Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Butler On Defensive Scheme: ‘We Will Run The 3-4, But We Will Run Some 4-3 Also’
Na lesz itt kártya kavarás. Szeretnék látni rengeteg trükkös playt a D-től, hogy nagyon meglepjünk mindenkit 😀
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Future contracttal igazoltunk egy SS-t: Isaiah Lewis. Tavaly volt undrafted.Soldados
bizony a Michigan St-ről jön (ahonnan ugyebár Bell is), tavaly nekem nagyon tetszett a játéka, simán azt hittem, hogy egy 6.7. körben elkel, de aztán meglepetésemre csak UDFA lett...nagyon jó kis agresszív játékosnak tűnt, örülök az érkezésének és csak remélni tudom, hogy tudjuk majd használni
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Future contracttal igazoltunk egy SS-t: Isaiah Lewis. Tavaly volt undrafted.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Same old Steelers! 😊

Most sem volt meglepetés, de nem is baj. Ennek a franchise-nak éppen a kiszámíthatóságban van az ereje.

Soldados
Felkészül: Olsavsky to LB coach.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Adja magát, hogy egy ex LB coach az OLB-t preferálja. De ahogy Butler is utalt rá, ebben a kérdésben nem az övé az utolsó szó.
több mint 9 éve
Same old Steelers! 😊

Most sem volt meglepetés, de nem is baj. Ennek a franchise-nak éppen a kiszámíthatóságban van az ereje.

Az első nyilatkozatokból nekem is az jött le, hogy OLB lesz a top-prioritás. Nekem tök mindegy, a draftosztályozásomban van két korai kör, három középső és két hátsó. A két koraiban OLB-t és CB-t akarok, azon belül nekem mindegy a sorrend. A középsőben jöhet 1-1 RB, TE, DE, hátsó körök sosem érdekelnek, ott sleepereket, vagy boom or bustokat kell húzni, persze nem hátrány, ha kisebb needdel rendelkező posztra jönnek (pl S, még egy CB és OLB)

több mint 9 éve
olvasva az első nyilatkozatát Butlernek, nekem eléggé az jön le, hogy ebből edge rusher első kör lesz és nem secondary
több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Butlert üdvözlöm a fedélzeten. Hát akkor tegyük össze azt harmadik acélfüggönyt....😊
több mint 9 éve
Te, én szeretnék valami jó meglepetést, olyan ritkán kapok 😀
több mint 9 éve
nem szeretjük a meglepetéseket... 😀
több mint 9 éve
Ahogyan azt vártuk Butler lett a DC
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 747 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azért az remélem érzitek, hogy nem komolyan írtam, illetve pont a Rooney család adta pikáns helyzet miatt nem tudtam kihagyni a dolgot. 😀

Sok sikert az új DC-nek! Azért valahol a szívem mélyén remélném, hogy LeBeau nálunk köt ki, mondjuk, hogy a hátsó alakzatot meg amit még kell rendbe rakja, bár nem hiszem hogy vállalna vmi beosztott féle állást BD mögött, akinek éppen hogy főnöke volt korábban. De hát ki tudja, hátha meg elégedne egy nyugisabb háttér munkával. Viszont az is tény, a Cards DC állás áll hozzá a legközelebb, ha Bowels megy.
több mint 9 éve
Valószínűleg ha most nem akkor Butler ment volna, az meg a jövőre nézve lett volna problémás. Nem lehet visszafelé építkezni, a jövőt kell.
több mint 9 éve
segédedzőkre nem vonatkozik.gabtsi
Másrészt ha belső embert léptetnek elő, akkor asszem HC-knál sem kell.

A lényeg, hogy a várakozásoknak megfelelően nincs másik jelölt Butleren kívül. Valszeg a hétfői beszélgetés csak formalitás volt. Minden bizonnyal még a héten, akár már ma be is jelentik a kinevezését.

desider: LeBeau menni fog, ne is reménykedj, hogy marad. 😉 És ez nem jelenti azt, hogy haragban váltak volna el. Egyszerűen nem tudtunk tovább várni Butler miatt. Sztem ezt mindkét fél tudta, hogy a 2014-es az utolsó év volt.

több mint 9 éve
Már mindenki jegyezze, május 23-án szombaton rendezzük az idei 5. családi napot. A naptár és a szerencse pont Soldi kapitány szülinapjára időzítette ezt a napot.
Mindenkit várunk, azt hiszem aki már volt az megerősítheti, hogy megéri, nagyon jó a hangulat és felejthetetlen élmény 😀
Jó lenne, ha meglenne két normális létszámú csapat és egy igazán jó meccset tudnánk játszani 😀
A helyszín még nem dőlt el, ugyanis a nyugatabbra élők kérték, hogy kicsit költözzünk abba az irányba. Ezt még nem döntöttük el.
több mint 9 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
segédedzőkre nem vonatkozik.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
The Steelers likely have the only candidate they want for the position vacated by Dick LeBeau. An ESPN report says there aren't any others in line to talk about the job.

A source told ESPN's Scott Brown the Steelers have no interviews lined up for their open defensive coordinator position, strongly hinting at the secret everyone knows; the team will most likely hire linebackers coach Keith Butler to replace Dick LeBeau, who resigned last weekend.gabistar
Itt vajon nem játszik a Rooney rule 😛 😀dande
Legfeljebb Tomlin csinál egy interjút saját magával...

több mint 9 éve
The Steelers likely have the only candidate they want for the position vacated by Dick LeBeau. An ESPN report says there aren't any others in line to talk about the job.

A source told ESPN's Scott Brown the Steelers have no interviews lined up for their open defensive coordinator position, strongly hinting at the secret everyone knows; the team will most likely hire linebackers coach Keith Butler to replace Dick LeBeau, who resigned last weekend.gabistar
Itt vajon nem játszik a Rooney rule 😛 😀dande
majd max kipengetjük a büntit...
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 747 — Így remélem megfelelek nektek.....

Itt vajon nem játszik a Rooney rule 😛 😀
több mint 9 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144

A source told ESPN's Scott Brown the Steelers have no interviews lined up for their open defensive coordinator position, strongly hinting at the secret everyone knows; the team will most likely hire linebackers coach Keith Butler to replace Dick LeBeau, who resigned last weekend.
több mint 9 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Wizenhunt run for Dick...sutianap
Arians is felhívta, hogy csatlakozzon a stábjához. 😊 Én jobban örülnék, ha az NFC Steelersébe menne. 😊Soldados
Most kiderül kive van jóba, 77edikbe nem hiszem, hogy kompromisszumot kéne kötnie 😉sutianap
Hááát, nagyon egyértelműnek veszitek, hogy menni fog valahová... Ezzel azt is kimondjuk, hogy nem békében váltak el az útjaik, azaz Rooney-ék nem tisztelték (v.ö.: Arians-kirúgása disputa).
Pedig tisztelték, mert bizonyított és nem kevés ideig. Én továbbra is annál maradok, hogy felültetik a toronyba (ő lesz a "hülye vagy fiam? ezt csináld inkább" megmondó-ember), aztán néha leszól a pálya mellé, hogy mit gondol a látottakról... 😊 Nomeg kicsit turkálnak a zsebükben a tulajok és jut majd neki "szakértői" pénz. 77 évesen nem pakol az ember könnyen össze és az asszony is beleszól a dolgokba... 😊
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 344 — capitaine du château de Vienne 1487
Arians is felhívta, hogy csatlakozzon a stábjához. 😊 Én jobban örülnék, ha az NFC Steelersébe menne. 😊Soldados
Most kiderül kive van jóba, 77edikbe nem hiszem, hogy kompromisszumot kéne kötnie 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Arians is felhívta, hogy csatlakozzon a stábjához. 😊 Én jobban örülnék, ha az NFC Steelersébe menne. 😊

több mint 9 éve
Ez volt a másik valószínű opció. De jobban örülnék, ha a Cards-hoz menne, ott jó a D és sok ex-Steelers van ott, plusz bajnokaspiráns a csapat.

több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 344 — capitaine du château de Vienne 1487
Wizenhunt run for Dick...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak