NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Bell sok dologban fog hiányozni. Egy jóval ritkábban emlegetett vetület például, hogy pass protectionben.De továbbra is azt gondolom, hogy ezt a Ravenst nélküle is simán vernünk kell, mert nem egy szinten van a két csapat. Épp ezért Bell egyáltalán nem játsszon, a térdszalaghúzódásra a legjobb gyógyszer a pihenés. Inkább 2 hét múlva legyen egészséges, ha akkor még kell. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Újoncokról beszélsz, azért kerestük őket kevés alkalommal. Fejlődniük kell. Bryant nagyon szépen fejlődik is. Archert leírtad, miért hoztuk ide, McClustert akarnánk csinálni belőle, a kérdés csak az, hogy meg tudja-e valósítani. Az nem baj, ha idén még nem. De jövőre már hasítania kell, vagy bust. De ha bust lesz, akkor sem hülye a front office, mert a cél teljesen egyértelmű, hogy mit akartak vele.Egyébként mennyire menő, hogy mindenki B betűs 😀Bryant tényleg jó kis fegyver, és bízom benne, hogy alapszakaszban azért kerestük ilyen "kevés" alkalommal (de rendkívül hatékony százalékban), hogy a playoffban meglepetés emberként megtömjük.
Bryant egyébként a szezon egyik legpozitívabb csalódása számomra a másik három mellett.
A drafton nagyon örültem, hogy végre húztunk egy magas WR-t (anno ha emlékeztek voltak a poénok, hogy BB falat, meg egy magas elkapót kér a mikulástól, hát most megkapta).
Ha folytatja ezt a fejlődési irányt a határ a csillagos ég.tenorx
Archer-t továbbra sem értem, hogy mi a pöcsnek hoztuk ide, de rá nagyon faszán felrajzolt play-ket lehet csinálni, és bízom benne, hogy ezeket is a playoff-ra tartalékoltuk.
Ha nem akkor, abszolút nulla értéke van a draftolásának.laby
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
A Szíhóksz ellen nem arizónában jáccunk??? 😀Home: Browns, Bengals, Ravens, Broncos, Raiders, Cardinals, 49ers, ColtsAz kemény h megyünk a Patshez, meg a Seahawkshoz- a legjobb #D a Legjobb #O ellen!sorozatjunkie
Away: Browns, Bengals, Ravens, Chargers, Chiefs, Rams, Seahawks, Pats
A "mikort" nem tudom, az az amit csak később hirdetnek ki. 😉Soldados
Jövőre nem férnek bele az idei elbirkáskodott vereségek ha PO-ba akarunk jutni. (no de ezen ráérünk még gondolkodni)
több mint 9 éve
herewego
1 017
Lehet h jol fog futni de Bell- be az a jo h passz jateknal mindig uresre jatszotta magat es Bent mindig kitudta huzni a szarbol az elkapasaival. Sztem az fog hianyozni ha nem tud jatszani😕Igen. Valóban ebből nem tudatjuk. Talán az előző meccseken amikor már jól álltunk használhattuk volna. Már mindegypolamaluHasználjuk Harrist. Nem hiszem hogy annyira rossz lenne a srác. Láttuk a nagy futást. Amennyiben Forster nem kúrja el akkor az szép bemutatkozás lett volna.polamaluAzért abból az egy futásból nehéz lenne eldönteni, hogy mennyire jó. Szép fal munka volt, emlékeim szerint hozzá sem értek a play-ben. Talán még Trent Richardson is megtalálta volna azt a lyukat. 😊laby
több mint 9 éve
Állítólag Ben Tate aláír ma
több mint 9 éve
Igen. Valóban ebből nem tudatjuk. Talán az előző meccseken amikor már jól álltunk használhattuk volna. Már mindegyHasználjuk Harrist. Nem hiszem hogy annyira rossz lenne a srác. Láttuk a nagy futást. Amennyiben Forster nem kúrja el akkor az szép bemutatkozás lett volna.polamaluAzért abból az egy futásból nehéz lenne eldönteni, hogy mennyire jó. Szép fal munka volt, emlékeim szerint hozzá sem értek a play-ben. Talán még Trent Richardson is megtalálta volna azt a lyukat. 😊laby
több mint 9 éve
Használjuk Harrist. Nem hiszem hogy annyira rossz lenne a srác. Láttuk a nagy futást. Amennyiben Forster nem kúrja el akkor az szép bemutatkozás lett volna.polamaluAzért abból az egy futásból nehéz lenne eldönteni, hogy mennyire jó. Szép fal munka volt, emlékeim szerint hozzá sem értek a play-ben. Talán még Trent Richardson is megtalálta volna azt a lyukat. 😊
több mint 9 éve
Egyébként mennyire menő, hogy mindenki B betűs 😀Bryant tényleg jó kis fegyver, és bízom benne, hogy alapszakaszban azért kerestük ilyen "kevés" alkalommal (de rendkívül hatékony százalékban), hogy a playoffban meglepetés emberként megtömjük.
Bryant egyébként a szezon egyik legpozitívabb csalódása számomra a másik három mellett.
A drafton nagyon örültem, hogy végre húztunk egy magas WR-t (anno ha emlékeztek voltak a poénok, hogy BB falat, meg egy magas elkapót kér a mikulástól, hát most megkapta).
Ha folytatja ezt a fejlődési irányt a határ a csillagos ég.tenorx
Archer-t továbbra sem értem, hogy mi a pöcsnek hoztuk ide, de rá nagyon faszán felrajzolt play-ket lehet csinálni, és bízom benne, hogy ezeket is a playoff-ra tartalékoltuk.
Ha nem akkor, abszolút nulla értéke van a draftolásának.
több mint 9 éve
Én azt mondom ha olyan állapotban van öltözzön be, de csak ha nagyon nagy a baj lépjen pályára. Használjuk Harrist. Nem hiszem hogy annyira rossz lenne a srác. Láttuk a nagy futást. Amennyiben Forster nem kúrja el akkor az szép bemutatkozás lett volna. Bell gyógyulj mert rá még szükség lehet az AFC döntőben meg az elődöntőben. A SB-ről nem beszélve.nagyon örülnék ha bell nélkül is tudnánk nyerni, de ha képes egy két play erejéig bemenni és úgy állunk mindenféleképpen játszassuk. én elhiszem hogy fiatal csapat vagyunk és hogy még ráérünk, de itt is mindenki a momentumokról beszél mint Al Pacino 😀 nagyon meg kell ragadni az ilyet lehet jövőre a B's közül valakinek az első meccsén vége a szezonnak. én nem szeretek ennyire a jövőben gonolkodni.patriksteelersBizonyos, hogy a telefonok égnek....Baromság lenne játszatni, ha van fájdalma Bellnek, akár.minimális is. Az, hogy az MR nem lát sérülés az csak annyi, hogy nincs vérömleny, részleges vagy teljes azakadás, vagyisnkomoly baj. A szalagok nyúlása után annak mértékétől lehet tünetmentes vagy kisebb fájdalommal járó terhelésre, de ez nem látható. Utóbbi esetben csak rizikózás lenne, aminek akár csúnA v3ge is lehetne, a hollók nem kisasszonyfociját ismerve én nem akarom a pályán látni Bellt.kishaszi
Nekem Harris mozgása nagyon tetszik egyébként és vele nincs is gond, de tény, hogy Archerr kevés mellé....(ez utóbbi kapcsán pedig meg is van a válasz, hogy őt, vagy mondjuk egy CB-t kellett volna hozni harmadik körben)
Tomlin egyébként eléggé bigottan nem játszat sérült embert, de ez ugye már a playoff és Bell nem csupán egy futó....meglátjukKlemó
több mint 9 éve
patriksteelers
560
nagyon örülnék ha bell nélkül is tudnánk nyerni, de ha képes egy két play erejéig bemenni és úgy állunk mindenféleképpen játszassuk. én elhiszem hogy fiatal csapat vagyunk és hogy még ráérünk, de itt is mindenki a momentumokról beszél mint Al Pacino 😀 nagyon meg kell ragadni az ilyet lehet jövőre a B's közül valakinek az első meccsén vége a szezonnak. én nem szeretek ennyire a jövőben gonolkodni.Bizonyos, hogy a telefonok égnek....Baromság lenne játszatni, ha van fájdalma Bellnek, akár.minimális is. Az, hogy az MR nem lát sérülés az csak annyi, hogy nincs vérömleny, részleges vagy teljes azakadás, vagyisnkomoly baj. A szalagok nyúlása után annak mértékétől lehet tünetmentes vagy kisebb fájdalommal járó terhelésre, de ez nem látható. Utóbbi esetben csak rizikózás lenne, aminek akár csúnA v3ge is lehetne, a hollók nem kisasszonyfociját ismerve én nem akarom a pályán látni Bellt.kishaszi
Nekem Harris mozgása nagyon tetszik egyébként és vele nincs is gond, de tény, hogy Archerr kevés mellé....(ez utóbbi kapcsán pedig meg is van a válasz, hogy őt, vagy mondjuk egy CB-t kellett volna hozni harmadik körben)
Tomlin egyébként eléggé bigottan nem játszat sérült embert, de ez ugye már a playoff és Bell nem csupán egy futó....meglátjukKlemó
több mint 9 éve
Bizonyos, hogy a telefonok égnek....Baromság lenne játszatni, ha van fájdalma Bellnek, akár.minimális is. Az, hogy az MR nem lát sérülés az csak annyi, hogy nincs vérömleny, részleges vagy teljes azakadás, vagyisnkomoly baj. A szalagok nyúlása után annak mértékétől lehet tünetmentes vagy kisebb fájdalommal járó terhelésre, de ez nem látható. Utóbbi esetben csak rizikózás lenne, aminek akár csúnA v3ge is lehetne, a hollók nem kisasszonyfociját ismerve én nem akarom a pályán látni Bellt.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
Természetesen lesz közös meccsnézés, ahogyan minden hétvégén az alapszakaszban 😀 A helyszín sem változik. A Face oldalon (steelers.hu) már kint van az esemény 😀
több mint 9 éve
Egyébként mennyire menő, hogy mindenki B betűs 😀Bryant egyébként a szezon egyik legpozitívabb csalódása számomra a másik három mellett.
Ha folytatja ezt a fejlődési irányt a határ a csillagos ég.
több mint 9 éve
Tudom, hogy durván hangzik és nem is vagyunk ehhez hozzászokva, még ízlelgetni kell, de jövőre nálunk kell hogy legyen a legjobb Offense. Ilyen kincs ritkán adatik meg, hogy a legjobb RB, a legjobb WR egy TOP5-s QB-val és egy jó fallal van megáldva. Ennél nem kell több.Home: Browns, Bengals, Ravens, Broncos, Raiders, Cardinals, 49ers, ColtsAz kemény h megyünk a Patshez, meg a Seahawkshoz- a legjobb #D a Legjobb #O ellen!sorozatjunkie
Eddig nem írtam le, de most megteszem, mert már hetek óta bennem van 😊: a Rams 99-01 közötti mesés támadójátékát illeték ezzel: Greatest Show on the Turf! Ott Kurt Warner QB, Isaac Bruce, Torry Holt WR-ek, Faulk RB volt. Meggyőződésem, hogy minden esélyünk megvan egy ugyanilyen látványos és eredményes Offense-t felépíteni. B"s in Burgh: Ben, Brown, Bryant, Bell. Minden adott.
több mint 9 éve
sorozatjunkie
269
Home: Browns, Bengals, Ravens, Broncos, Raiders, Cardinals, 49ers, ColtsAz kemény h megyünk a Patshez, meg a Seahawkshoz- a legjobb #D a Legjobb #O ellen!
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Elvileg nincs súlyosabb sérülés Bell térdében. Az biztos, hogy a szalagok épek maradtak. Ezt nem gondoltam volna.
több mint 9 éve
Home: Browns, Bengals, Ravens, Broncos, Raiders, Cardinals, 49ers, ColtsAway: Browns, Bengals, Ravens, Chargers, Chiefs, Rams, Seahawks, Pats
A "mikort" nem tudom, az az amit csak később hirdetnek ki. 😉
több mint 9 éve
sorozatjunkie
269
Meg van már a jövő évi alapszakasz sorsolás?sorozatjunkieCsak a 16 ellenfél és hogy kivel otthon és kivel idegenben. A részletes, dátum szereinti menetrendet majd az off-seasonban hozzák nyilvánosságra.[/qu
Értem, és azt leírnád, belinkelnéd h kivel-hol-mikor!? ThxSoldados
több mint 9 éve
Meg van már a jövő évi alapszakasz sorsolás?sorozatjunkieCsak a 16 ellenfél és hogy kivel otthon és kivel idegenben. A részletes, dátum szereinti menetrendet majd az off-seasonban hozzák nyilvánosságra.
több mint 9 éve
sorozatjunkie
269
Meg van már a jövő évi alapszakasz sorsolás?
több mint 9 éve
Akkor hadd szóljonAki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Én hétfőn záróvizsgázok, de asszem a Steelers - Ravens PO meccsre csak elnéznék ha lesz közös meccsnézés 😊
több mint 9 éve
Klasszikus pokerezes. Ettol fuggetlenul szvsz muszaj hoznotok vkit, ha Harris tenyleg gyenge..Tuti, hogy hozunk vkit, ha játszhat, ha nem. Ebben biztos vagyok.
Mert aztan nehogy meccsen 2/3. carrynel kimenjen.. es nincs backup.
Mas: kozos meccsnezes valahol, Endzone?Igor
Részemről okés a meccsnézés az Endzone-ban. (Én 22-kor végzek melóban, szóval már az első meccsre is lemegyek.)
több mint 9 éve
Klasszikus pokerezes. Ettol fuggetlenul szvsz muszaj hoznotok vkit, ha Harris tenyleg gyenge..Mert aztan nehogy meccsen 2/3. carrynel kimenjen.. es nincs backup.
Mas: kozos meccsnezes valahol, Endzone?
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
patriksteelers
560
MRI results on the injured knee of Pittsburgh Steelers running back Le'Veon Bell did not show ligament damage, according to ESPN's Adam Schefter.While the confirmation of which is certainly good news for Bell and the Steelers, it remains to be seen whether or not he'll be able to suit up for the team's playoff game Saturday night against the Baltimore Ravens. Reports are he will be a game time decision.