Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
malkav
2 468
Honnan tudod milyen cuccok vannak a turkálóban......... 😉Szerintem halvány lila fingja sincs, hogy mi van a felsőre írva, csak a turkálóba megtetszett neki a színe.labySteelers cucc nincs turkálóban. Összekevered a Ravens holmijaival😊fcancellara
több mint 9 éve
+1: a Ravens ellen nem Bell hiánya okozta a problémát, bár könnyű lenne erre kenni. 😛SoldadosSzerintem meg de 😊
több mint 9 éve
fcancellara
1 559
Szerintem halvány lila fingja sincs, hogy mi van a felsőre írva, csak a turkálóba megtetszett neki a színe.labySteelers cucc nincs turkálóban. Összekevered a Ravens holmijaival😊
több mint 9 éve
Szerintem halvány lila fingja sincs, hogy mi van a felsőre írva, csak a turkálóba megtetszett neki a színe.
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
a cs. napra tudok csinálni update hamburgert is 😀és amilyen sportos végre lenne egy jó elkapó is a csapatban...ehh...
több mint 9 éve
bökdmegvagy lehet szólni Hörinek, aki információ-kereső szakemberKöszi, infó kereső szakember. Akkor már csak azt tudd meg, hogy hívják és miért nincs ott vasárnaponként a meccsnézéseken 😀 Mennyivel jobban élveznénk, ha közben órát tartana 😀polamalu
Höri
www.facebook.com/czine.szilvia
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
vagy lehet szólni Hörinek, aki információ-kereső szakemberKöszi, infó kereső szakember. Akkor már csak azt tudd meg, hogy hívják és miért nincs ott vasárnaponként a meccsnézéseken 😀 Mennyivel jobban élveznénk, ha közben órát tartana 😀
Höri
több mint 9 éve
vagy lehet szólni Hörinek, aki információ-kereső szakemberNa azért én nem fogok időt pocsékolnipolamaluRegisztrálni kell az rtl2-n utána lehet megnézniKlaci79Én nem láttam, hol lehetett nézni? Mondjuk a héten a TV-t is csak kikapcsolva sötéten láttam 😀polamaluRtl2-n belevalovilágban a csinos tesitanár full steelerses ruhában... 😊sajnos ez kimaradt....ha néztem volna se merném bevallani 😀
Érdemes megnézni... 😊Witchdoctor
na jó...megnéztem és tényleg...jó ízlése van az biztos...látszik a teveszőr pulcsiján 😀Klaci79
több mint 9 éve
Nah, mégiscsak leigazoltuk Nixet, igaz kicsit rúzvelt, kicsit roninbekk, kicsit kentstate 😛 de NIX
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Na azért én nem fogok időt pocsékolniRegisztrálni kell az rtl2-n utána lehet megnézniKlaci79Én nem láttam, hol lehetett nézni? Mondjuk a héten a TV-t is csak kikapcsolva sötéten láttam 😀polamaluRtl2-n belevalovilágban a csinos tesitanár full steelerses ruhában... 😊sajnos ez kimaradt....ha néztem volna se merném bevallani 😀
na jó...megnéztem és tényleg...jó ízlése van az biztos...látszik a teveszőr pulcsiján 😀Klaci79
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Regisztrálni kell az rtl2-n utána lehet megnézniÉn nem láttam, hol lehetett nézni? Mondjuk a héten a TV-t is csak kikapcsolva sötéten láttam 😀polamaluRtl2-n belevalovilágban a csinos tesitanár full steelerses ruhában... 😊sajnos ez kimaradt....ha néztem volna se merném bevallani 😀
több mint 9 éve
Én nem láttam, hol lehetett nézni? Mondjuk a héten a TV-t is csak kikapcsolva sötéten láttam 😀Rtl2-n belevalovilágban a csinos tesitanár full steelerses ruhában... 😊sajnos ez kimaradt....ha néztem volna se merném bevallani 😀
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Rtl2-n belevalovilágban a csinos tesitanár full steelerses ruhában... 😊sajnos ez kimaradt....ha néztem volna se merném bevallani 😀
na jó...megnéztem és tényleg...jó ízlése van az biztos...látszik a teveszőr pulcsiján 😀
több mint 9 éve
Rtl2-n belevalovilágban a csinos tesitanár full steelerses ruhában... 😊Érdemes megnézni... 😊
több mint 9 éve
Brad Wing személyében a 3. ERFA játékosunkat is újraigazoltuk. Ő is egyéves, vélhetően vetmin-es szerződést kapott. Mivel most 2 P van rosteren, így innentől nem valószínű, hogy draftolunk P-t, valószínűbb, hogy kettejük között lesz verseny.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Rövid AFC Észak szezonértékelő a tollamból. 😊Pár észrevétel:
www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-afc-eszak-szezonertekelo-2389603Stez
- Worilds transition taggel volt.
- Shazier és Tuittot pont fordítva írtam volna. Mert bár Shazier kezdőként kezdte az idényt, de sérülése után mellékszereplő lett, sose kapta vissza főállásban a kezdő posztját, míg Tuitt a Keisel kidőlése után kezdő lett és órási terhelést kapott, ráadásul kiválóan megállta a helyét.
- Jarvis Jones bár valóban csalódást keltő, de ott is megért volna annyi kitételt, hogy idén sérülése miatt nem derülhetett ki, hogy mit tud valójában.
+1: a Ravens ellen nem Bell hiánya okozta a problémát, bár könnyű lenne erre kenni. 😛
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Rövid AFC Észak szezonértékelő a tollamból. 😊www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-afc-eszak-szezonertekelo-2389603
több mint 9 éve
A tavaly undrafted Richie Leone személyében future contracttal igazoltunk egy puntert is. És ő nem ilyen jött-ment kategória, college-ban az egyik legjobb P volt, szóval valós versenyt jelenthet Wingnek. Ami plusz adalék lehet nála, hogy középsuliban pedig QB-t játszott, ami ugye jól jöhet(ne) trükkös játékoknál.
több mint 9 éve
Szép lenne, ha Troy kapná elsőnek 😊tenorxSzerintem simán Ő fogja kapni.
több mint 9 éve
Nem hinném. Ha visszavonul, akkor inkább a családjával lesz, minthogy a visszavonulásának is ez volt az elsődleges oka. Talán majd egyszer elképzelhető lesz, hogy edzőként folytatja, de most nem. Vagy játékosként marad, vagy a családjával lesz.Harrisonról draft vége és a TC kezdete között várható döntés, semmi nem sürgeti se a csapatot, se Harrisont. Ha Moats és legfőképpen Worilds marad, plusz jön korai körben OLB, akkor nem kell és sztem nem is fogjuk forszírozni a folytatást. Ha viszont vmi félresikerül (legfőképpen Worildsra gondolok), akkor sztem még 1 évre érdemes visszahozni.SoldadosKérdés:
Harrison-t megtartani valami edzői-tanácsadói poszton?
Alkalmas lenne rá, elképzelhető?
Persze nem minden áron és lehet nem is jó megoldás, de a visszatérése szerintem sokat dobott a D morálján.
Igaz LeBeau nélkül nagy eséllyel Troy és Harrison sem marad(na) és tényleg új szelek fújnának az öltözőben.Big B
több mint 9 éve
Big B
62
Harrisonról draft vége és a TC kezdete között várható döntés, semmi nem sürgeti se a csapatot, se Harrisont. Ha Moats és legfőképpen Worilds marad, plusz jön korai körben OLB, akkor nem kell és sztem nem is fogjuk forszírozni a folytatást. Ha viszont vmi félresikerül (legfőképpen Worildsra gondolok), akkor sztem még 1 évre érdemes visszahozni.SoldadosKérdés:
Harrison-t megtartani valami edzői-tanácsadói poszton?
Alkalmas lenne rá, elképzelhető?
Persze nem minden áron és lehet nem is jó megoldás, de a visszatérése szerintem sokat dobott a D morálján.
Igaz LeBeau nélkül nagy eséllyel Troy és Harrison sem marad(na) és tényleg új szelek fújnának az öltözőben.
több mint 9 éve
Nagyvonalakban így nézne ki egy ideális off-season számomra:- új ligaév előtt: átstruktúrálni Pouncey és AB szerződését, hosszabbítani Bennel és Heywarddal, kivágni Lance Moore-t, Cam Thomast és "visszavonultatni" vagy jelentős paycuttal megtartani Troyt, viszont Keiselnek örülnék ha még egy évet maradna, plusz Will Allent és Moatsot megint visszahozni 1 évre.
- FA: egy jó cornert igazolni (pl a sokat emlegetett Maxwell), plusz esetleg 1-2 kiegészítőt (DL, WR, RB közül lehet válogatni), persze ha a capbe belefér.
- draft: korai körben CB és OLB, középső körökben RB, TE, DL, hátul részemről szokás szerint mindegy.
Worilds-Harrison, avagy OLB-kérdés: Worildsot meg kell próbálni megtartani (Rooney szavaiból kiderült, hogy meg is fogjuk próbálni), de ez jelenleg megtippelhetetlen, hogy sikerül-e. Az újbóli transition taget, aminek lehetőségét nem vetették el, én nem támogatnám. A kérdés az, hogy mennyi capünk lesz (ezért lenne jó már az új ligaév előtt hosszabbítani) és milyenek Worilds igényei. Ezt most még nem lehet látni. Harrisonról draft vége és a TC kezdete között várható döntés, semmi nem sürgeti se a csapatot, se Harrisont. Ha Moats és legfőképpen Worilds marad, plusz jön korai körben OLB, akkor nem kell és sztem nem is fogjuk forszírozni a folytatást. Ha viszont vmi félresikerül (legfőképpen Worildsra gondolok), akkor sztem még 1 évre érdemes visszahozni.
több mint 9 éve
Leadership, sportszerűség, az ellenfél és a játék tisztelete. A díjról pedig a játékosok szavazata dönt.Az NFL idősebb Art Rooneyról nevezte el a Sportsmanship Awardot, amit a játékosok szavazata dönt el. Ennél nagyobb megtiszteltetés kevés van, minthogy egy díjat elneveznek valakiről.Mi alapján kapják ezt?sorozatjunkie
Az idei döntősök: Thomas Davis (Carolina) LB, Larry Fitzgerald (Arizona) WR, Chad Greenway (Minnesota) LB, Calvin Johnson (Detroit) WR, Troy Polamalu (Pittsburgh) SS, Matthew Slater (New England) ST, Alex Smith (Kansas City) QB és DeMarcus Ware (Denver) DE.Soldados
több mint 9 éve
sorozatjunkie
269
Az NFL idősebb Art Rooneyról nevezte el a Sportsmanship Awardot, amit a játékosok szavazata dönt el. Ennél nagyobb megtiszteltetés kevés van, minthogy egy díjat elneveznek valakiről.Mi alapján kapják ezt?
Az idei döntősök: Thomas Davis (Carolina) LB, Larry Fitzgerald (Arizona) WR, Chad Greenway (Minnesota) LB, Calvin Johnson (Detroit) WR, Troy Polamalu (Pittsburgh) SS, Matthew Slater (New England) ST, Alex Smith (Kansas City) QB és DeMarcus Ware (Denver) DE.Soldados
több mint 9 éve
Szép lenne, ha Troy kapná elsőnek 😊