Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Alapvetően tudtatok haladni passzal, de végig (TD-re) nem igazán tudtatok menni. És erről szól ez a történet, hogy azért 80 yardot végigmenni hiba nélkül, nem egyszerű. Van benne egy hiba (holding, sack, 2 rossz passz) és máris elhal a drive. Ugyanez volt a Chiefs ellen. Jó volt Alex Smith, haladt folyamatosan, tök jó számokat hozott, csak sose tudta végigcsinálni. Ezzel a kerettel (secondaryvel) ezt a stratégiát tudja működtetni LeBeau, és nagyjából ki is hozza belőle a maxot.Dehogynem ér. Csak azt próbáltam sugallni, hogy Hill 100 yardjának hatékonysága már korántsem annyira meggyőző, mint maga a mennyiség első hallásra. Konkrétan a 2. drive-ban futott 3 kísérletből 43 yardot. Az összes többiben 20-ból 57-t. Ebben a 20 kísérletben asszem max 2 vagy 3 legalább négyyardos futás volt. Tehát a 2. drive-ot leszámítva Hill semmiféle sebet nem ejtett a Steelers-en.Miután ment a bengalsnak a futás az elejen az öreg 8-9 emberrel töltötte a boxot és dalton kezébe tette a meccset, ezzel a top dominalas esélyét is elveve. Utána mar nem volt hatékony a futás (de negatív se nagyon) és pass happyre is váltott hue. És persze nincs ha de Green elkapasaval a redzoneba értünk volna és dalton is hatékony tudott lenni. A passz kárára tudott javulni a run D, ez a POban pont Dalton ellen fér bele megint.
Bennel én speciel elégedett vagyok, nem tudom hova kéne még szintet lépnie. Nyilván mindig van feljebb, de alapvetően jó védelmekkel találkozott az elmúlt 4 hétben (kivéve Falcons), és megoldotta a feladatot.Soldados
Ben sztem túl sok TD-t hagy a pályán most vasárnap is rég eldonthette volna. Melyen lehetne pontosabb.gabtsi
Persze egy igazán jó QB-nak erre jobb esélye van. De amikor nagyon kellett volna (4. negyed), Lucknak sem sikerült. Ryant is tudtuk limitálni. És hát a turnover a lényeg. Ennek a Defense-nek az húzza fel a teljesítményét (legalábbis az én szememben), hogy nagyon fontos pillanatokban tudott labdát szerezni. Akkor lesz esélyünk jó QB-k ellen, ha a javuló passrush-sal sikerül nyomást generálni és ezzel hibára, turnoverre kényszeríteni akár Manninget, akár Bradyt.
Meglátjuk, én nem leszek csalódott, ez a Steelers az idei (reális) célját elérte. Innen minden meccs ajándék. Ha nem a Ravens jönne, az se zavarna, ha rögtön kiesnénk. Így azért ezt a meccset még illene behúzni, és teher nélkül lehetne játszani Denverben.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
A multkor ugy nyertunk SB-t, hogy az uccso 5 meccsbol 4-et buktunk. Joenak 2 meccsen volt az otbol 100 folotti ratingje es 9/3 volt a TD/INT arany talan. Aztan jott a PO..Most a bye week ota eltelt 6 meccsbol a HOU-t kiveve mind az 5 meccsen 99 folotti rating. A TD/INT arany hasonlo, a YPA szinten tetszetos.. Joe miatt nem aggodom, miatta nektek kell majd 😊 Max picit a fal miatt, bar pont iden nem annyira veszes a pass rushotok..
Momentum indikatorokban nem igazan hiszek, de ha van is ilyen akkor az egyertelmuen a Bell injury.. plane hogy mindig az uccso 4 meccsrol beszelsz, ahol gyakorlatilag Bell volt a gyozelem kulcsa, kiveve talan a Cincy meccs.
Ertem en hogy nemileg eselyesebbek vagytok elvileg, de a hatalmas hurraoptimizmust azt azert nem..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Dehogynem ér. Csak azt próbáltam sugallni, hogy Hill 100 yardjának hatékonysága már korántsem annyira meggyőző, mint maga a mennyiség első hallásra. Konkrétan a 2. drive-ban futott 3 kísérletből 43 yardot. Az összes többiben 20-ból 57-t. Ebben a 20 kísérletben asszem max 2 vagy 3 legalább négyyardos futás volt. Tehát a 2. drive-ot leszámítva Hill semmiféle sebet nem ejtett a Steelers-en.Miután ment a bengalsnak a futás az elejen az öreg 8-9 emberrel töltötte a boxot és dalton kezébe tette a meccset, ezzel a top dominalas esélyét is elveve. Utána mar nem volt hatékony a futás (de negatív se nagyon) és pass happyre is váltott hue. És persze nincs ha de Green elkapasaval a redzoneba értünk volna és dalton is hatékony tudott lenni. A passz kárára tudott javulni a run D, ez a POban pont Dalton ellen fér bele megint.
Bennel én speciel elégedett vagyok, nem tudom hova kéne még szintet lépnie. Nyilván mindig van feljebb, de alapvetően jó védelmekkel találkozott az elmúlt 4 hétben (kivéve Falcons), és megoldotta a feladatot.Soldados
Ben sztem túl sok TD-t hagy a pályán most vasárnap is rég eldonthette volna. Melyen lehetne pontosabb.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
Annyira esélyesnek tart minket mindenki, hogy tuti kifogunk kapni.
több mint 9 éve
én például de, a Ravens mellett szólok... és az rögtön három, mivel féleszű hatökör vagyok többek véleménye szerint. 😀 XD 😛
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Egy meccsen még Brees se kellett, hogy szétszedjék a secondary-t, elég volt Hoyer vagy Vick is pl. Csak éppen egy meccs alapján én azt mondtam, hogy kizárt az, hogy mi bekerüljünk a PO-ba és tessék. Inkább arra számítanék, hogy ha már szétszedik a sec-et, akkor lehet olyan meccset is játszani, mint Luck ellen, ahol akár 45-50 pontot is felteszünk a táblára.meglátjuk. mondjuk én nem osztom azt, hogy annyira jó lenne. ingram és hill is 100 yard felett futott, a falconsnak se ment olyan nagyon rosszul a futás éppen. és még Daltonnak is jól ment (az első meccsen különösen, a másodikon is a második félidőben). 100 yardos futónk 10 éve nem volt a Steelers ellen, szóval én nem látom, hogy mi állt össze. acsak gyenge a D, amúgy tényleg lehetne ebből bármi.gabtsiSzerencsére nem gyenge, inkább közepes. Futás ellen kifejezetten jó lett a végére, javul a passrush és képes meccsfordító nagyjátékokra. Ennél több idén nincs benne, de ez elég lehet ezzel az Offense-szel. 😉Soldados
egy jó QB (Brees) beárazta secondaryt is, és itt rajtunk kívül már nincs gyenge QB aki ezt nem tudja megtenni. ha egy kicsit jobb D szembejön, nem biztos hogy a tiétek meccsben tudja tartani a csapatot. de a playoff az más kávéház, teljesen mindegy mi történt az alapszakaszban (vagy az utolsó négy meccsen) lehet bármi. de az örök optimizmusodat a D kapcsán nem igen értem.
gyenge = Steelers szinten gyenge. a séma azért bivaly még mindig és nehéz is.gabtsi
Az is igaz viszont, hogy a Saints meccs óta 21-20-12-17 pontokat kaptunk, ami azért határozott fejlődés. Tényleg most senki nem akar összekerülni a Steelers-el.
Ettől még persze egy meccsen bármi lehet, sok dolog azonban nem szól most a Ravens mellett.
több mint 9 éve
nem a Ravens megverésére vársz te, ezért nem Flaccot hoztam példának, de ő is fog károkat okozni. Hill első 47 yardja nem ér ? vagy azt nem értem teljesen. amúgy onnantól 8-9 ember volt a boxban, ezt egy jó QB ellen nem engedheted meg magadnak. szal ez nem az "igazi" Steelers run D.Dehogynem ér. Csak azt próbáltam sugallni, hogy Hill 100 yardjának hatékonysága már korántsem annyira meggyőző, mint maga a mennyiség első hallásra. Konkrétan a 2. drive-ban futott 3 kísérletből 43 yardot. Az összes többiben 20-ból 57-t. Ebben a 20 kísérletben asszem max 2 vagy 3 legalább négyyardos futás volt. Tehát a 2. drive-ot leszámítva Hill semmiféle sebet nem ejtett a Steelers-en.
amúgy meg Big Bennek kellene még egy szintet lépni, és akkor tényleg ott van a firepower a legjobbak szintjén és lehet bármi. csak a Bronco és Pats D jobb jelen állás szerint. a többinél biztosan jobb csapat a Steelers.gabtsi
Ez még valóban nem az "igazi" Steelers D. Sem passz, sem futás ellen. De alakul. Sokkal jobb, mint az idény elején. Most elértek egy közepes szintre úgy összességében. És azt sokszor leírtam, amikor holtponton van a csapat, akkor rendre a Defense rántja ki a szekeret a gödörből, nem az elitnek számító Offense. És ez viszont nagy erény egy ilyen közepes egység tekintetében. Hogy ez mire elég a PO-ban, nem tudni.
Az is tény, hogy ez a Steelers még nincs kész egy SB-runra. És igen, a Defense miatt, mert a PO-hoz védelem kell, méghozzá jó. De amikor van egy ilyen Offense-d, amely bármire képes, az bárkit meg is tud verni. És én nagyjából ennyit mondok. Hogy ez a Steelers képes megverni a Broncost és a Patset is és meggyőződésem, hogy éppen mi vagyunk azok, akikkel nem szeretnének találkozni. Valószínűleg menetelésre még nem vagyunk jók, de egy meccsen bárkit legyűrhetünk. Hogy ebből mi sül ki, azt nem tudom. Ha nem épp a Ravens-szel játszanánk, akkor nem lennék csalódott, ha rögtön az első meccsen buknánk, mert ez is benne van. Így viszont ezt a W-t még "elvárom" a csapattól, mert ezt illene behúznia, mivel sokkal jobb erőkből állunk JELENLEG.
Bennel én speciel elégedett vagyok, nem tudom hova kéne még szintet lépnie. Nyilván mindig van feljebb, de alapvetően jó védelmekkel találkozott az elmúlt 4 hétben (kivéve Falcons), és megoldotta a feladatot.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
nem a Ravens megverésére vársz te, ezért nem Flaccot hoztam példának, de ő is fog károkat okozni. Hill első 47 yardja nem ér ? vagy azt nem értem teljesen. amúgy onnantól 8-9 ember volt a boxban, ezt egy jó QB ellen nem engedheted meg magadnak. szal ez nem az "igazi" Steelers run D.amúgy meg Big Bennek kellene még egy szintet lépni, és akkor tényleg ott van a firepower a legjobbak szintjén és lehet bármi. csak a Bronco és Pats D jobb jelen állás szerint. a többinél biztosan jobb csapat a Steelers.
több mint 9 éve
Hill futott az első 2 drive alatt 4 kísérletből 47 yardot. A maradék 19 kísérletéből 53-t. Jamaal Charles-t 29 yardon tartottuk.meglátjuk. mondjuk én nem osztom azt, hogy annyira jó lenne. ingram és hill is 100 yard felett futott, a falconsnak se ment olyan nagyon rosszul a futás éppen. és még Daltonnak is jól ment (az első meccsen különösen, a másodikon is a második félidőben). 100 yardos futónk 10 éve nem volt a Steelers ellen, szóval én nem látom, hogy mi állt össze. acsak gyenge a D, amúgy tényleg lehetne ebből bármi.gabtsiSzerencsére nem gyenge, inkább közepes. Futás ellen kifejezetten jó lett a végére, javul a passrush és képes meccsfordító nagyjátékokra. Ennél több idén nincs benne, de ez elég lehet ezzel az Offense-szel. 😉Soldados
egy jó QB (Brees) beárazta secondaryt is, és itt rajtunk kívül már nincs gyenge QB aki ezt nem tudja megtenni. ha egy kicsit jobb D szembejön, nem biztos hogy a tiétek meccsben tudja tartani a csapatot. de a playoff az más kávéház, teljesen mindegy mi történt az alapszakaszban (vagy az utolsó négy meccsen) lehet bármi. de az örök optimizmusodat a D kapcsán nem igen értem.
gyenge = Steelers szinten gyenge. a séma azért bivaly még mindig és nehéz is.gabtsi
A secondary nem jó, ezt eddig tudtuk, de javul a passrush és ez elkezdett labdaszerzéseket hozni. Ráadásul Flacco megközelítőleg sincs Brees szintjén, amúgy se, de idén meg pláne nem, az uccsó 4 meccs alapján pedig még közepes QB-nak is nehéz lenne említeni.
A jobb D kellene, mert az nyeri a bajnokságot, de ezzel az Offense-szel lehet csatákat nyerni. És ha sikerül fenntartani azt hogy labdákat szerezzünk, akkor lehet esélyünk Denver vagy épp NE ellen.
több mint 9 éve
Ird meg a bukiknak is Soldi, valamiert ok a tipikus home field elonyt jelento 3 pontra lottek be a spreadet..Igorvmivel penzt is kell keresni.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 9 éve
meglátjuk. mondjuk én nem osztom azt, hogy annyira jó lenne. ingram és hill is 100 yard felett futott, a falconsnak se ment olyan nagyon rosszul a futás éppen. és még Daltonnak is jól ment (az első meccsen különösen, a másodikon is a második félidőben). 100 yardos futónk 10 éve nem volt a Steelers ellen, szóval én nem látom, hogy mi állt össze. acsak gyenge a D, amúgy tényleg lehetne ebből bármi.gabtsiSzerencsére nem gyenge, inkább közepes. Futás ellen kifejezetten jó lett a végére, javul a passrush és képes meccsfordító nagyjátékokra. Ennél több idén nincs benne, de ez elég lehet ezzel az Offense-szel. 😉Soldados
gyenge = Steelers szinten gyenge. a séma azért bivaly még mindig és nehéz is.
több mint 9 éve
csak gyenge a D, amúgy tényleg lehetne ebből bármi.gabtsiSzerencsére nem gyenge, inkább közepes. Futás ellen kifejezetten jó lett a végére, javul a passrush és képes meccsfordító nagyjátékokra. Ennél több idén nincs benne, de ez elég lehet ezzel az Offense-szel. 😉
De ha a Steelers D gyenge, akkor mit mondjunk a Ravens O-ra? És az uccsó 4 meccs számít, mert az tök mindegy, hogy a második héten mit csináltak. Az egyik javul, a másik zuhan. 😉
több mint 9 éve
ha nyomást tudunk helyezni big benre és a sec. hozza a javuló formát behúzzuk. védelmünk jobb, visszatér haloti, én bizakodó vagyok.gedamJajj! 😊 Javuló sec? 😀 😀 Kik voltak a QB-k? Keenum, Shaw és Bortles! 😀 😀 Ez egy kicsit más kávéház lesz Bennel és Brownnal. A nyomásról pedig 2 dolgot: a Steelers OL-ja nagyon jó pass protectionben, Ben pedig kifejezetten jó nyomás alatt, ha kivételesen vkinek sikerül nyomást gyakorolnia. 😉
több mint 9 éve
csak gyenge a D, amúgy tényleg lehetne ebből bármi.
több mint 9 éve
Ird meg a bukiknak is Soldi, valamiert ok a tipikus home field elonyt jelento 3 pontra lottek be a spreadet.. (en amugy 5-6 korul vartam)Valszeg Bell miatt és mert csoportrangadó. 😉 Amúgy meg a bukik nem érdekelnek. Engem a szakmabeliek érdekelnek, akik egytől egyig elmondják, hogy a Steelers az a csapat most, amelyikkel nem jó összefutnia senkinek, mert összeálltak.
Meglatjuk mire megy majd Harris/Tate passblockban vagy a rovid passzok teren.Igor
több mint 9 éve
Klemó
5 664
tényleg nem egy szint:Hát igen, jogos, az átlag mást mutat. Ha viszont leszedjük róla az idény elsőfelét, akkor már érdekesebb és a playoff kapcsán reálisabb képet is kaphatsz....Egyébként pedig 2 meccsel ezelőtt gondolom a Chargers kapcsán is a nyomásban bíztatok....míg mi a Kansas gyengus front7-vel gyűrkőztünk....pont ugyanezt várom egyébként ezen a meccsen, vagyis azt, hogy 20 pont fölé nehezen megyünk, ez nem kérdés. A kérdés az lesz, hogy mi mit tudunk Flakon ellen nyújtani, mennyire tudjuk limitálni és egyáltalán mennyire nyújta azt, amit a tavalyi playoff run során. Ha azt nyújta, amit tavaly a playoffban, akkor nagyon kemény meccs lesz. Ha nem, akkor meggyőződésem, hogy nyerünk.
szerzett pontokban:
7. steelers
8.ravens
kapott pontok:
6.ravens
18.steelers
ha nyomást tudunk helyezni big benre és a sec. hozza a javuló formát behúzzuk. védelmünk jobb, visszatér haloti, én bizakodó vagyok.gedam
Go Steelers!
több mint 9 éve
Ird meg a bukiknak is Soldi, valamiert ok a tipikus home field elonyt jelento 3 pontra lottek be a spreadet.. (en amugy 5-6 korul vartam)Meglatjuk mire megy majd Harris/Tate passblockban vagy a rovid passzok teren.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Ha nem eresztett le a srác - mondván már senkinek nem kell, minek edzen - akkor hozni fogjuk. Ideális esély a srácnak, hogy jövőre egy jó playoff teljesítménnyel újra kezdő lehetőséget kapjon. Hát Én szurkolok neki.... 😊Nagyon jó, hogy ezt leírtad. Egy OC ilyenkor bizonyíthat igazán. Pontosan azzal, hogy speckó csomagokat állít össze pl most Archerre, vagy Harrisre, akit ugye az ellenfél nem ismerhet annyira. Annó ezeket láthattuk Arians-nál Dixonra, vagy éppen Randle El-re. Most itt a lehetőség TH előtt, hogy ő is megmutassa kreativitását és a váratlan helyzetekhez való alkalmazkodókészségét. Nagyon remélem, hogy sikerül neki, most megmutathatja, hogy ő milyen jó OC valójában.
Ne feledjük Arcsi kapcsán, hogy Bell előle is elvette a levegőt, nem csak Blount elől. Az, hogy Bell ennyire dominálni fog senki nem gondolta (Blount sem ugye) és egész egyszerűen szükségtelen volt kreálni játékokat a egy rookie miatt. Én pont ezért sem mondanék le még Arcsiról. Bell kiválása után használtuk, két elkapása is volt és hiszem, hogy a Ravens ellen lesznek speckó csomagok is rá. Én pont ezért is azt gondolom hogy Bell sérülése amennyire pech, annyira lehetőség is. Ha találunk mögötte játékost, akkor már a playoffban ennek gyümölcsét szedhetnénk..Klemó
több mint 9 éve
tényleg nem egy szint:Ezek 16 meccses számok, ráadásul olyanok, amelyek vajmi keveset fejeznek ki egy csapat JELENLEGI erejéről. A Ravens jól kezdte az idényt, de lefelé ível hetek óta.
szerzett pontokban:
7. steelers
8.ravens
kapott pontok:
6.ravens
18.steelers
ha nyomást tudunk helyezni big benre és a sec. hozza a javuló formát behúzzuk. védelmünk jobb, visszatér haloti, én bizakodó vagyok.gedam
Nézd meg az utolsó 3-4 meccseteket (köztük olyan szétesett csapattal, mint CLE és olyan gyengével, mint a JAX, vagy azzal a HOU-val, amelynél utcáról összeszedett QB-val játszott), már ha képes vagy ennyire kilátástalan, színtelen-szagtalan játékot még egyszer megnézni. Ezek után nézd meg a Steelers utolsó 4 meccsét (csupa PO-ért küzdő csapat ellen).
Ha ezt megtetted, akkor megtudod, hogy miért van az, hogy a Steelers-szel senki nem akar most összekerülni. Ez nem jelenti, hogy ne kaphatnánk ki, de a 2 csapat most nem egy szinten van. A Steelers egy életveszély, a BAL pedig maga a kilátástalanság.
több mint 9 éve
Klemó
5 664
Ha nem eresztett le a srác - mondván már senkinek nem kell, minek edzen - akkor hozni fogjuk. Ideális esély a srácnak, hogy jövőre egy jó playoff teljesítménnyel újra kezdő lehetőséget kapjon. Hát Én szurkolok neki.... 😊Ne feledjük Arcsi kapcsán, hogy Bell előle is elvette a levegőt, nem csak Blount elől. Az, hogy Bell ennyire dominálni fog senki nem gondolta (Blount sem ugye) és egész egyszerűen szükségtelen volt kreálni játékokat a egy rookie miatt. Én pont ezért sem mondanék le még Arcsiról. Bell kiválása után használtuk, két elkapása is volt és hiszem, hogy a Ravens ellen lesznek speckó csomagok is rá. Én pont ezért is azt gondolom hogy Bell sérülése amennyire pech, annyira lehetőség is. Ha találunk mögötte játékost, akkor már a playoffban ennek gyümölcsét szedhetnénk..
több mint 9 éve
Hagyjad, Soldi mindig más szempontok alapján osztályoz😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
Tate-hez mit szóltok?bcsarlitecc
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
gedam
5 906
tényleg nem egy szint: szerzett pontokban:
7. steelers
8.ravens
kapott pontok:
6.ravens
18.steelers
ha nyomást tudunk helyezni big benre és a sec. hozza a javuló formát behúzzuk. védelmünk jobb, visszatér haloti, én bizakodó vagyok.
több mint 9 éve
Tate-hez mit szóltok?bcsarliTeljesen biztos volt, hogy hozunk RB-t, ha játszik Bell, ha nem. Az egyik legjobb elérhető opció volt, aki iránt már akkor is érdeklődtünk, amikor a Browns kitette, szóval elég valószínűsíthető volt, hogy ő érkezik. Sokkal jobb opciónk nem lehetett nála.
több mint 9 éve
Tate-hez mit szóltok?