Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Az NFL idősebb Art Rooneyról nevezte el a Sportsmanship Awardot, amit a játékosok szavazata dönt el. Ennél nagyobb megtiszteltetés kevés van, minthogy egy díjat elneveznek valakiről.

Az idei döntősök: Thomas Davis (Carolina) LB, Larry Fitzgerald (Arizona) WR, Chad Greenway (Minnesota) LB, Calvin Johnson (Detroit) WR, Troy Polamalu (Pittsburgh) SS, Matthew Slater (New England) ST, Alex Smith (Kansas City) QB és DeMarcus Ware (Denver) DE.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Mindhárom Steeler, azaz AB, Pouncey és Timmons is Cris Carter csapatába került a Pro Bowlon.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
a kérdés az, hogy vajon van e olyan CB, aki érdemben erősítés lenne...vagy inkább el kell hozni valamelyik vadállat DE/OLB-t és hozni 2. körben CB-t, aki még azért mindig segítség lehet...
én változatlanul utóbbi mellett vagyok, úgy hogy mindent meg kell tenni mondjuk egy Maxwell megszerzéséért
nyilván ha nem sikerül akkor tényleg már az első körben meg kell próbálni, de mindig ott lesz a kérdés, hogy mennyire válik be egy Trae Waynes, egy P.J. Williams vagy egy Ifo Ekpre-Olomu. Bár én tudnék örülni egy Jalen Collins-nak is.Klaci79
Maxwellnek én is nagyon tudnék örülni, és akkor adott esetben lehetne 1. körben OLB, de akkor is még lehetne az elején CB pick is. Emlékeim szerint a Broncost sem zavarta, hogy Talib után még Robyt is behúzták.Haggans
És volt még mellettük egy - ACL-szakadásból lábadozó, de egyébként - All-Pro szintű cornerük Chris Harris személyében.

Lényeg a lényeg, egyetértek azzal, hogy még akkor sem zárható ki az első körös CB pick, ha igazolunk egy kezdőnek szánt FA cornert, legyen az akár Maxwell, akár valaki más.
több mint 9 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
a kérdés az, hogy vajon van e olyan CB, aki érdemben erősítés lenne...vagy inkább el kell hozni valamelyik vadállat DE/OLB-t és hozni 2. körben CB-t, aki még azért mindig segítség lehet...
én változatlanul utóbbi mellett vagyok, úgy hogy mindent meg kell tenni mondjuk egy Maxwell megszerzéséért
nyilván ha nem sikerül akkor tényleg már az első körben meg kell próbálni, de mindig ott lesz a kérdés, hogy mennyire válik be egy Trae Waynes, egy P.J. Williams vagy egy Ifo Ekpre-Olomu. Bár én tudnék örülni egy Jalen Collins-nak is.Klaci79
Maxwellnek én is nagyon tudnék örülni, és akkor adott esetben lehetne 1. körben OLB, de akkor is még lehetne az elején CB pick is. Emlékeim szerint a Broncost sem zavarta, hogy Talib után még Robyt is behúzták.

" class="embed">
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
nyilván ha nem sikerül akkor tényleg már az első körben meg kell próbálni, de mindig ott lesz a kérdés, hogy mennyire válik be egy Trae Waynes, egy P.J. Williams vagy egy Ifo Ekpre-Olomu. Bár én tudnék örülni egy Jalen Collins-nak is.
több mint 9 éve
Rooney ma interjút adott néhány újságírónak.

Ha valakiben még lett volna kétség: "I don't see any dramatic changes to the design of the defense."

Ben szerződéshosszabbításáról: "We would like to get it done this offseason. I think it is fair to say the sooner the better. I am not going to put particular time frame on it."

Worildsről: "I can say we would like to have Jason back. He had a good year." De hozzátette: "But as a defense we have to get more sacks and more pressure on the QB."

És ami szerintem mind közül a leginkább beszédes:

Rooney on Steelers D: "We have some good young players we can build around" but secondary will be a focus in the offseason.

Ezt a mondatot érdemes észben tartani, ha majd arról folyik a diskurzus, hogy CB vagy OLB jön az első körben.vassadi
Ez a fókusz akár lehet FA is. Igazából majd az FA-piac után látjuk tisztán, hogy az OLB-vagy a CB lesz nagyobb prioritás. De egy biztos ez a 2 poszt az, ahol azonnali upgrade kell minőségben.

több mint 9 éve
Rooney ma interjút adott néhány újságírónak.

Ha valakiben még lett volna kétség: "I don't see any dramatic changes to the design of the defense."

Ben szerződéshosszabbításáról: "We would like to get it done this offseason. I think it is fair to say the sooner the better. I am not going to put particular time frame on it."

Worildsről: "I can say we would like to have Jason back. He had a good year." De hozzátette: "But as a defense we have to get more sacks and more pressure on the QB."

És ami szerintem mind közül a leginkább beszédes:

Rooney on Steelers D: "We have some good young players we can build around" but secondary will be a focus in the offseason.

Ezt a mondatot érdemes észben tartani, ha majd arról folyik a diskurzus, hogy CB vagy OLB jön az első körben.
több mint 9 éve
A CFL-es OLB-t, Shawn Lemont leigazoltuk! Ennek örülök. Bárcsak ő lenne az új Cameron Wake. 😊 Amúgy meg tényleg muszáj lépés volt, mert 1 OLB-vel nem lehet nekimenni se az FA-piacnak, se a drfatnak, mert az kényszerlépéseket szül.Soldados
Az igen...remélem beválik srác és nem harapunk citromba 😊Haggans
Sok veszítenivalónk nincs, gondolom vetminért írt alá. 😊 Majd a TC-ben kiderül, hogy backupnak jó, vagy esetleg akár a kezdőbe kerülésért harcol majd.Soldados
Amit láttam róla videokat, abban bizony volt egy pár szép megmozdulása....ok CFL, de gondolom Tomlinék is látnak benne azért némi fantáziát.

A másik meg, hogy én azért is plusszba örülnék, ha Joey kezelésbe venné az OLB gárdát,mert akkor talán pár srácra ragadna egy kis jó értelembe vett " vadállatiasság", ami ugye anno Joey játékában is meg volt, és szerintem kellően tudná fanatizálni a srácokat.Haggans
Sztem egyértelműen ez volt a cél Joey idehozatalával, mert nem volt vezér, nem volt igazi szörnyeteg a Defense-ben Harrison távozása óta. És látható volt, amint jött Harrison, a védelem egész attitűdje megváltozott. Igenis szükség van ilyen jó értelemben vett állatra a védelemben.

több mint 9 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
A CFL-es OLB-t, Shawn Lemont leigazoltuk! Ennek örülök. Bárcsak ő lenne az új Cameron Wake. 😊 Amúgy meg tényleg muszáj lépés volt, mert 1 OLB-vel nem lehet nekimenni se az FA-piacnak, se a drfatnak, mert az kényszerlépéseket szül.Soldados
Sok veszítenivalónk nincs, gondolom vetminért írt alá. 😊 Majd a TC-ben kiderül, hogy backupnak jó, vagy esetleg akár a kezdőbe kerülésért harcol majd.Soldados
Amit láttam róla videokat, abban bizony volt egy pár szép megmozdulása....ok CFL, de gondolom Tomlinék is látnak benne azért némi fantáziát.

A másik meg, hogy én azért is plusszba örülnék, ha Joey kezelésbe venné az OLB gárdát,mert akkor talán pár srácra ragadna egy kis jó értelembe vett " vadállatiasság", ami ugye anno Joey játékában is meg volt, és szerintem kellően tudná fanatizálni a srácokat.

" class="embed">
több mint 9 éve
Sok veszítenivalónk nincs, gondolom vetminért írt alá. 😊 Majd a TC-ben kiderül, hogy backupnak jó, vagy esetleg akár a kezdőbe kerülésért harcol majd.

több mint 9 éve
A legújabb hírek szerint LeBeau-t LB coach-ként szerződtetné a Cardinals, miután valószínűleg az eddigi linebacker-edző követi Bowlest a Jetshez, másrészt az OLB-edzőt fogják előléptetni koordinátorrá.vassadi
Nálunk pedig az a hír járja, hogy Butler helyét ketten veszik át, azaz különválik az OLB és ILB coach. Az OLB-ké Joey lesz, az ILB-ké pedig Olsavsky.Soldados
Na ez sem lenne rossz... Joey,mint OLB coach 😊,,, igen csak bírnám 😊

" class="embed">
több mint 9 éve
A legújabb hírek szerint LeBeau-t LB coach-ként szerződtetné a Cardinals, miután valószínűleg az eddigi linebacker-edző követi Bowlest a Jetshez, másrészt az OLB-edzőt fogják előléptetni koordinátorrá.vassadi
A magam részéről csak sok sikert kívánhatok neki, bármilyen posztot is kapjon. Hiányozni fog az öreg nagyon a vonal mellől, de maximálisan bízom Butlerben és Tomlinban.

" class="embed">
több mint 9 éve
Nálunk pedig az a hír járja, hogy Butler helyét ketten veszik át, azaz különválik az OLB és ILB coach. Az OLB-ké Joey lesz, az ILB-ké pedig Olsavsky.

több mint 9 éve
A legújabb hírek szerint LeBeau-t LB coach-ként szerződtetné a Cardinals, miután valószínűleg az eddigi linebacker-edző követi Bowlest a Jetshez, másrészt az OLB-edzőt fogják előléptetni koordinátorrá.
több mint 9 éve
Az igen...remélem beválik srác és nem harapunk citromba 😊

" class="embed">
több mint 9 éve
A CFL-es OLB-t, Shawn Lemont leigazoltuk! Ennek örülök. Bárcsak ő lenne az új Cameron Wake. 😊 Amúgy meg tényleg muszáj lépés volt, mert 1 OLB-vel nem lehet nekimenni se az FA-piacnak, se a drfatnak, mert az kényszerlépéseket szül.

több mint 9 éve
NFL 101-nél Bell és Brown megosztva lettek az év támadójátékosai az AFC-ben.

több mint 9 éve
Bell a térde miatt nem megy a Pro Bowlra, helyette a denveri CJ Anderson lesz. Ben és Bell nélkül 3 Steeler maradt: AB, Pouncey, Timmons.

több mint 9 éve
jövőre Pecc meg Sea is, ráadásul idegenben. Legutóbb amikor mindkét SB résztvevő az ellenfelünk volt 12-4-el végeztünk és gyűrű lett a vége. Gondolom le is vették Vegasban az odszot 😀Klaci79
2008-as idény. 😊 Patset vertük simán, a címvédő Giants-től kikaptunk úgy, hogy a LS-ünk megsérült és Harrison állt be oda is, de nagy lett és így safetyt szívtunk. 😀 😀

Mondok még hasonlóságot: akkor is Ben "karrier évének" köszönhetően divelsőséggel, de kissé váratlan WC-körös hazai vereséggel vártuk a köv. szezont, amelynek schedule-je már előzetesen is brutálisnak tűnt. 😊Soldados
Mondj még ilyeneket...így is már alig várom, hogy legalább a combine elkezdődjön, aztán a családi napon kibeszéljük, hogy ki milyen kurva jó lesz 😀
több mint 9 éve
jövőre Pecc meg Sea is, ráadásul idegenben. Legutóbb amikor mindkét SB résztvevő az ellenfelünk volt 12-4-el végeztünk és gyűrű lett a vége. Gondolom le is vették Vegasban az odszot 😀Klaci79
2008-as idény. 😊 Patset vertük simán, a címvédő Giants-től kikaptunk úgy, hogy a LS-ünk megsérült és Harrison állt be oda is, de nagy lett és így safetyt szívtunk. 😀 😀

Mondok még hasonlóságot: akkor is Ben "karrier évének" köszönhetően divelsőséggel, de kissé váratlan WC-körös hazai vereséggel vártuk a köv. szezont, amelynek schedule-je már előzetesen is brutálisnak tűnt. 😊

több mint 9 éve
jövőre Pecc meg Sea is, ráadásul idegenben. Legutóbb amikor mindkét SB résztvevő az ellenfelünk volt 12-4-el végeztünk és gyűrű lett a vége. Gondolom le is vették Vegasban az odszot 😀
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Most h LeBeau elment, Pola marad, megy, visszavonul vagy mi van/lesz vele?sorozatjunkie
Marad 50%
Megy 0%
Visszavonul 50%

több mint 9 éve
sorozatjunkie Pittsburgh Steelers 269
Most h LeBeau elment, Pola marad, megy, visszavonul vagy mi van/lesz vele?
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 344 — capitaine du château de Vienne 1487
A nagy trió
polamalu
A három terror

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
A nagy trió