Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 10 éve
Soldi, a szezon kétharmadát kihagyó franchise LT-t kifelejtetted.A rekordos dologgal egyetértek. Nyilván Ben dönt, hogy kinek passzol, de minden playben van egy first read, az pedig az esetek többségében Brown volt. Ez pedig egyértelműen az edzői része a dolognak. És ez már nem az első ilyen eset, amikor az 5 elkapás / 50 yardos sorozatát kellett életben tartani, akkor is hívtak rá egy passzt valamelyik tavalyi meccs végén, amikor már amúgy csak az órát kellett lepörgetni. Arra még azt mondom, oké, de ez a mai nekem se tetszett.
Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
Nagyon haragszom Tomlinra, Haley-re, sztem igazi faszkalap módon rámentünk arra, hogy AB legyen a catch és recieving yard leader a szezon végén... És ezt szánalmasnak tartom, hogy rekordokra mentünk rá a csapat érdek helyett. Lehet rekordozni, de csak ha az nem érinti hátrányosan a csapatot, de most érzésem szerint hátrányosan érintette.SoldadosSzerintem nagyon messze vagyunk attól, hogy ezt biztosan az edzők nyakába varrjuk. BigBen dönti el, hogy kinek dob, nem az edzők. Kevés olyan play van ami külön játékosra van ráhívva.
Hasonló témában vitatkoztunk már régen, amikor az órával futunk versenyt, és középre short yardos játékokat játszunk. Te rendre a play-t fikázod, én rendre úgy látom, hogy BigBen dönt rosszul, és azt dobja akit belül rövid yardon üresen hagynak (hisz ez jó a védelemnek).
Nyilván nem neked kell magyarázni, hogy egy play milyen bonyolultan van megálmodva, és épp ezért innen a messziségből inkább BigBen nyakába varrom Brown rekordra menést is, és a rohanás no huddle szitukban rendre a rossz döntéseket.
több mint 10 éve
Playoffs Baby, Playoffs! 😊De az Offense hatalmas csalódás volt az utolsó 2 meccsen. BB megint vakon volt, rettenetes INT, kihagyott TD... A playcalling botrányos, 3. és kevésre, közepesre, mindegy mire, de hívjuk a mély passzt. Minek? Egyszer-egyszer persze lehet, de folyton folyvást, egész egyszerűen nem fér bele. Amíg nem jöttek a D-től a turnoverek, addig ez szoros volt, mert az O nem tudott meglépni a fenti két ok miatt. A short fieldeket már sikerült kihasználni, így végül sima lett. Nagyon haragszom Tomlinra, Haley-re, sztem igazi faszkalap módon rámentünk arra, hogy AB legyen a catch és recieving yard leader a szezon végén... És ezt szánalmasnak tartom, hogy rekordokra mentünk rá a csapat érdek helyett. Lehet rekordozni, de csak ha az nem érinti hátrányosan a csapatot, de most érzésem szerint hátrányosan érintette. Qrvára remélem, ha már bejutottunk, összekapja magát az edzői stáb, mind BB, mert mi akkor tudunk csak menetelni, ha azt az O-t látjuk majd, amelyiket a 9-14. meccsek között láttunk.
A Defense ezúttal jó volt, a short fieldeknél is FG-n tudta tartani a riválist, majd a 2. félidőben már jöttek a TO-k is.
A lényeg, hogy megvan a PO és szerintem meg is érdemeltük. Kibírtuk, hogy All-Pro center nélkül játszottuk végig az idényt, kibírtuk, hogy csak a szezon egyharmadában volt az All-Pro futónk és kibírtuk, hogy 4 meccsre elveszítsük a franchise QB-t. Mindezt az egyik legerősebb schedule mellett. Szóval megérdemeltük. Kellett hozzá némi segítség, de ez nem számít. A 10-6 reálisnak tűnt az idény előtt, BB kiesését beszámítva pedig szinte túlteljesítés. Csak a Ravens-meccs okozta seb miatt érezhetjük csalódásnak - persze joggal. De ez már történelem, tényleg csak az számít, hogy megvan a PO.
Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
BigBenen sok fog múlni.Nem csinálhat ilyeneket mint az elmúlt két meccsen.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 10 éve
Remélem BB formája visszatér a PO-ra, 2 hete még jól játszott. Illetve a Gameplan-t kell átgondolni.
több mint 10 éve
Jah de majd elfelejtettem Jézuska meglepett 2 Steelers pólóval, az talán új lendületet ad mindenkinek 😊ebben az évben amikor nem láttam élőben a meccseket jól ment a csapatnak, itt a PO most mit tegyekTermészetesen ki kell hagynod! Mindent a csapatért .-)
Ki kellene hagynom ezután is? Normális?
prérifarkas
bcsarli
Szerintem ha felveszem meccsnézésre abból baj nem lehet.
Szerkesztette: prérifarkas
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 10 éve
Mindegy, csak Soldi ne hirdessen ki minket abszolút esélyesnek, akkor nyerhetünk .-)Pfff, nem tudom melyik lenne jó. Talán a Cinci?Sztem a delrol bejuto Texans log ki lefele kicsit AFCben, a Patset is beleertve jelenlegi formajaban, barki barkit megverhet.
bcsarli
ulpianus
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 10 éve
ebben az évben amikor nem láttam élőben a meccseket jól ment a csapatnak, itt a PO most mit tegyekTermészetesen ki kell hagynod! Mindent a csapatért .-)
Ki kellene hagynom ezután is? Normális?
prérifarkas
több mint 10 éve
a sérültekről lehet tudni valamit?
több mint 10 éve
Köszi Laci, mostmá ne cserélj mennyünk ezzel

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
ennyit megér...
több mint 10 éve
Pfff, nem tudom melyik lenne jó. Talán a Cinci?Sztem a delrol bejuto Texans log ki lefele kicsit AFCben, a Patset is beleertve jelenlegi formajaban, barki barkit megverhet.
bcsarli

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
ebben az évben amikor nem láttam élőben a meccseket jól ment a csapatnak, itt a PO most mit tegyekKi kellene hagynom ezután is? Normális?
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 10 éve
Hát elég boldog vagyok 😀 A Billst most nagyon megszerettem 😊
több mint 10 éve
Pfff, nem tudom melyik lenne jó. Talán a Cinci?Kivel (Benglas/Broncos) és mikor játszunk?Ha Broncos nyer, akkor Bengals.
steelwolf
Ha a Chiefs nyer és a Broncos kikap, akkor Chiefs.
Ha mindketten kikapnak, akkor Broncos.
Shilkor
több mint 10 éve
Kivel (Benglas/Broncos) és mikor játszunk?Ha Broncos nyer, akkor Bengals.
steelwolf
Ha a Chiefs nyer és a Broncos kikap, akkor Chiefs.
Ha mindketten kikapnak, akkor Broncos.
több mint 10 éve
A Jets drukkereknek még szarabb lehet, mint nekünk a múlt héten. Átérzem a lelkiállapotukat, 1 hete átéltem.
több mint 10 éve
Örök hála a Buffalo-nak,de szerencsére a csapat is megdolgozott a PO-ért.Kivel játszuk a következő meccset aki tudja osszamár meg velem.
több mint 10 éve
Kivel (Benglas/Broncos) és mikor játszunk?Lehet az Chiefs is, a most kezdodo meccsektol fugg.
steelwolf

több mint 10 éve
Jöttök eggyel! Azért gratulálok a csapatnak is!Köszönjük a lehetőséget! Élni fogunk vele.
Buffalo Bill
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 10 éve
Kivel (Benglas/Broncos) és mikor játszunk?
több mint 10 éve
Ez kemeny alapszezon volt. De a lenyeg mindig a lenyeg, PO.

több mint 10 éve
Jöttök eggyel! Azért gratulálok a csapatnak is!
több mint 10 éve
Na srácok, összedobunk közösen egy Fitzpatrick szoborra? 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Sok sikert Urak a PO-ban, múlt héten a Ravens elleni L után ti voltatok úgy h nem érdemlitek meg a PO-t, mai napon mi jártunk így.