 9 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Meskó életrajzi könyve megjelenik magyarul, előrendelhető. Aki esetleg angolul nem tud hasonlókat olvasni. Leírja hogyan került be az NFL-be. Stb.polamalu
Angolul senki se tudja olvasni, mert eleve magyarok írják magyaroknak, meglovagolva a trendeket. 😉Sobri Jóska
Ha szó esik benne a csatárokról, a szélső elfogókról, és a csapat sztárjáról a hátvédről, akkor én mindenképp elolvasom!

több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Meskó életrajzi könyve megjelenik magyarul, előrendelhető. Aki esetleg angolul nem tud hasonlókat olvasni. Leírja hogyan került be az NFL-be. Stb.polamalu
Angolul senki se tudja olvasni, mert eleve magyarok írják magyaroknak, meglovagolva a trendeket. 😉Sobri Jóska
A hasonló szó jelentését érted-e?polamalu
Persze.

több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 344 — capitaine du château de Vienne 1487
Az USA-ban rebesgetik, hogy Fitzgerald szeretné nálunk befejezni a pályafutását. Szerintem szükség sincs rá és igazából pénz sincs. Bár egy RZ targetnek jó lenne.polamalu
Már eleve ez, hogy a Steelers-nél szeretné befejezni a pályafutását szarul hangzik. Olyan mintha levezetésként akarna Pittsburgh-be menni. Nem hiszem, hogy erre lenne szükség a steelersnél.TheBerzerker
Piccboróban isten Larry, úgyhogy gyüjjön csak levezetni

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Az USA-ban rebesgetik, hogy Fitzgerald szeretné nálunk befejezni a pályafutását. Szerintem szükség sincs rá és igazából pénz sincs. Bár egy RZ targetnek jó lenne.polamalu
Már eleve ez, hogy a Steelers-nél szeretné befejezni a pályafutását szarul hangzik. Olyan mintha levezetésként akarna Pittsburgh-be menni. Nem hiszem, hogy erre lenne szükség a steelersnél.

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 9 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
"If there's anbody I would follow, it's him and him only..." Ezt nyilatkozta Ike Taylor a SiriusXM NFL Radionak, mármint arról, hogy követné LeBeau-t a Titans-hez, már ha volna erre igény...desider
Hátha ez valóban így lenne, akkor végképp prioritás a CB...

" class="embed">
több mint 9 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
A hasonló szó jelentését érted-e?
több mint 9 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
"If there's anbody I would follow, it's him and him only..." Ezt nyilatkozta Ike Taylor a SiriusXM NFL Radionak, mármint arról, hogy követné LeBeau-t a Titans-hez, már ha volna erre igény...
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Angolul senki se tudja olvasni, mert eleve magyarok írják magyaroknak, meglovagolva a trendeket. 😉

több mint 9 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Hat ha ide akarna jonni, szerintem legyen igy. Mert ez azt jelentene, hogy nem ker sokat. Mert o szeretne ide jonni. Es elferne boven a csapatban. Fizikalis, jo wr. Ami nalunk meg "csak" az ujonc eveben, tobbnyire 3. szamu cbken bizonyitott Bryant van. Nem hasonlitanam oket ossze. Mert Fitz mar minden teren bizonyitott. Bryant is hatalmasat jatszott. Nagy meglepetes ember volt, de meg csak a rosteren sem kezdte az evet tavaly. Szoval mindig jo egy elit veteran elkapo. Es akkor ilyen mar ketto lenne brown es fitz. Es lennenek mellettuk a fiatalok. Foleg ha utana visszavonul fitz, nem sokat veszitenenk. Bar lehet csapatrombolo lenne picit. Vagy osztonzo a wr corpra
. Ki tudja. 😀

Ja meg valami, a wr ek meg brown nelkul nem nagyon mutattak semmit. Es ha brown kidolne, par meccsre, akkor nem hinnem hogy ugyanugy elit wr corprol beszelnenk fitz nelkul ertve persze. Lattuk milyen visszaesses lett bell kidolesebol. Brown eseteben is hatalmas visszaeses lenne. Hiaba van most fiatal jo wr mellette. Egyikuk sem elsoszamu wr meg. Majd talan idovel. Meg egyikuk sem olyan megbizhato elkapo mint brown vagy regen ward volt. Szoval amig a Bigben Brown Bell trio fennt van a palyan addig jok lehetunk. Barmelyik kiesese hatalmas visszaeses lenne.
több mint 9 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Én nem hoznám el...ütős WR copr van nálunk. Brown adott, szerintem Martavis akár már jövőre is beérhet 2. számúnak, ott van még Wheaton és akkor még nem is beszéltünk Bell elkapásairól. Szóval szerintem nem reális mégha Fitz szeretne is jönni.Haggans
Fitz egy olyan szintú játékos, hogy ha 3 zseni WR-ünk lenne akkor is elhoznám.
Mondjuk szerintem esélytelen, hogy idejöjjön.
több mint 9 éve
Meskó életrajzi könyve megjelenik magyarul, előrendelhető. Aki esetleg angolul nem tud hasonlókat olvasni. Leírja hogyan került be az NFL-be. Stb.
több mint 9 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Én nem hoznám el...ütős WR copr van nálunk. Brown adott, szerintem Martavis akár már jövőre is beérhet 2. számúnak, ott van még Wheaton és akkor még nem is beszéltünk Bell elkapásairól. Szóval szerintem nem reális mégha Fitz szeretne is jönni.

" class="embed">
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 344 — capitaine du château de Vienne 1487
Ha Fitz haza akar gyünni hadd gyüjjön má, Revist is megfűzhetné. Ránkférne egy loyalty-lowcoast bomba. Lehetne ijen mozgalom e - Pitt Alumni for SB run, akkor főhívnák még Lösónt, Seárdot, Donaldot, Andilít, Hynoskit meg Kövónnt - szerintem meg is volnánk. 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Az USA-ban rebesgetik, hogy Fitzgerald szeretné nálunk befejezni a pályafutását. Szerintem szükség sincs rá és igazából pénz sincs. Bár egy RZ targetnek jó lenne.