Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Lance Moore kérte, hogy vágjuk ki. eddig se volt nagyon kérdés, hogy ez megtörténik, így meg aztán no brainer.Soldados
Viszontlátásra! Isten áldja! Túl sok vizet nem zavart...mondjuk ilyen wr corp mellett ez nem is csoda.

" class="embed">
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Lance Moore kérte, hogy vágjuk ki. eddig se volt nagyon kérdés, hogy ez megtörténik, így meg aztán no brainer.Soldados
lényegében nem nagy veszteség, mert nem tudott maradandót alkotni, amit elnézve a wr állományunkat nem is csodálok...szerintem 6. kör környékén úgyis hoznánk egy wr-t, nekünk azt kár lenne kihagyni 😀
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Lance Moore kérte, hogy vágjuk ki. eddig se volt nagyon kérdés, hogy ez megtörténik, így meg aztán no brainer.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Most, hogy már lement az összes zavaró tényező, mint SB elkezdhetünk foglalkozni az igazán fontos dolgokkal, mint FA és draft 😀

" class="embed">
több mint 9 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Bell amúgy megkapta a fantasy player of the year címet is, Brown pedig Pittsburgh-ben Dapper Sportsman of the year lett. 😊Soldados
Ezek tök jók, de tudod én egy Bell vagy egy Brown vagy akár egy megosztott SB MVP címnek jobban örültem volna. Valahogy az a lelkemhez közelebb állna 😀 Na majd nemsokára, remélem. Ma pedig alázzon a Boom.
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Bell amúgy megkapta a fantasy player of the year címet is, Brown pedig Pittsburgh-ben Dapper Sportsman of the year lett. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Állítólag Bettist beválasztották a HoF-ba! 😊Soldados
A Busz most ért a végállomásra: Hírességek Csarnoka Cantonban! 😊

Soldados
Csak annyit mondanék, hogy itt volt már az ideje! 😀 Nagyon boldog vagyok 😊

" class="embed">
több mint 9 éve

Hehehe az "utca embere" véleménye 😀 a SB-ról természetesen a Pittsburghi utcáról 😀
több mint 9 éve

Please open the door the Bus is coming
több mint 9 éve
És ilyenkor jön Soldi, hogy Ward nem lesz HoF 😀
polamalu
Nem azt mondom, hogy nem lesz HoF, hanem hogy nem biztos, de ha az lesz, akkor neki Bettisnél is többet kell várnia.

több mint 9 éve

Soldados
A végén egy kicsit hazudott, mert az utolsó állomás nem Detroit, hanem Canton 😀
több mint 9 éve
Végre Bettis az Őt megillető helyre került. Én nagyon örülök neki, csak mint már többször leírtam és mint Soldi mindig leolt utána, jobban örültem volna ha Warddal együtt 16-ban, vagy 17-ben kerül be. És ilyenkor jön Soldi, hogy Ward nem lesz HoF 😀
De én így szerettem volna. Most már mindegy, ez is hatalmas öröm számomra és nagy megtiszteltetés ennek a nagyszerű játékosnak.
több mint 9 éve
Az Offensive player of the Year szavazáson AB harmadik, Bell negyedik lett 5, illetve 2 szavazattal (az 50-ből).

több mint 9 éve

több mint 9 éve
Állítólag Bettist beválasztották a HoF-ba! 😊

Bell pedig Ground player of the year.

több mint 9 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Liszteszsák (Starks) hivatalosan is visszavonult. Fura pályafutás volt az övő. Eleinte szerettük RT-ként (nyert egy gyűrűt 2005-ben), majd utáltuk LT-ként, aztán belejött és ismét szerettük (nyertünk vele még egy gyűrűt 2008-ban), amikor megláttuk Jonathan Scott ámokfutását, akkor pedig egyenesen imádtuk, hogy ő legalább egy liszteszsák, nem puszta levegő, mint Scott. 😊Soldados
Es itt jon az a fura dolog a kepbe, hogy mennyit tudott fejlodni Max. Es hogy nem szerettuk, majd pedig hogy visszasirtuk. Mert hat volt is honnan fejlodnie, de azert elegge belejott. Es szornyu volt latni mit csinalt a csapat nelkule. Konkretan bent szanaszet tortek amig nem jatszott ev eleje ota, majd amikor visszajott azt hiszem megint elkezdtunk nyerni vele jopar meccset. Thx starks.
több mint 9 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Újabb igazolás a CFL-ből: Ian Wild (Winnipeg Blue Bombers). 2012-ben került a Billshez, aztán pár hét után lapátra tették. Első nézetben linebacker, de a safety is volt, sőt long snapper is...
több mint 9 éve
Liszteszsák (Starks) hivatalosan is visszavonult. Fura pályafutás volt az övő. Eleinte szerettük RT-ként (nyert egy gyűrűt 2005-ben), majd utáltuk LT-ként, aztán belejött és ismét szerettük (nyertünk vele még egy gyűrűt 2008-ban), amikor megláttuk Jonathan Scott ámokfutását, akkor pedig egyenesen imádtuk, hogy ő legalább egy liszteszsák, nem puszta levegő, mint Scott. 😊Soldados
Most mééé mondod olyan seggel blokkolást senki nem tudott mins scoti csávó 😀
több mint 9 éve
Liszteszsák (Starks) hivatalosan is visszavonult. Fura pályafutás volt az övő. Eleinte szerettük RT-ként (nyert egy gyűrűt 2005-ben), majd utáltuk LT-ként, aztán belejött és ismét szerettük (nyertünk vele még egy gyűrűt 2008-ban), amikor megláttuk Jonathan Scott ámokfutását, akkor pedig egyenesen imádtuk, hogy ő legalább egy liszteszsák, nem puszta levegő, mint Scott. 😊

több mint 9 éve
Szerintem halvány lila fingja sincs, hogy mi van a felsőre írva, csak a turkálóba megtetszett neki a színe.laby
na akkor ide is leírom, hogy lehet nem tudja, de egy másik műsorában egy másik Steelers-es pulcsi volt rajta. Ritka véletlennek tartom, persze benne van.Klaci79
Egyet fizet, kettőt vihet akció volt, csak ez lehet a magyarázat. 😊laby
Laby a győztes, nem tudta mi is az a Steelers, csak megtetszett. Azonban megígérte, hogy októberben segít majd nekünk a Pink Month-ban 😀
több mint 9 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Szerintem halvány lila fingja sincs, hogy mi van a felsőre írva, csak a turkálóba megtetszett neki a színe.laby
na akkor ide is leírom, hogy lehet nem tudja, de egy másik műsorában egy másik Steelers-es pulcsi volt rajta. Ritka véletlennek tartom, persze benne van.Klaci79
Egyet fizet, kettőt vihet akció volt, csak ez lehet a magyarázat. 😊

több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
na akkor ide is leírom, hogy lehet nem tudja, de egy másik műsorában egy másik Steelers-es pulcsi volt rajta. Ritka véletlennek tartom, persze benne van.
több mint 9 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 271 — Steelers fan
vagy lehet szólni Hörinek, aki információ-kereső szakember
Höri
Köszi, infó kereső szakember. Akkor már csak azt tudd meg, hogy hívják és miért nincs ott vasárnaponként a meccsnézéseken 😀 Mennyivel jobban élveznénk, ha közben órát tartana 😀polamalu
Vonzza a szemed a felirat... 😀
több mint 9 éve
A Carter-féle csapat kikapott a Pro Bowlon. Mondjuk nem meglepő, mivel Daltonnak kellett volna a végén GW-drive-ot vezetnie, amire ő még sörmeccsen is alkalmatlan. 😀 Timmons az egész mezőnyben a legtöbb, 9 szereléssel zárt, AB pedig 6 elkapásból hozott 98 yardot.

több mint 9 éve
+1: a Ravens ellen nem Bell hiánya okozta a problémát, bár könnyű lenne erre kenni. 😛Soldados
Szerintem meg de 😊tenorx
Könnyű kifogásnak jó, másnak nem. 😉