Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
egy dologról talán még nem volt szó, de engem mindig lenyűgöz (sajnos), hogy milyen fizikai állapotban képes elérni a szezon végére a Steelers. biztos h kurva jó kondíciós edzők vannak, mert valahogy amikor már mindenkinek mindene fáj, alig bír menni, ki van fulladva, a Steelers akkor is képes tövig nyomni a pedált, és átfutni bárkin. demoralizáló tud lenni ellenfélként.gabtsi
Ezen nem is gondolkodtam, de tulajdonképpen sok igazság van ebben. Így jobban belegondolva egyetlen szezonra emlékszem, amikor nagyon leépültünk a végére és az Tomlin első éve volt: 2007. Akkor totálisan kipurcantunk a végére.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
egy dologról talán még nem volt szó, de engem mindig lenyűgöz (sajnos), hogy milyen fizikai állapotban képes elérni a szezon végére a Steelers. biztos h kurva jó kondíciós edzők vannak, mert valahogy amikor már mindenkinek mindene fáj, alig bír menni, ki van fulladva, a Steelers akkor is képes tövig nyomni a pedált, és átfutni bárkin. demoralizáló tud lenni ellenfélként.gabtsi
éllőszövetafémvázon

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
egy dologról talán még nem volt szó, de engem mindig lenyűgöz (sajnos), hogy milyen fizikai állapotban képes elérni a szezon végére a Steelers. biztos h kurva jó kondíciós edzők vannak, mert valahogy amikor már mindenkinek mindene fáj, alig bír menni, ki van fulladva, a Steelers akkor is képes tövig nyomni a pedált, és átfutni bárkin. demoralizáló tud lenni ellenfélként.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Az első meccs szeptemberben volt, azóta a 2 csapat olyan változásokon ment át, hogy semmi relevanciája nincs a 2. heti meccsnek.

A második meccs meg gála volt. Egy negyedig tartotta magát a Ravens, aztán kijött az, hogy ilyen ócska sec-kel nincs válasza a Steelers passzjátékára. Most gálára nem számítok, de sztem azért a negyedik negyedre eldöntjük a meccset. A Ravensnek az lesz a kulcs, hogy tudjon labdákat szerezni, különben nem sok esélye lesz. Konstans nyomás most se lesz Benen, ahogy az előző meccsen se volt.Soldados
Legutóbbi PO meccsünk előtt ugyanilyen határozottan vezetted le, hogy ellenünk miért nem tud majd Tebow-al nyerni a Broncos. Úgy látszik semmit nem tanultál belőle.Jan
Sőt, ott még durvábban esélyesek voltunk, mint most. 😉 És jött Ike Taylor pályafutásának legsötétebb napja. Ennyi. És?

Ettől még nem fogok óvatoskodni. Jelenleg ez a Steelers sokkal erősebb és ezáltal esélyesebb, mint a Ravens. Láttam a mi uccsó 4 meccsünket és az ő uccsó 4 meccsüket és annyira kilátástalan és színvonaltalan volt az egész, hogy azon gondolkodtam, hogy kikapcsolom. És akkor mondjam azt puszta óvatoskodásból, hogy jó hát biztos nagyon szoros lesz, mert majd felszívják magukat? Vagy mert ez a szimpatikus mások szemében kifelé? Nem. Ez a Steelers az elmúlt hónap alapján kb annyival esélyesebb, mint amit a 2. meccsen láttunk, bár nyilván nagyon összekapják magukat, s így annál azért szorosabb lesz.

De ha kikapunk, akkor se változik meg a véleményem. Mint ahogy a Broncos meccsről sem változott meg. A Steelers jobb volt annál a Broncosnál. De egy meccsen bárki bárkit legyőzhet és az ott előfordult. De azt most is tartom, hogy 10-ből legalább nyolcszor mi nyertünk volna idegenben is. Az arányokat jelenleg is hasonlónak érzem a mostani párharcra hazai pályán.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 253
Legutóbbi PO meccsünk előtt ugyanilyen határozottan vezetted le, hogy ellenünk miért nem tud majd Tebow-al nyerni a Broncos. Úgy látszik semmit nem tanultál belőle.Jan
Pont ezt akartam írni, hogy akkora itt a "csakminyerhetünkmertjóformábanvagyunk" optimizmus, hogy nehogy szopóág legyen belőle. Ez már a playoff, bármi megtörténhet.
több mint 9 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 118 — Steelers fan
Az első meccs szeptemberben volt, azóta a 2 csapat olyan változásokon ment át, hogy semmi relevanciája nincs a 2. heti meccsnek.

A második meccs meg gála volt. Egy negyedig tartotta magát a Ravens, aztán kijött az, hogy ilyen ócska sec-kel nincs válasza a Steelers passzjátékára. Most gálára nem számítok, de sztem azért a negyedik negyedre eldöntjük a meccset. A Ravensnek az lesz a kulcs, hogy tudjon labdákat szerezni, különben nem sok esélye lesz. Konstans nyomás most se lesz Benen, ahogy az előző meccsen se volt.Soldados
Legutóbbi PO meccsünk előtt ugyanilyen határozottan vezetted le, hogy ellenünk miért nem tud majd Tebow-al nyerni a Broncos. Úgy látszik semmit nem tanultál belőle.
több mint 9 éve
nem tudom, én arra emlékszem, hogy első meccsen nagyon simán nyertünk, második meccsen az első negyedben meg többet haladtatok hátra, mint előre, meg volt egy drive, amikor 3*, mondom háromszor volt a földön ben. aztán jött egy fumbli és teljesen értékelhetetlenné vált a játékunk, szétestünk, vagdalkoztak a játékosok. szóval én inkább az első meccsből és a második elejéből indulnék ki, amellett, hogy azóta a steelers erősödött. de azért nézzétek vissza a második meccs elejét és utána beszélgessünk passzsiettetésről meg nyomásról meg hogy mi lesz.gedam

A második meccs meg gála volt. Egy negyedig tartotta magát a Ravens, aztán kijött az, hogy ilyen ócska sec-kel nincs válasza a Steelers passzjátékára. Most gálára nem számítok, de sztem azért a negyedik negyedre eldöntjük a meccset. A Ravensnek az lesz a kulcs, hogy tudjon labdákat szerezni, különben nem sok esélye lesz. Konstans nyomás most se lesz Benen, ahogy az előző meccsen se volt.

több mint 9 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Szeretem amikor a Ravens nem esélyesként megy ki a gyepre.....Remélem izgi meccs lesz, nem olyan mint a múltkori.
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
kicsit nehezen indult be Ben, de ha már beindult 😀
számomra mondjuk egyértelmű, hogy itt két nagyjából egyenlő erő csap össze, lehet persze Bell nem játszik, így jobban fog tudni a passzokra koncentrálni a Bal védelem, de az utóbbi meccseket nézve az is lehet, hogy ez is kevés lesz
mindenesetre joggal bízhatunk benne, hogy továbbra se kapunk ki PO-ban csoportrivális ellen, ugyanakkor nyilván a vendégek sem esélytelenek, különösen ami a legutóbbi PO menetelésüket illeti
több mint 9 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
nem tudom, én arra emlékszem, hogy első meccsen nagyon simán nyertünk, második meccsen az első negyedben meg többet haladtatok hátra, mint előre, meg volt egy drive, amikor 3*, mondom háromszor volt a földön ben. aztán jött egy fumbli és teljesen értékelhetetlenné vált a játékunk, szétestünk, vagdalkoztak a játékosok. szóval én inkább az első meccsből és a második elejéből indulnék ki, amellett, hogy azóta a steelers erősödött. de azért nézzétek vissza a második meccs elejét és utána beszélgessünk passzsiettetésről meg nyomásról meg hogy mi lesz.gedam
És azon kívül egyszer sem sackeltétek, viszont dobot 6 TD-t INT nélkül.Shilkor
nézd vissza az első negyedet. azt mondtam, a földön volt. lehet, hogy ügyes volt és még kidobta oldalra a lasztit. tökmind1, ti örültök nekünk, sztem meg számunkra sem volt kedvezőbb ellenfél a picbörgnél, ismerünk titeket, tudjuk mit kell játszani, hogy mennyire fog sikerülni ez, az más kérdés..gedam
A 3 sacket 3 egymást követő playben kapta, azon kívül egy pressure jött Suggstól, azt annyi. Ez minden, csak nem konstan nyomás a QB-n. Ettől függetlenül még kikaphatunk, mert nagyon kétarcú tud lenni ez a csapat, még ha mostanában a jobbik arcát is mutatja.
több mint 9 éve
gedam 5 906
És azon kívül egyszer sem sackeltétek, viszont dobot 6 TD-t INT nélkül.Shilkor
nézd vissza az első negyedet. azt mondtam, a földön volt. lehet, hogy ügyes volt és még kidobta oldalra a lasztit. tökmind1, ti örültök nekünk, sztem meg számunkra sem volt kedvezőbb ellenfél a picbörgnél, ismerünk titeket, tudjuk mit kell játszani, hogy mennyire fog sikerülni ez, az más kérdés..
több mint 9 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
És azon kívül egyszer sem sackeltétek, viszont dobot 6 TD-t INT nélkül.
több mint 9 éve
gedam 5 906
nem tudom, én arra emlékszem, hogy első meccsen nagyon simán nyertünk, második meccsen az első negyedben meg többet haladtatok hátra, mint előre, meg volt egy drive, amikor 3*, mondom háromszor volt a földön ben. aztán jött egy fumbli és teljesen értékelhetetlenné vált a játékunk, szétestünk, vagdalkoztak a játékosok. szóval én inkább az első meccsből és a második elejéből indulnék ki, amellett, hogy azóta a steelers erősödött. de azért nézzétek vissza a második meccs elejét és utána beszélgessünk passzsiettetésről meg nyomásról meg hogy mi lesz.
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
több mint 9 éve
A PS-ben is változtattunk: Tim Benford WR érkezett Jordan Sullen CB helyére. Utóbbi október közepe óta volt nálunk, mostani elküldése nekem azt mutatja, hogy Ike Taylor teljesen felépült és játszani fog a Ravens ellen.

Benford 2012-es UDFA, eddig többnyire a Cowboys PS-ében volt

több mint 9 éve
Mérhetetlenül boldog vagyok a csoportgyőzelem miatt. Nagyon remélem, hogy annak a kretén Herm Edwards-nak igaza lesz!TheBerzerker
Ő mit mondott?Soldados
 espn.go.com/blog/tampa-bay-buccaneers/post/_/id/4729/edwards-bucs-are-super-bowl-boundtenorx
Hát amit a Bucsról mondott az nagyon nem jött be neki. :/

több mint 9 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Mérhetetlenül boldog vagyok a csoportgyőzelem miatt. Nagyon remélem, hogy annak a kretén Herm Edwards-nak igaza lesz!TheBerzerker
Ő mit mondott?Soldados
 espn.go.com/blog/tampa-bay-buccaneers/post/_/id/4729/edwards-bucs-are-super-bowl-bound
több mint 9 éve
Ő mit mondott?

több mint 9 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Mérhetetlenül boldog vagyok a csoportgyőzelem miatt. Nagyon remélem, hogy annak a kretén Herm Edwards-nak igaza lesz!

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 738 — Így remélem megfelelek nektek.....
Soldi, erről írtál, ugye? 😀
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000451490/article/steelers-cowboys-among-contenders-colts-lions-pretendersdesider
Ja, többek között Billick is úgy gondolja, ahogy nagyon sokan mások is, hogy a Steelers-szel most senki nem nagyon akar találkozni.Soldados
Én szívesen találkoznék velük, fizeted a jegyet 😉 😀?
több mint 9 éve
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000451490/article/steelers-cowboys-among-contenders-colts-lions-pretendersdesider
Ja, többek között Billick is úgy gondolja, ahogy nagyon sokan mások is, hogy a Steelers-szel most senki nem nagyon akar találkozni.

több mint 9 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/bzxemu0mwka8y0wnsfxx
Steelers, Cowboys among contenders; Colts, Lions pretenders
Are Andrew Luck's Indianapolis Colts a true player in the postseason? How about DeMarco Murray and the Dallas Cowboys? Brian Billick provides his initial take on the 2014 playoff field.
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Teljesen légbőlkapott sorrend, nyilván Wattinzon az első negyven, mögötte a killerbeee-k, mèg Csöngő nállam előzi Tóniàst.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Érdekesség: az nfl.com elemzője, Elliot Harrison az alábbi MVP-rankinget közölte...
1. Aaron Rodgers, 2. Tom Brady, 3-4. ANTONIO BROWN (!) és J.J. Watt, 5. Tony Romo
😊desider
Nálam az 1-5. helyen JJ Watt van. 😊
Utána jöhet Tóni hatodiknak.

több mint 9 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Érdekesség: az nfl.com elemzője, Elliot Harrison az alábbi MVP-rankinget közölte...
1. Aaron Rodgers, 2. Tom Brady, 3-4. ANTONIO BROWN (!) és J.J. Watt, 5. Tony Romo
😊desider
Szép, hogy Brown ott van, de onnantól nekem komolytalan, hogy nem Watt a #1.
Korszakos zseni az az ember, és példakép minden tekintetben.