Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Még egy kanadai ligás játékos jött próbajátékra hozzánk Delvin Breaux CB személyében.Soldados
épp azt nézem, hogy kifosztjuk a kanadai ligát?
aztán néztem, hogy a srác vagy 10 csapathoz ellátogat...
majd meglátjuk mi lesz
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Még egy kanadai ligás játékos jött próbajátékra hozzánk Delvin Breaux CB személyében.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Micsoda szerelés 😀
 www.facebook.com/video.php?v=815001055177613&set=vb.113741208636938&type=2&theaterpolamalu
És honnan ért oda! Lekapta az endzone előtt 😀bcsarli
azonnal elhívni workout-ra!!!
több mint 9 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 640 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Micsoda szerelés 😀
 www.facebook.com/video.php?v=815001055177613&set=vb.113741208636938&type=2&theaterpolamalu
És honnan ért oda! Lekapta az endzone előtt 😀

több mint 9 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Micsoda szerelés 😀
 www.facebook.com/video.php?v=815001055177613&set=vb.113741208636938&type=2&theater
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 344 — capitaine du château de Vienne 1487
Én azt olvastam, hogy kész tény. Az időpont lehet talán még nyitott.polamalu
Ja, azóta már én is látom. 😊Soldados
409

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
PFWA-nál Bell lett az év legtöbbet fejlődött játékosa.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Én azt olvastam, hogy kész tény. Az időpont lehet talán még nyitott.polamalu
Ja, azóta már én is látom. 😊

több mint 9 éve
Én azt olvastam, hogy kész tény. Az időpont lehet talán még nyitott.
több mint 9 éve
Joe Paterno visszakapta a győzelmeit.polamalu
Nem az van, hogy csak visszakaphatja?

Mondjuk én örülnék neki. 😊

több mint 9 éve
Joe Paterno visszakapta a győzelmeit.
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 747 — Így remélem megfelelek nektek.....
Így van, ha még az Öreg nem akart nyugdíjba menni, viszont Butlert sem lehetett tovább tartóztatni érthető módon, ez volt a legjobb és elegánsabb megoldás. Sok sikert még neki bárhol is dolgozik tovább!
több mint 9 éve
szep. nalunk miert nem lehetett ez?
LeBeau a hírek szerint a Cardshoz megy, de nem DC lesz, hanem amolyan tanácsadó.Soldados
gabistar
Mert annak semmi értelme nem lett volna. Butler 5 éve arra vár, hogy DC legyen nálunk, ezért nem ment máshova. Na most ha LeBeau marad tanácsadónak, akkor ugyanúgy ott lett volna felette az öreg. Ez teljesen egészségtelen helyzetet teremtett volna. Ugyanúgy nem érezhette volna sajátjának a Defense-t.

Ellenben a Cardinals-nál új DC lesz, akinek minden idők legjobb DC-je lesz a tanácsadója. Ez már egy egészségesebb kapcsolati modell.

Ha nagyon lesarkítanám, oda szaktekintélyként érkezik és úgy is fogadja majd az új DC, itt meg kolonc lett volna Butleren, és ő is annak érezte volna magát, hogy elvették a D-jét és megtartották a mondvacsinált poszton.

Szóval bárhol egészséges viszony várhatja tanácsadóként, kivéve nálunk. Ez puszta szociálpszichológia.Soldados
Igaz es jogos is. De remelem azert egyszer meg visszajon hozzank. Elvegre itt erte el legnagyobb sikereit. Es en itt kepzeltem ot el addig ameddig akar dolgozni es szerintem mas is. Valamint eleg fura helyzet lett ez igy, hogy ki kellett ot raknunk stb. Meg hogy mashol kell folytatnia. Tudom eljott butler ideje. Es a jovo most a cel. De ki gondolta volna ezt a helyzetet nalunk korabban, hogy igy lesz? Nem a legszebb megoldas.gabistar
Szerintem ennél szebben nem lehetett. Meggyőződésem, hogy mindenki (vezetőség, érintettek) tudta, hogy ez az utolsó éve (az év közbeni nyilatkozatokból legalábbis így utólag nekem ez jön le), mert az 5 éve várakozó Butlert nem szivathatjuk tovább és az idény végén lejár a szerződése Butlernek, aki elmegy, ha most sem jöhet el az ideje nálunk. Szerintem LeBeau sem akarta volna tovább szivatni. Tudta, hogy ennek most eljött az ideje. Szóval sztem ennél nem lehetett volna szebben. Nem kiraktuk, hanem - valószínűleg - a megbeszéltek szerint lemondott.

Sokat kaptunk tőle, de mi is sokat adtunk neki. Ez így szokott lenni. Csak kölcsönösen működik. Fantasztikus volt, amikor a TC-t megszakítva az egész csapat elutazott a HoF-beiktatására és együtt fotózkodtak vele a detroiti mezében. Sokat jelentett neki.

több mint 9 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
LeBeau a hírek szerint a Cardshoz megy, de nem DC lesz, hanem amolyan tanácsadó.Soldados
gabistar
Mert annak semmi értelme nem lett volna. Butler 5 éve arra vár, hogy DC legyen nálunk, ezért nem ment máshova. Na most ha LeBeau marad tanácsadónak, akkor ugyanúgy ott lett volna felette az öreg. Ez teljesen egészségtelen helyzetet teremtett volna. Ugyanúgy nem érezhette volna sajátjának a Defense-t.

Ellenben a Cardinals-nál új DC lesz, akinek minden idők legjobb DC-je lesz a tanácsadója. Ez már egy egészségesebb kapcsolati modell.

Ha nagyon lesarkítanám, oda szaktekintélyként érkezik és úgy is fogadja majd az új DC, itt meg kolonc lett volna Butleren, és ő is annak érezte volna magát, hogy elvették a D-jét és megtartották a mondvacsinált poszton.

Szóval bárhol egészséges viszony várhatja tanácsadóként, kivéve nálunk. Ez puszta szociálpszichológia.Soldados
Igaz es jogos is. De remelem azert egyszer meg visszajon hozzank. Elvegre itt erte el legnagyobb sikereit. Es en itt kepzeltem ot el addig ameddig akar dolgozni es szerintem mas is. Valamint eleg fura helyzet lett ez igy, hogy ki kellett ot raknunk stb. Meg hogy mashol kell folytatnia. Tudom eljott butler ideje. Es a jovo most a cel. De ki gondolta volna ezt a helyzetet nalunk korabban, hogy igy lesz? Nem a legszebb megoldas.
több mint 9 éve
az egyik offense CSK-ja Browns lesz majd, a másiké Murrey...a két védelemé pedig Watt és HadenKlaci79
Brown, és Murray. Védelem stimmel. 😊laby
oh, sorry...
több mint 9 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
az egyik offense CSK-ja Browns lesz majd, a másiké Murrey...a két védelemé pedig Watt és HadenKlaci79
Brown, és Murray. Védelem stimmel. 😊

több mint 9 éve
az egyik offense CSK-ja Browns lesz majd, a másiké Murrey...a két védelemé pedig Watt és Haden
több mint 9 éve
tavalyi 7. körös Rams pick OT Mitchell Van Dyk csatlakozott a csapathoz
több mint 9 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
 www.steelers.com/video-and-audio/videos/Bettis-Memorable-Moments-Steelers-Bears-2005/f068b807-83a4-49a4-b74a-b59a0ea918d4
Mennyivel "focibb" volt még akkor a foci. Hiányoznak ezek a kőkemény, brutális meccsek! És persze hiányzik Bettis is!
több mint 9 éve
gabistar

Szóval bárhol egészséges viszony várhatja tanácsadóként, kivéve nálunk. Ez puszta szociálpszichológia.

több mint 9 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
több mint 9 éve
LeBeau a hírek szerint a Cardshoz megy, de nem DC lesz, hanem amolyan tanácsadó.

több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Butler On Defensive Scheme: ‘We Will Run The 3-4, But We Will Run Some 4-3 Also
Na lesz itt kártya kavarás. Szeretnék látni rengeteg trükkös playt a D-től, hogy nagyon meglepjünk mindenkit 😀polamalu
Így teljes: "We will run the 3-4, but we will run some 4-3 also, in our sub-package." Mondjuk Butler is pontatlanul fogalmaz, mert a 4-3 és a sub-package eleve üti egymást, de itt nyilván arra gondolt, hogy 4-3-ra jellemző elemeket is alkalmazni fogunk (pl. 4 down lineman a falban). De ez eddig is így volt. Szóval ha valaki a kiemelt részből azt a következtetést vonta le, hogy Butler drasztikus változásokat fog eszközölni, vagy sémaváltás / hibrid defense lesz, és hasonlók, ezekről szó nincs. 😊

Bowles egyébként már hivatalosan is HC, így rövidesen az is eldőlhet, hogy LeBeau megy-e Arizonába vagy sem.
több mint 9 éve