Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Érdekesség: az nfl.com elemzője, Elliot Harrison az alábbi MVP-rankinget közölte...
1. Aaron Rodgers, 2. Tom Brady, 3-4. ANTONIO BROWN (!) és J.J. Watt, 5. Tony Romo
😊
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Igazából én a drafttal úgy vagyok, hogy 1-3. körben jöjjenek viszonylag biztosabb, kevésbé project playerek (nyilván elsőben a legbiztosabb, harmadikra már nem maradnak annyira surefire prospectek).
4.-től meg inkább húzzunk boom or bust embereket, mint középszar rostertöltelékeket (persze innen is lehet szépeket húzni, lásd Brown 😀 ).tenorx
A középszar rostertöltelék, az nem nagy segítség. De ha hasznos kiegészítő playered lesz a 6. körből az király. Ha meg team MVP-d, akkor az a gyémánt, akarom mondani Antonio Brown. 😊 De teszem hozzá, hogy a második legfontosabb poszton (LT) egy 7. körös playa játszik, Beachum. A jelenlegi legjobb CB-nk, Gay 5. körös volt Tomlin első draftján.

Amúgy ha már itt tartunk a 2007-es draftunk nagyon király volt: Timmons, Woodley, Spaeth (a la 3. körben hasznos kiegészítő), Sepulveda (nagyon jó kis punter volt, kár hogy a térdei szétmentek), és Gay. Öt ember nálunk futott be jó karriert. Ryan McBean pedig később Denverben lett kezdő. Csak Cameron Stephenson és Dallas Bakerből nem lett semmi különös.

Amúgy én sosem személyekben gondolkodom drafton, hanem csakis posztokban. Egyszerű az oka, ezerszázalékos playákból lettek óriási bustok (és ez nem ritka), de senki által sem ismert játékosokból váltak szupersztárok. Nincs biztos recept. Sokszor valszeg nem is a tehetségen múlik, hanem hogy sikerül-e kinevelni belőle a szupersztárt. Én csak azt tudom, hogy milyen posztra mennyire fontos a needünk, s ez alapján posztot mondok, hogy melyik körben hova kell játékos. Épp ezért nem idegesít, hogy Bell vagy Lacy. Nekem mindegy, de futó az kellett. 😊Soldados
Ha már itt tartunk az 1974-es draft volt nagyon király. Én nem érzem olyan jónak a 2007-est.vontod
1974-es draft megismételhetetlen, 4 Hall of Famer egy drafton? Kétlem, hogy ez valaha újra előfordul. Plusz abban az évben UDFA-ként került hozzánk Donnie Shell későbbi HoF-döntős safety.

A 2000 óta a 2007-esnél esetleg a 2002-es volt hasonlóan jó, vagy jobb: Kendall Simmons, Antwaan Randle El, Chris Hope, Larry Foote, Verron Haynes, Lee Mays, Lavar Glover, Brett Keisel. Ebből ugye 5 kezdő játékos lett.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan
Igazából én a drafttal úgy vagyok, hogy 1-3. körben jöjjenek viszonylag biztosabb, kevésbé project playerek (nyilván elsőben a legbiztosabb, harmadikra már nem maradnak annyira surefire prospectek).
4.-től meg inkább húzzunk boom or bust embereket, mint középszar rostertöltelékeket (persze innen is lehet szépeket húzni, lásd Brown 😀 ).tenorx
A középszar rostertöltelék, az nem nagy segítség. De ha hasznos kiegészítő playered lesz a 6. körből az király. Ha meg team MVP-d, akkor az a gyémánt, akarom mondani Antonio Brown. 😊 De teszem hozzá, hogy a második legfontosabb poszton (LT) egy 7. körös playa játszik, Beachum. A jelenlegi legjobb CB-nk, Gay 5. körös volt Tomlin első draftján.

Amúgy ha már itt tartunk a 2007-es draftunk nagyon király volt: Timmons, Woodley, Spaeth (a la 3. körben hasznos kiegészítő), Sepulveda (nagyon jó kis punter volt, kár hogy a térdei szétmentek), és Gay. Öt ember nálunk futott be jó karriert. Ryan McBean pedig később Denverben lett kezdő. Csak Cameron Stephenson és Dallas Bakerből nem lett semmi különös.

Amúgy én sosem személyekben gondolkodom drafton, hanem csakis posztokban. Egyszerű az oka, ezerszázalékos playákból lettek óriási bustok (és ez nem ritka), de senki által sem ismert játékosokból váltak szupersztárok. Nincs biztos recept. Sokszor valszeg nem is a tehetségen múlik, hanem hogy sikerül-e kinevelni belőle a szupersztárt. Én csak azt tudom, hogy milyen posztra mennyire fontos a needünk, s ez alapján posztot mondok, hogy melyik körben hova kell játékos. Épp ezért nem idegesít, hogy Bell vagy Lacy. Nekem mindegy, de futó az kellett. 😊Soldados
Ha már itt tartunk az 1974-es draft volt nagyon király. Én nem érzem olyan jónak a 2007-est.

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Tate jöttTibi76
És a várakozásoknak megfelelően Justin Brown ment.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 712 — Steelers fan
Tate jött

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 9 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Annyiból nem mindegy, igen, hogy kockáztatja a saját maga, és ezáltal a csapat szereplését, amennyiben elkapják vele. Erre pedig egy felelősségteljes ember gondol.
több mint 9 éve
Tomlin azt mondja Bell állandóan kerékpározik, mintha készülne a Tour de France-ra 😀
Azért szerencsére a humorérzék megvan....
Mindenesetre szerintem nagyon pozitív, hogy máris a biciklin ül!!Klaci79
Ja igen, a futás, elkapás és passzblokk mellett a munkamorálja is példaértékű (azt a füves dolgot felejtsük el 😀 ).tenorx
A bringa kurva jót tesz egyébként, meg az úszás. Gondolom, abban meg olimpiára készül és ott is le akarja győzni a Baltomore-i szörnyet (Phelps 😀). 😊

Amúgy a munkamorálja példaértékű (ahogy Brownnak és Harrisonnak) és nagyon alázatos is, mind a játék, mind a csapattársai iránt. Szerencsére ehhez semmi köze a füvezéshez. Felőlem füvezzen, amíg ilyen játékosként és emberként, csak tegye otthon, amikor senki, még az anyja se látja. 😊

több mint 9 éve
Tomlin azt mondja Bell állandóan kerékpározik, mintha készülne a Tour de France-ra 😀
Mindenesetre szerintem nagyon pozitív, hogy máris a biciklin ül!!Klaci79
Ja igen, a futás, elkapás és passzblokk mellett a munkamorálja is példaértékű (azt a füves dolgot felejtsük el 😀 ).
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Mindenesetre szerintem nagyon pozitív, hogy máris a biciklin ül!!
több mint 9 éve

Amúgy én sosem személyekben gondolkodom drafton, hanem csakis posztokban. Egyszerű az oka, ezerszázalékos playákból lettek óriási bustok (és ez nem ritka), de senki által sem ismert játékosokból váltak szupersztárok. Nincs biztos recept. Sokszor valszeg nem is a tehetségen múlik, hanem hogy sikerül-e kinevelni belőle a szupersztárt. Én csak azt tudom, hogy milyen posztra mennyire fontos a needünk, s ez alapján posztot mondok, hogy melyik körben hova kell játékos. Épp ezért nem idegesít, hogy Bell vagy Lacy. Nekem mindegy, de futó az kellett. 😊

több mint 9 éve
4.-től meg inkább húzzunk boom or bust embereket, mint középszar rostertöltelékeket (persze innen is lehet szépeket húzni, lásd Brown 😀 ).
több mint 9 éve
Egyébként mennyire menő, hogy mindenki B betűs 😀
Bryant egyébként a szezon egyik legpozitívabb csalódása számomra a másik három mellett.
A drafton nagyon örültem, hogy végre húztunk egy magas WR-t (anno ha emlékeztek voltak a poénok, hogy BB falat, meg egy magas elkapót kér a mikulástól, hát most megkapta).
Ha folytatja ezt a fejlődési irányt a határ a csillagos ég.tenorx
Bryant tényleg jó kis fegyver, és bízom benne, hogy alapszakaszban azért kerestük ilyen "kevés" alkalommal (de rendkívül hatékony százalékban), hogy a playoffban meglepetés emberként megtömjük.

Archer-t továbbra sem értem, hogy mi a pöcsnek hoztuk ide, de rá nagyon faszán felrajzolt play-ket lehet csinálni, és bízom benne, hogy ezeket is a playoff-ra tartalékoltuk.
Ha nem akkor, abszolút nulla értéke van a draftolásának.laby
Újoncokról beszélsz, azért kerestük őket kevés alkalommal. Fejlődniük kell. Bryant nagyon szépen fejlődik is. Archert leírtad, miért hoztuk ide, McClustert akarnánk csinálni belőle, a kérdés csak az, hogy meg tudja-e valósítani. Az nem baj, ha idén még nem. De jövőre már hasítania kell, vagy bust. De ha bust lesz, akkor sem hülye a front office, mert a cél teljesen egyértelmű, hogy mit akartak vele.Soldados
Teljesen igazad van, hogy újonc, és ezért nem kerestük. Ettől függetlenül 2. számú WR közelségbe küzdötte magát, és minden egyes meccsen amikor megkapta a lehetőséget bizonyított, így szerintem újoncként is jóval több van benne, mint amit kihasználtunk, ezért is bízom benne, hogy PO-ba megszórjuk hiszen "nem készülnek" még különösebben rá.

Archer meg akármit is csinál, baromság volt idehozni.
3. kört elpocsékolni rá, amikor annyi posztra húzhattunk volna, számomra igen is baromság.
A Steelers támadójáték nem arról híres, hogy tele lennénk trükkös, és komolyabban felrajzolt játékokkal.
Még ha meccsenként hozna 1-2 jó first down-t nekem az sem ér annyit, mintha megpróbáltunk volna egy CB-t hozni, ha nem jön be akkor is megpróbáltuk, ha meg bejön akkor végre megoldódik egy sokat vitatott posztunk, de inkább idehoztunk még egy Chris Rainey-t.
Na mindegy, ezt már draft után kibeszéltük magunkból.

A lényeg, hogy még egy meccset kötelező nyernünk! 😊laby
Vigyázni kell ezekkel a túlterhelésekkel, mert ha nincs meg az összhang, jön az INT. És az itt végzetes a PO-ban. Lehet, hogy az lesz, amit Te mondaszm, de az is lehet, hogy úgy érzik, egyelőre ennyi felelősséget bír el., ennyi playt tud jól megjátszani. Ez mondjuk hamar kiderül, mert a Ravens ellen aztán virgonckodhatnak a WR-eink.

Ha Archerből lesz egy jobbféle McCluster, akkor az nem baj. A CB meg akkor nem tűnt annyira fontosnak, volt Ike-Allen-Gay-McCain. Azaz megvolt a 4 cornerünk. Utólag, ismerve a sérüléseket, látjuk, hogy elfért volna. De ezen tényleg kár rágódni. Ha már így alakult, tényleg jöjjön össze, és legyen belőle jövőre egy baszott jó returner és egy hasznos kiegészítő playa, aki open fielden megver mindenkit sebességben.

több mint 9 éve
sorozatjunkie Pittsburgh Steelers 269
Tuti h Ben Tatet hozzuk, hiszen ő B betűs!!
több mint 9 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 854
Tavaly még fanyalogtam, hogy hát Lacy lehet jobb lett volna,Klemó
Hehe, én meg Bellt vártam inkább, de most már nem cserélném el rá Lacyt, annyira megkedveltem. Mindkettő zseniális játékos és remélem egymás ellen döntik el, februárban, hogy ki a jobb 😉
több mint 9 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Egyébként mennyire menő, hogy mindenki B betűs 😀
Bryant egyébként a szezon egyik legpozitívabb csalódása számomra a másik három mellett.
A drafton nagyon örültem, hogy végre húztunk egy magas WR-t (anno ha emlékeztek voltak a poénok, hogy BB falat, meg egy magas elkapót kér a mikulástól, hát most megkapta).
Ha folytatja ezt a fejlődési irányt a határ a csillagos ég.tenorx
Bryant tényleg jó kis fegyver, és bízom benne, hogy alapszakaszban azért kerestük ilyen "kevés" alkalommal (de rendkívül hatékony százalékban), hogy a playoffban meglepetés emberként megtömjük.

Archer-t továbbra sem értem, hogy mi a pöcsnek hoztuk ide, de rá nagyon faszán felrajzolt play-ket lehet csinálni, és bízom benne, hogy ezeket is a playoff-ra tartalékoltuk.
Ha nem akkor, abszolút nulla értéke van a draftolásának.laby
Újoncokról beszélsz, azért kerestük őket kevés alkalommal. Fejlődniük kell. Bryant nagyon szépen fejlődik is. Archert leírtad, miért hoztuk ide, McClustert akarnánk csinálni belőle, a kérdés csak az, hogy meg tudja-e valósítani. Az nem baj, ha idén még nem. De jövőre már hasítania kell, vagy bust. De ha bust lesz, akkor sem hülye a front office, mert a cél teljesen egyértelmű, hogy mit akartak vele.Soldados
Teljesen igazad van, hogy újonc, és ezért nem kerestük. Ettől függetlenül 2. számú WR közelségbe küzdötte magát, és minden egyes meccsen amikor megkapta a lehetőséget bizonyított, így szerintem újoncként is jóval több van benne, mint amit kihasználtunk, ezért is bízom benne, hogy PO-ba megszórjuk hiszen "nem készülnek" még különösebben rá.

Archer meg akármit is csinál, baromság volt idehozni.
3. kört elpocsékolni rá, amikor annyi posztra húzhattunk volna, számomra igen is baromság.
A Steelers támadójáték nem arról híres, hogy tele lennénk trükkös, és komolyabban felrajzolt játékokkal.
Még ha meccsenként hozna 1-2 jó first down-t nekem az sem ér annyit, mintha megpróbáltunk volna egy CB-t hozni, ha nem jön be akkor is megpróbáltuk, ha meg bejön akkor végre megoldódik egy sokat vitatott posztunk, de inkább idehoztunk még egy Chris Rainey-t.
Na mindegy, ezt már draft után kibeszéltük magunkból.

A lényeg, hogy még egy meccset kötelező nyernünk! 😊

több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 664
Tavaly még fanyalogtam, hogy hát Lacy lehet jobb lett volna, aztán most egy év után egy Bell sérülés kapcsán szívet melengető egy 22 éves srácról ilyeneket olvasni a hiánya kapcsán.....egyébként mondjuk ugyanilyen érzésem van Mosley-Shazier összehasonlításban és nagyon remélem jövőre ugyanez az érzésem lesz egy kis Shazier boo-boo kapcsán.... 😊

Nem tudom, de nekem határozottan pozitívak az érzéseim. Bell sérülése kapcsán érződik, hogy mindenki úgy készül hogy kicsit több kell tőle is. Én azt várom, hogy zúzni fogunk minden szinten és ha nem lesz Flakon hero üzemmódban, akkor be fogjuk húzni. Ha nincs a Bell sérülés, annyira mellettünk szólt volna minden, mint a Jets, Saints, Bucs ellen... 😊
több mint 9 éve
de azért az a 0 Bal PO győzelem a Heinz Field-en nagyon jól néz ki 😀Klaci79
Nem, ennél jobbat mondok. Steelers nem kapott ki még divriválistól a PO-ban soha. Se otthon, se idegenben, se a Ravenstől, se a Bengalstól, se a Brownstól. 😊

több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
nagy kérdés azért, hogy a Ravens mit tud csinálni ha alapvetően folyamatosan passzol Ben, mert ok, hogy többen mennek blitz-re, de azért amit az OL az utóbbi meccseken csinált pass protection-ben az elég bíztató volt. ha pedig Ben-nek van ideje meg fogja találni a célpontjait...
ettől még persze nem lehet leírni a Ravens-t előre és nem is teszi azt senki...de azért az a 0 Bal PO győzelem a Heinz Field-en nagyon jól néz ki 😀
több mint 9 éve
Én Bellt azért imádom a futásain kívül, mert passzoknál is nagyon sokszor kereste őt Ben, és megoldotta azt is, hihetetlen mennyi elkapott yardja van, és akkor a passzblokkról még nem is beszéltünk.

Igen, ez a kulcs, hogy tudunk-e új gameplant csinálni, ahol kevésbé fog látszódni Bell hiánya.
Ha igen, nyert ügyünk van.
Ha nem, szvsz szenvedni fogunk, és szoros meccs lesz (persze ahhoz az is kell, hogy a szarkák valami értelmes formát nyújtsanak ellenünk, de ebben nem kételkedem).tenorx
Azért teljesen új gameplan nem kell. A Ravens elleni W-ben nem Bell volt a főszereplő. 😉 Kell egy-két személyre szabott csomag Archerre és Harrisre. Ennyi. A Ravens-t passzjátékkal kell megverni, méghozzá a WR-eknek. Ami a legjobban hiányozni fog ezen a meccsen az Bellnek az a képessége, hogy nagyszerűen veszi fel a blitzeket, ezzel segítve a passzjátékot, vagy éppen a vertikális passzjátékot.

De pl azt nem tudhatjuk, hogy ebben milyen Harris. Sajnos azt tudjuk, hogy Archer ebben pont szar. Amúgy épp emiatt sokat lesz bent extrablokkolóként Spaeth, Will Johnson sztem. De ez azért nem újkeletű nálunk.

több mint 9 éve
Én Bellt azért imádom a futásain kívül, mert passzoknál is nagyon sokszor kereste őt Ben, és megoldotta azt is, hihetetlen mennyi elkapott yardja van, és akkor a passzblokkról még nem is beszéltünk.

Igen, ez a kulcs, hogy tudunk-e új gameplant csinálni, ahol kevésbé fog látszódni Bell hiánya.
Ha igen, nyert ügyünk van.
Ha nem, szvsz szenvedni fogunk, és szoros meccs lesz (persze ahhoz az is kell, hogy a szarkák valami értelmes formát nyújtsanak ellenünk, de ebben nem kételkedem).
több mint 9 éve
Ez mind szép és jó Soldi, de minden ellenfelünknek készülnie kellett arra, hogy itt van nálunk a liga talán legjobb futója.
Ha egy Harris vagy egy 0 meccses, szar formában lévő (?) Tate lesz a backfielden akkor sokkal jobban fognak a passzra figyelni.tenorx
És akkor majd jól meglepődnek, mert az OL kiválóan működött run blockingban, sokszor egy tank is átfért volna a lyukakon. És miután van 2-3 jó futás, máris mennek az emberek a boxba és kezdődhet a légitámadás.

És azt se feledjük, hogy nem tudják mire készüljenek. Lehet külön csomagot tervezni Archerre, Harrisre, akiket még sosem láttak komoly bevetésen az NFL csapatok.

Persze Bell kiesése nagy veszteség, de lehet megoldást találni, csak okosnak kell lenni és azért Bell nem egymaga nagykirály, hanem az OL is legalább akkora király, meg a passzjátékunk. Szóval azért nem is annyira lesújtó a helyzet. Denverben pl sztem sokkal jobban hiányozna Bell, mint most.

több mint 9 éve
Ez mind szép és jó Soldi, de minden ellenfelünknek készülnie kellett arra, hogy itt van nálunk a liga talán legjobb futója.
Ha egy Harris vagy egy 0 meccses, szar formában lévő (?) Tate lesz a backfielden akkor sokkal jobban fognak a passzra figyelni.
több mint 9 éve
Epp az elkapott yardokra gondoltam.. egy ilyen checkdown celpont hatalmas kincs, ez az amit sokan alulertekelnek. Rice-ban is megvolt ugyanez ugye.
Illetve, hogy workhorse, es nem fumblizik. Tate v Harris elso meccsen, PO-ban.. meglatjuk.

Szerintem ez egy nagyon szoros meccs lesz, Brown megcsinalja a 80-120 yardjat, de nem lesz itt passzparade es TD-eso, ha nincs futotok es a 4-5 ember blitzek ulni fognak.Igor
Konstans nyomást az előző meccsünkön sem tudtatok Benre helyezni. És az előző meccsen sem Bell volt a kulcs ellenetek. Futni nem tudtunk ellenetek és a passzoknál sem Bell szedett szét titeket, hanem az ócska sec miatt a WR-ek. És ha nem csinálunk nagy hibát (turnoverek), ez most is így lesz.

több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Epp az elkapott yardokra gondoltam.. egy ilyen checkdown celpont hatalmas kincs, ez az amit sokan alulertekelnek. Rice-ban is megvolt ugyanez ugye.
Illetve, hogy workhorse, es nem fumblizik. Tate v Harris elso meccsen, PO-ban.. meglatjuk.

Szerintem ez egy nagyon szoros meccs lesz, Brown megcsinalja a 80-120 yardjat, de nem lesz itt passzparade es TD-eso, ha nincs futotok es a 4-5 emberes blitzek ulni fognak.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
A multkor ugy nyertunk SB-t, hogy az uccso 5 meccsbol 4-et buktunk. Joenak 2 meccsen volt az otbol 100 folotti ratingje es 9/3 volt a TD/INT arany talan. Aztan jott a PO..

Most a bye week ota eltelt 6 meccsbol a HOU-t kiveve mind az 5 meccsen 99 folotti rating. A TD/INT arany hasonlo, a YPA szinten tetszetos.. Joe miatt nem aggodom, miatta nektek kell majd 😊 Max picit a fal miatt, bar pont iden nem annyira veszes a pass rushotok..

Momentum indikatorokban nem igazan hiszek, de ha van is ilyen akkor az egyertelmuen a Bell injury.. plane hogy mindig az uccso 4 meccsrol beszelsz, ahol gyakorlatilag Bell volt a gyozelem kulcsa, kiveve talan a Cincy meccs.

Ertem en hogy nemileg eselyesebbek vagytok elvileg, de a hatalmas hurraoptimizmust azt azert nem..Igor
Tévedsz, pont az utolsó 4 meccsből csak az első Cincy meccsen volt ő a kulcs. A többin az ellenfél D Bell futásának semlegesítésére helyezte a hangsúlyt, amit földön el is értek. Az uccsó 3 meccsen összesen 130 yardot futott, és még a 3-as átlagot sem érte el a y/c. Ezt a 3 meccset passzjátékkal nyertük meg. (Persze Bell ebben kivette a részét.)

Nem tudom, Igor, én megnéztem az utolsó meccseiteket és kb mindannyiszor közel voltam, hogy kikapcsoljam, annyira siralmas volt a játék.