Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Jol megmutattuk neki, hogy igy nem viselkedhet nalunk. Mert ez nem kifizetodo magatartas. Aztan lehet hogy megis. 😀
több mint 9 éve
gabor25
5 144
En nekem Blount esete jut eszembe, talan elete Legjobban kifizetodo hibajat kovette el itt nalunk. Kisetalt, majd pedig sb gyoztes lett. Nekem megfordult a fejemben, hogy mi volna mar, ha mi kemenyen kitesszuk mert nincs jo hatassal a csapatra, meg bellre stb. O meg superbowlt nyer. Az ev egyik legnagyobb igazolasa volt az o reszerol a patshez. Mar azt sem hiszem, hogy amikor lelepett a meccs kozben, sokat bankodott volna. Egy jobb merlegu, superbowl eselyes, vegul gyoztes csapathoz ment. Es meg csak nem is kellett egesz evet ott jatszania. Vicces. Nem? 😀
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
korábban nem voltak gondok a sráccal, szerintem nagy hiba lenne ha ennél az 1-2 meccsnél többet kapna...úgy tűnik ez is elég jó figyelmeztetés volt nekielső ilyen kihágásnál 1-2 meccset szoktak adni nem? vagy goddell bácsinál nem lehet sose tudni? 😀zzz888Tekintve hogy ti sem tartoztok goddell kedvenc csapatai közé (ahogy mi sem) várhatóan itt több lesz 😀.
Bár idén már jó volt a támadójátékotok és a pats nyerte az SB lehet megenyhül a szíve 😀malkav
több mint 9 éve
malkav
2 468
első ilyen kihágásnál 1-2 meccset szoktak adni nem? vagy goddell bácsinál nem lehet sose tudni? 😀zzz888Tekintve hogy ti sem tartoztok goddell kedvenc csapatai közé (ahogy mi sem) várhatóan itt több lesz 😀.
Bár idén már jó volt a támadójátékotok és a pats nyerte az SB lehet megenyhül a szíve 😀
több mint 9 éve
Sántónió állítólag visszatér.sutianapEz erős túlzás... Állítólag ő szeretne visszatérni.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Sántónió állítólag visszatér.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Megvan Bell ítélete...12 hónap próbaidőt kapott.Plusz ilyen-olyan munka és terápia. Amúgy lényegtelen, az eltiltás lesz érdekes, várhatóan 1 vagy 2 meccs lesz.
Most jöhet majd az nfl ítélete...
Most a FOX-on 15 hónapot olvastam....már magam se tudom, hogy 12 vagy 15Klaci79
Amúgy a csapat a várakozásoknak megfelelően bejelentette, hogy Olsavsky az ILB-coach és Porter az OLB-coach. Előbbi 9, utóbbi 8 évet volt a Steelers játékosa a most általa edzett poszton.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
első ilyen kihágásnál 1-2 meccset szoktak adni nem? vagy goddell bácsinál nem lehet sose tudni? 😀
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Megvan Bell ítélete...12 hónap próbaidőt kapott. Most jöhet majd az nfl ítélete...
Most a FOX-on 15 hónapot olvastam....már magam se tudom, hogy 12 vagy 15
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Kiesel azt nyilatkozta, hogy szeretne játszani még egy évet. Élő szerződése van, éppen a rehabilitációt csinálja...nagyjából ez volt a lényege mondandójának...
több mint 9 éve
Az a jó benne, hogy szakáll nélkül úgy néz ki, mint Böde Dani 😊Tudom és minden évben rájövök, hogy mennyivel vagányabb szakállal. Persze nyilván maga a jótékonyság része az jó!TheBerzerkerKicsit illúzióromboló, hogy Kiesel levágatta a szakállát😕TheBerzerkerMinden évben levágatja egy jótékonysági esemény és show közepette.Soldados
több mint 9 éve
Tudom és minden évben rájövök, hogy mennyivel vagányabb szakállal. Persze nyilván maga a jótékonyság része az jó!Kicsit illúzióromboló, hogy Kiesel levágatta a szakállát😕TheBerzerkerMinden évben levágatja egy jótékonysági esemény és show közepette.Soldados
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 9 éve
Kicsit illúzióromboló, hogy Kiesel levágatta a szakállát😕TheBerzerkerMinden évben levágatja egy jótékonysági esemény és show közepette.
több mint 9 éve
Kicsit illúzióromboló, hogy Kiesel levágatta a szakállát😕
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 9 éve
Greg Warren long snapperrel is hosszabbítottunk 1 évet.Mennyire fontos is ez 😀 Egyébként gondolom elmondta a médiának, hogy innen akar visszavonulni, ez a családja, még érez magában egy két szezont, hogy ilyen kiemelkedő szinten játsszon. Köszöni az edzőknek és a csapattársaknak stb. 😀
Most, hogy már a 11. idényére készül nálunk, nyugodtan kijelenthetjük, hogy franchise long snapperünk van. 😊Soldados
több mint 9 éve
Greg Warren long snapperrel is hosszabbítottunk 1 évet.Most, hogy már a 11. idényére készül nálunk, nyugodtan kijelenthetjük, hogy franchise long snapperünk van. 😊
több mint 9 éve
LeBeau a Titans-hez megy HC-helyettesnek és Def tanácsadónak, azaz Horton marad ott a DC.Justin Brown WR-t pedig a Bills vitte el.
több mint 9 éve
Akkor mostantól a hónapok nekünk is, január, Dick LeBeau, március, április....?? 😀
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Pittsburgh-ben februárt "Dick LeBeau hónappá" nyilvánították.
több mint 9 éve
És akkor jövőre letudjuk a szezon első vereségét, aztán nincs több 😀 Na jó nem is. Nem lenne rossz kezdés az biztos. Főleg ha addig a D-vel tudunk még javulni, és Bredicska mogyoróit kicsit megszorongatni, néztem most sem nagyon volt nyomás alatt, statok alapján, mert a meccset a meló miatt nem láttam, és majd talán a hét végén tudom pótolni.Ráadásul Bell még tuti nem játszhat az első meccsen majd az eltiltás miatt...jobban járnak ők is...Klaci79Még ezt tudom elképzelni, ami pikáns lehet, de általában 2 PO-s csapat szokott kezdeni. Továbbá ez a Brady-BB, AB-Revis párharc és a két high powered Offense összecsapása nekem érdekesebbnek tűnik.Soldadossztem meg a Bills Rex RyannelWesterMegnézve a Pats jövő évi hazai ellenfeleit (Buffalo Bills, Miami Dolphins, New York Jets, Jacksonville Jaguars, Tennessee Titans, Pittsburgh Steelers, Philadelphia Eagles, Washington Redskins) szinte egészen biztos vagyok benne, hogy mi leszünk az ellenfelük az idénynyitón.SoldadosVagy a Titans Mariotával.Amadeus91
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Ráadásul Bell még tuti nem játszhat az első meccsen majd az eltiltás miatt...jobban járnak ők is...Még ezt tudom elképzelni, ami pikáns lehet, de általában 2 PO-s csapat szokott kezdeni. Továbbá ez a Brady-BB, AB-Revis párharc és a két high powered Offense összecsapása nekem érdekesebbnek tűnik.Soldadossztem meg a Bills Rex RyannelWesterMegnézve a Pats jövő évi hazai ellenfeleit (Buffalo Bills, Miami Dolphins, New York Jets, Jacksonville Jaguars, Tennessee Titans, Pittsburgh Steelers, Philadelphia Eagles, Washington Redskins) szinte egészen biztos vagyok benne, hogy mi leszünk az ellenfelük az idénynyitón.SoldadosVagy a Titans Mariotával.Amadeus91
több mint 9 éve
Még ezt tudom elképzelni, ami pikáns lehet, de általában 2 PO-s csapat szokott kezdeni. Továbbá ez a Brady-BB, AB-Revis párharc és a két high powered Offense összecsapása nekem érdekesebbnek tűnik.sztem meg a Bills Rex RyannelWesterMegnézve a Pats jövő évi hazai ellenfeleit (Buffalo Bills, Miami Dolphins, New York Jets, Jacksonville Jaguars, Tennessee Titans, Pittsburgh Steelers, Philadelphia Eagles, Washington Redskins) szinte egészen biztos vagyok benne, hogy mi leszünk az ellenfelük az idénynyitón.SoldadosVagy a Titans Mariotával.Amadeus91
több mint 9 éve
sztem meg a Bills Rex RyannelMegnézve a Pats jövő évi hazai ellenfeleit (Buffalo Bills, Miami Dolphins, New York Jets, Jacksonville Jaguars, Tennessee Titans, Pittsburgh Steelers, Philadelphia Eagles, Washington Redskins) szinte egészen biztos vagyok benne, hogy mi leszünk az ellenfelük az idénynyitón.SoldadosVagy a Titans Mariotával.Amadeus91
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 910
Megnézve a Pats jövő évi hazai ellenfeleit (Buffalo Bills, Miami Dolphins, New York Jets, Jacksonville Jaguars, Tennessee Titans, Pittsburgh Steelers, Philadelphia Eagles, Washington Redskins) szinte egészen biztos vagyok benne, hogy mi leszünk az ellenfelük az idénynyitón.SoldadosVagy a Titans Mariotával.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Megnézve a Pats jövő évi hazai ellenfeleit (Buffalo Bills, Miami Dolphins, New York Jets, Jacksonville Jaguars, Tennessee Titans, Pittsburgh Steelers, Philadelphia Eagles, Washington Redskins) szinte egészen biztos vagyok benne, hogy mi leszünk az ellenfelük az idénynyitón.